ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.24. 06:58

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.12.21. 20:04 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mivel egy dolog a személyi karma-feldolgozás érdekében való intimitáshoz és diszkrécióhoz való jog és egészen más a félelemből eredő titkolózás, az ilyen "diszkrét kezelési" kéréseknek csak annyiban tudok eleget tenni, hogy megváltoztatom a levélíró nevét:

2015.12.21. 17:45 keltezéssel Márta írta:
"Kedves Szilárd,

magánszemélyként írok Önnek, kérem szíveskedjen írásomat bizalmasan kezelni........."

- Kedves Márta!

A mobingolás a mi esetünkben, az én, erkölcsileg és a tanárokkal való együttműködési készség szempontjából jól nevelt - A mai liberális szokásrendben folyó iskolai erkölcsökhöz viszonyítva talán túlságosan is - lányommal történt meg, de az én esetemben el nem képzelhető az, hogy velem ilyen megtörténhessen, vagy, hogy én kövessek el ilyesmit:


Márta levelének folytatása: >........................................................................................................................
"Egyik munkatársam érintett volt mobbingolás ügyben,- sajnos és is.
> A hölgyet addig mobbingolták, amíg lebénult, a munkahelyről eltávolították.
>
> Szeretném megkérdezni, hogy a rendőrség tett e érdemleges intézkedést
> kislánya,- Medárda ügyében? Történt hatósági intézkedés?"
>
- A felelősség - és erkölcsi maszatolás Romániában nagy divat, arról tehát, hogy mit intézkedett a rendőrség, illetve az ügyészség, nincs tudomásom, mivel ezek az intézmények nem tettek eleget az alkotmányos kötelességüknek, hogy erről engem értesítsenek, de sajnos nekem is a nap 24 órából áll, nem volt időm és energiám ezt a konkrét választ tőlük kikövetelni.
De valamit csak kellett tenniük, mert a gyermekek abba hagyták a gonoszkodást. .
Sikerült valamiféle jogi elégtételt szereznie kislánya "zaklatási" ügyében?!
- Nem és nem is kértem ilyesmit, nekem a fontos csak az, hogy ő abban a közösségben bántalmazás nélkül lehessen, hogy lelkileg zaklatás mentesen végezhesse a tanulói tevékenységét. A többire én vigyázok, hiszen ez a hivatásom, hogy mindenkit a megváltódás és ezzel a boldogulás útjára vezessek.
>
> Érdekelne, hogy "Gerle Éva ügy" miként fejeződött be,- megbüntették Önöket?,-
- Minket ugyan miért kellett volna megbüntetni? Miféle jogi - igazsági logika ez? Hiszen nem mi támadtunk rá és nem mi akartuk őt gazdaságilag kikészíteni, hanem ő minket!
> "közös megegyezés" született,- vagy pereskednek a mai napig?
>
- Semmiféle pereskedésről nem beszéltem soha, hanem felszólítottam azokat a Mo-i polgárokat, hogy - Mivel a számukra ez nem annyira nehéz, körülményes és drága pénzben, mint nekem lenne - pereljék be Gerle Évát. A mi esetünkben viszont az ügyészség mindkét esetben ejtette a közvád lehetőségét, tehát az ügyészség szerint nem történt egyik fél részéről sem közvádnak megfelelő bűncselekmény. Vagyis Gerle Éva közönségesen hazudozott ezzel kapcsolatosan.
> Elnézést, azért kérdezem ezeket, mert felvételein nem hallottam kérdéseimmel
> kapcsolatban információkat, bár lehet az én figyelmemet kerülték el tájékoztatásai.
- Igen, az utóbbiról van szó.
>
> A "nomád" szót olyan értelemben is használják, hogy "igénytelen",- "barbarizmushoz" is kötik.
>
- Én ezt tudtam, de így is elég kacifántosra csavarintotta az aljas gonoszkodását a diriné, nem kívántam filológiai vitával is sekélyesíteni a bevádolását.
> Miért nem mondta el a felvételen az igazgatőnőnek, hogy minden környezetváltozás
> után visszailleszkedni az eredeti környezetbe nehézséget okoz még egy felnőttnek is,
> mivel a tudatnak vissza kell rendeződnie.
- Azért mert a mi gyermekeink esetében ez NEM IGAZ. Nekik soha nem volt semmiféle környezetváltoztatás miatti visszailleszkedési problémája, ez egy sötét hazugság volt a fel nem ébredt, teljesen negatív nappal rendelkező Skorpió-hölgy részéről. Engem a gyakorlati valóság érdekel,. kedves Márta és nem a pszichológiai elméletek. Az én gyermekeim minden szempontból vas-egészségesek, és ahova csak megyünk akár Erdélyben és akár Magyarországon, mindenki csak csodálkozik azon, hogy mennyire nyíltak, kedvesek, jópofák és jól neveltek. Na meg értelmesek is. Nekik még csak beilleszkedési gondjuk sincs még idegen környezetben sem, nem, hogy nyári vakációk utáni visszailleszkedési gondjaik lennének a saját iskolájukban.
>
> Nem kritika, de el kellett volna mondania Önnek a felvételen, hogy
> azok a szülők, akik nem kívánják Önt meghallgatni, azoknak a gyerekei
> szintén válhatnak áldozattá, azaz ma az Ön gyerekét zaklatják, holnap
> lehet azon szülők gyerekeit fogják zaklatni, akik felelősségre vonták Medárdát.
- Medárdát senki nem vonta semmiféle felelősségre, hiszen ő semmit nem tett, nem bántott ő senkit, és azzal nem is vádolta senki, hogy ő bántott volna másokat, bárkit is. Hiszen ez lett volna a hülyeségnek a teteje, akkor már tényleg én is csúful csináltam volna! Hanem az történt, hogy az akkori (Két évvel ezelőtti) osztályfőnöknője (Keresztes Györgyi) akarta azt bebizonyítani neki az osztályközösség előtt, hogy ő a hibás, amiért mobingolták.
>
> Kiabált a szülői értekezleten, jogosan tette, hiszen akadályozták abban, hogy
> elmondja a véleményét, emiatt ne érezze magát kellemetlenül.
>
- Egyetlen szülői értekezleten sem kiabáltam. Ezért nincs is amiért szégyelljem magam. Hanem egy, az igazgatói irodában történt "közös beszélgetésen" emeltem fel a hangom, amikor az iskola pszichológusa hangosan és folyamatosan (szemtelenül!) rábeszélt az én érvelésemre. De ez még csak nem is a Medárda mobingolása ügyében történt, ami már rég óta lezáródott, hanem két hónappal ezelőtt, amikor már nagyon elegem volt az egész a szarozásból, amit ilyen téren abban az iskolában velünk évek óta folytattak, az Etelkának az egyik fiú osztálytársa által történt szexuális jellegű megsértése ügyében.
> Elnézést, de a "gecizést" sem értem a honlapján volt tanítványával kapcsolatban.
> Ön "harcról" ír, de miért használ obszcén szót? ... vagy nem Ön használta ezt a jelzőt?
>
- Kérem pontosítani, hogy hol írtam én ilyen obszcénitást, mert egyelőre nincs róla tudomásom és így nem is hiszem el.
> Azt sem értem, hogy a Plútó miért "kényszeríti" Önt gyávaságra, félelemre?! Miből ered ez?
- Na ezt az emeletes szamárságot aztán tényleg nem tudom honnan vette? Ön a saját gondolatrendszere szerint ítélkezik, és még azt sem veszi észre, hogy:


1. Én és társaim - barátaim, tanítványaim egy és egyáltalán nem hiszünk a hatás-asztrológiában, tehát abban, hogy a bolygóknak bármiféle hatása lenne az emberi tudatra, vagy idegrendszerre, stb.


2. A velem született gyávaságra, illetve vakmerőségre való hajlamomat, amelyet az anyám ostoba, gerincesség-ellenes nevelése az első változat szerint erősített ,meg és tett személyi karakteremmé az életem első harmadára, soha nem eredeztettem a Plútó által jelzett természeti hajlamaimból (Hiszen az két pozitív fényszöget is kap, és egy pozitív pajzs nevű alakzat csúcsán áll a sorsképletemben!), hanem a Marsnak a teljesen negatív fényszögeltségéből.

> Lenne még egy kérdésem: A "vétekmaszatolás" című felvételén Medára valamiféle
> "hangról" beszél, amit a háta mögött hallott, ekkor Ön azt mondja Medárdának, hogy
> "ezt most nem szeretné",- amennyiben megosztható, mit jelentett Önök között ez a társalgás?
> Lehet nem pontosan írtam le, de most nincs lehetőségem visszakeresni beszélgetésük ezen részletét.
- Nekem sincs lehetőségemben most vissza keresni a beszélgetésünknek ezt a részét, tehát hirtelenjében, gőzöm nincs, hogy mire gondol. És éppen ezért, mert közöttünk nem létezik ilyen társalgás. Maximum arról lehet szó, hogy kis gyermek korában, Medárda beszámolt két, a szobájában állítólag akkor megjelent szellemnek a társalgásáról, amit ő akkoriban észlelt (receptált), de aminek én soha nem tulajdonítottam jelentőséget, mivel gyermekkoromban én is láttam szellemeket, de azzal nem értem az égvilágon semmit. Abban a közönségnek szánt beszélgetésnek meg, bizonyára nem láttam értelmét, hogy ezt a témát bele keverjük, és most sem látnám az értelmét, hiszen nem az ő óvodás kori, szerintem erkölcsi szempontból nulla értékű szellemi élményeinek a témaköre volt éppen terítéken.
>
> Nem fél attól, hogy gyermekei ellen az igazgatónő részéről olyan "bosszúállás" indul el, ami bebizonyíthatatlan,
- Eddig nem féltem, de most, hogy volt annyira gátlástalan, hogy tovább folytatta a hazudozásait és azt még a Megyei Gyermekvédelmi hivatalnál is előterjesztette hivatalosan (Egészen pontosan, ott egy általa kieszelt újabb hazugság alapján, ott a gyalázatos hazugságát még írásba is adva, hivatalos formában is feljelentett!), gondoltam már arra is, hogy nem-e lenne jobb az, hogy a további sötét üzérkedéseinek örökre gátat vessek azzal, hogy feljelentem őt az országos korrupció-ellenes bizottságnál, amiért éveken át nem tartotta meg a hetedik osztályos generációknak (kb. 7 - 8éven át) polgárnevelési óráit. Vagyis amiért éveken át el nem végzett munkáért vett fel pénzt. Illetve, azzal, hogy az oktatói - megbízatását semmibe véve, rengeteg diákot és szülőt károsított meg hosszú - hosszú éveken át azzal, hogy nem végezte el a rá bízott oktató-tanári feladatait, lekenyerezve a diákokat és becsapván szülőket azzal, hogy félévek végén bement az osztályokba és kiosztotta a 10-es jegyeket a büdös nagy semmire!
> gondolok itt arra lehetnek fontos kapcsolatai,- pl.: megakadályozhatja, hogy felsőfokú tanintézménybe felvételt
> nyerjen Medárda!
- Nem hiszem, hogy az igazgatónő képes lenne a Medárda jó-tanulmányi eredményeit (Általában, jóval kilences média fölötti eredményeit) képes lenne megváltoztatni. Márpedig mostanában Romániában az szerint veszik fel a diákokat az egyetemekre - főiskolákra.
>
> (Üdvözlettel,- és köszönettel: Márta)
>
Baráti üdvözlettel: Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.12.22. 12:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Válaszom, Mártának a válaszomat meg köszönő és pontosításokat tartalmazó levelére:


Kedves Márta!

Sajnálom, hogy pontatlanul, illetve nem eléggé részletesen és körültekintően, minden kis részletet elmagyarázva fogalmaztam, de azt nem is lehet élő beszédben. A Plútónak ÁLTALÁBAN (!) CSAK annyi köze lehet a gyávasághoz, hogy az, aki nem érti - érzékeli az Isteni igazságot, az természetesen akkor is félhet, ha éppenséggel netalán olyan hatalommal rendelkezne mint Putyin elnök! (Ő viszont velem egy idős, és a Plútója éppen úgy van fényszögelve, mind az enyém, tehát van egyfajta "isteni perspektívája" az egyetemes szellemi igazság meglátásához.) Vagy ha korábban nagy, Isten- és emberellenes bűnöket követett el.
Az én esetemben esetleg annyiban jön be a gyávaság motívumában a Plútó, hogy a Skorpió-Napomtól és a Lilithel együtt álló Marstól is negatív fényszöget kap. Bizonyára így is emlegettem, csak éppen azon egy alkalommal ezt a részletmagyarázatot kihagyhattam.
>
> A vonatkozó idézet Márta leveléből:

" 2013-as felvétel, ahol Ön a Plútóról beszél a gyávaság fényében,- 1. ház.
>
> Teljesen mindegy Önnek igaza volt e, a jog más,- Gerle egy ravasz ügyvéddel kikészítheti magát,
> emiatt kérdeztem, hogyan is áll most ez az ügy?

- Na látja, kedves Márta, ez, az asztrológiához és az egyetemes törvényekhez nem értő, laikusok nagy óriási igazság-tévedése (És téveszméje...), ezért kellene mindenkinek személyi - kauzális, nem a konfliktuskerülő Kalo Jenő féle! - horoszkópot készítenie! Ugyanis, az egyetemes törvények fényében, tehát az igazi (tényleges!) igazság-érvényesítés isteni erejének a fényében, EGY ÉS EGYÁLTALÁN NEM MINDEGY, hogy kinek van igaza egy igazságtalankodási és jog-tiprási ügyben! Egészen pontosan: a gyakorlati következmények szintjén nem mindegy, sem a szenvedő alany (az áldozat) részéről, de még úgy nem az elkövető részéről!

Mondom, ezt nincs, ahogy ön és más önhöz hasonló kívülálló megértse, de az asztrológusi munkának éppen az az értelme, hogy az emberekkel (rendelőkkel) megértesse azt, hogy miként lehetséges az, hogy a tárgyi valóságnak megfelelő szellemi igazság érvényesüljön az életükben, és nem legyenek a jövőben is mindig és folyton kitéve - kiszolgáltatva, például azoknak a fránya ravasz ügyvédeknek sem, amelyekkel minden igazság-sértő és bántalmazó személy fenyegetőzik az interneten mostanában! Mert ha lett volna annyira ostoba és gonosz egyetlen ügyvéd is, hogy a Gerle Éva család-tönkretételi tervének a mocskában rész vállaljon és azt megkísérelje keresztül vinni - G.É. maga panaszolta el a saját Petícióján, hogy több megbízatási kísérlete is kudarccal járt, és ennek következtében egy csomó ügyvéd-lejárató, ügyvéd-gúnyoló viccet is közölt ott! - nos, az az ügyvéd, hosszú távon erősen rosszul járt volna Évával együtt. És ha nem úgy, hogy valamilyen misztikus módon pl., eltiltják a szakmája gyakorlásától, akkor egy súlyos balesetet szenvedett volna, vagy keményen le betegedett volna, vagy... - DE ez már nem rám tartozik, hanem az Úristenre, illetve az egyetemes törvények összhatására.

Mint ahogyan Gerle Éva is, ahelyett, hogy a rám - ránk való vadász-akciója sikerének köszönhető, általa várt sikerek fényében fürdőzhetett volna, csúnyán ráfázott az akcióra. Hiszen a hírneves blogja, amelyre annyira büszke volt és amelynek a "közéleti hatalmában és erejében" reménykedett (A sötét hazudozásokra bármikor kész, aljas gátlástalansága mellett...), az ellenünk indított háborújának a bejelentésekor, hatalmasat zuhant a népszerűségi top-listán. A legjobb barátnői hagyták el, a férfiak is messze elkerülik, és sem férfi, sem női :) szerelmi - élettársi partnere azóta sincs. És magányos kínjában fanatikusan öncélú és steril, testépítői fanatizmusba temetkezett, az maradt az egyetlen témája a valamikor díjnyertes blogjának, amit már maga sem tudja, hogy most már miért is írja? Maximum azért, amit a kezdetek kezdetén le írt indítási okként: terápiának amivel a poláris depresszió, vagy micsoda nevű mentális betegsége miatti kedélyhullámzásait meg tudja előzni és a mély-depresszióba való zuhanási periódusait ki tudja védeni.
Hát így áll a Gerle Éva ügye.
A mienk meg úgy, hogy neki is köszönhetően, tehát az ő szélsőségesen gonosz támadásainak köszönhetően, Viola rendkívüli megvilágosodásokban részesült, amiért is egyre nagyobb az összhang és a szerelem közöttünk.

Gondolom, ez nem az a boldogság, amire ön, és bárki normális ember vágyik.

Jó tudni tehát, hogy az összetartó, egymást szerető tagokból álló (Tehát a tradicionális, nem a liberális!) családok isteni védelem alatt állnak, és ahogy Jézus mondja, jobb, ha az aki "e kicsinyek közül egyet is megbotránkoztat" követ köt a nyakára és a tengerbe dobja magát. - - Ahhoz, hogy ezeknek az ok - okozati összefüggéseit bárki is megérthesse, szüksége az egyetemes törvények elolvasása, illetve alaposabb megismerése.

>
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.12. 18:14 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 798
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Én sem hiszem, hogy a Nagy István művészeti Líceum igazgatónőjének a keze oly messzire elérne, és egyáltalán ilyen rizikós csalásban bárki közreműködne vele, hogy a Medárda továbbtanulását akadályozhassa... Viszont abból kiindulva, hogy Szilárdnak az Emőkénél levő szintén rendkívüli rajztehetséggel megáldott leányát, Rékát képes volt olyan indokkal elutasítani, hogy neki elege van a Kozma lányokból - ez már önmagában szomorú, hogy Réka ezért nem járhat a művészetibe, de nagyon nem szeretném, ha ezt Ividővel is elművelné, aki szintén tehetséges. Persze Rékával és Emővel könnyű volt ezt megtennie, mert Emő lemaradt a felvételiztetésről és később kérte Réka felvételét az iskolától, és az igazgatónőtől, de akkor is botrányosan önkényes és igazgatóhoz persze abszolút méltatlan ez az indoklás... Ezért én e téma kapcsán szeretném megosztani Ividő néhány ügyes rajzát, szintén a nyilvánosság szakralitását használva, hogy megsegítsem Ividő ügyét, és elkerülhessük, hogy a művészeti iskola élén álló, a funkciójára általa bizonyítottan méltatlan igazgatónő egyéni utálatának az áldozatai legyünk még ilyen formában is - mintha nem lenne elég, amit eddig elművelt velünk.

Az biztos, hogyha a legapróbb jelét is érzékelni fogom, pl. már az Ividő előkészítőbe járatása idején, hogy valami nem stimmel és a gyermeket ki akarják ejteni igazságtalanul, akkor rögtön papírt teszek le a tanfelügyelőségnél, hogy felügyeljék az előkészítős oktatást és a felvételik elbírálását, mert esély van rá, hogy az igazgató vissza akar élni a munkaköri hatalmával a gyermek rovására. Bizonyítékunk már így is van elég arról, hogy milyen irracionális módokon próbált minket rágalmazni, bűnbaknak megtenni, mind megvannak a nekünk írt válaszlevelei.


Csatolmányok:
Magyarázat: 3 évesen rajzolta és török bogárnak nevezte el - szerintem ez egy misztikus lény és inkább oroszlán :D
ividő rajz - török bogár oroszlánfejjel - kb 3 évesen.jpg [41.91 KiB]
Még senki sem töltötte le.
Magyarázat: Egy lány áll az utcalámpa mellett arrébb pedig egy családi autóban ül egy nagy család (4 éves kora után rajzolta)
Négyemeletes autó és a lány a lámpánál - 4 éves elmúlt - kiskép.jpg
Négyemeletes autó és a lány a lámpánál - 4 éves elmúlt - kiskép.jpg [ 55.65 KiB | Megtekintve 1000 alkalommal. ]
Magyarázat: 3 évesen: Anya és gyermeke
gyermek és anya - kb 3 évesen.jpg
gyermek és anya - kb 3 évesen.jpg [ 75.87 KiB | Megtekintve 1000 alkalommal. ]
Magyarázat: 3 évesen: egy furulya, jobbra pedig egy bácsi, aki egy furulyát fog
furulya és bajuszos bácsi - kb 3 évesen.jpg
furulya és bajuszos bácsi - kb 3 évesen.jpg [ 53.35 KiB | Megtekintve 1000 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.12. 22:02 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 225
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Tényleg nagyon ügyes! Az én ikreim most lassan 5 évesen rajzolnak úgy, mint az Ividő 3 éves kori rajzai.

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.29. 19:04 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 798
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A legújabb rajza:


Csatolmányok:
A szakács, a zsiráf és a liba.jpg
A szakács, a zsiráf és a liba.jpg [ 172.82 KiB | Megtekintve 931 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.05.14. 08:47 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 298
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Barátaim, kedves Olvasók!

szeretném veletek megosztani a jó hírt, hogy felmentettek a rágalmazás vádja alól, mely váddal a volt férjem magánvádas (saját maga fizetett) eljárásban akart megbüntetni.

A váláskor igen hiányos egyezség keletkezett a láthatás szabályairól, nem volt világos, hogy a gyermekem a gonozásomba került, holott aki jobban ismerte a körülményeinket az tudta, hogy amíg mi Magyarországon élünk, addig a volt férjem továbbra is külföldön (bár magyar állampolgár).

Tavaly nyáron a tudtom és beleegyezésem nélkül a nyári láthatásra átadást követően külföldre vitte és ott elrejtette a gyermeket, a telefont nem vette fel. Mint a május 9-én tartott tárgyaláson kiderült, a szülei házában (ezzel a lakcímmel takarózik a gyámhivatali beadványaiban ő és az ügyvédje) Magyarországon hagyta a telefont.
Mivel sem ő, sem a szülei, testvére nem hívott fel, hogy jól Domonkos jól van, nem csak a rendőrség, hanem a közösségi oldalakon olvasóinak segítségét is kértem, hogy segítsenek megkeresni a fiamat. A közösségi oldalakon tömegesen megosztották a fényképes bejegyzésemet, melyen a volt férjem karjában a gyermekkel volt látható.

Ezt a szülői felelősségérzetből fakadó tettet - mivel a szándékom nem a volt férjem lejáratására hanem a gyermekem megkeresésére irányult - a törvény megengedi. Az igazság kiderítése elsődleges.

A bíró számtalan kérdést tett fel a tárgyaláson a volt férjemnek arra vonatkozóan, hogy tájékoztatott-e engem arról, hogy a gyermekkel hova és mikor megy. A nemleges válaszra közölte vele a bíró, hogy ezt meg kellett volna tennie, mert a gondozó szülő tudta és beleegyezése nélkül a gyermeket nem vihette volna külföldre.

A bíró arra is rákérdezett, hogy van-e eljárás folyamatban azzal a személyi igazolvánnyal kapcsolatban, melyet szintén a tudtom és beleegyezésem nélkül csináltatott 2014-ben. A válasza igen volt. És azt állította, hogy én szóbeli beleegyezésemet adtam neki a személyi igazolvány csináltatásához: ez persze ordító valósághamisítás, mert még ügyvédi felszólításra sem csináltattam Domonkosnak útlevelet. A felszólító levél gyanakvást keltett bennem, tehát személyi igazolványt sem csináltattam, pedig az okmányt 2015-ben (!), 1 évvel az okmány titkos megszerzése után követelte tőlem. Úgy járt el, hogy bement az okmányirodába, azt hazudta, hogy a gyermek lakcímkártyája elveszett és új lakcímkártyát és első személyi igazolványt csináltatott Domonkosnak, azaz a nálam mindvégig meglévő lakcímkártyát a tudtom nélkül hivatalosan érvénytelenítette.

Azt is beismerte a tárgyaláson, hogy 2014-ben a közös gyereknapon valóban elmítette nekem, hogy Törökországba vinné a gyermeket. És beismerte, hogy valóban volt már ott, élettársa bár német állampolgár, onnan származik.

Beismerte a tárgyaláson azt is, hogy ez eltelt hosszú időben, amíg a szemlélyi igazolványt a gyermek külföldi elrejtésétől számítva, tehát 2016 február 23-ig jogtalanul birtokolta és ezért a láthatást nem gyakorolhatta, egyszer sem érdeklődött Domonkos hogyléte, egészségi állapota felől.

Hálás vagyok azért, hogy Domonkost nem sikerült végleg eltüntetnie. Biztos vagyok benne, hogy ez a nyilvánosság erejének köszönhető.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.06.03. 21:03 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 298
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Barátok


Csatolmányok:
gyerekek.jpg
gyerekek.jpg [ 138.43 KiB | Megtekintve 743 alkalommal. ]

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO