ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 08:56

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.09.16. 20:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A Harczeg Kyra nevű képzőművész által is észlelt és egy facebook-os bejegyzésében felrótt - elpanaszolt, Krisztusnak elkeresztelt Jézus nevű szuper-zseniális személlyel kapcsolatos, rettenetes hazugságokról.

A Názáreti Jézus születései időpontja nem ismeretes. Sokan, akik közé tartozom magam is, azt feltételezik, hogy nagyon sokkal hamarabb született, mint a róla elnevezett időszámítás nulla éve. Ti., hogy a halála (ostobán - kegyetlen meggyilkolása) nem a 33-ik életévében történt, hanem sokkal, de sokkal később. (Pl. az Ő, 56-ik, vagy a 63-ik élet-évében.) Az viszont egészen biztos, hogy nem karácsonykor, tehát December 24-én, a Nyilas és a Bak konstellációja váltási pontján. Ezt a dátumot tudatosan, de önkényesen nevezték ki az ő születési időpontjának, mert szükség volt erre a spirituálisan nyomasztó, sötét időszakra a kereszténység legnagyobb örömünnepére, annak érdekében. Ti., hogy ezzel ellensúlyozzák a depresszióra, illetve öngyilkosságra hajlamosító időszaknak a lélekre és az elmére tett negatív hatását. Az asztrológusi tapasztalataim alapján azt feltételezem, hogy az Oroszlán Konstellációban született, Hiszen, nem csak az evangéliumokban leírt magatartása, de a tanításai is, a pozitív Oroszláni magtartásra és tudatosságra jellemzőek.
DE nem az a legnagyobb kanonizált - egyházi - hazugság, hogy előlegben, megváltotta a keresztény lelkeket, mert ez csak híveket fogó aljas (spirituális!) csel volt a a Nagy Konststntin által elrendelt birodalmi vallásos ideológia alapjánál.
Hanem az a legnagyobb kulturális és kauzális csalás, hogy Ő isten fia volt, miközben, a többi ember – tehát mi is! – nem volt, és nem vagyunk azok. És ezt ő maga cáfolta, amikor a szanhedrin elő vezeték, hogy „eme fő bűne” alapján ás ez miatt elveszejtsék és megölhessék. Tehát, amikor rá szegezték azt a kérdést, hogy isten fiának vallja-e magát, azt válaszolta, hogy meg van írva a zsoltárokban, hogy mindannyian Istennek a fiai és lányai vagyunk. („ Hogy Ti magatok is azok vagytok.”) Annak a ténynek ugyanis, hogy az Istennel való közvetlen kapcsolatunk le van tagadva, és hogy az istennel való közvetlen kapcsolatunktól a vallásos keresztények el vannak idegenítve, sokkal, de sokkal végzetesebb (Morális – öntudati) következményei vannak, mint amiről minden elemi logikával és rációval bíró személy tudja, hogy mennyire nem igaz, és ami ellen Kyra is lázad. A többi vallásos hazugság és vétek, és tévelygés és nyomorúság és szenvedés, mind ebből a kettőből következik.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO