ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 08:47

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.07.24. 16:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Termina Blinkerina és Termina Domina- koholt bírósági ügye. Összesített
2014-07-24 14:52

Már mindenki számára teljesen világos (Még csak a Judásova Kovács Erty teszi időnként a hülyét), hogy ezt az egész bírósági peres cirkuszt Ti ketten, a Galamblelkű Domina és a Lélektelen Blinkerina eszeltétek ki, azért, hogy a kullancs (élősdi) – exkibicionista gerle-madárnak kavarjatok egy jó reklám-bulit, amire már hat hónappal ezelőtt bejelentette, hogy minden lehetséges sajtóorgánumot meg fog hívni.*)

Neked meg egy jó "tanulmánynak való" sajátos kelet-európai (Sőt: balkáni!) "példa-ügyet" kavartatok rólam - engem az általatok kieszelt, sátánian hazug rágalmakkal megtámadva és ez által az egész családomat gazdaságilag vég-veszélybe sodorva, internetes mobingolásról szóló ügyet koholtatok szépen, amire úgy képzeleted, hogy ha megírod majd, kemény eu-s pénzeket vehetsz fel
- Miért képzeled magad okosabbnak mindenkinél, miért képzeled - képzelitek a kerületi bírósági bírókat nálatok ostobábbnak, és miért vagy annyira biztos abban, hogy a bírókat is majd meg tudjátok szívatni, mint a Csakazolvassa- olvasóit? Sőt: még az Úrsietent is! Mert öt diplomád van? Mondtam már, hogy szánni való ostoba, sőt: teljesen idióta vagy Gonosztündér! Eláshatod magad nyugodtan, mert éppen úgy vége van a te anyanyelven való trágárkodós közügyi "csillogásodnak" is, mint a barátnőd általatok kreált siker-sztorijának!
Jelentéktelen sikerhajhász senkik voltatok és azok is maradtok, szépen elvesztek majd és nyomotok veszik majd a ripacs-jelentéktelenségnek megfelelő valóság szürkeségben. - Látott ilyet eleget a világ, öt diplomásan is jelentéktelen pojáca - ripacsok.
Ahelyett, hogy egy négy gyermekes család tönkretevésén ügyködtél volna a barátnőddel szoros bűnszövetségben, hallgattál volna az elemi ösztöneidre és a tudománytalannak persze, hogy tudománytalan lelkiismeret-furdalásodra és abban ügyködtél és képzelegtél volna (pozitívan), hogy családot alapíts és szerető édesanya légy, ahelyett, hogy az olyanokat rágalmazd és ócsárold, akik még tudnak azzá lenni, mert a lelküket nem marta szét a Villő féle kegyetlen - de szerfölött tudományos és főként: praktikus! - egoizmus.
Ami igazából szánalmassá teszi ezt a balkáni Termina Domina -és az Eu-s Trágár Blinkerina által kieszelt és ma-holnap nyolc hónapja hurcolt szenzációkeltési hatásvadászati ügyet az, az, hogy az ügy-koholásban mesterkedő fegyverkovács-nék, még csak nem is sejtik, hogy az egyiket a vélt gazdasági érdekein túl, a horoszkópjából világosan kiolvasható, beteges és öncélú élvezet-szomja (tudományosan: hedonizmusa) vezérli (Sárkányfarok és Jupiter és Vénusz együtt a Bikában!). És amely sóvárgó hedonizmus még a tudattalan feltűnési viszketegsége kielégítésében is (tudományosan: exhibicionizmusa, még tudományosabban: magamutogatási mániája) élvezetre alkalmas, extra- élményeket keres (Lilith a 1O-es házban).

A másik tévelygőt meg, az ugyancsak az extra hedonizmusa mellett (öncélú élvezkedési szomja mellett - Amit mind a lét karma-pontnak, tehát a Lilithnek és Sárkányfaroknak a Bikában való együttes jelenléte jelez!), a visszájára fordított és ezért stupid igazságszolgáltatási lelkesedése, vagyis az erkölcstelen (immorális) "baráti" segítségnyújtási igyekezete és a nagylelkűség álarca mögé rejtett zsákmányolási ösztöne (haszon-húzási mániája - Negatív Nyilas!).

És ebben a mély-tudati egymás-szennyezésben, ebben a lelki vérfertőzést eredményező hamis érdek-szimbiózisban a Blinkerinának a primitív önzésből elutasított anyaság-kompenzációjaként szerzett rengeteg diplomája ellenére, annyira ostobák, hogy tényleg azt képzelik és azzal hülyítik egymást és az olvasóikat nyolc hónapja, hogy a bíróság el fogja majd hinni nekik, hogy "jogosan" támadtak meg, azokról az elképesztőnél elképesztőbb hazug rágalmakat kieszelve - meg egy nekik és a trágárkodón "lelkes" csoportjuknak sosem ártó (sőt, azokról a sátáni támadásuk előtt mit sem tudó!) négy gyermekes romániai magyar családot!

- Hát nem szánni való, az utcasarki lotyóknál messze alacsonyabb erkölcsi színvonalon élő perzónák ezek?

.................................................................................................................................

*) Szerintem már az idejében elkészített, bírósági nagyjelenetekhez "szükséges" ruha-kreációk is repesve várják a gardróbban az időt, amikor Gerike elkéőpráztatja majd a végre feszült figyelemmel rá szegeződő szemeket! - Micsoda hatása lesz annak, anyám! Eglsz életében erre készült, erre a jelenetre szomjazott évekkel ezelőtt a lelke. Még csak a biztos győzelemhez szükséges, védekezésre képtelen (Határon túli magyar, szegény, internet-kiszolgáltatott... - mi lehet ennél alkalmasabb?) bűn-bakot kellett kiválasztani. Ezért ejtette el itt - ott már korábban is, hogy "egy pert felvállalnék"...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO