ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 07:37

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 73 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.10.25. 14:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Köszönöm Marika!

Szükségesnek találom még annyit pontosítani, hogy Andiék az első táborban sem maradtak velünk végig, hanem csak öt, vagy hat napig. De ha mondjuk is, hogy ez érhető lett volna (Holott én halványan úgy emlékszem, hogy már akkor is volt valamiféle foganási kérdés a levegőben, és mondtam is talán, hogy ehhez jobb lenne még itt maradni, mert az élet-esszenciákkal bőségben telített vizekkel körülvett hely Génuusza is megtermékenyítő, és csakugyan: egy természetgyógyász ismerősöm mind olyan gyógynővényt talált ott, és a körnéken, amit kimondottan az anyasági gondokra ajánlanak ők minden szempontból! De az is meglehet, hogy tévedek...), mert, ha jól emlékszem. valamilyen más, ünnepélyre akartak haza-vissza érkezni, és lévén, hogy először voltak Erdélyben, még ki akartak menni a Szent Anna tóhoz is, és meg akarták Nézni a Gyilkostót is. Szóval, amikor el mentek félidőben a táborból, volt egy kis negatív érzésem, hogy az ők helyzetében (Bocsánat: az Andi helyzetében) nem így kellett volna ezt tegyék. DE, amint Marika is írja, a következő években még mindig meg volt erre a lehetőség. Sőt: ezen a nyáron is, mi majdnem végig kint voltunk, lombikozás helyett garantáltan hasznosabb és a Marika beszámolója alapján, messze menően EGÉSZSÉGESEBB lett volna ide el jönni, velünk ezekről akár reggeltől estig beszélgetni, sokat - sokat meditálni, megnyugodni, spiritualizálódni és amennyiben az Andi maradék petefészkét el nem fekélyesítő lombikbébizés nem történt volna meg a nyár elején: miért ne: ilyen körülmények között, oldottan és odaadóan szeretkezve, meg is termékenyülni!!! - Ezt kellett volna programba venni, nem a "holt-biztos" lombikozást. Mert ha esetleg a megtermékenyülés nem is jön be azonnal (És a Marika hozzászólásából, és miért ne: metafizikai jelentőségű TANÍTÁSÁBÓL, AZT KÉREM MEG JEGYEZNI, HOGY AZ ISTENI ERŐK AZ ERŐSZAKNAK ÉS A TÜRELMETLENSÉGNEK NEM ENGEDNEK, ILLETVE, amin az Érdi lombik-bébi tragédia is mutatja, de mutatja az Andinak az első művi beültetési művelet után elfekélyesedett és újra beszűkült petefészke is, hogy: szó szerint "vissza ütnek" és valósággal megbosszulják az erőszakoskodást!), de azt, hogy Andi most makk egészséges szervekkel teljesen készen állhatna a bármikor bekövetkezhető megtermékenyülésre garantálom!
Ez az egyik aspektus.
A másik, hogy ebbe meg kell egyezzünk, Marikával és Istvánnal, hogy baráti levelezést ugyan persze, hogy folytatunk azokkal is, akik korábban a másik társunkkal készíttetek horoszkópot, de ilyen fontos jelentésű sorskérdésekben, mind a magzatfoganás pl. minden további nélkül, vissza fordítjuk őket ahhoz a barátunkhoz, amelyikünknél az illető új barátunk, az eredeti első horoszkópot el készítette. És én hozza fogom tenni - írni - mindjárt a rendelői tájékoztatóm szövegéhez, hogy az én rendelőim csak akkor forduljanak hozzám újabb tanácsokért, ha időközben nem kaptak másoktól olyan tanácsot, illetve ha nem tettek semmi olyat, ami az általunk tanított és világosan le is írt egyetemes törvények szerinti metafizikai elvekkel és spirituális alapállással ellenkezik!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.11.22. 14:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves olvasó barátaim!

Legyünk egy kicsit komolyak is és gondoljuk végig együtt lehetőleg minél átfogóbb logikával annak a következményeit, amit a tegnap írtam. Nevezetesen, hogy az anyagi világ nem azért lett létrehozva, hogy mi egyszerű jóindulattal és jóakarattal párosuló spirituális ismereteinknek a gyakorlatba ültetése segítségével boldogak (békében, kényelemben, biztonságban és lehetőleg persze: élvezetekben dúskálva), csak úgy, az igazság szellemének az érvényesülése érdekében vállalt harcok és konfliktusok nélkül!

Milyen jó is volna, persze! De ez az elképzelés, nem hogy idealista, hanem, bocsánat kérve mondom, de: infantilis, még akkor is, ha a magukat szerfölött felvilágosultnak képzelő Liberálisok hangoztatják!

Az anyagi világ, és abban a szerves anyagi élet, és az egész természet, a maga szakrális - tükrözői képességével és benne a tükörbe nézni, vagyis az anyagi jelenségeket értelmezni képes ember, azért vannak létrehozva, hogy annak a segítségével az isteni lét - és lény (Kvantum klubosok körében vagyunk, tehát tudjuk: az analógia, vagyis az egység egyetemes törvénye alapján, a kettő ugyanaz!) általunk (is) inkarnálódva, az anyag szakrális-tükröző segítségével, tehát az anyagban tükröződve, és a tükröződésből a megfelelő következtetéseket le vonva, folyamatosan megszabadulhasson a saját ősi (ontológiai) karmájától, amit a metafizikában a Lilithnek is nevezett (ariman, lucifer, stb.) ősléti jelenség hoz létre, szintén folyamatosan, úgymond objektíven, tehát az abszolút lét (tudat, akarat, stb.) által, azon a létszinten kivédhetetlen módon! A jellegzetesen egyéni karmával inkarnálódó, individuális ember tehát, ebben a perspektívában, nem más, mint az abszolút létnek-lénynek egy lehetősége arra, hogy az Ől-Lilith jelenség által belőle ki szakított és káosszá és antagonisztikussá (ellenséges tulajdonságúvá) változtatott lét-darabkákat (a mis spirituális alapjainkat - struktúránkat) önmagukban és egymással kiegyenlítve és együttműködővé, majd egységgé változtatva, "vissza szerezze", újból magába integrálja. Ezt az életen keresztül hatoló létjelenséget nevezik a vallásban (teológiában) egyetemes megváltásnak. Nos, mi, születésünktől fogva, ilyen rendkívülien összetett és kemény és néha kétségbeejtően ellentmondásos, de mindenképpen kibontani, feloldani és megoldani való karmikus csomagokkal (arimáni terhellek) rendelkező megváltódási - megváltási lehetőségei vagyunk az abszolút létnek, amelyeknek a úgymond az isteni - emberi kötelessége ezeket a spirituális lét káosz-zónájából magunkkal hozott karma-csomagjainkat (ne kíméletesedjünk szem forgatva: gonoszság-hajlamainkat) az anyagban és az egymás anyagi létében - az egymás elvárásaiban, tűrőképességeiben, stb. való tükröződés segítségével lehetőleg minél tökéletesebben ki- és meg ismerni és - figyelem: - nem csak feloldani, hanem a megfelelő pozitív személyi tulajdonságokat megszerezni. És persze, ez által egymás számára is, egyre nyitottabbá együttműködés-készebbé, kiegyenlítődés-készebbé válni. Gyermeki naivitás tehát, azt képzelni, hogy az általatok csoda-technológiáknak nevezett mágikus praktikák útján, ki lehet kerülni az anyagi szembesítést a karmánkkal és ez úton, ilyen békés és valljuk be: végső soron nagyon könnyűnek létszó úton mindannyiunknak boldoggá válni és Hamvas Béla szavaival: úgy élni le az életet, mintha állandóan víkenden lennénk!
Egészen konkrétan, itt van ez a csoda-film, amelyen a kínai csoda-doktorok (számomra egyébként teljesen hihető módon) egy úgymond vér és kés nélküli műtétet végre hajtva, eltávolították - eltüntették! - a húgyhólyagjában keletkezett rákcsomóját. Azt hiszitek, hogy az a ráktumor csak úgy elemi természeti tévedésből, spirituális ok nélkül, tehát potyára jött létre az a rákos burjánzás az illető nő hólyagjában? Nem, nem és nem drága barátaim! Az asztrológiában minden betegségnek meg van a megfelelő negatív mentalitás-magyarázata, az un. karmikus attitűdje megfelelője, ami ebben az esetben egyértelműen az un. Mérleg-karmához tartozik, és ezt én mondom, akinek a Mérlegben áll a sorsképletében a Lilithje, és aki ennél fogva szerelmi boldogság- elérési képtelenségre lettem volna ítélve, és aki kb. harminc évet kínlódtam a veséimmel és a húgyhólyagommal és húgyvezetékemnek a prosztata alatti részével (Szintén a Mérleghez, illetve a szerelmi - szexuális karmához tartozik az egész), hogy ennek a nőnek a férjével, illetve a szerelmével, szerelmeivel, szeretőivel való akut és intenzív összeférhetőségi és kiegyenlítődési- (Figyelem! -Nem csak testi értelemben vett: ) kielégülési problémái voltak! A kérdésem hozzátok tehát az, hogy vajin a kínai csodadoktorok, ezt a mélyen spirituális (karmikus) és rendkívülien össze tett és több személyi akaraton is múló életfeladatait is megoldották-e? Időszűkében meg adom nektek én a választ: Nem! Nem tudták volna ezt meg tenni a legjobb akaratuk ellenére sem és nem tudták volna ezt elérni a legjobb esetleges metafizikai tudásuk ellenére sem. Ehhez ugyanis az aurájából és az agyéból is el kellett volna távolítsanak valamit (a maszkulinitás szelleme elleni reflex-szerű irritációt, a férfiasságtól való iszonyt, stb. fél kínaiul: a Yang princípiummal szembeni vele született karmikus ellenségességet.) és be kellett volna helyettesítsék maszkulinitás - szeretettel, a férfiassággal való harmóniába kerülési készséggel és képességgel, stb, stb., stb. - egyszerűen lehetetlen itt mind le írni azt, hogy mi mindent kellett volna a kínai doktoroknak még a nőnek az egész személyiségéből eltüntetni és mi mindent kellett volna, az eltávolított spirituális rák-tumorok helyébe be rakni, és ami viszont nem volt a doktoroknak és senki kívülállónak a dolga, hanem egyes egyedül a nőé, aki a bizonyára nem kevés pénzbe kerülő sikeres műtétje után haza fog utazni Kínából Európába, vagy Amerikába és ha nem is teljesen, mivel egy ilyen halálos betegség azért csak meg szelídíti valamennyire az ember lelkét, de mérsékelten ugyanazzal a téves és hibás mentalitással fogja folytatni az életét, mint akkor, amikor ezzel a mentalitásával a rákos csomóját "legyártotta" úgymond. Következménye ennek viszont az lesz, mint a rendkívülien híres misztikus és mágikus, egyébként a témában sikerkönyv-szerző, régi barátomnak az esetében, aki nem kellett Kínába utazzon, mert maga zsugorította másfél - két milliméteresre a a korábban két centisre nőtt rákos csomócskáját a mellében, ahhoz, hogy nem sokára a prosztatája rákosodjon el annyira, hogy ki kelljen azt végül európai módon műteni. Figyelem: nem csak a rákos részt, hanem az egész dülmirigyet.
Nem csak orvosi körökben ismert ugyanis az a jelenség, hanem az asztrológiában teljes elméleti magyarázata is van annak, hogy miután meg mentettek egy beteg-testrészt a betegségtől, egy, a betegség-okozó mentalitással analogikus kapcsolatban álló másik szerv fog ezúttal sokkal jobban megbetegedni (esetenként elrákosodni), amennyiben az illető személynek nem sikerül gyökeresen ellentétes-pozitívvá változtatni azt a mentalitást, élethez, személyhez, személyekhez, sorhoz, természeti jelenséghez, stb., való mentalitásán, amely a korábbi betegségének az igazi spirituális okát (karma-feloldási képtelenségét) képzete.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.12.22. 23:39 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
Kedves Szilárd!

Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet az ekcéma lelki háttere? A legnagyobb fiam (5 éves) alsó lábszárán jön elő minden télen, érdekes módon nyáron soha semmi baja, de ennyire még soha nem hatalmasododott el rajta, mint az utóbbi pár hétben. Piros viszkető foltok megvastagodott bőr. A 9 hónapos kislányomnak viszont a szája körül jött ki, lefele a nyak irányába terjed immáron két hónapja, neki hol jobb, hol rosszabb. Neki a fogzással tudnám összekapcsolni, mert csak ott ekcémás, ahol a nyála éri a bőrét, a nagyujját szopizza, az is olyan, de sehol máshol nem és csak azóta mióta fogzik. Azért nem tudok rájönni a nagyobb fiamnál, mert mit gondolhatok minden nyáron jól és minden télen rosszul.... Ami most változás az életünkben, az az elhatárolódás, tehát hogy külön szeretnénk élni, el szeretnénk költözni, de egyenlőre még nem adottak a feltételek, de az elhatározás stabil. A férjem nagyon sokat dolgozik az utóbbi pár hónapba, nem azért mert szeretne, hanem mert a cég megköveteli, legtöbbször csak vasárnap van itthon, hétközbe is ha hazaér, nagyon fáradt, bár azt az időt igyekszik velünk tölteni. A gyerekek viszont hiányolják őt nagyon. Mi ugye miután elaludtak a gyerekek sokat beszélgetünk, de a gyerekek keveset kapnak belőle. Ezt csak azért írtam le, hogy nem-e lehet a férfi oldal hiányának is köze ehhez. Persze én is hiányolom őt a gyereknevelésben, hisz az így szinte teljesen rám hárul. Ha otthon van, hagyom őt kibontakozni, legyen végre ő szigorú velük, ha szükséges, de nagyon kevésszer van erre alkalom a kevés otthon töltött idő miatt. Egyenlőre ennyi jut eszembe, de aztán lehet teljesen másról van szó, szeretnék rájönni az okra nagyon.
Köszönettel:

Margó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.12.23. 12:03 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.01.28. 10:06
Hozzászólások: 180
Napjegy: Rák
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gitta!

Nekem egyszer fordult elő; a kisebbik fiamnak a Bcg -oltásból kiindulva volt egy pár hónapig, és még a 14 éves fiamnak az arcán is előjött akkoriban, amikor az én ekcémám volt. De mindegyik elmúlt, ezért merek szólni ebben a témában.
A férjemmel való intimitás, ha bizonyos körülmények között nem úgy alakult, akkoriban jött elő, és amikor ez az intimitás helyreállt, akkor elmúlt rólam és a gyerekemről is. Nemrég olvastam vagy hallottam, hogy az ekcéma a szeretethiány, az ölelésre való hiányt jelzi.(Vagy Rüdiger Dahlke-tól olvastam, vagy Barnai Robertotól hallottam, most nem emlékszem pontosan). Azon a részen jelenik meg, ahol az ebben való hiány fennáll. Azt írják, hogy Szaturnusz-Mars-Vénusz probléma áll a háttérben.
Nálam ez úgy működik, hogy ez az intimitás az elsődleges ok, aztán erre rájönnek más neheztelések is. Szerencsére nem tartós állapotokról volt szó :)

Enikő


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.12.23. 15:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gitta!

Nem arról van szó, hogy valamit jobban csinálsz nyáron, mint télen, hanem arról, hogy Télen nagy a fény-hiány a nyárhoz képest spirituálisan is, nem csak fizikailag, hanem szellemileg főként! Nos, ilyenkor lenne nagyobb szükség az otthonba és a családba az "atyára", annak a jellegzetes földi tapasztalatokból eredő égi fényére, mind neked, mind a gyermekeidnek. (Bocs, hogy most többet nem írok, de ma még nem ebédeltem és nagyon éhes vagyok.) A többit te is utána tudod gondolni, ez látszik a kérdéseidből is, és ebből ki indulva a többi kérdésre is mag kapod magadtól, vagy a naplódtól a választ, és az Enikő hozzászólása is, mindezzel egybe vág! Hiszen ahogy írod, nálatok éppen annak a fordítottja történik most, mint aminek természet szerűen kellene. Tanácsom: inkább hagyjátok a fenébe egyelőre az elköltözést, ha ennek ilyen kegyetlen ára van, mert a Szaturnusznál, annak a megsértésénél, az a veszély áll fent, hogy nem tudhatjuk, hogy hol van az a végzetes határ, ahonnan már nem lehet vissza térni és esetleg halálos beteg, vagy baleset születik a princípium huzamos megsértéséből.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.07. 16:09 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
Kedves Szilárd és Enikő!

Köszönöm a válaszaitokat, az elmúlt két hét tapasztalata azt mutatja, hogy elsősorban a fény hiány, tehát az apa hiánya okozhatta, mert miután itthon volt egy hetet a férjem, és mindannyiunkkal több minőségi időt töltött, el is múlt a gyermekekről az ekcéma. Érdekesség képpen írom, hogy a sógórnőm kisfia, akit ő egyedül nevel, születése óta ekcémás hol jobban (9 éves), hol kevésbé, és most, hogy 10 napot kizárólag az édesapjánál töltött, nyomtalanul elmúlt róla az ekcéma. Szóval egyértelműen igazad volt Szilárd :)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 15:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gitta!

Ez fantasztikus! Barátaim egy új, egészen konkrét betegségre vonatkozó - spirituális alapú betegségi okot fedeztünk fel együttesen! Azt a kutyafáját neki! Szóval az ekcéma kimondottan jang szellemiség - hiányra, illetve maszkulinitás- és fényhiányra, tehát tovább bontva: tűz (szenvedély)- és levegő (szellem)hiányra vezethető vissza! - Na, ennyivel is többet tudunk! Én is köszönöm, hogy segítettetek felfedezni. Azért nevezem a "mi" felfedezésünknek, mivel, amit Enikő Detfelsenéktől idéz, nem teljesen ugyanaz, mint amire a Gitta tapasztalata utal. A gyermekek és az édesapa közötti kapcsolatot, vagyis a gyermeknek az apai szellemiség érzékelését nem hiszem, hogy éppenséggel az intimitás - nem intimitás fogalompárjával lehetne jellemezni. Az anya és gyermek intimitásának a fogalmát, intim ölelkezésének a fogalmát, még úgy ahogy el tudom fogadni, de az apa és a gyermek intim ölelkezésének a fogalma jelentését, már kissé pedofiliásnak találom, még akkor is, ha én is meg ölelem időnként a lányaimat, de szerintem ez a szeretet kifejező gesztus nem ugyanazt fedi, mint amire Enikő célzott. Ezért szeretnék inkább az apai szellemiség jelenlétének a gyermek részéről is történő érzékelésénél, illetve az érzékelési lehetőség hiányánál, mintsem, hogy odáig elmenjek, hogy még az illető testfelületet is bele vonjam, amellyel állítólag a nők, vagy a gyermekek "elvárnák" a férji, vagy az apai ölelést.
Mit szóltok hozza?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.12. 00:53 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 232
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Én azt, hogy ez fix, hogy így van. A családomban rengeteg ekcémás van, és mindenhol ott van a jang hiány, ha belegondolok.
Kár, hogy a "gyógyításhoz" a jang tulajdonosának is fel kéne fognia, hogy miről van szó.
Bár úgy érzem, ez most duplán nehéz, mert a férfiellenes karma miatt (is) hiányozhat az a jang... ha nem vagyok így estefelé túl zavaros...
de az biztos, hogy csak anyai ági rokonaimon van ekcéma, rajtuk viszont bőven, minden korosztályban.
Mindenesetre szerintem ez nagyon fontos felfedezés.
Nekem most különösen érdekes, mert egy éve szenvedek tőle, és most hirtelen elmúlt. Ráfoghatnám egy új krémre, amivel megpróbáltam elviselhetővé tenni, de nem teszem. Így azon filózok, hogy mit csináltam jelen esetben jól :-).

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.26. 20:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Bizonyára végre keményen a sarkadra álltál a családoddal szemben a gyermekek nevelése kérdésében....
De az én mesterem szerint, sokszor a probléma kauzális okának a tudatosítása is elég a gyógyuláshoz...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.30. 12:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Barátaim, nem tudom már, hogy ennek a Rák-os =családi) betegség-történetnek hova tettem fel az első részét, ha valaki tudja, szóljon - írjon - ide kérem. De feltétlenül fel kell tennem a folytatást is, az első rész nélkül, viszont nem lenne akkora súlya és értelme, mint ahogyan annak ismeretében van! Persze, hogy a Gabikáéhoz hasonló Kos-Bika karmáról van szó (Évánál...)

Agykontrol és Rák-gyógyítás

Kedves Éva!


Mivel az ön levelének hála, a számomra VÉGRE(!) ki derült annak az igazi oka, hogy az Zoltán egészségi állapotában miért nem állt be még a jobbulás,
Önnek is és Zoltánnek is azonnal el küldöm az ide vonatkozó, feltett kérdéseire adott határozott válaszomat, bele ékelve az ön levelének a kérdései közé:


2013.01.10. 21:55 keltezéssel, Eszter Banner írta:
Kedves Szilárd!
Megkaptam a hanganyagot és be is vittem a kórházba a férjemnek sőt én már meg is hallgattam. Szeretem ezeket a felvételeket mindig sokkal bizakodóbb leszek tőle és nagyon sok hitet adnak, hogy jó úton járunk.
Zoltán az utóbbi időben már nagyon sokat változott és biztosan még sokat is fog. Igaza van mikor a családról beszél, mivel sajnos a férjem nagyon eltávolodott a testvérétől ( már tudatosan próbál felé közeledni) és az Anyukájával sem igazán jó a viszonya. Kedden azt mondta nekem az Zoltán, hogy ha bejön a kórházba az anyukája lehet, hogy megöleli, de még nem biztos. Én ezen ledöbbentem. Nem is tudok erre mit mondani szerintem ez lenne a természetes. Érdekes módon a lányunk felé teljesen őszintén kitudja mutatni az érzéseit, lehet azért mert tőlem is ezt látja?

Lenne egy kérdésem. Kinyomtattam az egyetemes törvényeket és elkezdtem olvasni és most teljesen tanácstalan vagyok, hogy az Zoltán gyógyításánál mennyire lehet használni az agykontrollos teknikákat (mindketten elvégeztük az agykontroll tanfolyamot), ha az Zoltán ellazult állapotban elképzeli, hogy összébb húzódik a lépe és javul a vérképe az vajon káros vagy sem, ha betegségének az okát is keresi közben?

- Sőt! Nagy szerencséjük, hogy ön horoszkópot kért, de én jobbnak láttam az Zoltán számára ezt elkészíteni, mivel az én gyakorló asztrológusi tapasztalatom az, és több hasonló esetem is volt már, hogy amennyiben egyedül a horoszkóp által lehetővé tett karma-feloldás nélkül mágiáznak, tehát agykontrollóznak az emberek, vagyis, hogyha nem a betegség, vagy a sorsnehézség igazi okának a megismerése és a megismerés és a beismerés segítségével történő megszüntetése előzi meg az agykontollozást - tehát a mágikus ráhatást, az egyenesen mentális agressziónak számít, vagyis a rendeltetés beteljesítése kikerülésével történő helyzet- javítási erőszakoskodásnak. Ennek pedig a visszahatása sokkal veszélyesebb és károsabb szokott lenni, mint hogyha semmiféle misztikus gyógyítási (betegség-eltüntetési) misztikus módszert - ebben az esetben: agykontrolos trükköt - nem alkalmaztak volna! A véleményem tehát éppen az, hogy éppen azért nem sikerült eddig javulást elérni, mert Az agykontrollal éppen azt a betegség-jelzést akarták megszüntetni, amely azért keletkezett, mert Zoltán - még hogyha teljesen tudatlanul, tehát ártatlanul is - a karmája feloldási logikájával ellentétes magatartást gyakorolt hosszú éveken át! Hogyha viszont, szembe nézhet a betegség kialakulásának az igazi - spirituális okaival, amit a jelenben én biztosítok a lehető legmélyebb és részletesebb karma feltárás elkészítésével és ha Zoltánnak sikerül ezekkel az okokkal bátran szembe néznie és magának és az Istennek megfogadnia, hogy gyökeresen változtat az ide vonatkozó mentalitásán (Ti. nem aggódik olyan intenzíven az általa alkotott családja egzisztenciális problémáin és ennek következtében szíve teljes mélységéből el kezd örvendeni és boldog lenni, azért, hogy új gyermekük van születendőben, és elképzeli azt, hogy gondozza a jövendő kisbabát és játszik vele és gügyög neki szeretettel, majd járni és beszélni tanítja, az lesz az igazi agykontroll technika, ami ténylegesen meg menti az életét és nem a tumor önkényes eltüntetésére tett agresszív kísérletezés! És persze, az, hogyha az édesanyával kibékül és magához öleli azt is és a nővérét is szeretettel!
Sajnos nem jöhet haza addig amíg nem javul a vérképe és alacsony a fehérvérsejt száma. Ha összehúzódna a lépe talán elég lenne 4 kezelés 6 helyett, az pedig nem mindegy.
- Ismétlem: nagyobb hasonló esetekből - igaz, egy sem volt ennyire súlyos - tapasztalva, és a sors-mechanizmusokat megfigyelve, arra a következtetésre jutottam, hogy a betegség egyszerű fizikai eltüntetésére tett bárminemű tudatos gyakorlat, vagy kísérlet, amelyet nem előz meg a betegség kialakulásának az igazi - spirituális - okának a tudatosítása, illetve az elhatározás, hogy azt a negatív mentalitást, amit ide vonatkozóan - még hogyha tudattalanul és önkéntelenül is, de.. - addig gyakorolt a beteg személy, annak a pozitív ellentétére fogja változtatni, tehát enélkül, minden mágikus, vagy misztikus jellegű, betegség-tüneti megszüntetési és eltüntetési gyakorlatnak, vagy kísérletnek az igaziból vártnak az ellentéte lesz a következménye!


Mikor jelenik meg valami pozitív változás a fizikai állapotában, ha el kezdett szellemileg változni és kezdi megtalálni, hogy hol siklott ki az élete?
- Igen, pontosan erről beszélek!


És vajon segít ez ha túl van már azon a szaturnuszi ponton?
- Ha valami segíthet, csakis ez az ami segíthet, meg mindaz, amit el mondtam az első három felvételen! Vagyis annak a fajta pozitív mentalitásnak és viszonyulásnak a szüntelen és intenzív fenntartása!


Vagy ilyenkor már az égiek döntenek a sorsáról?

- "Az égiek" ott vannak Zoltánben is, és vele együtt drukkolnak azért, hogy Zoltán lássa be a mentalitás tévesztést és határozza el annak az ellenkezőjének a felvállalását. Ami hekyt ez megtörténik, a gyógyulási folyamat is azonnal el fog indulni!


Remélem a bébi érkezése valami pozitív megerősítés, hogy minden rendben lesz és van esélyünk a hosszú harmonikus családi életre?!
- Persze, hogy igen! Csak örvendjen felhőtlenül (tehát minden a JÖVŐRE VONATKOZÓ egzisztenciális aggodalom nélkül!) annak a világra jövetelének szüntelenül, minél intenzívebben, és képzelje el magát, amint azt boldogan a karjaiban tartja és játszik vele és tanítja és felnőtt koráig neveli, és úgy lesz. Semmi kétségem afelől, hogy ezt "az égiek" is így akarják! Ezt egyébként is sokkal könnyebb és ez sokkal emberibb, mint folyton arra koncentrálni absztrakt módon, hogy a vérkép változzon meg, vagy a lép zsugorodjon össze, csak úgy magától, minden pozitív sors- és magatartás rendezési ok nélkül!


Köszönöm a segítségét.
- Én örvendek, hogyha segíthetek! Csak hallgassanak rám!!

Szilárd

II. Évának a horoszkópja értelmezésekor ezek derültek még ki, avagy:

Arról, hogy – többek között – még miből is lesz a Rák betegség


„Kedves Szilárd!

Vannak olyan részei a felvételeknek, melyek könnyebben értelmezhetőek, mivel már én is észrevettem az elmúlt évek alatt, mint például az árnyékénem. Pár évvel ezelőtt azon gondolkodtam, hogy bele fogok bolondulni ha ez a hang életem végéig itt suttog bennem. És soha nem tudtam melyik hangra kellene hallgatnom, természetesem az esetek nagy többségében mindig a negatívat választottam, mert akkor nem lesz baj nem fogok csalódni. Belátom hiba volt. Az Zoltán betegségéhez is pozitívan kellene hozzá állnom, hiszen tudom és rengeteget olvastam róla és sokszor még sem megy és szegény Zoltán szokott ilyenkor helyre rakni, hogy a kesergésem nem segít neki sem magamnak. Nagyon féltem attól, hogy mit kezdek teljesen egyedül 2 kisgyerekkel, ha az Zoltán meghal. De most már tudom, hogy ezek a gondolatok, félelmek károsak és megpróbálom őket pozitívakkal helyettesíteni.
az is igaz, hogy nehéz helyzetekre az első reakcióm midig negatív és kétségbe esem, ilyenkor neheztelek a sorsra (amit már tudok, hogy szintén nem túl jó).
Őszintén be kell vallanom, hogy ezen a kos dolgon gondolkodnom kell. A főnököm mindig azt mondja, hogy minden piti dolgon bosszankodom és szerintem sokat szoktam panaszkodni, amim megint nem jó. Ha dühös vagyok az rögtön meglátszik rajtam nem igaz szoktam elrejteni az érzéseimet.
Már nem emlékszem, hogy fogalmazott ezzel a férfias dolgokkal kapcsolatban, de az igaz hogy semmiféle agressziót nem tudok elviselni. Nem nézek erőszakos filmeket, sőt gyerekkorom óta betegesen félek a háborútól. ha volt előző életem valamilyen háborúban haltam meg ez tuti. Mindig azt álmodom, hogy lezuhan egy repülőgép valami közeli házra. A vicces az, hogy én 2001 szeptember 11.-én pont New Yorkban voltam.
Az anyagiak terén is jól összejöttünk az Zoltánnal mindketten félünk a szegénységtől. Én attól, hogy nem lesz pénzem szép ruhákra :). Ő azt mondja az anyagiak miatti aggodalma is a betegség oka. Én ehhez nagyban hozzájárultam, mivel ezt a szép nagy lakást rengeteg hitellel is én akartam jobban, talán ő bölcsebb lett volna nélkülem és jobban átgondolja. Kicsit bűntudatom van miatta. Szeretek szépen és jól élni, miközben nem tudok érte mindent megtenni, valószínűleg nem vagyok nagyon hülye, a testvérem gépészmérnök 6-szor többet keres mint én. Itt arra gondolok, hogy többet kellett volna tanulnom, de a kisebbségi érzéseim miatt mindig volt bennem valami belső gát. Érdekes, hogy az anyaságtól vagy mert öregszem ezt kezdem levetkőzni és egyre jobban képes vagyok kiállni magamért és nemet mondani.
Remélem érthetően fogalmaztam. Elnézést csak sietek mert kezdeni kell a napot :).

Köszönöm szépen!

Éva

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 73 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO