ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.22. 17:24

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 15 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.06.01. 07:44 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Gerák Andrea:

A Rák "hivatalos" gyógyításáról


Ki profitál valójában a hivatalos rákkutatás erőfeszítéseiből? Nagyon úgy tűnik, hogy nem a betegek. Amióta átestem egy rákbetegségen, különböző nézőpontokból tanulmányozom a témát, a nyilvánosság számára elérhető forrásokból, és időnként megdöbbentő, elhallgatott tényekre bukkanok.
"Küzdelem a rák ellen", "Győzzük le a rákot!" - igen népszerű kifejezések manapság, és ez jól is van így. Habár október, a mellrák tudatosság hónapja már elmúlt, nagyon sok embert lehet látni rózsaszín szalaggal a kabátjukon, ami annak demonstrálása, hogy szeretnének segíteni azokon a nőkön, akik ebben a betegségben szenvednek. Ami igencsak értékelendő. Adománygyűjtő és tájékoztató rendezvények, weboldalak, különböző tárgyak, amiket meg lehet venni hozzájárulásként, reklámok mindenhol a médiában, csoportok a közösségi weboldalakon, egyének szorgalmasan terjesztik az igét - a figyelem nagyon is a témán van, és szép összegek gyűlnek rákkutatási célokra. Stockholmban volt például egy gyönyörű, gyertyás rendezvényük a cél érdekében.
Azonban, ha egy kicsit közelebbről megnézem a dolgot, nekem személyesen van némi kérdésem, kétségem és fenntartásom ezekről a kutatási programokról, és lehet, hogy rossz ember vagyok, de nem adományoztam egyetlen fillért sem, és ezután sem vagyok hajlandó. Meg is mondom, miért.
Küzdelem. Kulcsszó, ha a rákról beszélünk.
Hogyan küzdjünk úgy, hogy győzzünk? Ismerjük meg ellenfelünket!
A problémát - bármely problémát - csak akkor oldhatjuk meg, ha ismerjük annak pontos okát. Remélhetőleg ez világos - hogyan máshogy oldunk meg egy helyzetet, ha nem tudjuk, pontosan mi is az oka?
A (mell)rák esetében ez így néz ki: minden évben dollármilliókat költenek arra, hogy megtalálják az okát, ÉS ami még fontosabb, arra, hogy új kezelési módokat fejlesszenek ki. Hadd javasoljak valamit: bármilyen kezelés csakis akkor lehet hatékony, ha ismerjük a probléma gyökerét...
"A mellrák pontos okai nem ismeretesek." Valójában, amint azt a nyilvánosság számára hozzáférhető megállapításokból megtudhatjuk, a rák okai rejtélynek számítanak az orvostudomány számára.
A megváltozot gének elmélete széleskörben elterjedt, és ez a videó ad némi utalást arra, hogy ez miért is történik:
"Bizonyos környezeti vagy belső tényezők által okozott károsodás vagy változás a génanyagban néha olyan sejteket eredményez, amelyek nem pusztulnak el, hanem továbbszaporodnak egészen addig, amíg egy nagy ráksejt vagy daganat ki nem fejlődik."
Kiváló. A következő lépés ezek szerint az volna, hogy megvizsgáljuk ezeket a környezeti vagy belső tényezőket, amelyek károsítják vagy megváltoztatják a génanyagot, nem?
A környezeti tényezőket elég jól ismerik a tudósok és a nyilvánosság is: rossz táplálkozás, dohányzás, bizonyos kémiai anyagok, amelyeket használunk, és hasonlók.
A rákkutatásnak tehát abba az irányba kellene haladnia, hogy ezeket a tényezőket kivédjük: a megfelelő táplálkozási szokásokra nevelni az embereket, csökkenteni vagy teljesen mellőzni a káros vegyi anyagokat, stb.
A rák kezelése pedig elsősorban abból állna, hogy a rák okait célozzuk meg, azt, ami miatt ezek a gének károsodnak vagy megváltoznak: megnövelni bizonyos vitaminok és tápanyagok mennyiségét, ha szükséges, kiegészítőket, méregtelenítés és mozgás, ami segíti a testet abban, hogy a felgyülemlett méreganyagoktól megszabaduljon, megerősíteni az immunrendszert, ami a test saját védekezése, és így tovább.
De ez nem így megy. A rákkutatások leginkább a standard orvoslás terápiáinak fejlesztésével foglalkoznak: új gyógyszerek, sugárkezelés, hormonterápia és műtét.
A kórházakban elérhető rákkezelések abból állnak, hogy kemoterápiát és ilyesmit adnak a betegeknek. Látja valaki, hogy ha még több vegyszert töltünk a már amúgy is túlterhelt és legyengült szervezetbe, hogyan fogja segíteni a test felépülését? Én nem látom.
Akkor miért alkalmazzák és reklámozzák annyira a kemoterápiát, hogyha ráadásul annyi káros mellékhatását is ismerjük?
Egyszerű a válasz: a gyógyszergyáraknak hatalmas érdekük áll abban, hogy mindig új és új gyógyszereket dobjanak piacra.
Mint ahogy Clinical Study Results.Org nyíltan beismeri: "Az új gyógyszerek elfogadását célzó klinikai kísérleteket elsősorban gyógyszeripari és biotechnológiai cégek szponzorálják" Micsoda meglepetés...!
Megjósolhatjuk, mi lesz az eredménye egy mellrák gyógymódjával kapcsolatos klinikai kutatásnak, ha a svéd Cancerfonden (hasonló szervezet, mint nálunk a Rákellenes Liga) kutatásainak több mint egyötödét a Pfizer pénzeli - kitalálhatjuk, hogy melyik gyógyszergyár termékeit fogják majd a betegeknek ajánlani... (hmm, érdekes: Pfizer elhallgatta a bizonyítékot, hogy a hormonterápia rákot okoz - sajnos, csak angolul)
És itt vagyunk a másik javasolt kezelésnél: hormonterápia. Erről csupán egyetlen egy szót: "A hormonterápiának különböző mellékhatásai lehetnek, úgy mint: ... Megnövelt esély a méhrákra" - részlet a NationalBreastCancer.Org weboldalán levő tájékoztató videóból.
Tessék??? Azzal kezeljük az egyik fajta rákot, hogy megnöveljük az esélyét egy másiknak??? Itt valaki viccel, mégpedig ez egy nagyon csúnya tréfa.
Ugyanez a helyzet a sugárkezeléssel.
Akkor hát mi a megoldás? Az, hogy még több pénzt fektessünk a kutatásba?
Az előbb említett svéd Cancerfonden tartott egy nagyon szép rendezvényt októberben Stockholban, amikor az emberek körülbelül tízezer gyertyát vettek meg, és ezáltal jártak hozzá az alapítvány finanszírozásához. Egyedül ennek a szervezetnek kitűzött célja, hogy évi több mint 400 millió svéd koronát költsön kutatásra.
Ez szép summa (közel 11 milliárd forint, és csak egy országból); mindannyian el tudunk képzelni 1-2 dolgot, mit csinálnánk vele. Csodálkozom azonban, hogy a rákkutatásnak miért van szüksége évente ennyi pénzre ahhoz, hogy rájöjjenek például arra, hogy a dohányzás vagy az alkohol árt az egészségnek, és hogy léteznek bizonyos vitaminok, amelyek életfontosságúak a sejtek normális működéséhez, amint ez már jóideje tudott dolog.
Jómagam inkább arra hajlok, hogy arra hallgassak, amit az úgynevezett alternatív orvoslás ajánl a témával kapcsolatban, mert hiszem, hogy ha megfelelően, kiegyensúlyozottan táplálkozunk, szükség szerint esetleg táplálkozáskiegészítőket fogyasztunk, és a testünket általánosan jó karban tartjuk fizikailag és lelkileg, nem kell félnünk még olyan fenyegető betegségektől sem, mint a rák.
Szándékosan nem tettem ide egyetlen linket sem olyan weboldalakhoz, amelyek természetes gyógymódokat, praktikákat, nézőpontokat vagy termékeket ajánlanak, kizárólag a hivatalos orvostudomány által képviselt álláspontjaira hivatkoztam, amelyeket a fejlett országok kormányai adoptáltak és támogatnak.
Nos, kedves Olvasó, nézd meg a tényeket és ellentmondásokat, és alakítsd ki a saját álláspontodat!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.06.22. 20:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A szakértelmem és a munkám komolysága bizonyítása érdekében folytatott ingyenes válaszadási tevékenységem során, már az utóbbi időben is, inkább csak a magzatfoganási és magzatkihordási problémák kauzális okait tudakoló és azok feloldási lehetőségére vonatkozó, valamint a szülési szövődmények elkerülési lehetőségeire vonatkozó kérdésekre tudtam érdemben válaszolni az astroneten! Ezt az ingyenes válaszadási tevékenységet most kénytelen vagyok megszakítani 2O1O május elsejétől október 1-ig.
Ezért, a fenti témakörben mozgó, illetve a párkapcsolati – szerelmi és szexuális problémákkal, illetve, házastársi, élettársi összeférhetőséggel, konfliktusokkal és harmonizációs lehetőségekkel, válási, elhagyási problémákkal, és a lelki társ – megtalálási, valamint más jellegű (egészségi, életpálya és hivatásválasztási, pályamódosítási, stb.) komoly problémákkal kapcsolatos kérdésekre, kizárólag honorált (fizetett) személyi horoszkópok keretén belül, vagy szinasztria (párkapcsolati összehasonlítás) rendelésen belül tudok válaszolni, a kozmaszilard@gmail.com E-mail címemen.
Magánlevelezésben tehát, csakis horoszkóprendeléseket tartalmazó levelekre válaszolok, illetve csakis horoszkóp-értelmezés technológiai részeként levelezek.
Ingyen válaszokat, esetleg a www. Astrologos.ro c. portálomon adok, a Személyi Horoszkópokkal kapcsolatos kérdések c. rovatomban.
Köszönöm a megértését. Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.06.22. 20:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Orvoshoz fordulni júliusban a legveszélyesebb
Orvoshoz fordulni júliusban a legveszélyesebb
2010 június 22., kedd 09:04 Natúr Hírek Amerika
Email Nyomtat
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterFacebook

Orvosi műhiba gyógyszer adagolás halálozás kórház

Tartsa távol magát a kórházaktól júliusban. Amennyiben azt tervezte, hogy ebben a hónapban végeztet el egy vizsgálatot vagy műtétet és az nem sürgős, jobban jár, ha elhalasztja.
Egy frissen megjelent tanulmány szerint tíz százalékkel magasabb az esélye egy halálos gyógyszer mérgezésre júliusban, mint az év egyéb hónapjaiban.

Dr. David Phillips és Gwendolyn Barker a San-Diegói Kalifornia Egyetemről azt találták, hogy több együttes dolog egymásra hatása miatt következik be az a korábban is tudott, de statisztikailag csak most igazolt tény, hogy létezik a “Július jelenség”.

A kutatók hatalmas mennyiségű adat felülvizsgálata alapján jutottak erre a következtetésre. 1979 és 2006 között 244388 téves gyógyszeradagolás miatt bekövetkezett halálesetet regisztráltak, ami csak mellesleg jegyezzük meg a vezető halálok ezzel a nagysággal. Megelőzi az összes népbetegség, a rák és még a baleseti halálok számát is. Miután az adatokat számítógépen elemezték, a statisztikát szűrték az év hónapjai alapján és aszerint is, hogy az kórházban, vagy azon kívül következett be.

Az eredményből az derült ki, hogy a legnagyobb növekedést a júliusi “szezonban” az egyetemi klinikákon regisztrálták.

megj: Az Egyesült Államokban jellemzően ott kezd egy frissen végzett orvos. Nálunk bármelyik intézményben indulhat a pályafutása.

A Journal of General Internal Medicine című szakmai lapban megjelent tanulmány szerint egyértelmű összefüggést találtak a gyakorlatlan kezdő orvosok és a halálos orvosi tévedések előfordulási aránya közt. Például napra pontosan egybeesett a halálozási statisztikák megugrása azzal, amikor az egyetemen frissen végzett medikák ellepték a kórházi osztályokat. Vessük ezt össze azzal, hogy a nyári szabadságolások miatt a tapasztaltabb kollégák felügyeletének hiánya is erre az időszakra a legjellemzőbb és már készen is vagyunk a misztikus júliusi halálozás okának felderítésével.

Ahogy a kutatást vezető orvos elmondta: "az eredményeink megerősítették azokat az evidenciákat, miszerint 1. felül kell vizsgálni az új rezidensek felelősségvállalását, 2. növelni kell felettük a felügyeleti kontrollt, és 3. fejleszteni kell a gyógyszerbiztonsággal kapcsolatos képzésüket. Ezen változtatásokkal nem csupán a fatális hibákat lehetnek csökkenteni, de az ezekkel kapcsolatos nem kívánt költségeit a klinikáknak is."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.08.09. 22:36 
Offline

Csatlakozott: 2010.08.08. 23:58
Hozzászólások: 3
Napjegy: rák
Aszcendens: vízöntő
A feleségem ettől gyógyult meg http://www.b17ro.info/ ennyit szeretnék hozzászólni ehez a témához ,mindenki vonja le a tanulságot belőle a maga módján!!!


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.08.12. 19:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Antalom!

Mindannyian örvendünk a feleséged csodálatos gyógyulásának, de még jobban örvendenénk, ha nem egy amerikai bombázóról lenevezett gyógyszer szedésének a következtében gyógyult volna meg, hanem annak a következtében, hogy gyermeket szült neked. Mindazonáltal engedd meg, hogy gyakorló asztrológusként - Mivel, ah nem vetted volna észre ez egy asztrológiai oldal és nem gyógyszeripari termékek reklám-oldala! - éljek azzal a gyanúval, hogy amennyiben nem igyekeztek gyermeket nemzeni és szülni, a feleséged nemsokára egy másik Rák-betegség áldozata lesz. Szóval remélem, hogy megbocsátasz, ha az ide egyáltalán nem illő öröm-híreidet és reklám-törekvéseidet, a többi alrovatból kivágom.
Apai örömeid és felelősségeid minél hamarabbi elérési lehetőségében és a te ide vonatkozó belátásodban és ambíciódban bízva, maradok további jókívánságaimmal, azzal a kérésemmel, hogy ezen fórumon több gyógyszeripari termék-reklámozással ne kísérletezz, mert kénytelen leeszek figyelmeztetés nélkül kivágni. Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.08.12. 23:00 
Offline

Csatlakozott: 2010.08.08. 23:58
Hozzászólások: 3
Napjegy: rák
Aszcendens: vízöntő
Kedves Szilárdom !

Remélem nem kérdőjelezed meg szavahihetőségemet mint ahogy én sem kérdőjeleztem meg ,hogy te asztrológus vagy . A gyereknemzésről egyébként köszönöm már sikeresen túlvagyunk két szép nagyfiú apukája vagyok , megoldottuk még a daganat létre jötte előtt. Hála a jóistennek a laetril hatott és gyógyított (nem nevezem b17-nek , mert a te jóinformáltságod csak az amerikai bombázóig jutott el). A témához való hozzáírásom egyébként azért történt meg , mert ideillőnek tartottam de úgylátszik ezek szerint elbeszélünk egymás mellett.Attól ,hogy én ide beírtam és szerettem volna tudatni az emberekkel ,hogy más út is vezethet a gyógyúláshoz hidd el ,hogy nem kerestem rajta semmit ahogy én is elhiszem ,hogy asztrológus vagy . (nem kell az ember szavahihetőségét rögtön megkérdőjelezni amíg fogalmad sincs róla). Ha nem tetszik a viszontválaszom nyugodtan vágd ki és foszd meg az olvasóidat egy esetleges jó információtól és hagyd ,hogy a politika által kreált rákbizniszében emésztődjenek majd fel neadj Isten információk és lehetőségek nélkül!!Üdözlettel:Anti


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.08.13. 14:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Na látod Antalom, nekem, kauzális asztrológusnak teljesen világos, hogy azért lett rákos a feleséged, mivel bizonyára Rák-karmával, vagy erősen támadott Holddal rendelkezvén (Lásd az anyai ági örökletes programok ide vonatkozó leírásait), a mai Magyarországi divathoz hűen, ti is bőven elégnek találtátok a két gyermeket és a további magzatfoganás elől elzárkóztatok. Vagyis vétkeztetek a teremtés első törvényével szemben. Nem hülye az ősmagyar és még kevésbé a székely: "Egy gyermek, nem gyermek, két gyermek is még alig gyermek, három, az már úgy, ahogy, kezd gyermek lenni."
Én nem kérdőjeleztem meg azt, lelkem drága, hogy a feleséged meggyógyult a bombázó nevű gyógyszertől, hanem csak fel szerettem volna hívni az okos figyelmecskédet, és veled együtt minden Logos olvasónak a figyelmét arra, hogy az asztrológusi tapasztalataim szerint, az ilyen rákos betegségnek a gyermekáldással szembeni fölösleges védekezés általában az oka, sőt: amennyiben emlőrákról van szó, egyértelmű, hogy ez az oka. Tehát, attól, hogy a B17-es gyógyszertől "meggyógyultatok", egyáltalán nem azt jelenti még, hogy a rák nem üti fel a fejét többé a feleségednek egy más szervében, mivel általában a betegségek, de különösképpen a rákos betegség, egyáltalán nem a fizikai testből indulnak, nem annak a produktumai úgymond, hanem az ideatest zavarainak a következményei.
Lehetségesnek tartom tehát, hogy a feleséged fizikailag meggyógyult egyelőre, de biztosra állítom, hogy spirituálisan nem dolgozta és oldotta fel a Rákkal valamiféle közvetlen vagy áttételes kapcsolatban álló karmáját, következésképpen, a rákos sejtek szaporodása, bármikor felütheti a fejét a szervezetében.
Az én asztrológusi mivoltommal szemben, legalább is itt, az astrologos-on, még nem merült fel kétség vagy fenntartás, és annak a megállapítása érdekében, hogy én mennyire vagyok művelt és mennyire nem, egyelőre nem kell még senkinek hozzád fordulnia.
Továbbá, szó nem volt arról, hogy nem engedek szabad utat az általad közölt információnak, hanem arról, hogy te, az én portálomon, nem elég, hogy két helyen is írtál az alternatív gyógyszerről, de kéretlenül és ismeretlenül, tehát orcátlanul, még külön alrovatot is nyitottál a B-17-esetek reklámozására, azon a címen, hogy írná meg mindenki, az ide vonatkozó tapasztalatait. Holott ez egy asztrológiai portál amely éppen arról szól, hogy a betegségek okát és így azoknak a gyógymódját is, nem az anyagban, tehát nem a fizikai okokban és gyógyszerekben kell keresni. Ha nem bírtad volna még most sem felfogni a tévedésed logikáját: ez, hogy itt gyógyszerek általi felépülési lehetőségekről szerettél volna széles körben értekezni, olyan volt, mintha egy dogmatikus keresztényi erényekről értekező portálon pornográfiai szolgáltatásokról szóló írásokat próbálnál elhelyezni. Érthető?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.08.13. 22:01 
Offline

Csatlakozott: 2010.08.08. 23:58
Hozzászólások: 3
Napjegy: rák
Aszcendens: vízöntő
Na látod csak igazam van elbeszélünk egymás mellett ráadásul olyat állítasz ami nem igaz, én nem kéretlenül és ismeretlenül írtam be hanem regisztráltam ,megadtam az email címemet, megadtam a nevemet ami tudtommal ezek után feljogosít ,hogy hozzászóljak azokhoz a témákhoz amikhez szeretnék . Véleményem szerint ha az emberek úgy élnének ahogy szerinted helyes , a nagy számok törvénye alapján sokkal több rákos megbetegedés lenne ,viszont a gyógyítás(mentális) részéből minimális százalékot érnél el a többit az amigdalin(hogy értsd a bombázó nevű) és társai oldanák meg amit te nem akarsz eggyoldalúan ,hogy a fórumozóid megtudjanak. Talán a többséget kellene megkérdezni , hogy kíváncsiak-e nyitni az új dolgokra . A fórum valóban a tied és a te gondolkodásmódoddal szép lassan irogathatsz majd magadnak , egyébként a felségemmel kapcsolatos tippjeid még véletlenül sem találtak be.
Nem szeretném hogy a fórumozók hozzám forduljanak te viszont igen de nem anyagiaktól mentesen.Levelem után szedd össze gondolataidat és írj még egy frappáns kioktató levelet ami téged minősít, engem viszont szórakoztat. A végén azért köszönök neked , szevasz Szilárd.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.08.14. 12:43 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Kedves Antal!

Ez egy asztrológiai fórum, ahol metafizikailag vizsgálandók a problémák okai. Semmiképpen nem arról van szó itt, hogy valami anyag a másik anyagot mennyire változtatja, befolyásolja.
Itt mindannyian tudjuk, hogy a betegségek okai szellemi eredetűek és a szellemi mintázaton kell változtatni ahhoz, hogy a fizikai testbe ne jelenjen meg a zavar (betegség). Továbbá , azt is jól tudjuk, hogy nincs , nem létezik semmiféle korrumpálható kivülálló Isten Úr , aki valamilyen szeszélyből, egyeseket megment, másokat meg nem a végzetes betegségektől. Csak személyes felelősségtudat létezik és egyéni karma, amit mindenkinek saját magának kell megváltania.
Hiűba tűnik el a betegség tünete, külső -AKÁRMILYEN JELLEGŰ BEAVATKOZÁSSAL- ha a belső, spirituális szintű minta nincs megváltva.
Én is ismerek nem egy olyan rákbetegségben szenvedő embert, aki "csodás" gyógyulás után, pár évre rá újra rákos lett.Itt, most nem rosszmájúskodni akarok, hiszen pont nekem is Rák karmám van és semmi kedvem a gúnyolódáshoz. De azt is tudom, hogy mit kell tennem és mennyire nehéz a megváltás, ha már feltorlódott a karma és mégsincz más TELJES KÖRŰ megoldás, csakis az újjászületés és életrend és életfelfogásváltás. Csak emellé jöhet esetleg "kiegészitőnek" bármiféle anyagi jellegű terápia.

S ha Szilárd esetleg magának beszélne itt a fórumon- ami kizárt, hiszen aktiv a fórum, még ha nem is sok az ember, mint mennyiség- még mindig nem Ő az, aki veszit(ene) valamit is, hanem azok, akik NEM HALLJÁK amit és amiről beszél. Az emberre ugyanis saját mentalitása hat vissza , nem a másé. Amit imaginál az emebr, azzá válik, tehát. Nincs , amiért a semmit beszélni.

Amig mentalitásunk nem egyezik az isteni mentalitással, valamint nem vagyunk képesek eszerint vezetni az életünket a gyakorlatban is, bármennyire is nem smakkol, addig mind szedhetünk barackmag vagy egyáb kivonatokat, járhatunk terápiákra, mert csak mindig a felszint kenegetjük , ami ideig óráig ad enyhülést. A karmamintát ugyanis "nem érdeklik" az elkenések. Gyökérben ugyanúgy műkődik, verkliződik.

Én a te helyedben inkább nyitottá válnék az információra, hogy vajon mit is tehetne egy rák karmával rendelkező ember és miért van neki rák karmája pl. Hiszen mindennek oka van és ma már a kvantumfizika is kimutatja, hogy tulajdonképpen mi is az anyag.

Linda

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.08.14. 19:45 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4013
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Antalom, teljesen kizárt dolog az, hogy én itt elbeszélnék valaki mellett is.
Ráadásul meglehetősen tisztességtelen magatartásra utal, azt állítanod, hogy a feleséged sorsképletében feltételezhetően található karmikus rák-motívumokkal kapcsolatosan teljesen mellé fogtam, miközben nem közlöd annak a születési adatait. - Mintha legalább úgy értenél a kauzális asztrológiához mint én és ezt te még nálam is jobban meg tudnád állapítani! Mármint, hogy a feleségednek a sorsképletében egyáltalán nem található karmikus pont a Rákban, a Skorpióban, vagy a Halakban, illetve a négyes, a nyolcas, vagy a tizenkettes horoszkópházban, illetve, hogy a Holdja nem támadott. És persze: a Nap, a Jupiter, a Neptunusz és a Plútó negatív fényszögei által jelzett kaméleon nevű karmikus programja sincsen.
Nem tudom, a Linda nőiesebb stílusú válaszából esetleg felfogtál-e valamit, de mondom, ez kauzális (Nem jósoló) asztrológiai oldal, és nem gyógyterápiákról szóló információk terjesztése érdekében hoztuk létre. Következésképpen bármekkora is benned a buzgóság és a humánus segítési vágy, az itt meghirdetett alapálláshoz neked is alkalmazkodnod kell, és nekem ne erkölcs-csőszködj itt, miután egyszerre három alrovatban kezdted kürtölni a bé 17-eseteket, mert ha még egyszer kioktatnál, akkor az etikai kódexünk alapján, amit egészen biztos, hogy nem olvastál el, kénytelen leszek újabb figyelmeztetés nélkül kivágni a szövegedet. És ha azt követően is hőbörögsz még, akkor viszont teljesen kitiltalak a fórumról. Azt meg csak bízd rám, hogy én itt kinek írok, ez legyen a legkevesebb gondod. Ehelyett, inkább okítsd a fiaidat egy kis metafizikai gondolkozásra, mert egészen biztos, hogy az édesanyjuktól ők is örököltek könnyen rákos betegséget okozni képes karmikus sorsprogramot és mivel a karmának az egyik sajátossága, hogy generációról generációra erősödik, lehetséges hogy őket a bé-tizenhetes már nem menti meg. - Ha egyáltalán el jut a tudományos satuba zárt agyadig, amit írok...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 15 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO