ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.19. 06:14

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.06.09. 14:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A háborúról I:


Amikor Nagy Sándor a Makedoniában verbuvált első csapata élén - Amely csapat később a világhódító seregének e magját képezte...-, betört Athénba, mindenki jajveszékelni, meg nyüzsögni és menteni -menekülni kezdett, kivéve a hordóban lakó Diogenészt. Ám ő sem maradt tétlen. Fogta magát és el kezdte a hordóját jobbról balra gurítani, le és fel az utcán, tíz lépés előre, tíz lépés vissza. Abszolút pontosan kimérve.
- Mit csinálsz te Bolond? Kérdezték a józan eszüket menekülés közben is megtartó, Athéni polgárok.
- Valamiért úgy rohangásztok itt össze - vissza, hát én sem ülhetek tétlenül, volt a mysztész ugyancsak "logikus" válasza.
Számára legalább is, teljesen logikus volt, hogy ez a legbölcsebb dolog a világon, amit tehet.
................................................................................................................................
Aztán, mikor úgy vélte, hogy befejezte a munkát és a hordóját a szokott helyére rögzítette, lefeküdt eléje sütkérezni a napon.
Ám Nagy Sándor, aki a tanítómestere, Arisztotelész által ismerte a Diogenész "filozófiai" tanításait, mindenáron akart találkozni vele és "felkereste" a hordójánál. Miután tiszteletteljesen köszöntötte, azt mondta neki, hogy kérjen tőle bármit, mert megadja - megteszi,, bármit is kérne.
Diogenész bölcs-jóindulattal rá kérdezett, hogy tényleg?
-Tényleg, felelte a nagy hódító.
-Akkor állj egy kicsit arrább, mert el veszed előlem a napot.



A háborúról II.

Vajon mit tudott a kortársaiban (Az Athéniakban) lámpással az ember-szellemet kereső (És ilyet nagyon ritkán találó.) Diogenész? Valószínű azt, amit mi is kezdünk megérteni. Ti, hogy a „Zsák megtalálja a Foltját” nevű Egyetemes Törvény alapján, vagyis a Rezonancia és a Vonzás ET. alapján, valamint a Kiegyenlítődés, na meg persze: a Karma törvénye alapján, azok keverednek háborúba, vagyis azoknak kell elszenvedni bármilyen (Pl. belső, a saját tudatukban – lelkükben folyó!) háború káros és romboló következményeit, akik valamiféle sértettséggel élnek még a lelkükben. Jópélda erre, azok is, akik Ukrajnába utaznak önkéntesként harcolni. Nem minden esetben kalandorok ezek, tehát nem minden esetben olyan személyek akik a székely közmondás szerint nem férnek a bőrükben, de nem is feltétlenül galamb lelkű szelídek, akik mindössze a szintén szelíd és teljesen ártatlan ukrán nép megsegítése érdekében akarnak fegyvert fogni a gonosz oroszok ellen, például a nemi szervével valamikor elképesztő zongorázó mutatványokat is előadni képes, ukrán államelnök biztatására. Hanem egyszerűen: ontológiailag sértettek…
És nem minden tudós vehető rá arra, hogy kovid vírusokokat, vagy más alattomosan sötét biológia, vagy vegyi, vagy mágneses és más sugárzású fegyvereket eszeljen ki, csak azért mert hatalmas pénzekkel megkísértik őket, vagy mert megzsarolják... Akadnak közöttük bőven olyanok is, akik egyszerűen sérültségből teszik.
30 éves asztrológusi gondolkozásom és sors-figyelői kutakodásom alapján meggyőződésemmé vált, hogy az emberek (Az emberiség…) kb. ötven százaléka egy (vagy több…) un. ontológiai sérültséggel jön a világra. Azért nevezem ontológiainak, mert bármennyire is létezik a reinkarnáció, és bármennyire is lennének valóságosak az anyai ági női felmenőktől (Más megfigyelések szerint, mind a két szülői ágon!) öröklött (Azok spirituális - információs erőteréből átszármazó) karma-programok, végül is, mindannyian a kauzális (isteni) dimenzióból hozzuk azt az egyéni élet-feladatokat tartalmazó karma-csomagot (Egyénileg változó, különféle karmákat tehát.), amit az életünk során, annak a segítségével fel kellene oldanunk és átváltoztatnunk pozitív tulajdonságokká, képességekké. (Például: bátor szelídséggé!) A biológia és a pszichológia nyelvén szólva: magas rendű tudatosságon alapuló feltételes reflexekké.
Tehát a megfigyeléseim szerint, a Bak, a Skorpió, valamint a tűz jegyű (Kos, Oroszlán, Nyilas) jellegű, valamint az ezeknek megfelelő kínai asztrológia szerint: a Kecske, a Kígyó, a Kutya, a Tigris és a Ló évében született személyek eleve egy öntudati sérültséggel születnek. Illetve: egy ilyen tudattalan sértettséggel (E sérültségből eredő agresszív, vagy szorongásos – félelmi karmával) érkeznek a világra. És, ők – Azok tehát, akiknek az asztrológiai sorsképletében, ilyen jellegű karmára utalóan, megjelenik a fenti konstellációk valamelyike (Mondom: minimum 50 százalékos ennek az előfordulási lehetősége), akarva –akaratlanul is, de ennek megfelelően, ellenség-képzetek alapján látják (képzelik) és érzékelik a valóságot. Vagyis, ennek az ellenséges képzeteknek megfelelően gondolkoznak, éreznek, beszélnek és cselekszenek is, mondom: néha tudatosan akarva, de többnyire akaratlanul és szándéktalanul.
Ez utóbbi azt jelenti, hogy a teljesen mindegy az, hogy ténylegesen (gyakorlatilag) és annyira mélyen és felejthetetlenül és messze ható következményekkel járóan, megbántotta-e és megsértette-e őket valamikor valaki, ahogyan az gyakorlatilag is bizonyíthatóan megtörtént, vagy az, hogy ezt csak ők érezték így valamikor és képzelik és gondolják azt, hogy így van (volt). Mert az asztrológusi –metafizikai – kérdés az, hogy hajlandóak-e ezt a sértettségüket beismerni és feloldani –meghaladni, illetve egy megfelelő pozitív tulajdonsággá (Bátorság, nyíltság, nagylelkűség, megbocsátás, elengedés, méltányosság, vagyis: tényleges igazságosság, stb.) felváltani.
Mert hogyha nem, és a legtöbb esetben: nem, akkor maradnak ennek a tudatos, vagy tudattalan alaphelyzetnek a következményei: gyakori fejfájások, vérnyomás – problémák, a vérképlet különböző elváltozásai (Nem csak, vas, vagy magnézium, vagy kálcium- hiány vagy többlet, vagy cukor feldolgozási képtelenség - cukorbetegség, hanem a vörös, vagy a fehérvérsejtek számának a megnövekedése egyik a másik rovására, stb.), és a vérzéssel járó különböző balesetekből, égésekből származó sérülések, egészen a végtagok ilyen jellegű lebénulásáig, vagy elvesztéséig. De persze, egyéb betegségek (pl. belső vérzés, epe és lép-problémák, bélproblémák, visszér és aranyér, stb.), vagy sérülések is, keletkezhetnek ennek a személyre szabott ontológiai sérelemnek a feloldatlansága és egyre fokozottabb átélése- megélése következtében.
Hogyha igen (Tehát ha az illető személynek sikerül ezt beismerni és magát rávezetni és rávenni a feloldás –pozitív személyi tulajdonsággá átváltoztatás szükségére), akkor, és csakis akkor – Tehát: csakis ezzel a feltétellel! - beszélhetünk a feloldás – megoldás gyakorlati lehetőségéről. És itt rossz hírem van, nem csak a gyógyszerek pozitív hatásaiban és következményeiben száz százalékosan bízók és hívők számára, de a különböző fizikai – fiziológiai, vagy a különféle misztikus terápiákban bízók és hívők számára is. Ez az ontológiai sértettség ugyanis éppen amiatt, hogy ontológiai (A karmák keletkezéséről írtam is eleget és elég részletességgel, de a Youtube-ra feltöltött videó-előadásaimban is beszéltem egészen bő részletességgel is, úgy gondolom tehát, hogy mindazt, amit azokban a tanulmányiokban leírtam és elmondta az interneten megtalálható előadásokon, most nem kell itt újból megismételnem.), az egész lényünk – személyiségünk – teljes mentalitásában oldható fel. Vagyis például gyakran megismételt és lehetőleg minél hosszabban kifejtett, a témáról szóló „önbeavatási” naplóírással, spirituális – öntudati megerősítések írásával, és hang-rögzítő elektronikus eszközökre való felmondásával, azok sokszori visszahallgatásával és persze: ugyancsak hosszas és gyakran ismételt, célzatos meditációkkal.
Mit jelentsen mindez? Egyszerűen azt, hogy meg kell győznünk a tudattalan képzeleti- és érzés-világunkat, attól, amit spirituálisan tudunk, tehát: Hogy azon a dimenzión felül, mint ahol keletkeztek, ezek a karma-programok, de ahonnan a mi egyéni spirituális struktúránknak az ős-eredeti mintája keletkezett, tehát az Abszolút létben. - Ott ugyanis nem vagyunk sérültek, illetve, ott „még” nem léteznek, a megnyilvánult lét alapjainál álló, sérült (meghibásodott), alacsonyabb szinteken karmikus csoportosulásokat (idearendszereket) alkotó ősideák sem. Egyrészt. Másrészt, ha ez meg van, meg kell tudnunk a személyi horoszkópunk segítségével azt, hogy egészen pontosan milyen jellegű sértettségi karmát hordozunk magunkban mint feloldandóéletfeladatot, egészen pontosan: hogy milyen konstellációban-, és milyen gyakorlati életfeladatokat jelző horoszkópházban található a karma-pontunk és azt, azoknak a megfelelő pozitív viselkedési mintákról kell(ene…) írnunk a naplónkban, azokról kell úgymond mantráznunk és meditálnunk. És azon kívül, és akkor, ha el kezdtük ezeket gyakorolni, akkor akár harcművészeteket is gyakorolhatunk és konfliktusokat is vállalhatunk mind az önmegfigyelés (A sértettségek leleplezése), mind a feloldás –meghaladás (edzetté válás) érdekében.
Jó gyakorlást kívánok minden tűzkarmás-és minden Skorpió – és Bak-karmás olvasómnak!
Tehát a megfigyeléseim szerint, a Bak, a Skorpió, valamint a tűz jegyű (Kos, Oroszlán, Nyilas) jellegű, valamint az ezeknek megfelelő kínai asztrológia szerint: a Kecske, a Kígyó, a Kutya, a Tigris és a Ló évében született személyek eleve egy öntudati sérültséggel születnek. Illetve: egy ilyen tudattalan sértettséggel (E sérültségből eredő agresszív, vagy szorongásos – félelmi karmával) érkeznek a világra. És, ők – Azok tehát, akiknek az asztrológiai sorsképletében, ilyen jellegű karmára utalóan, megjelenik a fenti konstellációk valamelyike (Mondom: minimum 50 százalékos ennek az előfordulási lehetősége), akarva –akaratlanul is, de ennek megfelelően, ellenség-képzetek alapján látják (képzelik) és érzékelik a valóságot. Vagyis, ennek az ellenséges képzeteknek megfelelően gondolkoznak, éreznek, beszélnek és cselekszenek is, mondom: néha tudatosan akarva, de többnyire akaratlanul és szándéktalanul.
Ez utóbbi azt jelenti, hogy a teljesen mindegy az, hogy ténylegesen (gyakorlatilag) és annyira mélyen és felejthetetlenül és messze ható következményekkel járóan, megbántotta-e és megsértette-e őket valamikor valaki, ahogyan az gyakorlatilag is bizonyíthatóan megtörtént, vagy az, hogy ezt csak ők érezték így valamikor és képzelik és gondolják azt, hogy így van (volt). Mert az asztrológusi –metafizikai – kérdés az, hogy hajlandóak-e ezt a sértettségüket beismerni és feloldani –meghaladni, illetve egy megfelelő pozitív tulajdonsággá (Bátorság, nyíltság, nagylelkűség, megbocsátás, elengedés, méltányosság, vagyis: tényleges igazságosság, stb.) felváltani.
Mert hogyha nem, és a legtöbb esetben: nem, akkor maradnak ennek a tudatos, vagy tudattalan alaphelyzetnek a következményei: gyakori fejfájások, vérnyomás – problémák, a vérképlet különböző elváltozásai (Nem csak, vas, vagy magnézium, vagy kálcium- hiány vagy többlet, vagy cukor feldolgozási képtelenség - cukorbetegség, hanem a vörös, vagy a fehérvérsejtek számának a megnövekedése egyik a másik rovására, stb.), és a vérzéssel járó különböző balesetekből, égésekből származó sérülések, egészen a végtagok ilyen jellegű lebénulásáig, vagy elvesztéséig. De persze, egyéb betegségek (pl. belső vérzés, epe és lép-problémák, bélproblémák, visszér és aranyér, stb.), vagy sérülések is, keletkezhetnek ennek a személyre szabott ontológiai sérelemnek a feloldatlansága és egyre fokozottabb átélése- megélése következtében.
Hogyha igen (Tehát ha az illető személynek sikerül ezt beismerni és magát rávezetni és rávenni a feloldás –pozitív személyi tulajdonsággá átváltoztatás szükségére), akkor, és csakis akkor – Tehát: csakis ezzel a feltétellel! - beszélhetünk a feloldás – megoldás gyakorlati lehetőségéről. És itt rossz hírem van, nem csak a gyógyszerek pozitív hatásaiban és következményeiben száz százalékosan bízók és hívők számára, de a különböző fizikai – fiziológiai, vagy a különféle misztikus terápiákban bízók és hívők számára is. Ez az ontológiai sértettség ugyanis éppen amiatt, hogy ontológiai (A karmák keletkezéséről írtam is eleget és elég részletességgel, de a Youtube-ra feltöltött videó-előadásaimban is beszéltem egészen bő részletességgel is, úgy gondolom tehát, hogy mindazt, amit azokban a tanulmányiokban leírtam és elmondta az interneten megtalálható előadásokon, most nem kell itt újból megismételnem.), az egész lényünk – személyiségünk – teljes mentalitásában oldható fel. Vagyis például gyakran megismételt és lehetőleg minél hosszabban kifejtett, a témáról szóló „önbeavatási” naplóírással, spirituális – öntudati megerősítések írásával, és hang-rögzítő elektronikus eszközökre való felmondásával, azok sokszori visszahallgatásával és persze: ugyancsak hosszas és gyakran ismételt, célzatos meditációkkal.
Mit jelentsen mindez? Egyszerűen azt, hogy meg kell győznünk a tudattalan képzeleti- és érzés-világunkat, attól, amit spirituálisan tudunk, tehát: Hogy azon a dimenzión felül, mint ahol keletkeztek, ezek a karma-programok, de ahonnan a mi egyéni spirituális struktúránknak az ős-eredeti mintája keletkezett, tehát az Abszolút létben. - Ott ugyanis nem vagyunk sérültek, illetve, ott „még” nem léteznek, a megnyilvánult lét alapjainál álló, sérült (meghibásodott), alacsonyabb szinteken karmikus csoportosulásokat (idearendszereket) alkotó ősideák sem. Egyrészt. Másrészt, ha ez meg van, meg kell tudnunk a személyi horoszkópunk segítségével azt, hogy egészen pontosan milyen jellegű sértettségi karmát hordozunk magunkban mint feloldandó életfeladatot, egészen pontosan: hogy milyen konstellációban-, és milyen gyakorlati életfeladatokat jelző horoszkópházban található a karma-pontunk és azt, azoknak a megfelelő pozitív viselkedési mintákról kell(ene…) írnunk a naplónkban, azokról kell úgymond mantráznunk és meditálnunk. És azon kívül, és akkor, ha el kezdtük ezeket gyakorolni, akkor akár harcművészeteket is gyakorolhatunk és konfliktusokat is vállalhatunk mind az önmegfigyelés (A sértettségek leleplezése), mind a feloldás –meghaladás (edzetté válás) érdekében.
Jó gyakorlást kívánok minden tűzkarmás-és minden Skorpió – és Bak-karmás olvasómnak!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO