ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.02.22. 17:28

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 105 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.02.13. 18:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 194
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Kedves Szilárd!

két pontban reflektálnék az általad írtakra:

1. a végéről kezdem: sajnos, hallottam olyan, hogy egy édesapa azért nem engedi el a 12 éves lányát karate edzőtáborba, mert ott a "gyerekek" alkoholizálnak esténként. Nyilván, biztos lehetne tenni valamit, mondjuk nem oda járatni a gyereket, vagy az edzőnek kellene szólni, hogy ezt mégis hogy? De ettől a tény az tény. Az edzőtáborok sem veszélytelenek már.

2. írtad, hogy Etelkát "szívatta" később a tanár, akinek a kirándulására nem akartad elengedni. Ez már régóta foglalkoztat, mármint az, hogy például a youtube-os felvételeken is, meg írásaidban is, simán elmondod a rossz véleményedet a tanárokról, egyéb hivatalnokokról, stb. Én bizonyára túlságosan is ebben a korrupt taknyos békében szocializálódtam, mert mindig az jutott eszembe, hogy nem tartasz attól, hogy emiatt hátrányos megkülönböztetés éri majd a gyerekeidet? Honnan vegyem a bátorságot, hogy ne féljek az ilyen következményektől?
Ennél egyszerűbb okokból is szívathatják a gyereket. Például most egy másik cikkben, amit szintén érdemes elolvasni (http://index.hu/tudomany/2017/02/07/mie ... zit_ezzel/), azt írják, hogy ha kiderül egy gyerekről, hogy ott akarja hagyni hatodik után az általánost, és el akar menni hatosztályos gimnáziumba, annak keményen betartanak a tanárok.
Így lehetséges, hogy az emberek többsége inkább befogja a száját és fel se mer szólni az igazságtalanságok, ostobaságok ellen. De még rosszabb, hogy az előbb idézett cikk szerint, már a gyerekek is erre lesznek nevelve.
Nekem viszont, a 10-es házas negatív Vízöntő Napommal, nem szabad ebben részt vennem, ezt tudom, csak már előre fel kell vérteznem magam, hogy majd az éles helyzetben is képes legyek olyan lenni, mint a Greenpeace a szlogenje szerint (ez nekem nagyon tetszik): "független, energikus, konfrontációra kész" :-)

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.13. 20:05 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 691
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gabika!

A tanárokra irányuló elégedetlenségnek való hangot adásról azt megjegyzem, hogy engem is gyávának szocializáltak, és félek én is a konfrontációktól, de az a tapasztalat, hogy a dolog éppen fordítva van! Hogyan is lehetne másképp! :D Miután az ember igenis szóvá teszi és ha kell - ha szükséges, akkor mindenfelé elpanaszolja, hogy a gyermekét veszélyeztetik, igazságtalankodnak vele, és ráadásul pont a tanára, pont az oszija, pont az igazgató - akkor is! - amennyire csak lehet, majd pozitív irányba mozdul ez el - attól függ kinek mekkora negatív visszajelzés kell! - és akkor korrigálják a gyermekhez való hozzáállásukat. Már amennyire tőlük telik. Nekünk nagyon pozitív tapasztalataink is vannak. De mindenképp ki kell állni a gyermekekért, és kell vállalni a konfrontációt, kell vállalni, hogy aztán majd csúnyán néz ránk az oszi, meg a diri stb. Hosszú távon nagyon pozitív fordulatok állnak be, de a kiállásunk nélkül viszont nagy veszélybe kerülhet a gyermek, s isten őrizz, hogy az életébe kerüljön a mi gyávaságunk. - A tanárok minden vészjelzésünkhöz nagyjából úgy álltak hozzá, hogy "ugyan már!" "á, dehogy" - nem mondták épp ezeket, de lényegileg egyrészt erről szóltak a replikáik, másrészt meg arról, hogy igenis kell szórakozni és utazgatni az osztállyal!...
Egyébként Etelka is új oszit kapott, mégpedig azt a tanárnőt, aki úgy néz ki, hogy , nagyban megváltozott, sőt, azt is lehet mondani, hogy kedvesség, jóindulat, figyelem és felelősség-tudat szempontjából teljesen újjá született azután, miután férjhez ment újból és szült még egy gyermeket, ahhoz képest, hogy amikor Medárdának hirtelen az új oszija lett, a Meda rég óta tartó mobbingolásának ügyét, ahelyett, hogy megoldotta, és lezárta volna, még jobban hangsúlyozta, az által, hogy a mobbingioló "többség" mellé állt, és majdnem katasztrofális irányba vitte, neki és az édesapjának hibáztatásával. A helyzet annyira veszélyessé és számunkra kilátástalanná vált, hogy ezért Szilárdnak jeleznie kellett a hatóságok felé, hogy a gyermek megaláztatásának és kirekesztetésének a folyamatát nem tudja már végre sehogyan leállítani, mert nem csak a többi szülő és a gyermekek, de még az osztályfőnök is a Medát meghurcoló kis trógerek pártjára állt. Aztán egy-két hónapig neheztelt még talán a lányainkra és ránk, de miután vissza jött a szülő-szabadságáról, kedves, korrekt és figyelmes velük, Szilárddal is. És most már kifejezetten örvendhettünk is, amikor meghallottuk, hogy ő lett Etelkának az új oszija.

_________________
Adj Szeretet a Fényhez és Fényt a Szeretethez.

Kozma-Joó Viola asztrológus honlapja:
http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.14. 18:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3679
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Gabika kedves!

Aki asztrológus akar lenni, annak nem csak, hogy pokolra kell előbb menni, de meg kell tanulni, nem csak a verbális meggyőzés (Merkúr), és persze, a szeretet (Neptunusz) és a megható anyai együttérzés mágiájában, meg a női szolidaritás erejében (Hold), valamint a bűbáj erejében (Vénusz) bízni, hanem az olyan, általában manapság nem kívánatos és csak a televízió készülékekből agresszió formájában kiömlő sötét és kényelmetlen férfias erőkben is, mint az őszinteség (Jupiter) és a bátorság (Mars) mágiája, valamint a felelősség (Szaturnusz) és a változás-fejlődés erejében, vagyis az emberek megvilágosodási és irányváltoztatási képességében is (Uránusz). És persze, szülőként sem kell mindjárt minden normális magatartásunk következményére, mint a gyermekünkre - gyermekeinkre feltétlenül és csakis negatívan visszahatni képes, veszélyes ok-forrásra! - A te és általában a többi szülő elképzelésével szemben, ott vannak a Viola által feltárt pozitív eredményeink, még akkor is, ha ezek a szó szoros értelmében is "kurvául" nehezen születtek, meg a normális, természetes, határozott és felelősségteljes konfliktuskezelés helyett, a liberális taknyolásra, sőt: az áldozat-hibáztatásra megveszekedetten berendezkedett volt-igazgatónő beteges ellenállásai és aljas manipulációi miatt.
De még így is megszülettek! Hát akkor egy, a józan belátásra valamennyire is képes igazgatóval... A helyzet tehát nem annyira kétségbeejtő, és a gyermekeiteknek nem lesz attól baja, hogy a szüleikben még normálisan működik a felelősségérzet, és elnyomja a humanista gyávaságot és ignoranciát.
Az asztrológus tehát abban különbözik a többi embertől, hogy amennyire csak bírja, bele számítja a játszmába mind a tíz őserőt, és mind a tíz egyetemes törvényt is, szemben a materialisták lineáris logikájával, és szemben a vallásos - misztikusok zagyva misztikájával: végső soron ignoranciájával, amellyel azok, még az előbbieknél is ostobábban, a "Jó istenre" bízzák a dolgaik és a gyermekeik, nem egy esetben vészterhes iskola-problémája elintézését. És te asztrológusnak tanulsz, ha jól tudom...:) És még hozza nálam...

Másodsorban, nem értem, hogy miközben Mo-n, folyamatosan az ő adójának az el kótyavetyélésére hivatkozik mindenki, aki az éppen regnáló kormány politikusait szidja, hogy csodabogárba nem jut eszébe az senkinek, hogy a tanárokat is az ők állami- munka- és mindenféle adójából fizetik végső soron, még akkor is, ha a tanároktól félő szülők nem egyéni magánvállalkozók? Hiszen amint te is vissza mész majd dolgozni, a te fizetésedből is le lesz vonva egy sor adó, különféle címmel, amelyet, többek között a tanügy fenn - és eltartása érdekében vonnak le, és így volt ez akkor is, ami előtt Gyesre mentél és így van ez a férjed esetében is a jelben és minden polgártársaddal, aki jövedelmet szerez! Akkor meg miért nem lehet azt elvárni a gyermekeitek tanáraitól, hogy a gyermekeitek szórakoztatását bízzák csak ti rátok, a szülőkre, és még azzal is ne vonják ki a család légköréből őket. És ők, a tanárok, csak és csakis azt tegyék, amiért végső soron "megfizetitek" őket, tehát, hogy tanítsák és neveljék, és ne mind szórakoztassák a gyermekeiteket? Ilyenkor miért nem tudtok arra hivatkozni, hogy "a mi adónkból." Hiszen mostanában még egy halomra fizetett és összesen napi három - négy órát dolgozó tévé-műsorvezető szájából is ez csorgott ki, a nagy meglepetésemre... :lol:

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.17. 01:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3679
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ez a Bolond-fórumba már fel van téve, de végeredményben "innen pattant ki" a felismerés szikrája. Egészen pontosan: a Medárda ügye váltotta ki azt a felismerés sorozatot, amely a Szaturnusz által is stabilizált és "kőbe vésett", igazi hitem teljes értékű megvalósítási lehetőségéhez elvezetett.

Az idealista misztika kártékonyságát jól ismerem. Amit a Bolondság Bolondságéban leírtam, tehát nem egy ilyen idealista - vallásos elmélet. Tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet boldog ember az, aki folyamatosan és állandóan csak fájdalmas sors-figyelmeztetésekben és anyagi károkban részesül. Másrészt, ez a magasrendű hit, aminek a következtében, az ember végül is megnyugodhat, mert megérti, hogy az élete nem folyamatos krízisből és sorsdrámákból, na meg, szélsőséges esetekben: tragédiákból kell álljon, éppen, hogy az igazságért való harcnak is „az örömében”, az igazságért való harcban való részvételi lehetősége miatt érzett boldogságban „találkozik” a benne levő Isteni szellemmel: A világosság és a szeretet egységével.
Persze, ehhez rengeteg pozitív és negatív sorstapasztalat szükséges. Vagyis ahhoz, hogy az ember rengeteg tapasztalás – tapasztalat után megérthesse és elhihesse azt, hogy a felelősségteljes és a felelősség szelleméhez un. hűséges magtartásnak hosszú távon, nem csak az ő személyére vonatkozóan létezik pozitív mágikus következménye, hanem a gyermekei számára is. Én is csak most, 63 évesen értettem meg azt, hogy annak, hogy a gyermekeimet véges – végig a szaturnuszi szellem szerint gondoztam és neveltem, ez az őket „vigyázó”, irányító és óvó szellemiség annyira erősen bevésődött az aurájukba, hogy Medárdával pl. , akit az édesanyja és az anyai nagyanya teljes valóság-tagadóvá és valóságferdítővé, vagyis valósággal lelki és erkölcsi süketté és vakká változtatott a rengeteg agymosással, amiben részesítették, egy, a korához képest meglepően erős felelősségtudattal és magasrendű moralitással rendelkező 27 éves fiatalemberbe lett szerelmes. Egy olyan férfibe tehát, aki, annak ellenére, hogy engem egyáltalán nem ismert, három hónap megvezetés (Erkölcsi kábulat) elteltével ráébredt arra, hogy a szerelme édesanyja és nagyanyja őt, rosszhiszemű célokból indíttatva, teljesen megvezették.
A szaturnuszi szellemiséggel pozitív relációban álló fiatalember tehát, ami után felismerte az „anyák” játszmájának a sátáni mivoltát és látta, hogy ebbe a labirintusba egyre jobban bele szédül a szerelme, kétségbeesetten, azonnal találkát beszélt meg velem, hogy a valóságban is megismerjen, nem csak az anyák leírásában – bemutatásában, és attól kezdve mindent meg tett annak érdekében, hogy Medárdát felébressze és a valóságra rányissa a lelki szemeit. És ez végül sikerült is neki, és Medárdát a teljes valóság-tagadó tudatzavarából,és ez által egy komolyabb tragédia bekövetkezésétől, persze, az én ideb vonatkozó leleplezéseim segítségével is, kimentenie.
Így, ilyen, a közvetlenül NEM látható, és NEM érzékelhető hatások szintjén is működnek tehát a szaturnuszi sorserők:
A majdnem azonnal érzékelhető és, ha kell, ha nem, jót és rosszat egyaránt megteremteni képes, lunáris női – anyai mágiához képest, majdhogynem észrevehetetlen és felismerhetetlen ÁTTÉTELES MÓDON, de ugyancsak a mágia jelensége által "fűtötten", hatnak a szaturnuszi sorserők hatásmechanizmusai. Tehát „a fű alatt”, de annál biztosabban.

Ezt én rég óta sejtettem, de nem mertem teljesen elhinni, mert féltem attól, hogyha erre rá bízom magam, akár ignoráns is lehetek.... Hát most elhittem! És ez most végre, megoldotta a legmagasabb tudatossági állapotot megvalósító: a pozitív következményekkel járó, tehát rá automatikusan vissza ható, tényleges hitet elérni képes Bolond- problémámat is, amit a tnaulmány elején felvázoltam és ami miatt hiányosnak és ezért hibásnak is tekintettem a Hamvas Béla Bolond-leírását. (Az Arleqin c. esszéjének az igazságát.). Amely központi és apai sors-probléma tehát, ettől kezdve nem probléma többé az én számomra, mivel tudom, az un. atyai felelősség-teljes alapállásnak és magatartásnak (mag-tartásnak) létezik olyan „titkos” mágikus ereje, amely, ha felszínen és rövid távon, észrevehetetlenül és érzékelhetetlenül is, de képes ellensúlyozni a felelősség szellemét elutasító liberális anyák (Azok feminista eszméket valló rétegei) kártékony és veszélyes mágikus tevékenységét. Az apai - szaturnuszi szellem tehát képes ellensúlyozni ezt a negatív, tehát rombolásba forduló, veszélyes következményekkel járó, anyai - teremtői mágikus hatásokat olyankor, amikor erre nagy szükség van mert az apa már elérkezett a Bolond spirituális állapotába esetleg, vagy, legalább is, elindult a Bolonddá válás útján, de az anya még nem. Egészen konkrétan:
Nem létezik, hogy egy ilyen, maximális spirituális tudatosságra és felelősségre törekvő édesapának a gyermekét átlagon felülien veszélyes betegség, baleset, vagy annál nagyobb szerencsétlenség érhesse (Pl. hogy pedofilek, vagy később, amikor az megnő: vadmarhák, elrabolják, megerőszakolják és meggyilkolják, azért, hogy mint tanút eltüntessék láb alól, vagyis, hogy meggyilkolják, amitől én, ismervén az anyja ide vonatkozó képzeleti tevékenységének a beállítódását és az átlagon felüli szerelmes - vágyakozó, sóvárgó szexuális természetének a temperamentumát, Medárdárt mindig is, erősen féltettem.), amennyiben a Bolond gyermekeinek az édesanyja spirituálisan akár csak megbízhatatlan is, nem, hogy a gyermekeinek még direkt rosszat akaró némber, mint a mi esetünkben. (Pl. a majdnem szín jeles tanulói szinten álló lányt egészségügyi technikumba akarja küldeni, ahelyett, hogy egyetemre küldené, csak azért, hogy lehessen jó ápolónője az ő nagyanyjának, illetve, hogy tudjon neki segíteni az orvosi szakszövegek fordításában. Nem viccelek: ezt meg is mondta Medárdának és ez a szerencsétlen csak bólogatott rá és meg volt győződve, hogy, amerre ahogyan az anyja irányítja az életben,, az a lehető leghelyesebb... No coment.
Azokban az esetekben pl., amikor kisgyermekeket rabolnak el váltságdíj ellenében, vagy gyermek-lányokat, kamasz – és tini-lányokat, vagy fiatal lányokat ragadnak el különböző okokkal, különböző elvetemült személyek, mindig apai – atyai, szaturnuszi szellemiség hiányról, illetve negatív szaturnuszi szellemiségről tanúskodik a családban általában, de az utóbbi esetben inkább arról van szó, hogy az anya, tudattalanul és önkéntelenül, de valamiért, erősen lázad a Szaturnuszi szellemiség ellen, sőt: egyenesen utálja, mind a sasját apjában, mind a gyermekeinek az apjában ennek a megnyilvánulási formáit.

Nem létezik tehát, hogy azok, akik a többi tanulmányainkat olvasták, és akik a többi, youtube-re is feltöltött videóinkat látták, ne tudnának ennek a Szaturnusz- ellenességnek a feloldása érdekében tett tudatos erőfeszítéseikben sikeresek lenni és a Bolndság Bolondságának az áldásos hit-erejét megvalósítani!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.02.18. 13:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3679
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ezt a filmet minden diák-buliztató, gólya-báloztató és a rájuk bízott gyermekeket, minden áron kirándultatni és szórakoztatni akaró tanárnak, valamint a gyermekeit, és főként a kislányait, megfelelő valóság- és helyzetismeret nélkül, és főként, a hosszú távú következmények figyelembe vételen nélkül szépség-versenyeztető, és általában a hamis csillogásra, a világi örömökre korán rászoktató szülőnek meg kell nézni. Majd, ha megnézték, meg is kellene érteni, hogy igen is, ide vezet a valós emberi értékeket mellőző, fene-nagy szabadság, hogy igen is, „ennyit ér” a liberális neveléssel hamis öntudatra szert tevő, és így erkölcsileg zavarttá, sőt: gerinctelenné tett, nem is olyan lassan felnőtté váló gyermekek számára „az élet”! – Ahogy a főszereplő fogalmaz a végén: ezzel a sátáni jelenséggel, nem kellene kínlódni a rendőrségnek, ha a nyugati típusú társadalmakban nem lenne rá igény. És az igényt a liberális nevelés nem csak, hogy kitermeli, de még fokozza is!
A filmben szereplő, életűk vészterhes sorsdrámájába, egyeseknek: tragédiájába sodródó lányoknak egy – egy jellegzetesen tinis, szenvedélyes „kifakadásában” , ciccegésében, „fölösleges” szülői aggódást lerázni hivatott, türelmetlen gesztusában, szülőre haragvó arckifejezésében, a saját „félelmetes” kamaszlányaink viselkedésére ismerhetünk, akik egyszerűen nincs ahonnan tudják (A fészbukos lájkolásokból?), hogy mennyire is, alaposak az aggodalmaink. Ezért is kell tudni egy felelősségteljes szülőnek, ezeket a lázadásokat nem csak türelmesen kezelni, de ha szükség van rá, az igazságnak az ennyire „brutálisan” nyers fel- és bemutatásával, vagyis a kendőzetlen egyenes beszéddal: megelőzni.
És nehogy azt higgyük, hogy ez a jelenség a mi közösségeinket elkerüli! Hiszen, többek küzött, ott van mindjárt a Csíkszeredában élő, magának nem csak, hogy kemény drogos, de még kemény lány-vadászó és deklaráltan pedofiliás fészbuk oldalt is készíteni sem restellő Tankó Arthur Győző nevű, „zenész” fiatalember is, aki képes volt előbb a 14 éves Etelkát a főtéren leszólítani, majd fészbuk-csetten, a szülők elől eltitkolt találkára („koktél partira”) hívni, és amikor azt a vonalat mi letiltottuk, akkor a szintén liberális, sőt: feminista anyjuk által nevelt 11 éves Rékába kötött bele és képes volt még szerelmes verset is írni hozza.

https://www.youtube.com/watch?v=bYcIcX4iMAY

Egyébként, egy éppen ilyen, tehát a „zsarnoki apától” megszabadított, és „felszabadult” kurválkodó jövőt szeretett volna a volt feleségem Benkő Emőke biztosítani a 18 éves koráig, nem általa, hanem általam gondozott és nevelt, de a nyáron éppen az ilyen a felszabadító szövegekkel elhülyített Medárda lányunk számára, hiszen egyáltalán nem tudhatta, hogy az, akibe Medárda szerelmes lett: Szente Tamás egy, a korához képest elképzelhetetlenül erős felelősségtudattal és emberi öntudattal rendelkező személy, aki nem azzal kezdi, hogy szexuálisan kihasználja „A MAMA” ÁLTAL EGYENESEN AZ ÁGYÁBA SZÖKTETET leányt. Az ő célja igen is az volt ezzel a nyílt „felkínálással”, hogy a lányunkat hozza olyan „vétkező” helyzetbe velem szemben, amelyből aztán Medárda képtelen legyen az őt addig elé gondozó és nevelő családjába vissza jönni, hanem, a későbbi bűntudata miatt egyáltalán velem normálisan kommunikálni. Vigyázat tehát: nem mindig „fizetőképes” perverz férfiak „állati vágyai” nevezhetők meg az ilyen tragédiák okának, amilyeneket a filmben is láthatunk, hanem, az elvált szülők esetében, a másik szülőnek a titkolt anyagi terhektől (A jelen esetben gyermektartástól) való szabadulási-vágya, illetve, a másik szülővel szembeni ostoba és igazságtalan és a gyermeken csattanó bosszúállási vágya is.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 105 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO