ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.20. 18:01

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.09.04. 12:49 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Még inkább tisztázódott bennem, hogy hogyan álljak hozzá az oltáshoz.

Én magam is gondolkodtam azon az oltások kivédhető veszélyokozó volta melletti érven, hogy bizonyára Szilárd is kapott oltásokat, én magam is egy jó párat, ki tudja már milyeneket... Ettől függetlenül, hogy én milyeneket kaptam pl. én is megfigyeltem, hogy a régi osztálytársnőim közül való barátnőim, akik vélhetően ugyanazokat az oltásokat mind egészen más egészségi gondokkal küzdöttek, nem volt gondjuk, küzdenek stb.
Csak elfelejtettem ezt leírni.

Tehát ezért is a zsigeri félelmeinek egy részét a nyilas karmám rovására írom. Azért is, mert az utóbbi időben számomra is feltűnt, hogy pl. főként tűz karmás szülők igen nagy harci, de inkább háborús érzésekkel viszonyulnak az oltási rendszerek dolgozóihoz, kidolgozóihoz... Igazuk van. De amint Szilárd is felhívta rá a figyelmet nem mindegy, hogy ki miért ellenzi! Mert az ellenzésnek az oka nagyon veszélyes karmikus képzet is lehet! Én pl. igen szörnyű hozzáállást ismerhettem be magamnak az Ividő gondozásának első évében a gyermekgondozásról és visszamenőleg a várandós elképzeléseimet illetően.

Bennem is nagyon-nagy ellenállás volt az orvosok és az "egészségügyi-rendszer" rutinjaival szemben. A természetben szerettem volna szülni, de ezzel kapcsolatosan is rettegtem, hogy valaki megzavarhat.
Mindezek a sérült önérzet miatti gondolatok és érzések voltak, az önféltés miatt az elhatárolódáshoz, a túl sok mindentől szélsőséges elhatárolódáshoz, lényegében elmeneküléshez való erőszakos ragaszkodás. Hát, ezért sejtett bajt Szilárd és javasolta, hogy bevisz engem a kórházba és én beleegyeztem, akkor már több napja sejtve, hogy önérzetből nem érdemes ragaszkodni a metafizikailag helyesebbnek képzelt körülményekhez. A körülmény Isten dolga, én bárhol önmagam kell legyek és helyt kell álljak. Ezt nagy-nehezen megértettem nem sokkal a szülésem előtt és ezért nem lázadtam a kórházi szülés ellen. Igaz, ami igaz: én minden nagy önérzetes, zavartalanul szülő álmom ellenére nagyon féltem a szüléstől. Akkor még nem is tudtuk, hogy a Lilithem nem a 9. horoszkópházban, hanem a 8.-ban tehát az újjászületés és a halál életkörét jelző horoszkópházban áll. De nyilván, hogy az öntudatlan félelmeim az újjászületéstől való komoly mértékű, önkéntelen félelmek voltak.
Hát, így történt, hogy az orvosi beavatkozások főtempolmában azaz egy kórházban kellett szüljek, még pedig úgy, hogy én vagyok ura a szülésemnek és a helyzetnek. Ez egy nagyon fontos beavatás volt arról, hogy amitől fél az ember az elől nem szabad elmenekülni, szembe kell nézni és a félelmet le kell győzni a gyakorlati megtapasztalással, amely felülírja a szörnyű tévképzetet. pl. jelen esetben, hogy nekem milyen megalázó lesz, a Szilárdon kívül, más is ott lesz, aki zavarhat. Megtapasztaltam, hogy attól, hogy beléptem a kórházba még én döntök a testemről és lehetőleg az Ividőjéről is. Vétettem hibákat, de ez nem számít, csak az a fontos, hogy sok mindent kiharcoltam ott magamnak és megvédtem magam. A gyakorlati hibák, pl. hogy Ividőt oltották és engem antibiotikumoztak, annak semmi az egészséget hosszútávon károsító következménye nincs és nem lesz, ebben biztos vagyok. Mert többet ér az a szellemi fejlődés, amit ott megszereztem és igyekszem a sors adta kellemetlen lehetőségeket máskor is javamra fordítani az által, hogy bele megyek a helyzetbe és bízom magamban.

Szörnyű belegondolnom, hogy ha nem Szilárd a párom, vagy ha tőle távol kell a várandósság végét és a szülést átélnem, akkor akár én is valami végzetes hülyeséget csináltam volna önérzetemben... Nem lehet tudni, mi történt volna, ugyanis engem akkor még keményen manipulált az Árnyék-énem, s mindaddig, amíg azt többször kíméletlenül le nem lepleztem és többször meg nem köveztem magam szóban, tehát amíg be nem láttam, hogy bizony nagy baj van velem, és ez a nagy baj egyáltalán nem olyan élvezetes dráma, mint tévében nézni ilyesmit, hanem egészen komoly dolog - önérzet, büszkeség hiába, nincs mit kezdjek velük, mert nincs más megoldás egyszerűen meg kell változzak...
Hát, azért fogyott el a pénzünk akkor nyáron, hogy itt maradjak Csíkban, ahol mégis csak Szilárd van otthon és én hajlamosabb vagyok őrá hallgatni, Magyarországon kétlem, hogy rá hallgattam volna, a saját fejem - tudattalan félelmeim - után mentem volna. Eddig nem hittem abban, hogy a sorsnak vannak ilyen összetett megakadályozó "erői", tehát, hogy ilyen következetesen óvóan működjenek a sorserők. De amióta elköteleztem magam Szilárdnak és ugyanakkor családnak is, tehát bizonyos mértékig az anya szerepre is, amennyire akkor tőlem tellett, azóta több ilyen "óvó" sorsbeavatkozást megfigyelhettem már az életünkben. Bizonyára ezért hívják a sorstörvényeket angyaloknak. Aljas hazugság csak az azonnal megsegítőként érzékelt erőket angyalnak nevezni, pl. hogy valaki "szerencsésen" átvészel egy betegséget, "szerencsésnek" mondhatóan úgy éri baleset, hogy komolyabban nem sérül... stb. Ezek az illető személynek, gyermek esetében az édesanyának a szellemileg, részben törvényes alapállása, vagy legalábbis erre való irányváltása az, ami az angyalokkal való együttműködést jelenti, s ezért logikusan "szerencsésen", azaz a sorssal való bizonyos mértékű együttműködés következtében nem történik meg a tragédia, "csak" a lehetőségével találkozunk.

Szóval, mégis csak azt kell kijelentsem, hogy bár az oltóanyagok veszélyességéről meggyőznek a statisztikák, de ettől még nem kell aggódjak, mert kivédhetőek, ha az ember vállalja a sorsát és komolyan elkötelezett a karmaoldásában. És mivel én az vagyok, végülis én is fontolgatom, hogy elérkezett-e már az idő, hogy többé nem oltassam Ividőt. A nagyobbakról Szilárd döntött és már rég kerülik az oltásokat.
A lényeg, hogy most komoly kísérletet teszek arra, hogy többet ne oltassam, s aztán meglátom, hogy a sors mit hoz, bizonyos harcokat a hivatalokkal garantált, hogy vállalni fogom, efelől nincs kétség, amennyiben zaklatni kezdenek. Az a sejtésem, amit már leírtam, hogy biztos, hogy a magyarországi törvények szerint sem kötelező az oltás "törvényileg"... Hanem arról van szó, hogy az orvosok többsége, ezt állítja, a védőnők is, az ÁNTSZ is, tehát vannak ilyen betegségügyi szervek, amelyek úgy állítják be. Esetleg elavult törvények,amikkel szemben léteznek újabbak, amik biztosítanak a szabadságunk felől e kérdésben is. Hogy a labirintuson átjutok-e az csupán a karmaoldottsági szintemen múlik. Vagy felfal a minótaurusz, a materializmus félig bika, földhöz ragadt nyakaskodó szörnye :) De erre én már esélyt nem látok...
Persze ezzel a 12. házas nappal, ha még öntudatlankodok, kiszolgáltatom magam avagy önérzetesen támadok, vagy menekülök, még kerülhetek börtönbe vagy zárt osztályra :D De mivel Szilárdnak, és pl. Maresznek is vannak bolygóik, sőt, Szilárdnak karmikus pontja a 12. házba, így bízhatok abban, hogy mégis csak elég jó ez az asztrológia, amit mi ismerünk és követünk, és én is birtokában vagyok annak az önismeretnek, aminek segítségével folyamatosan karmát oldhatok és így engem sem kell majd semmilyen hivatalnak, bíróságnak, orvosi diagnosztikának elzárni a külvilágtól. ;) :D

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Még egy felvétel
HozzászólásElküldve: 2013.09.04. 14:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Sőt, én tovább megyek, és azt állítom, hogy "hivatalos részről" a Geréb Ágnes szégyenletes elítéltetéséhez nagy mértékben hozzá járultak ennek a két fél-hatalmi gépezetnek a "főtisztjei". Illetve, hogy ezek, már csak az elemi létfenntartási okaikból kifolyólag is, sokkal komolyabb nyomást kellett, hogy gyakoroljanak politikai oldalról az illető bíróságokra (Az általuk - is! - képviselt egészségügyi minisztérium "hivatalosságai", az igazságügyi minisztérium "illetékeseire".) mint pl. a játékban inkább csak plusz jövedelem szerzési szinten érdekelt magyar szülész-nőgyógyászok érdekszövetségei, ezek lobby-ügynökei.
Egy dolog ugyanis, amikor valakinek a feltűnően sikeres munkája és annak a hírneve a plusz jövedelem szerzést (a milliós kenőpénz szerzési lehetőségeket) gyengíti, és teljesen más, amikor egy gyakorlatilag feleslegessé vált, sőt: ma már az eredeti funkciója ellen dolgozó (A kismamákat ijesztgető és általuk a gyermekvállaló magyar családokat terrorizáló!), minisztériumi szintű országos fél-hatalmi apparátus-maradvány létjogosultságát kérdőjelezi meg! - Tessék kérem Kafkát is olvasni, ne csak a "megható" misztikusokat, vagy lázítón érzelgős, irracionálisan ható fél-politikai nyilatkozatokat. Higgyétek el, hogy hasznos dolog klasszikusok műveit is ismerni.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Még egy felvétel
HozzászólásElküldve: 2013.09.04. 22:24 
Offline

Csatlakozott: 2012.11.06. 19:50
Hozzászólások: 12
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Mérleg
Teljesen így van, Szilárd.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.14. 01:59 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://www.youtube.com/watch?v=z9_2bGzfrPA

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO