ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.08.20. 08:06

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.02.05. 12:11 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
.....................................................................................................................
I. Első üzenet. (Remélem, ez már érthető lesz! Hogy a többség számára kevésbé elfogadható egyelőre, az már nem a „nyakatekert” mondataimnak lesz köszönhető!)

És ha ilyetén alapot teremtetem az egyenes beszédnek, kezdjük az első tudni valóval az egészség és a boldogság feltételéről:
Annak ellenére, hogy a Ceausescu-diktatúrát a hús-hiány, vagyis a csökkent húshoz jutási lehetőség miatt is nehezen viseltem, a következő hetekben telik annak húsz éve, hogy nem eszem húst – csak nagyon ritkán, amikor erősen meg kívánom: halat - és ezt csak azért mondom, hogy egyéni tapasztalattal is alá tudom támasztani, amit a www.asztrologosz.com c. portálom Táplálkozás rovatában részletesen le írtam. Ennek a lényege, hogy az ember nem a ragadozók vonalán fejlődött addig, hogy az értelme és az isteni szelleme segítségével meg tudta haladni az állatvilág mechanikusan működő ösztöni színvonalát. Az embernek tehát nincs szanitéci funkciója az állatvilágban, nem azért lett és nem azért van az ember, hogy a többi állat génmutált és más okok miatt legyengült egyedeit kiszedje és elpusztítsa azok génállománya erősödése érdekében. A húsevői szokását csak az állat-emberi állapota meghaladása közben vette fel és pontosan fordítva, vagyis éppen, hogy károsan, tehát afunkcionálisan gyakorolta mint a ragadozók, mivel nem a gyengébb egyedeket ölte le, hanem az erősebbeket, sőt: lehetőleg a legerősebbeket (Lehetőleg a vezérbikákat, amelyek trófeáival ma is szeretnek büszkélkedni a vadászok.)
Az ide vonatkozó bizonyítékokat, amelyeket azok számára, akik ezt a tényt – tehát azt, hogy nem csak, nincs szükségünk a húsevésre, de egyenesen károsan hat az mind a testi, mind a lelki és főként a szellemi egészségünk szempontjából - képtelenek el fogadni, egy negyven oldalas tanulmányban amúgy is hiába bizonygatom, most nem akarom felsorolni.
Itt csak azt akarom el mondani, hogy húsevés mellett pl. képtelen lettem volna a vékony asztrológusi keresetemből egy hat tagú családot tíz évig eltartani, majd a volt feleségem családrombolása után, minden szociális és bírói – törvényszéki hatóság által maximálisan hátráltatott (diszkriminált) férfi nemű szülőként, egyedül három gyermeket egészségesen gondozni és nevelni. Ti., a húsevő gyermekek sokkal betegesebbek – mivel könnyebben fertőződnek - mint a mi gyermekeink, ezért sokkal több fölösleges gondot okoznak, és sokkal több gyógyszer vásárlását teszik szükségessé, arról nem is beszélve, hogy sokkal több ételt fogyasztanak (És ami ebben az esetben a legfontosabb: ami sokkal több pénzbe kerül, mint a húsmentes táplálék!), illetve, a hús-táplálék fogyasztása nyomán sokkal több edény- és ruhamosásra van szükség (Nem lesznek zsírosak az edényeink és mivel a bőrünk sem annyira zsíros, és kevesebbet izzadunk, a ruháink is kevésbé mocskolódnak. Tehát kevesebb mosást és mosóport igényelnek.)
Nem tudom, az első olvasásra menthetetlenül előálló hitetlenkedés és hüledezés elmúlása után, az olvasónak sikerült-e bele gondolni, hogy hosszú távon és nagyobb méretekben, csak ez a kis tényező is, mennyi fölösleges egyéni és családi gondtól képes megszabadítani az embert? – Még egyszer mondom: már csak e nélkül is, lehetetlen lett volna, mind a négy gyermekes családot felvállalnom, úgy, hogy a legkisebb: Réka két éves koráig egyedül tartottam el a kevésnél is kisebb asztrológusi jövedelmemből nem csak őket, de az édesanyjukat is. Miután a volt feleségem ágyú-szerelmes lett és elhagyta a családot, csakis ennek a táplálkozási módnak köszönhető az, hogy ami a gyermekek teljes értékű gondozását illeti, zökkenő mentesen tudtam folytatni az életet, előbb három gyermekkel négy egész hónapig, majd, miután az ő kérésére Turulát át adtam neki „csak” két gyermekkel, és több mint másfél éve, újra három gyermekkel és egy élettárssal, akinek gyakorlatilag szintén nem, illetve alig - alig volt jövedelme. Ezt lehetetlen lett volna elérnem tehát amennyiben húst fogyasztunk, hiszen nem csak, hogy a táplálékra nem lett volna elég a pénz (Igaz ugyan, hogy a feleségem és a legkisebb gyermeknek a családból való távozásával kevesebb személyt kellett eltartanom, de ez ugyanakkor azt is jelentette, hogy ettől kezdve válóperes, majd gyermek újra elhelyezést célzó peres, és nem utolsó sorban gyermeklátogatási költségek, meg más, plusz költségek álltak elő, hiszen jóval kevesebb időm jutott a pénzkereső munkám végzésére, mivel attól kezdve a jövedelmet nem hozó, táplálék-beszerzési, az elkészítési és a gyermekek utáni mosás – takarítás munka-folyamatokat is át kellett vennem.), de gyógyszerre és ruhára sem, amennyiben hússal táplálkoztunk volna.
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy mennyi fölösleges gondot és aggodalmat spórolunk meg a természetes táplálkozásnak köszönhetően, mivel a nem húsevő gyermekek sokkal nyugodtabbak és szófogadóbbak, belátóbbak és egyáltalán nem hisztériásak és általában is, könnyebben nevelhetőbbek mint a hússal táplálkozó gyermekek. Hogy miért, annak a magyarázatát el lehet olvasni a fent említett tanulmányomban, amely magyarázatok viszont, csak a hússal táplálkozó felnőttek nagyobb mértékű ingerlékenységére, érzékenységére és agresszivitására vonatkozik, mivel akkor, amikor írtam (12 évvel ezelőtt), még nem rendelkeztem a maihoz hasonlítható, gazdag szülői tapasztalatokkal. Annyi szent, hogy nem csak ellátni nem tudtam volna magam és a családomat, de hogy közben még tanulmányokat is írjak, és portált, honlapokat működtessek, az teljességgel ki van zárva.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.02.19. 15:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Elkerülhetetlen tehát az, hogy mindannyian, akik a szellemi világ dolgai, illetve a szellemi erők természete és az egyetemes törvények ismerete segítségével rendbe és harmóniéba akarjuk hozni az életünket, valamint – és főként – a kiskorú gyermekeinket az egészségesen megélhető felnőtt korra felk akarjuk készíteni, tudomásul vegyük végre azt, hogy a jelenlegi planetáris krízis nem csak pénzügyi – gazdasági krízis, hanem emberi-öntudat korszakváltási: CIVILIZÁCIÓ-VÁLTÁSI
Krízis. E krízis azért állt be mert az emberiség ipari-termelői képességének a szinvonala, vagyis az emberiség un. “száraz” tudományos-intellektuális képessége már rég óta meghaladta az emberiség erkölcsi öntudatát, főként, ami az anyagi – tárgyi világ által tükrözzött un. objektív információnak a használatát – felhasználási módját – és ennek a szellem-világi erőket, folyamatokat és törvényeket tökletesen tükröző anyagi – tárgyi valóságnak, és az abbból le vonható tanulságoknak, következtetéseknek, az egymás irányába való közvetítési módját illeti. Az emberiség nagy része ugyanis még mindig erősen hajlamos arra, hogy még ezt az objektív tárgyi valóságot is, tehát a kétségbe vonhatatlan tárgyi realitást is, önös- vagy általános ideoloógiai érdekekből, elferdítse, megmásítsa, meghamisítsa, elhazudja, nem, hogy a belőle levonható tisztességes és objektivitásra törekvő szellemi következtetéseket. És arra, hogy ez így van a legjobb példa az állítólag az igazságot kideríteni és leleplezni hivatott, a demokráciákban a harmadik hatalomnak nevezett sajtónak – és minden jellegű média-intézménynek - a szerkesztőinek és munkatársainak a tevékenysége a legjobb példa, amely példányszámtól, vagytis olvasottságtól és hallgatotttságtól – nézettségtől függgetlenül, képesek olyan, a tárgyi valóságtól teljesen eltérő hajmeresztő hazugságokat terjeszteni akár kontinentális szinteken is, mint például az amerikai és az európai szocialista- liberális sajtó a jelenlegi magyarországgal, a magyarországi politikai helzyettel és a magyar néppel kapcsoolatosan. De minden látszat ellenére, nem a minimum egy vagy két főiskolát, vagy egyetemet végzett sajtó- és média munkások az egyedüli felelősek, ezért a temérdektelen hazugságért, amelyet nap mint nap az emberek számára eladnak, mint objektív megfigyelői “tudósítást”, tehát mint az objektív valóságnak az állítólagos tükrét, hanem első sorban az a rengeteg, írni – olvasni és számolni, minimum középiskolai szinten képes több milliárdos ember-tömeg, amely valósággal szomjazza e hazugságokat, mivel az az igénye, hogy neki az ő hite szerinti valóságot láthassa “fehér a feketén” leírva, vagy kimondva, vagyis, szerrinte: bebizonyosodva!
De nehgy az Istenért azt képzelje valaki is, hogy csak az un. materialista – balos létszemléletű sajtó-és médiacsinálók és a termékeik vásárlásával – fogyasztásával az őket életető bal-liberális gondolkozású tömegek azok, akik nem, hogy a legtöbb esetben gátlástalanul, de egyenesen aljas módon elhazudják az objektív tárgyi valóság információit. Mert ha ezek, akik azt hangoztatáják, hogy a tárgyi valóságban hisznek, ezt teszik, akkor mit várjunk el azoktól, akik számára az anyagi világ nem is bír akkora jelentőséggel, mint az un. szellemi realitás? Vallásosan: az Isteni Világ! Már hogyne hajlana ezek egy része – nagy része – semmibe venni azt amit a tárgyi valóság bizonyít és azzal szemben folytonosan “az írást” (Mindegy, hogy meliket: a Bahavad Gitta-t, a Védát, a Magasztos tanításait, a Bibliát, a Korán-t, stb.) hivni tanúságul? Hogyne kezdenék szidni a csak a testre figyelő, azt kémizálva gyógyítani akaró, és a lelket és a szellemet figyelmen kivül hagyó orvosokat, és dícsőiteni a kézrátétellel állítólag gyógyító, de mindössze tünet-eltüntető gurukat és misztikus mestereket, és miért ne hinnék el, hogy ezen, általában jó pénzekért véghez vitt, uyancsak felszíni csoda-gyógyítások által meggyógyltak, holott mindössze a hit-vágyukkal sikerült a placebo hatást elérve, a tüneteket vissza szorítani egy magasabb szintre, ahonnan majd előbb utóbb, egy másik betegség-formában fog a betegség igazi, kauzális oka újból megnyilvánulni. Hogyne bíznának tehát jobban a nekik csupa szépet és jót jósló szélhámosokban, és hogyne kételkednének azokban az asztrológusokban, akik azzal a kellemetlen tanácsaikkal állnak elé, hogy komoly és a sorsképletük szerint, ilyen és ilyen jellegű életfeladatokat kell vállalniuk és beteljesíteniük (És persze: rendszerint mind olyanokat sorolnak fel, amihez nekik személy szerint, semmi kedvük, sőt: amilyen életfeladatokat eddig is messze elkerültek, ha csak egy lehetőség volt reá!), hogy tehát erőfeszítéseket kell tenniük, és lemondásokkal társuló áldozatokat kell hozniuk annak érdekében, hogy valamikor csakugyan boldogok akarnak lenni. Hogyne falnák tehát a vallásos hívek is titokban, az újságok hasra ütéssel készült, két, vagy három mondatos horoszkópjait, akárcsak a babonás materialisták, és hogyne olvasnák ki azokból mindig a saját napjegyükre vonatkozó pozitív tulajdonságaikat, a számukra tükröt tartó, de persze, csak a templomon kivül és ott is titokban gyülölt ellenfeleknek és ellenségeknek meg, a napjegyüknek megfelelő negatív tulajdonságait? Nincs is értelme tovább sorolni. A tény, tény marad: a XXI század eleji emberiség minden tagja, gazdasági szinvonaltól, vallási színezettől és politikai beállítódástól függetlenül, összarányában, éppen úgy ámítja önmagát és éppen úgy hazudik magának és egymásnak, mint az első századi zsidók, akik vallásos intézményi igazságot szolgáltatva, a világi hatalom segítségével legyilkolták Jézust, aki próbálta rávezetni azt arra az egyszerű igazságra, hogy: “Gyümölcséről ismeritek meg a fát”.
De innen már nincs, nem lehet tovább lépni, és meg kell érteni azt, hogy az erkölcs szabályai, a szellemi világ – sőt, hogy egyenesen a mágia! – szabályai! Hogy nem hipokrita vallásos metafóra az, hogy Mózes az istentől kapta a tíz parancsolatot, hanem azt jelenti, hogy a Mózes szellemi képességével és magas spirituális beavatottsággal rendelkező elődei, hosszú évszázadok folyamán, megfigyelték azt, hogy az egyes ember szellemi ereje (tehát a képzelő-ereje), akkor képes pozitívan irányítani az egyéni sorsát, ha: nem tesz hamis tanúságot ez embertársáról, ha nem hazudik, ha nem lop, nem paráználkodik, nem gyilkol és nem kívánja más vagyonát, férjét, vagy feleségét. – Arrról, hogy miért is szükséges “szeretni az istent teljes szívünkből, elménkből, lelkünkből és minden erőnkből”, most csak annyit: ez, az un. kauzális energetikai alapja annak, hogy serkenjen egy kis pozitív mágikus ereje még azoknak a szerencsétlen férfiaknak is, akik e képességben százszorosan le maradnak a gyermekszülő édesanyák mágikus potencialitásától. Nem lesz tehát, nem lehet további gazadsági növekedése, hanem csak fölösleges ipari szennyezése az emberiségnek, mindaddig, amíg azt képzeli, hogy a tízedik parancsolatot, ami szerint, negatív mágikus erőket fejleszt ki magában még az is, aki azt képzeli, hogy büntetlenül sokáig kívánhatja a mások férjeit és gfeleségeit, csak úgy erkölcscsőszködési reflexből és a kerek szám kedvéért gyurták be az ókori bolcsek a 1O parancsolat közé, üres polgáre-etikai ráadásnak. – De hát mind a vallásos – misztikus és mind a szociál-liberális emberiség még ott tart, hogy azt képzeli: nyugodtan hazudozhat, amennyit csak akar, hiszen “csak” ennyiért senki nem fog senkit börtönbe záratni, elég az, ha az anyag tulajdonságait kutató tudományos életben szigorú szabályok és előirások biztosítják a tárgyi valóságnak megfelelő igazmondást, mert máshol az igazság ellenőrízhetetlen és utolérhetetlen, hamis tanúzással és porhintéssel, ha nem is lehet mindent a visszájára állítani, de a valóságot és az igazságot teljesen relativizálni lehet, mint görögországban és így a gátlástalan szemfülesek és a politikai manipulátorok, akárcsak a banktulajdonosok és bankigazgatók, bármi is történne, mindig jól tudnak járni. Csak az ostoba diktátorokat buktaták el a hazudozó tömegek kiválasztottjai, a többi hazugsággyártó szemfüles mind jól él abból, hogy az emberiség messze, de nagyon messze azon az szinvonalon alól él, amley szinvonalon kellene élnie ekkora értrékű – tulajdonképpen mérhetetlen - tudománnyal és ilyen elképesztő, számítógépek által vezérelt csúcstechnológiával.
Hosszú - hosszú, minimális planetáris gazdasági növekedés nélküli, kemény erkölcs- és felelősségtanulási évszázadok következnek tehát kedves Hölgyeim és Uraim, mindaddig, amíg meg nem értjük azt, hogy a sorsunk minőségi alakulása szempontjából, nem csak a “Ne hazudj” , vagy “Ne lopj” figyelmeztetések a fontosak (életminőségi feltételek!), hanem az a “parancsolat” is, hogy ne kívánjuk egymás férjét – feleségét, illetve, hogy ne kívántassuk magunkat senkivel “mások” felesége és férjeként, éppen olyan fontos, mint az, hogy “Ne gyilkolj”, vagy az, hogy: Szeresd a te Urad, Istened…..

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO