ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.20. 18:03

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2009.05.06. 11:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kezdetben, kiindulási alpnak, olvassuk el ezt a Natura lapban megjelent, értelmesebb cikket:

Mi a legrosszabb védekezés a sertésinfluenza ellen?
2009 április 28., kedd 11:13 Demecs István
Email Nyomtat PDF
Felhasználói értékelés: / 107
GyengeLegjobb

sertés influenza járvány immunrendszer

Mielőtt rátérnék a probléma megoldására, engedjék meg, hogy egy kicsit elengedjem a fantáziámat és kitaláljam, hogy is jött létre a H1N1, 2009 áprilisának legfélelmetesebb népellensége. Mindezt annak tudatában, hogy nem vagyok virológus, sőt genetikus sem, és csupán a józan eszemet próbálom megtartani, mialatt össze nem illő adatokat hallok a televízióból.

Mit tanultunk biológia órán a mutációkról? Hogyan jöhet létre egy vírus, ami egyszerre tartalmazza a genetikai kódját az:

* emberi influenza vírusnak,
* az Észak-Amerikai madárinfluenzának,
* az Európai sertésinfluenzának,
* és az Ázsiai sertésinfluenzának?

Amennyiben ezt nem laboratóriumban hozzuk létre, akkor a következő a legvalószínűbb forgatókönyv: Egy Észak-amerikai madár átrepül Európába, ahol megfertőz egy disznót, amelyik disznó pár napon belül visszafertőzi ezt a madarat. A madár ezt megvárja, majd rögtön elrepül Ázsiába, ahol keres egy ottani influenzás disznót, akivel ismét egy oda-vissza fertőzést követnek el, miközben igyekszenek megőrizni a korábban Európában szerzett víruselemeket. Gondoltam arra a változatra is, hogy nem a madár, hanem az influenzás disznó megy el Európából Ázsiába, de ehhez igen sokat kellene galoppoznia kietlen vidékeken. Maradjunk a “valószínűbb” változatnál, miszerint a madár utazza körbe a világot. A következő elem egy mexikói ember kell, hogy legyen, aki éppen influenzás és vagy a madárral, vagy az Ázsiai disznóval kell mutálódnia, majd 80 szerencsétlen honfitársának cseppfertőzés útján átadni ezt az immár 4 különböző víruskódot is tartalmazó szupervírust.

Legyünk őszinték. Ennek a fenti forgatókönyvnek a kivitelezése nem lenne egyszerű. Főleg azért, mert a betegség tulajdonsága, hogy madárnak ideje sem lenne ezt a világ körüli utat megtennie. Valahol a Kaukázus fölött elpusztulna a saját influenzájától.
Emiatt úgy gondolom, hogy ez a vírus nem jöhetett volna létre, ha nincs a “Kutató orvos”. Az már egy ideje nem titok, hogy laboratóriumok sora kísérletezik új vírusok kifejlesztésével. A közelmúltban írtam arról, hogy európai laborból postáztak szét a világba élő emberi és madárinfluenza vírusokat védőoltásnak álcázva. Hogy emiatt nem koncoltak fel embereket és még csak nagy port sem kavart a médiában, annak tudható be, hogy a média erősen függ ezen gyógyszergyárak reklámkiadásaitól, és emiatt inkább hallgatnak. Nem úgy ma, amikor mindenki a védőoltást követeli az újabb még veszélyesebb vírus ellen és már jelentkezett is egy gyógyszergyár, hogy nekik éppen van raktáron belőle. Ennek a mostani járványnak sok médiája lesz.

Figyeljék csak meg!

Márpedig ha nem természetes úton jött létre a négy különböző földrész négy fajának kereszteződését feltételező vírusmutáció, akkor csak laboratóriumban jöhetett létre és vagy véletlenül, vagy szándékosan került ki a forgalomba. A véletlen változatnak némileg ellentmond az, hogy igen felkészülten érte a nemzetközi szakértői csoportokat. A hírek szerint volt oltóanyag abban a mexikói kórházban, ahol a legtöbb megbetegedést regisztrálták. Én ugyan elgondolni nem tudom, mivel oltották be a dolgozókat, mert úgy tudom, nincs a vírus ellen védőoltás. Az egyetlen ismert gyógyszer a Tamiflu, ami viszont tabletta. ?
Lehet, hogy az oltóanyag eleve a fertőzés oka volt?

Láttunk erre példát nem is olyan régen. Ráadásul a kormányoktól nem idegen az, hogy tömegesen megbetegítsenek vagy megöljenek embereket, ha erre jó okuk van. Sőt az összes emberiség elleni terrorakció valamelyik kormány kezdeményezése volt. Civilekre atombombát dobni Japánban (USA), Palesztinokat elgázosítani (Izrael), Zsidókat tömegesen kivégezni (Hitler), Szerbeket, Irakiakat, Afgánokat uránköpenyes lőszerrel lövöldözni (NATO), … nem számít pár százezer ember élete, ha egy kormány el akarja érni a célját. Nagyon csodálkoznék, ha nem derülne ki pár éven belül, hogy a hadsereg raktáraiban ott lapul a bármikor bevethető influenza, amit ráadásul védőoltásnak álcáznak.

És a kormányhivatalnokok hazudnak. Itthon, nálunk Magyarországon is. Tegnap este a Hír TV-ben nyilatkozott az ANTSz egyik vezető hivatalnoka. Szerinte nem kell aggódni, csak tartózkodjunk egymás szívélyes üdvözlésétől. (Én ma már csak minden második kollégámnak köszöntem, nekik is csak E-mailben).
De mit mond erről egy orvos, aki kint dolgozik Mexikó városban:

“Rezidens orvosként dolgozom az egyik legnagyobb kórházban Mexico Cityben és szomorúan látom, hogy a helyzet messze kint van az irányításunk alól. Orvosként rájöttem, hogy a média nem közli az igazságot. A hatóságok eredmény nélkül osztottak szét oltóanyagokat a teljes orvosi személyzet között. A partnereim közül kettőt ölt meg az új vírus kevesebb mint hat nap alatt, aki ebben a kórházban dolgozott, bár őket mindegyiket beoltották. A hivatalos számú haláleset 20 volt nálunk; mindazonáltal, az áldozatok igazi száma több mint 200 volt. Megértem, hogy el kell kerülnünk a pánikot, de fontos lehet elmondani az igazságot. Lehet, hogy ezzel most jobbat teszünk és több halált akadályozzunk meg.”

YENI GREGORIO DÁVILA (forrás: BBC)

Arra is van ötletem, miért ez a nagy titkolódzás.

Miért mondja azt a kedves hölgy a TV-ben, hogy pánikra semmi ok, nyugodjak meg. Valószínűleg eddigre a gyógyszergyártó cégek már régen megszerezték a vírust és gőzerővel gyártják az ellenanyagot, amit soron kívül szabadalmaztatnak és drága pénzért eladják nekünk. Így lesz gyógyszergyári profit egy járványból. És hogy mi volt előbb? A járvány vagy a gyógyszer? Ki tudja ezt? Egy biztos. Addig van egy vírus biztonságban, amíg ki nem derül a léte. Ugyanis a WHO mindenkivel megosztja az információt, mihelyst megtudja. Tehát ha nagy profitot akar valaki realizálni, előbb kell szabadalmaztatnia, minthogy a probléma megjelenne. Gazdasági érdek, hogy hazudjanak a fertőzések tényleges adatairól.

Miért óvakodjunk a védőoltástól?

Egyrészt, mert nincs. Mint fentebb kikövetkeztettem, valószínűleg valami mást kaptak a Mexikó városi orvosok is, amitől éppenséggel nem védettek lettek, hanem betegek. Mire egy influenza elleni védőoltás piacra kerül, a vírus már kétszer mutálódott. Valószínűleg éppen az oltás tartalmazott valami vírust, amitől meghaltak. Ha lesz is rövidesen védőoltás, nagy eséllyel az is tartalmaz majd vírust. Olvassa csak el ezt.

Másrészt egy ilyen oltás éppen azt az immunrendszert gyengíti le, ami az egyetlen esélyt jelenti egy ember számára egy ismeretlen kórokozóval szembeni harcban.
Hogyan tehetjük még rosszabbá a járványt?

Mivel pánik esetén az emberek általában rossz döntéseket hoznak, most majd megfigyelhetjük, hogyan kell egy kis problémából nagyot csinálni. Próbált már benzinnel oltani tüzet? Pedig Mexikóban most ezt teszik. Országos oltókampányban kezdenek, ami egy remek színházi előadás. Az oltóanyag, mindegy mit tartalmaz gyengíti az immunrendszert. Ezzel még több embert betegítenek meg.
Ahelyett, hogy megtanítanák az embereket arra, hogy mivel lehet erősíteni az immunrendszerüket, megijesztik őket és rávesznek mindenkit, hogy oltassa be magát vírusokkal, amitől nagy valószínűséggel betegszenek meg még többen. Pedig ha csupán annyit tennének, hogy nem terhelik a szervezetüket mérgező kozmetikai és élelmiszeripari szerekkel, tiszta vizet isznak és naponta eltöltenek egy órát a napsütésben, valamint gondoskodnak a friss levegőről és némi vitaminról az étrendjükben, megúszhatnának minden fertőzést.

Tartok tőle, hogy lesz folytatása ennek a cikknek...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.05.07. 18:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Biztonságos védőoltások?
2009 május 07., csütörtök 11:18 Natúr Hírek
Email Nyomtat PDF
Felhasználói értékelés: / 3
GyengeLegjobb
Csecsemő védőoltás

Egyre többen foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy biztonságosak-e az oltások? A napi sajtóban is olvashatunk erről, és kismamák beszélgetnek róla délutánonként a parkokban a padokon. Az orvosi tevékenységek eredményeit már nem lehet olyan könnyen eltitkolni, mint régen. Ez legfőképp a mindenki számára elérhető információ, vagyis az Internet elterjedésének köszönhető. Miközben orvos és orvos képtelen megegyezni abban, hogy egy védőoltás értékes vagy sem, vagy veszélyes vagy sem, egy döntési helyzetben lévő szülőtől várjuk el, hogy némileg kiszolgáltatott helyzetben felelősséggel döntsön egy tíz perce született csecsemő oltásáról.

Az elmúlt év szeptemberében a San Diego-i Town and Country szállodában kétezren gyűltek össze, nagyrészt orvosok, hogy meghallgassák az autizmussal kapcsolatos legújabb kutatások eredményeit. Az autizmus és az oltások közötti összefüggést vizsgáló, 2000. április kongresszusi meghallgatások után már nem lehet figyelmen kívül hagyni ezt a járványt.

Ma már közismert, hogy minden 150 amerikai gyermekből egy autista.

Dr. Stephanie Cave a higany mérgező hatásairól közölt fontos információkat, nagyrészt Sallie Bernard kiváló munkájára alapozva. Dr. Cave beszámolt a következőkről: Kétéves korukig az amerikai gyermekek szervezetébe 237 mikrogramm higany kerül az oltásokból, és ez messze meghaladja az EPA által „biztonságosnak” tartott dózist, ami 0,1 mikrogramm/testtömeg kg naponta. Azaz a mikrogramm egytizede testsúly kilogrammonként.
A csecsemők számára 3 nap rendkívül veszélyes:

* Születésük után: hepatitis B elleni oltás – 12 mikrogramm higany
(a megengedett higanydózis 30-szorosa)
* 4 hónapos korban: DTaP és HiB ugyanazon a napon – 50 µg higany
(a megengedett higanydózis 60-szorosa)
* 6 hónapos korban: Hep B, Polio – 62,5 µg higany
(a megengedett higanydózis 78-szorosa)
* 15 hónapos korában a gyermek megint 50 µg higanyt kap
(a megengedett higanydózis 41-szerese)

A fenti értékeket a megfelelő életkorú csecsemők átlagsúlya alapján számították ki. Ezeket az egyszeri nagy dózisokat egyszerűen "nagy pirula" adagoknak nevezik, és bár messze meghaladják a megengedett értéket, sohasem végeztek kutatásokat mérgező hatásukról a gyermekekre nézve.
Érthetetlen ez a lazaság

A higany mérgező hatása már több mint egy évszázada ismert. A bolond kalapos nemcsak egy mesealak az Alice csodaországban című könyvből. Az őrült kalapos betegség ismert volt Angliában a 19. század közepén, amikor a kalaposok cilinderkészítés közben a kátránylemez higanyt tartalmazó keményítőanyagának gőzeit voltak kénytelenek belélegezni.
Higanyforrások

A heveny higanymérgezés és betegség oka az 1960-as évekig legtöbbször bizonyos közönséges házi orvosságok, mint a higany-króm timsó és a fogzást segítő por használata volt.

Az USA-ban az EPA végzett kutatásokat a halakból, levegőből és más környezeti forrásokból származó higany mérgező hatásairól. Ezekben szervetlen higany (metilhigany) szerepelt.

A metilhiganyról már régóta köztudott, hogy komoly idegtani zavarokat, mielinhüvely-károsodást, bélbetegségeket és látási zavarokat okoz.

Az oltásokban a higany viszont thimerosal formájában található, ami 50-szer mérgezőbb az egyszerű higanynál, a metilhiganynál. Ennek okai:

* A beinjekciózott higany sokkal mérgezőbb, mint a lenyelt.
* A csecsemőknél nincs kialakulva a vér-agy gát.
* A higany az agysejtekben és az idegsejtekben halmozódik fel.
* A kisbabák nem termelnek epét, ami szükséges a higany kiválasztásához a szervezetből.

A thimerosal szerves higanyvegyület

Amint a higany bekerül az idegsejtekbe, szervetlen higannyá alakul át. A thimerosal sokkal mérgezőbb formájú higany, mint ami a tengeri halak elfogyasztásával kerül a szervezetbe, mert a thimerosalt nehéz kitisztítani a vérből.
A thimerosal szerves etilhigany, és előszeretettel támadja meg az idegsejteket.
Mivel a csecsemőknél még nincs kialakulva a vér-agy gát, gerincoszlopuk és agyuk ki van téve a higany támadásának. Mihelyst a higany az idegsejtekbe kerül, átalakul szervetlen formájúvá és szorosan kötődik a sejtekhez. Évekig ott maradhat, és az agysejtek folyamatos elkorcsosulását és halálát okozhatja.

Bernard azt is megjegyzi, hogy a test normális esetben úgy távolítja el a higanyt, hogy az epéhez kapcsolja, de 6 hónapos koruk előtt a kisbabák nem termelnek epét. Következmény: nem tudják eltávolítani a higanyt a szervezetükből.

Négy különböző kormányhivatal is megszabta a napi megengedhető metilhigany-dózist, de soha senki nem állapított meg hasonló határértéket a thimerosalból, mégpedig azért, mert ennek a vegyületnek a toxikusságát egész egyszerűen nem vizsgálták.
Elvileg ez azt jelenti, hogy a fenti megengedett dózis-túllépések még 50-szer nagyobbak.
Az a tény, hogy a higany oltóanyag kíséretében kerül a testbe, vajon felmenti azt a vizsgálódás alól? A Kongresszus az autizmus és a higany között összefüggést valószínűleg elsősorban Sallie Bernard tanulmányának köszönhetően vette észre.
Higany és oltások

Egy érdekes „véletlen”: Leo Kanner az 1930-as évek végén az autizmust újfajta mentális betegségként írta le. És vajon mikor került a thimerosal az oltásokba?
Az 1930-as évektől napjainkig

Néhány évvel ezelőtt Bernard és munkatársai észrevették az autizmus tüneteinek és a higanymérgezés tüneteinek szembeszökő hasonlóságát. Minél többet kutatták, annál nyilvánvalóbbá vált, hogy ez a két betegség gyakorlatilag ugyanaz.

Az autizmus és a higanymérgezés károsítja az agy- és idegsejteket, a szemet, az immunrendszert, a gyomor-bél rendszert, az izomműködést és a beszédközpontot.

Bár már évtizedek óta vizsgálják a higany mérgező hatásait és az EPA megállapította a napi megengedhető higanymennyiséget, ezalatt az idő alatt a gyermekekre leselkedő legnagyobb higanyveszéllyel, az oltásokban levő thimerosallal kapcsolatban egyáltalán nem végeztek kutatásokat!

Mindig a tengeri halakból és a környezetből származó metilhigannyal foglalkoztak, és teljesen figyelmen kívül hagyták a két legmérgezőbb higanyforrást gyermekeknél: az oltásokat és a fogászati amalgámot.

forrás: Tomika honlapja avagy a valódi autizmus
Következő >

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.11.15. 14:34 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.01.28. 10:06
Hozzászólások: 180
Napjegy: Rák
Aszcendens: Oroszlán
Ma Magyarországon az a helyzet, hogy nagyon nagy a védőoltás-lobbi. A védőnők a rendszer sereghajtó rabszolgái, akik a segítőszándékukba rejtett korbácsukkal hajtják az ártatlan csecsemőket a gyógyszeripar méreganyagait kiszolgáló egészségügyi rendszerbe.
Egy 2 hónapos csecsemőnek a kötelező DPT oltás (ami már 4 komponensű, és minél több komponensű, annál nagyobb rá az esély, hogy legalább az egyik ne működjön, azaz ne védjen) mellé még jó szándékúan ajánlják a pneumococcus elleni védőoltást és a méregdrága 36.000 (2 lépcsős) Rota-vírus elleni szérumot(ami "kanalas"). Mindezt egy 2 hónapos(!!!) csecsemőnek egy napon beadva.

A mai napon a mi Babánk is megkapta a kötelező DPT-t. Azt, hogy nem kérem a további, felajánlott szérumokat, aláírásban kellett adnom!!! Nem ijedünk meg ettől, csak hát ez a nagy b..ös helyzet. Remélem semmi baja nem lesz a gyereknek, mert nagyon fújok a rendszerre. És ezenkívül, van aki még influenza-ellenit is kéri!

Enikő


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.11.15. 16:46 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
Szia Enikő!

Teljesen egyetértek veled, én sem adattam be semmilyen kérhető oltást, pedig az én gyerekorvosom is minden alkalommal rágja a fülemet miattuk. Miután alaposabban utánajártam az első gyermekem születésénél a védőoltásoknak, én is ráakadtam a Szilárd által már feltett információkra, és örültem, hogy a kötelezőtől nem lett bajuk, nem még plusszba adassam feleslegesen a többit. A pneumococcus elleni pl kiválóan véd ezen baktérium ellen csak azt elfelejtik hozzá tenni, hogy a helyét viszont olyan baktérium fajta veszi át, ami ellen még nincs gyógyszer és még súlyosabb problémákat tud okozni, mint a pneumococcus... (már csak halványan emlékszem, hogy Amerikában jártak ennek utána és ez már bizonyított tény, csak itthon úgy látszik ez nem sok mindenkit érdekel). De a Rota elleninek sincs értelme, hisz annak is van rengeteg fajtája és ez csak egy ellen véd! Ezt egyébként kórházban mondták, mikor elsőszülöttem elkapta.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.11.15. 17:06 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.01.28. 10:06
Hozzászólások: 180
Napjegy: Rák
Aszcendens: Oroszlán
Szia Gitta!

Mi is voltunk a középsővel kórházban is a Rota-virus miatt, de remélem nem kerülök(pontosabban nem kerítem magamat) többet olyan sötét helyzetbe, hogy erre szükség legyen! Ezeket is szerettem volna elhalasztani egy későbbi időre,amikor már fejlettebb az immunrendszer, de nem sikerült. De mégis döbbenetes, hogy fenyegetőznek már a választható oltásoknál is, ugyanis sokan akkor riadnak vissza, ha alá kell írni.
Nagyon sok fölösleges dolog van még az egészségügyben. Várandósságom alatt 3szor nézték meg a vércsoportomat, netán megváltozik közben.

Enikő


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.03.13. 10:43 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem értem, hogy nem fogják fel végre a nagy humanista szellemiségű orvosok végre, hogy a humanista szellemiség ellenkezik az egyetemes megváltás-szükség szellemével? Hogy a védőoltások az egyetemes megváltódás szellemiségével ellenkezik, mind mindenféle biztosítás? Hogy ezzel a megváltás-ellenes magatartással, több kárt okoznak, mind amennyi jót tesznek? Hiszen sok ezer év óta ki volt mondva: "Az Én utam, nem a te utad. - Mondja a Seregek Ura." A nagy Én útja nem a kényelem-keresés, az élvezethajszolás, és a sors-elleni biztosítások útja!

Pfizer és Sanofi védőoltások letiltva Japánban
Pfizer és Sanofi védőoltások letiltva Japánban
2011 március 08., kedd 18:21 Natúr Hírek BigPharma
Email Nyomtat
IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőTwitterFacebook

Prevenar a Pfizertől és Act-HIB a Sanofitól

A japán egészségügyi miniszter felfüggesztette két gyermekeknek szánt védőoltás használatát, miután négy kisgyermek pár perccel az oltás beadása után meghalt.
Mivel mindkét szer kapható Magyarországon is, nem ártana ha az anyukák megismernék a védőoltások nem várt mellékhatásait is.

Emlékeztetni szeretnénk, hogy tavaly Ausztráliában tiltották be az influenza oltást, miután kiderült, hogy láz, hányás és görcsök kísérik a beadását.

Korábban mi is írtunk arról, hogy csupán a H1N1 ellen adott védőoltás egymagában alkalmas volt arra, hogy 700%-al megnövelje a vetélések számát és ha ezt egybevetjük azzal, hogy a terhes nők felét sikerült annyira megijeszteni, hogy beoltassák magukat, akkor látható, hogy több ezer meg nem született gyermek írható hazánkban ennek az egy oltási kampánynak a számlájára.

Szinte már krimibe illő az a gondolat, hogy ez nem egyszerű figyelmetlenség a hatóságok részéről, hanem előre megtervezett gyilkossági kampány. Ha ezt én állítanám, most mindenki elkattintana innen és a józan eszében bízva soha vissza sem jönne a Natúr Hírek oldalaira. De hadd keserítsem el. Ez nem az én gondolatom, hanem a védőoltás üzletbe dollármilliókat invesztáló Bill Gates megoldása a túlnépesedés problémájára. Egy előadásában a következőt mondta:

"A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni. " Ez 1 milliárd ember!

Aki megnézi az előadásról készült felvételt, láthatja, hogy nem elszólásról vagy tévedésről van szó. A Microsoft elnöke, aki nem utolsó sorban az egyik legnagyobb egészségügyi befektető, a védőoltásokban a népesedés megállítását látja.
Prevenar a Pfizertől és Act-HIB a Sanofitól

Egy baktérium által terjesztett agyhártya-gyulladás és tüdőgyulladás megelőzése érdekében adott oltásról van szó az első esetben, és egyetlen baktérium (Haemophilus influenzae) elleni oltásról a második esetben. Az elsőből négyet, a másodikból hármat kap meg a gyermek, jellemzően 2, 4, és 12 hónaposan.

Az elsőből 3,6 milliárd dollár (720 milliárd forint) bevétele volt 2010-ben a gyártójának a Bloomberg szerint. Egyetlen oltóanyagból, egyetlen év alatt. Nem kis üzlet ez.

Nem véletlen, hogy a gyártó cég szóvivője Victoria Davis azonnal nyilatkozott és azt állította, hogy “nincs ok-okozati összefüggés az oltások és a halálesetek közt, de a cég alaposan értékeli a jelentett eseteket, és szorosan együttműködik az egészségügyi hatóságokkal.”

Némi ismerettel rendelkezünk már az ilyen együttműködésekről. Lehet, hogy pár millió dollárt be kell dobozolni és eljuttatni azoknak a szakértőknek, akik majd kivizsgálják, hogy a halálesetek véletlenek voltak és lehet folytatni az oltást, mert az veszélytelen. Ezzel egy időben pár másik szakértő arról nyilatkozik minden médiában, hogy mennyire veszélyes az a baktérium, ami ellen be nem oltatni a gyermekünket felér egy bűncselekménnyel.

A szülők pedig ott állnak a gyermekorvos előtt és azt gondolják, hogy nincs más mód egy baktériummal való küzdelemben, mint a védőoltás. Talán még az orvos is ezt gondolja, amennyiben az agymosás rá is hat. Elfelejti, hogy létezik egészséges táplálkozás, hatékony immunrendszer, d-vitamin, stb...
Hogyan működik egy vakcina?

Mit gondol Ön? Bill Gates számításai az egy milliárd oltással eltüntetett emberről reálisak, túlzóak, vagy alul becsültek? Hogy segítsünk választ adni, összefoglaltuk, mik a védőoltásokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő egészségügyi aggályok:

1. Degeneratív betegségeket okozva lassan, de biztosan 10-30 év alatt ölik meg az embereket. Ez az egyik legjobb tulajdonságuk, mert ki gondolná 30 év elteltével, hogy egy védőoltás késői mellékhatásától szenved.
2. Csökkenti a termékenységet és ezáltal a születési arányt. A cikk elején említett kutatási adat a H1N1 vakcina és a csecsemőhalandóság témájában fényesen igazolja, hogy ez a hatás létezik.
3. Növeli a halálozási arányt egy jövőbeni járvány alkalmával. Amennyiben valakinek az immunrendszerét lerontjuk, még ha átmenetileg is egy védőoltással, akkor simán megbetegszik egy újabb vírustól vagy rezisztens baktériumtól. Azt fel sem merjük tenni, hogy ez utóbbit akár szándékosan is el lehet ereszteni a védőoltás kampány végeztével. Ez már olyan krimihangulatot keltene. Minden esetre ez nem nekünk jutott eszünkbe, hanem egy kutató orvoscsoportnak és az eredmény megdöbbentő volt: több mint duplájára nőtt azok közt a H1N1 fertőzések aránya, akik kaptak szezonális influenza elleni oltást, mint azok közt, akik nem.

Ezeket logikusan összegezve úgy gondoljuk, nem is lehetetlen védőoltásokkal szabályozni a lakosság számát. Most kísérleti szakaszban van ez a dolog. Akiknek ez a céljuk, tesztelik az embereket több szempontból is.

Mire mit reagálnak? Mit kell nekik mondani vagy mutatni, hogy rohanjanak az oltásért? Mit kell és mikor beléjük oltani, hogy úgy betegedjenek meg, hogy ne lehessen összefüggésbe hozni az oltással? És mennyit hajlandók ezért fizetni?

Arra mi sem jöttünk még rá, hogy miért épp a csecsemők és a kismamák a fő célpont. De azt látjuk, hogy őket a legkönnyebb rábeszélni a védőoltásra. Mire egy baba hazaér a kórházból, életének negyedik, ötödik napján már túl esett két tucat védőoltáson."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.03.13. 12:06 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
Kedves Szilárd!

A cikkel csak egyetérteni tudok. Mindig újra és újra elképedek, mennyire nincsenek tisztába pont a gyermekorvosok a védőoltások káros hatásaival. Ahányszor megtesszük a kötelező látogatásokat a tanácsadáson, annyiszor próbálnának rábeszélni a sok haszontalan, sőt káros védőoltásra. A kötelezőket Magyarországon hivatalosan nem lehet kikerülni, sőt, még kötelezővé akarták tenni a cikkben említett pneomococcust is. Hál'isten ez egyenlőre nem következett be. A 15 hónapos kisfiam e héten kapta meg az MMR oltást, ami 3 olyan betegség ellen véd, amit ha meg is kapna külün-külön, könnyedén átvészelné. E helyett most beadták egyszerre a hármat, melynek következtében az addig mosolygós, tiszta energia gyermekem (hála neked Szilárd :) most egyfolytában sír, tiszta nyűg, estére be is lázasodott. Persze tisztában vagyok azzal is, hogy ehhez az én zavaros gondolataim is kellettek, mind az oltás lehetséges negatív következményeiről, mind az egyéb megoldatlan problémákról.

Barátsággal:

Gitta


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.03.17. 18:04 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Erre mondja Hamvas, hogy az emberiség a Humanizmusból a tudatlan bestializmusba tart. A mai lányok fogamzásképességét úgy tették tönkre a régi orvosok, hogy a dédnagyanyjukat, a nagymamájukat és az anyjukat meg akarván szabadítani a fájdalomtól, lezsibbasztották, elkábították, meg elaltatták. Erre fel a civilizált női tudattalanból kiveszik az éber anyasági ősidea. Sebaj, mondják a humánus orvosok, majd kloónozunk gyermekeket.
Amilyen betegség elleni védőoltást kapunk, az illető betegségnek az analogikus őserővel megszakad a normális kapcsolatunk. - Ezért olyan nehéz manapság a karmától és a negatív késztetésektől mostanában megszabadulni, hogy kauzális horoszkóp nélkül ez ma már teljesen lehetetlen is. Mostanában fedeztem fel egy olyan belső spirituális hibámat, amelynek már csak az én rengeteg gyakorlati tapasztalatommal is, régen fel kellett volna oldódnia. Egészen abszurditásba hajló (nevetségesen fonák) helyzetek kellett sorozatban megtörténjenek külső figyelmeztető jelként, ahhoz, hogy észere vegyem és a megfelelő, duplán áttételes fényszögkapcsolatot is megtaláljam hozza. Most, hogy ezt az erőszakos, minden áron jót akaró, de persze kicsit azért üzlet szagú orvosi hozzáállást felemlítetted jöttem rá, hogy arra, hogy eddig nem fedezhettem fel azt, ami már az első saját magamnak készített sorsképletem vizsgálatakor is világos volt, csakis az lehetett az oka, hogy az agyamnak vagy mimnek az a zónája már gyermekkoromtól - bizonyára az oltások hatására - ki volt lúgozva és savazva.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.09.23. 18:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A Natúr Magazinból:


A japán egészségügyi miniszter felfüggesztette két gyermekeknek szánt védőoltás használatát, miután négy kisgyermek pár perccel az oltás beadása után meghalt.
Mivel mindkét szer kapható Magyarországon is, nem ártana ha az anyukák megismernék a védőoltások nem várt mellékhatásait is.

Emlékeztetni szeretnénk, hogy tavaly Ausztráliában tiltották be az influenza oltást, miután kiderült, hogy láz, hányás és görcsök kísérik a beadását.

Korábban mi is írtunk arról, hogy csupán a H1N1 ellen adott védőoltás egymagában alkalmas volt arra, hogy 700%-al megnövelje a vetélések számát és ha ezt egybevetjük azzal, hogy a terhes nők felét sikerült annyira megijeszteni, hogy beoltassák magukat, akkor látható, hogy több ezer meg nem született gyermek írható hazánkban ennek az egy oltási kampánynak a számlájára.

Szinte már krimibe illő az a gondolat, hogy ez nem egyszerű figyelmetlenség a hatóságok részéről, hanem előre megtervezett gyilkossági kampány. Ha ezt én állítanám, most mindenki elkattintana innen és a józan eszében bízva soha vissza sem jönne a Natúr Hírek oldalaira. De hadd keserítsem el. Ez nem az én gondolatom, hanem a védőoltás üzletbe dollármilliókat invesztáló Bill Gates megoldása a túlnépesedés problémájára. Egy előadásában a következőt mondta:

"A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni. " Ez 1 milliárd ember!

Aki megnézi az előadásról készült felvételt, láthatja, hogy nem elszólásról vagy tévedésről van szó. A Microsoft elnöke, aki nem utolsó sorban az egyik legnagyobb egészségügyi befektető, a védőoltásokban a népesedés megállítását látja.
Prevenar a Pfizertől és Act-HIB a Sanofitól

Egy baktérium által terjesztett agyhártya-gyulladás és tüdőgyulladás megelőzése érdekében adott oltásról van szó az első esetben, és egyetlen baktérium (Haemophilus influenzae) elleni oltásról a második esetben. Az elsőből négyet, a másodikból hármat kap meg a gyermek, jellemzően 2, 4, és 12 hónaposan.

Az elsőből 3,6 milliárd dollár (720 milliárd forint) bevétele volt 2010-ben a gyártójának a Bloomberg szerint. Egyetlen oltóanyagból, egyetlen év alatt. Nem kis üzlet ez.

Nem véletlen, hogy a gyártó cég szóvivője Victoria Davis azonnal nyilatkozott és azt állította, hogy “nincs ok-okozati összefüggés az oltások és a halálesetek közt, de a cég alaposan értékeli a jelentett eseteket, és szorosan együttműködik az egészségügyi hatóságokkal.”

Némi ismerettel rendelkezünk már az ilyen együttműködésekről. Lehet, hogy pár millió dollárt be kell dobozolni és eljuttatni azoknak a szakértőknek, akik majd kivizsgálják, hogy a halálesetek véletlenek voltak és lehet folytatni az oltást, mert az veszélytelen. Ezzel egy időben pár másik szakértő arról nyilatkozik minden médiában, hogy mennyire veszélyes az a baktérium, ami ellen be nem oltatni a gyermekünket felér egy bűncselekménnyel.

A szülők pedig ott állnak a gyermekorvos előtt és azt gondolják, hogy nincs más mód egy baktériummal való küzdelemben, mint a védőoltás. Talán még az orvos is ezt gondolja, amennyiben az agymosás rá is hat. Elfelejti, hogy létezik egészséges táplálkozás, hatékony immunrendszer, d-vitamin, stb...

A Pfizertől egyébként sem áll messze a lódítás, amikor el akarnak adni egy gyógyszert írtunk erről korábban már: Pfizer gyógyszerhamisítás
Hogyan működik egy vakcina?

Mit gondol Ön? Bill Gates számításai az egy milliárd oltással eltüntetett emberről reálisak, túlzóak, vagy alul becsültek? Hogy segítsünk választ adni, összefoglaltuk, mik a védőoltásokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő egészségügyi aggályok:

1. Degeneratív betegségeket okozva lassan, de biztosan 10-30 év alatt ölik meg az embereket. Ez az egyik legjobb tulajdonságuk, mert ki gondolná 30 év elteltével, hogy egy védőoltás késői mellékhatásától szenved.
2. Csökkenti a termékenységet és ezáltal a születési arányt. A cikk elején említett kutatási adat a H1N1 vakcina és a csecsemőhalandóság témájában fényesen igazolja, hogy ez a hatás létezik.
3. Növeli a halálozási arányt egy jövőbeni járvány alkalmával. Amennyiben valakinek az immunrendszerét lerontjuk, még ha átmenetileg is egy védőoltással, akkor simán megbetegszik egy újabb vírustól vagy rezisztens baktériumtól. Azt fel sem merjük tenni, hogy ez utóbbit akár szándékosan is el lehet ereszteni a védőoltás kampány végeztével. Ez már olyan krimihangulatot keltene. Minden esetre ez nem nekünk jutott eszünkbe, hanem egy kutató orvoscsoportnak és az eredmény megdöbbentő volt: több mint duplájára nőtt azok közt a H1N1 fertőzések aránya, akik kaptak szezonális influenza elleni oltást, mint azok közt, akik nem.

Ezeket logikusan összegezve úgy gondoljuk, nem is lehetetlen védőoltásokkal szabályozni a lakosság számát. Most kísérleti szakaszban van ez a dolog. Akiknek ez a céljuk, tesztelik az embereket több szempontból is.

Mire mit reagálnak? Mit kell nekik mondani vagy mutatni, hogy rohanjanak az oltásért? Mit kell és mikor beléjük oltani, hogy úgy betegedjenek meg, hogy ne lehessen összefüggésbe hozni az oltással? És mennyit hajlandók ezért fizetni?

Arra mi sem jöttünk még rá, hogy miért épp a csecsemők és a kismamák a fő célpont. De azt látjuk, hogy őket a legkönnyebb rábeszélni a védőoltásra. Mire egy baba hazaér a kórházból, életének negyedik, ötödik napján már túl esett két tucat védőoltáson.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.10.31. 09:33 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Holland tanulmány: nincs bizonyíték az influenza elleni oltás értelmére

2011 október 26, szerda - 11:14 | szerző: mti

Egy holland folyóirat szerint nem támasztható alá tudományosan, hogy van értelme influenza ellen beoltani a 65 évnél idősebbeket és a különböző kockázati csoporthoz tartozókat.

A holland orvosok és gyógyszerészek közös szaklapja, a Geneesmiddelenbulletin októberi számában közölt cikk szemügyre vette a vakcinák hatásáról a közelmúltban megjelent tanulmányokat, és arra a következtetésre jut, hogy a kutatások módszertana nem állja meg a helyét. "Kevés megbízható bizonyíték van az influenza elleni vakcinákról, a kétes kutatásokra és a következtetések nagymértékű manipulációjára azonban annál inkább van bizonyíték" - írja a szerző, Dick Bijl, aki egyben a lap főszerkesztője is.

Az influenza elleni oltás egészséges felnőttek esetében alig csökkenti a tüneteket, és nem mutatható ki, hogy fékezné a szövődményeket, mint például a tüdőgyulladást vagy csökkentené a vírus terjedését. A rendelkezésre álló kutatás nem nyilatkozik a 65 évesnél idősebbek esetében sem arról, hogy hatásos lenne az influenza megelőzésében, sem arról, hogy csökkentené a kórházi kezelések gyakoriságát, a szövődmények előfordulását vagy az elhalálozások számát. Arra sincs meggyőző bizonyíték - írja a szerző -, hogy az egészségügyben dolgozók beoltása mérsékelné a páciensek, gondozottak megbetegedésének esélyét.

A krónikus betegségekben szenvedőknél (szívelégtelenség, asztma, cisztás fibriózis, HIV, gyermekrák) sincs bizonyíték arra, hogy volna értelme a vakcinának. Egyedül a krónikus obstruktív légúti megbetegedés (COPD) esetében tapasztalták az oltást követően a tünetek jelentős csökkenését. Hollandiában a több mint 17 milliós lakosság közül évente öt millióan kapnak értesítést, hogy vegyenek részt az országos oltásprogramban; az elmúlt két évben 70 százalékuk eleget is tett a felszólításnak, amely 57 millió euróba (17 milliárd forint) kerül a kincstárnak.

http://richpoi.com/cikkek/tudomany/holl ... lmere.html

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO