ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 07:47

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.02.25. 20:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://www.facebook.com/notes/puzs%C3% ... 909080350/


Puzsér Róbert Az Istentől elhívott ember (Ti. Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia!)


·2017. december 1.

/ Az alábbi cikket tegnap adtam le. A Magyar Nemzet megtagadta a közlését. /
Nem is olyan rég a Fidesz teljes propagandagépezete azon hörgött, hogy az ellenzéki sajtó ugyan mi kivetnivalót talál abban, hogy a miniszterelnök a fiával ül be a labdarúgó vb-döntő helyszínének államfői páholyába – ahol a felcsúti édesapát és gyermekét leszámítva tényleg csak államfők ültek. El a kezekkel a gyermektől! – kiáltotta kórusban a Bayer Zsolt vezette kormányzati média, és hamarosan ki is derült, hogy maga Soros György hívta meg Gáspárt az előkelőségek közé, az ifjú labdarúgó és édesapja pedig gyanútlanul sétáltak be a vén zsidó csapdájába.
Mára a kisded felnőtt, szögre akasztotta a stoplis cipőt, és úgy döntött, nem áll egyből milliárdosnak, mint nővére, Ráhel, hanem megszívleli a lépteit vezérlő Mindenható Isten elhívását, és konkurenciát szervez a Hit Gyülekezetének. A kis hercegnek ma már saját szektája van, melynek a Tüskecsarnok színpadáról alászállva prédikál, Bibliát magyaráz, holt nyelveken szól, gyógyít és csodát tesz: megidézi és kiárasztja a Szent Szellemet. Hívei extázisában fürdőzik, akik hangjának hallatán elragadtatva tombolnak. Született apja – gondolja DJ Jeszi, a DJ Szövetség elnöke, aki úgy forgatja Magyarországon a dj-ket, ahogy a dj-k a lemezjátszókon a lemezeket, s fejben már mixeli is az Új Evangéliumot az ifjú Orbánról.
Gáspár hercegben a tehetség, az ambíció és a hit oly erős, mint legutóbb egy másik korábbi élsportolóban, a lengyel Wojtylában volt. Ő a herceg korában még papi szemináriumra járt: várta a felszentelést és a szolgálatot egy vidéki templomban. Nos: ha a derék Wojtyla a papi hivatás Lipcsei Petije, akkor Gáspár herceg maga Puskás Ferenc. Orbán Gáspár máris saját egyházának feje, aki közvetlen karizmatikus kapcsoltatban áll a Mennyek Urával. Az Örökkévaló Istennek olyan fontos terve van a herceggel, hogy pusztán csak addig hívta el pásztornak, míg el nem végzi az egyetemet, utána új elhívást kap. Előttünk, hívek előtt ma még titok, hogy mi a Seregek Urának terve a trónörökössel, de annyit már tudunk, hogy valami több, mint Isten igéjét hirdetni, és vigaszt nyújtani a szenvedőknek. Az Örökkévaló nem engedi örökké, hogy Gáspár herceg erre herdálja különleges képességeit. Közeleg a Második Eljövetel.
Németh Sándor bizonyára azt hitte, végleg komolyan vehető kihívó nélkül marad a tőzsdebarát kereszténység hazai piacán. Egy monopolhelyzetben lévő vállalatot azért kifizetődőbb lett volna leszállítania Habony Árpádnak. A jobboldali közvélemény viszont legalább nem néz olyan gyanakodva a neoprotestáns Vidám Vasárnapokra, ha tudja, hogy a királyi család már nem ragaszkodik úgy a történelmi egyházakhoz, ahogy azt tíz éve a Kövér Laci bácsi meg a Semjén Zsolti bácsi elképzelte. Ők rugalmasabbak ebben a kérdésben, mint a Hit Gyülekezetének az évtizedes démonizálásával megterhelt konzervatív közvélemény. Végre egy ontológiai pont, ahol összeér a ner és a hit – túl a 700-as klubon meg az Erzsébet-utalványos hirdetések Júdás-ezüstjein.
Gáspár herceg még csupán huszonöt. Lehet a félelemtől alázüllve Vonát buzizni, vagy jobb pillanatokban Szél-kormányról ábrándozni, lehet Gyurcsánnyal riogatni a gyereket, ha nem akar lefeküdni – Orbánnak azonban egyetlen tényleges ellenlábasa van: saját fia. A karizmatikus örökös a Kárpát-Medencében egyesíti az egyházi és világi hatalmat, és végre megteremti azt, amivel VII. Gergely és II. Paszkál pápa mindhiába próbálkozott: az egységes teokratikus Európát – ezt követően pedig megszervezi a keresztesharcot a Közel-Kelet és Nyugat-Európa keresztényeit fenyegető iszlámmal szemben. A herceg apja király, mestere messiás, lépteit a Mindenható Isten vezérli. Orbán Gáspár olyan apostol, aki személyesen ismeri a világ minden valamire való vezetőjét – aligha kétséges, hogy a herceg felkészült az uralomra.
Úgy képzelem, hogy az I. Gáspár pápasága alatt születő teokrácia nem szétverni, hanem meghaladni fogja a nemzeti együttműködés rendszerét. Orbán Viktor hivatalait megtarthatja, de a jövőben a nyilvános szotyizástól és az alávaló tivornyázástól tartózkodnia kell. Az Alaptörvényből kikerül a Gucci-táskákra vonatkozó rész, a nagybirtokrendszerről és az olcsó munkaerőről szóló fejezetek pedig újabb bekezdésekkel bővülnek. Félreértés ne essék: Gáspár nem úgy kihívója apjának, ahogy IV. Bélának kihívója volt fia, István, hanem úgy, ahogy a császárok kihívója volt a Názáretből való Jézus Krisztus. A herceg nem földi javakért érkezik: minden vagyon Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc offshore-számláin marad – az örökös nem ragadja el jussát, hisz jól tudja, hogy az mind az övé. Azért érkezik, hogy egy lelkében megújult Európát teremtsen, ahol a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő stadionokban karizmatikus szónokok juttatják el a hívekhez Isten igéjét, s ahol Brüsszel és Soros befolyásának ellenében végre megvívjuk és megnyerjük a háborút a hitért. Jövel, herceg!
Fotó: BorsOnline (Orbán Gáspár áldást oszt)


Kozma Szilárd:

Sajnálni tudom azt a "magyar-nemzetes szerkesztőt" – szerkesztőket, aki – akik(?), képtelenek voltak felfogni a cikknek a szokásosnál némileg vastagabb humorát és ezek szerint nem értettek meg semmit annak a szatírán túli jelentéséből. Ti., hogy a kis-Orbán, arra készül, hogy átvegye a ma még sátánian liberális és fél-kommunista EU spirituális irányítását…
Másfelől, Púzsérnak abban is igaza van, hogy egy racionális szellemiség által vezérelt családban, tehát egy értelmes és egészséges médiumban felnőtt fiatalember részéről – És nincs amiért a 25 éves Orbán Gáspárt ne vegyük annak – felettébb vissza tetsző, sőt: groteszk, és ha nem az, akkor viszont egyenesen gyanúsan manipulációs-ízű, az ilyen feltűnő, vallásos – misztikus vezérkedés, illetve az ilyen jellegű, misztikus élményeknek a média számára is nyitott társadalmi megjelenítése. Már az un. irodalmi élet ott hagyása és a spirituális útra való áttérésem idején, tehát 38 – 40 éves koromban, felettébb irritáltak azok a nálam 10 – 15 évvel fiatalabb „kollégáim”, vagyis azok a nálam jóval fiatalabb Elta- előadók (Lektorok) és „asztrológusok” például, akik éppen annyi idősek voltak akkor, mint most Orbán Gáspár. Irritált az a naiv, hogy ne mondjam infantilis pofátlanság, amivel a minden gyakorlati élettapasztalat nélküli fiatalok, kiállnak az őket hallgató-, és ezek szerint még náluk is naivabb hallgatóik (tömegei…) elé és „kinyilatkozzák” azokat a „jóságosan megható”, misztikus és vallásos közhelyeket, amelyektől arra az egy-, vagy fél órára, amíg az amatőr „miséjük” tart, átszellemülnek. De amely átszellemüléseknek semmi, de semmi olyan pozitív személyi-öntudati változást előidézni képes, gyakorlati következménye nem volt és máig nincs, amely azokat és ezeket a fiatalokat az olyan szerű, tényleges megvilágosodáshoz, és azt követően, a tényleges boldogsághoz elvezethette volna, mint amilyen például az, hogy: „Akinek van, annak adatik, és akinek nincs, attól elvétetik.” Meg:”Aki meg akarja nyerni az életét elveszti azt….” Vagy: „Azt hiszitek, hogy én békét hozok? Ne higgyétek, mert én tüzet hozok! Miattam össze fog veszni a fiú az apjával és a leány az anyjával…” És amely közvetlenül ezzel áll összefüggésben, hogy: „Én vagyok az út, az igazság és az élet.” Vagyis: „Az elsőkből lesznek utolsók és az utolsókból elsők”.
Szóval: ne hülyéskedjünk már: néha még a több év üldöztetést megélt papok is üresen szajkózzák ezeket az örök-érvényű sors-igazságokat, anélkül, hogy azokat ténylegesen megtapasztalhatták volna, nem, hogy a jó polgári kényelemben felnőtt fiatalok, akkor meg miért van szükség arra, hogy olyan fiatalok is, akiknek egyszerűen nincs ahonnan akárcsak lövésük is legyen ezen sors-axiómák igazi jelentésének a megértéséhez, kiálljanak bármilyen színpadra, vagy emelvényre is, és onnan szajkózzák, vagy hirdessék ezeket? (Máskülönben én is csak, a majd 25 éves asztrológusi tapasztalataim során győződhettem meg arról, hogy ezek a krisztusi, vagy: keresztény – aforizmák, egy az egyben érvényesek és menthetetlenül beigazolódnak, tehát, bárgyúság nem figyelembe venni őket, illetve: nem ezek szerint értelmezni pl. az asztrológiai sorsképleteket.)
És nem a keresztény vallásossághoz tartozik, éppen annyira visszásnak találtam azt is, hogy a nagy Osho, meg Ráma Krishna és Ramana Maharisi és Sail Baba és a többi maszlag-gyáros, egyaránt azzal a rablómesével álltak elő már taknyos korukban (Maga a Dalai Láma egyébként, akit már a „megtalálása” idején ezzel a rendkívüli – mennyei - származási maszlaggal etettek meg, már enyhített a szó szerinti értelmezésen…), hogy ők milyen nagy szellemek reinkarnációi, majd aztán vagy messze-ideje korán fel dobták a talpukat, vagy taknyuk-nyálukat egybe folyató, kétes értékű szenilis tanítóként végezték, kerekes székben mint Sail Baba, miközben az egyáltalán nem szent életű politikusok és karate-mesterek például, bőven túl élik őket és e modern szentek nyomorult állapotát messze meghaladó egészséggel.
Szóval, senkinek nem kötelező a rendkívüliségben az apját követni vagy meghaladni, és a legegészségesebb az, hogyha (És a legegészségesebb közösség az amelyben) a gyermekeink a normalitásban és a természetességben köröznek le minket és nem a rendkívüliségben.
Púzsér Róbertnek az Orbán Gáspár hamis szentségéről szóló cikkének ez a mondanivalója – szerintem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.02.26. 19:33 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Tovább tájékozódtam és kiderült, hogy a Púzsér szarkazmusa, ebben az esetben nagyon is indokolt! Sőt! Nem tudni, hogy a Nagy Konstantinék által átírt és tömeg-irányításra alkalmas misztikus birodalmi ideológiává átgyúrt evangéliumokban a nyelveken beszélés mi a csodabogarat jelent, de a 21 században, a szájtáti hívek előtt úgymond szakrálisan halandzsázni, egyenlő a legmagasabb és a legcinikusabb szélhámossággal!

A legjobb "Nyelveken beszélők" Magyarországon ma a Beugró színészei, de ők tényleges lélekemelő - jó kedv csináló humorból teszik, és nem antikrisztusi - cinikus aljasságból, aljas szélhámosságból! Nézheti magát szegény Orbán Viktor, amiért a felesége nem hagyta, hogy a fiát úgy nevelhesse, mint őt az édesapja: szeretetteljes felelősségtudatból és tehát: szívből jövő, gondos és helyén levő atyai pofonokkal. Mert akkor ez a "nemzeti" gyalázat nem történhetett volna meg! Még, hogy az Ugandából a terrorelhárító osztagok által haza hurcolt, szemforgató tacskó áldást oszt! A hányinger kerülget minden metafizikailag gondolkozni képes embert!

Hálistennek, hogy Púzsér Róbert, még ha szatirikus parabola formájában is, de ezt a halandzsázó nemzeti betegséget szóvá tette!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO