ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 08:39

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.04.12. 10:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Egy régi iskolatársam, aki nem hisz az asztrológiában, végül mégis megkérdezte végül szemérmesen:


" Továbbá a pajzsmirigy problémáim miatt -amellyel annyit már elértem, hogy megállítottam legalább a továbbromlását- orvoshoz mentem. Már-már azt hittem, össze is jött, de eléggé elszontyolodtam, amikor negatív lett a teszt."

A válaszom:

Tehát ezen egyetlen paraxiálisnak látszó - BOLOND! - magatartás képes segíteni - gyógyítani - az orvosok gyógyszerekkel nem. Illetve, ha igen, az annyit is ér...(Mármint a gyógyszeres "értékcsökkentés")! Tehát ezt a jellegzetesen bika - vagy skorpióhoz, és persze, tűz-karmához kapcsolódó jelenséget (betegséget) a megváltó bolondság nélkül végleg meggyógyítani lehetetlen.

Egyrészt tehát mindent, de mindent ami fájó, zavaró, sértő, bántó és anyagilag káros sorsjelzés, úgy kell "helyből" lenyelni mint a Boa Constrictor: szőröstől, bőröstől, szaros - belestől, mérgestől, patástól és figyelem, nagy figyelem: szarvastól (A Bakok, az Oroszlánok, Kosok, skorpiók, pókok, marhák, lovak esetében is.) Vagyis a kiakasztott állkapoccsal való nyeldekelés után, lecsendesedve minél alaposabban megemészteni a sértő - bántó, anyagilag káros sorsinformációt.

Másrészt, amikor ez érzéketlen (Főként Szűz- és Tűz - karmás) "ártatlan" :D :lol: patásoktól kosoktól, marháktól, Bakoktól érkezik, akik nem képesek abba hagyni, és feleslegesen folytatják, akkor, sokkal nagyobb sértésekkel és válogatottan igazságtalan bántalmazásokkal (Ha odáig fajul a dolog: esetleg ügyészségi feljelentésekkel is) elejét venni a további felesleges sors-információ áramlásnak, mivel van egy szubjektív mérték, amin felül senki nem képes több ilyen kretén információt befogadni. (A kígyó sem tudja megemészteni a kecske patáit és szarvait, ha közben más kecskék tapodják és döfködik. Tehát a végén megdöglik.)

- Vagyis: úgy nem lehet kauzális információt kellőképpen feldolgozni, nem, hogy a családért dolgozni pl., hogyha az ember ellen hajtó - vadászatot, vagy hadjáratot folytatnak, ha tehát zavarva, fenyegetve és basztatva (gúnyolva, lejáratva, hiteltelenítve) van, az "ártatlan" fontoskodók és izgágák - békétlenek által.

Illetve: Van, amikor a békés, általában a ragadozók elől inkább menekülő növény-evők is, tehát a patások (is) szembe fordulnak a ragadozókkal és vagy szét tapossák azokat, vagy az utódaikat (Bivalyok az oroszlán-kölyköket pl.), vagy a szarvaikkal koncolják fel őket (A legtöbb esetben szintén a bivalyok a rájuk támadó oroszlán-falka tagjait.).

Tehát: Az egyetemes - totál kiegyenlítődési törekvésekben (A megváltásban), vagyis a minél erősebb és teljesebb kiegyenlítődési képességek megszerzésében, fontos mozzanat és folyamat, akár a Védelmi harc is, és még azoknál a fajoknál is, amelyek általában áldozatnak vannak "kifejlesztve" és "elkönyvelve" a természet és az Úristen nagykönyvében, meg van adva a lehetőség az "ellenségnek" a semlegesítésére, akár annak a teljes tönkretétele, megölése árán is.

Vagyis: "valahol" a szubtilis kauzális dimenziókban az önvédelem megkísérlése, és, ha lehet: a teljes győzelemig való véghez-vitele is, éppen annyira fontos, mint az azonos fajon belüli hímek, vagy a nőstények közötti versenyzés, tehát a dominancia-harc, egyrészt. Másrészt végül is: az önvédelem, majdnem minden faj és egyed számára "kötelező" (Láttunk mi már elképesztően agresszív nyulat is. A gyermekek el is nevezték nindzsa nyuszinak...), még abban az esetben is, ha, a ragadozók abba bele pusztulnak, ha nem támadják meg és nem ölik meg a növényevőket a saját és az utódaik életben maradása érdekében.

Tehát: nem csak az erős "génállomány" létrehozása és fenntartása miatt fontos a harc, hanem valahol még azon felül is. Tehát a minél erősebb individuális és csoportos (társadalmi) öntudat létrehozása, fenntartása és erősítése érdekében is "kötelező" a harc, még akkor is, hogyha az "csak" védelmi harc.

(Ezt jó lenne tudni pl. a feministáknak, hogy hiába harcolnak azért, hogy a férfiaknak ne legyen jóga vissza vágni, miközben ők gúnyolják és bántják azokat csak azért, mert férfiak, és ne csodálkozzanak azon, hogy ilyenkor akár túlméretezetten is vissza kapják azt, amit ők szeretnének minden vissza- hatás és visszás következmény nélkül, folyamatosan kiosztani. )

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO