ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.08.20. 09:18

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 73 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.22. 14:16 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Kedves Andi!

Bocsánatot kérek Tőled, hogy akaratlanul félrevezettelek és helyesnek véltem a lombikprogramba való részvételt!

Linda

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.23. 14:29 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2010.02.01. 18:14
Hozzászólások: 15
Napjegy: Bak
Aszcendens: Halak
Kedves Andi!

Saját megélt tapasztalatomat szeretném megosztani veled.

Lassan 3 éve, hogy elkészítettük a horoszkópunkat a férjem és én Szilárddal. Magzatfoganási problémával kerestük fel őt. Ezidáig nem sikerült megfogannom, de nem adtam fel a reményt. Amit szeretnék elmondani neked, hogy mi 2 éve örökbefogadtuk a fiunkat Olivért újszülöttként, sőt még a szülésnél is ott sikerült lennünk szerencsére. Hatalmas élmény volt, bár testileg nem éltem át, de lelkileg sikerült a folyamatban lennem.
Nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy 3 évi beszélgetés után végül ő is rászánta magát, én már korábban szerettem volna örökbefogadni.
Megértelek amit írtál, mert én is csak azért nem adtam fel teljesen a reményt, hogy szüljek: mert szeretném megtapasztalni a várandóság és a szülés élményét. Viszont ahogy olvasgattam amiket írtatok gondoltam megosztom veled mit hozott nekem Olivér nevelése: Most is összeszorul a torkom amikor rágondolok, hogy mennyi mindent ad ő nekünk. Általa sikerült egy csomó negatív félelmemre, negatív tulajdonságaimra lelnem ami azt hittem nincs is bennem. Azt hittem türelmes vagyok kiderült nem igaz, azt hittem tudok kellően szeretni, kiderült nem eléggé. Azt hittem mindent tudok fejben a gyermeknevelésről kiderült milyen tévedés volt ez is. Sorolhatnám még , de hosszú lenne a lista.
A lényeg: én sem adtam fel egyáltalán, hogy szüljek még gyermeket, vagy gyermekeket, de ezt megtehetem mellette is őt nevelgetve is , de nélküle sokkal rosszabb volt minden. Pedig azt hittük boldogok vagyunk!!!!!! Sőt mi már a második gyermeket várjuk, mert Olinak és nekünk is testvérkére van szükség, úgyhogy bármikor jöhet a telefon hogy megérkezett.
Szóval iszonyú segítség lehet talán nektek is ezeket megtapasztalni, nálunk bevált, mert nagyon sokat finomodtunk általa.


Csak ennyit szerettem volna. Ha esetleg bármiben segíthetek írj nyugodtan.


Cintia


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.23. 16:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Cintia!

Bár nem nekem, hanem érthető módon, direkt Andinak, az ő megnyugtatására és biztatására szántad a hozzászólásodat, azért nem tudom meg állni, hogy én is meg ne köszönjem a segítői igyekvésedet, mert ha hiszed ha nem, és ha hiszitek, ha nem, de még mielőtt ez a speciális a vér-vizsga-eredményt Andika meg kapta volna, meg akartalak kérni (Becsület szavamra! Nem most találom ki.), hogy írd meg a te ide vonatkozó tapasztalataidat, véleményedet. Addig is tehát, amíg Andi, vagy ha ő esetleg negatív lelki állapotba került, akkor esetleg a férje, Tamás le reagálnák a - szerintem ebben a helyzetben logikus... - eredményt és le vonnák pozitívan a tanulságokat, meg köszönöm a többi hasonló gondokkal küzdő potenciális kismamák és kispapák nevében is, a segítségedet.
És nem tudom, hogy ez mennyire segít majd hozza bárkit is a kauzális tisztánlátáshoz, illetve a spirituális belátáshoz ezen a téren, de úgy érzem, hogy az imént kapott alábbi levélrészletet feltétlenül közre kell adnom:

"Még a munkát szerettem volna írni, említetted, hogy mivel nagy a család sokat kell dolgozni, ha visszamegyek figyeljek a lányunkra, nos én egyrészt a majdani negyedik gyermek miatt sem, de ha meglesz amúgy sem szeretnék visszamenni dolgozni, szeretnénk úgy megoldani, hogy egy keresetből megéljünk, vagy én itthon valamit.Persze ha megnőnek úgy 10 év felett lesz mindegyik, visszamegyek, de addig szeretnék csak velük foglalkozni. Hihetetlen, de amióta azt mondtad, hogy nekem az életfeladatom az hogy minél jobb édesanya legyek (Rák Nap és Merkúr és még egy bolygó a Nyolcas ház és ha jól emlékszem egy T-kvadrát Csúcsán! - Ez egy utólagos részletezés a közreadó: Kozma Szilárd részéről.), és ezt elfogadtam, egyáltalán nincsenek karrier vágyaim, nagyon is jól érzem magam itthon velük, nem is nagyon tudom elképzelni, hogy míg kicsik visszamenjek és ne lássam őket felnőni. Na meg persze az otthonoktatásban is gondolkozunk, az se fér össze a munkával. Most hirtelen ennyi jutott eszembe a segítő hangfelvétellel kapcsolatban, mégegyszer nagyon szépen köszönöm, segített! (még annyit szeretnék írni, hogy amikor megálmodtam azt a szörnyűséget egy hónappal később pontosan itt érden ugyanígy ütöttek el két iker kislányt akik pontosan annyi idősek voltak akkor, mint az én kislányom.. Később megtudtam, hogy lombik babák voltak. mai napig összeszorul a szívem miattuk nemcsak azért mert én ezt a sajátommal álmodtam, hanem úgy egyébként is. Sokat gondolkoztam most is annak kapcsán, amit a Logoszon írtatok Andival kapcsolatosan, hogy nem lehet megerőszakolni a természeti törvényeket. Hát, igaz! Nagyon is!)

Barátsággal:..." (XY)

Nem is értelmezem, vagy kommentálom! De ha valaki mégis úgy érzi, hogy az esetet mégis csak érdemes lenne metafizikai szemszögből is értelmezni a korábban ide vonatkozóan leírtak fényében, nagyon szívesen veszem!! Vagy ha nem érthető, hogy miért is tartottam fontosnak a lombik-bébi babák halál-hírének a közreadását, nyugodtan lehet kérdezni, nem veszem majd felesleges értetlenkedésnek, hanem részletesen is el magyarázom!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.23. 20:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
http://borsonline.hu/20120620_szuleik_s ... az_ikreket

Kedves Szilárd!

Itt egy link. Amit én tudok, az annyi, hogy sétáltatták babakocsiban az akkor 3 és fél hónapos kislány ikreket és, vagy nem fértek el a járdán az ikerbabakocsival, vagy, olyat is hallottam, hogy nem akarták, hogy felébresszék őket a kutyák és az út szélén tolták szembe a forgalommal a babákat. A szembe jövő autó állítólag a lenyugvó nap fényétől nem látta a babakocsit és elsodorta azt. Az egyik baba még aznap, a másik pár nap múlva meghalt. Kb. két hét múlva mesélte egy ismerős gyógytornásznak a szomszédja, hogy ezek a babák hosszú évek próbálkozása után jöttek a világra és a szülők első gyermekei voltak. És, hogy a pszichológus azt javasolta nekik még bent a kórházba, hogy minél előbb fogjanak bele újra a lombikba, mert ezt a fájdalmat csak újabb babával lehet feledtetni. Azóta nem hallottam erről semmit, bár nem is néztem utána meg nem is kérdeztem senkit se. Tőlünk pár utcányira történt a baleset. "

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.23. 21:01 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 10:29
Hozzászólások: 71
Tartózkodási hely: Magyarország
Napjegy: nyilas
Aszcendens: kos
Sziasztok!

Több dologra szeretnék reagálni, lehet, hogy most nem fogom tudni ezt a teljesség igényével megtenni, mert épp "nyaralunk", de néhány dologra mindenképp szeretnék írni.

Először is köszönöm mindenkinek a hozzászólást, segítő szándékot. Cintia, köszi, hogy megírtad a saját tapasztalataidat. Ahogy írtam már az elején is, mi is eldöntöttük néhány hete, hogy elindítjuk az örökbefogadást. Egyébként a közeli családban van is egy örökbefogadott kislány, (már 7 éves) és őt is hasonlóan tudták fogadni a szülei, egy nagyon jó példa előttünk az örökbefogadásra.

Lindával kapcsolatban azonban nem értem Szilárd és Viola hozzászólásait. Én sem Lindától, sem mástól nem kértem tanácsot a lombikkal kapcsolatban, egyedül Tamással beszéltem ezt meg, együtt hoztuk meg a döntést. Az igaz, hogy Lindával kialakult köztünk egy baráti kapcsolat, de elég ritkán sikerül levelet váltanunk és ezekben beszélgetünk több dologról is, de a lombikot én kész tényként írtam csak meg neki. A válasz levelében ő le is írta a véleményét röviden, amiben ő is az örökbefogadás átgondolását javasolta és kb ennyit beszéltünk az egészről összesen. Szóval nem erősített meg ebben és nem is javasolta soha a lombikot. Ezt azért tartottam fontosnak leírni, mert úgy érzem alaptalan vádak érék miattam

Köszönöm még egyszer az észrevételeket, tanácsokat, mindenképp át fogjuk gondolni a leírtakat, ahogy eddig is tettük ezt.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.24. 13:26 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Andi!

Örülök, hogy nem vetetted zokon az ügyed körül kerekedett tisztázási, nyilvános párbeszédeket Linda és Szilárd, Linda és én köztem. Mivel jelét adtad annak, hogy nem érted a mi reakciónkat, erre szeretnék reagálni.
Én arról írtam, vagy inkább arra válaszolva írtam, amit Linda itt megosztott. Teljes elfogadással volt a mesterséges megtermékenyítés módszere irányában, és dicsérte, hogy biológiai anya kívánsz lenni. Még, ha nem is természetes módon.

Én leírtam, mi a meglátásom a lombik programról. Erre Linda azt negatívan állította be, mintha én tévesen lennék lemondó, és Andit kiábrándultságra sarkalnám. Én leírtam, hogy szerintem akkor sikerül megtermékenyülnie egy nőnek, amikor bizonyára természetes úton is menne, én nem tudtam, hogy Andinál ennek fizikai akadálya is van. Akkor még nem tudtam, hogy a sors talán már közel vitt egy visszafordíthatatlan állapothoz, ahhoz, hogy nem tudsz megtermékenyülni természetes úton. Ennek a lelki oka feltételezem szellemi negatív férfias magatartás volt. Azt kell látni, hogy ez az embrió össze kalapáltatás is pont ilyen szellemi gyökből fakad. De Linda kispolgári logikával, mintha lenne olyan nemes cél, nemtelen eszközökkel elérhető, hangot adott annak, hogy ő bizony túl hamari lemondásnak, lemondatásnak érzi az én soraim... Attól, hogy én nem tértem ki minden eshetőségre, egyrészt mert épp időm sem volt hogy hosszan írjak, másrészt mert nem is tudtam mindent Andi helyzetéről, még nem azt jelenti, hogy Linda teljesen metafizikátlan, puszta szentimentalizmusból engem negatív hozzáállásúnak, túl hamar lemondatónak állítson be! És én ennek ellenére sem vádoltam meg őt semmivel. Miközben puszta szentimentalizmusból meglőtte az én spirituális logikai megállapításom, következtetésem, amivel egyet is érthetett volna, ha lett volna racionális indoka, hogy miért jó, miért értelmes és helyénvaló lombikozni bizonyos esetkben (persze nem igaz, de megbocsátható elképzelés lett volna), de mivel csak érzelmi oka volt, így érzelmi alapról leszerelte az én hozzászólásomat annyival, hogy én túl lemondó vagyok. Ez nem igazságos. Szabályosan bekontrázott kispolgári szentimentalizmusból.

Szilárd hozzászólásairól annyit jegyeznék meg (utólagos engedelmével) hogy ő sem vádaskodott nagy gonoszan és érzéketlenül szegény jószándékú Lindával :D hanem az olvasók, a volt rendelők érdekében szimatolt kicsit, hogy ha Linda itt a Logoszon ilyen szentimentálisan megnyilvánul akkor persze, hogy felmerül az emberben, hogy privát levelezései során is ad ilyen metafizikátlan tanácsokat.

Közben Szilárd megérkezett és kérte, írjam meg mindkettőnk nevében, hogy ha nem vagytok hajlandóak figyelmesen elolvasni és értelmezni a válaszainkat, akkor nem fogunk válaszolni, mert nem látjuk értelmét. Ettől termékenyebben is tudjuk tölteni az időnket.
Aki Linda válaszaira szívesebben épít az beszélje meg Lindával, és kérjen tőle tanácsot.
Kedves Andi, én megértem, hogy épp nyaralni vagytok, de ezt a felületességet nem szabadna elkövetni, Szilárd és én is készségesen válaszoltunk neked itt, s erre végül kiderül, hogy miközben pont a te érdekedben is, Linda következetlen szentimentalizmusát megvilágítottuk, te sajnos, úgy érzed, hogy alaptalanul vádoltuk őt.
Szeretnélek mindkettőtöket figyelmeztetni, főként a 11. házas Rák Lilith-es és szintén itt álló Ikrek Napú Lindát, hogy a barátságnak nem érzelmi az alapja, hanem szellemi, ahogy mindennek! Ahogyan a párkapcsolatban itt is a szellemiek kell fontosabbak legyenek és nem szabad az érzelgősség vezessen, és persze megtévesszen!!! Mert a szeretet az értelem hiányában érzelgősség, szentimentalizmus, aztán pedig irritáció és gyűlölet.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.24. 13:44 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Andi!

Ne haragudj, de mi itt teljesen más dolgokról írunk, mint Lindával szembeni alaptalan vádaskodásokat. Ha ez lenne a célja a Logosznak, hogy itt össze - vissza kapkodva irkáljunk akár egymásnak ellentmondó, merthogy kinek - kinek a karmikus szubjektivitásából eredő ötleteket és véleményeket (Mint Linda pl. ebben az esetben is...), akkor sajnálnám ki fizetni még csak azt a kevés szerver-költségeket is, amibe a Logosz fenntartása kerül, nem hogy még azzal fárasszam magam, hogy érdemben és értelmesen, de lehetőleg a leghelyesebb metafizikai igények szerint válaszoljak a kérdéseitekre.
Lindát ha érte egyáltalán intés (Mivelhogy csakugyan készültem egy olyan kérés megírására azok felé, akik velem készítették el a horoszkópjukat, hogy ezek lehetőleg velem tanácskozzák meg utólag a később felmerülő sorsproblémáikat.), az nem miatta volt, hanem azért mert az én rövid és kíméletesen finom (nőies, nehogy megbántsalak!), de részletes és szerintem világosan érthető, negatív jelzéseim ellenére és még a Viola konkrét Lombik-ellenes értelmezése ellenére is, Linda egy kemény-határozottan érzelgős KONTRÁVAL reagált, teljesen az ellentétét állítva és kifejtve a Lombik programmal kapcsolatosan. azoknak, amiket én már évekkel ezelőtt világosan el mondtam és értelmeztem, metafizikailag kifejtettem! Amennyiben Lindánnak tehát más a véleménye és elképzelése a Lombik-bébi programoknak a szerintünk negatív és hosszú távon kegyetlenül káros metafizikai alapjairól, a program keretén belül az egyetemes törvény-ellenes elvi alapoktól a lombik-gyermekek hosszú távú sors-következményeiig elmenően (Emlékszem, hogy le írtam annak az általam személyesen ismert lánynak, azóta érett nő, esetét, aki kamaszkorában csakis teljesen elsötétített szobában tudott lakni, és kimondottan csak nyers disznó- és marha húst enni, és akit a szülei Béécsi természetgyógyászokhoz és misztikus kuruzslókhoz hordoztak annak idején, amikor még Emővel Nyugat-Magyarországon éltünk.), akkor ezt zavartalanul és bántatlanul meg teheti a saját fórumán, és mindenkinek meg van a lehetősége ezer egy fórumon más féle, a mienkkel ellentétes, "metafizikainak" nevezett misztikus nézeteket képviselni és titeket abban a szellemben oktatni, de az lehetetlen, hogy a mi metafizikai meggyőződéseinkkel homlokegyenest ellenkező és itt, a Logoszon meg jelenő nézeteket ne cáfoljuk meg és ne hívjuk fel a figyelmeteket azok helytelenségére!
Remélem, te is a helyes és tisztességes - tehát nem ötlet szerű - tájékoztatás híve vagy és ezzel nem azt akarod mondani, hogy az itt megjelent kontrákat ne igazítsuk ki és ne tegyük a legjobb tudásunk szerint helyre? Mert ezt nem tehetjük, még akkor sem ha olyan jó barátaink érzékenységét vagyunk kénytelenek emiatt figyelmem k1vül hagyni, mint te vagy Linda.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.24. 13:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A Viola hozzászólását nem olvastam még, amikor az enyémet meg írtam, mert közben írta és küldte el. Ezzel kapcsolatosan tehát fontosnak tartom el mondani, hogy én sem tudtam arról, hogy Andinak az orvosok azt mondták, hogy száz százalékosan képtelen lenne természetes úton megtermékenyülni, én azt tudtam, hogy a horoszkópja elkészítése után ki tisztult a cisztáktól a támadott petefészke. Annyit tudtam tehát - legalább is én ennyire emlékszem, és ha tévedek megérthetitek, mivel az öt gyermekkel (hiszen Réka miatt is van problémánk elég Emővel), éppen elég gondom van, és hálistennek folyamatosan kell dolgoznom a mások horoszkópja kapcsán felmerülő sorshelyzetek értelmezésével, azok részlekérdéseinek az értelmezésével, mintsem, hogy mindegyiketek részlet-problémáját pontosan észben tarthassam - , hogy Andinak voltak ezek a cisztás betegségei és hogy néhány éve szeretnének Babát, de az nem fogan meg. Arról tehát, hogy ilyen fajta végzetes ítéletet kapott volna az orvosok felől, én nem tudtam és ebben a szellemben beszéltem a gondjaikról Violának is! És persze, én is ebben a tudatban, ennek alapján engedtem meg magamnak azt a luxust, hogy - ha nem is nyilvánítottam ki ezt egyértelműen és nyíltan (De annyit meg írtam Tamásnak, hogy ismerik az ide vonatkozó nézeteimet.) kissé nehezteljek rájuk, amikor meg tudtam, hogy bele fogtak a szerintem Isteni Törvények -kijátszása szellemében működő, tudományos babagyártási módszerrel való megtermékenyítésbe.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.24. 15:50 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És egyébként is, attól függetlenül, hogy mit tudtam és mit nem én az Andi megtermékenyülési képességével kapcsolatosan, ami előtt Tamás értesített volna a Lombik-programba való bele vágásról, az volt az utolsó információ itt a Logosz-on, hogy Andi végre meg fogadja a régi tanácsomat és el megy egy évi fizetés nélküli szabadságra - most nem ismétlem meg, hogy milyen a részemről jövő indokokkal, tehát, hogy mit kellett volna ezzel ez alatt az egy év alatt el érnie. A fontos, hogy ebben a felállásban még az volt benne, hogy mindannyian abban reménykedtünk, hogy ebben a munka-nélküli, otthonos lenyugvásban és lecsendesülésben, illetve spiritualizálódásban, hogy ne mondjam: megnőiesedésben, és még tovább menve: belső anyasági szellemi feltöltekezésben, amit ebben az egy kerek esztendőben el lehetett volna érni, idővel (Nem azonnal tehát!), akárcsak az a barátnője, aki révén ANDI meg kapta az én címemet, EL NYERHETI, illetve vissza szerezheti a megtermékenyülési képességét. Következésképpen én még igen is úgy tudtam, hogy Andinak erre van tehát még esélye! - DE az csak egy dolog, hogy én teljesen mást tudok, mint amivel most Andrea elő állt, ti., hogy "azért volt szükség" a Lombikozásra, mert az orvosi verdiktum arról szólt volna, hogy egyetlen százaléknyi esélye sincs arra, hogy természetes úton meg tudjon termékenyülni. Mert a másik az, hogy amennyiben az utóbbi nem igaz, és amennyiben ő azért ment még nem egészen egy évvel az előtt fizetés nélküli szabadságra, hogy adjon magának egy esélyt arra, hogy a spiritualizálódás segítségével még inkább meg gyógyíthassa magát és ezzel esetleg vissza nyerje a megtermékenyülési képességét, kérdem én, hogy miért nem lehetett meg várni azt az egy évet, ha nem is azt a négyet, ami alatt a barátnőjének meg fogant a babája, és miért kellett lombik bébizésbe az általam javasolt egy év alatt bele fogni? Sőt: miután ki derült, hogy a lombik bébizés miatt, újra elfekélyesedett a petefészke (Ezt Marikától hallottam a nyáron, vagy a nyár végén), amitől korábban meg szabadult a horoszkóp és az én tanácsaim (Figyelem: Nem a Linda tanácsai!) segítségével, akkor miért nem lehetett a megfelelő következtetéseket le vonni, és ha nem is írték meg, hogy "Sajnáljuk Szilárd, hogy nem hallgattunk reád, mert igazad volt, amiért csóváltad a fejed: hiszen ne mi történt....", szóval, hogy miért nem lehetett ezek után az egészet abba hagyni, ahelyett, hogy tovább erőltesse Andi a mesterséges megtermékenyítést , és még azzal is áltassa itt nyíltan magát, hogy mindössze a hite hiányzik ahhoz, hogy megtermékenyülhessen?
Hát ebben a konjunktúrában a Linda kontrázása és a Lombikbébizés melletti kardoskodása, ott ahol Logosz fenntartóitól és működtetőitől kérnek emberek tanácsot, igazán nem kívánatos.
Mondom emberek: "Nem lehetsz két úrnak a szolgája" (Jézus)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.25. 03:34 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 258
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Kedves Érintettek!

Annak érdekében, hogy remélhetőleg teljesebb legyen a kép, néhány kérdést szeretnék pontosítani, kiigazítani és leírni Andika problémájával kapcsolatban néhány kérdést a saját tudásom, információim, meglátásom szerint.

Személyesen kb. öt éve, a 2007-es táborunkban ismerkedtünk meg, amikor is éppen ezzel a megfoganási problémával jöttek elsősorban és maradtak, előzetes tervek szerint is, egy hetet.
Akkor én nekem sem volt tudomásom, akárcsak Szilárdnak egyébként, arról, hogy Andinak lenne olyan szervi problémája amelytől nem tud megfoganni, csak mentális. Később, az ősz, vagy a tél folyamán, de mindenképpen már a tábor után olvastam az István Metafizikai Műhely fórumán, hogy azt mondták az orvosok, nem lehet gyereke, szervi okok miatt, de ő bízik benne, hogy még is lehet. Valószínűnek tartom tehát, hogy Andi a tábor után ment el az orvosokhoz vizsgálatra, így tehát ő is utólag tudta meg (2007-ben), hogy a megmaradt petevezetéke rendben van, de a kürtnél (ez az eleje a petevezetéknek, ahol a petefészekhez csatlakozik) szűkület van. Nincs elzáródva, de össze van szűkülve és lehet, hogy nem fér bele a petesejt, így nem tud lejutni a méhbe. Andi későbbi, nyári elmondása szerint. Mindezt ugyanis én az idén nyáron, július elején tudtam meg, amikor Andi megkeresett azzal a kérdéssel, hogy kipróbáltak egy sikertelen lombikot és vállaljon-e újjabbat, meg hogy helyesen értelmezi-e a történteket. El kellett mondanom neki, kissé szégyenkezve, hogy én tulajdonképpen, számomra is zavaró módon, de nem tudom sem betegség történetét (azon kívül, hogy cisztája volt) sem a konkrét fizikai okát annak, hogy miért is nem tud megfoganni. Ameddig ezt el nem mondja részletesen, nem tudok válaszolni.
Nos, ekkor derült ki, röviden, hogy 2005-ben műtét alatt, hogy a bal petefészkén endometriózis van és az orvos valószínűsítette, hogy ettől voltak a ciszták is (mert nem tudott a petesejt kijönni a tüszőből az endometriózis miatt). A bal petefészek nagy részét ki kellett venni és a petevezetéket is. Valamikor ekkortájt készítette el Szilárddal a horoszkópját, amelynek köszönhetően is, többé nem jelentkezett sem ciszta, sem endometrózis. Pontosabban nem jelentkezett a hét év alatt egészen addig, ameddig a lombik program alatt a peteérés stimuláció következményeképpen ki nem alakult az endometrozis az egészséges petefészkén. Amely végül Andi, elmondása szerint, a naplózása, ok megfejtése és a mantrázása hatására gond nélkül kiürült pár nap után (gondolom onnan tudta, hogy fokozott fájdalommal és vérzéssel járt).
Megjegyzem, hogy tudomásom szerint ebből (sürgőségi) orvosi beavatkozást igénylő helyzet is kialakulhatott volna, amennyiben nem ürül szépen, vagy netán nagyobb területet fog be a megvastagodás, vagy has űri vérzéssé, esetleg cisztává, cisztákká, csomókká alakul át.
Ilyen körülmények között, bár nem forgott, de az Andi élete is kockán foroghatott volna, másrészt lehet, hogy a jobb petefészket is ki kellett volna venni, s akkor aztán tényleg vége a saját gyermek kihordásának minden esélye, ráadásul élhetett volna egész életében kívülről bevitt női hormonokkal (ezt nem rég tudtam meg, én a nyáron ebbe nem gondoltam bele ). Az endometrozis tulajdonképpen a méh nyálkahártya szövetének, amely kialakul megvastagszik és leválik minden ciklusban, a méhen kívüli megjelenése, de amely a női hormonok hatására, hasonlóan viselkedik mintha bent, a méh falán lenne. Természetesen többféle problémát is okozva. Akit érdekel részletesen olvashat többek között itt is róla: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... dometrozis
Andika az okát abban látta az endometrozisnak, hogy hirtelen azon kezdett spekulálni, amikor beültették a magzatot, hogy jobb lenne az anyagiak szempontjából, ha ebben az évben születik és nem a következőben. Én úgy gondoltam ez elég kevés ok az endometrózisra, de ismerve a Kos Sárkányfarok mentális agresszióra való hajlamát azért felhívtam a figyelmét erre. Bevallom a lombik program metafizikátlanságát nem ecseteltem, mert úgy gondoltam tisztában van vele.
Itt vannak a levélrészletek, amelyek ezzel az endometrozissal foglalkoznak:
Mindenképpen ez a vérvisszatólulás a petevezetékbe, s kitisztulási képtelenség a vér analógiájaként Kossal és a Marssal kapcsolatos.
Az én véleményem, ha ennek a betegségnek, az endometrózisnak a veszélye fennáll a hormon kezelés hatására, semmi esetre sem ajánlanék még egy újabb lombik programon való részvételt!!! A XII-es házban áll a Kos Sárkányfarkad és úgy néz ki vagy érzékeny vagy túlzottan is az idegen hormon adagolásra, amely végül is egy hamis információ adagolás.
Vagy/és pedig a lombik program megemelte az agresszivitás szintedet. Tudattalanul is.

Mire Andika írta, hogy ő Bajnai Roberto és a Hold és Szaturnusz együttállása következtében, amelyből a Szaturnusz hatos házban áll az anyagiakon való spekulációra, aggodalomra vezette vissza a problémát.
Erre válaszoltam, hogy :
Ami az endometrozis kialakulását jelenti nem hiszem, hogy a több pénz lehetősége miatti belső spekulációdtól alakult ki.
Viszont, ettől függetlenül, az alacsonyabb értékű és fontosságú részét az életnek (lásd pénz kérdés) nem szabad előtérbe tolni, mikor ilyen fontos és kényes kérdésről van szó. Hiszen komolyabb anyagi problémáitok nem voltak, de foganási annál inkább. Andika, ennek semmi köze (értsd alatta nem látom benne) a jó Nyilas Holdadhoz (Itt Napot kellett volna írjak), amelynek kellene legyen ennél sokkal nagyobb hite, bizalma és főképp fontossági sorrend érzékelése. Mármint, hogy mi a fontosabb, hogy egészséges babád legyen, vagy a több pénz a háznál. Egyébként megjegyzem, amikor én ezen spekuláltam, mármint, hogy Elődke a második gyerekünk olyankor szülessen, amikor még beleférek a gyes folyamatba, nem fogant meg, csak három év után, holott két év előtt kellett volna, mert akkor jár le a gyes nálunk.
Ilyen szempontból tehát a siettetés épp az ellenkezőjét váltja ki, a teljes elmaradást. Ráadásul még az Előd Szaturnusza is nagyon rosszul áll a születési képletében épp a pragmatikus, aggódó eszemnek köszönhetően.
Később mikor ilyen dolgokhoz nem kötöttem magam, mert megtanultam a leckét, a gyermekfoganásokkal nem volt semmiféle gond. Csilluka és Szabolcs is hamar megfogantak.

Az endometrozis annál súlyosabb, hogy pusztán a spekulációidtól kialakulhatott volna azonban. Véleményem szerint egyértelműen a hormonális kezelésnek volt köszönhető. Valamint annak, hogy minél hamarabb össze akartátok hozni a babát, mindenáron. Ez agresszívvé tette a tudattalanodat az „Istennel” szemben, értsd alatta az egyetemes törvényekkel szemben. A finomabb folyamatokkal szemben nem lehet agresszívnek lenni, mert itt csak hangolódni lehet. Az erőszaknak nem enged. Túl durvák a következmények. A finomabb testeid szintjén kellett volna valamiféle oldódásnak sorselfogadásnak teret nyernie, azáltal, hogy otthon maradtál és visszafogtad magad a mindennapi lótás, futásból. Kos Sárkányfarokkal a XII-es házban a mentális agresszió, erőszakosság a finomabb kérdések iránt különösen veszélyes. Például van nekem egy ismerősöm, akinek horoszkóp nélkül ugyan, de 10 év kellett, ameddig megfogant, most 40 éves, de mint mondtam 10 évet éltek legalább házasságban előtte. Időnként tehát, hogy nem olyan gyorsan mennek ezek a dolgok a gyermekfoganásnál. Ha mindenáron gyereket akartatok most, hogy itthon maradtál, akkor jobb örökbe fogadásba gondolkozni. Nem kizárt, hogy neked is kell vagy 7 év legalább mire minden szinten sikerül átalakulni. Megbeszéltem Szilárddal is, hogy lám ő mit mond, hogy ellenőrizzem magam, de nagyjából ez volt az ő véleménye is. Azt mondta lehet ír egy levelet is neked, nektek. A lényeg a további beültetés megpróbálását az előzményekre való tekintettel is EGYÁLTALÁN NEM AJÁNLOM.
Szép és spirituálisan tartalmas nyári napokat kívánva maradok szeretettel: Maresz
Bevallom én úgy gondoltam a hormonokkal kapcsolatosan leírtak, tudottak valamint az a tény, hogy véleményem szerint ebből akár életveszélyes helyzet is kialakulhatott volna azt hittem, hogy elégséges Andikának ahhoz, hogy letegyen róla, de legalább jó időre elhalassza a következő lombik kísérletet.
Amit, úgy látok, a nyári rövid leveleket visszaolvasva, hogy nem írtam le, pedig az emlékezetemben úgy élt, hogy leírtam, mert nehezményeztem, az az, hogy Andikáék 2007 óta, bár tartottuk időnként a kapcsolatot és olvasták a fórumot, nem jöttek el egyszer sem többet a nyári táborainkban. (Egyébként akárcsak Linda, de neki többször is megmondtam ezt.) Holott úgy gondolom, gondoltam, ha valaki megakar foganni, s többször is le van írva, hogy ehhez nyugalom, kilazulás és szellemi információ szükségeltetik, belátás elsősorban, ráadásul az orvosok lehetetlennek tartják a foganást fizikailag is, de ő bízik benne (s nem alaptalanul), akkor veszi a fáradtságot és eljön hozzánk, kopogtat, nyaggat, nem tágít, mindent tudni akar, áldozatot hoz, még táboron kívül is akár, s nem csak egy hétre van köztünk az öt év alatt. Hiszen itt aztán volt sikeres gyerekfoganás és kihordás elég, kapásból 12 jut eszembe a három családban :) . Nem akarom megsérteni Andikát, mert igazán szimpatikus, értelmes és jóindulatú volt mindvégig, aki elégedett volt a táborunkkal is, de ez miatt, hogy fontosabb volt neki más helyeken nyaralni, vagy más tevékenységeket betervezni nyaranta, miközben mindvégig ott volt ez a megoldatlan problémája, felületesnek és világiasnak tartottam a magatartását, amit úgy néz ki a Nyilas konfliktus kerülésem miatt elsősorban, valamint annak tudata miatt, hogy a Szilárd kliense volt, elmulasztottam tisztán és világosan leírni neki, legutóbb. Szóval erőtlennek, langyosnak érzékeltem a magatartását ebben a kérdésben, csak a nyáron tudtam meg, hogy többféle gyakorlati, természet gyógyászati módszerrel próbálkozott már az idők folyamán. Utólag, most értettem meg, hogy valójában ezekkel telt el az idő és ezekben volt a rejtett reménye, azért is nem jött, jöttek többet Tamással hozzánk. Persze az is megérne egy komolyabb vizsgálatot, önvizsgálatot kauzális szinten, hogy miért történt mindez, de ez már gondolom nem nyilvánosság kérdése.
Én nem tartom teljes mértékben elvetendőnek, ha természetgyógyászati módszerekkel megsegíti egy kicsit az ember magát, de azt vettem észre, vigyázni kell velük, főképp a gyermekfoganásnál, mert egyes nők, hajlamosak ezzel a lehetőséggel visszaélni, túlzásba esni, a lényeget szem elől téveszteni, s erőltetni, s azt hinni, hogy a kezelésektől fognak megtermékenyülni (dh. XII-es, VI-os ház Tűz karmásoknál főképp). Volt egy kliensem, aki az otthon ülés mellett, akkor termékenyült meg, mikor végre lemondott arról, hogy befolyásolni, kontrolálni tudja, hogy saját gyereke legyen bármilyen módszerrel is, s elindították az örökbe fogadást. Lombikban spirituális okok miatt nem gondolkozott. Persze még így is, a fel nem ismert glutén érzékenység (a kellőképpen fel nem oldott és fel nem adott erős XII-es házas Tűz és Szűz karma, Sárkányfarok, Lilith) miatt rengeteget szenvedett az állapotosság alatt. Utólag tudtam meg, hogy nem elégedett meg azzal, amit én mondtam a karmájáról, s amiket én ajánlottam neki, azokat valahogy csupán és főképp a gyermekáldásra tudta értelmezni, mert ahogy sikerült megfogannia a horoszkóp értelmezés után, még az állapotossága alatt kapcsolatba került egy olyan „tiszteletre méltó” asztrológussal, aki neki napra készen megmondta mikor fog szülni, s ezzel minden el volt intézve. Persze közben a kapcsolatot velem megszakította, mert tudta, hogy egyáltalán nem értek egyet az egésszel, annak ellenére, hogy nagyon meg volt elégedve az értelmezéssel és természetesen az eredménnyel is. Miközben a maga számára nagyon is meg volt elméletezve miért kellett neki ezt mindenképpen „tudnia” és miért nem befolyásolta őt semmiben ez az egész. Pedig én aztán rengeteget beszéltem neki a spirituális szintű kontroll igény feladás szükségességéről és számára begyökerezett mivoltáról. Látszólag meg is értette. Így működik, úgy látszik, a spirituális kontroll, ellenőrzési igény a dupla karmánál, keveset enged, de utána hajlamos visszaállni a régi kerékvágásba, ha nem értette meg gyökerében, vagy nem vette elég komolyan, és az embernek nagyon ébernek kell lennie, hogy ne verje át magát, mások számára látványosan és önmaga számára rejtetten, de folyamatosan.

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 73 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO