ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.08.20. 08:55

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 73 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.18. 11:50 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Andi,

Annyit szólnék még hozzá - azon túl, hogy Szilárd a lényeget megmondta - hogy egyértelműen tükrözi ez a szerzett érzékenység, hogy a negatív/karmikus férfias éned rombol benned. Ezért nem tudsz megfoganni. Mert amíg ez működik, addig a pozitív férfi minőséget szétbontja, kilöki, nem tolerálja. Még akkor is ha az már egyesült a te petéddel.

Nincs értelme mesterséges megtermékenyülésnek. Agresszív a tudattalanod, agresszív a tested is. S amíg ez működik benned, addig egy olyan pici, szellemileg is teljesen kiszolgáltatott lénynek nincs esélye életben maradni a te tudattalanod "társaságában".

Ha van lehetőség, örökbe kell fogadni gyermeket. Nem tudom, milyen korút, de ha nem csecsemő, az szerintem nem baj egyáltalán, annál jobbak az esélyei nálad, hiszen idővel (pár hét, pár hónap... nem tudom ilyen esetben) hozzá fog kapcsolódni a te tudattalanodhoz és tükrözni fog, és az ő testük, aurájuk érzékenyebb (minél kisebbek). Csak gondolj bele, hogy olyan agresszió munkál benned, ami eleve szétbomlasztott eddig minden, utódnak készülő szellemi szerkezetet a tiéden "belül", s ennek megfelelően a beültetett embriók is leválnak, mert szellemi szinten bontja meg őket a tudattalanod. Nem véletlenül kevés a siker ezen a téren az orvos tudományban. Gondolom megtörnek a nők a sokadik sikertelenség, vetélés (?) után és így sikerül megmaradnia egy embriónak végül. Tehát úgy, hogy szellemileg képessé válnak megtermékenyülni, és ekkor már természetes úton is mehetne. Csak ehhez meg kell végre törni. Az agresszióban, önfejűségben stb.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.18. 20:36 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 10:29
Hozzászólások: 71
Tartózkodási hely: Magyarország
Napjegy: nyilas
Aszcendens: kos
Először is köszönöm a válaszokat, nagyonis értem, amit írtok.

Amit szeretnék elmondani, az semmiképp nem "alkudozás" vagy "mentegetőzés", csupán a tények tisztázása.
Nekem olyan betegségem volt 27 évesen, ami miatt természetes úton nem tudok megtermékenyülni. Szilárddal, az asztrológiával, metafizikával ez után találkoztam, ami miatt végtelenül és örökké hálás leszek, mert nagyon mélyről tudtam oda jutni, ahol tartok: boldog házasságban élek.
Annak ellenére, hogy a műtétek miatt a természetes megfoganás esélye minimális (vagy nulla), mi próbálkoztunk 5 évet (persze nem ölbe tett kézzel - homeopátia, akupunktúra, reflexológia, asztrológia, torna és sok sok munka magunkkal és egymással).
Mostanra jutottunk el oda, hogy döntést kellett hoznunk, hogy merre tovább. Az örökbefogadást nem zártuk ki, sőt épp a napokban döntöttük el, hogy elindítjuk a folyamatot. Azonban én nagyon szeretnék gyermeket szülni és mivel természetes úton nekem nem lehet, ezért éreztem úgy, hogy lehetőséget adok ennek a dolognak is. Tényleg nem volt könnyű, pont az miatt, amit Szilárd is írt. De én nem megerőszakolni akarom a természetet. Az van bennem, hogy annak idején nagyon sokat hibáztam és fordítva ültem a lovon és sajnos ilyen súlyos betegséget csináltam belőle és ez kellett ahhoz, hogy eljussak a megoldáshoz és meg tudjak fordulni. Nagyon sokat vezekeltem ez miatt és a mai napig vezekelek és azt hiszem az, hogy végig kell csinálnom ezt az egészet, szintén a vezeklés része.
Biztosan még ezer dolgom van addig, míg meg tudom haladni az árnyék énemet, de én nem tudok lemondani a saját gyermekről, amíg lehetőséget látok rá.

Maga a glutén érzékenység nem a lombik miatt alakult ki, ez már évek, lehet, hogy évtizedek óta megvan, csak most derült ki a speciális vérvételből.
Amit Szilárd írt a metafizikai hátteréről az nagyon logikus és elfogadható számomra.
Köszönöm.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.18. 20:58 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Épp akartam írni, hogy Violának a hozzászólása mintha túl hamari lemondást, kiábrándulást hordoz.
Persze , lehet gondolkodni örökbe fogadáson is, viszont az, hogy az ember fizikailag próbálkozik cselekvéssel serkenteni a negatív mintái átalakítását pozitívakká, sosem eléggé elég. :) Én tisztelem Andiban ezt az elszánt törekvését és igyekvését , hogy megértse, mi lehet az oka annak, hogy nem fogadja be a magot. Inkább - ahogy Szilárd is tette- ebben kéne őt segíteni minél több infóval. A fizikai világ, az anyag megfigyelése által és a kis részletek kibányászása segítségével, a szellemi világban levő történésekre fény derül.
Addig nem lehet semmit megváltoztatni, amíg részletekig elmenően nem világos, hol a baj. Meglehet Andi, hogy ezzel a mag-infóval el tudsz indulni visszagombolyítani a fonalat és megtalálsz olyan vonásokat (pl a férfiassággal, megtermékenyüléssel) kapcsolatosan, amik eddig eszedbe se jutottak.

Az is nagyon szimpatikus számomra, Andi, hogy fontos neked a kihordás és szülés élménye. Azt gondolom, ezt máshol nem lehet átélni, semmiben.

Igaz tehát, hogy "fúj a szél ", "huzat van", az ikrek Lilith esetében, de ugyanúgy igaz az is, hogy amíg nem is látszik, hogy mi az, amit kifúj a szél, addig nem lehet segíteni a bajon. Itt, inkább a türelemre helyeződik a hangsúly. Türelem ahhoz, hogy megragadhatóvá váljék (megértse az illető) a baj forrása és türelem ahhoz, hogy kitartással végezze az ember a megváltozáshoz szükséges lépéseit.

Én azt javaslom Andi, bányássz, amíg minden részletet, amit fizikailag felfedeztek az orvosok, átfordítod a szellem nyelvére és azt megérted. Közben meg - hogy nyugalmat is hozzon- ahogy írtad, elindítsd az örökbefogadási eljárást.

Sikert! :)

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.19. 13:20 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Barátaim!

Ahhoz, amit lehetőleg minél rövidebben le akarok írni, de valahogy úgy, hogy végre mindenik, aki minket olvas, és azok is akik a Logoszra (is) írnak, végérvényesen meg értsék az ide vonatkozó álláspontomat, de valahogy úgy, hogy azt a céltudatos és célirányos (férfias!) erélyessége miatt, mégse vegyék agresszivitásnak, szenvedélyes felindulásból le írt replikának, a következőket is szükségesnek tartom le írni:
A nyáron, bizonyos "kedvező" és egyértelmű körülmények hatására olyan belső, karmaoldási és megvilágosodási spirituális és (sőt!) kauzális transzformációkon mentem keresztül, amelyek szellemi-értelmileg teljesen tisztánlátóvá tettek mind az általános - emberi - mind a saját rendeltetésemet illetően, ezért, és ennek az értelmében nekem többet nem kell (Nem szabad!) többé egyesek (a többségi egyesek) kedvéért magyarázkodnom és körülményeskednem, mert megértettem, hogy nagyon sok arra való (spirituálisan jóra való: megváltásra való) személyhez azért nem jut el annak az igazi-mag értelme amit mondani - írni akarok, mert a többségi többiek - az árnyék énjük által vezérelt szellemileg lusták, de persze éppen emiatt felettébb felvilágosultak és "értelmesek" - vagy őrültségnek, de legkevesebb megalapozatlanságnak, vagy agressziónak értelmezik a "direktben" (kinyilatkoztatás szerűen) végzet információ-adást. Többé tehát nem akarok magyarázkodni, hanem mindig az igazság szelleme szerint cselekedni és beszélni (írni) arra való tekintet nélkül, hogy ezt mások (Akár még Viola is!), hogyan veszik, esetleg agresszióként, beképzeltségből, önhittségből eredő keménykedésként értékelik, érzékelik, értelmezik.
Másodsorban, négy gyermek mellett, négy gyermek gondozása és eltartásáért való munkálkodás mellett, egyáltalán nincs időm arra, hogy folytonosan magyarázkodjak, és arra végképpen nincs hogy többszörösen is kifejtett meglátásaimat, illetve a gyakorló asztrológusi tapasztalataimból eredő következtetéseimet EZERSZER MEGISMÉTELJEM, azért mert mások nem olvasták el, vagy nem hallgatták meg kellő figyelemmel annak idején azt, amit az illető témában világosan ki fejtettem, szépen. értelmesen el mondtam. Figyelem tehát, mert nem a sértettség mondatja és íratja velem a következőket:

SOHA NEM ÁLLÍTOTTAM SEHOL SEM AZT, hogy egy nőnek, akinek még - akár az orvosok által működésképtelenül rongáltnak nyilvánított állapotban is! - a hasában van a méhe és a petefészke, bármikor és bármilyen körülmények között is, le kellene mondania a saját gyermek-foganásról és szülésről. Tehát kedves Andika, és KEDVES LINDA: MÉG VIOLÁNAK SEM MONDTAM SOHA ILYET, itthon sutyiban és hátsó, bizalmasan titkos összekacsintással sem, és ő sem írt ilyet és nagy - nagy figyelem: egyáltalán nem azt mondta, hogy Andrea le kell mondjon arról, hogy neki, valamikor saját foganású és saját kihordású és saját szülésű babája lehessen, ahhoz, hogy ti ide most ezeket írjátok:

"LINDA: Épp akartam írni, hogy Violának a hozzászólása mintha túl hamari lemondást, kiábrándulást hordoz.
Persze , lehet gondolkodni örökbe fogadáson is, viszont az, hogy az ember fizikailag próbálkozik cselekvéssel serkenteni a negatív mintái átalakítását pozitívakká, sosem eléggé elég. :) Én tisztelem Andiban ezt az elszánt törekvését és igyekvését , hogy megértse, mi lehet az oka annak, hogy nem fogadja be a magot. Inkább - ahogy Szilárd is tette- ebben kéne őt segíteni minél több infóval. A fizikai világ, az anyag megfigyelése által és a kis részletek kibányászása segítségével, a szellemi világban levő történésekre fény derül."

Andi: "Azonban én nagyon szeretnék gyermeket szülni és mivel természetes úton nekem nem lehet, ezért éreztem úgy, hogy lehetőséget adok ennek a dolognak is. Tényleg nem volt könnyű, pont az miatt, amit Szilárd is írt. De én nem megerőszakolni akarom a természetet. Az van bennem, hogy annak idején nagyon sokat hibáztam és fordítva ültem a lovon és sajnos ilyen súlyos betegséget csináltam belőle és ez kellett ahhoz, hogy eljussak a megoldáshoz és meg tudjak fordulni. Nagyon sokat vezekeltem ez miatt és a mai napig vezekelek és azt hiszem az, hogy végig kell csinálnom ezt az egészet, szintén a vezeklés része.
Biztosan még ezer dolgom van addig, míg meg tudom haladni az árnyék énemet, de én nem tudok lemondani a saját gyermekről, amíg lehetőséget látok rá."

Figyelem tehát, Nagy - nagy figyelem: Violának a tanácsa egy és egyáltalán nem hordoz semmiféle "hamari kiábrándulásból eredő lemondást", kezdve azzal, hogy, hiszen ő ebben az esetben egyáltalán nem is volt amiből kiábránduljon, és végezve azzal, hogy az én ide vonatkozó, más, az Andiéhoz hasonló helyzetben levő nőknek adott (Sikeres!) tanácsaimat is, nagyon jól ismeri (Amivel azonos tanácsokkal Andit és Tamást is el láttam bőségesen, amikor annak az ideje volt, sőt, éppen emiatt, sok hónappal ezelőtt, amikor a megírta, hogy bemennek a lombik-programba, a dolog majdnem oda fajult, hogy amikor a lombik tervet meghallottam, ha nagyon halványan is és nagyon csak a magam számára is, de kissé meg is nehezteltem Tamásra, mert azt képzeltem, hogy az ő "meghaladatlan" Nyilas karmája által vezérelten döntöttek így.), ami arról szól, ISMÉT NAGY FIGYELEM(!!!!!!), HOGY, a kauzális horoszkóppal rendelkező hölgyeknek, akik ilyen helyzetben vannak, és több éve próbálkoznak az utódnemzéssel, de az nem jön össze, azt ajánlom, hogy előbb vegyenek örökbe egy gyermeket - vagy, ha úgy van kedvük, gyermekeket - és annak a gyakorlati anyai érzéseknek a közvetlen átélhetősége spirituális hatása képpen (GYERMEKEKRŐL VALÓ FOLYAMATOS GONDOSKODÁS - gondolkozás lehetősége, a gyermekek lényével való folyamatos testi közelség lehetőségének a hatása, satböbbi, a lélekre és azon keresztül a testre is közvetlenül pozitívan vissza ható finom spirituális vonatkozó hatások és hatásegyüttesek és hatásmechanizmusok HATÁSÁRA, több min t valószínű - A LEGTÖBB ESETBEN TEHÁT IGEN IS MEG TÖRTÉNT MÁR! - , hogy az illető személyek (mert kettőről van szó, hölgyeim, tudjátok-e, képesek vagytok-e bele gondolni abba, hogy a férfinak sem mindegy, hogy ezzel a tudományos magzat- kalapálással, hogy ne mondjam: a teremtés őserejét megbecstelenítő szarozással, miféle tudattalan megalázó lelki és szellemi élményekbe rángatjátok bele?), normálisan és nem a kötelező babagyártás (gyermekcsinálás) - görcsével és feszültségével élve,FIGYELEM: sokkal, DE SOKKAL nagyobb eséllyel mint a lombik-bébi-programban, meg fogan majd, teljesen természetes úton, az ők természeti magzata - GYERMEKE is!
Senki nem adott itt tehát olyan tanácsot Andinak, hogy mondjon le a saját magzatfoganásról, sőt, ÉN SZERINTEM AMENNYIBEN AZ ÉN TANÁCSOMAT FOGADTÁTOK VOLNA MEG, MÁR AZ IS LEHETNE, HOGY TERMÉSZETES ÚTON MEG FOGANT VOLNA A TI MAGZATOTOK IS, MÁR CSAK ATTÓL IS, HOGY ANDI - ÉS FŐKÉNT ÉS FŐKÉNT TAMÁS IS! MERT HÁT, VEGYÉTEK VÉGRE TUDOMÁSUL AZ ÚRISTENIT, HOGY ITT A FÉRFI SZELLEMISÉGE IS TÉNYEZŐ, KI LAZUL ATTÓL, hogy el döntik, hogy nem azon múlik a dolog, hogy lesz.-e gyermekük, hogy mit reagál és mit nem és mire miféle kémiai hatásokra és fizikai impulzusokra és hormonális kezelésekre az Andi szervezete! mikor fogjátok már fel, hogy itt nem szervezeti reakciókról van szó? Hogy a gyermekeket nem lehet csak úgy össze hegeszteni? És ez akkor is így van, ha itt - ott a világban egyszerre nyolc - vagy tíz gyereke születik a Polaritás törvénye hatására!
Szóval, Viola nem kiábrándultan lemondott Andrea helyett, hanem valami nagyon fontosra hívta fel a figyelmét: Ti, hogy egy: Andreának a Kos-robbantós, bombázós-agressziós karmájába, és az igazi áldozatot meg hozni való képtelenségi karmájába, és az Isten azonosság-tudat elérését meg akadályozó karmájába (tizenkettes ház!) bele bújt Ikrekesen zseniális Árnyék Énje, aki a petefészkeit korábban már félig tönkre tette (Szét rágta), annak érdekében, hogy Andreának nehogy normális élete lehessen, és spirituálisan teljes értékű életet élhessen, most azt hazudta neki, hogy az orvosi - tudományos agresszió nem is agresszió, illetve, hogy neki "joga van" ezt kipróbálni, stb.
Akartam is írni, Andreának, amikor az árnyék énjével itt arról okoskodott, hogy csak hinnie kellene, hogy meg fogan a magzata, és az bizonyára meg is foganna, hogy miként képzeli, hogy a hit arra való, hogy az Úristent átverjük általa, illetve, hogy a hit segíthet az Úristennek (A teremtés törvényének) az átverésében? NAGYON SAJNÁLOM, HOGY AKKOR ANDIT MEGSAJNÁLTAM ÉS SAJNÁLATBÓL NEM CSELEKEDTEM, akkor úgy gondoltam, hogy az lesz a benyomásotok, hogy: irracionálisan és agresszíven. Na, legalább most ki derült, hogy miféle hitet akart magára, vagyis a benne levő abszolút - isteni öntudatára erőltetni Andika!
Nagyon kérlek tehát, hogy vagy vágjátok le az árnyék éneteiteknek néhány nagyon okos és nagyon meghatóan nőies (sátáni...) fejét, amikor ilyen kauzálisan mély kérdésekről gondolkoztok, mint a teremtés, illetve annak a megismétlődése és materiális kifejeződése a női lélekben és testben, vagy legalább olvassátok el újra azt, amit ide vonatkozóan írtam, mondtam, vagy tanácsoltam személyesen és ne adjatok a számba olyan dolgokat, amelyeknek éppen, hogy az ellenkezőjét állítottam!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.19. 14:22 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Linda és Andika!

No az igaz, hogy én túl hamar kiábrándultam, sőt bele se szerettem a lombik programba! :D Időm se volt rá, mert én 25 éves koromig nem volt akitől annyira biztosan gyermeket akarjak. De emlékeztetnék mindenkit, hogy idén nyáron nagy felismerésünk volt, miszerint egy órával későbbi a képletem, és négyes házas a Sárkányfarkam, vegyes Uránusszal, negatív skorpió Marssal rajta. Családi karmám van és 8-9 éves még csak nem is menstruáló kislányként már azt gondoltam, hogy ha 18 leszek és önrendelkezhetek, akkor orvosilag meddővé tetem magam. Kb. 23 éves koromig nem is terveztem, hogy valaha anya és feleség legyek. Feminista gondolkodásom volt.
De itt a Szilárd lányaival foglalkozva valóban lelkem mélyéig megkívántam első együtt töltött évünk végén (skorpió havában) hogy legyen kisbabám, legyek várandós és szülhessek. Mondhatni abban a pillanatban meg is fogant! :D
Értem ez alatt, hogy következő hónapban, decemberben!
Nem a tudatommal akartam. Valami felébredt belül.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.19. 16:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A furfangos árnyék-én arra is képes, hogy hamis áldozatokat hozasson és hogy fölöslegesen vezekeltessen. Főként a Halak és a 12 házas karmásokat. Ő találta fel a mazochismust is, nem csak a szadizmust és persze a SORSJAVÍTÁSRA, illetve sorskicselezésre használható materiális tudományt, mint az egyetemes törvények kicselezési lehetőségének a lehetőségével kecsegtető ideológiát: A BŰNBEESÉST. . Nagy kópé ám őkelme!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.19. 16:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ő A VILÁG FEJEDELME!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.19. 20:30 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Nos, bocsánat, ha félreértelmezető volt, amit írtam. Van ismerősőm, aki sok várakozás után , lombik-programmal szép ikreket szült.
Andinak a karmáját jobban ismeri Szilárd, tehát én nem szándékozom ezt a témát folytatni. Csak bátorítani szerettem volna Andit. Nem beszéltem le se a lombikról, de se a gyermek-örökbefogadásról.
Ennyi.

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.20. 12:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Amennyiben a valószínűségszámítások statisztikai adatait, valamint a metafizikai ismereteinket vesszük alapul, a lombikbébi program következtében megszületendő ritka-ritka gyermekek - Általában ikrek! - azért képesek megfoganni, mert a lombikbébi program alatti "kezelés" annyira megalázza a nőket, hogy azok tudattalanja kénytelenné válik abban az időszakban, a férjeikkel - a maszkulinitással - szembeni karmikus ambícióikkal felhagyni és így a sperma-magot befogadni, azt a rejtett agressziójukkal nem szétbontani.

Andinak van egy nála idősebb és türelmesebb barátnője, aki a tanácsomra el ment egy évre fizetés nélküli szabadságra és azt szép-nyugodtan végig meditálta - naplózta és kertészkedte, majd vissza ment dolgozni és három év múlva, tehát összesen négy év múlva, megfogant a kisbabája. Hiszen éppen erről van szó, az kellene legyen a vezérelv: a magzat - foganásra képtelen - agresszív - női tudattalanokat felpuhítani, fellazítani, nőiessé tenni, és az majd idővel, tehát később alkalmassá (áldozatkésszé - befogadás - késszé, anyássá) teszi a szervezetüket is a magzatfoganásra, annak a megtartására és táplálására.
Én nem tudom, miért kell magas metafizikával foglalkozni, ha folyamatosan engedményeket teszünk a leglényegesebb kérdésekben a tudomány-fátylának. (Ti., a tudomány sorsjavítás nevezetű, sátáni ideológiájának). Hiszen már Jézus meg mondta, hogy egy fenékkel nem lehet két lovat megülni.. :D . - Nem lehetsz szolgája egyszerre két :D úrnak, az Atyának és a Mamnonnak!
Szóval az egyetlen metafizikai magyarázat arra, hogy egyes kismamákat - DE általában tíz százalékukat! - a lombik bébi programoknak alkalmassá tesz a mag befogadására és meg nem ölésére, az által, hogy keményen megalázza. De arra senki sem gondol, hogy az apa szellemével mindeközben mit tesz? Merthogy az érzékenyebb - nőiesebb, vagy éppen agresszíveb részének (amilyen én is vagyok pl., aki egy egy gyermekszerencsétlenség, gyermekszenvedés láttán el tudom sírni magam, de ezt az agresszivitásomat a polaritás törvénye átváltoztatja gyengeséggé, tehetetlenségi dühé.) férfias szellemiségnek, tehát a spirituális megtermékenyítő potencialitásnak, egyáltalán nem kedvez az a férfiak számára is szintén megalázó játék - konkrétan az apa, tehát a "donor" spermája kinyerése -, ami a lombik program végrehajtásával jár. És ez csak a leg elhanyagolhatóbb aspektus.
De én azt nem értem, hogy miért vagytok annyira képtelenek a dolgokat egy kicsit is tovább gondolni? Mert arról a "misztikusan" logikus jelenségről már mind tudunk nemde-bár, hogy azok a kislányok, akik császármetszéssel születnek, tehát, akinek az anyukája "alszik" aközben amíg a doktornénik és bácsik ki szedik őket a hasából, már úgy születnek meg, hogy tudattalanul félnek a természetes szüléstől. És hogy ez a jelenség generációról generációra át adva, már valóságos magzat-ellenes iszonyt (ti., hogy neki "valami belé" tehát valamilyen tőle "idegen dolog" "az ő hasába" kerüljön!) hoz létre az így született lány-unokák és dédunokák tudattalanjában.
Akkor az isten szerelmére, miért olyan nehéz azt tovább gondolni és elképzelni, hogy azok a gyermekek, akiket nem "az apuka szelleme csinált", hanem a doktorbácsi kezei matattak bele valahogy az anyuka méhébe, nemzőképesek és minden szempontból egészségesek és életerősek lesznek? - És akkor Andit kérdem, aki környezetvédő mérnök: Avagy nem-e azt csinálta a tudomány teljesen látható és követhető materialista logikai szinten, hogy a pillanatnyi, elbűvölően csillogó - villogó eredményeinek a következménye a természetnek a halálszakadék szélére taszította az élő természetet? És mitől gondoljátok, hogy egy ilyen finom kérdésben, mint az "emberteremtés" aminek a fantasztikusan, sőt: átláthatatlanul összetett szálait hatási és visszahatási spirituális és kauzális tényezőit (Mint a szülőcsatorán át nem ment nő nemű gyermekeknek a szüléstől való félelme következménye is mutatja!) viszont, már nem is lehet még csak el képzelni sem, nem, hogy logikusan és tárgyi szinten követni, mint a természetszennyezést, bocsánat a természet barbár megkárosítását és megnyomorítását, hogy vajon nem-e ugyanez történik az ilyen idióta beavatkozásokkal is, mint az orvosi magzat-kalapálás? Mert hogy én egészen biztos vagyok benne, hogy ez a "humánus módszer" sokkal nagyobb károkat okoz az emberi génállományban, mint a műtrágyagyártás, vagy a más féle vegyszerezés a mezőgazdaságban, vagyis a természetes táplálékunkban is! Hányszor kell még el mondjam, hogy az a szennyezés, ami a külső természetben végbe ment, és amiről valósággal ordítoznak a természetvédő tudósok - de sajnos nem tudnak olyan hangosan ordítani és túl kevesen vannak ahhoz, hogy el tudják nyomni a diszkó-zajokat és az autosztráda zajokat (Apropó, egy német vicc szerint az amerikaiak úgy tudják, hogy az Isten ott van az autosztráda végén) csak elenyészően kevés jelentéssel bírnak ahhoz képest, hogy az orvostudomány és annak is főként ez a része, amely sátánian beavatkozik a teremtés szakrális folyamataiba, mekkora szennyezést okozott Spirituális és kauzális szinteken?!
Egyenesen kiábrándító számomra tehát, hogy ahelyett, hogy erre figyelmeztetnétek ti is, arról értekeztek itt, hogy a nőknek, akár még így is, ebben a kábult tudományos formában is, de meg kell adni az esélyt arra, hogy "saját" gyermekekhez juthassanak!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Lélek nyelve a betegség
HozzászólásElküldve: 2012.10.21. 13:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szóval, nem csak a Linda fenti reakcióiból, hanem magán- levelezésből is, ki derült tehát, hogy az, hogy Linda "nem beszélte le Andit a lombik bébiről", a gyakorlati valóságban azt jelenti tulajdonképpen, hogy:

Andi tudván - ismervén az ide vonatkozó és a fentiekben is újra ismételt meglátásaimat és a gyakorló metafizikus - asztrológusi véleményemet,
nem is kérdezett meg, nem kérte ki a véleményemet erről az elképzeléséről (Tamás írta meg utólag az eldöntött tényt, amihez én már csak sikert kívánhattam. Mit tehettem volna mást?),
hanem Lindával - és bizonyára másokkal - beszélte meg a dolgot (tervet), aki tehát a fentiek szerint, nem csak, hogy nem beszélte le erről Andit, hanem meg is erősítette az elképzelése (döntése?) helyességében.
Ezzel kapcsolatosan tehát, újfent minden személyi sértési szándék nélkül (Ha el hiszitek jó, ha nem, úgy sem tehetek másként, mivel itt főben járó és sorsfontosságú gyakorlati kérdésről van szó!) csak azt szeretném el mondani, hogy Lindának is roppantul erős még az árnyék Én-je, amely a hatványozott Szűz-karmája által jelzett egyszerre pragmatikus és ugyanakkor mentális agresszivitásába fészkelt bele (II. házban, tehát Bika - föld jegű - színezetű, ugyancsak földes Szűz Sárkányfarok, megerősítve rengeteg negatívan is fényszögelt bolygóval), ami persze, valahol a mély-mély tudattalanja beláthatatlan kötődései szintjén kapcsolatban áll a Rák-Lilithje által jelzett családi és anyasági - teremtői karmájával, mindamellett, hogy ugyanabban a horoszkópházban (11) álla a teljesen negatív Ikrek napja is. Nagyon szépen meg kérem tehát, mind Lindát, hogy ettől kezdve irányítsa hozzám, az ilyen asztrológusi segítség-kéréseket, mind azokat, akiknek ln készítettem el a horoszkópját, hogy mind magzatfoganási problémákban, mind családalkotási, családépítési kérdésekben, lehetőleg továbbra is az én szakemberi (Asztrológusi) véleményemet kérjék ki, az Andiéhoz hasonlóan sors-fontossággal bíró döntéseik előtt. És főként, hogyha olyan erős, vagyis duplán hatványozott Ikrek-karmával (is) rendelkeznek, mint Andi. Ebben az esetben ugyanis, anélkül, hogy ők a nappali éber tudatukkal ezt akarták volna, az történt, hogy az Andi Árnyék - Énje, össze fogott az én ide vonatkozó meglátásaimmal szemben a Linda Árnyék-énjével (És talán a másokéval is...)
Tudomásul kell vennünk végre, hogy nem véletlenül azonosították a középkori démonológusok az Árnyék-ént a Sátáni megszállottsággal, mivel - Hogy miért, ez komoly metafizikai kérdés, amit majd a vonatkozó tanulmányom folytatásában meg próbálok majd valamikor , ha lesz időm, kibontani - "Ő Janisága", vagyis, az Árnyék-énünk, egyáltalán nem akarja azt, hogy megváltódjunk, mivel ez az ő halálát jelentené, hanem egészen pontosan: éppen, hogy a mi elkárhozásunkat akarja! Az neki a célja tehát, hogy a megváltódásunkat elősegíteni képes, sorsfontosságú terveink ne sikerüljenek, ne tudjuk beváltani és pozitívan megvalósítani a gyakorlati sorsfeladatainkat, tehát hogy, kívülről és racionálisan objektívnek és technikainak látszó kudarcba fullassza azokat. Erről, remélhetőleg, Viola majd fog részletesebben is írni, mivel neki, ezekkel a steril és kudarchoz - bukáshoz vezető judási spekulációkra ösztönző "ikrekes" (Patkány évében született!) sugallatokra, egészen konkrét tapasztalatai vannak még akár Ividőnek az életével - gondozásával kapcsolatosan is!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 73 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO