ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:25

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: A hit és a covid
HozzászólásElküldve: 2021.04.26. 22:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Egyre aktuálisabb lesz a vallásos hit és az értelmes meggyőződés kérdésének a megkülönböztetése, vagyis a politikai hatalom és a védőoltások szükségességének a metafizikai vizsgálata több lépcsőben

A hit és a covid

1.

Az ikrek-nyilas tengely, mint karmikus problematika, magában hordja a hit kérdését is, ezért elkerülhetetlen az, hogy ezt ne firtassuk meg valamelyest. De azzal már csak nem is viccelünk, hogy a vallásosság semmiképpen nem tévesztendő össze a hitel. Nem erről van szó! Hanem arról, hogy mi is az, tulajdonképpen, amiben hiszünk, vagyis, mi is az a "valami", amiben hinnünk, nem, hogy kell, de egyenesen szükséges, amennyiben egészséges életet akarunk folytatni, tehát, ha jól és helyesen akarjuk betölteni a földi küldetésünket? Illetve az, hogy mi is az, amiben tényleg jó (lenne) hinni, és aminek azért mégiscsak kell lennie logikája és gyakorlati realitása? Mert hát a sors-mechanizmusokat hosszú éveken át figyelő, tehát metafizikailag gondolkozni képes asztrológus számára, az nem kérdés, hanem evidencia, hogy annak a földi ésszel felfoghatatlanul magasrendű és mindenható teremtő – vezérlő és megváltó intelligencia-erőnek a létezésben, amit vallásosan Istennek neveznek hinni, lehet és kell. Hiszen az evidens, e létalap nélkül, nem, hogy biológiai élet, tehát ember, de még csak szervetlen anyag sem létezik, tehát nélküle és az ő teremtői tevékenysége nélkül semmi nem létezne… De mondom, hogy a teremtő – működtető – kiegyenlítő – visszafordító és a megváltott teremtés-réseket magába visszavonzó Isten létezésének a kérdése még csak fel sem merülhet. Hiszen az abszolút tény, valósággal „megfogható” evidencia, minden magát értelmesnek nevezni merészelő sorsfigyelő asztrológus számára. Ez tehát nem tény, hanem evidencia, és nem is hit, hanem meggyőződés és alap arra, hogy bármiről is érdemben beszéljünk, vagy írjunk.
De azon innen, vagyis az egyszerű élet-sorsán belül, miben is lenne jó hinnie, miben is kellene hinnie az egyszerűen normális - értelmes embernek? Az én egyszerű funkcionális – És nem esztétikai! – hitemnek a kérdése az volt, hogy hiszek-e abban, hogy a teremtés eredeti értelme pozitív, tehát, hogy az abszolút boldogság (Ami a Világosság és a Szeretet organikus egysége) növekedése, finomodása megváltásért van a teremtés? És, hogy ez a teremtés úgy van-e előkészítve, elrendelve hogy, ebbe az egyetemes teremtési kiegyenlítődési – megváltási – megváltódási folyamatba, amiben születésemtől fogva, objektív adottságként részt veszek, ha akarom ha nem, és ha tetszik, ha nem, az ide vágó belső ambícióim nagysága szerint, én bele tudok-e kapcsolódni? Magyarul: hogy rajtam műlik-e valami? Hogy tehát, ebbe az egyetemes (Tehát nem csak kozmikus: nem csak anyagi!) kiegyenlítődési folyamatba – bármilyen külső fizikai körülmények között is ! – valamelyest integrálódni tudok-e, hogy tehát ez az integrálódás akadályozott-e, illetve, számomra lehetséges-e egyáltalán?
Hogy tehát, amennyiben én, ebben a tőlem – a földi öntudatomtól és akaratomtól - függetlenül is létező alkímiai megváltódási folyamatban (Ne higgyünk a misztikusoknak: igen is, létezik metafizikai – spirituális objektivitás! Tehát a teremtés – megváltás ősi trendje, attól függetlenül is létezik és folyamatosan beteljesedik, attól függetlenül is, hogy mi részt akarunk-e abban venni tevőlegesen, attól függetlenül tehát, hogy hajlandók vagyunk-e ebbe az isteni – alkímiai folyamatba pozitívan integrálódva élni, vagy sem!
Az más kérdés és helyzet, hogy amennyiben tudatlanságból úgy élünk és viselkedünk, hogy ennek az egyetemes erő-iránnyal, tehát a megváltás logikájával szembe megyünk, illetve ha tudatosan nem akarunk vele együttműködni és tudatosan ellene szegülünk, akkor, idővel betegek és egyre betegebbek leszünk. Illetve, különféle baleseteket szenvedünk, majd idejekorán meghalunk. A hit kérdése tehát egyfelől az, hogy, hogy amennyiben igyekszem az életben helyesen részt venni és együttműködni a megváltás logikájával, akkor ebben az igyekezetemben, próbálkozásomban, törekvésemben, bármi is meggátolhat-e engem, semlegesítheti-e és érvénytelenítheti-e azt? Hogy törvény szerint, nekem személyesen, adott-e az esélyem és a lehetőségem a boldogulásra?
A sors-mechanizmusokat hosszú éveken át figyelő és a gyakorlati tényeknek megfelelő logikus következtetéseket levonni képes, értelmes asztrológusnak, akinek tartom magam, jó erőnlétben és egészségben élő 68 évesen, csakis az lehet a válaszom minderre, hogy igen! Hogy a tudatos beavatkozó (Változtató), befolyásoló és irányító cselekvés nem csak, hogy lehetséges, hanem egyenesen szükséges és törvényes! (Lásd a karma egyetemes törvényét, meg persze, a megváltás egyetemes törvényét is, és annak a személyre vonatkozó következményeit!), hanem, hogy nem létezik sehol a világon, de nem létezik sehol, de sehol az egyetemes létezésben em, egyetlen olyan erő, vagy hatalom, vagy törvény, amely az én törvényes, tehát szeretetteljes és felelősségteljesen értelmes egyéni boldogulásomban, boldoggá válásomban – Tehát: a személyi megváltásomban! – megakadályozhatna!


(Folytatása következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hit és a covid
HozzászólásElküldve: 2021.05.01. 18:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A legfőbb isteni törvény alapján: a megváltás egyetemes törvénye alapján, nincs, nem lehetséges az isteni, vagy a spirituális – szellemi szférákban, olyan eredeti teremtési lét- terv, tehát olyan isteni törvény, vagy hatalom, amely azt hivatott volna szolgálni, hogy a karma-oldáson alapuló, törvényes boldogulásunktól eltérítsen és annak (a személyes kiegyenlítődésnek: a megváltásnak) az elérésében minket megakadályozzon. Nincs olyan eredeti isteni program, vagy törvény, vagy erő, vagy hatalom, amely a megváltás megakadályozásnak az érdekében kibabráljon velünk, hogy nekünk keresztbe tegyen!

Teljesen más kérdés az, illetve teljesen más egyetemes léterőknek és hatásoknak a következménye az (A hatás - visszahatás, valamint a Polaritás és a fokozás egyetemes törvényeinek a következménye az), hogy például, az én ide vonatkozó hibás (Az egyéni karmám által sugallt) hibás és téves (Az emberi rendeltetés eredeti: karma-oldási szempontjából törvénytelen) elképzeléseim és gondolkozásom következtében végre hajtott, vagy éppenséggel elkerült cselekedetek következményeként, egyes, a karmájukat még fel nem oldott, illetve annak a feloldásához, még hozza sem fogott személyek részéről, olyan fájdalmas (immorális) viszonyulásokban és támadásokban, vagy megszégyenítésekben lehet részem, amelyek akár hosszas, és nagyon hosszas szenvedést és időszakos élet-értelem vesztést (Az életünk értelmének a látszólagos és az időszakos eltűnését) is okozhatnak a számomra. Ilyen drámai és tragikus élethelyzeteket okoz ma, nagyon sok ember számára az, amit a gazdasági és politikai hatalmuk növesztésébe bele feledkezett, és ez által, az elemi emberi moralitásról is megfeledkezett, ultra gazdagok által létrehozott Covid nevű globális világjárvány okozott. Illetve, azok a tudatosan felnagyított és túlméretezett, szociális politikai alapú, járványügyi intézkedések, amelyeknek a be nem tartását a különböző országok kormányai kis részben kisebb, de általában inkább nagyobb pénzbírságokkal büntetnek, és amely túl méretezett és esetleg még felesleges intézkedések is, egyes világ-színvonalú orvostani és egészségügyi tudós szakemberek és csoportok szerint nagyobb károkat okoztak a népegészségben, mint a járvány által okozott megbetegedések.

Az ami, a gyakorlati tényeken alapuló hit-logikának szögesen ellentmondó sugallatokat és misztikus babonákat, az általam vizsgált horoszkópok gazdáinak az agyába és a lelkébe (hitébe!) sulykolta, az, mindig, általában a Skorpióhoz és 8-as házhoz, valamint a halakhoz és a 12-házhoz kapcsolódó, újjá születési és istenhez való kapcsolódási karmával (negatív késztetéssel) rendelkező személyeknek az asztrológiai sorsképletében, a Szűz (Vagy hatos ház!) és az Ikrek (Vagy hármas ház) erős karma- motívumai által is jelzett árnyék-énjének (Annak tehát, amit régebb sátánnak neveztek) a „munkálkodása” következtében jött létre!
„Az emberi élet pozitív - megváltási, boldogulási, üdvözülési - értelmébe vetett hitet”, aminek a lényegét fentebb leírtam, sokan felfogják ugyan az eszükkel, de, pl. az erős önzési karmájuk (Főd és Tűz-, vagy Skorpió vagy karmájuk) miatt, ezt az eredeti pozitív létértelmet, ezt a reális élet-tényt, nem teszik az életük vezérelvévé. Vagyis nem teszik a folyamatos boldogság-képességük növesztését és erősítését a gondolkozásuk és a képzelet-világuk és az Isten-élményük legfontosabb vezérelvévé, a saját öntudatukká. Illetve, nem helyezik ezt tudatosan és folyamatosan a lényük és a sors-érzékelésük és az életképzeletük középpontjába! Ti., azt a meggyőződést, hogy az életük alapjánál és annak céljaként (rendeltetésükként) létezik, egy mindenek fölötti és mindenek előtti pozitív sors-törvény, amihez igazodhatnak és amiben teljes mértékben megbízhatnak.
Gyakran van úgy, hogy még azok a személyek is, akik egyébként spiritualitással és metafizikával és asztrológiával foglalkoznak – És nem csak: néha-néha! Hanem akár hetekig, vagy hónapokig is -, megfeledkeznek erről, és nem veszik észre, hogy emiatt pontosan úgy cselekszenek mint a többiek és ez által, ők maguk is, saját maguk alatt vágják el a fát, vagyis a saját egészségüket és a jövendő sorskörülményeiket teszik tönkre. Tehát azzal és úgy, hogy bizonyos, éberebb mentális jelenlét-tudatot igénylő, szélsőséges sorshelyzetekben! – ők is el kezdenek neheztelni, majd erősen haragudni valakire, vagy valakikre, netalán az Istenre és annak a "mégis csak láthatóan hibázó" törvényeire, el egészen a gyűlöletig is. Akárcsak most is, a korona-vírust "as nyakunkba ömlesztő" ultra-gazdagokra való nyílt vagy rejtett haragvás és gyűlölet, vagy az azok akarata előtt meghátráló gyáva, vagy a játszmában szintén érdekelt politikusokra. A babonásabbak persze, arra haragszanak és azt gyűlölik nyíltan vagy rejtetten (ami az egészségükre való visszahatás szempontjából még rosszabb!) , aki, vagy ami mindezt a gyalázatot megengedi, tehát az Úristenre.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hit és a covid
HozzászólásElküldve: 2021.05.03. 18:16 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
3.


És ha akár csak ritkán és elvétve is, de neheztelni kezdünk az Istenre, minden szilárdnak gondolt hitük és korábbi pozitív képzelgésük és az életük pozitív értelméről szóló racionális meggyőződésük megsemmisül. Hiába tehát a sok korábbi megvilágosodás, mert észrevétlenül, de újra alárendeljük magunkat az árnyék-énünknek. Mindezt addig, amíg egy súlyos betegség, vagy egy megrázó életesemény (baleset, egy vagy több nagyon közeli személy hirtelen elvesztése, munkahely-megszűnése, stb.), rá nem döbbent, hogy újból és újból „fordított irányba haladtunk”. Vagyis: vissza (felé) – éltünk, ahogy Hamvas Béla írja, az árnyék-énjétől való vélt megszabadulásának a történetében. (Egy csepp a kárhozatból)
Azért írtam, hogy vélt, mert Hamvas maga vallotta be az élete végén, hogy az Ikrek karmától való megszabadulás legfontosabb követelményét: a „belső realizációt”, vagyis a Nyilas által megtestesített Feltámadás állapotát nem sikerült elérnie. (Nem hagyta az árnyék-énje.) És persze, én is jártam úgy többször is, és nagyon, de nagyon súlyosan vétkeztem, és aztán kitartón vezekeltem is, mivel az élet és a sors bizonyos vonatkozásában, még mindig csak az un. racionális meggyőződésemből (Un. bal agyféltekés gondolkozási színvonalon) ált az életem pozitív értelmébe vetett hitem. De még egyáltalán nem jutott be a szívembe, nem vált úgymond az élet-vízió szintjén is, az Én-hitemé. Kiderült tehát, hogy az Isteni Én-tudatot tehát távolról sem értem el.
És erre általában, egy – egy betegség ébresztett rá, de legutóbb egy olyan veszteség ért, hogy azt képzeltem, hogy bele fogok halni. - Erről egyelőre nem akarok írni, de a korábbi hitetlenség-élményemet szívesen megosztom:
Fentebb írtam már, hogy nem hiszek a misztikában, vagyis a szubjektív idealizmusban, ami többek között azt is állítja, hogy minden, ami velünk történik, teljesen és kizárólagosan csak tőlünk függ. Sorsfigyelő asztrológusként rengeteg alkalommal megfigyelhettem azt és meggyőződhettem arról, hogy igen is: léteznek az emberi lét labirintusában, olyan tőlünk teljesen függetlenül is megtörténő természeti-, valamint, egyéni-, csoportos- és tömeg-pszichológiai jelenségek és folyamatok, amelyek egy és egyáltalán nem függenek attól, hogy mi mit képzelünk, vagy gondolunk a valóságról. Ilyen például az is, hogy egy államelnök nem ír alá minden nap az asztalára kerülő honosítási okmányokat. Hanem, megvárja, amíg azokból felgyűlik, gondolom én, egy – két száz legalább, és akkor külön szervez magának egy ilyen aláírási programot (délelőttöt, vagy délutánt, vagy miért ne egy egész napot?) és akkor majd aláírja. Úgy jártam tehát minden metafizikai tudásom és hitem ellenére én is, hogy, erősen megfájdult a fülem, amikor megtudtam, hogy ezen az aláíráson múlik az, hogy Magyarországon, ahol akkor egy családi házat vásároltam és ahova kiköltöztünk Romániából, kaphatok-e lakcím kártyát? Tehát azt, hogy amíg az én honosítási okiratomra rá nem kerül az államelnöki aláírás, nem kaphatok lakcímkártyát.
Amikor tehát, megtudtam azt, hogy addig, amíg egy ilyen, az állam-elnöki aláírási szertartás-aktuson belül, sor nem kerül az én honosítási okiratom elnöki „szentesítésére”, én nem mehetek el, Magyarországi lakcímkártyával és TAJ-számmal felszerelve Csíkszeredába, hogy a gyermekeim egészségbiztosítását Magyarországra át hozhassam, erősen fájni kezdett a bal fülem. És amikor azt is megtudtam azt, hogy ahhoz, hogy a gyermekeim itt Magyarországon biztosítottak lehessenek, megint csak egy sor fontos jogosítvány megszületésének és a magyarországi szociális ellátásunknak a feltétele, egyenesen sajogni kezdett a fülem.
Bizony, az asztrológiai sorsképletemnek a négyes házának a közelében és a Skorpióban található negatív Szaturnuszom által jelzetteknek megfelelően: minden metafizikai tudásom ellenre, a mélytudattalanom szintjén el kezdtem neheztelni, mikor az abszurd kafkai helyzetre, mikor magára Áder Jánosra. Tudniillik azért, hogy ahelyett, hogy a világ vízkészletének a megmentése érdekében utazgatna világszerte (Holott annak olyan feltétele van, amiben ő kismiska: ehhez ugyanis, az egész emberiség-szintjén kellene a húsevésről lemondani, húsfogyasztásra állatokat üzemileg nem "gyártani", és a legtöbb vizet fogyasztó és vizet szennyező istállókat és vágóhidakat felszámolni.), inkább végezné azt, ami, az én akkori elképzeléseim szerint, a magyarság érdekével összhangban lett volna. Többek között az, hogy az olyan több gyermekes magyar családok megtelepedését segítse elő Magyarországon, akiknek a gyermekei további számbéli növekedésre képesek, mint pl. a mienk is. Természetesen, több mint másfél év elteltével, már nevetségesnek tartom ezt az elképzelésemet, de akkor sajnos még azt képzeltem, hogy helyesen látom.
Én igyekeztem ugyan, ebben az államelnöki okmány-aláírogatási kedélyre való várakozási állapotban nyugodt és boldog maradni, és nem, a magyarok egyszerű profán és laikus gondjainak a hivatalból rá eső megoldása helyett, a világ vízkészleteinek a megmentése érdekében kontinenseket átutazó, tehát, az akkori nézeteim szerint metafizikailag tájékozatlan, és ezért az egyetlen gyökeres megoldást adó probléma-kulcsról mit sem sejtő, Áder Jánosra nem haragudni, de nem sikerült. Az asztrológiai sorsképletemben a Mérlegben található Lilithemmel párosuló, teljesen negatívan fényszögelt Marsom által is jelzett "kiborulós" képzelgési késztetésem ugyanis, neheztelt az államelnökre napokig és két hétig, aminek a következtében a bal fülem erősen begyulladt. Ezt annak a jeleként, hogy a jobb agyféltekémmel, még mindig nem vagyok képes felfogni, azt, ami a bel agyféltekémmel igen. Ti., hogy az Áder Jánosi ívó-víz propagandának, illetve a honosítási okiratok aláírási idejének, semmi, de semmi köze nincs az én boldogulásomhoz – megváltásomhoz.

Sőt, még annak sincs köze az én és a családom boldogulásához pl., hogy a szaporodni még a rengeteg kormány-támogatás ellenére sem akaró Magyarok országában, helikopterekből vadásznak a parlagfüves területekre, és az Áder Jánoshoz hasonló gondolkozási színvonalon álló orvosok, már oda süllyedtek a szakmai szűklátókörségükben, hogy azt tanácsolják a pollen-allergiásoknak, hogy esténkét mossanak hajat. Ezt, miközben azt kellene tanácsolják, hogy hagyjanak abba minden fogamzás-gátlást és általában minden termékenység ellenes cselekvést és magatartást (Még a fűnyírást is!) Tehát, első sorban a gyakorlati fogamzás-gátlást kellene abba hagyniuk a fűpor-allergiás magyaroknak, ahhoz, hogy az allergiájuktól megszabaduljanak majd a szorongást és a félelmet a gyermeknemzéstől (férfiak), meg persze, a megtermékenyüléstől (A magyar nők!). És a lelkükbe, vagyis, az életük értelméről szóló képzeletükbe (víziójukba!), majd a testükbe kellene fogadják az Isten áldását, vagyis a gyermek-áldást a virág- és fű-pollennal együtt, szeretettel és szorongás nélkül.
Ezeket a jelenségeket tehát, én nem tudom megszüntetni, ezekkel a karma-labirintust üzemeltető objektív babona-rendszerekkel együtt kell élnem, lehetőleg boldogan és egészségesen a gyermekeimmel együtt!
Mihelyt tehát, a fülfájásom harmadik éjszakáján, majd megőrültem a hasogató fájdalomtól, észbe kapván, azonnal elkezdtem olyan mantrákat gyártani – írni - magamnak, amelyek remélhetőleg, át tudják törni a mélytudattalanom ellenállását és a kisagyamig és a szívemig leviszik azt az, így és ekképpen hitté változó pozitív meggyőződéseimet, hogy a boldogságomnak semmi, de semmi köze nincs a hivatalos magyarországi honosításom idejéhez! És azt is immár, hogy itt, Magyarországon, ahova át költöztünk, illetve ebben a lélek-emelőn tágas és kényelmes és főként: messze zajtalanabb környezetben található házban, még boldogabb tudok lenni, mint amilyen voltam romániai magyarként a csíkszeredai tömbház-lakásban! És ezt attól függetlenül, hogy itt sem sokkal felvilágosultabbak a politikusok, mint Romániában, mivel itt is éppen úgy a külső ellenséget üldözik, mint ott. Persze, az nem mindegy, hogy ezt az üldözendő külső ellenséget magyarságnak nevezik-e (Romániában), vagy virág-és fűpornak (Magyarországon), noha mindkét esetben a harmonikus és termékeny együttélésről lenne szó pozitív megoldásképpen. Ti., hogy sem a romániai magyarokra, sem a parlagfűre nem kell vadászni, mert mindkét esetben Istennek a teremtményeiről és isteni törvények szerint működő élet-jelenségekről van szó.
De álljunk meg egy szóra. Mert méltán teszi fel a mai olvasó azt a kérdést, hogy nem-e csúsztam el az eszmefuttatással az eredeti szándékomtól, tehát, hogy miféle kapcsolat lehetséges, a korona-vírus járvány, meg a másfél évvel korábban rám törthasogató fül-fájásomnak az igazi, spirituális okai között? Hát éppen az, hogy az én akkori, rettenetes fülfájásomnak is volt spirituális oka, ami nem volt más, mint az én akkori metafizikai belátási képtelenségem. És ugyanúgy annak is van spirituális, sőt: kauzális oka, hogy ez a fránya korona-vírus, amit csak néhány felnövekvő politikai hatalomnak fészket adó országba (Kínába, egyes arab-országokba) akartak bevetni a világ politikájával pókerező ultra-gazdagok, világ-szerte elterjedt, és megtámadta azoknak az államoknak a népeit is, amely államok tudósai kikutyulták ezt a veszedelmes vírust. És ez nálam, már nem vallásos hit kérdése, hanem, a sors figyelői hivatásom gyakorlása közben megfigyelt, emberiség szintű, általános mentalitás között és a sors-jelenségek közötti összefüggések megfigyeléséből eredő logikus és racionális következtetés kérdése.




(folytatása következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: A hit és a covid
HozzászólásElküldve: 2021.05.05. 16:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
IV.

Asztrológusként azt is megfigyeltem, hogy az "értelmes" hit részleges elvesztésének a legnagyobb veszélye az Ikrek, a Szűz, a Skorpió és a Halak jellegű karmával született személyek esetében jelenik meg. A hitet bizonyos szélsőséges esetekben menthetetlenül kikezdő kételkedésre való hajlamot tehát, a felsorolt konstellációkra jellemző karmák legfőbb jellemvonásainak a különböző, más konstellációkra jellemző negatív vonásokkal keveredő kombinációjában, e negatív értelmi – szellemi kombinációk felerősödésében találhatjuk meg. És ez nem más, mint a filozófiai, vagy a technikai spekulációval elegyedő folytonos kételkedés és kétkedés abban, hogy a belső boldogság elérése érdekében, vagyis karma-oldás érdekében inkarnálódunk és élünk. E kétkedés hatása alatt, a tudományos észszerűség által létrehozott árnyék-én nevű, második öntudat gazdája (Ti., a gazda-személy!), rejtetten azon kezd spekulálni, hogy vajon mekkora az adott negatív élethelyzetben az esélye és lehetősége a boldogságra, amennyiben ő, még – egyelőre... – nem tud a karma-oldás szükség-elvének elköteleződni, mivel az elköteleződés előtt még ezt és ezt meg kell tennie. Még ezt és ezt el kell intéznie, le kell zárnia, ezt és ezt a külső megvalósítást és anyagi, vagy nem anyagi jellegű feltételt, még el kell érnie, stb.. És hogy ezen, a számára kívülről várt, vagy csak a jövőben elérhető külső körülmények által állítólag biztosított kedvező lehetőségen belül, képesnek érzi-e magát, például a Halak, vagy a Skorpió-karma esetében, már most boldog lenni, vagy "majd csak később", ha az idő, vagy más külső tényező, meghozza számára a szükséges külső feltételeket?

Majd akkor… „ha meggyógyultam. Vagy akkor, ha sikerül ezt és ezt az állapotot, vagy körülményt elérni, meg amazt a sértést, vagy csalódást annyira elfelejteni, hogy ne fájjon, vagy ha elintéztem ezzel és ezzel ezt és azt, és majd ha kipihentem magam, ha elvégeztem ezt és ezt az iskolát, vagy egyetemet…, ha megszereztem a harmadik, negyedik, vagy ötödik diplomámat is. (De komolyan: találkoztam ilyen esettel is!) Ha a lakást megvettem, vagy a házat felépítettem, ha ennyi és ennyi pénzt kerestem és félretettem, vagy ha meg találtam a páromat, ha feleségül vettem, vagy férjhez mentem. Ha megfogantam, ha megszültem, ha gyermekemet felneveltem, ha ebből és ebből kigyógyultam és vissza nyertem az erőmet, ha megerősödtem, ha vissza nyertem a nyugalmamat, az odafigyelési és az odaadási képességemet, ha megtanultam autót vezetni, vagy magam fegyelmezni és nem idegesedek fel. Ha a gyermekeimre, illetve azok után főzni mosni, mosogatni, takarítani nem kell többet, ha nem kell fát vágni, vizet hozni, csapot szerelni, regényt írni, házat, vagy képet festeni, házat tervezni, stb." – Majd akkor, majd máskor, mindig a jövőben lenni boldog, és soha sem most, soha sem a jelenben.
Nos, ez a mindig a jövőben élés, ez a jelennek a fiktív jövőért való elárulása, nem más mint maga a vastag hitetlenség, illetve az éberség-nélküli élet, a hitehagyás jellegzetes magatartása, az árnyék-énnek való behódolás, az ördögnek való „önkéntes” alárendelődésnek az emberiség-szintű jelensége.
A mágia szakértők (Pl. az agykontrollosok) azt mondják, hogy a boldogság nem más, mint a mágiában való hit és a megfelelő technikákkal végrehajtott tárgyi képzelgés eredménye és következménye miatti öröm. Mert például, minél nagyobb mértékben elhiszed azt, hogy már meg is kaptad azt, amire vágyakozol és amiről magadnak határozott képzeteket alkotsz, annál biztosabb, hogy meg is kapod és akkor boldog lehetsz. És csakugyan, ezt is és azt is el lehet érni agykontrollozással (mágiázással), nem csak szorgalmas kétkezi, vagy értelmi munkával, vagy gazdasági csalással és szélhámoskodással, ügyeskedéssel. Tehát, pusztán a mágikus erejű képzeletünkkel való "munkálkodás" segítségével is. Arról viszont nem szólnak az agykontroll-sikerek, hogy az agykontroll-sikert hozó mentális (mágikus) gyógyszereknek, durvább sorsrontó „mellékhatásai” is lehetnek, mint a kémiai gyógyszereknek! Pedig ott van rá élő példának maga a magyar agykontroll főpapja, dr. Domján László, akit végül sikerült, sok - sok évi kínlódás és szenvedés után, az orvos kollégáinak kigyógyítani a senkitől nem öröklött Parkinson-betegségéből, de igen erős nyomokkal, vagyis jól látható és érzékelhető káros következményekkel. Az egészben csak az a furcsa, hogy a velem egy idős doktor úr, miért nem kérdezett meg egy asztrológust sem, arról, hogy miért kellett neki ebben a szerencsétlen állapotba bekerülnie, amikor ő "csak jót akart mindenkinek"? De milyen jót? Azt a jót, amiről Jézus már 2000 éve figyelmeztetett, hogy egyáltalán nem jó az, ha az ember meg akarja nyerni az életét bármivel is, ahelyett, hogy feláldozná azt. Ahelyett tehát, hogy felvállalná a horoszkópjából kiolvasható karma-oldást lehetővé tevő, gyakorlati életfeladatait (Ti., a keresztjét!) és szép lassan, tehát rendre beteljesítené azokat?
Minden asztrológus tudja már, hogy mágiázással, nem lehet elérni – beidézni… - semmit, ami a horoszkópunkból kiolvasható megváltódási – karma-oldási – életprogramunkban nincs benne. Vagyis, ami nincs "megírva a nagykönyvben", ami az isteni élettervünkben (tehát az asztrológiai sorsképletünkben) nincs benne! Sőt…

Ráadásul, ezzel az agykontrollos – mágiában való (Kétségtelenül reális!) hittel, az ún. ezoterikus önámításoknak a lényegéhez is elérkeztünk, amit ugyancsak az árnyék-én hatására követnek el az ún. hívek, mivel az, hogy ezt el tudjuk hinni, hogy a mágia jelensége létezik és úgymond működik, csak látszatra hit kérdése! Valójában ez, tehát az ún. természetes mágia létezésében való hit megvalósulásához, bőven elég annak a gyakorlati eredményeinek (pl. az agykontrollozásnak) a megtapasztalása. Ez tehát még csak meggyőződés, tehát az, hogy az agykontroll "működik", vagyis, hogy létezik a mágia jelensége, még nem hit, vagy nem-hit kérdése. De azt is kell tudni, hogy ez, a mágia jelenségében való hit, annak a magas rendű értelemnek, amit hitnek is lehet nevezni, egy kisebbik rész, sőt, a hitnek ez lényegében csak egy icurka - picurka része. Egyrészt.
Másrészt, azt is bárki beláthatja, hogy azok alapján, amit a hitről eddig leírtam, egyáltalán nem hit kérdése az, hogy egészséges férfi tud-e kalapálni, fúrni - faragni, födet ásni és fűrészelni, és csákányozni és lapátolni és csapot javítani, ha erre szükség adódik. Vagy az, hogy érettségizett személy minimum a négy aritmetikai alapműveletet tudja és bizonyos dolgokat ki tud számolni ezek segítségével. Szóval nagyon kényesen kell bánni a hit kérdésével is, mert részben hibás tájékozódás következménye esetén, részben a gyakorlati megtapasztalás hiánya (elmaradása) esetén, végül mindig kiderülhet az, hogy valójában nincs is hitünk, vagyis az, hogy mindössze naivitásunk következtében hittünk el dolgokat. Illetve az, hogy teljesen alaptalanul várjuk el magunktól, vagy a társunktól, a társainktól a hitet, miközben nekünk is csak maximum vakhitünk, ha van és misztikus, vagy vallásos fantazmagóriákban, vagyis szellemi bábel-tornyokban hiszünk.
Még egyszer leírom tehát, hogy a hit nem más, mint annak a magas rendű élet-értelemnek a személyes meggyőződéssé válása, hogy, még a szenvedést is eredményező, karmával telt emberi életünknek is létezik egy pozitív értelme, mivel a teremtés eredeti célja és rendeltetése pozitív. Hiszen a teremtés maga is, tehát a teremtő Isten is, az abszolút boldogságból jött létre, vagyis abból a magas rendű intelligenciát is tartalmazó szellemi – spirituális és kauzális állapotból, amit Isteni, vagy abszolút létnek nevezünk. És amely megértési állapotban képesekké válunk kizárólag pozitívan és kreatívan gondolkozni, érezni és főként: képzelegni. Amely pozitív képzelgés viszont, nem jelenti ugyanazt, amit az agykontrollosok tesznek, ti., hogy bármiről, amiről azt képzelik, hogy őket boldoggá tehetné „ha meg volna” (vagy, „ha nem volna”. – Pl. a férjüknek vagy a feleségüknek vagy a gyermeküknek, vagy a vejüknek egy általuk képzelt rossz szokása…), akkor boldogak lehetnének… A hit tehát nem előfeltételek létének, vagy nem létének a kérdése, hanem a lényünk és a törekvéseink törvényességének (moralitásának) a létének vagy nem-létének, és e pozitív képzetrendszer pozitív következményeinek a beteljesülési lehetőségében való meggyőződésnek (Az igazi „hitnek”) a kérdése!

(folytatása következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hit és a covid
HozzászólásElküldve: 2021.05.05. 19:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
V.

De nem csak az agykontroll használja fel a mágia jelenségét, rengeteg olyan gyógyító- és állítólagos élet-minőség javító szellemi - spirituális és misztikus iskola és csoportosulás van, amelyik ezt a - többé kevésbé irányítható és kihasználható (kizsákmányolható) - egyetemes teremtői jelenséget veszi alapul és lovagolja meg és állítólag mindig sikerrel. Az állítólag - kifejezés nem azt jelenti, hogy én kételkednék a jelenség létezésében és az irányított (fokuszált) emberi képzelet mágikus erejének a kihasználási lehetőségében, hanem csak azt, hogy a Teremtés és a Mágia Egyetemes Törvénye mellett, léteznek a kiegyenlítődés és a Polaritás törvényei is, sőt, még a "Hetedik" Törvény is, tehát az imagináció-tisztítás szükségének, vagyis, a karma-oldás szükségének a törvénye is, amely törvénye, amennyiben nincsenek tiszteletben tartva (kielégítve), akár teljesen is semlegesíthetik és érvényteleníthetik a mágiázás segítségével történő "életnyerési" lehetőségeinket. Nem véletlenül az "Aki meg akarja nyerni az életét..." - krisztusi mondat lett a kereszténység egyik alap kinyilatkoztatása.

Mert az agykontroll és a más misztikus - gyógyítói, sámánisztikus - iskolák és különböző spirituális - szellemi irányzatok tananyagában szereplő, irányítható felszíni képzelet és képzelgés mellett és alatt ott van az egész nap mégsem irányítható és teljes egészében, még az agykontrollozás alatt sem befogható, önkéntelen és automatikus - de szintén mágikus erejű, tehát sors-körülmény gyártó - karmikus képzelgésünk is. És ezzel, az egyesek által sokat vadászott "különleges és pozitív képességek" alatti képességeinkkel van a baj. Ezek miatt nyilatkozta ki Jézus azt, hogy "...aki feláldozza az életét, megnyeri azt." Erre, a karmikus képzelet-tisztítás szükségre, erre a karma-oldásra szánt idő és figyelem és energia-áldozatra hívatott felhívni a figyelmet a kereszt szimbóluma.
Nem tudom, hogy leírtam-e már valahol, de arra emlékszem, hogy a Youtube-ra feltöltött metafizikai - asztrológiai előadásaimban többször is beszéltem arról, hogy egy ugyanolyan, de annál összetettebb, mai divatos szóval hálózatként jellemzett, egymással összefüggő és egymást keresztező, egymáson áthatoló (De persze, a hálózatoknál sokkal több és összetettebb és finomabb és durvább erőket - és információkat tartalmazó terek összefüggés-rendszerről van szó) szellemi - spirituális és kauzális erőterekben (aurákban) létezünk, mint az un. biológiai ökoszisztémák. Naiv elképzelés tehát az, hogy néhány mágiázási trükkel és technikával - technológiával, irányíthatnánk, vagy rendbe hozhatnánk és rendben tarthatnánk az életünket, az egészségünket, a párkapcsolati, vagy a családi viszonyainkat. És ezzel nem az agykontrollt, vagy a többi szellemi - spirituális és misztikus mozgalomnak a kétségkívül, nemes szándékú eszmerendszerét és törekvéseit kívánom leértékelni - mi sem áll tőlem távolabb, hiszen a sok ostoba materialista - politikai eszme mellett, vagy a nem kevésbé szűk-látókörű vallásos dogmák mellett és ellenére, ezek, ha csak egy keveset is, de kapcsolatban tartják az emberiség egy kicsiny részét a szellemi valósággal. Hanem arra kívánok figyelmeztetni, hogy ez, a több dimenziós és egymással összefüggésben levő és velünk együtt egymással is kölcsönhatásban levő erőtér-rendszer, ugyanolyan mágikus erejű, kényszerítő (Tehát élethelyzet - alakító!) hatással van ránk, mint az agykontrollozás pl. az egészségünkre. Ez a sors-körülmény változtatásokat is előidézni képes, rendkívülien összetett kényszer - "erőháló" viszont, aminek ki vagyunk szolgáltatva, ha tudunk róla, ha nem, ugyancsak a megváltás egyetemes törvény logikája, meg a többi, fent is idézett egyetemes törvény logikája szerint "végzi a megváltói dolgát" a sorsunkban, vagyis a sorskörülményeinkben.

A hit - Tehát az a hit, amelyiknek van kétségtelen, de a lineáris – tudományos logikával nem mindig követhető és kiszámítható, néha azonnal és materialista logikával megmagyarázhatatlan és kiszámíthatatlan, pozitív, „mágikus” következménye is! –, felveti tehát a naivitás és az önámítás kérdését is, illetve, elkerülhetetlenné teszi naivitásból eredő, un. "tudatos sorsirányítási" téveszmék és tévképzetek kérdését, illetve, a rögeszme-gyártás és a mentális realitás-vesztés jelensége a megemlítésének a szükségét is. Figyelem: nem ezeknek a vizsgálatát, hanem csak a megemlítő számba vételét, mivel az utóbbiak képezik azoknak a veszélyes tévhit-rendszereknek a tárgyát, amelyeket szélsőséges esetekben meg próbálnak "kigyógyítani" a pszichológusok és a pszichiáterek, de amelyeknek a többsége bent marad a társadalmi köztudatban, mint néphit, vagyis mint olyan politikai manipuláció eredménye, mint az is, hogy a korona-vírus fertőzések megelőzhetők és csökkenthetők a rengeteg felesleges személy-közti és szociális kapcsolati és érintkezési korlátozással, amelyeknek a hasznosságát az orvosok mind cáfolják, sőt amelyek némelyikének a káros hatásait és következményit, a nagyvilági politikai erők és hatalmak által be nem szippantott orvosok, nem csak tudományos elméletekkel, de statisztikai adatokkal is kimutatták és alátámasztották.


(folytatása következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hit és a covid
HozzászólásElküldve: 2021.05.06. 21:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
VI.

És, ha ezeknek a tömeges a politika, vagy a féltre értett (idealizált) tudomány által létrehozott babonáknak a kollektív tudattalanba való bejutását és megállapodását is figyelembe vesszük, mindjárt ki is derül, hogy a valós és pozitív (tehát az élet pozitív értelmébe vetett) hitnek milyen (Adott esetben éppenséggel: védelmező!) jótékony hatásai és eredményei lehetnek. Szó van arról, hogy egy Nobel-díjra felterjesztett orosz biológus, akinek most nem jut eszembe a neve, kimutatta, hogy a covidnak nem csak mikroszkóppal is alig érzékelhető materiális megjelenési formája van, hanem az hullám természetű is. Sőt, hogy az mint mágikus képességekkel bíró eszmei erőtér, mintha a mentális dimenzióban is létezik. Úgy teheát mint óriási eszmei entitás (géniusz) és így, külön elméje, vagyis intelligens spirituális morfogenetikus erőtere is létezne...
És így már jobban érthető az is, hogy a különféle materiális járványügyi intézkedések ellenére, miért terjed a vírus olyan nagy erővel, minthogyha ezek az intézkedések nem is történnének meg. Ami tehát a tévhitek mágikus hatásait és vissza-hatásait illeti, például, a mi gyermekeink is, mindig akkor lettek betegek kicsi korukban, vagy akkor érte őket valamilyen kisebb, vagy nagyobb baleset, amikor (És ez mindig kiderült utólag.) az édesanyjuk nagyon intenzíven küzdött valamilyen elfojtott és elrejtett lelki problémájával. De mivel a nők - Általában és többségben (még egyelőre!) öntudatlan és önkéntelen. - mágikus ereje jóval nagyobb, mint a férfiaké, tehát, az anyák mágikus ereje nagyobb, mint az apáké, nekem bármekkora hitem is lenne, addig nem lehettem teljesen nyugodt, amíg azt nem láttam, hogy az első feleségemtől született gyermekeim nem jutnak el a szellemi - lelki önállósodás küszöbéig. Vagyis, az öntudati önállósodásukig, amikor is, az aurájuk teljesen különválik az édesanyjuk aurájától, amely spirituális-energetikai térben, ők nem csak, hogy magzatként kifejlődtek, de amelynek "az oltalmában" az ők aurája is kifejlődött, és így, többé már nem lesznek az édesanyjuk spirituális - energetikai erőterének a kiszolgáltatottjai.
Hogy miért csak az édesanyjuk aurája és tehát, a spirituális információs-energetikai hatásai érvényesülnek a gyermekek tudattalan élet-eseményeire (egészségére, baleseteire, stb.), és az édesapjuké miért nem annyira? Erre még biológiai magyarázat is van, noha ez a logikus magyarázatnak csak a felszíni része a teljes igazságnak, de a köznapi megértésünk szintjén, ez is teljesen hatásos: 1) Mert a női petesejt százszor nagyobb mint az azt megtermékenyítő a férfiak ivarsejtje. 2) Mert nem az apák érlelik a magzatokat 9 hónapon át a szívük alatt és tehát az aurájukban, hanem az édesanyák. És 3). Mert a lány-babák, teljes petesejt-készlettel születnek a világra és azt követően egyetlen petesejt sem alakul ki bennük, Tehát az a petesejt, amiből én lettem, 30 évet az édesanyámnak a lelki - szellemi, és öntudati önképzete által befolyásolt aurájában "érlelődött", miközben az annál százszor kisebb ivarsejt, ami azt megtermékenyítette, lehet, hogy csak néhány napja, esetleg néhány hete jött létre az apám heréjében. Az apám közvetlen szellemi - spirituális energia-tere és ereje tehát, nulla egész, nulla - nulla egy százalékban, vagyis egy ezrelékben ha hozza járulhatott az én spirituális (karmikus!) személyiségem kialakulásához. És befolyásolni még annyira sem tudott, miközben az édesanyám aurája, annál inkább. És ezzel így vannak az általam nemzett és gondozott és nevelt gyermekeink is.
Az utóbbit, 1998-ban, a Medárda lányunk születése után fedeztem fel teljesen véletlenül, az én apai spirituális "bélyegemet" keresvén a gyermekünk asztrológiai sorsképletében, akkor még a klasszikus asztrológia szempontjai szerint, gyakorló asztrológusként még nem tapasztalván meg a karma-pontok által jelzett negatív személyi meghatározódások jelentőségét. Ezért, akkoriban, amikor még kézzel, illetve aggyal számoltuk ki és rajzoltuk be az állatöv körébe a klasszikus horoszkóp elemek (Tehát csak a bolygók!) pozícióit, nem volt ahogy feltűnjön az, hogy az újszülöttnek a Mérleg-Lilithje ugyanabban a 12-esházban található, amely 12 házban az én sorsképletemben a Rák-Sárkányfarkam található. Ha ezt akkor ismertem-, tudtam és láttam volna, nem ébered fel bennem a gyanú, hogy az egy és két és három napos kislány spirituális meghatározódásait inkább az édesanyjától, tehát, az akkori feleségemtől örökölte, és nem kezdek el kutakodva, a szüleink és a nagyszüleink asztrológiai sorsképleteit és sors-történeteit vizsgálgatva, ok - okozati összefüggéseket keresgélni ebbe az irányba. És akkor és így, hetek és hónapok és évek teltével, az akkori hallgatóimból lett tanítványaim segítségével, akik szintén megvizsgálták a saját szüleiktől és nagyszüleiktől örökölhető spirituális örökségüket, felfedeztem és leírtam a generációkon átívelő, anyai ágról öröklött karma-programokat.
De hiába, hogy ezekről a felfedezéseimről tanulmányokat írtam és azokat könyvekben is kiadtam ("Utódok, szülők és szeretők az asztrológia tükrében" Neptun kiadó Csíkszereda, 2006, és: "A kramát az anyáktól örököljük, nem reinkarnációból, Publió kiadó, 2018, mivel az asztrológia egyrészt sok ezer éves axióma-rendszerrel bíró, másrészt félig leintett és lebecsült "misztikus" tudomány, nem úgy, mint a friss és rugalmas pszichológia, amely minden új szakmai felfedezést azonnal elismer és be is épít a rendszerébe. Ráadásul a magyar asztrológusok máig alig akarják elismerni és használni a karma-pontokat, amelyek által jelzett karmikus meghatározódások segítségével, tehát az un. karma-hatások segítségével, egyértelműen és pontosan követhető és kimutatható ez az anyai ági "terhes" örökség. Amely felfedezés ráadásul, így, hogy anyai ágról öröklődő karma (sors-teher), nem is szimpatikus éppen a nők körében, akik tudvalevőleg nagyobb un. fogyasztói a spirituális (ezoterikus) irodalomnak, mint az azoknál magukat szellemileg "komolyabbnak" képzelő férfiak.
Így tehát az Orvos Noémi nevű,közismertté vált klinikai pszichológus, aki ugyanezt a karma-öröklési jelenséget felfedezte és leírta - de nem differenciáltan mint én, tehát nem csak női vonalon származtatja a különböző (konstellációk szerinti) karmákat -, óriási sikert arathatott, amit én most nem sértettségből írok meg, hanem azért, mert ez a siker és elismertség most, alá támasztja mindazt, amit leakarok írni a hitről és a covidról szóló, jelen tanulmányomban. Tehát, az Orvos Noémi nevű sikeres pszichológus által felfedezett és népszerűsített családi morfogenetikai erőterek általi öröklődésnek a ténye is segítségemre lehet, annak a "tudománytalan" asztrológiai ténynek a bebizonyításában, hogy a koronavírus járványt nem lehet megfékezni és megszüntetni a politikusok általerőltetett ostoba korlátozásokkal, sem az ennek az érdekében legyártott, kínai, orosz, amerikai angol, vagy német gyártmányú un. védőoltásokkal, amennyiben annak annál sokkal magasabb rendű (lelki - szellemi) dimenziókban, vagyis: az emberi aurák finom rétegeiben találhatók a gyökerei.

Nagyon óvatosnak kell lennünk tehát a hit kérdésével, amelyet nem szabad összetéveszteni sem a vallásossággal, sem a mágia minden karmikus feltétel ellenére működő, korlátlan lehetőségeibe vetett, fantáziadús vakhittel. De ezen felül is, a legegészségesebb az, ha tudomásul vesszük azt, hogy egymással interferenciában levő, de egymástól különböző kauzális, spirituális, mentális, asztrális és energetikai erőterek hatás és vonzás-körében élünk, és ez az élet csak és csakis úgy lehet ténylegesen, tehát minden szempontbólés minden dimenzióban "egész-séges", hogyha mi, ezt a tényt és ezeket a hatásokat is figyelembe vesszük a saját magunkhoz (Tehát a spirituális ős-magukhoz: "az isteni szikránkhoz"), meg a szereteteinkhez és a többi emberhez, és a természethez, és most: a covid spirituális erőteréhez (géniuszához) való viszonyulásunkban.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hit és a covid
HozzászólásElküldve: 2021.05.11. 19:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
VI.
A hit kérdésének a mélyebb megvilágítása érdekében, vessünk egy pillantást a hitnek és a hitetlenségnek a sötét (karma-dagasztási) oldalára:

Valamikor nagyon régen, egy olyan személytől kaptam horoszkóprendelést, akinek mind a szellemi-lelki állapota, mind az élethelyzete jellegzetes mintája volt a fent leírt kételkedésnek, vagyis az Ikrek- és az árnyék-én jelenségének. Természetesen, a szakmai diszkréció szellemében, mind a neveket, mind az idő-vonatkozásokat átírtam.


” Kedves Szilárd!
Egypetéjű ikerpár tagjaként születtem, az ikerpárom két héttel a születésünk előtt meghalt.
Férjem sajnos nincsen, de van egy zavarosan kusza élettársi viszonyom. Az első kapcsolatom öt éve kezdődött Árpáddal. Ez a kapcsolat valójában még mindig nem zárult le, s ez a fő-fő problémám, amiért megkerestelek. S bármennyire szégyellem, de, mialatt ez a kapcsolat tartott és tart, nekem volt több más szexuális kapcsolatom párhuzamosan. Aki ezek közül igazán lényeges, Zsombi, aki 1977. május 2O-án, született.
Jelenleg együtt élek Árpáddal, de nem akarok. Az én lakásomba fogadtam őt, mert érzelmileg képtelen voltam elengedni és ez azóta is így van.
Megismerkedésünk utáni két éven át nagyon szerelmesek voltunk egymásba, de távkapcsolatban éltünk és én egyetemre jártam, ő nem, és talán logikus, talán nem, de tény az, hogy a kollégiumban ért sok kísértés között, én eltávolodtam tőle érzelmileg, miközben, egyúttal ma is úgy érzem, hogy mégis csak hozzá kötődöm érzelmileg legjobban minden ember közül. De ez a kötődés amilyen mély, nekem ugyanakkor éppen olyan terhes. Jenőbe szerettem belé először Árpád után- és mellett, pár hónapig tartott a kapcsolat, visszament Erdélybe, valószínűleg az volt s megszakadás igazi oka, hogy nem tudtam érte elhagyni Árpádot. Azután volt egy Loránd nevű fiú, akibe sosem voltam szerelmes, de sokáig próbált meghódítani, várni rám. Azután találkoztam Zsombival, akibe máig szerelmes vagyok, másfél évig voltunk együtt, úgy, hogy neki is volt párhuzamosan egy távkapcsolata, sajnos. Aztán Angliába ment tanulni és onnan szakított velem, gondolta, így könnyebb lesz. Azért szakított velem, mert Árpádot ide engedtem költözni, a lakásomba. Fel sem fogtam, hogy ettől ő elborzad majd és, hogy szakít velem. Kint az egyik csoporttársa a barátnője lett, azóta is vele van, nem boldog, hízik és epebántalmai vannak. Nagyon szeretem és nagyon szeretnék vele lenni, de nem lehet. Mártonnal másfél hónapig jártam Zsombi után, csak hittem, hogy szerelmes vagyok belé, tőle megtanultam azt, hogy egy fiú akkor is reagálhat higgadtan és szeretettel, ha elhagyom őt. S hogy nem kell félnem. Ő volt talán eddig a legspirituálisabban élő ember, aki nap mint nap az egyetemes törvényeket betartva él, úgy, hogy nem igen érdekli a spiritualitás, csak éppen ő maga tele van vele, annak a racionális tudta nélkül.
Szégyellem a fenti listát.
Amikor összejöttem Zsombival, nem sokkal utána csúnya térdszalag-szakadása lett. Ezt megelőzően felborultunk egy kisbusszal, barátokkal együtt, de senki nem sérült meg, holott akár meg is halhattunk volna.
Árpád előtt mindent megpróbálva titkoltam az egyéb dolgokat, de persze a legfontosabbra, Zsombira rájött. Annál inkább ragaszkodik hozzám sajnos.
Betegségeimet illetően, miután elhagyott Jenő, tüdőgyulladást kaptam.
Én jelenleg, illetve már vagy 5 éve azon gondolkodom éjjel-nappal, hogy szakítsak-e Árpáddal és ha igen, hogyan mondjam meg neki és képtelen vagyok rá. Sokszor elhatározom, s amikor meg kéne mondanom, bele se tudok kezdeni, inkább másról beszélek.
Vasárnap is elterveztem egy ilyen beszélgetést, de végül csak kerülni bírtam őt. Míg végül késő este szeretkezni kezdtünk és véletlenül belém jutott némi sperma. Ezért tegnap és ma dolgozni sem mentem, esemény utáni tablettáért mentem az orvoshoz, amit bevettem és borzasztóan szomorú lettem, mert úgy éreztem, ha egyesült már bennem egy hímivarsejt a petesejttel, akkor én most gyerekgyilkos, életgyilkos vagyok. De Árpád kijelentette, hogy nem akar még gyereket, ez is fájt, de nem csodálom, és én sem tőle.
Zsombival szombaton beszéltem, aki azt mondta, hogy ha lezárta a kapcsolatát a jelenlegi barátnőjével nem tartja elképzelhetetlennek, hogy újra együtt legyünk, bár jelenleg minden érzése tompa vagy kihűlt, mert eltávolodott tőlem, amikor Árpád ide költözött hozzám.
Azt hallani, hogy azt mondja, hogy jelenleg nem úgy érzi, hogy szerelmes belém, szörnyű volt.
Tudom, gyönyörű egy történetem van...ezért kérek segítséget.
Barátsággal,
Aranka/”
/Kedves Aranka!
Csatoltan küldöm a legutóbb írt tanulmányomat is az Ikrek-karmáról, mivel a tied tipikusan erről, az árnyék-én problémáról szól. Amennyiben ugyanis, megnézed a képletet láthatod, hogy a Merkúrod együtt áll a Vénusszal (8. házban), a Szaturnuszod a Plútóval (9. ház, tehát amúgy is szükséged lesz a személyes metafizikai ismeretszerzésre is), a Jupitered az Uránusszal (11 ház) és a Sárkányfarkad a Neptunusszal. Hát mi ez, ha nem tipikusan, rejtett Ikrek-karmával terhelt képlet?! – Nincs tehát amit csodálkozni a jelen helyzeteden! Küldöm az ide vonatkozó tanulmányt. Esetleg, ha a tanulmány olvasása után, írnál még valamit mindezekkel kapcsolatban - bármi, amiről úgy érzed, hogy értékes és fényhozó gyakorlati tény lehet, szívesen veszem.
Ugyanakkor, nagyon fontos, hogy mindezektől mihamarabb megszabadulj a téged elveszejteni törekvő és ezért mindenféle új, szerelmi boldogsági lehetőségeket sugalló árnyék-énedtől az asztrológiai karma- feltárások és a megfelelő tanácsadás segítségével, mivel a sorsképleted alapján, de korodtól fogva is, minél hamarabb édesanyává kell válnod (Persze, nem ebben az árnyék-énnel terhelt állapotban!), mivel a Holdad az V. Házban, az önkifejezés és önmegvalósítás életkörében, valamint az érett öntudat kifejlődését megtestesítő horoszkópházban áll!
- Itt majd rengeteg mondanivalóm lesz, arról, hogy miként viselkednek infantilisen veled szemben a szerelmeid, illetve te velük szemben. – Esetleg erről is írhatnál...
Barátsággal: Szilárd/

/Kedves Szilárd!
köszönöm a gyors választ, rendkívül örültem neki, a csatolmányoknak is.
Amikor azt írtad, hogy nincs amin csodálkozni a helyzetemen, nekiálltam sírni. Régóta szenvedek és érzem a felelősségemet és mégsem oldom meg a helyzetemet.
Egyébként már ismertem a tanulmányodat az iker-karmáról, végiglapoztam a tanulmányaidat és amihez a cím alapján közöm lehet (persze bizonyára végső soron valamennyihez...) azokat el is olvastam. De most elolvastam ezt még egyszer, és leírom, ami eszembe jut. Hogy édesanyám hogy érezhette magát, amikor fogantam, nem tudom, meg kell kérdeznem, hátha kiderül valami, mert igyekszik őszinte lenni, azt hiszem, mióta látja a borzasztó életvezetésemet; én tudom a családból egyedül az abortuszát is...és most úgy érzem, hogy sajnos, beálltam mögé a sorba.
Szóval az édes-anyám az egy kérdés, azt el tudom képzelni, hogy világ életében ambivalens érzelmei voltak apa iránt, mindig nagyon szerelmes volt belé, közben meg talán az első hónapoktól egyúttal gyűlölte is, mert teljesen más volt, mint ő, apa egy lelki terrorista.
Ami viszont engem illet, az árnyék-én leírást nagyon találónak érzem. Mostanában (pár éve) a tükörbe is alig bírok belenézni, hacsak nem hogy elsminkeljem a hirtelen feldúsult pattanásaimat munkába menet, de a saját szemembe nem bírok sokáig belenézni. Azt érzem ugyanis, hogy egy gonosz, keserű valaki néz vissza, akiről igenis azt éreztem, mielőtt erről olvastam is volna, hogy halott. (Az aurámban maradt, de pár hetes magzatkorában elhalt ikertestvérem tudniillik.) Egy szenvedő szörny, akit sajnálok. De félek is tőle. Azért nem tudom sokáig nézni, mert borzongok tőle, félek tőle. Azelőtt ha a tükörbe néztem, szimpatikusnak találtam az arcomat, tudtam, hogy az enyém és mindig magamra mosolyogtam. Most már mosolyról szó nincsen. Olyan, mintha nem én lennék. És általában is ezt érzem, mintha nem is lennék itt, mintha nem is az én testem volna ez a test, mintha valaki más élné az életemet. A bűntudat, az az enyém, egyedül azt érzem magaménak.
És konkrét eseményhez tudom kötni ezt a bekattanását valami negatív programnak, az árnyék-énem teljes jelentkezésének. Amikor először megpróbáltam szakítani Árpáddal, 2005-ben, és láttam az ő mérhetetlen fájdalmat, és magam is sokkoló, brutális fájdalmat éreztem. Illetve akkor még csak sokkoltan felutaztam Árpádhoz Budapestre, ő szavakkal azt mondta, amit elvártam tőle, hogy akkor ő elmegy, ha így döntöttem, s akkor hagyjam is őt békén. De másnap, mire én már Budapesten beszédelegtem még mindig sokkhatás alatt az egyetemre, ő már tíz sms-t írt, hogy menjek vissza hozzá, és én, az akaratom ellenére, visszafogadtam őt...és tessék, azóta is együtt vagyunk és keserítjük egymás életét. Onnantól fogva, kisebb fény-bevillanásokkal, lehetőségekkel, amiket mind elszalasztottam, folyamatosan csak romlik az életem. Régen mindig volt az arcomon egy levakarhatatlan mosoly, és bolond optimista voltam, mások fürödtek a könnyedségemben. Mostanra egy állandóan szorongó, félős, gyakran agresszív, rosszkedvű ember vagyok.
A szerelmeimmel kapcsolatban amit írtál az infantilizmusról..., nem nagyon tudom, pontosan mire gondolsz. Vagy csak nem akarom tudni…, nem tudom. Hogy gyerekesek vagyunk egymással, hát biztosan, de akkor én nem tudom, hogyan kell felnőttesen, vagy ha megpróbálom, az érzéseim eltérítenek, vagy haragszom vagy nem tudok dolgokat elfogadni. De nem tudok mit írni. Árpáddal régen imádtuk egymást, és valóban, most már össze se lehet azzal hasonlítani a kapcsolatunkat. Nem is tudunk igazán beszélgetni, mert az igazat nem mondjuk el egymásnak... Zsombival tudom, mindig is abszurd volt a kapcsolatunk, mégis úgy vágyom rá, hogy ő legyen életem legfontosabb része és én az övének, miközben Árpáddal élek és gőzöm nincs arról, hogy ezt az állapotot miképpen szüntethetném meg.
Hálával
Aranka”
/”Kedves Szilárd!
Amint elküldtem az e-mailemet, eszembe jutott még valami az ikrek-karmával kapcsolatban.
Egyszer az történt, hogy megkezdődött az egyetemen a nyári szünet, Árpád otthon volt Zalaegerszegen, akkor már egy éve nagyon szerettük egymást. Felhívtam ide hozzám a lakásomba, hogy zavartalanul eltölthessünk pár napot itt Budapesten, nagy szerelmünkben. Akkor először le is feküdtünk egymással, persze esetlen történet volt az egész, de közöttünk már olyan bizalom volt, hogy szégyenkezni egymás előtt nem kellett. Még aznap utaztunk hazafelé a szülői házakba és a vonatjegy-vásárláskor nagyon becsaptak bennünket. Árpád szegény volt, nekem apukám mindig jól keresett és a vonaton a kalauz büntetését teljes egészében én fizettem ki. Árpádnál annyi pénz összesen nem is volt. Én ezt még úgy próbáltam lerendezni magamban, bár őszintén szólva zavart, mert én voltam a lány, és hirtelen úgy éreztem magam, mint egy anya, aki a kisfiának fizet.
Persze ez ütközött az elveimmel, ez az érzés, mert sosem szerettem jómódúnak lenni, mert kirekesztve éreztem magam a gyerektársadalomból, és soha de soha nem néztem én le akármilyen szegény embert. Megtanítottak rá, hogy vannak szegény és gazdagabb emberek és ez attól teljesen független, hogy valaki jó vagy rossz ember. De mondom mégis rossz érzés volt, hogy én fizettem ki mindent, és ezt Árpád meg valahol tudattalanul meg is érezhette és olyan idegen módon agresszív lett a kalauzzal. Én utána rettenetesen szégyelltem magam. De ezt alig mertem bevallani magamnak. Amikor éppen nagyon boldognak kellett volna lennem, mert először töltöttünk sok időt csak ketten, az első szeretkezésünk után voltunk. Ehelyett rémesen éreztem magam. És otthon este olyan történt, ami még sosem.
Számomra teljesen irracionálisan sírni kezdtem és végtelen kétségbeesésbe zuhantam és szorongtam, féltem, valamitől, nem tudom, mitől és életembe először keresni kezdtem az ikertestvéremet, hogy lehet és azt is gondoltam, hogy talán nem is volt igaz, amit a szüleim mondanak, vagy ha igen, lehet, hogy mégis él, és úgy zokogtam és viselkedtem, mint egy őrült. Másnapra elfojtottam magamban az egészet és éltem tovább az életemet és folytattam az Árpáddal való kapcsolatomat, nem beszélve a vonatos aggályaimról, de már talán akkortól fogva semmi nem volt az igazi.
Az általad feltett kérdések közben is gondolkoztam, Igazad lehet, valahol infantilisen viselkedünk egymással, ha jobban belegondolok. Hiszen Árpáddal is, és Zsombival is egyfajta gyerekhangon szoktunk kommunikálni, kicsit úgy eljátsszuk a gyereket vagy nem is tudom. /
Hát még ezt szerettem volna.
Köszönettel: Aranka"/
Arankának elkészítettem a horoszkópját, és természetesen a legelső asztrológusi tanácsom az volt, hogy a két szerelme közül, valamelyiket, és lehetőleg a nála jóval fiatalabbat, az apai öntudattól és felelősségvállalástól iszonyodó, és magát Arankával eltartató Árpádot azonnal seprűzze ki a lelkéből és a lakásából. Nem tudom, mennyire fogadta meg a tanácsomat, illetve, ha meg is fogadta mennyire sikerült életének ettől a vastag kettősségétől megszabadulni, mert többet nem leveleztünk. A kettősség viszont, mindig a határozatlansággal jár együtt, tehát rombolja a hit mágikus erejét. Ugyanakkor, a szerelmi érzések és a gyávaság, nem szűnnek meg automatikusan attól, hogy a külső kettős állapotot megszüntettük. Az viszont biztos, hogy az élete tragédiáját okozó fő problémát, illetve annak a karmikus gyökereit és annak a szövődményeit, a többi karmikus problémájával együtt, tudatosítottam és ez a tudatosság mindenképpen elvezeti majd a sorsa rákfenéjének és az élete fő gondjának a feloldásához, női sorsa megoldásához és beteljesítéséhez. Remélhetően, el egészen az Ikrek-karmára és az árnyék-én sugallataira jellemző infantilizmus (Tudattalan személyes felelősség-hárítási kényszer) megszüntetéséig. Persze, sem az Arankával folytatott elő-levelezés, de még a tanulmány sem tudja elég érzékletesen visszaadni azt, hogy mi is történik tulajdonképpen az árnyék-énnel terhelt személyek lelkében, tudatában.
A fentieket főként annak az illusztrációjaképpen közöltem, hogy az árnyék-én az általa gyártott megtévesztő tévképzetek létrehozásával, nem csak az öngyilkosságokat képes előidézni, de tulajdonképpen mindig ott áll az ún. tiszta szerelmi kapcsolatok szétzüllésének az alapjánál is. Nem csak a testvér- barát- és az élettárs-árulások hátterében, és nem csak a különböző háttér-érdekek miatt létrejövő élettársi és házastársi kapcsolatok és más érdekszövetségek „logikus” felbomlásának az alapjainál van jelen.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hit és a covid
HozzászólásElküldve: 2021.05.21. 20:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
VII.
Mivel az, a néha még pozitív (mágikus) következményekkel is járó, ugyancsak pozitív lelki - szellemi és spirituális állapot és tudatos képzeleti-gondolkozási- érzelmi "tevékenység", ami a tradicionálisan gondozó személyek képzeletvilágában megjelenik, amikor a hit fogalmát kimondják, meghallják, vagy leírják - elolvassák, a természetétől fogva nem tud önmagánál többet és jobbat "kitalálni" sem illusztrációként, sem magyarázatként, sorsfigyelő asztrológusként, inkább a negatív hitről, vagyis, a korábban már említett árnyék-én természetéről írnék néhány mondatot. Az árnyék-én ugyanis éppen, hogy a hitetlenségnek, a hitetlenkedésnek, illetve a balhitnek a megtestesülése.
Az utóbbi években folytatott gyakorló asztrológusi munkám tapasztalataiból illetődve, meg a családban és a baráti – ismerősi körömben zajlott megfigyeléseim alapján, bátran leírhatom, hogy, hiába, hogy a keletkezése és a „működése” az Ikrek-jelenséghez köthető első sorban, de, az árnyék-én erőssége és veszélyessége (Tehát annak alattomossága, furmányos – furfangossága, rettenetesen nehéz leleplezése és feloldása.) a leginkább a Szűz – Halak tengelyhez kapcsolódik. És, hogy akkor válik nem csak a „gazdára” nézve veszélyessé, hanem a környezetére (nők esetében első sorban azok gyermekeikre.) nézve is veszélyessé, amennyiben az Ikrek karma, és a Szűz, vagy – és a Halak-karma, valamelyik tűz jegy szerinti (Kos, Oroszlán, Nyilas) karmával, vagy a Skorpió, vagy a Bak jellegű karmával társul. (Ha az utóbbiak közül mind a kettő jelen van egy sorsképletben, az árnyék-énre utaló jelekkel együtt, akkor az illető személy minimum a közbűnözésre hajlamos és örvendhet, hogy asztrológushoz fordult, mielőtt bekerült volna abba a sors-örvénybe, amely csakis végzetes betegséggel – vagy balesettel, súlyosabb esetben: börtönbe zárással, vagy még súlyosabb esetben: az ideje korán bekövetkező halállal végződhetne.
A Szűz karma, lévén, hogy akkor alakul ki, ha az anyai ági női felmenők egyike, vagy netalán egyenesen az édesanya, valamitől arra kényszerülvén, hogy erősen „oda kelljen tegye” az eszét az élete, illetve a családjuk életének a gyakorlati – hétköznapi problémáinak a megoldása érdekében (Átlagosnál butább, ostobább, közönyösebb, iszákosabb, vagy betegesebb, vagy más okokból való „haszna-vehetetlenebb” férjek esetében például. Esetleg azok elhalása, súlyos megrokkanása, vagy más okokból való hiánya esetében.) tehát ilyen szempontból úgymond, erősen mentális – racionális alkatú személyekké váltak (vált), a lány-utódja megfoganása előtt, tehát akiknek – akinek, igen erősen, vagy kizárólagosan pragmatikussá alakult, nem csak a gondolkozása, hanem az egész élet-víziója, mielőtt megfoganta volna azt a női utódját, akitől a vizsgált személy származik. Tehát az, az ősanya, aki, azt a lány-utódját megszülte, akitől aztán az a lány-gyermekek leszármazó generációján át, az, az ük, vagy dédunoka született, akinek az asztrológiai képletét vizsgáljuk. Tehát, hogyha a személy akinek a képletét vizsgáljuk, a gyermeke, vagy az unokája, egy ilyen ősanyának (édesanyának) aki ebben a szélsőségesen pragmatikus lelki – mentális állapotában kellett élnie, amikor azt a lánygyermekét megfoganta, akitől a vizsgált személy leszármazott. Azok születnek tehát ilyen karmával, akiknek az édesanyját már szélsőségesen az ún. józan paraszti, vagy a nagyokos értelmiségi – tudósi esze vezérli, tehát, akiknek az édesanyja olyan, tipikus értelmiségi szellemiséggel rendelkező nő volt, aki majdnem, vagy egészen vallásos módon hitt abban, hogy az életben minden, de legalább is, majdnem minden megoldható a józan ráció és logika, illetve a megfelelő tudományos tájékozottság és az annak megfelelő technikák alkalmazása – felhasználása segítségével.
Ez a karma csak szélsőséges estekben szokott különösebb bajt és problémát okozni, mert ennek a karmának, de még csak a puszta „szűzi képességeknek” is, köszönhetően, az illető személyek erős pragmatizmusa és általános tudományos – technikai jellegű, logikus az észjárása. Általában „jól mozog” mindenféle ún. technikai munkaterületen, üzemi – gyári technológiák „mérnöki” megoldás kieszelésében és alkalmazásában, az otthonul szolgáló lakás-, vagy ház és személyi autó-, meg háztartási gépek üzemeltetésében. Nők esetében a háztartási munkák elvégzésében és üzemeltetésében, a rend és a tisztaság fenntartásában, amikor nem éppen mindennek az ellenkező megnyilvánulásában és mindezzel homlokegyenest ellentétes mentalitásában jelentkezik a szűz-karma. (Ritkább esetben, ez már a mentális betegségek és a szutykosságig elmenő, rendetlenség és piszkosság eltűrésének a karmája. Ez az utóbbi mentalitás általában széles körben elkerüli a spirituális élet-vezérlés igényének még a lehetőségéről szóló gondolatát is. Tehát erről nem csak hogy nincs elég információnk, de ezekkel az esetekkel, amelyek gazdáit nem érdekli sem a metafizika, sem a leleplező asztrológia, tehát az esetükkel érdektelen is foglalkozni.)
Ezeknek a szűz-karmásoknak tehát az a nehézsége, illetve, mind a velük együtt – élő szeretteiknek, mind az asztrológusaiknak, azért gyűlik meg velük a baja mindig módfelett, mert ők kérem, mindenkinél okosabbak! És nem csak a családtagjaiknál, vagy munkatársaiknál, sőt, egy idő után már az asztrológusaiknál is, hanem még saját maguknál (A nappali éber eszüknél – tudatuknál) is! Illetve, és pontosabban, az utóbbi esetben, ezeknek az árnyék-énje, sokkal, de sokkal intelligensebb és látszólag okosabb (De legalább is, ők belülről úgy érzékelik ezt, hogy…) nem csak azoknál a személyeknél, akikkel nap mint nap dolguk akad, vagy az asztrológusnál akivel persze, mint bennfentesek sokáig barátságot igyekeznek ápolni, hanem a leginkább a saját lelki-ismeretüknél, a lelkiismeretük szerinti morális érzéküknél és rációjuknál is. Vagyis, a spirituális és kauzális intelligenciát – Tehát az igazi moralitást! – tartalmazó felettes-énjüknél is okosabb a szűz-karmás személyek az árnyék-énje.
Minthogyha csakugyan az ördög bújna belé ezeknek a személyeknek az agyafúrt eszébe – Akárcsak a Madács Imre által írt, Az Ember Tragédiája c. drámának a Mefisztó nevű szereplőjébe –, annyira racionálisan kételkedő és kétkedő logikájuk. Vagyis, a kontrázási, a kifogás- és „lehetetlenség”- keresési leleményességük egyenesen kétségbe-ejtő. Ezeknek a ún. dialektikus mefisztói – luciferi luciditása, ördögi leleményességgel, mindig megtalálja az őket közelről ismerő családtagon, vagy az őket belülről átvilágítani képes asztrológuson a fogást (Amivel azokat „lefülelheti” és leültetheti...), és „legyőzi”. És persze, a karmájuktól való szabadulást jelentő sorsbeváltással szembeni kifogást is, illetve a magyarázatot arra, hogy mit miért kell nem felvállaljanak, illetve elvégezzenek, és ezért, vagy másért – miért(?) kell „szükségképpen” vétkezzenek, akkor, amikor jól tudják, hogy vétkeznek, illetve azt, hogy miért nem lehet (még!), vagy nem kell, valamit megtegyenek ahhoz, hogy az által a karmájukat feloldhassák, és azt követően egészségesek és esetleg még boldogok is lehessenek.
Ezt a folyton kontrázó „okos-tojás” jellegű és mindig a mellékes hiba-okokat és tennivalókat és kifogásokat kereső (És találó…), na meg persze: magyarázkodó, „a tehénből a borjút is kibeszélni” képes, jellegzetesen Ikrek és – vagy Szűz-karmás mentalitást mindenki jól ismeri! Sőt, maguk a Szűz-karmások is ismerik általában, de úgymond ők maguk is, tehetetlenek vele szemben… És ez önmagában még nem is lenne akkora baj, amennyiben egy azonos személyen belül, ez nem társul (De a megfigyeléseink szerint, legtöbb esetben, igen is társul!) a Jupiter és a Neptunusz által vezérelt Halak, vagy Nyilas jellegű karmával.
Kivédhetetlen karma-hatások szintjén, talán a Halak - karmás személyiségek spirituális csapdájáról tud a legtöbbet az asztrológiai szakirodalom, na meg a Skorpió, és a Rák típusú személyekéről. És talán azért mert ezek víz-jegyű karmák, mint víz-jegyű konstellációk által meghatározott és befolyásolt személyek, nem csak, hogy annyira érzékenyek és ennek megfelelően érzelgősek, vagy önzőn kegyetlenek hogy a velük való együttélés különös odafigyelést igényel. De, mivel más jegyek szerinti karmával is vegyül egy – egy ilyen típusú személynek a jelleme (Minimum öt konstelláció szerint, maximum hat konstelláció szerinti karmák hordozói vagyunk, de ez ugyanakkor nem haladhatja meg a 6 konstelláció szerinti karmikus meghatározottságot.), azoknak megfelelően magnetikusak a halak- és általában a víz-karmás személyek. Tehát: kinek és kinek nem, de vonzó, vagy taszító is, de igen változó és magnetikus, tehát soha nem lehet semleges és szürke a személyiségük. Ezért még ha akarnának sem tudnak, sehol észrevétlenül megjelenni, vagy megmaradni. Persze, ez utóbbi, a Nyilas karmásoknak, vagy a bőségesen fényszögelt Nyilas nappal rendelkező személyeknek is lehetetlen, de már teljesen más okok miatt.
Nos, az anyai ági női felmenőktől öröklött, nyers jellem és karmikus meghatározódásuk szerint, a kiemelten Halak-karmás személyek ősanyái valamiféle konkrét, de mégis megfoghatatlan (A legtöbb esetben bizonyíthatatlan, illetve a mai polgári törvények által nem bűnként kezelt.) isten- ellenesnek számító, vagy annak képzelt vallásos jellegű vétekbe keveredtek (De legalább is, úgy képzelték és ezt a valós, vagy képzelt vétküket igen mélyen és intenzíven, meg huzamosan átélték.). Az, hogy ezt a vétküket, akár vallásos tudattal és öntudattal, akár misztikus képzelgések és képzetek szintjén élték át, teljesen mindegy, mert úgy is megjelenik a nyoma az aurájukban ( Mély-tudattalanukban). Tehát, amellett, amit általában a legsúlyosabb, de legalább is, a legszégyenletesebb-, és ezért, amennyiben nem lepleződött le: a leginkább titkolni való vétkeknek szoktunk megnevezni és elképzelni, és amely istentelenségek felsorolásával most nem akarom itt a helyet és az időt tölteni (A legegyszerűbb és legenyhébb ezen vétkek közül a manapság elhatalmasodott pragmatista életszemlélet miatt, „természetessé” vált, művi magzatgyilkolás.).
Az is megtörténhetett például, hogy ez az anyai ági női ős, valamilyen, a szüzességi fogadalmát értük megszegő papnak – szerzetesnek volt huzamosan a titkos szeretője, akitől ráadásul magzata is fogant, amit vagy megtartott és megszült de az apa kilétét a tudattalan világa legsötétebb és legtitkosabb rejtekébe száműzte, vagy népi módszerek segítségével „angyalt csinált” belőle még magzat korában, vagy később gyilkolta meg.
Ezek, a sejtelmek és sugallatok szintjén is, csak nagyon homályosan és zavarosan érzékelhető és utolérhető vétkek és bűnök, annál sokkal finomabbak és éteriebbek, mint ahogyan azt a konkrét példákkal lehet érzékeltetni. Tehát arra kérek minden hősies Halak-karmás személyt (Csakis hősiesnek nevezhetők manapság ugyanis azok, akik ennek a tanulmánynak az olvasásában idáig eljutottak.  ), vagy azokat, akiknek kapcsolata van ilyen személlyel – személyekkel, hogy nehogy azonnal arra gondoljon, hogy neki, vagy a barátjának - barátnőjének, rokonának, vagy ismerősének, férjének – feleségének a szép- vagy üknagyanya, esetleg a nagyanyja például, titkos méregkeverőnő volt. Vagy egy ilyen boszorkánynak, a sötét lelkű kliense, mint a Zug-Tisza térséghez tartozó nagyrévi asszonyok. http://anyumegmondja.cafeblog.hu/2014/0 ... asszonyok/

Merthogy konkrétumok szintjén ilyen tragikus, drámai vagy romantikus történetekre lehet vissza vezetni és lebontani a Halak-karma kialakulását, és a gyakorló asztrológusi munkám során, nem is egy és nem is két olyan esettel is találkoztam, ahol ez a „nagyanyai mese” tárgyi – anyagi konkrétumok szintjén is bebizonyosodott. És nem csak a papi szeretőkig vissza mutatóan, hanem a vallásos áhítat mellett is, a láb alól eltett tehetetlen férjekig, vagy a nem kívánt magzat-foganásokból eredő magzatoknak, vagy újszülötteknek az angyalokká „változtatásáig” is elmenően. Tehát, természetes dolog az, hogy az olyan robbanó és mindent elsöprő szexuális vágy-töltettel, tehát: erős Mérleg és- vagy Skorpió karmával rendelkező fiatal, vagy fiatalos papok. – nem elégedtek meg a házvezetőnők által nyújtott, „mellékesen - hivatalos” szexuális szolgáltatásokkal és a közösségek által elfogadott félhivatalos szex partik által nyújtott testi kielégülési lehetőségek mellett, mégis belehabarodtak a legszebb mise-hallgató lányokba és asszonyokba. És mivel a női hívek között is akadt ugyancsak Halak- Rák- Mérleg- és Skorpió karmával rendelkező személy bőven, nem létezett az a szülői- férji-, vagy presbiteri erkölcscsőszi gondoskodás, ellenőrzés és szigorú tiltás, amely ezt – ezeket az ellenállhatatlan isteni vonzerőket kordában tudta volna tartani. Aztán teljesen mindegy, hogy a karmájuk hatására így elcsábult lányoknak, vagy szépasszonyoknak, a paptól – szerzetestől, vagy a „hites férjtől” fogant-e meg az a lány gyermekük, amelytől a Halak-karmás személyek ük-, déd-, vagy nagyanyja megfogant, mert az apáknak nincs hatása a magzatok aurájára csak maximum, olyan szinten, ha szélsőségesen rosszul bánnak a várandóság alatt az anyákkal.
De a következmény mindig ugyancsak az, a kábulatban- és káprázatban és szédületben élni vágyást eredményező, tévelygésre hajlamosító, halak-karma, amelyet aztán azok átörökítettek akaratlanul és öntudatlanul, mikor erősebb, mikor gyengébb (hatástalanabb) formában a gyermekeibe. És azok tovább, a ma élő utódokig. Nem székely katolikus közösségben született történet, hanem Ausztráliában, meg úgymond interkontinentálisan is zajlik a híres Tövismadarak c. regény cselekménye. Nos, azt szintén egy jellegzetesen Halak-karma jellegű sorstörténet inspirálta. Az a történet is arról szól, mint z amely a magyar „Fábián Bálint találkozása az Istennel” c. magyar filmnek a forgatókönyvéül szolgált alapul. És ide sorolható a Német László Iszony c. regényének az alapjául szolgáló történet is, illetve a Kárász Nelli-féle lelki struktúrával rendelkező „hősök és hősnők” karmája kialakulásának az anyai ági női ősöktől származó spirituális – karmikus háttere is.
A Halak karma esetében viszont, ezeknek a konkrét történéseknek az alapul vétele igencsak leszűkítő lehet. Ebben az esetben ugyanis, a Halak karma kialakulásához vezető anyai ági női ős-nőknek a konkrét élettörténeténél, sokkal finomabb, mélyebb és messze-hatóbb az ok – okozati összefüggések (igencsak szövődményes) szellemi – spirituális és lelki összefüggésrendszere. Mert hát a Halak – típusú személyeknek még csak nincs is szüksége, ilyen konkrét tragikus történetekre a családi krónikában ahhoz, hogy a képzelet határáig és az, az azon is túl-világi, ködös ősforrásokig: a sokszor irracionális módon is, tehát teljesen ok és összefüggés-hiányosan is megjelenő, negatív sugallatok, látomások és víziók világáig eljussanak. Illetve, hogy „valamiért” ilyen jellegű szélsőséges és súlyos élményekre – átélésekre vágyódjanak tudattalanul és akaratlanul betegesen (A legkevesebb, hogy horror-filmeket nézzenek. Mert valósággal vágyakoznak is arra, hogy valamilyen szado-mazochista cselekményekben, akár áldozatként, akár a sötét vágyaikat „megcselekvő – bántalmazóként” részt vegyenek.). És, hogy ilyen misztikusan látomásos földön túli, vagy földön kívüli – testen kívüli „állapotokra” és élményekre szomjazzanak, akárcsak az alkoholisták a Tokay aszúra, vagy a drogosok az extasy-tablettákra és újabban a krokodil nevű drog által kiváltott végletes állapotokra. – Ezek mind, de mind a Halak karmának a misztikus szféráját – érzelmi, lelki és szellemi – képzeleti világát - gazdagítják és oda tartoznak, a szexuális perverziókra való hajlamokkal együtt. Akár találunk az illető személynek a sorsképletében konkrét Halak-karmára utaló jelt, vagy sem. (De elég pl. már az is, hogy a Halak uralkodó bolygói: a Jupiter és a Neptunusz, vagy a Halak analogikus bolygó-megfelelője: a Plútó, valamilyen negatív karma-alakzatban, annak résztvevőjeként, szerepeljen a vizsgált személy képletében. Pl. az ún. T-kvadrát, a sátortető, vagy a Lándzsahegy nevű alakzatok.)
Nem hiába tartozik ehhez a Halak- és Skorpió - karma késztetéshez, vagyis, a „túlvilággal kapcsolatban álló-, de legalább is, az ilyen kapcsolatokra vágyó lelkülethez és szellemiséghez az idealista, „istenes verseket” szülő költészet is, ugyanúgy, mint annak az ellentéte, a kegyetlenség irodalma! (Utóbbiak: a Maldoror Énekei, a Sade Márki emlékiratai. - a szadizmust irodalmi alkotásként megjelenítve.) És a mazochizmus is ide tartozik, mint az előbbinek az azzal egy lényegű ellentéte! És a Charles Baudelaire-nek a Romlás Virágai, vagy az Arthur Rimbaud Egy Évad a Pokolban c. kötete által fémjelzett „irodalomig” minden kétértelmű „felemelő” és ugyanakkor elveszejtő eszme-produktumok is ebből a spirituális fertőből erednek. És nem hiába tartoznak ugyancsak ide, az üdvözülés és a minden áron való szentté válási, a mennybe-jutási vágyak és azoknak a szöges ellentéte: a tévelygésre való sóvárgás, az önszennyezés, önfertőzés és az önelveszejtés vágya. De persze, és főként: az ilyenek "önvédelmi reflexeiből" táplálkozó másnak- és másoknak az elveszejtésének minden szemtelenül nyílt, vagy mélyen rejtett, sőt: szigorúan titkos vágya is. A kemény-drog fogyasztási vágytól, a másoknak a drogra való rászoktatási vágyáig, és, az ún. metál zenére való sóvárgásig és a kéjgyilkosságig is elmenően. Tehát: a szadizmustól a mazochizmusig elmenően.
És az a legkevesebb, hogy az ilyen karma „gyermekei” ma már nem is pszicho-krimit, szadista pornót, hanem egyenesen horrort vágynak nézni, és krokodil nevű drogot fogyasztani, és ha ezt nem lehet, mert a szülők, vagy mások nem engedik, illetve szigorúan tiltják és ellenőrzik azt, hogy mit „néznek” vagy tesznek a csemetéik, akkor tudat-módosító gyógyszerekkel kezelendő depressziósokká válnak az ilyen rendkívülien szélsőséges mennyei – és pokoli állapotokra vágyó, az ilyen, mások számára borzasztónak tűnő. élményekre csillapíthatatlanul vágyakozó személyek.
Hát hogyne rejtegetné féltőn és óvón, az ilyen veszedelmes karmát, illetve az annak megfelelő színes vágyakat és sóvárgásokat, és féltve őrzött titkokat, a zseniális árnyék-én?! Hogyne féltené és óvná és rejtené a gazdának ezeket a titkait a napfénytől, illetve a lelepleződéstől, a racionális öntudat? És az már csak hab a tortán, hogy éppen az eredetileg éppen a megváltódáshoz szükséges leleplezést és az átvilágítást szolgáló, tudományos ráció és logika segítségével tudunk ma a leghatékonyabban rejtőzködni! És hogyne rejtené el a legelképesztőbb lelki és szellemi helyekre, igen is: még a vallásba is, és még a művészi tehetségbe is, a pragmatikus, vagy a filozofikus luciferi ráció mindezt? Az olyan penge-éles agyú személyek tehát, mint amilyennel az Ikrek- vagy a Szűz-karmás ("tudós, vagy filozófus típusú") személyek rendelkeznek!

Sokáig gondolkoztam, hogy Hollywoodban például, minek és kinek – kiknek gyártják azt a számomra értelmetlen hülyeségnek tűnő, rengeteg fikciós „művész filmet”, azt a sok, a jövőben és a múltban játszódó rengeteg fantazmagóriát amit a politikai korrektség mindent le-álcázó kaméleon-módszerével science fictionoknak neveznek? Hát ezeknek!
Ugyanazok a „fogyasztók” veszik meg ezeket a filmeket, illetve mennek el a science fikction jellegű filmek vetítésére, akik a pornó filmeket és a vámpíros, vagy más fajta horrorokat is „szeretettel” nézegetik. Jövedelmező üzlet a Halak-jellegű vágyaknak a filmipari kielégítése. Ez kockázat-mentes jövedelmet biztosít a befektetőknek, színészeknek, forgatókönyvíróknak, rendezőknek, díszlettervezőknek, a sminkeseknek a díszlet-ácsoknak és az egész stábnak általában. Meg a pszichológusoknak és a pszichiátereknek is, a bor- likőr- és pálinka-kereskedőkről, a drog-kereskedőkről és az ügyes dilerekről nem is beszélve. Mert nem minden Mérleg-, Halak- Nyilas- és Skorpió- karma esetében elégséges a művészet általi szembesítés az így történő „kisüléshez” (fantáziák és fantazmagóriák szintjén megélhető kielégüléshez) és a feloldáshoz, tehát nem mindenki elégszik meg a képernyőkön és a mozivásznon „megelevenedett” fantázia-képek által biztosított kábulattal és szédülettel. Hanem elég nagy arányban létezik az emberiségben, és főként a nyugati típusú civilizációban olyan tömeg (Sőt: a pszichológia „kiélés-elméletének” és a homoszexualitás és a leszbikusság tudományos legalizálásának köszönhetően tömeg…) létezik, amelynek az a határozott képzete és víziója, sőt: határozott véleménye az, hogy az egyéni karmák által vezérelt személyeknek „joga” és szüksége van a perverziók kiélésére – kielégítésére. És ezt ma már, a tömeges árnyék-én által vezérelt pszichológia tudománya jogszerűnek hirdeti és követeli, és rengeteg nyugati államban már instaurálta is, a perverz vágyak (vagyis a liberalizmus által hatalmasra növesztett funkcionális zavarok által okozott sóvárgások kiélési lehetőségének) törvényesítését!
Azt hirdeti tehát a pszichológia „tudományának” a szélsőséges, és sajnos egyre népszerűbb ága és elmélet-rendszere, hogy az ilyen Halak és általában a víz-karmás képzelettel rendelkező által személyekben jelentkező különleges és szélsőséges élményekre való sóvárgásnak és szomjúságnak a kielégítése elemi szükségszerűség. Tehát, hogy ezen vágyak és sóvárgások testi kielégítése természetes és jogos. És ezeknek a személyeknek „a megnyugvásához” szüksége és „joga” van a karmikus kábulat-vágynak (A perverziónak) kielégítésére. Arra, hogy a karmikus képzeleti zavart, tehát a rendeltetés-zavart jogos és szükségszerű kiélhessék élvezet-vágyak kielégítése formájában, tehát, hogy így megélve ezeket, megszabadulhassanak a belső, mentális és pszichés nyomásaik alól. Illetve azt, hogy a testi – tudati és érzékszervi szédületnek és kábulatnak (zavarodottságnak) a konkrét kábulat-állapota, a konkrét testi élménye számukra elengedhetetlen, bármilyen árat kellene is fizetniük érte, és bármi és bárkit is kellene feláldozniuk e mások számára sokszor végzetes kiélésekhez – kielégülésekhez való jutásuk érdekében. Ez viszont irtózatosan nagy veszélyt jelent az egész emberiségre nézve.
Ezt írtam négy évvel a Covid megjelenése előtt, még csak nem is sejtve, hogy ekkora globális összeesküvést készít az egész emberiség számára annak az összesített árnyék-énje. Hogy ezt a hitetlenség összegeződést nem csak az azt kieszelő, istent játszó kretén zsenik testesítik meg, mint amilyen pl. a Bill Gates és a felesége is, illetve a Bill Gatessel ellentétben a háttérben maradni akaró "tradicionális" ultra-gazdagok, hanem az általuk lefizetett, vagy megfélemlített politikusok is, sőt: még az olyan főpapok is, mint maga a római Pápa is! Sőt, a számunkra, magyarok számára az eddig elé, általában szimpatikus árva-gyűjtő és árva védő és gondozó dévai szerzetes - pap: Böjte Csaba is, ami viszont már kétségbe ejtő!
Mert, miközben nem is lepődünk meg annyira már azon, hogy a korábban is a sátánnal cimboráló félőrült Bill Gates és a hozza hasonló isten-komplexusos elmék kitalálják és az emberiség fejére (immun rendszerére) uszítják a vírust, és a hozzuk hasonló politikusok viszont ebben hatalomszerzési, illetve hatalmon maradási lehetőséget látva, ugyancsak őrült, egész népeket megnyomorító és,lelkileg legalább is, lebetegítő szeparációs és elfojtós intézkedéseket hoznak, addig, a magát korábban, a humánus - karitatív és árva gyermek-mentő cselekedeteivel hitelessé tevő Bőjte Csabák beszállása az oltási reklám-kampányba kétségbe ejtőn kiábrándító. Lévén, hogy még az azelőtti, sötét diktatúra-béli korokból ismerem, amikor még a teológiára sem jelentkezett, és nálam fiatalabb kezdő-költőként már akkor egyfajta baráti szimpátiával viszonyultam hozza, hogy a későbbi gyermek-mentési hőstetteinek a lelkemre gyakorolt pozitív hatásairól ne is beszéljek, azt a hírt, hogy őt is elkapta a korona vírus, egyfajta sztoicizmussal olvastam és megálltam anélkül, hogy meg kérdezzem: hát hol van az a magas rendű spirituális öntudata, vagyis a hite ennek, a bulvár sajtó által ezek szerint, joggal sztár-papnak emlegetett, hajdani barátomnak?
Hiszen egy ilyen személyiségtől aztán csak elvárható, hogy olyan magas rendű
spirituális öntudattal rendelkezik, amelyet képtelenség akár csak egy leheletnyit is megingatni, nem, hogy annyira össze zavarni, hogy a zavarosság vírusa jól érezze agát benne és el kezdje a zavarosság programjait benne szaporítani! Hát nem? Mert ha arra nem jó a hit, hogy az embernek a benne levő istennel (Az egyetemes léttudattal) való kapcsolatát biztosító személyi tudatát zavartalannak tartsa, akkor hát mire jó? Mire jó annyit imádkozni és mindig csak arra törekedni, hogy a szent szövegekből a ránk vonatkozó, pozitív morális követeztetéseket levonni? Mondom, ezeket a kérdéseket akkor még elhallgattam, amikor a hajdani költő barátom, aki egyfajta spirituális, tehát rang nélküli, de éppen ezért még annál is inkább hiteles "főpappá" nőtte ki magát a szemünkben, a hírhedten divatos "politikai" vírust elkapta. Hiszen Kalo Jenő asztrológus kollégám is elkapta, és a külügyminiszter is, és még sokan mások, akiről azt képzeltem, hogy a személyiség-tudata szikla-szilárd, nem úgy, mint az enyém pl., akinek a Lilithje egyenesen a Mérlegben áll, tehát, amely öntudat úgy inog egy - egy erkölcsi kudarc idején, mint a lupuhinta két vásott legény feneke alatt.
De hogy ez nem elég a politikai konjunktúrának való hódolatból, és a liberális nagyfőnöke (ti. a pápa) árulásaival való egyetértésből, hanem, még a vakcinázásba is be kellett szállnia és ezzel az amúgy is sziszifuszi küzdelmet folytató, mert tisztességesnek és becsületesnek maradni törekvő orvosoknak és orvosi diploma és szakosodás nélküli gondolkozóknak a hitelességét a gyermek-mentésekkel nyert hírnevével vissza élve, megtépássza, hát ezt már minősíteni sem lehet, nem hogy arról a pozitív mágikus következményekkel is járó hitről beszélni, az ő esetében, amelyhez eljutván az emberiség több mit fele, azt majdnem egészében megmentené. És nem csak a korona-vírustól, hanem minden féle más vírustól is. Vagyis a lelki és a szellemi vírusoktól.
Akinek van füle hallja!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO