ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.21. 04:22

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.11.02. 13:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3918
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A Migrációval, illetve annak a favorizálásával és támogatásával, éppen az a legnagyobb baj, hogy:

1) A környezet-szennyezés és az elsivatagosodás Problémájának a megoldása helyett egy ilyen feladat-elkerülési és feladat-otthagyási - abszolút téves és hibás! - "megoldást" kínál.

2) Növeli a környezetszennyezési faktort, hiszen a sok ingyen élni vágyó (Főként arab!) migráns számára növelni kell az ipari termelést, annak az érdekében, hogy a megélhetésüket, sőt: az egyre igényesebb megélhetésüket - potyaellátásukat biztosítsák. Az eltartó országok tehát feleslegesen kell fokozzák a környezetszennyező - környezet-károsító ipari termelésüket annak az érdekében, hogy a többségében könnyű és munka nélkül élni vágyó "Allah hódítóiként" érkező, nagy számú és az eltartó őslakosságnál tízszer jobban szaporodó élősködő tömegeket potyára és feleslegegesen eltartsák.

3) Vagyis, a migrációt pártoló ENSZ-ben csupa kretének ülnek, akik fordítva végzik azt amiért fizetve vannak! (Akárcsak az EU-ban is!)

4) Arról nem is beszélve, hogy amennyiben az utóbbi terv sikerül, azt sem lehet tudni majd, hogy kicsoda szavaz, hol és kicsodára? És, hogy milyen állami, vagy más féle kormány milyen tömegnek (népnek? Hol lesz akkor már a nép fogalma, ha mindenki migrálni kezd?), biztosítja az eligazodást, valamint a szociális élet törvényes normalitását?

Istenem, hogy mennyire szűk-látókörű személyek kerültek az emberiség életének az irányító központjaiba! Ebből - Tehát, hogyha a Sargentini jelentést író és elfogadó baloldali vezetés marad az uralmon, az EUban, és hogyha az Ensz mai vezetése, nem omlik valamitől össze, csakugyan ökológiai katasztrófa lesz!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.02. 13:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3918
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Még csak azt nem értem, hogy az USA-ban (Ahol szintén rengeteg kért okozott, mint a mostani dél-amerikai migrációs hullámot is pl., ami miatt rengeteg rendőri és hadászati erőt kell a déli határokra mozgósítani.) miért nem akad senki, akinek a törvényes jogi feljelentése alapján, Soros Györgyöt, mint nemzetközi bűnözőt (Minimum nemzetközi szélhámost) törvény elé lehessen állítani, börtönbe vetni és a kártevő, maffiás-vagyonát, az Amerikai állami kincstár számára elkobozni?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.05. 18:46 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 110
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
Kedves Szilárd! Kedves Fórumozok!
Habár nem vagyok a politikai kérdések fenoménja, azért időről időre követem a híreket. Az, hogy Soros nem kerül bíróság elé, nyilván annak is köszönhető, hogy olyan kiterjedt -minden berkekben jelenlevő- maffia-apparátusa van, hogy akik bíróság elé citálnák, akik elítélnék (és a többi) szintén a klán részei.. Nem egészen a Soroshoz kapcsolódik, hanem annak -és az ő apparátusának bábjáról -Angela Merkelről-szól, amit csatolnék: Anyám ugyanis küldött egy e-mailt ma, és valóban- ilyen alavetően szókimondó és igazságtételt követelő, szemnyitogató hozzászólások kellenének máshol is. Íme:
"Levél Angela MerkelnekTegnap letiltották Silvana Heißenberg-et a Facebookról, Heiko Maas tegnap érvénybe lépett rendeletének köszönhetően.Silvana egy szép levelet helyezett el Angela Merkel Facebook oldalán.Silvana Heißenberg egy német színésznő.Németország lassan forrong.Itt következik Silvana nagyszerűen megírt levele Angela Merkel FB-oldalra:„Ön a legmegvetendőbb és a legbűnösebb kancellár, akit a német népnek valaha el kellett tűrnie. Ön tudatosan és törvényellenesen terrort, háborút, szegénységet és halált szabadított a német népre, illegális élősködők, több százezer zsoldos, Isis-terrorista és további súlyos bűnözők által.Az alaptörvény 16. cikkelye szerint Németországban SENKI nem kaphat menedékjogot, aki biztonságos harmadik országból utazik be, tehát az ÖN „vendégei” mindannyian TÖRVÉNYTELENÜL tartózkodnak Németországban.A Schengeni és a Dublini Szerződést tehát szintén jogellenesen és tudatosan hatályon kívül helyezték.Ön hivatali esküjében megfogadta, hogy a „német népet kártól megóvja“, de pont az ellenkezőjét teszi naponta.Önt NEM azzal bízták meg, hogy „minden polgár“ szükségleteiért fáradozzon, hanem csak azzal, hogy a NÉMET NÉP javát szolgálja, csak az volt az Ön feladata.

Ön semmi más, mint a NÉMET NÉP egyik alkalmazottja, mert minden hatalom a néptől származik és NEM Öntől.A németek szükségleteivel Ön nem foglalkozott.Ön tudatosan egymás ellen uszította az egész nemzetet, megosztván azt és sok családot tönkretett.Nekünk németeknek sose volt ilyen jó dolgunk?Az ÖN TÖRVÉNYTELEN „VENDÉGEI” MIATT a nyilvános rendezvényeket rendkívüli módon biztosítani kell, kerítéssel és gépfegyveres rendőrökkel körülvenni.Vannak védett övezetek nőknek, akik menedéket keresnek a menedékkérők elől, hogy ne váljanak az Ön GÁTLÁSTALAN „VENDÉGEI” szexuális túlkapásainak az áldozatává.Az ÖN „VENDÉGEI” naponta követnek el erőszakos bűntetteket.Az öregkori és a gyermekkori szegénység soha nem volt olyan elterjedt a németeknél, mint ma. Majdnem egy millió német az utcán él. Az ÖN FELADATA lett volna ezeknek segíteni és nem Európát kultúraidegen betolakodókkal elárasztani. És ezeket a MI nehezen kigazdálkodott adó-milliárdjainkkal ellátni.Ön tiszteletet kíván?Az ÖN (többségükben bűnöző) betolakodói, akik Németország-szerte gyilkolnak és nőket erőszakolnak meg, még védelmet is élveznek, mint a „jobboldali hajsza“ áldozatai.Ha Ön tiszteletet óhajt és lenne lelkiismerete, akkor maga állna bíróság elé, hogy megvédje magát.Ha az igazságszolgáltatás még mindig nem ítélkezik, akkor a nép fog, mivel minden jog a néptől származik és a német nép az ÖN főnöke. Ön egy senki.Az NSZK-nak még egyetlen kancellárja sem okozott tudatosan annyi kárt és szenvedést és volt olyan gyűlölt, mint Ön, amit MINDEN választási kampány alkalmával világosan kiérezhetett.2018-ban csak egyet kívánok - azt, hogy Ön és egész környezete minden jogsértésük miatt egy rendes bíróság elé álljon és legalább életfogytiglan börtönbe kerüljenek.Az NSZK történetében a népet így még nem árulták el!A megfizetett, álszent kommentátorok, akik még a végbelét is kinyalják, akik képtelenek önállóan és világosan gondolkodni, megspórolhatnák dicshimnuszaikat Önre, mert ilyen embereket senki sem vesz komolyan.Kívánom, hogy elnyerje méltó büntetését.Mély megvetéssel, az Ön Stasi-bandája miatt a most már KORÁBBI színésznőSilvana Heißenberg“

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.06. 15:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3918
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Melinda!

Ha asztrológus leszel (Szerintem leszel!), az olyan egyszerű gyakorlati kérdésekkel is tisztában kell légy, mint sorsproblémákra konkrét és gyakorlatias tanácsokat is adni képes szellemi tanácsadó (Válási ügyben, gyermek-elhelyezési ügyben, vagyonelosztási ügyekben, stb.!), mint a következő is:

A Világon Minden Hivatalnak (Tehát a sorosék által uralt hivataloknak is!) az első számú jogi - törvényes létjogosultságához és fenntartásához és működési igazolásához szükséges előfeltétele, hogy ahhoz a profiljának megfelelő (különböző) kéréseket, panaszokat és feljelentéseket lehessen letenni, amiket az illető hivatal titkárságán SZIGORÚAN IKTATNI KELL, VAGYIS ANNAK SORSZÁMOT ADVA, ELFOGADNI, MÉG AKKOR IS, HOGYHA ABBAN A BIZONYOS KÉRÉSBEN, AMIT AZ ILLETŐ HIVATALNAK CÍMEZNEK, A LEGNAGYOBB MARHASÁGOKAT IS ÍRNÁ BELÉ A KÉRELMEZŐ - FELJELENTŐ!

Érted? Minden hivatalnak a világon, illetve hivatali titkárnak kutya-kötelessége a kéréseket - panaszokat, feljelentéseket, még a legelképesztőbbeket is, beiktatni és megoldásra a megfelelő hivatali szakemberekhez eljuttatni, azoknak pedig elmulaszthatatlan hivatali - munkahelyi!!!!!!! - kötelessége, az illető panaszt - kérést és - vagy feljelentést kivizsgálni és a megoldás végett, vagy tovább küldeni (Rendszerint a feletteseihez), vagy az ügy jellegének megfelelő másik hivatalhoz átküldeni, illetve, a panasztevőnek - feljelentőnek, kérelmezőnek meg-válaszolni azt, hogy az általa leadatott "valaminek" mi lett a sorsa, milyen elbírálásban, vagy megoldási procedúrában fog részesülni, esetleg a kérést, mint teljesíthetetlent, jól megindokolva, elutasítani.

Én tehát nem arra vagyok kíváncsi, hogy egy ily módon elindított Soros elleni eljárást miként bekkelnének ki a pozíciókban tartott maffia-hálózatának az emberei, mert szerintem az nem lenne már éppenséggel annyira könnyű, mint ahogy az EU-parlamentben törvénytelenül elfogadták a szintén Soros által (is) pénzelt leszbikus Sargentini - mámi jelentését, hanem egyelőre csak arra, hogy egyáltalán miért nem tesz le végre egy ilyen papírt (ügycsomót) senki pl. a Hágai Bíróság titkárságára, ahelyett, hogy mind sopánkodnának és szörnyülködnének a tévé-kamerák előtt?

(Megj. A Hivatalok titkárságán persze, nem kell - nem kell - iktassák és nem kell, hogy figyelembe vegyék a hozzájuk imélben érkező rengeteg szemetet, mint amilyenek pl. a Galambos Adrienne színlelt feljelentései is. Ennek ellenére viszont, Akadt Csíkszeredában egy hivatal, éspedig a Borboly Csaba által vezetett Megyei Tanács, amelynek valamelyik nagyokos - ügybuzgó hivatalnoka, komolyan vette, hogy mi perverz játékokban részesítjük a lányainkat, és ránk küldte, a gyermekvédelmi hivatalt. Persze, az illető hölgyek erősen szabadkoztak, hogy ilyen gyalázatos játékban kell részt venniük, és elvégezték a szokásos formaságokat: elkérték a gyermekek születési bizonyítványait és azokból az adatokat jegyzőkönyvbe vették, akárcsak a tavaly, amikor a Galamboshoz és a Gerléhez hasonlóan sötét lelkű Szende Tomika, tett le egy hasonló jelentést, de ő viszont már szabályosan: pappírra fektetett hazugságokkal, és Ividő gyönyörű, csecsemőkori fényképeivel "alátámasztva". - Nagy az Isten állatkertje! )

Tehát... Szabadkőművesség ide, vagy oda (Trump nem szabadkőműves úgy tudom ), de szerintem, csak kellene lennie egy nemzetközi (Vagy éppenséggel magyar!) jogi fórumnak (hivatalnak!), ahol fel lehetne Sorost jelenteni, mint ahogy azzal a bájosan kék szemű, de kiábrándítóan kretén LMP-s képviselőnővel is tették, aki az Orbán leányt látta Ciprusról haza utazni katonai személyzeti tag gyermekeként, katonai repülővel.
Szerinted tehát, a szabadkőművesek nem engedik meg pl. Morvai Krisztinának, Deutsch Tamásnak, Gaudi Nagy Tamásnak, vagy bármelyiknek, hogy elmenjen a Hágai bíróságra és ott letegyen a saját nevében, egy egyszerű bírósági feljelentést? Ennyire naivak nem lehetnünk, mi asztrológusok... Szóval, nem szabad ilyen kézenfekvően felületes formulákkal megelégedni, mert így nem juthatunk az igazsághoz.

Mert, ha jogi eljárás indulna, vagy indult volna, és egy Sargentini féle csalással kihoznák, hogy a Soros Gyuri bácsi szegény, tök ártatlan, azt mondanám, hogy hát igen: megint a k. a szabadkőművesek, és hát csesszék meg... De így, tök hülyén állok, hogy miért csak szidják és panaszkodnak róla, miközben semmi hasznos - hathatósat nem tesznek ellene...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO