ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.05.21. 00:30

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.09.02. 12:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Loránd!

Az érveléseitekkel maximálisan egyet értek, csupán a "Békekövet" :) :D :lol: Labant Csaba személye és ügyképviselete nagyon, de nagyon hiteltelen előttem már azóta, hogy hiába figyelmeztettem arra a 2OO4-es Bálványosi életmódtáborban, ahol mindketten előadók voltunk: vigyázzon, mert a Nyilas legelején álló Napját nem lehet kizárólag csak Nyilasként értelmezni, hanem minimum 8O - 9O százalékban Skorpiónak. Tehát kemény újjászületési gondok kell, hogy legyenek a horoszkópjában, bocsánat: a tudattalan érzés-és képzeleti világában. És ez a jelzésem sajnos be igazolódott, MIVEL A VÉDŐOLTÁSOKTÓL MEGMENTETT KISFIÚK EGY OLYAN AUTÓBALESETBEN HALT MEG nem sokkal az interjú készítés után, amelyet ő: az Erdély misztikus csoportjai szerte (Főként Marosvásárhelyen) ünnepelt béke-hírnök vezetett! És a szomorú az, hogy ahelyett, hogy magába szállt volna és a gyermek halálának az igazi - spirituális okait első sorban önmagában, megkereste volna, mint én rögtön az Enikő halála után (Lásd a Táltos Bolond második könyvének a 2O fejezetét!), mindenféle hazugságot ki eszelt arról, hogy a gyógyszer lobby-sok maffia - akciójának lettek az áldozatai, és, hogy tulajdonképpen őt akarták elhallgattatni (megölni), de "véletlenül" a gyermek esett áldozatul. Ráadásul mindkét interjú készítő is hiteltelen a számomra, a tündéri hölgy azért mert egy vele készített Jakab-István interjúban segítő angyalokról hadovázik, akikkel ő állítólag kapcsolatban áll és így tud segíteni másokat is, akárcsak Villás Béla, a nagy misztikus szélhámos, Jakab Istvánt meg nem csak azért találtam hiteltelennek mert ezzel a "segítő tündér-lánnyal" egy "egészen komoly" :) interjút készített, hanem mert egy más helyen - interjúban - teljesen normálisnak találta azt, hogy egyesek tudatmódosító anyagokat használjanak és így lépkedjenek át "felsőbb rendű információ-szerzés céljából" magasabb rezgésű dimenziókba.
Szóval a téma komolysága, ami engem is érdekel, jobb lenne elkerülni a magukat más témakörökben metafizikailag hiteltelenné vált személyektől kapott információkat, még akkor is, ha a Labanték gyakorlati tapasztalataiból esetleg tanulni is lehet. A kérdés az, hogy érdemes-e éppen tőlük, bármit is tanulni, akik azt állítják, hogy Venezuela kevésbé diktatórikus ország, mint Magyarország? Ne vicceljünk már..., legyen elég a misztikus agylágyulásból! Mint Violának ki derült, Romániában sem annyira túl lihegősek az egészségügy szakemberek (Akárcsak Venezuelában), mint Mo-n, de abból még nem következtetett olyasmire, hogy Magyarország kevésbé lenne liberális, mint Románia! Ha ilyet írna ide le, én lennék az, aki kitiltanám a Logoszról... :D
De egészen komolyra fordítva a szót: Az ami nekem szeget ütött az ugyancsak békehírnök Bodó Attila misztikus ikertestvérének számító Laban Csaba szóhasználatában, az, az "külső beavatkozás" fogalma. Illetve, az annak a gyakorlati jelentése elleni béke-harc és liberálisan-misztikus hipokrita küzdelem... - Ez fölött lehetne szerintem értelmesen itt vitatkozni tehát, hogy a civilizált körülményeink között, mi számít ténylegesen veszélyes "beavatkozásnak" és mi nem. Mivel én tudok egy ennél sokkal, de sokkal veszélyesebb civilizációs "VÉTKET"! _ És ez éppen a gyermekek életébe - sorsába, karmikus jellemébe való BE NEM AVATKOZÁST, amely, amint tudjuk, Amerikába már tömeggyilkos kamaszok "kifejlődéséhez" is vezetett! Hogy ne beszéljek egy olyan most megismert "nyugati" liberális eljárásról, hogy a szülők a már 12 - 13 - 14 éves, nemileg orvosilag érettnek ítélt fiaikat és lányaikat együtt - egybe fektetik, miután a lányokat biztonságosan le fogamzás-gátolták! És ez már egy "normálisnak" számító népszokás Budapesten és MO-i nagyvárosokban, a "felvilágosultabb" szülők körében! És, hogyha ott már ennyire normális, tehát bevett szokásként gyakorolják, akkor itt is nemsokára divatba fog jönni. - Merthogy a szintén a liberális eszmék szerint nevelt, mai fiatal szülőknek egyre inkább nehezére esik a gyermekeik életébe, fegyelmezően és tiltással és szigorúsággal BEAVATKOZNI! És az ilyen béke-hírnökök mint Labant Csaba és Bodó Attila éppen erről a szülői erényekről költenek és muzsikálnak dalokat és hirdetnek misztikus - filozófiai eszméket!
Szerintem ugyanis - És most nagyon, de nagyon óvatos kell legyek, nehogy a Bodó Attila által meg nyakatekert liberális fasizmushoz jussak én is - különbség van aközött, hogy miért ellenzem (És meg kell vallanom nektek őszintén, hogy még mindig meglehetős langyosan...) pl. én az oltásokat, és miért ellenezte a rejtetten, nagyon mélyen rejtetten paprikás Skorpió-Nyilas Labant Csaba, és az őt Mo-ra ebbe az ostoba, mivel spirituálisan nem kellően megalapozott, harcba követő kis Venezuelai felesége! Nem másért, de aki velem lekezelően bánik, mint a nálam jóval fiatalabb béke-hírnökök, annak még első sorban magával - az árnyék énjével - szembeni harcokat kell megvívnia, és utána lehet majd a Magyarországi egészségügyi rendszerrel is!

Nem vagyok hipokrita: Én is baleseteztem az első Ladámmal, úgy, hogy Medárdánaak meg rándult kissé a Válla. És még azzal sem fedhettem magam - mivel akkor még egyáltalán nem tudtam! - hogy Emőke támadja a családot, mivel éppen akkoriban készült az anyjával erről sutyorálva, ezt a család elől való meglépést tervezgetve, felrobbantani a családunkat. Nem, az én számomra világos volt, hogy azért is kellett az autónak megcsúsznia, mert nem tudtam elfogadni magamtól sehogy sem, hogy előző nap, elemi módon ki hagytam a legszebb formagyakorlatomból egy fontos technikát és azért nem nyertem meg az első helyet a karate versenyen. Próbáltam a magam - az ügyetlenségem, feledékenységem, gyakorlat- és emlékezés kihagyásom - elleni haragot csitítani, de ott maradt a tudattalanomban le préselődve. És még azt sem mondhatom erre még utólag sem, hogy ez a baleset direkt kellett, mert ennek köszönhetően robbant ki közöttem és Emő között a váláshoz vezető veszekedés, mivel az annyira meg volt már kettyenve az amerikai kokós-guru iránt érzett szerelemtől, hogy képes volt az akkor még egészen kicsi gyermekeinket magukra hagyni órákig, csak azért, hogy Lurdes-i szentelt vizet ihasson a nagyanyjánál, aki a kórházban feküdt, és ez úgy derült ki, hogy én a vártnál hamarabb haza jöttem Sepsi-Bikszádról, ahova alkatrészeket vittem az autójavítónak. Nem, az én - ha önkéntele, ha nem de valós spirituális - hozzájárulásomat a baleset megtörténtéhez akkor sem, ha az a helyzet, ami a balesettel meg teremtődött, leleplezett egy olyan veszélyes családi (a családanya mentális állapota miatt veszélyes!) helyzetet, ami még egy annál is nagyobb és végzetesebb "balesetet" okozhatott volna!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.09.02. 13:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szóval, én azt szeretném a segítségetekkel megfejteni, hogy mi számít ténylegesen veszélyes beavatkozásnak spirituális szempontból és mi nem? Illetve, hogy az oltások vajon nem-e jelentenek sokkal kevesebb veszélyt ilyen szempontból, mint a nem-nevelés, tehát a nem beavatkozás? Sőt, hogy az oltás, úgy - ahogy az van, vajon nem-e szükséges az olyan szülők gyermekeinek az esetében, akik a másik orvosi felfedezésnek: a fogamzásgátlásnak köszönhetően, messze idejekorán, tehát a felelősségnek a nulla fokán juthatnak máris a felnőttekével egyenértékű "extra-élvezetekhez." Remélem, tudjátok, hogy nem az élvezeteket irigylem e szerencsétlen gyermekektől, hanem annak a veszélyét látom, amit már a hüvelyi- és a csikló-orgazmus c. alrovatomban le írtam, hogy kénytelen voltam asztrológusként felfedezni. Szóval... hogy is állunk ezzel az ördögtől való "beavatkozással", illetve a nem-beavatkozással a gyermekeink spirituális struktúrájába?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.09.02. 13:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Merthogy oltásokkal jól-rosszul de el voltunk egy évszázadon át... Én is egy ilyen, az oltások által "megnyomorított", repülni nem tudó ember vagyok, ti vajon nem? Vajon az oltások akadályozták-e meg a nemzedéktársainkat, abban, hogy a tényleges (nem a misztikus - zagyva!) spirituális igazságok felkutatására vessék magukat, vagy inkább a minden féle "Beavatkozást" elítélő szülői nevelés? Mert hogyha jól végig gondolom a velem együtt és velem azonosan be oltott, de már halott osztálytársaim listáját, azt látom egyértelműen és határozottan kiemelten, hogy egytől egyig - És ezt becsület szavamra mondom! - a "beavatkozó" szülői neveléstől, de legfőképpen az apai neveléstől mentesült jó barátaim (Érdekes, hogy a skorpiói töltetemmel éppen hozzuk vonzódtam, pedig ők nem voltak skorpiók!) éppen - és közöttük a leges legjobb barátom: Tánczos Zsoli és az ö "angyali" húga: Tánczos Tünde! - azok, akik rég óta a túlvilágon vannak! Pedig engem sem oltottak be kevésbé, mint őket, annak idején!
Szóval, ne haragudjatok, de a (liberális!) nevelési kérdésekhez, illetve a nevelési agyalágyult elméletekhez viszonyítva, az oltás - nem oltás problémáját, én nem is másod- de ötöd- vagy hatodrangú problémának találom. De, ezzel nem zárom ki, hogy nem probléma. Azért is nyitottam a számára ezt az alrovatot.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.09.02. 16:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Sziasztok!

Nekem a közvetlen környezetemben van két ember-most már öregek-, akik védőoltást követően sántultak le. Kivédeni semmit se lehet szerintem a védőoltással, mert Jézus is mondta, hogy ha az Atya nem akarná, egyetlen hajaszála se görbülhetne meg. Ha valami baja lesz az embernek, azt nem a védőoltás okozhatja, hanem az ugyanonnan származó zavar, ahonnan származhatna a nyugalom is. Fölösleges tehát az oltás, viszont ha beadják, mert valami miatt nem tudja a szülő kivédeni, önmagában nem okozhat bajt. Én így indultam neki az oltásbeadásnak Rékussal, hogy nem tudtam még azt, hogy egyetlen oltás se kötelező. Csak azt döntöttem el, hogy ki fogjuk bírni, nem lesz semmi baj és ami nem kötelező, azt nem adatom be. Az 1 éves korában levőt nem adattam be, az előzőeket igen. Egyetlen egy alkalommal se reagálta le Réka lázzal vagy egyebekkel a belekerült információt. Hálistennek.Ez viszont meggyőzőtt arról, hogy a legfontosabb hogy milyen alapállással fogtunk hozzá.

Igaznak tartom, amit Szilárd írt, hogy súlyosságában nem vethető össze a szabados neveléssel. Éppen pár napja meglátogattunk valami rokonokat, ahol elképedve vettem észre, hogy a második osztályos fiúcskának sört adnak a szülei. Sőt, energia italt. Az alig 8-9 éves gyerek rá se nézett Rékuskára, hogy esetleg játszodjanak valamit ketten, végig a felnőttek között tátotta a száját és sörözött a férfiakkal. Hát ez a "nevelés" az, ami veszélyesebb, mert itt arról van szó, hogy éppenhogy nem állnak hozzá a szülök ahhoz jól, hogy mitől kell félni és adagolják a mérget kívűlről azokhoz a hajlamokhoz, amik ezt követelik belülről. Ahelyett, hogy a karmikus vonásokat kiműveljék, még ráadásul erősítik.

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Még egy felvétel
HozzászólásElküldve: 2013.09.02. 22:32 
Offline

Csatlakozott: 2012.11.06. 19:50
Hozzászólások: 12
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Mérleg
S íme még egy felvétel:

http://www.youtube.com/watch?v=dBZR6fAYABI


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Még egy felvétel
HozzászólásElküldve: 2013.09.03. 10:13 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szomorú bomba ez Loránd! - Persze, mindennek az élét és a súlyát és az interjú-alany felhívásának a fontosságát, nem veszi el az, hogy a Labant Csaba személye, akire Krisztina beszélgető - kiabáló partnere, többször is hivatkozik, az én szememben továbbra is erősen hiteltelen (Időközben ki derült, hogy a gyermekük nem autóbalesetben halt meg, hanem a halálát, ha közvetve is, tehát spirituális szempontból, de Labant Csaba is okozhatta az eléggé el nem ítélhető, szélsőséges fanatizmusukkal, a gyermek elemi állampolgári jogait is képező, egészségi ellátásával szembeni irracionális ellenkezésükkel!). És még az sem kell ezt a súlyt és a baj komolyságát elvegye, ahogyan a Labant Csabával készült zavaros telefon-interjú közben, a telefonáló (műsorvezető?) hölgy, többször is, direktben az Orbán kormány ellen, sőt: maga Orbán Viktor ellen agitál. (Nevetséges!).
- Holott és amikor, ebben az esetben is, nincs szó egyéből, mint egy, még a Kádári időkben létrehozott és azóta majdhogynem függetlenné és valamiért "érinthetetlenné" vált, "humánus" egészségügyi állam-apparátus, nevezetesen a "Védőnői" intézményről - Amit én már nagyon régóta "Támadó-női" intézménynek nevezek! -, amely önállóan és függetlenül, az új rendszerben is tovább folytatja a nemzetmentési politika ellenes, destruktív tevékenységét. Nem az Orbán kormány tehát, amely azt sem tudja szegény, hogy miképpen tudná emelni a magyarok számát, hanem ez a sátáni szervezet az, ami még mindig működik az egészségügyi minisztériumon belül, és amely minisztériumot mindig is az inkább humanista-liberális beállítottságú politikusok működtetnek a Fidesz-kormányok idején is.
És ez az Orbán-kormány ellenes agitáció, egyben további értelmezési kapcsolatokhoz is vezet, nevezetesen, hogy valószínűsíthető az, hogy Mo-n azért néz ki ez az oltási rendszer sokkal zsarnokibbnak mint Romániában, mivel itt nem hoztak létre a Ceusescu korszakban ilyen humánusan kretén baba-védő állami intézményt, amely ma már csak azt képes végezni, hogy ne mondjam azt, hogy egyenesen arra érzi hivatottnak magát, hogy gyermektelen nőket (Tehát fiatal, vagy idősebb és általában gyermektelen, de ennek ellenére magukat a velük szemben gyakorlatilag is anyává - szülővé vált kismamákat) az otthonukban a legelképesztőbb és legirracionálisabb "hivatalos" elvárásaival letámadjon. Ilyen hivatott "intézményi" - hivatali nőkből áll! :) tehát, hogy megzavarja a természetes szülői mivoltuk átélésében, azokat akiknek fogalmuk nem lehet arról, hogy mit is jelent szülőnek lenni. Arra való tehát ez a sajátosan magyar intézmény hogy ezek a steril nők tehát, baba-védelem címen, bemehessenek a békés polgárok lakásába és az ott levő szülőket, azzal riogassák, hogy a gyermekeik nem eléggé hosszúak, nem eléggé súlyosak, nem eléggé kövérek, nem eléggé pirospozsgásak, illetve, hogy azok ruhácskái nem eléggé sterilek, stb.)
Nem, semmiképpen nem akarom az oltási kérdés súlyosságáról elterelni a figyelmet, csak azt akarom meg indokolni, hogy én miért nem fogom megosztani ezt az interjút. Ti., azért, mert attól függetlenül is, hogy ez az egyébként messzemenően joggal felháborodott és csodálatra méltón bátor és felelősségteljes édesanya, egyenesen az Orbán Viktor le mondatásával akarja a problémát megoldani, ami abszurdum és egyáltalán nem célra vezető. Ha jól értettem ugyanis, akkor a Védőnői intézet, vagy egyenesen a hölgy "védő(támadónője" volt az az idióta, aki azt a hatósági felszólítást meg írta, amelyben rendőri intézkedéssel fenyegetőzik! - És sajnos, a magyar hatóságok női személyzetének ezt a kétségbeejtő gonoszságát én is megtapasztalhattam, amikor egy ilyen idétlen minisztériumi liba, egyenesen engem, a román állampolgárt fenyegető levelet intézett hozzám (Startból a megfelelő, rám is szerinte érvényes paragrafusok felsorolásával, és az azt követő fenyegetésekkel kezdte!), amivel rá akart venni egy olyan dologra, ami nekem egyenesen tiltott dolog törvényileg: nevezetesen, hogy Joó Viola magyar állampolgár összes gazdasági jövedelméről nyilatkozzak, illetve szolgáltassak neki "törvényes" információt.! :lol:

Holott éppen, hogy ő lett volna az, aki a Csíkszeredai munkaügyi és szociális ellátási hivatal felkérésére ezeket az adatokat - nem tőlem, a román állampolgártól, hanem a megfelelő magyar hatóságoktól! - kellett volna ezeket az adatokat beszereznie, és a Csíkszeredai hivatalnak át küldenie, ahhoz, hogy Ividő után meg kaphassuk az első három - négy hónapra járó romén gyest. Persze, hogy - mivel a hülye Mo-i Valamilyen Szociális intézményi p.-a, ki várta a, később megtudtam, hogy ugyancsak jó magyarországi hivatalos eljárási mód szerint a három hónapos válaszadási határidőt, ezzel a hozzám intézett fenyegető levél-válaszával, teljesen lemaradtunk az első hónapok gyeséről. Mondjam tovább? Miután ezek az adatok végül is meg kerültek úgy, hogy Viola kezdett fenyegetőző leveleket írni ennek a nőnek, és nagy - nagy időkéséssel, le tudta adni a Magyar Gyes-kérését Egerben, ott sem mozdultak addig, amíg be nem vonultunk oda az egész családdal, tehát Ividő testvéreivel is, és az ablakos szociális-hivatalos nőnek el magyaráztam, hogy a romániai keresetemből nekem elég nehéz eltartani ezt a három gyermeket, ne spóroljanak hát tovább azzal, hogy Ividőnek nem adnak gyest! - Mi köze van tehát mindennek Orbán Viktorhoz, illetve ahhoz, hogy Orbán Viktor kapott-e fiatal nemzeti-liberális politikusként a Soros alapítványtól ösztöndíjat?! - Merthogy a harmadik verses kötetemet nekem is Soros ösztöndíjjal sikerült kiadni! Ettől még ez nem jelenti azt, hogy el adtam a bőrömet és a nemzetemet az Amerikában állítólag székelő és liberális-zsidó pénzekből finanszírozott Globális Népírtási Hivatalnak, aminek állítólag Bill Gates az elnöke...
Na, szóval, ez a kérdés sokkal komolyabb és súlyosabb és vészesebb spirituális szempontból, és hadd maradjunk meg a metafizikai értelmezéseknél, ahelyett, hogy egy Mo-i önműködővé és ez által önkényessé vált és ilyen rendőri elvitetéssel és oltás-beadatással való fenyegetés leveleket kibocsátó Védő-támadő-női intézménynek, illetve egyetlen - a hatalmi mániáját ily módon kiélő - nőnek a túlkapása által magunkat hagyjuk félre vezetni a témától.
Nos, én azt mondom most már magyar állampolgárként is, hogy első lépésből a Romániainál ezek szerint sokkal vészesebb Magyarországi súlyos helyzet megszüntetése érdekében, nem az Orbán kormány leváltásáért kell kiabálni, mert az nem fog menni, még Bajnai Gordonnak, sőt: Mesterkedő Attilának sem, hanem A messze idejét múlt és lényegében funkció nélkül maradt, és mára az eredeti céljával egyenesen ellentétesen működő VÉDŐ-NŐI INTÉZMÉNYNEK A FELOSZLATÁSÁT ÉS TELJES MEGSZÜNTETÉSÉT KELL KEZDEMÉNYEZNI, a Labant Csabához és a Krisztinához hasonló módon bátor magyar szülő - állampolgároknak. Ez szerintem ugyanis az az intézmény és annak a "dolgozói" (ingyenélői!) azok, akik ezeknek a védő(támadó)-oltásoknak a fontosságáról a propagandát folytatják és ezeket a szörnyű - lakosság-és szülő idegesítő, azokat feleslegesen zaklató fenyegető hatósági leveleket írogatják, a legtöbb esetben törvényes alapok nélkül! Amíg ugyanis ez a Sátáni intézmény, amely nem csak itt folytatja a pokoli munkáját, hanem abban is, hogy a babák súlyának és egyebének az ellenőrzésével, ijesztgetve a kismamákat, egyenesen el veszik azok kedvét a több gyermek szülésétől és ezzel egyenesen, pontosan, hogy az Orbán-kormány népesedési politikája ellen dolgozik, addig Magyarországon nem fog megoldódni ez az oltási kérdés! - Mert hülyék lennének a védőnők erről a hatalmi eszközükről és a fizetésük indoklásául szolgáló "munka-feladatukról", és persze, az oltások fontosságáról szóló propagandáról, amivel a gondolkozni lusta szülőket beetetik, lemondani!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.09.03. 13:47 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
A


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.09.03. 18:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A természet fejlődik, mivel a természetet isten teremti és fejleszti, és Isten, aki a baktériumokat és a vírusokat is gyártja - tudja ő nagyon jól, hogy miért... - mindig okosabb az embernél.
Hogy miért is gyártja... Könnyű lesz kitalálni, ha arra gondolunk, hogy az orvostudománynak hála, az olyan szörnyű szexuális betegségeket, mint a szifilisz, vagy a tripper, már a hatvanas években is ki lehetett kezelni. Mivel viszont azokat nem véletlenül kapták el és nem akárkik, hát ezeknek a spirituális (karmikus) utódaik, akik még az őseiknél is vígabban akartak élni az orvostudomány által lehetővé tett nagy szabadságukban, meg kapták az AIDSZ-t. _ isten kegyelméből. Istennek legyen hála!

De jó lenne, ha az egyetemes törvények, illetve a megváltás logikája szerint is meg tanulnának végre gondolkozni az emberek.

Mert akkor arról még nem is beszéltünk, ha a pillangó hasonlattal indultunk el, hogy a programozott gyermek ki műtésekkel, vagyis az előre (a legtöbb esetben feleslegesen!) eldöntött császármetszéssel idejekorán ki szedett gyermekekről a pszichológusok ki mutatták, hogy általában félénkebbek, gyávábbak és depresszióra hajlamosabbak. És ugyancsak depresszióra (Vagyis lelki-nyomorék életre!) hajlamosak azok a (hisztis), meg nyápic, meg szülő-szomorító zsarnoki gyermekek is, akik kiskorúkban nem kaptak egyetlen pofont sem.... Szóval... Oltás nem, de hosszú távú előrelátás nélküli, liberális (pl. korai szexelésre) nevelés az igen?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Még egy felvétel
HozzászólásElküldve: 2013.09.04. 11:46 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szerintem is, mindenkinek igaza van aki az Isteni élet- és megváltási programok megvalósulását megzavaró oltások ellen küzd és tiltakozik, még ennek a misztikusan tévedt Csabának is, aki viszont, a misztikus önimádata által táplált, oldatlan skorpió-nyilasi fanatizmusával, sajnos inkább árt az ügynek, mivel lejáratja.

Azzal is kell számolni viszont, hogy, mivel az embereket a karmája (Lilitje., Sárkányfarka, és a negatív fényszögeik által jelzett, sors-ellenes védekezői és kényelem-szeretői tulajdonsága) hajtja, ugyanannyi, ha nem több van azokból a polgárokból, akik mélységesen felháborodnának és utcára menően tiltakoznának az általuk ténylegesen védőnek képzelt oltásoknak a megszüntetése ellen.

Sőt, még azzal is, hogy Mo-n két szocialista monstrum intézmény abszolút érdekelt abban, hogy ezt a sátáni eljárást MINDEN ÁRON(!) fenntartsa, mert máskülönben nem lesz amivel indokolja a "munkatársai" fizetésének a ki- és elvonását az országos - nemzeti költségvetésből. Hiszen alig akad más, amivel még foglalkozhatnának! Ezek, az Országos Tiszti Főorvosi Szolgálat, és a szintén országos Védőnői hálózati rendszer. Ezek védelmezik minden erejükkel az oltások védő jellegének a feltüntetését, és ezen két hadseregnek a "tisztjei", amint a feltett felvétel hanganyagában is hallottuk, minden lehetőséget kihasználnak és törvénytelenségeket is elkövetnek, amint láttuk szintén, még hazudozó félhivatalos rendőrségi erőszakossággal való fenyegetőzéseket is, hogy az oltások "kötelező" voltának a látszatát fenntartsák. Illetve, ők vigyáznak arra is nagyon éberen és nagy hatásfokkal, hogy a magyar polgárok ostobább rétegeit (Figyelem! A nagy-többséget!) az oltásoknak a szükségességéről és jótékony mivoltáról meggyőzzék, hogy azokat ebben az ostoba karmikus-hitükben ringassák és ezzel ugyanakkor a mindenkori magyar kormányokat is, arra kényszerítsék, hogy az intézményeiket fenntartsák, nekik fizetéseket biztosítsanak!
Persze, ezt a sátáni propagandisztikus játszmával elért, rejtett politikai hatásukat és befolyásukat nem csak lefelé gyakorolják, hanem felfelé is, tehát a parlamenti képviselet és a kormány-hatalom irányába és nagyon vigyáznak arra, hogy a magyar politikusokat, azok többségét, folytonosan be etessék az oltások jótékonyságáról és szükségességéről szóló mesékkel.

Ugyanakkor és éppen ezért, hiába győződnének meg a Fidesz és Kereszténydemokrata politikusok, hogy ez a két tipikusan szocialista - a a békés családok életébe zsarnokian beavatkozni képes hatalmi apparátus, mint két szabályos rákos daganat szívja a magyar nép energiáját és betegíti azt annak érdekében, hogy a létjogosultságát ezzel igazolhassa, mert hogyha teszem azt, "Orbán Viktorék" :) pl. meg kísérelnék ezek felszámolását, azonnal a fél Magyarország lakossága rohanna ki egyenesen Brüsszelbe tiltakozni és árulkodni a világnak az ellen, hogy ezek a zsarnoki diktátorok el veszik tőlük a szociális háló legfőbb pilléreit és biztosítékait, amelyek viszont más országokban nem léteznek!.

Azok a fenti példában is szereplő, liberálisan felvilágosult harcos szülők tehát, akik "le orbán viktorral-oznak" és "dögöljön meg orbán viktor-oznak" az oltások miatt, az ügy szempontjából sokkal hasznosabban tennék, ha a két rákos-daganat jellegű szocialista-intézmény ellen fordítanák a haragjukat és segítenének valamiképpen "Orbánéknak" a felvilágosításában, majd a két monstrum-szervezet lebontásában, mert meg merem jósolni, hogy amíg ezek fenn állnak Magyarországon tovább is nehezebb lesz az oltások beadatása ellen küzdeni, mint külföldön, arról nem is beszélve, hogy ennek az örültségnek véget vetni gyökeresen, mint ahogy azt mindannyian szeretnénk, még annyi remény sincs mint pl. Romániában, mindaddig, amíg ezek az egyébként teljesen felesleges, és tipikusan csak magyarországi (hungarikumok! :) ) "állami gondoskodási és népjóléti" intézmények léteznek!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Még egy felvétel
HozzászólásElküldve: 2013.09.04. 12:00 
Offline

Csatlakozott: 2012.11.06. 19:50
Hozzászólások: 12
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Mérleg
Valóban, Szilárd, nagyon hamis nyelv van használatban. Szinte mindennek az ellenkezője az igaz, csak mélyebben meg kell vizsgálni. A "védőnők" ténylegesen támadónők. A dzsungelben a helytelen alapállás következtében a kardfogú tigrissel lehetett találkozni, itt a "védőnővel" és a hozzájuk hasonlókkal. Ami a felvételben a Krisztina Orbán-kormány elleni fellépését illeti, teljesen helytelen, s lényegtelen is volt számomra, ám azért javasoltam meghallgatni, mert fontos információkat tartalmaznak a "védő"-oltások káros hatásáról, s a Mo-i korrupt rendszerről, amelyeket fontos a maga valóságában látni.

Igen, egyetértek Veled, István. Vannak az oltás-kérdéssel egyenrangú, sőt, fontosabb kérdések. E kérdést egészen mélyen most kezdtem megvizsgálni, ezért pillanatnyilag "melegebb" kérdés számomra. Fontos kérdésnek tartom, amiben fontos tisztánlátni - de persze minden területen egyaránt fontos tisztánlátni.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO