ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.09.30. 00:24

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.10.02. 09:39 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 482
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Egy újabb gyöngyszeme a liberális nevelésnek! Forrás: http://magyarhirlap.hu/cikk/6361/Ricsike

Ricsike

"Bayer Zsolt – 2014.10.02. 02:06

Ricsike hatodikos kisfiú. Tanuló. Nebuló. Kis pajkos. Van neki anyukája meg apukája. Ricsike öntudatos. Nagyobb, erősebb, szőrösebb, mint az osztálytársai. Biztosan nem több tizennégy évesnél, és lám, már hatodikos.Ricsikére nagyon odafigyeltek, nehogy megsértsék a jogait. Jogait, érzékenységét, érzékeny lelkét.Ricsikét óvták, legfőképpen a csúnya-csúnya szegregációtól. Nagyon okos, felkészült, tanult, a való élettel természetesen meghitt, bensőséges kapcsolatot ápoló, rendkívül belvárosi, lúdtalpas „értelmiségiek” óvták őt attól a rémségtől. Lúdtalpasék ugyanis azt álmodták meg, hogy Ricsikének az lesz a jó, ha gyorsan összezárják egy osztályba a főorvosék gyerekével. Mert Ricsike egész addigi életében nem látott angol vécét, könyvet, parkettát, kést, villát, ezért úgy lesz belőle hamar felzárkózott, a főorvosék Pistikéjével egy értelmi színvonalon lévő, szocializációjában nem lemaradt Ricsike, ha összezárják Pistikével.

Voltak persze elmaradott, konzervatív, reakciós, tudatlan, ostoba rasszisták, akik azt hangoztatták, hogy Ricsike Pistikével összezárva semmi mást nem fog megélni, mint napi frusztrációt, sikertelenséget, szégyent, s mindebből nagyon hamar rendkívüli agressziót fog „termelni” atavisztikus lénye.De az ostobák szava szerencsére nem számított. És Ricsike bekerült az iskolába, a többiek közé. S alig nyolc év alatt már el is jutott hatodikba.Közben cigizett, piált, igazi pajkos kis nebulóvá érett.

És az egész életből egyetlen dolgot tanult meg: hogy neki vannak jogai. Csak jogai vannak.És ez a tudás oly’ nagy és kövér meggyőződéssé érett benne, hogy szép lassan igazi, sok-sok társához hasonlatos Ricsike lett őbelőle.És Ricsike egy szép napon rápöffentett egy jó spanglira a tornaórán. Mert Ricsike már nem az az elnyomott, frusztrált kisfiú többé; Ricsike megtanulta, hogy azt tegye, amihez kedve van. És most éppen tornaórán támadt kedve rágyújtani.A testnevelő tanárnőt viszont nem készítették fel az efféle Ricsikékre.

A testnevelő tanárnő ostoba iskolába járt, elmaradott pedagógiát tanult, amely embergyerekekre készítette fel őt, nem Ricsikére. Ezért aztán első felindulásában úgy döntött, elveszi Ricsikétől a cigarettát.Igen ám, de Ricsike nem régimódi fajta, nem egy olyan lúzer balfék, mint például a kis Bicebóca vagy Nemecsek Ernő, pláne nem Nyilas Misi. De nem ám! Ricsike már modern, Ricsike korunk hőse, Ricsike az a fajta, akiért rajonganak a liberálisok meg a 444.hu újságírói és észosztói. Ha másért nem, hát azért, mert Ricsike egészen biztosan nem olvasott soha semmit, és Ricsike azt teszi, amit akar.Ricsike szabad.Ricsike megcsinálja a kishúgát is, ha kedve szottyan rá, és ezt például Németországban hamarosan teljesen legálisan teheti.

Szegény elmaradott tanárnő nem tudta ezt. Ezért akarta elvenni Ricsikétől a cigarettát.Ekkor Ricsike előbb a testnevelő tanárnő arcába fújta a füstöt, majd ököllel arcba és háton ütötte a nőt. Ricsike egyik osztálytársa így számolt be a történtekről:„Ricsi sodort egy cigit, mire a tanárnő rászólt, hogy azonnal dobja el, a cigizésért pedig szaktanárit fog adni. Ricsi ekkor a tanárra fújta a füstöt, majd bevonuláskor előbb egy faággal, majd két makkal megdobta az arcát. Ezután mentek egymásnak, Ricsi ököllel arcon, majd hátba ütötte a tanárunkat. Ekkor avatkoztam közbe, ezért a verekedés csak tíz-tizenöt másodpercig tartott. A többiek eközben röhögtek.”Ilyen nagyot tett a Ricsike. S most büszkén röhög tovább, érinthetetlenségének, védettségének tudatában.Nagyon sajnálom, hogy meglehetősen elnőiesedett a tanári pálya. Ugyanis nekem teljesen modern, úttörő pedagógiai módszerem lenne Ricsike számára. De sajnos, ehhez férfi tanárokra lenne szükség. Méghozzá többre. Hogy amikor Ricsike rokonsága bejönne az iskolába bosszút állni, akkor is legyünk elegen, hogy a rokonok is megismerjék és megértsék az új pedagógiai módszereket. Majd ezt követően Ricsike mehetne a javítóba, a rokonság a börtönbe, és innen elkezdhetnénk egy teljesen új konszenzust.Úgy is ez lesz a jövő.Addig is: vigyázzunk a tanárnőre.

És figyeljünk Ricsikére. Hogy minden pillanatban érezze a törődést a kis rohadék. "-


Linda

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.10.03. 16:41 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 789
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
ÚJRAÍRVA: Időbe telt míg leesett nekem a tantusz!

Végső soron egyet tudok érteni ezzel a Bayer Zsolt-féle témakezeléssel, bár elsőre azt gondoltam, hogy nem emelném ki az ilyen "szegregációtól megkímélt" típusú, "Ricsike" féléket a liberális pedagógiai elvek rémes eredményeiből. Pedig, tény, hogy a liberális pszicho-pedagógia merőben antiszociális, hiszen többnyire ego-elvű, csak látszatszinten őriz közösségi elveket... Aztán Szilárd emlékeztetett rá és árnyalta, hogy Magyarországon a cigány kérdés kezelésével mekkora baj van. Hát, arról nekem is az a véleményem, hogy az magyarországi úriemberkedésnek a csúcsa - gusztustalanul abszurd az a fordított hozzáállás, ami uralkodik ebben az ügyben. Én ezt a jelenséget mostanában valamiért teljesen elfelejtettem, annyit foglalkoztam a másik "szolidaritásra szoruló" agresszív csoporttal, a feministákéval. Meg az az igazság, hogy nekem erről nincsenek különösebb tapasztalataim, mert a szülőfalumban jóformán nem volt egy cigány család sem. Illetve egyről tudok, viszont a belvárosi "lúdtalpasok" hatása még inkább nem volt jelen. Itt Székelyföldön meg még inkább nincs jelen ez a pozitív diszkrimináció vagy micsoda... Tehát ez a nagy kompenzálás, és mindent elnéző kedvükbe járni akarás a cigányokkal szemben.

És ha B. Zsoltnak nincs is karmikus horoszkóp-feltárása, de tény, hogy magyarországi viszonylatban ez a témakezelésben alkalmazható, elmarasztaló kritika maximuma... Nekem kicsit fárasztó ez a sok ironizálás, de sajnos, ennél keményebbnek, vagyis direktebbnek Magyarországon már nem is illik lenni! (Az úriemberkedésről majd teszek fel vicceket a vicc rovatunkba...) És ez is sokkal jobb, mint a szokásos naivan finomkodó, sterilen filozofáló, (bocsánat a durva kifejezésért: ) "töketlenkedő" úriemberkedésnél... mert ez utóbbi halálos járvány...

Be kell ismernem, hogy végső soron nagyon is összevág, amit én alant megírtam korábban B. Zsolt cikkével kapcsolatosan.

Én (is) arra vagyok már kíváncsi, hogy a felnőtt társadalomnak egy rétege mikor ébred már rá - különösképp a szülőknek és a pedagógusoknak mikor jön létre egy olyan, a problémát megoldani kész csoportja, aki hathatósan fel is tud lépni a divatos, világuralomra törő (coca-cola-i hírnevet szerző) pszicho-pedagógia ellen, mint a társadalom legfőbb rákfenéje ellen, és éri el, hogy újra a tradicionális nevelés legyen a megszokott és az elfogadott is. Otthon is és az iskolában is. És bizony igaza van Bayer Zsoltnak! És ehhez tényleg több Férfi kell!

Enélkül hiába a szegregáció, mert az sem hozna különösebben pozitív eredményt. Akkor se, ha minden drága gyermeknek a különleges személyiségét külön szegregálnák - a többitől külön kezelnék, nevelnék és tanítanák, akár egy gyerekre - 50 felnőtt felállásban is :D Mert elég szomorú, ha ott tartunk ma Magyarországon, és egyáltalán Európában, hogy az a nagy cél, hogy egy gyermekből ne legyen bűnöző. Ez a minimum, ez az alap kell legyen, és ezen felüli a legfőbb cél, mégpedig az, hogy a párkapcsolatra és családalapításra képes legyen, megállja a helyét a magánéletében és a hivatásában is. És ezáltal oldja a karmáját, tehát boldog lehessen.

Ne mondja senki, hogy tradicionális nevelést felváltó pszicho-pedagógia nem lelki terrorral, nem manipulációval és nem állandó hazudozással, szép-tevéssel éri el ideiglenesen azt, hogy a gyerekek betartsanak szabályokat, elvégezzék kötelességeiket, elvégezzék azt is, amihez eredetileg nem volt kedvük, vagy utálatosnak, unalmasnak ítélték...

Az ember egy olyan lény, amelynek a tudattalanja önkéntelenül működik - a tudattalan, ami ugye majdnem teljesen csak karma - vagyis tévképzet, az mind csak terjed, fejlődik, szaporodik, fokozódik. Hosszú távú pozitív eredményeket csak tudatosan lehet elérni. A problémát a felszínen érzékelik az emberek, csakhogy amíg a ma uralkodó gyermek-pszichológia, pszicho-pedagógia pozíciója megtámadhatatlan - sokaknak érdeke ezt a látszatot kelteni - addig nem lesz megoldás sem, és nem is lesz megállítva a folyamat... Csak egyre fokozódni fog addig amíg egyre többeknek elviselhetetlen nem lesz. Jelenleg ott tartunk, hogy egyre több tanárverő, szülőverő kis- és nagy gyermek története lát napvilágot. A betegesen férfigyűlölő nők pedig próbálják továbbra is a jól bevált áldozati anya-szerepet ütőkártyának használni, mintha anyának (szülőnek) lenni azt jelentené: hagyni, hogy az öntudatlan kicsi gyerekeik mindent, ami a gyermeki agyacskájukba bevillan megtegyenek és kipróbáljanak a szüleiken is. Naponta tépjék az szüleik haját, üssék, verjék, rúgják őket, dobálják rájuk a főzeléket, visítsanak, sírjanak, mocskolják az egész lakást, hintázzanak a csilláron, tömítsék el játékkal a WC-t tegyenek tönkre mindent, ami a kezük ügyébe kerül ordítsanak egész nap, első tíz szavuk között hét darab szitok szó legyen, amit mindenkire használnak is rendszeresen életük végégig, már két-három évesen mindazokra, aki nem kedvükre valót tesz, vagy mond... Állandóan közvetítsék újabb és újabb "kívánságaikat", követeléseiket amelyek teljesülésének mégcsak nem is mosolyognak...Nem nagyon tudnak szegények örülni. Arról nem is beszélve mekkora kín így gyereknek lenni, és mekkora kín lesz a felnőtti lét annak, akinek így alapozzák meg a mélyen tisztelt személyiségét.

A Ricsikéktől akkor meg még jobban kell majd félni, ha a humánus és becsvágyó magyar kormány belőlük is olyan intelligens és ravasz banditákat akar faragni, mint az orvosok és a tanárnénik gyerekeiből :D (Tisztelet a kivételnek, de szégyen a többségnek) ahelyett, hogy előbb hangsúlyt fektetne az egészséges gyereknevelési (szülői és pedagógiai) elvek elterjesztésének.

Ami pedig az elterjesztést illeti: tudjuk, hogy a média rendkívül nagy hatalom, és akkor nézzük meg, hogy mi ömlik belőle? Csupa közönséges néphülyítés, hülyítő szórakoztató adások... mert, ugye nem lehet megfosztani senkit attól, hogy néphülyítésből gazdagodjon meg... egyelőre még. Aztán eljön ennek is az ideje, hogy nem csak az élelmiszerek árusítása lesz minőségi követelményhez kötve, de a szellemi információjé is. Bár, ez elsőre kemény diónak tűnhet, valójában nem lenne nehéz elkezdeni, tovább szigorítani a média törvényeket.

Pozitív zárásként, mint ellenpéldának szolgáló illusztráció: azoknak, akik még esetleg kételkednének - hogy vajon mennyire van igazunk nekünk Szilárddal a mi nevelési elveinkben, mennyire válnak ezek be: nemrégiben is kaptunk elismerést Szilárd egyik régi ismerősétől, hogy nagyon jól neveltek a nagylányok, és nagy szükség van ma ilyen fiatalokra.
Ividőt is dicsérik lépten nyomon: bolti eladók, az utca emberei, vagy épp a 30 évet nagyvároson óvónősködő rokonunk. Mindegyik nagyon együttműködőek, szófogadóak, pozitív hozzáállásúak, értelmesek, természetszeretőek és természetismerők és tapasztalt háziasszonyok is :)
Ividő meg pl. tényleg nem szokott nem csak sírni, de rossz kedvű lenni sem, de nem azért, mert minden rá lenne hagyva és mindig azt teszi, amihez kedve van, sőt! :D
A kisbabakori erőszakosságának, ordítósságának nyoma sincs, viszont rendkívüli önbizalommal rendelkezik így is, egyáltalán nem lett tehát letörve sem az önbizalma, sem az életkedve, sem az önállósága - ez utóbbi is többek megítélése szerint figyelemre méltó.
A minap úgy futott hozzám ruhát teregetni, olyan boldogságtól reszkető lelkesültséggel, hogy más gyerek maximum egy tengerparti nyaralásnak örvend ennyire. És nem a teregetés az egyetlen, aminek így tud örvendeni.

Küldöm ezeket az anyai beszámolóimat mindenkinek, akinek gyermeke van, főként, ha még pici gyermeke, vagy szeretne a jövőben, azzal az üzenettel, hogy egy gyermekből kihozni a legjobbat, abszolút nem pszichológiai kérdés, spirituális ismeretek fényében alkalmazva a tradicionális nevelés ismert, hatékony "eszközeit", vagyis semmi egyéb csak tisztán a két szülői minőséget jelölő őserő: Szaturnusz és Hold, szerető, de szükség esetén kemény határjelzés, memorizáltatás és szerető gondoskodás. A lehető legtermészetesebben és legegyszerűbben - ez a csodának a "titka". Csak sajnos, manapság már nagyon nehezen tud a nyugati típusú civilizáció embere természetesen gondolkodni, érezni, megnyilvánulni stb. És ez nagy probléma a szülőknél is, amire a pszichológia csak figyelem-elterelő játékokat eszel ki jó pénzért. Pedig elég veszélyes szórakozás a dzsungelt hol így, hol úgy jól berendezett játszóháznak nézni.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.10.04. 12:52 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 789
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Miért javítottam ki az előző hozzászólásomat?

Mert megzavart engem az, hogy megfeledkeztem az általam csak hírből ismert cigány kisebbség számára kiváltságos bánásmódért lobbizó, bal oldali demagógiáról, és nem értettem, hogy mi ellen lázad a cikk írója.

Pedig még a minket mostanában csak "szutykosék" ként" emlegető, mikor a nála szegényebbeket mélyen lenéző, és azok előtt az ő luxus-elit mivoltát fitogtató, mikor a Gyengék Védelmezője szerepében a szemeit vérmesen forgató, Terminátor Bloggerina is szerepelt egyet a cigány kártya kijátszásával és a rá jellemző ízléstelen, sznob módjára, úri tapintatot erőltetve, megmutatta, hogy képes felfogni, hogy ők is léteznek, és sokszor igencsak rossz körülmények között élnek, és ez milyen nehéz is lehet...
De emlékszem a külföldnek szánt, bal oldali rendezésű dokumentum filmekre is, amelyek Magyarországot cigány-elnyomó sátán-birodalomnak hazudták...

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.10.28. 02:34 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
A liberális nevelés tényleg "csodát" tesz. IV. házas karmával több évig kellett bolyonganom külföldön ahhoz, hogy végül tényleg ne értsek semmit a sorsom alakulásából. A sorsképletemből persze kiderült, hogy a liberális nevelés és külföldi útjaim épp a legfontosabb életkörben, az otthon és családban szerzett tapasztalatoktól "kíméltek" meg.
Hasonlóan szabad gondolkodású társat találtam, akivel közös megegyezéssel év elején elváltam, az ő kezdeményezésére. Felismertem magam a tükörben, benne van most is mindaz, amit legszivesebben elrejtenék még önmagam elől is. Szabadságra vágytam, hát megkaptam, lett külföldön barátnője. Ez nem is baj, csakhogy ők nem akarnak gyermeket, mégis a 4 és fél éves Domokos fiunkat, aki Rák és Vízöntő karmával született, elvinnék külföldre nyaralni... vagy ki tudja mennyi időre. Még szerencse, hogy Viola korábban elkészítette a horoszkópját és bátran harcolhatok azért, hogy ezt ne kövessék el vele. Az a korrupt jóléti logika, a külföldi meggazdagodás reménye, amiben magam is annyi ideig hittem, annyi család életét szakítja ketté és zavarja össze.
Az az igazi, ami természetes és aki természetes. Magam is tapasztaltam, hogy Domokos kiegyensúl, ha szigorú vagyok vele és legközelebb már meglep és magától teljesít olyan feladatot, amit korábban elvártam tőle. A szabadban töltött időnek örül és nincs szüksége költséges játékokra, hogy jó kedve legyen.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.10.28. 12:20 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
kiegyensulyozott

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.01.18. 14:41 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 232
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Nagyon fontos dolgokat jól mond el ez a video:

Mi a baj az Y-generációval?

Leírás: "Simon Sinek brit/amerikai író és tanácsadó beszél az ún. Y-generáció problémáiról, akik valójában rossz nevelési stratégiák áldozatai. Ráadásul egy olyan világba születtek bele, ahol a közösségi háló és a mobiltelefon jelenti a kapcsolattartási lehetőségeket, miközben a fiatalok képtelenek igazán mély kapcsolatokat létrehozni. Emellett olyan nagyvállalati környezetbe kerülnek, miután végeznek az iskolával, amely csak a profitot nézi, sohasem a fiatalok hosszú távú érdekeit."

https://www.youtube.com/watch?v=h4EWxAaz0Fg

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.04. 17:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4201
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Na, hát persze!

Amint az várható is volt, nem csak a szemforgató hit-szónokok és ingyenélő misztikusok használják ki azt, hogy Medárdát beugratták és beavatták a felesleges drámákkal, sőt, az itt - ott még tragédiákkal is, "izgalmas" - romantikussá tett nyomorult életvezetési lehetőségbe. Hanem azok az ő anyjával és nagyanyjával láthatatlan lelki és szellemi rokonságban álló, velejéig romlott feministák is, akik azt képzelik, hogy amiért mernek gátlástalanul - nyíltan gonoszak trágárak lenni, a feminizmus által toleranciára és "megértő elfogadásra" szoktatott férfiak, vagyis: gyáva férfiak behódolnak, akarom mondani: betojnak, majd takarodót fújnak és eltűznek - lelépnek az agressziójuk előtt, mint foxi a harctérről. Ezeknek a nőnek már nem is nevezhető, hanem csak nő nemű spinéknek, már eszébe sem jutna, hogy léteznek a világon olyan nők és férfiak, akik nem hátrálnak meg az ők nyílt gátlástalansága előtt, és, ha kell, képesek ugyanazzal, az általa használt gátlástalansággal válaszolva, elhárítani és akár megtorolni is őket, de mindenképpen leleplezni és megmutatni nekik a magyarok istenét, vagyis azt, hogy amiért, szó- és fogalomhasználatban deklaráltan elvetemültek, és szemtelen - vakmerőséggel gonoszak, az életükben még nincs elintézve minden, és, hogy léteznek olyanok is még a világon, akiktől visszakézből vissza kapják, és ha nem ülnek le az ülepükre, még erősebben is, mindazt a sértést és bántalmat, amit ők osztogatnak mások számára nagyképű - beképzelten.
Már csak remélni tudom, hogy esetleg ebből a példából is okulva, bármi is történne vele (Nyilván, ez a szerencsétlen Eszter is, apa nélküli gyermeket hozott a világra, és azt követően gonosszá válva, nem képtelenné vált a férfiakkal való normális kommunikációra, amitől aztán teljes szexuális absztinenciára lett kényszerítve. Hiszen mi más miatt is emlegetné oly gyakran azt, hogy én a volt feleségemmel és még violával is, "csak baszni" vagyunk képesek?) Medárából még sem lesz egy ilyen aljas spiné soha az életben:


Eszter Halasi
valaki jar erre? Vagy csak ti ketten toljatok unalmatokban... :P bazz ennyi gyereket gyartani :D minek??? hja Romaniaba foleg :P pffff...fellelos szulok...csavo ugy nez ki mint egy nyugger, a csaj, meg mint a huszoneves :D. komoly parositas...neh, csak tobb gyereket ne gyartsatok...GYEREKGYAR

Kozma-Joó Violetta :D Szánalmas. Magadat minősítetted. Megnyugtatlak "jár ide" más is, olvasnak minket komoly emberek is nemcsak ilyen tramplik, mint te. Téged lehet, hogy "gyártottak", potyára és felelőtlenül, ez utóbbit mi sem bizonyítja jobban, minthogy itt liberális idiotizmusodban már nem is tudod hogy legyél minél fasisztább, hogy mibe kössél bele, a férjem és köztem levő korkülönbségbe, a gyermekeink számába, jövőbeli családterveinkbe, vagy mely országba merészelünk élni... mert neked nyilván közöd van hozzá.

Eszter Halasi
Hat ha mar kirakjatok magatokat, akkor biztos, hogy latatni akarjatok magatokat masokal ais :P kisanyam se liberalis, se semmi nem vagyok! es igzazad van. kurvara nevagytok erdekesek, tobb szot nem is fecserlek ratok :D ... maradjatok romaniaban :P...


Eszter Halasi

tramlpli meg az apad fasz :D az biztos! menj e gyarts meg 100 gyereket :P hulye picsaKozma Szilárd író, asztrológus - metafizikus Ki is vághatnám ezt a politikailag és ideológiailag elképesztően felvilágosult, de főként: rémesen művelt és gyagyán intelligens, emberinek semmiképpen nem nevezhető szuka csaholást - Bizonyára az ember-"kivégzős" Iris-esekkel lehet egy színvonalon humanista szemszögből.
De, ha még csak nem is szórakoztató a sátáni aljassága, akkor is, liberálisan felvilágosult mai magyarsági lélek-tükörnek szerintem tökéletesen megfelel.
Szeretném tehát, ha még ide írogatna és ide hozná pl. az első, meg a második és a harmadik kézi szeretőjét is, hogy küldjem el Pap Gábornak és az egész idealista, MIskolci KIrályi Egyetem magyarság-kutató csoportnak, hogy szembesülhessenek általa már végre a gyakorlati magyar valósággal is, ne csak az elefánt
csont-tornyaikban kieszelt idealista fantazmagóriákkal.
Mert igen is, így gondolkozik a Magyarországi magyarok nagy többsége, mint Halasi Eszter, és ezért egyáltalán nem a "magyarságot" állítólag, ideológiailag - eszmeileg is, nem csak gazdaságilag rabságba tartó "idegen hatalmak" teszik nyomorékká a nemzetet, hanem ő saját maga, drága professzor uraim!
EZ annak a RENGETEG POZITÍV MISZTIKUS ENERGIÁNAK a következménye, ami Pap Gábor szerint, a Tejút centrumából mostanában öntözi, sőt, valósággal elönti a magyar népet!
Hajrá Halasi Eszterek! Végezzétek drágaságaim tovább is a szentséges eszmei nagytakarítást, akárcsak a művelt ellentéteitek: a misztikus hazudozók. Mer kérem szépen, Halasi Eszter ugyanannak a jelenségnek a megtestesülése, mint AVATARA, csak éppen a másik pólusnál hőbörög!Eszter Halasi
:D bazz, te tenyleg hulye, es bolond vagy!! szarok a magyarsagra ( is), meg ratok is! "szuka csaholas" t gondolom a felesegged vegez, gyerekgyartas koaben. inkabb keressetek meg hunn van az elveszett baranykatok! Ne Villokkel fogallkzzatok. egytol egyig betege vagytok...a nagy karmikur, kozmikos szarsagaitokkal egyutt..no, meg professzorok, meg ir, asztrologusok, mindenfele " tudomany" nak nevezett szarsag!! Hajra Kozma kettos! Toljatok a szekeret. Engem pont nem erdekel. Csak erre vetodtem, mert olvastam Kozma ur egy irasat! Arrol meg lehetvelemenyem... bort iszunk, vizet predikalunk, a szarmeg tetoig a fejuk felet.. mentalisan


Kozma Szilárd író, asztrológus - metafizikus Igazad van esztike te jány: Te "semmi nem vagy"! Vagyis, te egy büdös nagy semmi és senki vagy! Ráadásul. "kurvára" trampli. Persze, agyilag. Bizonyára így gondolta a feleségem is, mert nem tudhatta, hogy nem csak trágár vagy és gonosz (Fasiszta!) hanem, hogy ráadásul annyira tongyó az agyad, hogy még ezt is a szájadba kell rágni.


Eszter Halasi :D kimutattad a fogad feherjet faszika! Menj basszad szadba anyadat! ennyi vagy! tobb szora sem erdemes... egy igazi kocsog fatusko. szgeny gyerekeid! ugye? nem veletlen, hogy a nagyobbik mar lelepett MEGSZOKOTT... occsem, te bazz meg a h=hulye felesegged, egy gyaszrakat vagytok keten! Bazz. Gyartsatok a gyerekeket, csak, ne ebbe a vilagba! MERT OK SZIVNAK! mer, ti basszni tudtok, mast nem!!


Kozma Szilárd író, asztrológus - metafizikus Esztikém drága, nem néznéd meg, hogy valamelyik gyermekünknek, vagy nekünk szükségünk van-e szemüvegre, ahhoz, hogy tisztán lássunk? A te kis hülyéd meg startból öt dioptriás és kancsi, ami azt jelenti, hogy a k. mint kedves anyja még azt sem képes meglátni, hogy mennyire tongyó, meg fasiszta élet- és gyermekellenes! Vagyis: a halállal (Öngyilkossággal, magzat- és gyermekgyilkolással) kacérkodik állandóan.
Mind mosolyoghatsz tehát lelkem-drága, a kis egyke gyümölcsödre, mert éppen, hogy a te házad táján - Ha egyáltalán rendelkezel ilyennel - ömlik a szar, "tetőig"! Még annyi eszed sincs mint a tyúknak, és ezért nem éred fel, hogy a mi írásainak nem az ilyen öngyilkosságban, meg magzat és általános élet-pusztításban gondolkozó lelki nyomorékokhoz szólnak, mint amilyen te is vagy. A Halál zónában, ahol te dalolászod drágám a kis kancsidnak a hattyú-dalaidat, nem lehet bemnérbi és befogni az élet és boldogság-információkat. Hát hogy is képzelted, te kis hülye? Gyárilag nincs hozza készüléked, hiszen, ahogy írod, a te szüleid nem szeretkezve, hanem "baszva gyártottak le", de azért te sem hagyod alább, és te is bekaptad a lompost, amit azt a Fész-oldalad fényképei tanúsítják. Vagy netalán szűznemzéssel keltetted ki a tyukszarnyi sütnivalódból a kancsi bubádat? És onna a tyúk-aranyas fejedből is pattant ki az ugyebár, mint Pallas Athéne. Számodra persze: Fallosz Agykérge.


Eszter Halasi Egy eroszakos allat vagy! szegyen a ferfiakra! erre mondtam MARADJ OTT A RETEK ROMANIABAN!! NE GYERE EI=UROPABA!!! SOT, MENJ AT BULGARIABA! No, eriggy.... meguntam a szart....amit idefostatok...es, nincs itt senki, aki megvedene titeket :p egydul vagytok! No, pa!! seggfej!


Kozma Szilárd író, asztrológus - metafizikus Eszterosz Kancsalikosz! Te rohantál le minket a trágárnál trágárabb mocskaiddal és még én vagyok az agresszor, a férfiak szégyene? Hát ezek vagytok ti felvilágosult feministáa fasiszták! Jól rád ismert a feleségem! Miért kellene megvédjen engem, vagy Violát bárki is az ilyen Senkiktől? A Senkiháziaktól. Pofon tudlak verni én is te kerge marha kóros kukacina, nem veszed észre? Magyarországra meg akkor megyek, amikor akarok, ez aztán tényleg nem a feminista barmok fogják megszabni nekünk! Én nem küldözgettelek sehova, nem tudom mit mind forgalmi rendőrködsz, meg idegenrendészkedsz és kaparsz ott ahol semmi dolgod nincs, amikor még csak senki sem vagy, mert ha rendőr lennél legalább befognád, a csak trágárságok böfögésére képes szádat."

Az évekkel korábban "megesett" Esztike jány ezt követően nem írt többet, de én nagyon is jól tudom, hogy a mai magyar internetes társadalom ezrével termeli ki az ilyeneket. Már csak ezért is
mert ezek a bájos arcú romolottak keresztül - kasul fertőznek a világhálón, ajánlatos annak a nyakló és lelenőrzés nélküli használatától eltiltani a 18 éven aluli gyermekeinket!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.08. 15:51 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 232
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Puzsér Róbert olyat írt pár napja, amivel egyetértek, illetve Szilárddal folytatott levelezésünkben jutottam ugyanerre a következtetésre, mégpedig, hogy az iskolának nem kellene, hogy más dolga legyen, mint a tanítás:

"Elegem van az élménytársadalomból, elegem van az impulzusok hajszolásából, és abból, hogy a kamaszokat már az iskolában erre trenírozzák. Az iskolának nem dolga franciaországi síelésekhez fogyasztókat toborozni – nem dolga azzal frusztrálni a szülőket, hogy ha Márk és Bence síelni megy, akkor az ő gyermekük sem maradhat otthon. Magyarországi iskola ne legyen semmilyen személyes meggyőzésen alapuló szolgáltatás hirdetési felülete!"

Maga a cikk itt van:
http://szelsokozep.com/cikk/1038-gyaszlicit

Aztán még tovább belement a témába, és ebben is egyetértek vele. Azt írja, hogy a síelés extrém sport, és miért is viszi az iskola a gyerekeket extrém sportolni? Azért értek egyet, mivel, bár eddig úgy tűnt, egyedül vagyok véleményemmel, magam is úgy gondoltam, hogy a síelés veszélyes sport. Valamint, egy ismerősöm által leírt eset kapcsán, van egy olyan gyanúm, hogy azért szervez egy iskola síutat, mert az utat szervező tanár maga szeretne elmenni síelni, de kötöttsége miatt csak téli szünetben tehetné, akkor viszont túl drága. Nosza, szervez hát egy síutat az iskolának, és akkor mehet a családjával iskolaidőben, a gyerekei hiányzása pedig igazolva az iskolai szervezés által. Ő meg még lehet, hogy ingyen is utazik, hiszen ő a szervező. Nem kizárt, nem?
De itt a Puzsér-féle cikk:

"Már a Szomszédoknak is alapvetése volt, hogy Vágási Feri rendszeresen nejével, az énektanárnő Jutkával nyaral az iskolai táborban. Azóta is megfigyelhető, hogy a hazai pedagógustársadalom – amely alapvetően enervált, depressziós és motiválatlan – milyen extrém energiákat képes mozgósítani akár szervezésben, akár szabadidőben vagy lelkesedésben, ha mondjuk síelésről van szó: gyakoribbak a sítúrák, mint kémia órán a kísérletek, a hétvégi kirándulások vagy a drámaszakkör. Mint mindig, úgy ezúttal is tisztelet a kivételnek!

Franciaország talán olcsóbb, mint Ausztria. Lehet, hogy egy csomó felhasználónak nem sok pénz száz- vagy százötvenezer forint egy heti síelésért, nem kunszt azonban belátni, hogy van, akinek az, a magyar ember pedig hagyományosan a lehetőségein felül költ – ez szociológiai tény. Ennek megfelelően az iskola részéről nem korrekt eljárás a gyermek ilyen jellegű nyaggatásának kitenni a szülőket.

Ha tetszik, ha nem: a síelés extrém sport, amely miatt a szuperképességekkel rendelkező Michael Schumacher már soha többé nem áll lábra. Az általános iskola hetedik osztályában a padtársam síbalesetben halt meg. A síelés nem tenisz, nem foci, és nem vívás, de még csak nem is jégkorong. Kifejezetten helytelennek tartom, hogy iskolák síutakat szerveznek, ahogy kifejezetten helytelennek tartanám, ha a gyerekek iskolai szervezésben mennének vadvizi evezni, sziklát mászni, búvárkodni vagy siklóernyőzni.

Tudomásul kéne venni, hogy ez egy legitim vita – nem hülye, aki másképp gondolja. Érdemes volna továbbá elmerengeni, hogy ezen a facebook-oldalon milyen étvággyal falja mindenki az elitkritikát, a rendszerkritikát, a kapitalizmus-, bolsevizmus- és feudalizmuskritikát – a társadalomkritikára viszont már alig valakinek fűlik a foga. Persze világos, hogy a magunk háza táján kellemetlen a sepregetés.

Ez a tragédia nyilván történhetett volna mondjuk az M7-esen is, éppúgy, ahogy akár Szlovákiában – de vajon nem ki nem kényszerített kockázat a jeges januárban átvágni fél Európán, levezetni idegen országokon át kétezerötszáz kilométert két sofőrnek, rendes alvás nélkül egy nem épp csúcskategóriás busz volánja mögött?"

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.12. 10:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4201
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
1. Többszörösen kimutatott és felülvizsgált és újravizsgált sport-statisztikai adatok szerint, mindenféle végtag-sérülési baleset előfordulási szempontból, de életveszélyesség szempontjából is a síelés, messze az első helyen áll, és csak azt követően jönnek az un. extrém-sportok, majd a jéghoki, a szánkó, a bob, a vadvízi evezés, a box, a kézilabda és a futball. (Egészen halkan jegyzem meg, hogy az általános népi elképzelések és megbélyegzésekkel ellentétben, ami szerint az egy kimondottan agresszív sport lenne, az általam olvasott statisztikák szerint legalább is, a Karate és általában a keleti harcművészetek, a 16 - 18 helyen állnak.)

2. De Puzsér Róbertnek nem csak abból a szempontból van igaza, hogy miért kell a gyermekeknek az életét veszélyeztetni ilyen kirándulásokkal, és nem csak abból a szempontból, hogy mi a francos karikáért kell őket két, vagy akár csak egyetlen napi buszozással is járó távolságra a szülők mellől elhordozni "az iskola által szervezetten" (Tehát félig - meddig kötelező módon, gondolja a kevésbé tájékozott szülő. Jó, persze, az iskolától mindig kapunk ilyen kirándulások előtt egy, tulajdonképpen abszurd, aláírandó nyilatkozatot, ami szerint a saját felelősségünkre engedjük el a gyermekeinket.., tehát a lehetséges balesetekért a "kísérő" tanárok a felelősséget nem vállalják. De az igény és elvárás, hogy azért csak engedjük el, mert hát ugyebár mekkora önzetlenség a tanárok és az iskola részéről ez a nagy szervezés, OTT VAN! Sőt: ott van a gyermekeink szemében és arcán is, az, hogy mennyire gonoszak vagyunk, ha nem engedjük el, pedig ezt kimondottan az iskola, illetve "az oszi", tehát a Nagy Testvér kéri és igényli... Engem tehát, mindig az illető tanítónő, vagy osztályfőnöknő és "az iskola" ellen áskálódó, rossz indulatú fa-fejnek - Néha esszel :D ! -, neveztek ki a Barcelonai iskola-busz beleset előtt, a szülő-társak, amiért ezt mélyen helytelenítettem és a gyermekeimet nem engedtem. Sőt, több tanárnak és szülőnek a hátam mögött elmondott véleménye szerint, ezért "kellett" a gyermekeinket az osztálytársaiknak mobbingolni!), amikor azoknak igen is a szülők mellett, a szülők feleléségének a fennhatósága alatt van a helye 18 éves korukig?! Tehát:

3. Mi a francos karikáért kell az iskoláknak annyit kirándultatni és buliztatni (és többnyire egyszerre és egyúttal, ezeken a kirándulási "kiszállásokon"...mindkettőt!), a gyermekeket, amikor az iskola nem, egyáltalán nem azért van, hogy szórakoztassa őket - És lehetőleg szülői felügyelet nélkül ugyebár?! - amikor az iskola nem a szórakoztató ipar egyik ága? Ahogy Puzsér is írja: nem a vendéglátóipar és nem is a turisztikai minisztérium egyik "reklám-helye" Sőt: annak teljesen, de teljesen más funkciója van!

4. És igen, igaza van Puzsérnek, hogy az iskolának, nem szabadna, ezzel a gyermek- kamasz és tinédzser kirándultatási - szórakoztatási divattal, kitenni a kevés pénzű szülőket a gyermekeik ide vonatkozó kéréseinek, könyörgéseinek, nyöszörgéseinek és zsarolásának, majd, ha gazdasági, vagy netalán felelősségi - gyermekféltési szempontból és megfontolásokból a szülő mégsem enged, vagy egyszerűen nincs pénze rá, mert nulla a családi kassza (Több gyermekes családban ez is előfordulhat még kedves gazdagabb, illetve "a gyermekükért mindent megtenni képes" szülők és tanárok!) a kevés otthon maradó gyermekek bánatos, szemrehányó nézésének, jól érzékelhető neheztelésének, és - ilyen is van ma már - : nyílt haragjának!
Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy a volt feleségem és a szintén szórakozás és szórakoztatás-bolond, beteg-nyugdíjas tanítónő volt-anyósom, egyik fő meggyőző érve, arra, hogy Medárda miért is kell rájuk hallgatva elszökjön tőlem hozzuk, az volt, hogy ők, a fafejű apjával szemben, aki a tavalyelőtt tél elején nem engedte el Ceglédre négy napos kirándulásra (egy - egy napos utazás el - vissza) el fogják engedni mindenhova.

5. A régi, mára hálistennek lecserélt igazgatónővel, a mi iskolánkban a dolog odáig fajult, hogy már olyan "igényt" is "közvetített" felénk, a szülők felé az akkor 6-os gyermekeink osztályfőnöknője, hogy teljes hétvégi kirándulásra vinné az osztályát valahova a hegyek közé, ahol nincs mobil- térerő sem, és ennek ellenére, most tessék figyelni: szigorúan kizárólag szülők nélkül. Nagy csodálkozásomra, rajtam kívül, egyetlen más szülőnek sem volt, legalább is nyíltan nem, a szerintem hajmeresztő igénnyel szemben semmi ellenvetése. Hanem, ha nem is teljes meggyőződésből, de csak bólogattak mint a birkák, és persze a kellemetlenség jeléül elhúzták a szájukat. amikor én kerek perec megmondtam, hogy a részemről, erről szó sem lehet, Etelke nem fog elmenni. Aztán a - Szerintem... - a nagy felelőtlenkedési haditerv valamiért még sem sikerült, de a lányom szerint, az osztályfőnöknő attól kezdve nem éppen pozitív értelemben diszkriminálta és "szigorkodott" vele feleslegesen (Az amúgy is jól nevelt gyermekeim közül, a legszófogadóbbról és a legfegyelmezettebbről, pedánsabbról, stb. van szó!), persze, mások számára alig észrevehetően. Azóta, ennek a fiatal tanárnak gyermeke született, és nagyon remélem, hogy a szülői reflexeivel, felelősség-ösztöneivel együtt, az általa tanított és "osztályfőnökölt" gyermekekkel szembeni felelősség-érzete és netalán a pedagógusi felelősségtudata is felébredt.

6. Amikor az iskola egy másik, általam erkölcsileg és felelősség szempontjából belátóbbnak és szélesebb látókörűnek, vagyis: hosszú távú következményekben is képesnek képzelt tanárának felvetettem azt, hogy metafizikai szempontból nem helyes az a szülői - tanári magatartás, hogy a gyermekeket folytonosan és mindenáron szórakoztatni kell, azt felelte, hogy: "De nem árt, ha jól érzik magukat."

7. És mivel asztrológiai portálon vagyunk, arról se feledkezzünk meg, hogy mindez nem a nyugatról egyre vadabbul támadó Liberalizmusnak a terméke és következménye, hanem a Liberalizmus is, ezzel a nevelő - pedagógusi szakmának a gyermekeknek a kurválkodásra való szoktatását is célzó, himpelléri szakmává való degradálását is eredményező, egyre erősebbé váló Lilith-hatásnak a terméke és következménye.

8. Ne csodálkozzatok és ne csodálkozzanak, ha ettől kezdve egyre több ilyen gyermek-szórakoztatási játszmának a tragédiába való fordulásáról fogunk tudósításokat hallani a jövőben.
Az emberi élet célja és rendeltetése ugyanis, nem a minél több szórakozási lehetőség kihasználásáról szól, hanem a tényleges boldogságot jelentő megváltódási képességek kifejlesztésének a szükségéről, ami a szórakozással, homlokegyenest ellentétes!

(Valahol a szövegben szerepel az Olaszországi baleset helyszínéül szolgáló helyiségnév is, amit siettemben Barcelonának írtam, talán, mert a hírekben oly gyakran szerepel az általános ERu-s elvárásokat magába foglaló, nevelési elveket politikai Barcelonai szerződés. Most nem kapom meg, kérem emiatt ne kárhoztassanak, mert nem ez a fontos ebben a hozzászólásban.)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.12. 13:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4201
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Persze, a Puzsér Róbert által felvetett probléma, azért annál sokkal árnyaltabb, mint hogy a szülőktől, akár amatőr és időleges sportolási alapú, de lényegében úgy is, szórakozás céljából távol vitt gyermekek veszély megoldást nyerne abban, hogy a minimális felelősségérzettel rendelkező szülők nem engednék a Veronai tragédia után a gyermekeiket ilyen jellegű „iskola-kirándulásokra”. Illetve, ha az iskolaigazgatók végre kijózanodnának és abba hagyatnák (Megtiltanák) az otthon unatkozó és ezért különleges élményekre vágyó, illetve a „kellemest a hasznossal” elegyíteni törekvő, tanároknak az ilyen kirándulások és iskola - bulik szervezését.
Mert, már meg se haragudjon senki, de amit hallottam én a lányaimtól arról, hogy mi is folyik tulajdonképpen a 9-ik osztályosok számára szervezett a gólyabálokon, illetve, hogy miket művelnek a 12-es szervezők az előkészületek alatt, evidens, hogy a „gólyák”-nak az iskola hangulatával és a nagyobb diákokkal való megismertetésének a címe alatt (Hogy ne írjam: az ürügyén), micsoda, nem is annyira rejtett szórakoztatáshoz, magyarul: „kurválkodáshoz”  való szoktatás, egészen pontosan: az általános iskolai, „kihálós” kirándulásokon megkezdett, korai szexuális ösztön- és hormonserkentési „jártasságnak” (beavatásnak  ) a véglegesítése történik.
Mert másfelől ott vannak azok a szülők és gyermekek, akik nagyon komolyan sportolnak a heti, vagy minimum havi rendszerességgel járó versenyzésekre, a különböző szinteken játszódó un. meccsekre, bajnokságokra való járással, messze – utazással, és igen is, ezek még külföldre való utazásokkal , ott tartózkodással is járnak. Nos, kérem szépen, azok teljesen más jellegű, célú és rendeltetésű utazások és „kiszállások”, amelyek teljesen rendben vannak, és ahhoz képest, hogy ezek, az iskolai sport-szórakozással járó kirándulásokhoz képest, amelyekről Puzsér Róbert is írt, sokkal nagyobb arányban zajlanak és mennek végbe, anélkül, hogy ezek a sportolókat szállító buszok baleseteznének. (És ez még akkor is így van, ha nem is olyan rég, egy egész dél-amerikai futball csapat veszett oda egy repülő-szerencsétlenségben!).

Baleset - veszélyességi szempontból, vagyis vibrációs különbözőség szempontjából, mi is a (Nagy!) különbség, a diákok (És a tanárok...) szórakoztatását célzó iskolai buszos és repülős (Ezelőtt 16 - 17 évvel egy 200 gyermekcsapatot utaztató ukrajnai személyszállító gép ütközött több ezer méter magasan egy teherszállító géppel, amelyben minden gyermek és tanár meghalt.) kirándulások és a verseny-sportolás, vagy edzőtáborozás céljából utazó gyermekek közössége között?

Ott tehát, ahol tényleges sportolás a cél és egy, egyetlen, általában a fizikai és a lelki egészség erősítése és fenntartása érdekében végzendő „éles” küzdelemben, vagy edzőtáborban való részvétel, a cél, teljesen más szellemiség honol egy ilyen, többnyire össze forrott csapatban és társaságban, mint a szórakoztatás céljából otthonról elhordott gyermekek és velük együtt utazó felnőttek esetében! Ahogy a misztikusok fogalmaznak, ilyenkor teljesen más „energiák” vannak jelen a buszozó személyeknek a busz utasterébe zsúfolt közösségében, mint egy komolyan sportoló „küzdőtársak” közösségét képező utazó-közösség erőterében. Mert amíg az első nagyon zavaros és spirituálisan szétszórt, tehát alacsony rezgésű, és a benne utazó felnőttek lehetnek akár másnaposak is, tehát szintén alacsony rezgésűnek számító lelki és szellemi állapotban, ami ki száz százalékosan kihat a gyermekekre is, addig a sportolók esetében ez a zsúfoltabb, tehát intetnziv együttlét, határozottan célirányos, egyöntetű és koncentrált, ami akár magasabb rendű rezgési állapotokat is hozhat létre. De minden esetre, az általánosnál nem alacsonyabbat! És ez már bőven elég ahhoz, hogy a sportoló gyermekeket ne kelljen félteni ilyen jellegű balesetektől a szülőknek, mivel ebben az esetben azok semmivel nincsenek veszélyesebb helyzetben, (alacsonyabb rezgési szinten), mint hogyha a saját szüleikkel utaznának a család autójában, amelyet az édesapjuk, vagy az édesanyjuk vezet éppen.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO