ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 08:03

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.01.31. 23:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Avagy, milyen az olyan anya, akinek a Lilithje a Rákban együtt áll a Jupiterje, és ennek megfelelően, az ő "édesanyja" irányítása alatt (Akitől ezt a családellenes-, illetve a család átverési karmáját örökölte!), szétrobbantja a négy gyermekes családját, majd, miután a gyermekeit mind a volt-férjéhez ítélték gondozásra és nevelésre, azt a pénzt, amit a gyermekei számára éveken át, át kellett volna utalnia a volt férje (A gyermekei édesapja) nevére, inkább hülyeségekre, vagyis a hazugságainak az ügyvédi pecséttel való "hivatalosítására" :lol: költi?

Bár a téma látszatra inkább a családi fórumba illene, három okom is van rá, hogy inkább az Ez ott Erikában közöljem, de ismerjük be, hogy itt, a Bolond rovatomban is megállja a helyét mint ellenpélda...

1. Az egyik ok az, hogy az én volt feleségem, Benő Emőke, aki több - Nagyon sok! - éves elmaradásban van velem - velünk szemben a gyermektartási díjakkal (Öt ízben jelentettem fel ezért a rendőrségen, majd az ügyészségen is, de mind hiába, mert a megható dumájától őt megsajnáló rendőrök - DE tényleg! - mindig olyan jelentést készítettek, ami szerint nem rossz indulatból nem fizet, hanem azért mert nem volt pénze. Holott az utolsó alkalommal például, Budapestre is elutazott szórakozni Szűz-Mária éleréről szó, és más misztikus témájú filmbemutatókra) nem hagyott fel teljesen a spiritualitással, miután az internetes szeretői után való való végzetes epekedése és szív-lángolásai miatt, és az édesanyja rég óta tartó unszolására, és bizonyára, végső parancsára, szét robbantotta a családunkat, itt - ott az interneten, misztikus témájú verseket jelentetett meg, de még eszmefuttatásokat is. Ezek közül én is közöltem egyet, ami a misztikus infantilizmus dicsőítéséről szólt. Mivel az utóbbi nem vált sem az éppen másodjára férjnél levő szegény Emőke dicsőségére, de a kis-lányainkra sem vetett különösebben jó fényt leszedtem, gondolván, hogy Emő felébred, miután elhagyta a 35 életévét és belép a Szaturnusz fennhatósága alatt álló, "Felelős lélek" nevű, fejlődési élet-szakaszába. Ehelyett egy akkora gonosz - marhasággal rukkolt elé (Gondolom, ugyancsak az engem minden áron, rajta keresztül elgáncsolni törekvő volt-anyósom tanácsára és parancsára...), hogy megáll az eszem:

2. Ez, az emeletes hülyeség a következő: Az ugyancsak feminista érzelmű bírónők Rékának csak a lakhelyét helyzeték át a mi otthonunkba, de ami a felügyeletét illeti, azt meghagyták közösnek azzal az anya- személlyel, aki majd két éven keresztül, nem csak, hogy nem volt kíváncsi legalább arra mondjuk, hogy "mekkorát nőttek" a gyermekei, de még csak telefonon sem hívta fel őket. Vagyis, azzal "osztoztam" én a gyermekért való felelősségen, aki jóval az előtt abba hagyta a "gyermekekért való oda s vissza levés" című megható drámájának még csak a látszatát is, hogy a Rékáért folyó per befejeződött volna. Azt a kérésünket például, hogy adjon egy meghatalmazást arra, hogy Rékának útlevelet váltsunk ki és magunkkal vihessük a többi testvérével együtt a Viola szüleihez, másfél évvel ezelőtt elutasította egy abszurd ürüggyel (Ti., hogy nem tudhatja azt, hogy külföldön mennyire lehet velem - velünk biztonságban. Ezt, amikor a nagyobb lányokkal számtalanszor jártunk nem csak Szihalomban, de Budapesten is!). Hát persze, hogy bepereltem újra annak az érdekében, hogy ezeknek a tényeknek a felmutatásával, hátha jobb belátásra bírom a bíró(nőt!), vagy bíró(nőket!)..., és végre rám bízzák Rékát is teljesen, mint korábban a három nagyobb testvérét (Akik viszont akkoriban kisebbek voltak mint most Réka!).

Hát mit csinált erre fel ez, a "felelősségteljes édesanya", aki csak szórványosan fizetett gyermektartást azelőtt is, de, már jóval a Medárdának a Szente Tamáshoz, majd onnan a dédnagyanyjához való elcsábítása előtt egyáltalán nem fizetett semmit, majd, a a hébe - hóba való vékony fizetgetés szokását újra kezdte néhány hónapra rá, miután a Rékáért való gyermektartási fizetési kötelességét a Hargita Megyei Törvényszék végre megállapította. De ezúttal még annál is gyérebben küldött pénzt, mint korábban. Holott, ugyanaz a törvényszék megállapította azt is, hogy visszamenőleg is köteles kifizetni a tartozásait, legalább addig az ideig, amikortól a Rékáért folyó pert elindítottam. Vagyis: Benkő Emő, aki már a második családját is elhagyta az abból született gyermekeivel együtt, nekem - nekünk legalább (Minimum) 4000 - 5000 lejjel tartozott, akkor, amikor megfogadta az ügyvédet.

Azon kívül, hogy ez ilyen körülmények között, mélyen alávaló aljasság (Ti., hogy amennyiben került annyi pénze pluszban, amennyivel fel lehet ma Romániában fogadni egy ügyvédet, azt ide kellett volna adnia, nem hülyeségre költenie. Mert figyeljük meg: ), ezzel még semmi baj nem lenne, de...

Az ügyvéd által fogalmazott válaszkereset első mondatából ugyanis, az derül ki, hogy "Nem ellenkezünk és nem kívánunk érvelni, a felperesnek a teljes körű szülői felügyeletnek az ő (édesapa) számára való átruházására vonatkozó kérés teljesítésével szemben."

- Tetszik érteni? Ti. azt, hogy ügyvéd fogadás csak azért történt meg, hogy annak a hivatalos pecsétje és aláírása alatt, Benkő Emő engem "vissza mocskolhasson", amiért a Réka feletti teljes körű felelősség megszerzése érdekében, le merészeltem írni a keresetemben, hogy megosztott felelősségről csak abban az esetben lehet szó, amikor a másik félnek is van felelőssége, de ebben az esetben, ez nem hogy abszolút mértékben hiányzik. Sőt, amikor az alperest maga a gyermek sorsa (egészsége, tanulmányi előmenetele, stb.) sem érdekli egy és egyáltalán a gyakorlatban, hanem csak akkor, amikor az én ide vonatkozó bírósági indítványaimat hazudozással és a jövőben való együttműködésről szóló esküdözéssel cáfolni és kontrázni kell.


Azt tudni kell, hogy Csíkszeredában az ügyvéd-fogadási honorárium ugyancsak 40000 lejnél kezdődik. Mondom, kezdődik, mert utólag tudtam meg az Emő nagyanyjától, hogy már csak a 8 (nyolc!) évvel korábban lezajlott válóperünkre fogadott ügyvédi irodának is, leperkált a luxus-nyugdíjából "az Emő érdekében" 6000 lejt! Szóval, nem tudom, hogy most hány ezer lejért fogadták meg Emőnek az új ügyvédjét, azért, hogy az fogalmazzon meg 2,5 (Igen: csak kettő és fél) oldalnyi, rólam való hazudozásokkal telt válaszkeresetet, DE ABBAN BIZTOS VAGYOK, HOGY ANNAK MINDENKÉPPEN TÖBBNEK KELL MA LENNIE, MINT AZ AZ ÖSSZEG, AMIVEL EZ AZ "ÉDESANYA" NEM IS NEKEM, HANEM A GYERMEKEKNEK TARTOZIK! - Miközben az összes ruháikat és egyneműiket és cipőiket a turkálókból szerzi be számukra Viola, aki nagy ügyességre tett szert ebben az utóbbi években. - De ez még csak aljas és alávaló "anyai" gonoszság. Ti., hogy azt a pénzt, amiből a gyermekeinek rendes üzletekből kellett volna ruhát, cipőt és ágyneműt, meg fehérneműt és nem utolsó sorban könyveket vásárolni, valósággal ki dobja az ablakon, ahelyett, hogy ide adta volna!

De itt van a világra szóló, ordító hülyeség, kérem újból elolvasni és a lényeget, ami egy nagy marhaság, lehetőleg megérteni: :o

A minimum 4000 lejes beadvány azzal kezdődik, hogy: "Nem ellenkezünk egy, a felperes által igényelt szülői felelősség teljes körű átruházását célzó határozattal szemben..."

Tetszik ezt érteni?
Igen?
Tényleg?

mert ha felfogták és megfelelően ki hitetlenkedtek magukat, akkor az indokló folytatást is leírom:

A fent idézett válasz-kereseti mondat így folytatódik:
"... de rá szeretnénk mutatni néhány olyan aspektusra, amely a felperest is felelőssé teszi a kialakult helyzet miatt, annak érdekében, hogy ne maradjon fenn egy hibás képzet erről." ... - Hol maradjon meg ez a hibás képzet? A bíróságnak a mindkét fél által igényelt ítélet-hozatala után, senkit, de senkit nem érdeklő, archivált aktáiban? Úgy-e hihetetlen, nem? Az általános emberi ráció szerint, az ilyen nem hülye?


Igaz ugyan, hogy ez a kérdés nem tartozik szorosan az Ez ott Erika... c. rovat szellemiségéhez, mivel én erről Kopacz Kinga nevű ügyvédről semmit nem tudok és, a fent felsorolt tények alapján csak feltételeznem lehet azt, hogy ő is a kemény önámító misztikus elméleteket gyártók közé tartozik. Mert azt, hogy egyébként is ennyire gátlástalan kapzsi lenne, feltételezni sem merem. Másként nem is lehet megmagyarázni azt az erkölcstelen magatartást, ami alapján valaki, one zsnír, képes bezsebelni egy teljes ügyvédi honoráriumot egy olyan másik nőtől, akiről jól tudja, hogy nem fizette ki rendesen hosszú éveken át, és abszolút nem fizette ki, több mint két éven át, a bírók által megállapított, amúgy is minimálisan csekély, gyermektartási tartozásait? Mondom: nem nekem, hanem a kamasz gyermekei számára, akik egy olyan családban élnek, ahol az édesapa az egyedüli kereső? Hát nem egy sátánian pénzsóvár, gátlástalan, aljas gazember az ilyen? - És ez a kérdés akkor is felmerül, hogyha ügyvéd, és akkor is hogyha nem!

Így kihasználni egy megkettyent és a második családjából is, a gyermekei hátrahagyásával "elmenekült", szerencsétlen fehérnépet és rajta keresztül így megrövidíteni annak a kamasz-leányait? Hát oda is inkább a hülyeségig menő pofátlanság kell (A morális rációt egészen elsötétítő gátlástalanság kell.) mint beteges kapzsiság!
És, mivel ilyen ezoterikusan humoros rovatban írom: Ezennel felszólítom az ügyvédasszonyt, hogy azt a pénzt, amit volt feleségemtől kizsarolt azért a két és fél oldalas, abszolút felesleges (Hiszen nem ellenkeznek benne az én bírósági kérésem jóváhagyásával!) mocskolmányért, amit produkált, azonnal adja át a volt feleségem legnagyobb gyermekének, a huszonegy éves Medárdának, aki még szoptatós kismama! Ügyvédnő, kérem, legyen emberi belátással, és adja oda a pénzünket Medárdának!3. A harmadik ok, amiért ide írtam le mindezt éppen az, hogy nem haragszom erre a szerencsétlen nőre, aki bizonyára újra az ő felettébb ambíciós, de nála is irracionálisabb családi döntéseket hozó anyjának az unszolására dobta ki az ablakon azt a pénzt, ami a gyermekei számára járna törvényesen, hanem csak mosolygok rezignáltan, mélységes szánalommal. (Megj. Van a beadványuknak egy olyan pontja, amelyben tiltakoznak az ellen, hogy a gyermekeket is kihallgassa a kinevezett bíró. Gondolom, annak az érdekében, hogy a gyermekek ne tanúsíthassák mindazt, amit én az anyjuk elképesztő felelőtlenkedéseiről a beadványban leírtam. Nos, miután ezt közöltem velük, mind a négy leányka mélységesen volt háborodva és méltatlankodtak és arra kérdtek, hogy "akkor csak annyit kérjek" a bíróság elnökétől, hogy mondhassák el azt, hogy miért akarják, hogy kihallgassák őket az anyjuk által végbe vitt tettekről... :lol: )

- Ezzé vált tehát a liberális neveltetése hatására, majd az őt, ha áttételesen is, de házastársi csalásokra biztató édesanyjának, az ő családi életébe való sorozatos beavatkozása és manipulálása hatására, az a hajdani bátor Kozma Emőke, aki kórházon kívül, orvosi segítség nélkül, szabadon szülte meg az első gyermekeinket. Ahogyan az ügyvédje fogalmaz: ez a "melankóliára hajló, inkább költői és muzikális lelkű", édesanya! - Tulajdonképpen sírnom kellene, de mivel, a rengeteg aljas disznóság miatt, amit ezek 10 év óta, az ártatlan gyermekeinkkel elműveltek, Emőnél sokkal, de sokkal érzékenyebb lettem (Nyolc hónapra rá, miután elcsábította és egyenesen egy 27 éves férfi lakásába szöktette Medárdát, II. fokú cukorbetegséget állapítottak meg, ilyen nyilvántartásba is bele kerülve, de az is igaz, hogy attól magamra ébredve, négy hónap alatt ki is szedtem magam e kétségbeesés miatti rákfenéből!). Hát ezért inkább nagyokat kacagok a szégyentelen hülyeségeiken, mert miután ki szedtem magam az általuk és a "gavalléros" Szente Tamás által okozott cukorbetegségből, fel fogadtam, hogy semmiképpen nem fogom legyőzni hagynom magam a gonoszak által, támadnának azok akár ezer íránybol is!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.02.02. 15:11 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Az első oldala az ominózus ügyvédi irománynak:

Az oldal alján még ki is van emelve vastagon szedett betűkkel, hogy "sensibila, fragila, cu un temperament melancolic, cu precupari artistic, literare, muzicale" :D ezek könnyen érthető szavak, mert sok más nyelven is hasonló formában ismertek ugyanezzel a jelentéssel. Én nem tudom az előzményt lefordítani, de Szilárd lefordította nekem, hogy ez Emőről szól, tehát, ő az aki olyan "fragila" - törékeny, "artistic" - művészi, "melancolic", "muzicale" :D


Csatolmányok:
emo-ugyved-kopacz-kinga.jpg
emo-ugyved-kopacz-kinga.jpg [ 101.84 KiB | Megtekintve 161 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO