ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 09:40

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.07.14. 19:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Nem a tizedik, vagy a huszadikdik narcisztikus hipokrita személy Varga Jóska azok közül, akik az ide s tova 28 éves asztrológusi pályám során rám támadtak, hanem az ötödik. Hát ez testvérek között is igen alacsony szám! Igen, alacsony, nagyon alacsony ahhoz képest, hogy más asztrológust - Pl. Takács Tibort - hányan támadják a rendelői és tanítványai. De persze, az utóbbiak mind hallgatnak vele, sunyítanak: lapulnak és kussolnak, hogy őrizzék a látszatot, ami szerint ők tökéletesek, mert ellenség nélküliek...:), tehát amit tanítanak, az abszolút megbízható, lehet rendelni tőlük nyugodtan horoszkópot dögivel. Engem meg egyáltalán nem érdekel ez a hazugság, azt akarom, hogy csak és csakis olyanok rendeljenek tőlem, akik maximálisan megbíznak bennem. Tehát a konfliktusok és a sors-kutyák - Lásd a Tarot 22 ikonjának a második szereplőjét - arra is jók, hogy a meggyőződés nélkülieket elriasszák.

Takács Tibort - Azt az asztrológust, aki azért nem akar foglalkozni a karmapontokkal, mivel azok nem bolygók, tehát szerinte nem is reális "dolgok", és emiatt nem képes lemenni a kliensei bajainak az igazi gyökeréig. - rengetegen támadják, még a tanítványai közül is. Ezt egy olyan, őt maximálisan szerető - tisztelő tanítványától tudom, aki nem támadja, mert erősen tiszteli, de sajnálja is, amiatt, hogy ennyire nem akarja meglátni a teljes valóságot. Más szóval, amiért ennyire szűk látókörű...

A kollégáim nagyon rosszul teszik, ha ezeket a konfliktusaikat elhazudják, mert ellenség nélkül spirituálisan fejlődni és öntudatban erősödni egyáltalán nem lehet. Ezért kell a támadásokat és így a konfliktust is bátran felvállalni, mert különben az embernek minimum kalcium-hiánya és vérnyomás ingadozása (kinek igen alacsony, kinek igen magas), meg gyakori fejfájása - migrénje - lesz. Hogy az önámítás betegségéről: a cukorszint emelkedéséről - süllyedéséről. ne is beszéljek. - És igen is, tudom, hogy mit beszélek, mivel ezeket magam is mind megéltem, mielőtt az asztrológia nemes tudományába magas szintű beavatást nem szereztem. Ha ezt valaki szerénytelenségnek érzékeli, az ő baja: a lelke rajta. De a földi boldogsága is rajta, és főképpen az egészsége...és ezen, ti, hogy ellenségek nélkül, tehát az igazunk védelmére való provokációk nélkül sokkal betegebbek lennénk mint azokkal együtt, az evangéliumok kinyilatkoztatásainak a személyes meggyőződés és átélés nélküli - TEHÁT HITELES! - való citálgatása, egy és egyáltalán nem segíthet.
A bibliát ugyanis, ugyancsak az asztrológiából, az asztrológiai rendszerekből deriválták és differenciálták, tehát a hétköznapi embereknek a gondolkozása szintjére butították és misztifikálták - és szimpadiasitották. Vagyis: infantilizálták. A biblia történeteiben és kinyilatkoztatásaiban mind, de mind asztrológiai jelenségek vannak allegorikusan ábrázolva. De az igazi, teljes megértéshez, és főként az ott közölt egyetemes igazságoknak a lényegi-belső, személyes megértéséhez és átéléséhez ezeknek a történeteknek és kinyilatkoztatásoknak a citálgatása nem elegendő.
Jézus pl. semmi mást nem csinált, mint mindazt, amit korábban az asztrológiát beavatás szinten ismerő, spirituális mesterek titkos tanként tanítottak a beavatandó tanítványoknak, fogta magát és kiszolgáltatta - kinyilvánította szét prédikálta a széles néptömegeknek. Vagyis azt tanította, hogy az istennel való kapcsolat mindenkinek - külön - külön, csakis belülről, tehát az én-tudaton, a megtisztult öntudaton (felelősségen) keresztül élhető át. Például: "Én vagyok az út, az igazság és az élet.", "Né vagyok az alfa és az omega", Én vagyok a kapu, amelyen át a mennyek országába be lehet lépni.",aminek egyáltalán nem az az értelme, hogy egyedül ő tartotta magát az útnak, az igazságnak és az életnek, stb., és a többi embert nem, hanem azt, hogy mindenki az alfa és az omega, de csak és csakis a saját én-tudata által, azon keresztül, tehát az isteni az "ön"-tudatán keresztül.
-Ezt, tehát a gnosztikus értelmezést nem képesek felfogni az olyan vallásosok mint az időközben az ortodox vallás bűvkörébe került Jóska nevű volt barátom is. Mert persze: ha valakinek terhelt a lelkiismerete, és ezért hiányzik az igazi, felelősséget be-ismerő öntudata, akkor ezt a lényegi, kauzális azonosságot - a legfőbb igazságot - nem is lehet megérteni!
Mi is maradhatna tehát más a szegény, öntudatilag vallásosan vagy materialista - liberálisan blokált személyeknek más, mind a boldog bolondokra acsarkodni, azok lábikrájába harapdálni?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO