ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 08:55

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 22 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2009.08.19. 18:17 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És még ez sem akkora baj, mint az, hogy, akárcsak a Vízjegyű karmások a csapongó érzelmeikkel, a levegő-karmások a látszólag sehonnan jött ötleteikkel, és negatív „megvilágosodásaikkal” a karmikus képzeletviláguk szintjén mindent, de mindent amit hónapom és évek keserves munkájával egyedül, vagy valakivel párban felépítettek, szétbontanak. Ők azok, akik nem képesek haladni egyről kettőre. Egészen pontosan, a kettőből, illetve a végtelenből az egységbe. Ők az „átoklevevő” misztikus szélhámosok állandó kliensei, akik úgy képzelik, hogy valaki kívülálló személy, vagy misztikus hatalom, tiszta rossz indulatból, vagy csak úgy, úri szeszélyből, állandóan átkot tesz rájuk, enyhébb esetben, heves érzelmei által indíttatva, kivédhetetlenül elátkozza őket. És a feltételezés nem azért jogos, mert a levegő karmások, csakúgy mint a tűz-karmások, személyi öntudtai problémával, illetve hamis individuális tudattal érkeznek a világra (Hiszen a Levegő is Fény – Jang elem, nem csak a Tűz!), hanem azért is mert a szertelen és mindenünnen fújtatott és fújtató (külső, ami külső, de belső!) viselkedésük tényleg egy átok a saját maguk számára.
Ettől viszont nem a modern kuruzslók és vajákosok (boszorkányok, szelleműzők, szellemsebészek és dianetikusok) szabadítják fel őket, hanem egyedül a levegő karma tényleges és rejtett természetét, teljes mélységében ismerő, karma-asztrológusok!

De nem csak az állítólagos átoklevevő misztikus szélhámosok élnek jól belőlük, hanem az agykontrol -oktatók is, hiszen ki más lenne szerelmes, az ilyen huszárvágás szerű "tudományos" sorsmegoldásban, mint ők? A baj csak az, hogy a kezdeti tudományos mágiázási sikerek (Lásd az agykontrol-sikerek c. népszerű rovatokat) után, mintha csődöt mondana a módszer... és több éves reményteljes, de lényegében végig meddő agytréninges klubtevékenység után, rá kell ébredniük arra, hogy ezúttal is rossz lóra tettek. És még hagyján az, ha mindössze "a csillagos égig" rugó kezdeti sikerek után, a hosszas sikertelenséget kell elkönyvelniük. Mert, amint az előző sorokban már írtam, hogy addig állítja az élet (saját karmájuk), akárcsak engem a legabszurdabb helyzetek sorozata elé, amíg rá nem jönnek a lényegre (A saját belső fekete örvényüknek a személyes színezetére) és a naplóval történő leleplezések mellett, a leghatékonyabb módszereket keresik meg és vetik latba, annak érdekében, hogy a vihar-lyukaikat betömjék. Nos, ezt tudva, talán az is kiderült már, hogy miért logikus az, hogy egyes agykontrollozók, vagy másképpen (kevésbé tudományosan...) mágiázók, egy bizonyos idő után, még zavarosabb élethelyzetek előtt találják magukat, mint a deklaráltan misztikus, vagy a tudományos köntösbe bujtatott mágiázó tevékenységeik előtt... - Gondolom, ezután már teljesen érthető, hogy miért nevezik a föld-jegyű Szaturnuszt a küszöb őrének, vagyis a szellemi világ könyörtelenül következetes "karma mesterének"?
Mert: Ereje tökéletes lesz, ha a földre vissza fordul. - Tábula Smaragdina.
Vagyis: a horoszkópunkból (a bolygóknak és a karma-pontoknak a pozíciójából ) kiolvasható földi életfeladatok felvállalásával és beváltásával oldjuk és haladjuk meg a karmánkat és leszünk mind egészségesebbé és harmonikusabb, derűsebb - mert sikeresebb - személyiségekké, és nem misztikus vagy a tudományos mágiázások segítségével. És ugyanúgy, csak ez által leszünk boldoggá és üdvözültté (megváltottá) és nem az ugyancsak könnyítéseket (kiváltságos, protekciós, tehát rövidebb utat) ígérő vallásos tevékenységek és misztikus fantazmagóriák intenzív lelki átélése segítségével.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.08.21. 10:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Ismerős amit a levegő és vízjegyről írsz.
Még hozzátenném, hogy az ikreknél észre lehet venni, hogy egy-egy információ szélvészként halad át rajta, nem áll meg, nem akad meg, nem fogan meg, máskor meg mindent beszippant, felhalmoz és mint a hörcsög elraktároz , hogy majd foglalkozik azzal is, csak legyen meg a "spájszban". Rendszerint elfelejti -ez nagyon fontos jellemző az ikreknél: a FELEJTÉS- mivel is akart foglalkozni, mert éppen egyéb hír vagy információ vagy rágcsálnivaló került a hálóba. Nehezére esik összpontosítani, komolynak lenni.

Na, ugye: még akartam írni valami nagyon fontosat, ami a reggel eszembe jutott, de amíg reggeliztem és a géphez kerültem , már nem is tudom , mi volt az. Csak van bennem egy ilyen feszültség, hogy valamit akartam mondani. :D Mihelyt eszembe jut , le fogom írni. Nehogy elszálljon :shock: :D

Linda

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 22 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO