ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.01.21. 13:49

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Jár az előlegezett bizalom, tehát, mivel tanuló, kérdezni lehet a témáról Kozma Szilárdtól, de a tanuló dolgozatát nem lehet kritizálniÚj téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.09.16. 22:08 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2016.03.18. 10:59
Hozzászólások: 21
Napjegy: skorpió
Aszcendens: szűz
Balló Beáta magyartanár vetélésének,súlyos méhvérzésének,s ezáltal a halálközeli állapotba kerülésének szellemi oka és szükségszerűsége.


A Beátával történt, 2018-as drámai események vizsgálatának a célja, kideríteni azt, hogy miként és miért kerülhettek az idők folyamán bele a BB szervezetébe azok a bacilusok (A Streptococcus agalactiae, mely a születendő magzat esetében ha megfertőzi szívbelhártyagyulladást, agyvelőgyulladást, vérmérgezést is okozhat, míg a várandós nő esetében általában tünetmentes szokott lenni. Várandósság alatt ritkán, de felszálló fertőzést és így koraszülést okozhat, valamint a magzat is megfertőződhet szülés közben. Ez utóbbi a gyakoribb), amelyek, veszélyeztethették volna a később megfogant és megszületett kisfiának az egészségét is


Kedves Beáta, a fogantatási rendellenesség miatt ez a várandósságod már kezdettől fogva összeegyeztethetetlen volt az élettel, azaz kezdettől fogva halálra volt ítélve, mivel spirituális lényege szerint hiányos volt. Hiányzott belőle a lényeg, vagyis a legfontosabb, az isteni tartalom. De te ezt kezdettől fogva sejtetted, mert negatívak voltak sokáig a tesztek. Hiába a várakozás, nem számítottál semmi jóra, de mivel nem ez volt az első várandósságod, tájékozott voltál a témában tudományosan egy bizonyos szinten és azt remélted egyszerű, kis vérzéssel járó, fájdalmatlan vetélés lesz, aztán minden megy tovább.

Korábbi személyes közléseidből tudom, hogy nemcsak a korábban belőled feltört düh és méreg okozta azt a negatív szellemi állapotot, ami miatt, embrió nélküli petezsák ,tehát hiányos fogantatás jött létre, az akkoriban körülötted lejátszódó igazságtalannak tűnő zavaros konjunkturális történések miatt, hanem a férfiasságellenesség a férfilétre irigy, és ezért a karriert, elismerést, tekintély éhséget elengedni nem akaró erőszakosságod és konokságod miatt jött létre ez az életveszélyes dráma.

Ha a halálközeli állapotodat és a súlyos vérzést nézzük akkor rögtön a helytelenül megélt Skorpió príncipiumával – kauzális szellemiségével és funkciójával - találjuk szemben magunkat.
Hiszen akkoriban, mikor a leginkább véreztél, a Bak Lilith a 8.ház csúcsán állt, a Skorpió rezidenciájában. Erre az én okfejtő spirituális magyarázatom az, hogy elfelejtettél, illetve nem akartál teljesen alászállni az öntudati poklodba – hiszen néhány évvel azelőtt elkészítettem neked a horoszkópodat… -, nem voltál hajlandó gyökeres metamorfózist végrehajtani magadon és magadban. Elmaradt a teljes szellemi kicserélődés, a megváltódáshoz szükséges mentalitás változtatás és a régebbi hibás berögződésekhez körömszakadtával is ragaszkodtál. Elutasítottad még a gondolatát is annak hogy mélyrehatóan változtass magadon, elképzeléseiden. De még inkább azt utasítottad el féltudatosan, hogy el merészelj menni a végsőkig a 8-as házadban álló Kos-Lilithed, és annak a fényszögei által jelzett-, tehát, a benned még rejtőzködő, feltáratlan hamis, rossz, gonosz tulajdonságaid leleplezéséig. A karmikus sugallatok mindenféle és fajta formájának, illetve ezeknek az érzelmi és gondolati szinteken (is) megjelenő megnyilvánulásával és felszámolási szükségével való bátor szembenézésig. Elutasítottad, hogy egyértelműen, ellentmondást nem tűrően végrehajtsd az átvalósulást, az öntudati változtatást.

Ha te nem voltál hajlandó ezt megtenni, akkor megtette a Skorpió isteni szellemisége, amely nem tűr meg félmunkát, nem tűr meg ellenállást, sem lázadást a Megváltás Egyetemes Törvénye és a te megváltási karma-programod által is igényelt életviteli változási igényekkel szemben. Itt ezen a ponton már minden kiéleződött és felkozódott, mégpedig a legvégletesebb formákban.
Valahol nagyon mélyen, csípőből elutasítottad a megváltódást, annak az igazi lehetőségét is. Amolyan „ne mondja meg nekem senki mit csináljak”, ellenségesen, haraggal sőt gyűlölettel álltál a horoszkópodból megismert, tőled elvártakhoz, hiszen még mindig azt képzelted, hogy a te elképzeléseid lehetnek csak helyesek. Valamit persze azért úgy, immel-ámmal megtettél azelőtt, mert érezted, hogy kell, DE a Skorpiót nem lehet becsapni holmi morzsával, az mindent akar, és ha nem adják önként, akkor visz mindent.
A fordulópont, a vasúti váltó, ahol akkor voltál csak az egyik vágányon való haladást tette lehetővé: vagy egészen, szívvel-lélekkel elköteleződve haladsz tovább a megváltás irányába, vagy a kettő közé kisiklasz, esetleg a rossz vágányra állsz, ami a végén a szakadékba visz.

Mint a példázatban, hiába hagytad magad mögött ha egyszer is visszanézel, ha csak egyszer is sóvárgás támad a lelkedben a régi szép idők iránt, már elvesztél, sóbálvány lettél. Hiányzott belőled a teljes odaadás, odafigyelés és a bátorság a rejtett dolgok teljes felkutatásához és semlegesítéséhez.

Hogy miben kellett volna gyökeresen, visszavonhatatlanul változnod, azt a dráma időszakában a Bakban álló Lilith pozíciója adja meg. A Bak szellemisége a társadalmi – közösségi élet területén nyilvánul meg az emberi életeben, illetve hivatásbeli kérdéskörben fejti ki hatását. Ugyanakkor a törvényesség, a megváltódási szükség tudatának, ehhez vezető folyamatok létrejöttének feltételeit szabályozza. Negatívan, amit a Lilithnek ez a pozíciója jelölt a drámád idején, makacsságot, merevséget, szemellenzős hajthatatlanságot jelentett, hamis harmóniára törekvést, az anyagba való további bemerevedést, becsontosodást. Tehát egy szóval: ha rejtetten is, de elutasítottad hogy változtass mentalitásodon a hivatásodhoz valló hozzaállásodat illetően, ami azt jelenti, hgy változatlanul nagyravágyó, vezérkedő akartál maradni, a társadalomban elfoglalt helyedet és elismerésedet, tanári tekintélyedet féltetted, el sem tudtad képzelni, hogy ne fent legyél a szakmai - közösségi megbecsültség tetőfokán (mintha ennek lenne bármilyen valódi értéke), hogy erről és a karrier- álmaidról önként és végérvényesen minden részletében lemondj, illetve hogy azon, minőség és milyenség szempontjából, az adott keretek között, illetve, azok tágításával, rugalmasításával, önként és tudatosan változtass. Mindketten tudjuk, hogy a sors világosan jelzett a számodra, mert beszűkültek a szakmai lehetőségeid és a társadalmi mozgástered. Mégis te, ennek ellenére is ragaszkodtál mereven a korábbi elképzeléseidhez. Ugyanakkor ez az egész sorsjelző rendszer a kutya azaz a kos évében történt, és azt is tudjuk, hogy neked meg, a Skorpió gyakorlati megvalósulási életkörét jelző 8. házban van a Kos Lilithed. A Kos az előfeltételek nélküli teremtés megnyilvánulásának a szükségét, a tavaszi-reggeli ébredést, útkezdést, nekivágást és ugyanakkor kényszerét is jelenti, az igazi boldogság által jelzett cél elérése érdekében tett szenvedélyes, bátor, előretörő megnyilvánulást.
Negatívan, visszájára fordítottan, ez a Kos féle teremtői szenvedélyesség erőszakossággá, beavatkozási kényszerré ferdül.
Te pedig ennek megfelelően erőszakosan, nyomulósan akartad továbbra is a rossz (hibás, ferde, vakon ambíciós, “csakazértis” győzni akaró) férfi tulajdonságokat magadban felstromfolni: a karrierizmust, a vezetői szerepet minden áron, a ranglétrán minél fennebb és fennebb kerülni, miközben támadtál magadban mindent és mindenkit aki ebben megakadályozni látszott téged a nyílt szembenézés helyett. A siker és az ezzel járó dicsőség mámorát akartad, ami mindíg csak egy gyenge pótszer lehet, mert az igazi boldogság elérésének megkísérléséhez is tulajdonképpen gyáva voltál. De a legnagyobb bűnöd és majdnem végzetes tévedésed az volt, hogy mindenáron, az Isten helyett is uralni-irányítani akartad a Sorsodat. Azt pedig nem lehet. A megváltódást jelentő minél nagyobb mértékű képességek elérését célzó sorsot, az életfeladatod csak elfogadni szabad és célratörően, lankadatlanul, tudatosan felvállalva beteljesíteni, miközben fejet hajtasz a Teremtő és a Mű előtt, mert a Művet bírálni nem lehet, ahhoz egyikünknek sincs jogosultsága.
Erre Jézus így figyelmeztetett: “Aki az atyát bántja, annak megbocsátatik, Aki a fiút bántja annak is megbocsátatik, de aki a LELKET BÁNTJA, ANNAK NEM BOCSÁTATIK MEG.”

Ugyanakkor, asztrológiai szempontból a drámád csúcsán a Vízöntőben és a 8.házban állt a Sárkányfarok, mely az abszolút értelemmel – a Szent Szellemmel, vagy ahogy Jézus hívja: a Lélekkel- a teremtés értelmével és céljának a logikájával való együttműködési képtelenséget jelenti, az egyetemes felelősségérzet nélküliséget, az irányváltoztatási képtelenséget, irracionális függetlenség vágyat, a mindenáron másnak lenni különcködő jellegű - késztetéseit. Ezt jelezte, a fél-Bak, fél-Vizőntő Lilithnek, Valamint a Vizöntő-Sárkányfaroknak a 8-as házban való jelenléte, de ezt ezeknek, meg az akkor éppen közöttük levő Marsnak is az Uránusszal és a Naptunuszzal való negatív fényszöge (Illetve, ezeknek a fényszögeknek az együtt alkotott negatív karma-alakzata is!). Vagyis: a hirtelen pálfordulás szükségét a te esetedben, a hamis függetlenség vágyának feladási szükségét és egy gyors, de felelősségteljes tudati perdüléssel a teljesen ellentétes irányba való elindulást, lehetőleg az egyetemes törvényekkel együttműködve. Annak a tudatosítását, hogy az önszántunkból való kollaboráció a magasabb rendű szellemiséggel nem jelent mozdulatlanságra ítélő gyeplőt. Hanem az akaratunk, képzeletünk és szándékaink alárendelése az isteni értelemnek nem jelent önállótlanságot, autonómia és személyes kreativitás-hiányt és rabigát.
Mint a kicsi gyermek esetében is kellenek a szabályok, hogy hova mehet és hova nem, mert határtalan, tapasztalat nélküli és irracionális szabadságvágyában árthat önmagának, ha nem hiszi el, hogy szülei jobban vigyáznak rá, mint ahogy ő maga képes lenne erre. Tehát esetedben a beavatkozási mániádhoz való ragaszkodás a te testedbe való durva, fájdalmas, érzéstelenítés nélküli beavatkozáshoz vezetett, a lázadásod a megváltozni nem akarásod és erőszakosságod arra a határra sodort, ahonnan csak egy hajszál választott el a teljes megsemmisüléstől és amelyből a felelősségre alapozott önállóság újraértelmezésével, az Egyetemes Törvényekkel való együttműködéssel, az isteni értelem felé való nyitást jelképező pálfordulással lehetett kikerülni.
A hibás és téves férfiasság istenítése helyett átértékelni az igazi férfi erényeket és azokat magadban a helyükre tenni, hogy soha többé ne érezhesd azt, hogy a gyerekeid és a családod útjában állhat a függetlenséget, karrierista ambíciókat dédelgető folytonos beavatkozásra és irányításra való karmikus, ambíciós vágyaidnak, melyeket ezentúl minden féle formájában fel kell végérvényesen adnod, meg kell fosztanod kábító- mámoros ígéretétől, ízétől, hogy a helyére egy egyetemesebb, spirituálisabb életszemléletre alapozott képzeletre és értelemre szert tehess, hogy “józan” és valójában (szellemileg) éber lehess. Saját isteni öntudatod ekkor már semmilyen befolyás nem zavarhatja meg, mert az élet tüzében edzett és kipróbált lesz, egy, általában a materrialista koncepciókon alapuló köztudati - polgári öntudatnál érvényesebb szellemi értéktudatra építve.
Ha ezt akkor teljes egészében megérted, illetve fel is vállalod a megvalósítását, akkor ezzel a történet lezárulna.
De tovább kell menjünk és alaposabban kell vizsgálódjunk, ugyanis mint kiderült a drámai esemény még mindig nem voltak elég számodra hogy mindazt amit jelölt létre hívd, hiszen kiderült, hogy két évvel a történések után is, immáron nem a saját, hanem a születendő gyermeked életét potenciálisan veszélyeztető entitásokat hordoztál magadban még. Egészen pontosan a méhnyakon: Streptococcus agalactiae és Candida albicans. Ezek közül a Streptococcus az újszülöttben akár halálos kimentelű fertőzéseket is okozhat, amennyiben az megfertőződik ,mégpedig ízületi gyulladást, agyhártyagyulladást, szívbelhártyagyulladást, sőt vérmérgezést.


Ha megnézzük a Kos Lilithed, azt látjuk, hogy legalább négy bolygó támadja, ezek közül pedig a Nap (a nyers alaptermészet, az önérzet) együttáll a Plutóval (a teljes újjászületés-újjáteremtés, a végső igazságok kiderülése, felszínre kerülési, lelepleződési kényszere, valamint a szellemi kapcsolatteremtés és kiegyenlítődés bolygója). Mindkét léterő a Skorpióban van, kölcsönösen befolyásolja és feltételezi egymást ,azaz hangsúlyos a teljes szellemi-lelki-mentális kicserélődés , mind öntudati, önérzeti, mindpedig a legfőbb, az isteni igazságról alkotott képzetek esetében. Mindez a hármas házban áll, így a saját bőrödön, a szellemi csírádig, létezésed okának és céljának eredőjéig lemenően érzed a negatív Kos lenyomatát, hatását.
Amennyiben nem állsz ellen és nem leplezed le, téped ki és égedet fel a hamis eszméket, késztetéseket , akkor a te magadról alkotott képed, az önérzeted, az öntudatod (Nap), az isteni igazságról alkotott képed (Plútó), az anyaságról (Hold)és az igazi, valódi szeretetről (Neptunusz), a helyes értékekről (Jupiter),erősen ferdíti, befolyásolja a Kos Lilith. Csak úgy tudod értékelni magad, ahogy a negatív Kos láttatja, vezérként, erőszakosan előretörve, durván beavatkozva (beleütve az orrod abba is ami nem a te dolgod), Isten helyett istenként. Nem tudtad magad a karriertől elvonatkoztatva értékelni sőt még csak elképzelni sem. Ugyanígy az isteni igazságot sem tudtad érzékelni helyesen. Úgy képzelted el, hogy csak az lehet az isteni igazság, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt te elvárod, ha ismét a negatív Kos vezet majd, nem pedig az Egyetemes Törvények. A Kos Lilithed az ugyancsak a Skorpióban levő Holdat is támadja, azaz nem voltál képes elfogadni magadban az anyát, nem bírtad lenyelni, hogy neked ez az életterület hozza el a beteljesülést (többek közt), az öntudati változásokat, hogy nem ezt kell beáldozd a karrierért, hanem fordítva és akkor majd érvényesülhet a végső igazság, az isteni gondviselés.
A Neptunuszt, az isteni szeretet, tehát a feltétel nélküli eredendő és irányultság nélküli, sokszorozó, de egyúttal egybegyűjtő és újra eggyé tömörítő isteni szeretetet, a szellemi éberség erőterét is támadja a Kos Lilith, ami áldozathozatali képtelenséget, szeretet szomjúságot, hamisan értelmezett szeretet, ebből adódóan pedig függőséget jelent. Nálad mindez a négyes házban van: ami a Rák gyakorlati élettere, a családi intimitás megteremtésének, nyugodt és biztonságos otthon létrehozásának, utódnemzés és foganás, gyermeknevelésnek az élettere, illetve az ezek megvalósulásához szükséges információk és pozitív tulajdonságok, megszerzésének helye. Tehát az igazi szeretet, az értelmes, a megváltáshoz elvezető áldozatvállalás, nem a karrier , az előbbrejutás érdekében a családról és a gyerekkel eltöltendő időről lemondás, azok beáldozása, hanem fordítva.
Nem azt jelenti a szeretet, hogy a munkahelyeden eltöltött idő és munka után kapott pénzt rájuk fordítod, hogy majd egy vasárnap délelőtt elviszed őket valahova és kényezted őket, hogy ne érezzék hiányod, az anyai törődés hiányát egy újabb hétig, hanem hogy inkább lemondasz a munkádról, inkább kevesebbet vállalsz, hogy velük lehessél és diszkréten szerethesd őket a majomszeretet helyett. De ehhez az értékítéleted is rendbe kell szedd, ugyanis az értékítélet bolygóját is támadja a Kos Lilith, a Jupitert mégpedig az ötös ház csúcsán, ami az oroszláni önérzékelés és öntudat háza. Mivel ez a bolygó egy tűzbolygó, így neked nem elég a helyes értékeket magadban tisztázni, hanem harcolnod is kell értük. Harcolnod kell önmagaddal, és a helyes törekvéseidben téged megakadályozni szándékozó külvilággal, hogy kifejleszthesd önmagadban az igazi szeret képességét, az anyát érzékelhesd önmagadban és ne engedj a társadalomban elfogadott, íratlan szabályoknak, káros befolyásnak, miszerint az igazi érték a megfeszített munka és ennek érdekében a családról való lemondás. Mindent meg kell kérdőjelezz, meg kell vizsgálj, hogy mennyiben helyes, mennyiben vezet el a megváltáshoz, mindent felszínre kell hoznod és feltárnod, ha kell gyökeresen átalakítanod, és mindezért vállalnod kell a harcot, a szeretteljes, félelemtelen küzdelmet. De a legfontosabb, hogy engedd át az irányítást az Egyetemes Törvényeknek és ne ámítsd magad, hogy jól végzed a dolgod, ha még mindig vissza-vissza pillantasz és sóvárogsz a társadalmi elismerés iránt, illetve, hogy ne is hitegesd magad azzal, hogy most egy kicsit gyerekezek, meg a családdal vagyok, aztán később majd ismét belevethetem magam a karrier édes mámorába.
A testi-lelki és mentális fertőzésekre való fogékonyságot, hajlamot (hiszen nem először fordul elő ez nálad) a sorsképletedben a negatív Neptunusz jelzi.
A négyes házban álló Neptunusz a Nappal és a Plutóval alkot egy egy pozitiv fényszöget, míg a Merkúrral, a Szaturnusszal, és a 8. Házban álló Kos Lilitht-tel viszont diszharmonikus fényszöget alkot, miközben együtt áll a Halak másik uralkodójával: a Jupiterrel.
A Neptunusz negatív fényszögei részben az igazi szeretet hiányát, illetve a szeretet félreértemezését és éberségvesztést (ezzel együtt meg kábulni, szédülni vágyást, mint a Weöres versben a lehullott falevél, melyet sodort céltalanul és parttalanul az őszi szél, de a szédelgés után csak a sárban végezte!!) jelzik, és a Jupiter negatív fényszögeivel együtt, az önértékelés és mások helyes értékelésének hiányát jelzi, hamis egységre szomjazást, érzelgősséget, ködös és zavaros fantáziákat (a fantasy műfajához való önkéntelen vonzódásod jó példa erre, a magasztos és rendkívüli ügyekben való részvételre, "meghatóan pompázatos" dolgok megvalósítására, sőt világmegváltásra sarkall)! A történések után is tovább hajszoltad-szomjaztad az elismerést, a csodálat és elismerés mámorító – kábító élményét, sóvárogtál és erőszakosan, konokul hajtottál senkit és semmit nem kímélve, hogy olyasmit hozz létre, amiért felnéznek rád és “neved” lesz. Jelzik ugyanakkor a valós-igazi áldozathozatali képtelenséget, szeretetre és főképpen a hamis egyetemes egységélményre való vágyakozásodban, önértékelésedben a zavaró befolyásolhatóságot (fertőződést) is.

Nos, ez a fertőzés még ha tünetmentesen is, de a nőiességed legmélyebb pontján történt, a méhnyakon „ minden kezdet ottonában”, a női alvilág kapujában, ott ahol a tiszta, zavarmentes szeretet, odaadás, önátadás (a női lét lényege) kellene helyet kapjon csak, a teremtői aktusból származó új életnek az eszmei védelme mellett. Ehelyett legyártottál egy önmagad elől is rejtett, potenciálisan letális fertőződési lehetőséget, ami miatt a születendő gyermekedet a kinti világban, a biztonságos anyai karok előtt egy Damoklész kard várja.
A Szaturnusszal alkotott félkvadrát jelzi, hogy nem tudtál oldottan, irracionális félelmek nélkül, sőt befolyás mentesen szeretni, odaadóan, a lelked legmélyéig nyíltan. Mindig volt benned egy félelem, hogy a szeretet sebezhetővé tesz, és például ezért is kell óvakodni a több gyermekes léttől, elköteleződéstől (!) miközben ezzel és így csak kábítottad magad, mert képtelen voltál teljes mértékben felvállalni a spirituális - képzeleti, és a kauzális, vagyis a teremtés pozitív értelmében való hitszerű, az annak megfelelő felelősséget a családodért, a gyerekeidért. Inkább spekuláló, ravaszkodó gondolatfűzések labirintusába, vagy azokon túl: a steril, vagy egyenesen a negatív: romboló és rombolási, vagy csalási ábrándozásokba menekültél (Merkúr – Neptunusz negatív fényszögelés), ami miatt, és aminek a következtében sokszor üldözési kényszerképzeteid voltak.

Az Élet és általában a Teremtés pozitív rendeltetésébe vetett, bizalommal teli képzeletalkotást kell elsajátítanod, hiszen tudod, hogy anyaként elsősorban a TE zavarmentes, letisztult, törvényes képzeletvilágod és tudattalanod vigyáz a gyermekeidre, akik így nem lehetnek kiszolgáltatva holmi véletlen szerencsétlenségeknek. Pontosan azért mert nem a társadalmi sikerekben és elismerésekben keresed a családi meghittséget, ahol az nem lehet és nem is lesz fellelhető soha, maximum csak egy tiszavirágéletű, valódi megnyugvást és lelki békét nem hozó kábító,hamis élmény. Tilos engedned azon belső - karmikus befolyásoknak(A Rezonancia Törvényének megfelelően a külvilágból is érkező befolyásnak, sugallatnak), amelyek összezavarhatják benned a családról alkotott helyes értékítéletedet. Az arcodon, tehát az oroszláni testrészeden, megjelenő pigmentfoltok mindhárom várandósságod során, azt jelzik, hogy igenis hagytad magad megbélyegezve érezni anyaságod miatt, mintha az valami szégyellni való stigma lenne, ezáltal sérült az isteni öntudatod.

Nem a külvilág nézett rád ferde szemmel a karrier elhanyagolása miatt, hanem neked nem volt elég bátorságod (Mars együttáll az ötös ház csúcsán a Jupiterrel), hogy a modern életszemlélettől eltérő értékrendszered vállald és kiállj mellette. Felébredt benned újból az áldozati állapot veszélyes képzete és ennek nyomán az önsajnálat. Ahol az önsajnálat megjelenik, ott az ellenségképzet is megjelenik, tehát az agresszió is menthetetlenül megjelenik. Sőt még az önkéntelen és öntudatlan - De figyelem: nem szexuális jellegű, és mégis: - perverz képzeleti élvezkedési motívum is megjelenik, a sorsüldözöttségi és ártatlan áldozati képzetek alkotása és afunkcionális forgatása - kombinálása formájában. És ez a magyarázat végül is a bacilusok jelenlétére: a képzeleti fertőzöttségnek (Az Isten- és élet és megváltás- ellenes, és ráadásul: egymással is össze zavarodott képzeteknek) a fizikai megfelelőinek, tehát a bacilusoknak és a gombáknak a megjelenésére.
Az igazi szeretet ugyanis, nem tűr meg ellenségképezeteket, sem önsajnálatot - érzelgős önámítást, hanem minden élőlény (különösen a neked kellemetlenségeket okozó személyek) és fizikai tárgy, esemény és jelenség szeretetét jelenti, az eggyé tartozás élményét.
A szeretet az életért való jelenségek és körülmények el- és befogadását jelenti, neheztelés, szomorkodás, harag, érzelmi és értelmi elzárkózás - elutasítás helyett, mindenféle öntudati sérelem dédelgetése és ellenállás helyett. És mindezt őszintén, és önzésmentesen.

Az akadályok, benyomások, fájdalmas jelzések, mind isteni figyelmeztető jelzések, de maguk a fertőződések is, a spirituális és kauzális jelentéseik által, terelgetnek minket a helyes életútra, vagyis a mentalitás-változtatásnak a tudatos elfogadására és gyakorlására - megvalósítására, így tehát, valójában lehetetlen az, hogy létezzen ellenség a külvilágban. A rendeltetésed szerinti sorsfeladataidért tilos sajnálnod magad, mert akkor kikerülhetetlenül felemeli fejét a sorsellenes neheztelés, sőt a haragvás, és a hamis mártíromság-érzete is. A foggyökerek gyulladása is ezt a mély, sorsellenes agresszivitást jelzik esetedben. Meg kell tanulnod elfogadni, sőt: befogadni, tehát lényeg szerint is megszeretni a rád váró megváltódási feladatokat.
A nyolcas házban levő Kos Lilith és a Neptunusz negatív fényszögelése miatt önmagaddal kíméletlenül szembe kell nézned, őszintén, visszavonhatatlanul a régi, hibás siker-héroszi életszemléletedről ami az absztrakt, felelősség nélküli és odaadás-, hozzájárulás nélküli szeretetre és annak jelentésére vonatkozik, érzelgősség, hatalmi ambíciók nélkül. Hiszen logikus, hogy ez menthetetlenül sorsgátakba, ellenállásokba fog ütközni, illetve negatív visszahatásokat fog kiváltani. Zavaros (Az önsajnálat érzéseiben perverz módon élvezeti lehetőségeket találó) gondolkodásodat ki kell tisztítanod, mert egyik perverzió a másikat szüli: "Jogom van a hamis boldogság élvezetére”, minden agresszív és egoista “jár ez nekem” késztetést már csírájában el kell fojtanod, illetve kreatív - megváltói boldogsági állapot-átélési lehetőségre kell felcserélned.
Minden érzelgősség, privát élményekre való jogosultsági képzet, hamis áldozatvállalás nyomán jelentkező önsajnálat perverziót szül. Konfliktusaidat, problémáidat tisztáznod kell nyíltan, felszínre hozva őket, párkapcsolatodat harmónikussá tenned, hogy a gombák, ne a sötétben (nőiséged mélyén elrejtve) ellenségesen szaporodjanak. Így majd szeretet szomjadat sem kell megpróbálnod édes ételekkel, tehát hamisan kielégíteni.
Szeretetedben, szerelmedben is agresszív vagy, mert nem érted a szeretet mélyebb - kauzális - értelmű mibenlétét, erőszakosan és konokul akarod átalakítani szeretteidet úgy, ahogy a te téveszméidnek megfelel. A nyolcas ház a Skorpió háza, tehát az önátváltoztatás helyébe, a partneren való uralási vágy, mint átalakítási mánia is belevegyül „szeretetbe”. Mikor ez nem sikerül, mert természetes, hogy nem sikerülhet, akkor édességszomj tör rád. Ahelyett, hogy a másik valódi személyiségét megszeretnéd, elfogadnád, befolyásolási - átváltoztatási vágyaktól és törekvésektől, mentesen.
Önfegyelemmel és a tárgyi valósághoz való ragaszkodással, elmélet és gyakorlat egyeztetésével le kell szoktatnod magad az önámításaidról, az idealizmusodról (ideális szerető/gyermek/körülmény olyan mint a fizikában az ideális gáz, azaz nem létezik!), az önsajnálat feladásával, és az önzetlenül odaadó szeretet kifejlesztésével pedig a mentális agresszivitásodról, a befolyásolási-beavatkozási mániádról (Merkúr-Neptunusz és Neptunusz-Szaturnusz által jelölt technologizálási téveszme, illetve ezzel együttjáró ellenőrzési mánia).
Az ötös házban, az Oroszlánnak megfelelő életterületen álló Jupiter is negatívan fényszögeli, a fentebb említett Neptunuszt, a Marsot, a Holdat és a Kos Lilitthet. Az ötös ház a személyiség provokációját jelenti az igazi öntudat kiműveléséért, a rejtett készségek, tulajdonságok felszínre kerülése, saját határaid, szerepköröd helyes felmérése és nemessé - nemes öntudattá művelése - finomítása által. A Jupiter-Hold negatív fényszög zavaros értéktudatot jelent a családi élettel kapcsolatban, szülői szerepkör tévesztést, helytelen fontossági sorrend-tudatot. Nem a patyolattisztára kitakarított, mindent patikamérlegen rendszerezett családi otthon a legfontosabb, hanem a házastárssal, gyerekkel eltöltött meghitt, figyelmes és kreatív idő. Igazságtalanul kritizálod szeretteidet, illetve panaszkodsz a társadra mikor a szerep- és helyzettévesztésed miatt. Nem érzékeled a női mivoltodnak és a férjed férfi mivolta szerinti funkcionális különbözőségét helyesen. Hamisan önérzeteskedsz és persze, rejtetten haragszol és neheztelsz. Az Egyetemes Törvények szerinti értéktudat kell vezéreljen, de mindez tapasztalati bizonyosságra épülve. A józan értékítélet, helyes helyzetértékelés pedig, csak a valósággal való kegyetlen, elfogulatlan szembenézéssel lehetséges.
A Jupiter-Merkúr negatív fényszög is arra utal, hogy a másik érzéseire felületesen figyelsz csak és alaptalanul kritizálsz, vitatkozol, perelsz. Hibás alap-funkció érzékelés miatti folytonos sértettség, megbántottság szintén agresszivitást szül (Jupiter-Mars alkotta negatív fényszög). Ráadásul az, ez miatti sértett önérzetben, hibás bántódási élmények felidézésében való dagonyázást is alattomban (karmikusan) élvezed, ez is perverz boldogság-érzést okoz. Ide tartozik a helytelenül értelmezett és megélt haza- és nemzetszereteted is.
A gomba, mint sötét, fénynélküli helyeken tanyászó entitás jelzi a férfinak, mint a Világosság öntudatlan megtestesítőjének való öntudati (helyes ön-személyiség-érzékelési) megnyílási - kinyílási - odaadási képtelenség, ha a szeretet-szerelem lényegiségének téves értelmezésével társul, akkor az önkéntelenül elzárkózó testi intimitásod sem lehet meg kellemetlen jelzés nélkül. A hamis egységélményre való vágyakozás miatti cukrok éltetik, táplálják a megtestesülését: a Candidát. (Ide vonatkozóan lásd még: Vénusz a Nyilasban!). A gombák a halott, élettelen környezetet kedvelik, az élteti őket, ami neked a kidobandó, régi, túlhaladott dícsőségre vágyó öntudatod. Ahol támadnak, ott az adott testrész majdnem halálos gyengesége áll fenn. A friss, élettől duzzadó miliőt messze elkerülik.

A Streptococcus okozta lehetséges kórképek is egyértelműen agresszív, odaadást hiányoló lelki állapotokat jelentenek. Elcsábította a képzeletvilágodat és az értéktudatodat - valamint öntudatodat, önérzékelésedet. Sőt, még az isteni igazság érzékelését is meghatározta nálad a siker- teljesítményorientált külvilág. Eredményt mindenáron, erőszakosan, rombolóan, másokat (a világot...) lenyűgözni, vezetni, kiemelkedni, átgázolni.
Nagyon fontos ezt kitisztázni magadban és nem engedni még csak véletlenül sem, hogy ez a hamis tévképzet befészkelje magát tudattalanodba. Két lábbal kell megállj a földön, hogy túláradóan idealista, illetve az uralkodási vágyadban gyökerező helyzeturalási, karmikus (Skorpió és Kos-jellegű) elképzelésedet felszámold, családi és szerelmi életedet még csak ne is érinthesse semmilyen fantaszta képzelgés. Mindezt egy spirituális huszárvágással, illetve, azt követő szorgalmas képzelet-kiigazításokkal, visszavonhatatlanul ki kell magadból irtsd.
A megfelelő, helyes értéktudatot, kritikai érzéket, az igazi, az egységhez elvezető, az Abszolut-Boldogságba beolvasztó, visszakapcsoló szeretet kell megtanulnod és megtalálnod magadban létrehozni és ezt a szeretet-állapotot mindíg fenntartani, a félelemtelen és gyűlöletmentes igazságért (kiegyenlítődési lehetőségek érvényesüléséért) folytatott harc által, valódi áldozatokat vállalva mindig az adott lehetőségek között, az adott körülményekhez igazítva. Minden sértettséget, feszültséget, neheztelést felszínre hozva, tisztázva (az idevonatkozó perverzkedési vágyakat lelelplezve, azoknak nem engedve!) megteremteni a családi harmóniát, megélni anyai rendeltetésed, kialakítva helyes és arányos önérzetedet. Mindezt egy, az eddigiekhez képest, teljesen más, az élet mélyebb és igazabb értelmét kereső - fürkésző , szellemorientált, még véletlenül sem szemellenzős materialista-tudományoskodó, az önmagadhoz való lehető legobjektívebb és elnézésnek helyt nem adó- lásd közellátás miatt viselt szemüveg- és folyamatosan éber szemlélet mód kell, hogy felváltsa. Azaz a Skorpió által megtestesített pozitív szellemisége gyakorlása, együttműködés az asztrológiában a bolygók által megtestesített, isteni - szellemi erőkkel.
Innen pedig még egyszer kapcsoljunk vissza a fertőződéshez. A baktériumok a természet metamorfóziát készítik elő az általuk biztosított bomlási folyamatok révén, gyulladást, lázat és a laborparaméterek egyértelmű módosulását okozva a Mars, a Jupiter (Erjedés), a Szaturnusz (Elmúlás) és a Neptunusz (Kábulat) principiumához kapcsolhatóak. A gombák viszont az alvilág sötétjében foglalnak teret, nehezebben kórismézhetőek, a Plutói elvet testesítik meg és megszabadulni tőlük sokkal sokkal nehezebb, mint a baktériumtól, mivel ehhez szert kell tenni a magasrendű lelki és szellemi-spirituális kiegyenlítődési képességre... A Mars és a Plutó bolygók által megtestesítet őserők a Skorpió erőterének az uralkodói, tehát Rád még vár egy hosszú a Metamorfózis, miközben te vársz reá...

_________________
Balázs Buzsi Enikő


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO