ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.09.22. 12:47

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.04.04. 13:44 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Aranka!

Mindjárt készítem a következő felvételt, de annak érdekében, hogy semmi ne maradjon ki, a levelében található jelzés-felismerésekre teszek néhány apró pontosítást az ön "felismerő" (és beismerő ) mondataira:

2019.04.03. 8:21 keltezéssel, Aranka Kondás írta:
Kedves Szilárd!

Köszönöm a hanganyagot és a sok tanulmányt, amit küldött.
A hanganyag nagyon betalált, főleg, amit a skorpiói irritációról és a Bika karmáról mondott. Sajnos többször előfordult az életemben, hogy valamit eldöntöttem, tudtam, hogy az úgy lesz a jó, megvolt az elhatározás, aztán valami mégis ellent mondott bennem, és valami teljesen mást csináltam, mint amit eredetileg elterveztem.

- Na, ez tipikusan Árnyék-én jellegű befolyás! A karmának minden aspektusába bemászik ez, az antikrisztusi (megváltás-ellenes!) rációnk és "értelmesíti" azt, ami helyett, annak a pozitívuma szerint )a pozitív változata szerint) kellene, hogy cselekedjünk.

Például visszautasítottam egy előléptetést, amire nem volt semmi logikus magyarázat (előtte már eldöntöttem, hogy elfogadom), csak egy belső sugallat.

- Igen.. Ennyire jó és hasznos hallgatni spirituális felülvizsgálat és kritikai elemzés nélkül a sugallatainkra...

Sajnos ez az önszabotázs többször is megtörtént.

- Ez természetes! Hiszen, amíg nem tudatosítjuk és pontosítjuk a horoszkóp segítségével, hogy ez éppen az árnyék-énünk manipulációja, az úgy állítja be a sugallatait, minthogyha a legjobb érdekünkben állna az általában karma-dagasztó sugalmazásait megvalósítani. Figyelem: a halasztás vétke, de még a konfliktus kerülés, az igazság tisztázásának és felszínre hozásának a gyávaságból történő halasztása, és elkenése is karma-dagasztás.

Nagyon érzem azt is, hogy nehezebben jutok egyről a kettőre az életemben, amit a hanganyag elején mondott. Másoknak mintha egyszerűbb lenne, én sokáig toporgok egy szinten, amíg sikerül tovább lépni (mind munkahelyi, mind párkapcsolati téren).
- Ez, az Oroszlán karmának (Ön a Tigris évében született) a másik véglete, ami éppen olyan káros és veszélyes, mind a közismert negatív Oroszkán mentalitás, vagyis, kíméletlenség, sőt: a kegyetlenség
és a mások lehengerlése, elnyomása, a beképzeltség, a gőg és a kevélység, stb. A legnagyobb lányom is ettől szenved még, de már nem annyira. Ő is gyávának született, kiskorában mindíg csak védekezett akkor is, ha egyáltalán nem volt amitől, elképesztően óvatos volt, és nagyobb korában persze, konfliktuskerülő. Aztán ezt az őt is 10 éves korában elhagyó édesanyja (A volt feleségem) elképesztő alantassággal kihasználta (Ti., hogy nem tudott huzamosan ellentmondani neki.) és 18 éves korában bele vitte egy végzetes sorscsapdába, ami az anyja érdekeit szolgálta úgy, hogy a lányát eszközként használat fel. Azóta neki fogott pozitívan "oroszlánkondi", tehát bátorságot gyűjteni és mindazzal, amit igazságtalannak és hamisnak talál, szembefordulva harcolni. Persze, ehhez előzetesen meg kell ismerni az egyetemes törvényeket és persze, főként önmagunkat, vagyis a karmánkat, tehát, hogy a védelmi harcunk ne legyen igazságtalan.

És igen, nehezen viselem a változást. Pontosan érzem, amikor szükségem lenne rá, mégis ellenállok, próbálom elkerülni vagy legalább elodázni a dolgot, és közben rettentően zavar, irritál a tudat, hogy változtatnom kellene, de nem teszem.
- Ezt a Skorpió jellegű karmája teszi, persze, az árnyék én zseniális furfangosságának a segítségével. Ezért kell megtanulni leleplezni, és amikor azokat a negatív szembeállási - ellenkezési rossz érzéseket, amiket produkál, észleljük, akkor pontosan ellenkezőleg cselekedni! Figyelem: A "ROSSZ-ÉRZÉS", NEM AZONOS A FÁJDALOMMAL, HANEM ANNAK A HAMIS VÁLTOZATA (formája). A fájdalmakra hallgatni kell, mert azt jelzi, hogy mit ne tegyünk, mert káros és veszélyes, a rossz érzést meg az árnyák-én hozza létre, annak érdeklében, hogy lebeszéljen a karmaoldásról. rossz érzés olyan mint a csábítás az élvezet-hajszolásra, az öncélú élvezet-vadászásra való serkentés, csak annak a szöges ellentéte! Meg kell tanulni, mind a kettőt legyőzni. Ilyen pl. a nőkben a fizikailag náluk erősebbnek született férfiak legyőzésének az önkéntelen és öncélú vágya. Azt le kell győzni, ahelyett, hogy a gyengeségre és érzékenységre való hivatkozással, a férfiakat leszereljék és ezzel automatikusan megfosszák a szellemi - spirituális megtermékenyítő - világító...- lépességüktől, a maszkulinitás esszenciájától.


Szerintem nagyon beszédes, hogy a pajzsmirigy betegségem közvetlenül a nagymamám halála után jött elő (aki nagyon közel állt hozzám).
- Ez már a a Bika karmájának a hatása. Éppen olyan veszélyes, mint a Skorpióé. A karmával telt lélek, nem akarja elfogadni az isteni információt, vagyis a tárgyi valóság által jelzett határozott és "tiszta", világos helyeztet.
Nem tudtam elfogadni, hogy meghalt.


A petefészek cisztám is egy különösen stresszes időszakban alakult ki, amikor elveszítettem a munkahelyemet, éppen a diplomamunkámat írtam, és közben állásinterjúkra jártam. Közben pedig nagyon nehezen viseltem a változást, mintha kihúzták volna a lábam alól a talajt.

- Ugyanaz, mint amiket fentebb írtam, de hozzá kellet adódjon még egye estleges utólagos harag, vagy neheztelés valamilyen férfi nemű személyre is. Az édesapja, vagy a korábbi szerelme - élettársa, stb. Vagy, ha éppen párkapcsolatban volt, akkor rejtetten, mély-tudattalan szinten, félt a megtermékenyüléstől.

Amikor arról beszélt, hogy engedjem el a haragot, a neheztelést, az is nagyon megérintett. Sokat szoktam gondolkodni azon, hogy miért nem tudok teherbe esni, vagy miért történnek egyes (általam rossznak ítélt) dolgok.
- Azért,mert a teremtő-képessége folytonosan és automatikusan üzemel, ha tud erről, ha nem, és legyártja mindazt, amit a karmája hatására gondol és képzel.


Válaszokat nem találok, ellenben nagyon tudok haragudni a Sorsra.

- Na hát ez az! A Sorsot ugyanis, kikerülhetetlenül maszkukin jellegűnek képzeljük el, és bizonyos szempontból az is. Legalább is a Polaritás törvénye és a Karma egyetemes törvénye, ami az un. Sorsot okozza! Tehát a nők még inkább a maszkulinitás princípiumára hatagszanak akkor amikor a Sorsra haragszanak.

Abban hiszek, hogy az Élet egy tanítómester, és a helyzetek, emberek, amikkel és akikkel találkozom, azért vannak, hogy rámutassanak valamire, tudatosítsanak bennem valamit - csak éppen nem mindig sikerült meglátni, hogy mit.
- Ehhez fogja hozza segíteni a horoszkópja értelmezése!


Ami nem teljesen tiszta a számomra, és egyelőre nem érzem, az a férfiúi információ elutasítása.

- Mert az sokkal, de sokkal összetettebb finomabb - szubtilisabb, mint hogy azt mondaná a férjének minden elvárására, igényére, vag ön által tévesnek vélt ötletére, hogy az mennyen a fenébe. Gondolom, hogy a fentebbi magyarázatokban erre a rendkivüli összetettségre és szubtilityásra, máris rá világítottam részben.

Ezt kifejtené kicsit bővebben a következő hanganyagban?

- Természetesen, a hangfelvételeken ezeket a jelenségeket és meghatározásokat teszem személyessé!


Nagyon köszönöm a segítségét. Még nem tudtam minden tanulmányt elolvasni, de amiket az árnyék énről írt, és a felvételen is mondott, az sok dolgot új megvilágításba helyezett.

- Kedves Aranka! Az árnyék énről egy hatalmas könyvet írtam, ön tehát ebbe még csak bele kóstolt. Ajánlom tehát, hogy szélesítse ki az ide vonatkozó ismeretit, a csatolt fájlokban található információk segítségével, és kezdje figyelgetni önmagát a spirituális naplója segítségével, amiről szintén küldök egy kis tanulmányt csatolva.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO