ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.20. 20:40

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.01.10. 15:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Péter Úr! Kérem szépen és tényleg nagy-nagy tisztelettel, nehogy bántási szándéknak vegye, de a hozzászólása alapján csakis arra tudok következtetni, hogy ön jobban kedveli a misztikus elméletek szerinti gondolkozást, mint a pragmatikus ésszerűséget. Számomra ugyanis, akik 22 éves gyakorló asztrológusi – sorsfigyelői – tapasztalattal is rendelkezem, amellett, hogy az Egyetemes Szellemi Törvényeket (Más megfogalmazásban: az univerzális alkímiát) is behatóan tanulmányozom 17 éve (Az www.asztrologosz.com c. portálomon ezek közzé is vannak téve!), teljesen világos, hogy semmiféle globális egyensúlyról nincs szó ebben az esetben, hanem a kereszténység táptalanján létrejött liberális-materialista egoizmusról, egészen pontosan és józan paraszti ésszel szólva: a hamis jóléti-, vagyis a hamis boldogság-koncepciók (élet-víziók) miatti nyakló nélküli, ostoba és primitív FOGAMZÁSGÁTLÁSRÓL! - Ez egy. És kettő:

2. A Földön egyáltalán nem születik „túl sok” gyermek, miközben mi, a fent jelzett mérhetetlen egoizmusunknak következtében képtelenek vagyunk a saját vérbeli utódainknak átadni a szellemi (keresztény!) kultúránkat és a meg nem született gyermekeink (Sőt, mivel a jelenség nem ma indult: A meg nem született testvéreink!) helyébe be tévelygő emigránsokra akarjuk azt oktrojálni. Megnyugtatom, hogy a limit szám, ami után a rendszer bedőlhet, nem a hét milliárd feletti (Erre sokan számítottak egyébként a tudós elmék közül és lám nem következett be, mert: ) , hanem a tíz milliárd, de a föld-anya még azon túl is képes lenne egy nagyobb számú emberiséget eltartani, amennyiben az teljesen növényevő lenne és nem szennyezné – fertőzné őt és magát biológiailag ás vegytanilag a szalagon gyártott (Egyenesen sátáni…) „állatgazdálkodással”, a bűzlő húsiparral.

3. Ami a bőrszín szerinti, tévesen:faji megkülönböztetésnek az elevetési szükségét illeti, amire nem tudom, miért céloz éppen az én megjegyzésem kapcsán: önnek teljesen igaza van, csakhogy amennyire ön az ázsiai un. faj nemzetei között is, akikre céloz (Lásd a Kínai és Indiai túlszaporodási „bombák” tényeit és az ellenük való nemzeti küzdelmeket… ) akadnak szép számmal olyanok, akik ezen a jellegzetesen magyar etnikai öngyilkossági ambícióinkon – Amit az árvák első számú magyar gondviselője: Bőjte Csaba megemlített - is túltesznek. Nem tudom, ön tud-e róla, hogy Japánban – legalább is, az utóbbi nemzeti katasztrófák előtti években – annyira fel fokozódott ez a civilizációs egoizmus, hogy gyermekek hiányában kutya- macska, és más állatok születésnapjait és névnapjait ünnepelték (Ünneplik még?) a gyermektelen családok ily módon, magukat az állataik apjává és anyjává előléptető, „lelki szegényei”  ? Sőt, egész szövetkezeti szolgáltatási rendszer épült fel már erre a sátáni szamárkodásra, és nem csak kutya- macska- és más állat-cukrászdák és vendéglők épültek, de uszodák, sőt: szállodák is, az eszem azt a cuki kutyusok és ebek, illetve cicusok, majmok, kígyók, teknősbékák és más, baba- és gyermekpótló házi és vadállatok számára!

4. Lehet, hogy a fent leírt (Pl. japán...) gyermek- és magzat-ellenes szellemi alapállást ön helyesnek találja és ennek következtében, arra a következtetésre jutott, hogy „most rajtunk, európaiakon a sor” hogy kipusztuljunk. Tudja mit kedves Péter? És ismét csak minden bántási szándék nélkül: Legyen, szíves és beszéljen egyes szám első személyben, mert én, gondolom, az Európában élők többségével együtt, ezzel az önpusztítás jogosságáról, sőt: netalán Isteni eredetéről szóló, istentelenül stupid „objektív elsorvadási szükségszerűségről” szóló, divatos elmélettel egy és egyáltalán nem értek egyet! Ahogyan, az eredeti bejegyzés szerint megkockáztatom, hogy Bőjte Csaba régi barátom és hajdani költő-társam sem. 

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO