ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.03.23. 18:46

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.05.27. 15:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Enikő,

én is ezt magyarázom már nagyon rég óta, de bizonyára, nem ilyen egyértelmű - határozottan, és érzékletesen, mivel nem vagyok anya és mert egy "férfi szájából" az, hogy az anyának a lelki világán műlik az egész, és ha az rendben van, akkor még AISZ vírussal is beoldhatják a gyermekét, mert az immunis lesz rá, minimum kegyetlenségnek és persze: az anyákra való felelősség-hárításnak tűnne. Ezért is mondtam Violának, hogy ő csak a saját tudattalanja zavartalanságával törődjön, és ne támadja agresszíven az Ividőt mindenképpen lemérgezni kívánó orvostudományt és idióta orvosokat, mert inkább az utóbbiból lehet Ividőnek baja, nem az oltástól. Nagyon, nagyon hálás vagyok és örvendek, hogy te nőként és édesanyaként ezeket meg írtad és a legjobb lenne, ha még konkrét példákat is írnátok hozza Lindával és Violával és Maresszel.
Másfelől persze, mélységesen egyet értek Lindával is, hogy ez a kertén, tudományos baba-mérgezési népszokás meg kellene már végre szűnjön, mert van az életben, bocsánat: az édesanyák karmikus - tudattalan képzeletvilágában éppen baj, amire figyelniük kell! - De hét ez ismét valahol a női kényelem-vágyat juttatja az eszembe, amiből az oltási vágy is létre jött tulajdonképpen. Az elején tehát a külső támadók ellen akartunk védekezni, most meg a belső támadások ellen, az által, hogy az anyai képzeleti éberség-fenntartó és élesítő oltásokról akarunk le mondani. Holott egy spirituális igényű édesanyának, ennél jobb éberség-serkentő és fenntartó eljárást, még álomban sem lehet elképzelni! És ezekre az éberség edzésekre pl. Lindának óriási szüksége volt ahhoz, hogy ne hagyja legyőzni a belső negatív sors-erők által sem magát, sem Rékát, a következő, jellegzetesen Ikrekes, végleges árnyék-én felszámolási hetekben és hónapokban.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.06.22. 12:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A nagy tiomerzál leleplezés: higanyos oltóanyagok, autizmus és a gyermeked egészsége
A nagy tiomerzál leleplezés: higanyos oltóanyagok, autizmus és a gyermeked egészsége
2012 június 21., csütörtök 07:42 Dawn Prate BigPharma
Email Nyomtat

Valószínűleg láttál már olyat,hogy a nővér behelyezi a fecskendőt egy nagy üvegbe, bizonyos mennyiségű folyadékot kiemel, majd a többi visszakerül az eredeti csomagolásba. Amennyiben szemtanúja voltál hasonló esetnek, akkor láttad, hogy hogyan csökkentik a saját költségeiket. Azért, hogy minél több oltóanyagot eladhassanak viszonylag alacsony áron kitalálták a “multi-dózisú egységeket”, ám ezekbe könnyen kerülhetnek szennyeződések. Biztosították az embereket, hogy az oltóanyag tartályába nyitás és zárás során kerülő baktériumokat a tartósítószer rövid időn belül megöli.

Ismerősen hangzik? Ez egy hasonló történet a vállalati Amerika viszonyáról a tartósítószerekkel. Ezzel pénzt spórolhatnak maguknak, míg a te egészségedet kockáztatják. Nagyon sok tartósítószer megtalálható ételekben is, a vakcinákban találhatók nem csak a baktériumokat és gombákat ölik meg, hanem kiterjedt neurológiai károsodáshoz vezethet, akár autizmusig is.
Thimerosal (magyar néven: tiomerzál)

A tiomerzál egy tartósítási lehetőség a vakcina gyártóknak. Elsőként Eli Lilly cége használta az 1920-as évek végén és az 1930-as évek elején, a cég 1940-es években kezdett el ilyen tartósítószerrel ellátott vakcinákat árulni. A tiomerzál 49.6 %-a higany, metabolizált vagy lefokozott etil-higanyt tartalmaz. Higany, vagy pontosabban etil-higany a fő hatóanyag, aminek célja a szennyező kórokozók elpusztítása. Sajnos a higany ennél több mindent elpusztít.

Az amerikai Department of Defense szerint a higany veszélyes anyag, halált okozhat, ha lenyelik, belélegzik, vagy bőrrel érintkezik. Tanulmányok kimutatták, hogy miután főemlősöknek és más állatoknak is beadták az injekciót a higany felhalmozódott az agyukban. A higanymérgezés okozhat kardiovaszkuláris betegségeket, autizmust, szellemi visszamaradottságot, diszlexiát és más idegrendszeri betegségeket. Ezért az FDA (Food and Drug Administration - Amerikai Étel- és Gyógyszerhivatal) szigorúan szabályozza a higany ételbe és gyógyszerbe kerülését. Fogászati amalgám tömések és különféle oltóanyagok is tartalmazhatnak higanyt, ezekből pedig könnyen kerülhet az óceánokba is.

Sosem volt kérdés, hogy a higany mérgező-e. Az igazi kérdés az, hogy pontos mekkora az az adag a higanyból, amely már komoly mérgezést okozhat és, hogy milyen lehetséges következményei lehetnek a gyermekeinkre nézve ezeknek a “kis” adagoknak.

Eli Lilly és cége állítólag megválaszolták ezt a kérdést már 1930-ban. Szerintük nagyon alacsony rendű a tiomerzál mérgezési tulajdonsága, 1929-ben felkérték orvosaikat, hogy végezzenek kísérleteket az Indianapolis-i városi kórházban agyhártyagyulladásban szenvedő páciensein. 1990-ben ezt a 60 éves bizonyítékot még mindig idézték egy vállalati prospektusban. Andrew Waters, aki Eli Lilly ellen pereskedett, azt állítja, hogy a vállalat a legtöbb tanulmány kritikus pontjait nem hozta nyilvánosságra mostanáig sem.
Mindenütt betiltották, kivéve Amerikában

(Fordítói megjegyzés: a cikk írója nem tudja, hogy Magyarországon is forgalomban van ma is.) A következő példák valószínűleg megmagyarázzák, hogy miért tiltották be a tiomerzált több, mint 20 országban. 1977-ben egy orosz tanulmány kimutatta, hogy azok a felnőttek, akik szervezetében fellelhető volt etil-higany, vagy higany tiomerzál formájában, csak évekkel később szenvedtek súlyos agyi károsodásokat. Ezek a kutatások kimutatták azt is, hogy a tiomerzál mérgezés okozhat tubuláris nekrózist, idegrendszer sérüléseket, akár kómát vagy halált is. Ennek eredményeként 1980-ban Oroszország betiltotta a tiomerzál használatát gyerekoltásoknál. Dánia, Ausztria, Japán, Nagy-Britannia és az összes Skandináv ország is betiltotta ezt a tartósítószert. Eli Lilly ragaszkodott az általa hitt igazsághoz, ám ezek 1999-ben megdőlni látszottak. Miután az oltást minden 15 gyerekből 12 megkapta, a nyilvánosság előtt még titkosabbá tették a tiomerzál lehetséges veszélyeit. Egy 1999-es tanulmány szerint a higany néhány gyermeknél genetikai vagy fejlődési rendellenességet okoz.

Ha a gyermekek szervezetében a higany elért egy bizonyos értéket, onnantól kezdve komoly problémákkal kellett szembenézniük. Néhány injekció, például a hepatitis-B, 12,5 mikrogramm higanyt is tartalmazhat adagonként. Ez százszorosa annak, amit az EPA (Environmental Protection Agency - Környezetvédelmi Ügynökség) felső határnak szabott meg. A hepatitis-B nem az egyetlen oltás ami gyanúba keveredett. Burton Goldberg az Alternatív gyógymódokban azt nyilatkozta, hogy egyre több összefüggést találnak a tudósok a tiomerzál és az idegrendszeri károsodások között. Egy riportban Dr. Vijendra Singh, a Michigan-i egyetem Gyógyszertani tanszékének igazgatója, elmondta, hogy nagyobb gyakorisággal fordul elő autizmus azoknál a gyerekeknél, akik megkapták a kanyaró, rubeola és mumpsz elleni oltásokat. A Nemzeti Vakcina Információs Központ bécsi és virginiai részleges észrevette, hogy nagy az összefüggés az MMR vakcinák és az autizmus jellemzői között. Az Agyhártyagyulladással Fertőzötteket Támogató Csoport jelentése szerint azoknál az angol gyermekeknél, akik megkapták az MMR oltást már 30 nap után jelentkeztek az autizmus tünetei. A diftériára, a szamárköhögésre és a tetanuszra kapott oltás (DPT) két, négy vagy csak hat hónap után mutatkoztak az autizmus első tünetei.

Mire az FDA hivatalosan megjelentette ezeket a híreket már túl késő volt. A baj már megtörtént.
Az autizmus és a tiomerzál közötti kapcsolat

Amerikában az autizmussal élők száma 500000-ről 1,5 millióra nőtt az 1980-as évek óta. Kaliforniában 273 %-kal nőtt az autisták száma 1993 és 1998 között. Marylandben 513%-kal nőtt az autisták száma ugyanebben az öt évben, és sok más állam is hasonlóan megdöbbentő adatokról számolt be. Néhány tudós azt állítja, hogy a becsült esetek száma 15-szeresére - 1500 százalékkal - nőtt 1991 óta, amikor is megduplázódott azoknak a védőoltásoknak a száma melyeket gyermekkorban kell beadni. Amíg 1991 előtt 2500 gyerekből csak egyet diagnosztizáltak autizmussal, manapság 166 gyerekből egy legalább szenved ettől a betegségtől.

Kísérteties hasonlóság van azoknak a száma között akik megkapták a tiomerzált tartalmazó oltóanyagot és azok között akiknél az autizmus jelentkezett. Manapság egy gyerek élete első 15 hónapjában nagyjából 21 védőoltást kap. Miután több tudós és aktivista is észlelte ezt az összefüggést, szívügyükké vált és nyomozást indítottak.
Statisztikai bizonyítékok a tiomerzál és az idegrendszeri betegségek közti összefüggésre

2000 júniusában, a CDC (Centers for Disease Control and Prevention / Betegség kezelés és megelőzési központ) összehívta a szövetségi képviselőket és az iparág képviselőit, hogy megvitassák a nyugtalanító bizonyítékokat. Tom Verstraeten, járványkutató elemezte a CDC adatbázisban található összes adatot, és arra a következtetésre jutott, hogy nagy valószínűséggel a tiomerzál a felelős az autizmus és más neurológiai rendellenességek kialakulásáért. Verstraeten elmondta, hogy korábbi kutatásokból is kiderült már, hogy igen szoros kapcsolat van a tiomerzál és a beszéd késések,a figyelemzavar, a hiperaktívitás és az autizmus kialakulása között. Verstraeten szerint ha a statisztikát és az általa talált bizonyítékokat összehasonlítjuk, kiderül, hogy a vakcinák és a neurológia rendellenességek kialakulása között szoros a kapcsolat. Dr. Bill Weil, az AAP (American Academy of Pediatrics - Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia) tanácsadója és Dr. Richard Johnston, egy immunológus és egy gyermekgyógyász a Colorado-i Egyetemtől hasonló problémával fordult a csoporthoz.

Mivel a CDC nem talált ok-okozati összefüggéseket, hamar felfüggesztették ezt az ügyet. Ezután a CDC megbízta az IOM-ot / Institute of Medicine - Gyógyszer Intézet /, hogy további vizsgálatokat folytassanak ez ügyben. Robert F. Kennedy Jr. ebben a tanulmányában akarta tisztázni korábbi állításait. Az IOM 2001-es jelentésében a Védőoltás Biztonsági Vizsgáló Bizottság elismerte, hogy a kapcsolat a tiomerzál és az idegrendszeri fejlődési zavarok között biológiailag elfogadható, de a bizonyítékokat nem fogadták el. A bizottság elrendelte a tiomerzál vakcinák fokozatos megszüntetését, ezzel csökkentve a csecsemők és gyerekek szervezetébe kerülő higany mennyiségét. Azonban ezeket a megállapításokat nem feltétlenül fogadták el. A 2000-es találkozón a tiomerzál és az autizmus közötti kapcsolatból, csak a tartósítószert tartották meggyőzőnek.

De mit is jelent az, hogy meggyőző? Nos, ez attól függ, hogy miről beszélünk. Az FDA szerint az a meggyőző, hogy az ő felfedezéseik tagadják a tiomerzál és az autizmus kapcsolatát. Egyedül Tom Verstraeten, a járványkutató véleménye tudta ezt a gondolatot egy kicsit megváltoztatni. 2000-ben Verstraeten még élénken kampányolt a tiomerzál ellen, mindaddig amíg a GlaxoSmithLkine fel nem kérte őt különböző kutatásokra, ekkor megváltoztatta a tiomerzálról alkotott negatív véleményét. 2003-től Verstraeten semlegesnek vallotta magát ebben a kérdésben. Majd 2004-ben, az őt ért kritikák után írt egy levelet a Pediatrics vezetőjének, melyben próbálta megmagyarázni a CDC és a saját cselekedeteit.
A Merck továbbra is forgalmazza a tiomerzál tartalmú vakcinákat

A Merck & Co. csökkentette a tiomerzál szintet az oltóanyagaikban és így forgalmazták ezeket tovább. 1999-ben egy közfelháborodást követően a Merck & Co. megszüntette a tiomerzál használatát a saját vakcináikban. 1999 szeptemberében a Merck bemutatta legújabb termékét, a tartósítószer-mentes oltóanyagot, de tovább folytatódott a tiomerzállal tartósított vakcinák árusítása egészen 2001-ig. Csak 2002-ben egy kongresszusi vizsgálóbizottság tudta végleg megállítani ezen vakcinák forgalmazását. Rep. Dave Weldon, R-Fla., Merck nevében vezetett félre mindenkit. A CDC tisztviselői úgy döntöttek figyelmen kívül hagyják Dr. Mark Geier, genetikus, valamint fia és kutatási partnere, David Geier figyelmeztetéseit. Dr. Geier szerint több, mint 5000 olyan cikk jelent meg, amelyek kétségbe vonják a tiomerzál vakcinák biztonságát.

Geier elemezte az adatokat és megállapította, hogy minél több tartósítószert kap egy gyermek, annál nagyobb eséllyel lesz autista. A CDC azt állította, hogy Geier visszaélt a CDC adatbázisában fellelhető adatokkal, csak azért, hogy segítsen bizonyítani saját elméletét. Úgy tűnik nincs elég bizonyíték, arra, hogy a tiomerzál és az autizmus között szoros a kapcsolat, így lehet, hogy a kormányzati vagy ipari érdekeket hamis adatokkal támasztják alá. Verstraeten elismerte,hogy ezek a meggyőző érvek, de nem tartja kizártnak, hogy más még meggyőzőbb érveket talál ezen megállapítás ellenkezőjére.
A nép a vakcina gyártók ellen

Mivel az egészségügytől nem várhatnak segítséget vagy felvilágosítást a tiomerzál veszélyeiről, ezért néhány szülő az ösztöneire hallgatva jogi lépéseket tesz az oltóanyag gyártó cégek ellen. Több, mint 4200 család indított pert a tiomerzál által okozott káraik miatt. Ezeknek a pereknek két fő célja volt; Először, hogy jóvá tegyék azokat a károkat, melyeket okoztak (főként az érzelmi, lelki károkat), másodszor pedig, hogy ezek a vállalatok kevesebb aggodalmat okozzanak később a közegészségügyben.

A pereknek nagyon lassan lett eredménye. Az első perek eredménye az 1986-os országos gyermekoltási törvény lett. Ez a törvény kimondja, hogy az áldozatok jogorvoslatot a bíróságon kereshetnek. A vakcina beadását követő három évben jelentkező tünetek miatt kérhetnek segítséget. Viszont egyes esetekben az autizmus tünetei nem jelentkeznek az első hat évben sem. Hiába követelték a tiomerzál tartalmú vakcinák gyártásának befejezését néhány nagy cég, például az Aventis, a GlaxoSmithKline, a Merck és a Johnson & Johnson sem állt le, így most a bíróság előtt kellett felelniük tetteikért.

A bizonyítás rendkívül problémás az ilyen esetekben. A tudományos adatok hiányával védekeznek, mivel nincs pontos bizonyíték arra, hogy a tiomerzál okozza az autizmust. A CDC tett egy nagyon alattomos lépést, eladta az adatokat egy magánvállalatnak, ami biztosítja, hogy az ügyvédek nem juthatnak hozzá semmilyen információhoz ezzel az üggyel kapcsolatban.

Az elmúlt öt évben a Kongresszus is támogatta a vakcina gyártókat, állítólag “biztonsági” okokból. 2002-ben valamilyen titokzatos módon a Homeland Security megakadályozta egy törvényjavaslat beadását a tiomerzállal kapcsolatban. A felháborodott szülök és aktivisták éltek az “ Eli Lilly Protection Act”-tel, ekkor Dick Armey azt nyilatkozta a CBS News-nak, hogy megpróbálta megakadályozni a módosítást, de a vakcina gyártók azzal fenyegetőznek, hogy bezárnak. Armey azt állította, hogy ez nemzetbiztonsági ügy. “Szükségünk van ezekre a vakcinákra,mi lesz ha az országot biológiai fegyverrel támadják meg?”

Ironikus, de szó sem volt külföldi biológiai terrorizmusról, ám az amerikai családok nagy részének életét teljesen tönkre tették ezek az oltóanyagok. 2003-ban Armey az általa kérvényezett törvény módosítás javaslatát felfüggesztette, de ez nem akadályozta meg abban, hogy továbbra is a vakcina gyártókat támogassa.

A Szenátus fő vezetője Bill Frist nem vett részt a tiomerzál-vitában, miután a gyógyszeripartól $873,000 -t kapott. Kennedy szerint Frist megengedhette magának, hogy belülről, titokban segítse az iparágat. Kennedy öt alkalmat is jelentett, amikor Frist megpróbálta lepecsételtetni a kormánnyal az oltóanyaggal kapcsolatos dokumentumait és megóvni Eli Lillyt az idézésektől. 2005-ben Frist megpróbálta bevezetni az S-3 nevű “Amerika védelme a terrortól” nevű törvényjavaslatot, amely tulajdonképpen minden tiomerzállal kapcsolatos felelősség alól felmentette volna a gyógyszeripart. Gyógyszergyártók, beleértve a Merck-et, a GlaxoSmithKline-t, az Aventis-t, az Eli Lilly-t és a Weyeth tudtak a veszélyekről,sőt egyre több bizonyíték utal arra, hogy a felső vállalati tisztviselők is tisztában voltak a problémákról és mégsem csináltak semmit.

A Los Angeles Times kiszivárogtatott egy titkos feljegyzést, melyből egyértelműen kiderül, hogy a Merck & Co. belekeveri az oltóanyagokba a tiomerzált, pedig tudja, hogy ártalmas lehet a csecsemőkre. Állítólag, Dr. Maurice Hilleman, az egyik vezető tudós már 1991-ben figyelmeztette a Merck tulajdonosát arról, hogy mik a lehetséges veszélyek. Dr. Hilleman elmondta, hogy egy hat hónapos gyermeknél, aki rendszeresen kap védőoltásokat 87-szer több higany jut a szervezetébe,mint amennyi megengedett. A mai megengedett maximum tiomerzál szintnél 400-szor nagyobb volt az akkori.

Nemcsak a kormányzat és az ipari tisztviselők, hanem már a média is tagadja a tiomerzál okozta problémákat. Nemrég Robert Kennedy Jr. adott interjút az ABC-nek, melyben kritizálta a tiomerzált. Az ABC-t azzal vádolják, hogy azért nem akarja leadni azt az interjút, mert a gyógyszeripart kritizálja.
Folytatódik a vita a tiomerzálról

Talán ez a hatalmas vita elcsendesedik abban az öt éves ciklusban, amíg “ több kutatást” végeznek. Burton Goldberg megjegyezte, hogy egy hiba van a folyamatban,mivel figyelembe kéne venni azt is, hogy milyen az idegrostok “szigetelése”, ez már megmagyarázhatná azt, hogy a higany pontosan miért is okoz autizmust és idegrendszeri károsodást. Ezt is figyelembe véve elkerülhető lenne az epilepszia az idősebb autista gyerekeknél.

A tudósok keresik azt a biológiai kapcsolatot, ami erős összefüggést mutathat. A Northeastern-i Egyetem kutatói együtt müködnek a Nebraska-i Egyetem tudósaival, lehet, hogy a közelmúltban megtalálták az okát annak, hogy a tiomerzál hogyan zavarja az agyi működést. Ha ezek a kutatások igaznak bizonyulnak, akkor az oltóanyaggyártók nem tudnak a tiomerzál rejtett, káros hatásai ellen tenni.

Richard Deth gyógyszerész professzor és munkatársai megállapították, hogy a tiomerzál rossz hatással van a szénatomok működésére. Ezek a szénatomok jelentős szerepet játszanak a DNS funkciók megfelelő idegrendszeri fejlődésében. Továbbá a tudósok nemrég betekintést nyertek abba a folyamatba, amelyben a tiomerzál beleavatkozik a folsav metilációjába. Ez mechanizmus gátolja a bioszintézist, most B12 vitamint(metilkobalamin)adnak be autista gyermekeknek.
Higanyról, oltóanyagokról, tiomerzálról szakértőktől

"Ma már minden gyermekoltásból kell készíteni minimum egy higanymentes változatot, arra kérném a szülőket, hogy ha úgy döntenek beoltatják gyermekeiket, akkor mindenképp ezt a változatot válasszák. Higany beadása gyermekeknek, különösen csecsemőknek, akiknek az immunrendszere még fejletlen, olyan, mint egy támadás az immunrendszerre nézve."
Stephen B. Edelson MD :Amikről az orvosa nem mesél az autoimmun betegségekkel kapcsolatban (65. oldal)"Az 1999-es tanulmány szerint egy átlagos orvosi látogatáskor egy MMR és egy Hepatitis-B vakcina beadásakor a gyermek szervezetébe 62,5 ug higany kerül. Ez százszorosa a megengedett dózisnak. Ami ennél is rosszabb, az az, hogy vannak csecsemők, akik még több tartósítószert kapnak egy oltás alkalmával. Ha az oltóanyagot nem rázzák fel használat előtt, akkor az utolsó adagba marad rendkívül sok higany. Ha a te csecsemőd szerencsétlen ővé lesz az utolsó adag és súlyos agyi sérüléseket szenvedhet."
Russell L. Blaylock MD:Az egészség és a táplálkozás titkai (166. oldal)"Több ezer család állítja, hogy bizonyítani tudja videofelvételekkel és fényképekkel, hogy a gyermeke teljesen normális volt addig, amíg meg nem kapta a védőoltásokat, ezekre rosszul reagált a szervezete, később pedig autista lett. A beadandó oltások száma 1940-ben 3-ról 22-re nőtt, ezeket a gyerekek nagy része két éves kora előtt megkapja."
Roger V. Kendall PhD : Wellness építése DMG-vel (104. oldal)"Tudjuk, hogy a higany bizonyos fajtái zsírban oldódnak, ezért az agy különösen érzékeny a higany felhalmozódásra. Ezeket a fajtákat vakcina tartósítószerként használták. Az agyban a protein struktúrákhoz csatolja magát, itt nem zavarja a membrán funkciókat. Kötődve a sejthártyához, a higany megváltoztatja a hártya folyadék minőségét, merevebbé teszi azt, ez okozza a cella gyorsabb öregedését. A neurotubulusok gyártják a sejt tubulin nevű anyagot. Tudjuk, hogy ha a higany kölcsönhatásba lép a tubulinnal. A patkányokon végzett kísérletek egyértelműen kimutatják, hogy a higany felelős a tubulin 75%-os növekedéséért."
Russell L. Blaylock MD : Az egészség és a táplálkozás titkai (53.oldal)"Az újszülött csecsemőknél különösen nagy kockázattal jár egy higanytartalmú vakcina beadása, mivel nagyobb eséllyel szenvednek szervi károsodást. A tápcsatornában, a májban, a hasnyálmirigyben, a vesében és az immunrendszerben tud a legkönnyebben felszívódni a higany. Kutatások kimutatták, hogy kanyaró elleni oltás beadása után autista gyerekeknél gyakrabban jelentkeztek krónikus, gyulladásos bélbetegségek."
Élet Fejlesztési Alapítvány : Betegségek megelőzése és kezelése (153. oldal)"Tanulmányok szerint az autista gyerekek szervezetében nagyon sok higany található,amire a higanytartalmú vakcinákon kívül más okot nem találtak. Ez a higany-szint megegyezik az iparban már mérgezőnek nevezhető szinttel. Rengeteg autizmussal foglalkozó klinika drámai javulást figyelt meg a gyermekek viselkedésében, amikor a higanyt megpróbálták kiüríteni a szervezetükből. Az eredmény attól is függött, hogy milyen hamar távolították el a higanyt, bár minden esetben maradandó károsodást figyeltek meg. Csecsemők esetében, az agyi reparatív képesség miatt az óriási javulás lehetősége is ott van. A legnagyobb probléma az, hogy az autizmus miatt más fertőzést is könnyen elkaphatnak, például gyomor-, immun-, idegrendszerrel kapcsolatos betegségeket, ezért néhány gyermek alultápláltsággal is küzd. Néhány elkötelezett segítőnek köszönhetően vannak olyan gyerekek, akik hosszas küzdelem után, de visszatérhetnek a normális életbe, és meggyógyulnak."
Russell L. Blaylock MD : Az egészséges táplálkozás titkai (166. oldal)"A higanymérgezés az autizmus feltételezett oka, egyes tudósok szerint 1984 és 1994 között tízszeresére nőtt az autizmussal diagnosztizált gyerekek száma. Pontosabban a higany alapú tartósítószer, a tiomerzál, melyet nagyon sok oltóanyagba kevertek. A thmierosal-mentes injekciók elérhetőek. Ha olyan gyermeked van, aki nemsokára oltást kap, mindenképp kérdezz rá, hogy az oltóanyag nem tartalmaz-e tiomerzált. Ha mégis nem kívánt fém kerül a szervezetébe, a moszat, annak nélkülözhetetlen ásványi anyagai (kalcium, magnézium) segíthetnek eltávolítani ezt."
Phyllis A. Balch : Diéta és Wellness receptek (198. oldal)"A DPT vakcina 45.000 esetben okoz autizmust évente Amerikában, a kanyaró-mumpsz-rubeola (MMR) injekció 10000 esetből 15-ször okoz mentális zavart, gyomor-bélrendszeri károsodást, és növeli a halálozás lehetőségét 6-12 hónapos korban. Jelenleg több, mint 500.000 autizmussal élők száma Amerikában. Svédországban és Hollandiában ennek száma 0, mivel nem használtak olyan oltóanyagokat, amelyek ilyen súlyos betegséget okozhattak volna. Ettől a mentális betegségtől szenvedők visszafogott személyiségekké válnak, képtelenek beszélni, erőszakosak lesznek és álmatlanságtól szenvednek. Ezen tünetek kialakulásáért felelősek lehetnek még a csecsemőkorban használt antibiotikumok, vitaminhiány vagy tej és adalékanyag allergia."
Joseph B. Marion : Anti-Aging Manual ( 450. oldal)"Egyre több oltást javasolnak, különösen az újszülötteknek, vigyázni kell, nehogy higanytartalmút ajánljanak. Több, mint 22 oltást kellene beadni egy gyereknek két éves kora előtt!"
Russell L. Blaylock MD : Az egészséges táplálkozás titkai (64. oldal)"Egy elmélet szerint, nagyon ritka esetekben a gyermek immunrendszere teljesen legyengülhet, amikor megkapja a kanyaró-mumpsz-rubeola védőoltást (MMR). Ennek következtében a gyermek emésztőrendszere nem képes lebontani bizonyos fehérjéket, illetve abnormális agyi fejlődés is kezdetét veszi. Vannak akik szerint egy bizonyos diéta lenne a megoldás, melyből az olyanok, mint a búza és a tejtermékek nem szerepelnének, így vissza lehetne fordítani a betegséget. Kutatásokat fognak végezni ezen elmélettel kapcsolatban Az Orvostudományi Intézet bizottság 2001-es jelentése szerint nem lehet párhuzamot vonni az MMR vakcina és az autizmus között. A bizottság azt javasolta, hogy ne legyenek változtatások a gyermekvédőoltások terén."
Ellen Mazo és Keith Berndtson MD : Az immunrendszer előnyei ( 292. oldal)"Ahelyett, hogy az összes higannyal szennyezett vakcinát visszavonnák, azt tanácsolják, hogy a szülők oltassák be gyermekeiket ezekkel, amíg az új oltóanyagok el nem készülnek. Két orvosi szakszervezet különböző véleménye, az egyik szerint sokkal rosszabb az a betegség amiben a higannyal szennyezett oltás miatt szenvednek, mint az ami ellen eredetileg be lettek oltva, míg a másik azt javasolja, hogy továbbra is szükség van ezekre az injekciókra. Meglepő volt, amikor bizonyos vizsgálatok során kiderült, hogy több orvos is részesedést kapott az oltóanyaggyártóktól, csak azért, hogy az ő oltóanyagukat adják be. Ők feláldozták gyermekek millióinak egészségét és inkább a saját zsebüket tömték meg. "
Russell L. Blaylock MD : Az egészséges táplálkozás titkai (167. oldal)"Az autizmus tünetei nagyon hasonlítanak a higanymérgezéséhez. Immunrendszerben fellépő zavarok és látási zavarok. Ha időben kivonják a gyermekek szervezetéből a higany és más nehéz fémeket, talán kisebb az esélye a maradandó károsodásnak. Legtöbb autista egyénnek rossz a mája, alacsony az antioxidáns és glutathion szintje.Tény, hogy a vakcinák hatékonyak, de a termelés során sokkal körültekintőbben kell eljárni. A jelenleg gyártott vakcinák is tartalmaznak olyan káros anyagokat, mint a higany. A kapcsolat a vakcinák és az autizmus között sokkal erősebb, mint azt az orvosi közösség hajlandó elismerni, ezen a téren sürgős kutatásokra lenne szükség."
Roger V. Kendall PhD : Wellness építése DMG-vel (105. oldal)"Már az oltási programok kezdetétől használták a tiomerzál nevű tartósítószert. Ez egészen a közelmúltig így volt, amikor a szülők és a szakértők annyira felháborodtak, hogy a hatóságok betiltották ezt a tartósítószert. Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia és az Amerikai Családsegítő Akadémia sem figyelmeztette sem a gyerekorvosokat, sem a szülőket, pedig kénytelenek lettek volna. Már 60 évvel ezelőtt ismert volt a higany mérgező hatása, de úgy tűnik a gyártók sokkal jobban aggódtak azok miatt a perek miatt amiket hazugságaik miatt kellett volna elszenvedniük."
Russell L. Blaylock MD : Az egészséges táplálkozás titkai (165. oldal)"A 2001-es Orvostudományi Intézet jeletéséből kiderül, hogy az intézet azt sugallja, hogy nincs kapcsolat az MMR vakcina és az autizmus között. A bizottság azt javasolja, hogy ne változtassanak a gyermek védőoltási rendszeren. A másik ehhez hasonló betegség az Alzheimer-kór. Ez egy olyan degeneratív betegség, amely megtámadja az idegsejteket az agyban. A szellemi állapot teljesen leépül, a memória pedig egyre csak romlik. A tudósok egyenlőre azt vizsgálják, hogy milyen kapcsolat lehet az aminosav glutamát és az ideg-sejt gyilkos között. A kutatók részéről felmerült egy olyan gondolat is, mely szerint az Alzheimer-kórt részben egy vírus is okozhatja."
Ellen Mazo és Keith Berndtson MD : Az immunrendszer előnyei (292. oldal)"1975-től, az MMR oltás bevezetése óta Amerika minden államában 200-500 %-kal nőtt az autista gyerekek száma. Például Dan Burton egészséges unokája 9 betegségre kapott injekciót egy nap alatt. Ezután nem sokkal autizmust diagnosztizáltak nála."
James Howenstine MD : Bevezetés a természetes egészségügyi termékek világába ( 267. oldal)"Valószínűleg az amerikai gyerekek 20 %-a, azaz minden ötödik szenved valamilyen szellemi fogyatékosságtól - mondta Harris Coulter, PhD. a Center of Empirical Medicine alapítója és igazgatója, Washingtonban - Ezek a számok megdöbbentettek minket is. A fogyatékkal élőknél szinte minden esetben jelentkezett agyvelőgyulladás. Ezt okozta az Egyesült Államokban és más iparosodott országokban a gyermek oltási program. Hogy pontosak legyünk, több millió amerikai gyermek és felnőtt szenved autizmustól, mentális retardációtól, diszlexiától, hiperaktivitástól és más egyéb betegségektől ,melyeket valamelyik gyermekkori betegség ellni vakcinának köszönhetnek."
Burton Goldberg : Alternatív gyógymód (1101. oldal)"Martin megfigyelte, hogy egyre több krónikus fáradtsággal, hiperaktivitással és autizmussal küzdő ember van, köszönhetően a vakcinákban található szennyező anyagoknak."
Leonard Horowitz : HÍV és ebola (493. oldal)"Ha kicsit visszatekintünk láthatjuk, hogy 1971-1980-ig Kaliforniában évente 100-200 új esetet regisztrálnak, íg 2002-ben már 3577-et. 1980 óta dokumentálják Kaliforniában az autistákat és a számuk folyamatosan nő. Ha lebontjuk a statisztikát, akkor 1994-1995 között naponta átlagosan két új autistát regisztráltak. 2001-ben naponta 8-at, 2002-ben ez a szám 10-re nőtt. Higanyt tartalmazó oltóanyagokat még ma is használnak, beleértve a legújabb Amellett nevűt is, így Kaliforniában akár 41 is lehet azoknak az oltásoknak a száma, amit még két éves kor előtt be kell adni. Időbe fog telni, mire a higanytartalmú oltásokat megszüntetik. Az autizmus tünetei nagyon hasonlítanak a higanymérgezéséhez. Immunrendszerben fellépő zavarok és látási zavarok. Ha időben kivonják a gyermekek szervezetéből a higany és más nehéz fémeket, talán kisebb az esélye a maradandó károsodásnak. Legtöbb autista egyénnek rossz a mája, alacsony az antioxidáns és glutathion szintje."
Roger V. Kendall PhD : Wellness építése DMG-vel (105. oldal)"Az 1990-es években 1000%-os volt az autizmus növekedése, ezért egyes kutatók összefüggésbe hozták ezt a rendkívüli növekedést a higanytartalmú vakcinákkal. Konkrét oltási sorozatoknál megfigyelhető, hogy a beoltottaknál megnőtt a fiatalkori cukorbetegség is. Néhány ausztrál őslakos közösségben minden második gyermek meghalt röviddel az oltás után."
Walter Last : Természetes mód a gyógyulásra (309. oldal)"Jelenlegi becslések szerint 10.000 élve születésenként 40-67 gyerek lesz autista. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt évtizedben 1000 %-kal nőtt az autisták száma. A 2003-as statisztika szerint 31 %-kal nőtt az autista gyerekek száma Kaliforniában."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.06.29. 17:32 
Offline

Csatlakozott: 2010.10.29. 18:06
Hozzászólások: 32
Tartózkodási hely: Érd
Napjegy: rák
Aszcendens: skorpió
Heltai Jenő: Bacilusok

Volt egyszer egy fiatalember, akit gyermekkorában beoltottak himlő ellen.
Majd difteritisz ellen.
Az ifjú nőtt és vele fejlődött a bacilusisme. Gondos szülei beoltották tüdővész ellen is.
Majd, amikor a bacilustudomány újabb lépéssel előrehaladt, beoltatták rák ellen is.
Az ifjú nagyon boldog volt és nagyon egészséges. Mert már nagyon be volt oltva.
De a tudomány útjai beláthatatlanok. Egy angol orvos fölfedezte a részegeskedés bacilusát. Az ifjú, aki nagyon vigyázott az egészségére, habozás nélkül beoltatta magát részegeskedés ellen is.
Egy francia orvos időközben rájött arra, hogy a tengeri betegséget is bacilusok szülik. Az ifjú – noha semmi kedve sem volt tengerre szállni – sürgősen beoltatta magát tengeri betegség ellen is.
Mondanom sem kell, hogy pestis, kolera, kanyaró, hagymáz, fejfájás, gyomorégés, zsába, fogfájás és vakbélgyulladás ellen is be volt oltva.
Nemkülönben szívdobogás, szemfájás, fülbaj, nátha, elhízás, soványság, légcsőhurut, gégesorvadás, tyúkszembaj és körömgyulladás ellen is.
Egészen nyugodtan élhetett volna, ha a nagy orvosok kutató elméje folyton újabb és újabb bacilusokat nem fedez föl. A fiatalember, aki nagyon vigyázott arra, hogy soha semmi baja ne legyen, mindenkor együtt haladt a tudománnyal. Ennek köszönhette, hogy egykettőre meghűlés, influenza, csúz, köszvény, idegesség, vérszegénység és gyermekágyi láz ellen is be volt oltva.
Azután beoltották mérgezés és nyakszirtmerevedés ellen.
Ekkor azt hitte, hogy már minden ellen be van oltva. Mily tévedés! Még nem volt beoltva: szédülés, ájulási rohamok, vérmérgezés és egy csomó diszkrétebb természetű betegség ellen. A fiatalember rohamlépésben pótolta ezeket a hiányokat.
A sok beoltásnak azonban káros következményei voltak. Az összevissza oltott ifjún az elmezavar tünetei mutatkoztak. Ami nem is csoda. A sok mindenféle szérum annyira összevissza volt zavarva szervezetében és olyan szeszélyesen működött, hogy bele kellett bolondulnia. Az orvosok megállapították, hogy a boldogtalannak paralízise van.
De az ifjú nemhiába futott versenyt az orvosi tudomány vívmányaival. A tudomány hálás azokhoz, akik hisznek benne. Ugyanakkor, amikor az ifjú megkapta az egyetlen betegséget, amely ellen nem volt beoltva, egy skót orvos fölfedezte a paralízis bacilusát. Az ifjú meg volt mentve. Beoltották paralízis ellen is és gyógyultan bocsátották el az intézetből.
Amikor az utcára kilépett, boldogan így szólt:
– Most már nem félek semmitől!
E pillanatban egy tégla esett a fejére. Az ifjú szörnyethalt.
Tégla ellen nem volt beoltva.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.08.08. 14:33 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 811
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
"Európa fejlett demokratikus országaiban a védőoltások nem kötelezőek. Németországban, Ausztriában, Svájcban, Nagy-Britanniában, a Benelux-államokban, de a távoli Ausztráliában, Amerikában és Kanadában is az ajánlott oltások beadásáról a gyermekorvos és a szülő együtt dönt, mérlegelik az előnyöket és a mellékhatásokat, és messzemenően figyelembe veszik a gyerek egészségi állapotát, betegségtörténetét. Franciaországban ugyan oltottsághoz kötik a közösségbe történő felvételt, de csak háromhoz, és a betartatásban nem élnek szankciókkal. Az ajánlott vakcinák mindenütt ingyenesek, és a gyártó szabadon választható."

http://antalvali.com/hirek/vedooltas_ig ... ment-79682

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.04. 21:34 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Egy bátor Édesapa levele, aki nem akarja a gyermekét beoltatni:

"N Y Í L T L E V É L
Tisztelt ÁNTSZ!

A nevem Miklósi István (szül: Szerencs, 19XX.XX.XX. an: XXXXXXXX XXXXXXX, lak: XXXXXXXXX XXXXXXX utca XX szám). A gyermekem most 6-ik osztályos, a neve Miklósi Angéla (szül: Miskolc, 20XX.XX.XX., an: XXXXXX XXXXXXX) Az iskolában most lenne esedékes az MMR emlékeztető védőoltás.


Tudom, hogy a gazdám (az állam) kötelezett arra, hogy gyermekemet beoltassam, persze szigorúan csak a "saját érdekünkben". (Ha valaki kicsit jártasabb a történelemben, akkor tisztában van vele, hogy minden diktátor Hitlertől kezdve Sztálinig, mindig csak az emberek érdekében cselekedett, bár igaz, hogy emiatt több tízmillió ember halt meg, de a lényeg, hogy ők "csak jót akartak, és mindegyik jó ember volt, csupa szív, meg csupa szeretet, meg csupa jóság." )
Én egy fegyvertelen békeszerető ember vagyok, és ha nem teljesítem a gazdám parancsát, akkor fegyvereseket küld ellenem, ezért FIZIKAILAG NEM TUDOK ELLENÁLLNI, ÉS NEM FOGOK ELLENÁLLNI. Írják meg, hogy mikor és hova vigyem a gyermekem beoltani, és odaviszem. A fenyegetés és kényszer hatására fizikailag együtt fogok működni, és semmilyen fizikai ellenállást nem fogok tanúsítani!


Bár testileg rabszolgának születtem (senki sem reménytelenebbül rab, mint aki tévesen hiszi azt, hogy szabad.) viszont szellemileg szabad vagyok.
A jelenlegi diktatúra amit demokráciának hívnak a szellemi szabadságomat nem tudta elvenni, és azt hangoztatja, hogy nem is akarja. Jogom van, hogy az legyen a véleményem és azt gondoljak, amit akarok.
A védőoltásokat ellenzem. Hatástalannak, és veszélyesnek tartom őket, ami kizárólag csak a gyógyszergyártók pénztárcáját tömi, és gyakorlati hasznuk erősen megkérdőjelezhető. Azt, hogy miért gondolom így, nem fogom itt részletezni. Akit érdekelnek a részletek nézzen utána annak, hogy az oltásokban található higany milyen hatással van az idegsejtekre, vagy nézzem utána a squalene (ejtsd: szkvalén) működésének, veszélyeinek, úgyis rákereshet, hogy "öböl szindróma", de a legjobb az, ha elolvassa Niel Z. Miller: Védőoltások, kérdések és kételyek című könyvét, kétezeregy kiadó 2003.


Szóval a lényeg az, hogy szellemileg szabad vagyok, és ezt a szabadságot SENKI nem veheti el tőlem. Ha a védőoltásokat ellenzem, akkor ellenzem és
S E N K I N E K nincs joga, hogy arra kényszerítsen, hogy írásos beleegyezésem adjam olyanhoz, amivel nem értek egyet.
Ma (2012 szeptember 28, péntek) voltunk a gyermekemmel az iskola orvosnál pót-oltásra. Mondtam, hogy itt a gyerek, ha akarja oltsa be, de nem fogom a korábban már kétszer is kiküldött nyilatkozatot aláírni. Azt mondta, ha nem írom alá, akkor nem oltja be a gyereket, és feljelent az ÁNTSZ-nél.
A szóban forgó nyilatkozat, amit gyermekemmel korábban kiküldtek egy beleegyező nyilatkozat. Azt üzenték a gyerekkel többször is, hogy kötelező aláírnom és visszaküldenem. A nyilatkozat végén a következő szerepel:
"A leírtakat tudomásul vettem, és aláírásommal hozzájárulok, hogy gyermekem megkapja az MMR emlékeztető védőoltást."
Addig hajlandó vagyok aláírni, hogy "A leírtakat tudomásul vettem." Viszont azt már nem, hogy " hozzájárulok, hogy gyermekem megkapja az MMR emlékeztető védőoltást." Ha ezt a részt kitörlik belőle, akkor a tudomásul vételt aláírom, és alávetem magam a kényszernek, de hozzájárulni akkor sem fogok.


Mint korábban említettem, fizikailag engedve a kényszernek, együtt fogok működni, DE szellemileg SOHA. Ismétlem szellemileg SOHA nem fogok hozzájárulni, hogy gyermekem megkapja az oltást, így ÖNSZÁNTAMBÓL SOHA NEM FOGOM ALÁÍRNI sem ezt sem semmilyen olyan beleegyező nyilatkozatot, amiben burkoltan vagy közvetlenül az szerepel, hogy az oltás akaratommal egyező lenne.


SENKI nem kényszeríthet arra, hogy olyan dolgot írjak alá amivel nem értek egyet. Egy hadifoglyot, egy bűnözőt, egy terroristát sem lehet arra kényszeríteni, hogy olyat írjon alá amivel nem ért egyet. Akkor milyen alapon akarnak bárkit erre kényszeríteni? Vagy kevesebb jogom van mint egy hadifogolynak, egy bűnözőnek vagy egy terroristának?


Ezt a beleegyező nyilatkozatot, még alattomosabb és aljasabb dolognak tartom, mint magát az oltást.
Rám kényszerítenek egy olyan dolgot amit nem akarok, majd rám akarják azt is kényszeríteni, hogy ehhez jópofát vágjak, és a beleegyezésemmel levegyem a felelősséget azoknak a válláról, akik ezt erővel rám kényszerítették. Így, ha a későbbiekben bármilyen proléma merülne fel akkor majd tudják lobogtatni a nyilatkozatot, hogy:
"Itt van, beleegyezett, aláírta. Ha nem értett egyet minek írta alá, senki nem kényszerítette."
Ez szokott az utólagos duma lenni.


Ha az oltás kényszer tehát kötelező, akkor miért van ehhez szükségük az én beleegyezésemre? Ha kötelező, akkor pont elég kell legyen az, hogy fizikailag nem állok ellen, és lehetővé teszem a gyermekem beoltását.


Itt nem pusztán szavakon lovaglásról van szó, sőt elsősorban még csak nem is magáról az oltásról, hanem a szabadságról. Az én és a többi ember testi és szellemi szabadságáról.
A testi szabadságomat elvették, ha nem teszem azt amit parancsolnak, akkor erővel kényszerítenek, ez ellen fizikailag nem tudok védekezni. Viszont hiszek a szabadságban, hiszem azt, hogy az ember szelleme szabad, és ezt semmilyen fizikai hatalom nem képes elvenni. Hiszek abban, hogy a szellemi szabadságát csak akkor veszíti el az ember, ha önként lemond róla. Mindegy, hogy miért mond le valaki a szellemi szabadságáról, fizikai kényszer, fenyegetés, pszichológiai nyomás, vagy bármi más hatására, a lényeg, hogy neki önként kell lemondani, másként nem vehető el tőle.


Mindenkinek joga van a vallásszabadsághoz, legyen az keresztény, hindu, buddhista, zsidó, vagy muzulmán. Én is vallásos vagyok a magam módján. Hiszek Istenben, hiszek Jézusban. Mivel egyetlen vallással sem tudok teljesen azonosulni, ezért a saját hitemet nem egyházi kereteken belül gyakorlom. Hiszem azt, hogy Isten nem tesz különbséget vallás és vallás között. Hiszem azt, hogy csak az számít, hogy az ember higgyen Istenben, és a tőle telő lehető legjobb életet élje, szeretetben, megértésben és a mások iránti tiszteletben. Hiszem azt, hogy Isten szabadságot adott nekünk, amit senki nem vehet el, ha mi nem adjuk oda. Testileg erőszakot tehetnek rajtunk, és elvehetik a testi szabadságunkat próbára téve ezzel hitünket, de szellemi szabadságunk Istentől való és rajta kívül senki nem veheti el. Ez a hit nekem mindennél fontosabb, és erről nem mondok le! A szabadságba vetett hitem MEGINGATHATATLAN! Ezt valószínűleg kevesen értik meg ezért elmondok egy rövid történetet. Nem tudom, hogy igaz-e, de megmutatja milyen az igaz hit.
Egy templomban mise volt, ahol sok ember vett részt. Bement egy ember géppisztollyal és azt mondta, hogy: Aki úgy érzi, hogy nem érdemes Jézusért meghalni, annak 5 perce van, hogy elhagyja a templomot. 5 perc múlva már csak a pap a fegyveres és alig pár ember maradt a templomban. Ezután azt mondta a fegyveres: Atyám, folytathatja a prédikálást, megszabadítottam a képmutatóktól, és kiment.
Ez a példa azt mutatja, milyen a megingathatatlan hit. A megingathatatlan hitemhez pedig olyan elszántság társul, amit csak egy másik példával tudok kifejezni:
Egy japán falut lerohantak a banditák, megöltek mindenkit aki ellenállt. A vezér magához kérette a falu vezetőit. A vezetők elmentek, és a félelemtől remegve mondták, hogy itt vannak mind kivéve 1-et egy zen szerzetest, akit nem tudtak meggyőzni, hogy elmenjen. A bandavezér mérges lett, és maga ment el a szerzeteshez. Azt mondta neki:
- Miért nem jöttél el, amikor hívattalak? Tudod, hogy olyan emberrel állsz szemben, aki egy szempillantás alatt kettévág a kardjával úgy, hogy közben a szeme sem rebben?
Erre a szerzetes ezt válaszolta:
- És te tudod, hogy olyan emberrel állsz szemben, akit egy szempillantás alatt kettévághatsz a kardoddal, úgy hogy közben a szeme sem rebben?


Ha pusztán azért akarnak megbüntetni, vagy börtönbe zárni mert nem írtam alá olyat amivel nem értek egyet, akkor tegyék. Nem ártottam senkinek, nem bántottam senkit mindössze más a véleményem mint a többieknek. Ha ezért megbüntetnek, akkor az emberek legalább látni fogják, hogy rabszolgák, és elgondolkoznak. Ha az a sorsom, hogy példát mutassak akkor megteszem, még akkor is ha szívesebben élném az átlagemberek hétköznapi életét. A szellemi szabadságomat akkor sem adom. Nem célom, hogy mártír legyek, de ha ez felébreszti az embereket, és az én szenvedésem által kicsivel jobb lesz a világ akkor megérte. A jelenlegi életmódunk, arra tanít minket, hogy mindenki csak a saját érdekeit nézze. Puhányokká váltunk, elszoktunk az önzetlenségtől elszoktunk attól, hogy magunknál magasabb célért bármilyen veszélyt vagy terhet vállaljunk, mindenkiben az van, hogy a túlélésért inkább megalkuszik, ezért lett világunk, mélyen korrupt és gonosz, amit a demokrácia álarcával fednek el.
4 évente eljátszanak egy színdarabot, amit választásnak hívnak, hogy azt higgyék az emberek hogy beleszólásuk van a dolgok menetébe, közben pedig a megválasztott bábokat mindig ugyanazok irányítják a háttérből. A megválasztott kormányok pedig soha nem vonják vissza elődeik törvényét, legalábbis a lényeges törvényeket. Soha nem vontak még politikust felelősségre azért mert rossz döntést hozott. A szolgát nem vonják felelősségre amíg teljesíti a parancsot, csak akkor ha engedetlen és akkor is csak valami személyes bűne miatt.


Tudom, hogy úgy látszik mintha ennek a témának semmi köze nem lenne az oltásokhoz, vagy a szabadsághoz, pedig nagyon is van. Csak akkor ismerheti fel valaki a valóságot, és láthat át a fátylon, amit a média nap mint nap ránk borít, ha az összképet nézi, és észreveszi, hogy a darabok hogyan illeszkednek egymáshoz.
Az emberek higgyék azt, hogy szabadok, hát játsszuk el nekik ezt a demokrácia nevű színdarabot, így nem fognak ellenkezni. De ettől még a valódi hatalom rabszolgának, sőt inkább hasznot hozó háziállatnak tekint minket, és úgy is bánik velünk. Születésünkkor megbélyegeznek, mint egy tulajdont, csak nem a testünkre sütik a bélyeget, hanem igazolványt adnak amire saját magunknak kell vigyázni. Ezen az igazolványon van a sorszámunk, amit TAJ számnak hívnak. Utána kötelező iskolába járni, ahol engedelmes és szófogadó polgárt nevelnek belőlünk, és azt és úgy tanítanak, amit akarnak. Nem számít van-e gyakorlati haszna, és nem számít igaz-e. A lényeg, hogy a gyerek minél több időt töltsön az iskolában, távol a szüleitől, hogy kellően át lehessen formálni olyanra amilyenre a gazda akarja. Ezt hívják szocializálódásnak. Aki kicsit is többre szeretné vinni, annak sok ilyen átnevelő tábort kell végigjárnia, nehogy egy másként gondolkodó a rendszerbe kerüljön. Ezekben a táborokban 3 dolog történik. 1 átnevelik a személyiséget, hogy az a gazdának tetsszen, 2 részleges tudást kap, hogy az adott tevékenységet végezni tudja, persze szigorúan csak ha majd tényleg megtanulja a szakmát a gyakorlatban is, itt ugyanis ez nem cél, 3 engedélyt kap a gazdától hogy végezheti az adott tevékenységet. Nem számít, hogy tényleg ért-e hozzá. A táborban volt, az engedélyt megkapta ez a lényeg. Ha valaki úgy tanult meg egy tevékenységet, hogy nem volt átnevelésen, az nem végezheti, mindegy, hogy ért-e hozzá vagy sem. Ha nagyon erősködik akkor elmehet letenni egy vizsgát, persze csak ha a büntetést kifizette, amit vizsgadíjnak hívnak, de úgyis olyat fognak tőle kérdezni ami nem kapcsolódik az adott tevékenységhez és csak olyan tudhatja aki volt a táborban. Ha nem sikerül a vizsgája, akkor meg menjen el a táborba és kész. Szóval aki részt vett az átneveléseken, és megkapta az engedélyt annak utána rabszolgaként kell dolgoznia, munkájának nagy részét elveszik tőle. Ezt hívják adónak.
Az 1920-1930-as években még csak a férfiak dolgoztak, a családok mégis meg tudtak élni. Most technikailag már sokkal fejlettebbek vagyunk, gépek segítségével 1 ember 10 vagy akár 100 ember munkáját is el tudja végezni, sőt már gépek gyártanak gépeket, az emberek mégis többet dolgoznak, és mégis nehezebben tudnak megélni. Gazda a cégeken keresztül bezsebeli a pénzt, saját cégeinek adókedvezményt ad, állami támogatást, pályázatot, mindezt abból amit tőlünk vett el a "közösség érdekében".


A túlhízott bürokratikus gépezetet, amivel elnyom, és kifoszt, pedig valakinek el kell tartani. Csak nem gondoljuk, hogy a gazda ezt egyedül fogja fizetni? Közteher viselés van vagy mi? Újabb adók, és újabb felesleges szabályok és illetékek, amivel pénzt lehet elszedni és a rendszert fenn lehet tartani.


Ahhoz, hogy minél többet lehessen elvenni tőlünk, erős rendőrség kell, amit meg kell indokolni. Ezért gazdának szüksége van a bűnözőkre, hogy legyen indok a szigorú szabályokra és az erős rendőrségre, így a bűnözőket támogatni és bátortani kell, elnéző büntetésekkel, megértő bírósággal, luxus börtönökkel. Amit BTK-nak hívnak, abban van ugyan néhány olyan tétel amit a szolgák követnek el a gazda ellen (Állam ellenes bűncselekmények), ezeket tényleg szigorúan büntetik, van pár olyan tétel amit a szolgák követnek el a háziállatok ellen, sikkasztás, hűtlen kezelés, stb. Ezeknél már nem annyira szigorú a büntetés, elég ha elveszik a szolgától annak a nagyrészét amit lopott.
A többi bűncselekmény olyan, amit egyik háziállat követ el a másik ellen. Ezek az elnézendő bűncselekmények. Szegény bűnözőnek rossz gyerekkora volt, hátrányos helyzetű, meg nem tud beilleszkedni, meg mindenféle zavarai vannak neki. Szóval aki bűncselekményt követ el, azt gazda megbünteti ugyan, de megértő és elnéző vele szemben.
Viszont aki szabálysértést követ el......, aaaaaaannnnnak nincs kegyelem! Zéró tolerancia, ahogy mondani szokás. Megbüntetik és ha nem fizet behajtás, levonják a béréből, elveszik autóját, ha kell a házát is. A lényeg, hogy mindenféle szabályokat hoznak, persze szigorúan csak a mi érdekünkben.
(Itt jut eszembe, miért van az, hogy az ilyen szabályoknál a közösség csak akkor jár jól, ha az egyén rosszul jár? Hogy lehet, az hogyha minden egyén (a gazdagokon és a cégeken kívül) rosszul jár, az a közösségnek jó? Mi lenne ha olyan intézkedéseket hoznának, ahol az egyén jól jár? Biztos, hogy akkor a közösség rosszul járna? )
Szóval ezek az érdekünkben hozott szabályok úgy vannak kitalálva, hogy úgyis lehetetlen maradéktalanul betartani, és párszor úgyis hibázni fogunk, és akkor jön a bünti. Ezt hívják szabálysértésnek és pénzbüntetésnek, ami igazából megint csak rabszolga munkát jellent. Ahhoz, hogy a pénzhez jussunk a gazdagokon kívül a többieknek dolgozni kell. Minél szegényebb valaki annál nagyobb büntetést kap. Ez a közigazgatási bírság és ezt hívják igazságosságnak. Gyorsan hajtasz az autóddal 30.000. Ft, nem számít az anyagi helyzeted, nem számít, hogy te 1 hétig dolgozol érte a gazdagnak meg csak egy félnapi keresete. 30.000. Ft az 30.000 Ft, így igazságos, nincs kegyelem, nincs mérlegelés, főleg az olyan elvetemülteknek akik nem figyelték eléggé a sebességmérőt. Persze a gazda közvetlen szolgáinak szabad, nekik mentelmi joguk van. Ha átvernek és félrevezetnek egy országot a választási hazugságaikkal az sem számít, parancsot követnek, amúgy is, az közelről sem olyan veszélyes mint az a terrorista aki 50 km/h helyett 68 km/h-val száguld. Ott tartunk hogy egy gyorshajtásért nagyobb büntetés jár mint egy lopásért, és ez nem vicc!


Nekünk mint háziállatnak "kötelességünk", hogy hasznot hajtsunk a gazdának, mindenféle módon, ahogy csak lehetséges. Többszörösen adózott pénzünkből újra csak adózunk és illetékeket fizetünk. Nincs jogunk még beszélni sem, még saját magunkat sem védhetjük meg sem szóban sem gyakorlatban. Ha gyakorlatban akarjuk megvédeni magunkat és valakit mondjuk már annyiszor megloptak, hogy elkeseredésében áramot vezet a kerítésbe vagy más módon védekezik, azt elítélik, mert milyen dolog már az, hogy védekezik... még valami baja talál esni a betörőnek, és akkor ki fog majd bűnözni? Gazda azt hangoztatja, hogy azért nem védekezhetünk saját magunk, mert majd a gazda megvéd. Ismerjük a szlogent, Szolgálunk és védünk! A valóság viszont az, hogy a rendőrség befolyásos embereken kívül még soha senkit nem védett meg. Mindig csak utólag cselekszik, üldözi a bűnt, és ha akarja utoléri ha akarja nem.
Ha egy eljárásban szeretnénk megvédeni magunkat, és el szeretnénk mondani, hogy nem értünk egyet a gazda véleményével, amit ítéletnek hívnak, akkor azért is büntetést kell fizetni, hogy beszélhessünk. Ezt hívják fellebbezési illetéknek. De csak nyugodtan fellebbezzen bárki, mert mindegy. A többség nem tudja, hogy hiába a fellebbezés, a gazdának mindig igaza van, semmi más nem számít. Egy dolog az igazság, és egy másik dolog a jog. A jognak nem célja, hogy igazságot szolgáltasson, csak az a célja, hogy jogot szolgáltasson (halkan mondom: persze kizárólag csak a gazdának és kegyeltjeinek). Ha nem elég a jog, akkor ott van egy másik eszköz, a jogértelmezés. Amivel a szándékosan zavarosan megfogalmazott törvényeket úgy lehet értelmezi, hogy a gazdának mindig igaza legyen. Ha ez is kevés lenne, akkor ott van még a bírói gyakorlat. Nem számít mi az igazság, nem számít mit mond a jog, nem számít még a jog értelmezés sem, csak az számít, hogy ezt így szokták csinálni, a gazdának mindig igaza szokott lenni, így most is igaza van és kész.
Esetleg van aki nem hiszi? Próbáljon pereskedni a gazdával majd rájön és a saját bőrén fogja megtapasztalni. Másik háziállattal pereskedhet bárki, ha befizették a büntetést, amit eljárási illetéknek, vagy eljárási költségnek hívnak, akkor az egyiknek majd igazat adnak, mert úgyse számít. DE mindenki jól jegyezze meg, a gazdával szemben bárki pereskedik veszíteni fog. Nem lehet pert nyerni hivatal ellen, sem semmilyen intézmény ellen, sem a gazda cégei ellen. Aki akarja higgye azt, hogy nem így van, de kérdezzen meg olyanokat akik pereskedtek a gazdával, és meg fog lepődni az eredményen.


Látható, hogy aki nem abban a ködös álomvilágban él, amit a média nap mint nap sugalmaz, az tudja, hogy a létfenntartáshoz elengedhetetlen dolgokon kívül már mindent elvettek amit el lehetett venni. Már csak egy dolog maradt ez pedig a szellemi szabadság. Ha az ember ezt is odaadja, mert ezt az egyet elvenni nem lehet, akkor nagyon mély sötétség borul az emberiségre. Ezt önként kellene odaadni a gazdának, viszont nem adom, még az életem árán sem! Ezen az sem változtat, ha ezért mások hülyének néznek.
Várható volt, hogy az életem során próbára lesz téve a hitem és az elszántságom. Úgy látszik eljött számomra ez a próba. Mindegy mi lesz a vége, ebben az egy dologban nem engedek. Fizikailag le tudnak győzni és erőszakot tudnak tenni rajtam, de szellemileg nem tudnak legyőzni, mert így döntöttem!


Tisztában vagyok vele, hogy hozzáállásom, gondolkodásom, véleményem és maga ez a levél szokatlan a többség számára. Főleg azok számára akik az iskolák és a média által már kellően "szocializálódtak". Tapasztalatból tudom, hogyha bírósági utat kell végigjárni úgyis a gazdának adnak igazat, és engem megbüntetnek, de a szabadságomat akkor sem adom. Ha az életemet veszély fenyegetné, az sem érdekelne, mert nem félek. Ha mindenkit megölnének körülöttem, akkor minden erőmmel a sötétség ellen fordulnék, tehát megzsarolni sem lehet. Őszintén és nyílt lapokkal játszom, mert nincs hátsó szándékom.


Azért részletezem ennyire a mondanivalóm mert fontos, és remélem sokan fogják olvasni, köztük a gazda is. Én vagyok az a kellemetlen szálka, amivel gazda nem tud mit kezdeni. Csak rossz és még rosszabb megoldás közül választhat. Ha engem megbüntetnek nyilvánvaló lesz az emberek számára, hogy nem egyebek mint rabszolgák és háziállatok ebben a rendszerben. Ha pedig nem büntetnek meg, akkor az a többi embert bátorítja.


Azt próbálják belénk sulykolni, hogy egy ember nem tehet semmit, az "ellenállás hasztalan". Viszont én nem így látom, az embereknek nem kell egyen gondolkodásúnak lenniük és az ellenállás igenis eredményt hoz előbb vagy utóbb. Történelmi tény, amit kevesen tudnak, hogy a második világháború során Auschwitzban már a foglyok megérkezésekor szétválasztották a családokat, külön a férfiakat, és külön a nőket. Viszont volt egy népcsoport akiket nem. A cigányok. Ők akkora patáliát csaptak, hogy nem tudták szétválasztani őket, még az életük árán is megvédték a család egységét. Így végül is ők és kizárólag csak ők a családjaikkal együtt voltak elszállásolva a barakkokban.
Azért hozok fel történelmi példákat a XX századból mert túl sok a hasonlóság a mai események és az akkoriak között. Társadalmunk, lassan alig észrevehetően, de mégis folyamatosan egyre inkább a fasizmus irányába tolódik el.
A kellően szocializálódott emberek ezt a kijelentésemet valószínűleg végképp kinevetik, mert azt sem tudják mi a fasizmus. Nekik leírom: A németek nácik voltak, vagyis nemzet szocialisták, diktátoruk Adolf Hitler. Az olaszok fasiszták voltak, diktátoruk Benito Mussolini. Az Ő vagyis a fasizmus atyjának a meghatározása, hogy mi a fasizmus:
"A fasizmust pontosabban korporatizmusnak kellene nevezni mert egyesíti az államhatalmat, és a korporációs hatalmat." Magyarul az államhatalom és a vállalati hatalom összeolvadása. Amikor az állam a vállalatok érdekeit szolgálja ki az emberek érdekeivel szemben.
József Attila szavai: "A tőke és a fasizmus jegyesek."
Georgi Dimitrov társadalomtudós meghatározása: "A fasizmus a finánctőke legreakciósabb, legsovinisztább elemeinek nyílt terrorista diktatúrája."
Jelenleg félúton vagyunk efelé. Nézzen szét mindenki, hogy milyen intézkedések történnek.
Legnyilvánvalóbb példa a bankmentő csomag. A bankok kitalálták azt az átverést amit svájci frank alapú kölcsönnek hívtak. Ha valaki autót vett ilyen hitelre, akkor az autókereskedő forintban kapta meg a pénzét. Az adós forintban fizetett, sehol nincs svájci frank. Csak Magyarországon annyi svájci frank hitelt vettek fel, amennyi svájci frankja még talán Svájcnak sincs. Akkoriban bárki bement egy bankba és ha akart szinte még aznap felvehetett egy svájci frank alapú hitelt, viszont ha mondjuk ugyanakkora összegű svájci frankot akart váltani, mint a hitel, akkor azt mondták neki, hogy várnia kell pár napot amíg a pénz megérkezik. A hitelt viszont bármikor felvehette, arra nem kellett várni, hogy megérkezzen a pénz. Sőt nem is adták oda neki a hitelösszeget svájci frankban akkor sem ha kérte és nem is engedték, hogy abban fizessen. De még azt sem engedték meg, hogy többet fizessen be, mint a következő esedékes részlet. Minden hónapban gondosan csak 1 csekket küldtek, mintha előre megérezték volna, hogy a svájci frank akkorát fog erősödni, hogy így a felvett hitel többszörösét tudják majd az áldozatokon bevasalni árfolyamrés címszó alatt.
Bár igazából a hitel mint látható, valójában forint hitel volt, de így a három - négyszeresét tudták az ügyféltől követelni. Majd amikor ebbe a sunyi csalásba sokan belerokkantak akkor a bankok elkezdtek jajveszékelni, hogy őket mekkora kár érte, mert az emberek nem tudják visszafizetni a kölcsönöket és akkor tönkre fognak menni és jajj akkor mi lesz, össze fog omlani a gazdaság és akkor mindennek vége. Erre az állam, a mi pénzünkből kifizette a bankoknak az elmaradt hasznukat. Tehát a tisztánlátás végett egy példa, hogy érthető legyen: valaki felvett 1000 forintot svájci frank alapú hitelben, kamatokkal kezelési költséggel 2000 Ft-ot kellett volna eredetileg visszafizetnie. Majd jött "véletlenül" a svájci frank erősödése, így a tartozásból 4000 forint lett. Az adós visszafizetett 2000 Ft-ot, de többet nem tudott, mert így tervezte, ennyi volt a teherbírása. A bank elkezdett jajveszékelni. Erre az állam a mi pénzünkből kifizette a banknak az elmaradt 2000 Ft-ot. Számoljunk 1000 Ft-ot adott kölcsön a bank, eddig visszakapott 4000 Ft-ot, de még nincs vége. Nem elég, hogy az állam kifizette az adós helyett a hátralévő összeget, a bank továbbra is követeli az adóstól azt a 2000 Ft-ot amit már megkapott. Elveszi az adóstól valamilyen értékét, amire ő azt mondja hogy 2000 Ft-ot ér. Legyen az autó, ingatlan stb. Az amit elvesz valójában 4000 Ft-ot ér, de mindegy ki mit mond, ha a bank szerint az csak 2000 Ft-ot ér akkor annyit és kész. Itt még mindig nincs vége, újabb 500 Ft-ot felszámol behajtási díj, kezelési költség, kamat, meg napi dátum címszóval. Számoljunk: A bank adott 1000 Ft kölcsönt és visszakapott 8500 Ft-ot. És akkor azt még nem is vettük figyelembe, hogy mit is jelent a jelenlegi bankrendszerünkben az, hogy tartalékképzésre épülő pénzrendszer. Ugyanis a valóság még cifrább mert a banknak eredetileg nem is volt 1000 forintja, csak 100 forintja, a többi 900-at pedig csak úgy hozzáírta. Igazából ez okozza az inflációt, de ez egy másik trükk amit itt a véges terjedelem miatt nem tudok bemutatni.
Mi ez ha nem fasizmus???? Na most lehet nevetni.....


Aki részletesebben szeretne tájékozódni, annak pár ilyen témájú film: A pénz mint adósság, Zeitgest Addendum, Az amerikai álom (rajzfilm a válságról), érdemes Drábik János előadásit is meghallgatni, stb.


Azért mentem el ilyen irányba, hogy mindenki számára világos legyen milyen a rendszer amiben élünk. Nincs bajom személy szerint egyetlen hivatalnokkal, egyetlen orvossal sem. Úgy gondolom nagyrészük jó szándékú és becsületes ember, DE félre vannak vezetve ezért azt hiszik, hogy jó az amit tesznek. Azt hiszik, hogy jó az, ha bizonyos dolgokat ráerőszakolnak az emberekre, pedig tévednek. Én 10 évig voltam a rendőrség hivatásos állományú tagja, és nagyon sokáig én is abban a hiszemben éltem, hogy jó az amit teszek. Aztán lassan kezdtem felébredni, ennek következtében gyűlni kezdtek a problémák, ami oda vezetett, hogy végül eljöttem, miközben 3 pert indítottam a rendőrség ellen, amiket el is veszítettem. Hiába tanultam ki a jog kígyó nyelvét, és igazamat, egyszerűen, érthetően, jogszabályokkal alátámasztva adtam elő, süket fülekre találtam. Ekkor még nem tudtam a szabályt, hogy "gazdának mindig igaza van", és ellene JELENLEG nem lehet pert nyerni.


Amíg egy embernek semmi bűne nincs azon kívül, hogy szabadságával élni akar, és maga szeretné eldönteni, hogy mi jó neki és mi nem, addig nem számít, hogy mire való hivatkozással fosztanak meg valakit a szabad döntés lehetőségétől, és tesznek rajta erőszakot, ez gonosz cselekedet. Nem magyarázat rá az, hogy ők jót akarnak. Erre van az a közmondásunk, hogy: A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
Az egyszerűség kedvéért hivatalnoknak hívok mindenkit aki a rendszert kiszolgálja, hivatalnokot, képviselőt, rendőrt, tűzoltót, katonát, orvost, újságírót, riportert stb. Nem minden hivatalnok dolgozik olyan területen, ahol gonosz dolgokat kell cselekednie. Sokan tényleg jót tesznek. Viszont ha valaki a rendszert szolgálja, jobb minél előbb felismernie, hogy mi jó és mi nem. Attól, hogy valami törvénybe kerül, még nem biztos, hogy jó. Sőt, egyre inkább tendencia, hogy sötét és gonosz törvények születnek. Mondok konkrét példát. Az 1970-es években a Magyarországon épült házak 2/3-a baráti összefogással épült. Rokonok, barátok szomszédok mentek egymásnak segíteni. Ha nem lett volna ez az összefogás, akkor sok embernek ma nem lenne háza. Ma a szüleink, nagyszüleink, tehát azok az emberek akik egymásnak segítettek közönséges bűnözőnek minősülnek. Az összefogást, és egymás segítését kalákának nevezik, és törvény tiltja. Alkalmi munkának minősül, be kell jelenteni, és adót kell fizetni utána. Gyakorlatilag az önzetlen segítséget törvénnyel megtiltották. Ha átmégy a szomszédnak segíteni, és feljelentenek, akkor fekete munkásnak minősülsz és mindkettőtöket megbüntetnek.
Mondok másik példát. Most készül a feljelentő törvény, aminek az a lényege, hogyha feljelented a szomszédodat, ismerősödet, rokonodat, hogy valószínűleg adót csalt, akkor jutalmat kapsz érte. Ez nem vicc! A gonoszság olyan szintet ért el, hogy törvényi támogatást és pénzjutalmat kapsz érte. Persze azt is megmagyarázzák, hogy ez valójában jó cselekedet. Egyébként ez nem újdonság. Ilyen volt a náci németországban is, hogy jelentsd fel a rendszer ellenségét, a zsidót, vagy aki kritizálni meri Hitlert. Volt ilyen a Sztálini szovjetunióban is. Ne félj, jelentsd fel a kulákot, jelentsd fel a rendszer ellenségét. A feljelentést minden esetben hazafias, kötelességnek, jó tettnek állították be, ugyanúgy mint ahogy most készül.


Nagyon el kellene gondolkodni mindenkinek, és észbe kapni amíg nem késő.


A legnagyobb felelősség a hivatalnokokon van. Tudom, hogy aki közülük felismeri, hogy valójában a sötétséget szolgálja, az nehéz döntés elé kerül. Egyrészt anyagilag ki van szolgáltatva. Ha ellenáll és nem tartja be a törvényeket bajba kerülhet. Ha otthagyja az állását, nem tudja, mi máshoz kezdhetne. Nekik üzenem, hogyha nem akarják otthagyni az állásukat, akkor akadályozzák a gonosz tettek végrehajtását. Ők azok, akik a legtöbbet tudnak ártani az embereknek, és ők azok akik a legtöbbet tudnak segíteni. Mert ők ismerik a kiskapukat, a jog útvesztőjét. Nem kell, hogy törvényt vagy jogszabályt szegjenek, sőt a legjobban akkor teszik, ha nem szegik meg a szabályokat, hanem törvényes utat járnak. Ők részei a rendszernek, és egy gonosz rendszert belülről lehet a leghatékonyabban megváltoztatni, és jobbá tenni.
Ha felébrednek, és nem szolgálják tovább a sötétséget, akkor a nehéz, de jó utat követik. Másrészt viszont ha a könnyű utat választják, és tovább folytatják amit eddig, akkor gonosz dolgokat kell cselekedniük míg a végén maguk is áldozattá nem válnak. Közben szembe kell nézniük a lelkiismeretükkel, és fel kell készülniük, hogy mi lesz akkor ha el kell számolni a tettükkel. A sötétség uralma nem tart örökké. Eljön majd az az idő amikor lehull a lepel, és a színháznak vége. Azok a hivatalnokok akik a rendszert kiszolgálták, könnyen kellemetlen helyzetben találhatják magukat, amikor majd valaki felteszi nekik a kérdést: Miért cselekedted azokat a gonoszságokat amiket tettél?


Újabb történelmi példát szeretnék felhozni. A nürnbergi per során Gőring kivételével minden náci azzal védekezett, hogy Ő csak parancsot teljesített. Mégis mindenkit elitéltek. A per a náci államapparátust bűnszövetkezetnek nyilvánította, és a résztvevőket, bűnszervezetben elkövetett bűnökért ítélte el. Az elitéltek közül egy sem gondolta volna 5 évvel korábban, hogy tetteiért bíróság előtt fog majd felelni. Alig 5 év leforgása alatt a dolgok gyökeresen megváltoztak, és akik az akkori gonosz rendszert kiszolgálták, bíróság előtt találták magukat, azokról nem is beszélve akiket a háború végén lévő káoszban a tömeg lincselt meg.


A gonosz cselekedetekre nem magyarázat, hogy nem tudtam...., meg azt hittem...., meg csak utasítást hajtottam végre..... meg ez volt a munkám.... stb. Van egy film a címe: Halálsoron. Egy börtönblokkban játszódik, ahol halálraítéltek várják az ítéletvégrehajtást. Van egy nagydarab néger elitélt. A történet folyamán kiderül, hogy ártatlan, sőt különleges gyógyító képességgel rendelkezik, és még az egyik börtönőrt is meggyógyítja. Majd később a börtönőr felajánlja neki a szökés lehetőségét. Amikor a néger megkérdezi, hogy miért, akkor a börtönőr azt válaszolja: Mit fogok Istennek mondani? Azért végeztem ki egy jó embert mert ez volt a munkám?


Mindenki aki olyan feljelentést, határozatot, büntetést vagy ítéletet ír alá, ami gonosz, az egyéni felelősséggel tartozik a tettéért. Beleértve azokat is akik ezt fizikai szinten végrehajtják. Az ilyen helyeken dolgozók, mind önszántukból teszik azt amit, önként mentek oda dolgozni, azon önös érdekből, mert jó fizetést kapnak érte. Senkit sem fegyverrel kényszerítettek, hogy ott dolgozzon. Az orvost sem kényszerítik erővel, hogy oltást adjon be. A végrehajtót sem kényszerítik fegyverrel, hogy neki kell a svájci frankhitellel csőbe húzott emberektől a vagyonukat, házukat elvenni.


Ha ezeknek az embereknek majd őszintén el kell számolni a tetteikkel, akkor mit fognak mondani, hogy fogják magukat érezni?


Bárki aki még tud gondolkozni már tisztán láthatja, hogy a rendszer velejéig korrupt és gonosz. Aki önszántából kiszolgálja és támogatja ezt a rendszert gonosz tettekkel, az bűnrészes. A döntést mindenkinek saját magának, egyénileg kell meghozni, hogy melyik oldalra áll. A döntése következményét is mindenki egyénileg maga fogja viselni.
Egyik oldalon van a Teremtő az Ő két törvényével.
Első a szeretet törvénye. Isten azt mondta:
-Végtelen szeretetemmel szeretlek benneteket, és azt kérem tőletek ti is szeressétek egymást ugyanígy.
A második a szabad akarat törvénye. Isten azt mondta:
-A legnagyobb ajándékot, a szabad akaratot adtam nektek, hogy fejlődni és növekedni tudjatok, mert a gyermekeimnek tekintelek titeket. Ne vegyétek el az ajándékomat senkitől.


CSAK EZ A KÉT TÖRVÉNY LÉTEZIK AZ UNIVERZUMBAN, SEMMI MÁS! Minden egyéb csak mesterkedés és illúzió.


Másik oldalon van a sötétség az Ő manipulációival. Minden és mindenki aki megszegi Isten 2 törvényét, az a rossz oldalon áll, a sötétséget segíti, és gonosz dologot cselekszik, mindegy, hogy mi az inditéka. Ez így van akár tudja, akár nem, akár elhiszi, akár nem.


Ahol Isten 2 törvényét megtartják, ott békesség, bőség, és jólét van.
Ahol megszegik, ott szenvedés, küszködés, szegénység és elnyomás.


Azok akik nem működnek együtt a sötétséggel, több dolgot is tehetnek. Az egyik, hogy tájékozódnak, felébrednek, és másokat is felébresztenek. A másik, hogy bizonyítékokat gyűjtenek. Ha a sötétség uralma lejár, akkor szükséges lesz az elszámolás, még akkor is, ha ennek a számonkérésnek a szeretet és az igazság szellemében kell megtörténnie. Szükség lesz azokra a bizonyítékokra, amiket most lehet összegyűjteni.
Mindenkit kérek, hogy gyűjtse a bizonyítékokat, a gonosz tettekről, hazugságokról, és mindenről ami igazságtalan, mert az elkövetők úgyis tagadni fognak mindent, és megsemmisítenek minden bizonyítékot amit csak tudnak. Ha a sötétséget szolgálók látják, hogy gyűlnek ellenük a bizonyítékok, és érzik, hogy számon lesznek kérve, akkor már csupán ettől vissza fogják magukat és kicsivel máris jobb lesz a világ.


Ha ez az oltás tényleg a gyermekem javát szolgálja, akkor hagy döntsem el én, a gyermek szülője, hogy akarom az oltást vagy sem. Isten a gyereket rám bízta, és amíg szeretettel, és a legjobb tudásom szerint gondoskodom róla, addig senkinek nincs joga ebbe beleszólni. Még az államnak sem!


Ha tényleg jó az oltás, akkor győzzenek meg, tartsanak felvilágosítást róla, ahol elmondhatom a kételyeimet és feltehetem a kérdéseimet. Pl: Miért kell olyan anyagokat az oltásba tenni, ami egyértelműen egészségtelen és veszélyes, ilyen pl az etil-higany (más néven a thiomersal) vagy az alumínium. Ha az élelmiszereket tudják higany nélkül tartósítani, akkor az oltásokat miért thiomersal-al kell tartósítani? Ha megenni veszélyes a higanyt, akkor miért fecskendezik ezt injekció formájában a gyerekeinkbe? Miért nem helyettesítik ezeket mással, ami nem veszélyes és nem károsítja a szervezetet? Vagy pl, Van-e az oltásban squalene, ami katonákat, vagyis erős felnőtt férfiakat képes tönkre tenni, lásd öböl szindróma. Vagy miért kell a félrevezető, hamis statisztikákkal igazolni az oltás hatékonyságát? Konkrét példa. 1955-ben vezették be az USA-ban a gyermekbénulás elleni oltást, majd az oltás bevezetésével egyidőben az orvosoknak előírták, hogy a gyermekbénulást ezentúl nem gyermekbénulás néven kell bejelenteni, hanem meningitis aseptica néven. Utána büszkén lobogtatták a statisztikát, hogy az oltás bevezetése után mekkorát esett a gyermekbénulások száma. Azt persze elfelejtették elmondani, hogy a meningitis aseptica viszont ugyanannyival nőtt. Tehát egyáltalán nem lett kevesebb megbetegedés, csak másképp nevezték.


Tovább megyek, maga az orvos sem tudja igazából mit ad be. A gyógyszergyár esetleg leírja az összetevőket és az vagy igaz, vagy nem. Nincs FÜGGETLEN laboratórium, ahol az oltásokat folyamatosan ellenőriznék, hogy tényleg az van-e benne amit a gyártó állít, vagy nem fertőződött-e mással? Esetleg nem romlott-e meg?


Erőszakkal rám kényszerítik, hogy beoltassam a gyerekem, de ha baj történik senki nem fogja vállalni a felelősséget, és pláne senki nem tudja majd jóvá tenni ami történt. Mindezt miért?
Tényleg az én érdekemben, vagy esetleg azért, hogy a gyógyszergyártóknak nagyobb haszna legyen?


A rendszer gonosz, lelketlen, és úgy lett felépítve, hogy ebből ne lehessen kilépni. A végrehajtók süketek, és sokszor lenézőek. Jelenleg a legtöbb ami tőlük várható, hogy azt mondják nem tehetnek mást. Mindenki másra mutogat, másra hivatkozik, de a gonoszságot végrehajtja.


A gyógyszerek és az oltások nem veszélytelenek, ezt nem tagadják ugyan, de nem is hangoztatják. Pl 2005-ben a Magyarországon bejelentett mérgezések 77,8 %-át 9976 esetet a gyógyszerek okozták. A kiküldött nyilatkozatra is csak azok voltak felírva, hogy mi ellen véd az oltás, az nem, hogy mit okozhat. Csak egy pár a lehetséges mellékhatásokból, hogy a szülők tudják: agyhártya gyulladás, agyvelő gyulladás, ideggyulladás, szklerózis multiplex, autizmus, immun gyengeség, autoimmun betegség, Guillen-Barré szindróma, ami a perifériás idegek, és ideggyökök akut gyulladása, mind az érző, mind a mozgató, mind a vegetatív idegeket érintheti, a myelinhüvely maradandóan károsodhat, aminek következtében végtag bénulás, az autonom idegrendszer összeomlása, és a légző izmok leállása is megtörténhet, stb


Szinte az összes betegség, ami ellen az oltásokat adják, gyógyítható, akkor minek felesleges veszélynek kitenni a gyerekeinket?


Bár a beoltottak nagy része megússza, de mindig vannak gyerekek, akik nem. Nekünk szülőknek nem volna szabad hagynunk, hogy egyetlen gyerek is (és velük együtt a szüleik) a gyógyszergyártók kapzsiságának az áldozata legyen.
Mégis megtörténik évről-évre, mert mi szülők, nem teszünk semmit, még a szavunkat sem emeljük fel. Az ilyen eseteket pedig újra és újra elhallgatják, a szülőket nem hagyják a nyilvánosság előtt szóhoz jutni, és folyton csak azt zengik, hogy az oltás mennyire jó, és mennyire szükséges.


Tudom, hogy nem várhatok megértő választ egy hivataltól, ezért fordulok a nyilvánossághoz, és kérek minden szülőt, akinek fontos a gyermeke, hogy gondolkozzon. Bár el fogom küldeni ezt a levelet a médiának, de tudom, hogy nem fognak foglalkozni vele, legfeljebb csak azért, hogy lejárassanak.
Ezért kérem az embereket, hogy segítsenek. Mutassák meg, küldjék tovább ezt a levelet a barátaiknak, ismerőseiknek.


Jogi nyilatkozat, nehogy később bárkinek problémája legyen belőle: Ez az írás szabadon terjeszthető, másolható, idézhető.
Viszont kérek mindenkit, hogyha lehet, ne vegyen el belőle, ne tegyen hozzá, és ne változtasson meg benne semmit. Köszönöm.


Szerencs, 2012 szeptember 30. Miklósi István"

Forrás: http://miklos-istvan.narod2.ru/

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.20. 11:45 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A Natur Magazinból:


Hivatalosan is bizonyított: az oltások károsodásokat okoznak, az oltatlanok sokkal egészségesebbek! A német KIGGS tanulmány alapján
Labant Csaba | 2012. október 7 | 102 hozzászólás

352

Hivatalosan is bizonyított: az oltások károsak az egészségre! Először sikerült egy szövetségi hivatal adatai alapján végzett tudományos tanulmány keretében bebizonyítani, hogy az oltások maradandó egészségkárosodásokat okoznak. Az oltottak között sokszorosan több az allergiás, gyakoribbak a fejlődési zavarok, lényegesen több oltott válik fertőző betegségek áldozatává és szenved életreszóló krónikus betegségekben.

A felelősségteljes magyar szülők ne a közpénzből megtévesztést végző ÁNTSZ-től tájékozódjanak, hanem civil oltáskritikus szervezetektől, és védjék meg gyermekeiket az állami oltási önkénytől!

Mielőtt bárki felháborodna a fentieken, leszögezzük: tisztifőorvosi határozatban ki lett mondva, hogy „nem célszerű” az oltások ártalmait és hatástalanságát ismertetni!!! Tehát a vakcinaügynökséggé aljasult magyarországi egészségügyi hatóságok, az oltásokat végző gyermekorvosoktól és iskolaorvosoktól azt várják el, hogy hazudozzanak össze-vissza mindenféle szépet s jót a védőoltásoknak nevezett méreginjekciókról, tagadják le a károsodásokat, szövődményeket, és a néha előforduló azonnali haláleseteket – s cserébe ők garantálják, hogy jogszerűnek lesz elismerve esetleges bírósági eljárásban az ilyen „tájékoztatás”.

Ugyanakkor azon ritka orvosokat, akik bátran és lelkiismeretesen meg merik említeni az oltások ártalmait és hatástalanságát – fegyelmi eljárásokkal lehetetlenítik el. Így aztán érthető, hogy papíron miért nincsenek oltáskárosodott gyermekek Magyarországon, miközben a valóságban egy egész megyét meg lehetne velük tölteni.

Lássuk a németországi helyzetet, ahol nem kötelező oltatni.
A 2003-2006. között a legfelsőbb német egészségügyi hatóság, a Robert Koch Intézet által KiGGS néven készített nagy, átfogó tanulmány 17.641 0-17 év közötti gyermek és tini testi-lelki egészségét vizsgálta, mérte fel. Az adatokat több különféle tanulmányban dolgozták fel, az oltottak-oltatlanok tekintetében az ismert oltáskritikus, Angelika Kögel-Schauz készítette el a kiértékelést. Azt az egyértelmű következtetést vonta le, hogy az oltások és egészségkárosodások közötti összefüggés immár végérvényesen tagadhatatlan!

Az oltott gyermekek majdnem kétszer olyan gyakran szenvednek atópiás ekcémában (neurodermitis), több mint kétszer olyan gyakran szénanáthában, és ötször annyian nikkelallergiában, mint az oltatlan gyermekek. A különbség még nagyobb volna, ha az oltatlan gyermekek csoportjából kiszűrnénk azokat, akik valamilyen egészségkárosodás, immunprobléma miatt oltatlanok.

Nézzük például a tetanuszt, amitől sok szülő fél, s latin neve miatt a legnépszerűbb vakcina. A tanulmányban résztvevő 17.641 gyerekből 217 nem volt beoltva tetanusz ellen, ami azoknak az 1,32%-át teszi ki, akik oltottságáról rendelkezésre álltak adatok. Ha az oltatlan gyermekek kvótáját átlagoljuk minden német gyermekre, akkor az 1-17 év közötti korosztályban jóval többen, mint 100.000-en nincsenek beoltva tetanusz ellen. Ennek ellenére ebben a korcsoportban már évtizedek óta egyetlen haláleset sem fordult elő Németországban! Az a kevés gyermek, aki a kórházi statisztikák szerint megbetegszik – évente 0-4 – azok sikeres kórházi kezelés után maradéktalanul felépülnek. A tetanuszban megbetegedett gyermekek oltási státusza ismeretlen, de minden bizonnyal oltottak is vannak köztük.

Az oltott gyermekek gyakrabban kénytelenek szemüveget hordani, gyakrabban szenvednek figyelemhiány-szindrómában és háromszor többüknek kell logopédushoz járnia beszédterápiára.

A fertőző betegségekre való hajlam az oltások következtében nő, mégpedig függetlenül attól, hogy gyomor-bélfertőzésekről vagy egyszerű megfázásról van-e szó. Mivel az adatállományban nem csak az az információ szerepelt, hogy a gyermek megkapott-e egy bizonyos oltást, hanem a beadott oltások pontos száma is, a beadott oltási dózisokra és a fertőzések átlagos száma közötti lehetséges összefüggésre vonatkozóan pontosabb kiértékelés volt lehetséges. Minél több oltást kapott a gyermek, annál nagyobb a fertőzésre való hajlama. A gyógyszeripar szemszögéből nézve ez az oltások igencsak kívánatos mellékhatása, hisz így egyszerűen teremthetnek maguknak új piacot a fertőzések kezelésére gyártott gyógyszerekkel.

Lényegesen gyakrabban érintettek az oltott gyermekek az olyan komoly fertőzésekben is, mint a tüdő- és középfülgyulladás. Az oltott gyermekeknek a 11,07%-a szenvedett már tüdőgyulladásban, az oltatlanoknál ez az arány csupán 7,75%. Nagy fájdalommal járó középfülgyulladáson az oltottak 53,46%-a, míg az oltatlan gyermekek csupán 39,62 %-a esett át.

Az oltott gyermekek több mint 5%-a szenved oldalirányú gerincferdülésben. Az oltatlan gyermekek között egyetlen scoliosisos eset sem fordult elő! Ez rendkívül sokatmondó adat, mely magyarázatot adhat végre arra is, miért oly sok a temérdek kötelező oltást elszenvedett magyar gyermekek és felnőttek között a gerincbeteg.

A vírusos betegségek, mint pl. a bárányhimlő esetében, de a bakteriális eredetű megbetegedések, mint a skarlát vagy a szalmonella tekintetében is bizonyítható, hogy az oltatlan gyermekek lényegesen ellenállóbbak.

A KiGGS-tanulmány adataival bizonyított, hogy az oltatlan gyermekek lényegesen jobb egészségi állapotban vannak és nagyobb az ellenállóképességük. De hogyan is néz ki az ún. oltás nyújtotta „védelem”? Az oltott gyermekek vajon valóban védettek azokkal a betegségekkel szemben, amelyekre a temérdek károsodást okozó vakcinákkal beoltják őket?

Vegyünk például 100, kanyaró ellen beoltott gyermeket. Közülük 6 az oltás ellenére is kanyarós lesz. A kanyaró ellen be nem oltott gyermekeknél pedig 100-ból hozzávetőleg 10 esik át a betegségen és szerez életreszóló védettséget. A mumpsz és rubeola kapcsán hasonló arányok figyelhetők meg. Tehát ezek az oltások legfeljebb 30-40%-os védettséget nyújthatnak. A kanyaró ellen beoltott gyermekek között, akik ennek ellenére kanyarósak lettek, ráadásul 63 olyan gyermek volt, aki három, vagy annál is több kanyaró elleni oltást kapott! A gyártók és a hatóságok állításai szerint a kanyaró, mumpsz és rubeola elleni oltóanyagok (MMR) csaknem tökéletes védelmet nyújtanak a betegséggel szemben. Ez végre vitathatatlanul cáfolva van! Eközben nem zárható ki még az sem, hogy a kezelőorvos az oltott gyermekek esetében hajlamosabb arra, hogy a kanyarót hibásan interpretálja, és fordítva, oltatlan gyermekeknél inkább téves kanyaró diagnózist állítson fel. Ha ezzel is számolnánk, akkor még szégyenletesebben szerepelne a mellékhatásként többek között cukorbetegséget és autizmust is okozni képes MMR vakcina, melyek nem mellesleg abortált emberi magzatok felhasználásával készülnek! A németországi adatok ismeretében felvetődik a gyanú, hogy a mai magyarországi statisztika nem fedi a valóságot kanyaróhelyzet kapcsán sem. Érdekes, hogy míg a 80-as évek végén 100%-os átoltottság mellett évi közel 50.000 megbetegedést regisztráltak Magyarországon, ma egyet sem…

Több helyről olyan visszajelzést kaptunk a szeptemberi iskolai kampányoltások kapcsán, hogy a szülők tájékoztatása és beleegyezése nélkül oltották le a gyermekeket. S egy anafilaxiás sokkban a földön rángatózó gyermeket azzal intézett el az iskolaorvos, hogy nyilván csak az „interneten terjesztett ostobaságok” miatt lett rosszul. A teljeskörű tájékoztatási kötelezettséget nem csak törvény, de EU-s egyezmény is előírja (utóbbi minden orvosi beavatkozás – az oltások is ide tartoznak – visszautasíthatóságával együtt!), tehát jogsértő magatartást követ el az az orvos, aki megfelelő, korrekt tájékoztatás és szülői beleegyezés nélkül olt. Azon iskolák, melyek teret engednek ilyen bűncselekményeknek a reájuk bízott nebulók kárára, az oltóorvos és a védőnő mellett bűnsegédként nyilvánvalóan felelősségre vonandók. Teljes társadalmi összefogásra van szükség az oltási önkény megállításáért!

A KIGGS tanulmányról részletesebben itt lehet tájékozódni: www.bekenagykovet.hu/okesz20.html

A cikk, a forrás és a szerző megjelölésével szabadon másolható, terjeszthető.

Labant Csaba, 2012. október 6.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.10.20. 11:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
(NaturaHirek.hu) Az emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberírtási napirend életbe lépéséről van szó. És ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon Ön és létező vagy leendő utódai túlélik? Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIÉRT van napirenden a globális elnéptelenítés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberírtásban. Először is, hadd utasítsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne. Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyíltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszíroz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését. A Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig. Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz “Globális Egészségügyi Programok” égisze alatt. Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő. “A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”
“A gyengék eliminálása”

A globális vezetők ilyen vágyait nem is titkolják. Vagyis a vezetők szerint “az állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett. Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát. A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat- mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban. Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népírtás útján.
A modern eugenika

A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát müködnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát. Tény, hogy a mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért.
A nagy intelligencia teszt

Úgy tünik, hogy a népírtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a “haszontalanok” – eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként müködnek és eltávolítják a “hülye gének”-et az emberi génállományból. Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a virus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták. Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat. Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevü kopaszodásra felirt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.
A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevü játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik. A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.
A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

1) A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat. 2) Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák virusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek. 3) Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni. 4) Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét. 5) Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak. Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért. 6) A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”. A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet. 7) Az élelmiszer-fasizmus – vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik. Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.
10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

1) Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért? 2) A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is. 3) Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen. 4) Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket. 5) Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől. 6) Utasítsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. TV és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására. 7) Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek ,mert abszolút elutasításban élnek. Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét. Van erő a számokban. 8) Emlékezzen az alapvető szükségletekre. Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról. 9) Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen. 10) Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások. Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges. A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.
Ne legyen áldozat. Legyen túlélő.

Talán ezért is olvassa a NaturaHireket. Most itt lesz az ideje, hogy alkalmazza tudását és tudatosságát ennek megvalósításához.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.09.01. 10:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2013.09.01. 7:31 keltezéssel, Czipa Loránd írta:
> Kedves Szilárd!
> Ami a "védőoltásokat" illeti, azt gondolom, hogy ezt az ördög találta ki, aki szeretné a világ szaturnuszi rendjét aláásni, s e rendet fokozatosan leépíteni. Ahogy szoktad Te is mondani: a nehézségeken nem az Isten, hanem az ördög könnyít.
> A "védőoltásokat" törvénytelen beavatkozásoknak látom - s ezeket nem lehet büntetlenül megúszni. Tudod, a pillangó lélek szimbóluma. Gondolom, hogy a nap világosságában röpülő pillangók az újjászületett lélek jelképei. Ahhoz, hogy a lárvából lett bábból pillangó születhessen meg, annak nagyon szűk nyíláson kell átpréselnie magát. Ez annyira nehéz megpróbáltatás, hogy a bábok lényeges része elpusztul, mert a látva nem vállalja ezt a nehézséget. (Vagy újjászületsz, vagy megsemmisülsz.) A nagyon szűk nyíláson való átpréselődéskor keletkező nagy nyomás a pillangó testéből nedveket présel a szárnyakba, amelyek így erőssé, s repülésre alkalmassá válnak. Olvastam olyan kísérletről, hogy nagyobb nyílást vágtak, hogy a pillangó könnyebben kibújhasson, de a szárnyakba nem préselődhettek be az életnedvek, s azok így gyengék, életképtelenek maradtak, s nem lehetett velük repülni. Szóval, aki ki akarja cselezni a Küszöb Őrét, az is a pusztulás útját választja.
> Kérlek, föltétlenül figyeld meg az interjú 25:26 percétől látható táblázatokat, amelyek különböző tanulmányok eredményeit foglalják össze. (A felvétel címe: http://www.youtube.com/watch?v=XvnaqG5-5N4). Ezeket nem gyógyszergyártó cégek végezték - ki kíváncsi az ördög statisztikájára? (Egyébként neki azért van statisztikája, mert a szavainak senki sem hisz.) Nézd meg ezeket az eredményeket, s akkor kérdem: milyen eredménye is van a "védőoltásoknak", ha ezek ténylegesen betegebbekké tesznek? Mert e táblázatok a következményekről szólnak, a tényekről. S ahogy Churchill mondta: "a tények, kérem, kemény dolgok". E tényekből látszik, hogy e könnyítések miatt a szervezet immunrendszere nem tud megfelelőképpen kifejlődni. Azaz, gondolom, hogy ki tud fejlődni, de jóval később. Gondolom, hogy a "védőoltás" következtében jelentkező betegségek is tükrei annak, hogy ki hol és miben akar elbújni... Szóval, akkor kik és miért is dumálnak, hogy jók a "védőoltások"?
> A táblázatok alapján azt gondolom, hogy a "védőoltások" az élet könnyítésének jegyében állnak, s aki ilyen törvénytelen aktust követ el, az a Törvény Urának haragját magára rántja.
> Az én követelésem az, hogy hagyjanak békén a "védőoltásokkal"! Nincs szükségem az ördög védelmére, csak az Isten világosságára. Hagyjanak békén, hogy vihessem a keresztemet, mert "az én terhem könnyű, s az én igám gyönyörűséges." Nem kellenek a hamis tükrök! Hagyjanak békén, hogy Isten tükrében a hibáimat is láthassam! Csesszék meg a "védőoltásaikat"!
> Tudom, hogy nem veszed rossz néven az építő-szándékú megjegyzéseket. Úgy rémlik, mintha Enikő babátok is "védőoltást" kapott volt nem sokkal az eltávozása előtt. Ha tényleg kapott volt, akkor szerintem ez szoros kapcsolatban állhat a "védőoltással".
> Egyébként kb. két hete Istvánnal váltottunk levelet a "kötelező védőoltások" kapcsán. Kérdeztem, miként lehet a családorvosnál visszautasítani azokat. István azt válaszolta, hogy "Romániában a törvény nem kötelezi az oltásokat. A családorvosnál kell szólni, hogy nem akarod beadatni, s egy nyilatkozatot vagy hasonlót alá kell írni. Nálunk simán ment, Timinek már 3 éve nem adattunk be oltást."
> Találtam még egy interjút Ébert Jenővel. Ha érdekel, íme a címe: http://www.youtube.com/watch?v=hZ8k64Z30_g
> A visszajelzésed és a gondolataid érdekelnek, sőt nem csak a Tieid, hanem a másoké is. Úgy érzem, szükségem van még információra, hogy a lényeges dolgok még jobban letisztulhassanak.
> Szívélyes üdvözlettel:
> Loránd.


Kedves Loránd!

Ami óta Viola is egészen bátor harcossá vált, Ividőnek mi sem adattunk be védőoltást. Tehát kb. egy fél éve, ezt inkább Violától kell meg kérdezni, hogy mikor hárította el az utolsó kísérletet.
A nagyobb lányok sem kapnak ami óta iskolások védő oltást, mert letettem a suli védőnőjénél egy papírt - nyilatkozatot - erre vonatkozóan.
Az igazság az, hogy én eddig valamiért kevésbé tanúsítottam megfelelő ellenállást a védőoltások ellen, még annak ellenére is, hogy Enikőnek is, ez okozta a halálát közvetetten, mivel ismerve a gyermek foganás-történetét, kezdve attól, hogy Emővel egyszerűen szeretkezni sem lehetett, mert mindig taknyolt és erősen köhögött, akkora volt benne a magzatfoganás ellen tanúsított ellenkezés még lelki szinten is, hogy a végén rá ordibáltam, hogy hagyja abba, mert valami szerencsétlenséget hoz ránk, vagy éppen az egészséges Medárdára és folytatva azzal, hogy a magzatnak a korát helytelenül állapították meg - két hónapos lehetett, amikor három és fél hónaposnak mondta két orvos is - talán azért, hogy Emőnek már ezébe se juthasson a kaparás, és folytatva azzal, hogy a placenta le vált a rendes helyéről a méhfalába, és le csúszott, amit aztán kemény meditációkkal hoztunk helyre. És csak utólag - miután meg halt - tudtam meg Emőtöl, hogy azért imádkozott, hogy az ottani "nehéz helyzete" szűnjön meg, ami persze, csak és mindössze, a városon fel nőtt gyermeknek a nehézsége volt a falusi környezetben (Víz behordása az udvaron levő kútból, sőt: csapból, vízmelegítése mosogatáshoz és mosáshoz, favágás és fabehordás, tűz gyújtás és a kályhába fa-tevés. Ennyi...:) Neki, akit még csak házi munkára sem neveltek, mindez tragédia számba ment akkor, annak ellenére, hogy a vizet öt méterről a konyhába behozni és az általam fel vágott fát a házba behozni (És az sem volt oly sok, mint amennyi fát kell nálunk falun be vinni, mivel ott két hónappal később jött meg a tál. Inkább a tűzgyújtással volt baja szerintem, attól félt és az hozta ki belőle az agressziót) minden héten csak egyszer kellett, amikor én Sopronba utaztam előadásokat tartani. Este kilenc után ugyanis (Az előadásaim három órán át tartottak, szünetekkel), Sopronból már nem volt olyan vonat, amelyhez lett volna összeköttetés Csormáról Bősárkányra, és ilyenkor ezeket . Főként, hogy gyermekgondozásra sem volt nevelve, mert a szüleinél is, az apa volt az aki a gyermekeket gondozta, neki Enikő, aki állandóan sírt utána, egy borzasztó teher volt, mivel nem tudta ki pihenni magát. Amint a korábbiakból érthető tehát, persze, nem (csak) Enikő miatt, hanem amiatt, hogy aludni is képtelen volt, a "kétségbeejtő" helyzete miatt.
Nos, tudván azt, hogy Enikő tulajdonképpen ezeknek az öntudatlan és önkéntelen elenne irányuló
anyai kauzális támadásoknak lett az áldozata, arra gondoltam (Most már be látom, hogy felületes voltam és ezt nem lehet a szó nemes értelmében vetten gondolkozásnak nevezni, hanem inkább csak spekuláltam), hogy a a hatás - visszahatás törvénye alapján, a védőoltások, azzal, hogy provokálják, mivel le gyengítik, akárcsak az Enikő szervezetét is, akkor, amennyiben nincsenek túladagolva, mint Enikőnél, inkább, csak erősítik az immunrendszert.
A pillangós analogikus hasonlatod és metafizikai példád viszont, teljesen meg győzött arról, hogy igazad van és ettől kezdve én is védőoltás ellenes leszek!

Ezt a levelezésünket is, ki teszem a Logoszra, főként a lepke - szárny és repülési képesség hasonlatod miatt, ami egy zseniális metafizikai analogikus kapcsolatot ír le, mivel ott már van egy ilyen rovatom, de a Szepora is fel tehetem, mert ott is van egy rovatunk Violával, noha az, csak asztrológiai...
Persze, ettől függetlenül, még beszélhetünk skypon is!

Baráti szeretettel: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.09.01. 17:49 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 811
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A védőoltásokat nem beadatni abból a szempontból nem probléma itt Romániában, hogy nincsenek kötelező oltások, azaz, ha sikerül résen lenni és a gyerekeinket megóvni azoktól a helyzetektől, amikor a szülő kérdezése nélkül beoltják őket, akkor különösebb hivatalos megkeresés, pénz- vagy börtönbüntetés jellegű következménye nincs! Tudtommal.
Magyarországon viszont van. Ha nem oltják a gyermekeket az előírt életéveikben, akkor a szülőt megkeresi az ÁNTSZ (Állami népegészségügyi tisztiorvosi szolgálat) és ha ezeknek sem sikerül a szülőt meggyőzni, hogy oltassa be a gyerekét, akkor előfordul, hogy beperelik és minimum pénzbírságra büntetik... Tehát mindenképpen némi zaklatásra lehet számítani.

Eddig halogattam a döntést, hogy egyértelműen elhatárolódjak az oltásoktól, Ividő esetében egyet halasztok már jó ideje a Mo-on MMR-nek ismertet, amit itt RRO-nak hívnak. (mumpsz, kanyaró, rózsahimlő elleni oltás)
Én próbáltam az oltásokat amiatt elfogadni, hogy legalább erősítem magamban, hogy minden a szellemen múlik... De 1oo%-ig soha nem tudtam a félelmeimet legyőzni. Bizonyos fizikai károsodásokat már nem lehet visszaállítani, helyrehozni. Próbáltam tájékozódni és mivel nem találtam igazán nyomós bizonyítékokat, ezért abban próbáltam hinni, hogy nem lehet akkora hatásfoka az oltásoknak, amely az egészséges szellemmel ne lenne helyrehozható. Viszont ezek a statisztikák, elgondolkodtatóak, ha igazak. Láttam már ezeket én korábban is, de nem vettem komolyan pont azért, mert ismeretlen helyeken, eldugott szigeteken, és évtizedekkel ezelőtt végezték őket. De ha egy lelkiismeretes orvos alapoz rájuk, akkor megfontolandó, hogy mégis hitelesek. Sőt, vannak nem túl régi németországi statisztikák is.
Alig jön, hogy elhiggyem.

Ezek szerint még az is lehet, hogy le kell majd mondanom a magyarországi lakcímünkről és az "elsődleges" magyar állampolgárságunkról Ividővel, amennyiben a továbbiakban az elmaradó oltások miatt esetleg valamilyen eljárás indul ellenem. Az év elején is keresett minket az ÁNTSZ. De azóta a Mo-i háziorvosunk már elküldte nekik az Ividő oltási bizonyítványának a papírját, és Ividőnek a Mo-i oltás rendszerint akkor megvoltak az oltásai... Csak azóta, tehát kb.: fél éve halasztom az MMR oltást.

Ividőnek eddig még semmi komoly betegsége nem volt, a lázzal járó vírus fertőzései nem tartottak tovább 3, esetleg 4 napnál, s kb: kétszer hasmenése volt egy-egy hétig. És én azt tartom a legjobb esetnek, tehát az erős immunrendszer jelének, ha 84 évig él és sem sűrűn, sem nagyon nem lesz beteg soha. Amit én úgy érzem tudnék is biztosítani, de ez az oltás dolog valahogy nagyon gyanús nekem, mind az az érzésem, mint az állatoknak, akik nem gondozzák tovább a gyerekeiket, ha saját és a kölykök szagán kívül mást is éreznek rajtuk... Egyszerűen nem tudom magam felelősnek érezni és így nem tudok szabad lenni, nem tudok nem félni, ettől még nyilván, hogy szeretem és fel akarom nevelni Ividőt, de felelősség nélkül nem tudom ugyanazzal a hittel használni a mágikus képzeletemet. A család eredeti képzete egy eléggé összetett kép, amit még nem sikerült kitisztáznom magamnak, főként a társadalommal való viszonyt illetően... Sokat gondolkodtam már a család erőterét megtestesítő állatok szimbolikáján. A ráknak és a teknős békának is kemény páncélja van. De ez vajon mit jelent?
Gondolkoztam már azon, hogy ez az ellenállás talán csak fránya Nyilasi önérzeteskedés és önbizalom hiány? Tökéletesség vadászat? - Ennyit mégis kellene áldozni a Leviatánnak? Mint az adót? Add meg a császárnak, ami a császáré, Istennek, ami az Istené? Talán ha így állok hozzá, akkor szellemileg teljesen kivédhetem a gyermekeim testébe fecskendezett hamis információt? Ez az, ami miatt én még nem tudtam dönteni ebben a kérdésben.

Tény, hogy minden könnyítés megnyomorít. És ezek a statisztikák a Lóri által belinkelt videón, elgondolkodtatóak... Ez elég komoly nyomorító hatásfokot jelez, és ezt én egyáltalán nem akarom, még magamnak sem lehetőleg, nem még a gyerekeinknek!
Jó lenne, ha írnának olyan magyarországiak, aki nem engedték beadatni a gyerekeiknek a kötelező oltásokat.
De mint írtam, már én is mulasztásban vagyok, és más miatt bennem érlelődik egy kép, hogy hogyan kellene a magyarországi hivatalokhoz viszonyulni. Már többször beigazolódott, hogy bizonyos hivatali ügyintézők rém felelőtlenek, akik egyértelműen jelét adják annak, hogy fogalmuk nincs arról, ami alapján végezniük kellene a feladataikat... Szóval ezeket kioktatva az embert vagy békén hagyják vagy el kell jusson egy olyan ügyintézőhöz - ügykezelőhöz, aki messze alaposabban tájékozott és egészen másképp, tehát végre törvényesen (!) kezeli az adott ügyet... Valószínű, hogy ez a helyes út, hiszen nem menekülhetünk országról országra a kötelező oltások elől, mert ugye a jövőben esetleg itt, Romániában is - Isten őrizz - bevezethetik... Én legalábbis erre is kell gondoljak, és akkor már előbb inkább otthon szerzek gyakorlatot a jogaimmal való élésről :D

Bocsánat a hosszú, vajúdó szövegért, de még ha utólag ki is békültem egy megoldási lehetőséggel, úgy érzem, hasznos lehetnek a gondolatmenetem egyes részletei. És nagyon várom a magyarországi sikeres oltás-elkerülők történeteit. Érdekesség még, hogy a Mo-ra betelepült személyekre állítólag nem vonatkoznak olyan szigorúan ezek a szabályok.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.09.02. 00:30 
Offline

Csatlakozott: 2012.11.06. 19:50
Hozzászólások: 12
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Mérleg
Kedves Viola!

Szerintem jól működnek az ösztöneid Viola, mert természetes, hogy zavar a "védőoltással" való beavatkozás gondolata. A véleményem az, hogy éppen az lenne a természetellenes, ha nem lenne jelen Benned ez az érzékenység, s nem éreznéd zavarva Magadat, és fenyegetve a gyerekeid biztonságát.

Ha valaki a szemetet az ajtóm elé tenné, határozottan követelném, nehogy még egyszer megtörténjen. Ha a házamba akarná tenni, kiraknám a szemétládájával együtt úgy, hogy többet nem lenne kedve szemetet behozni hozzám. Jézus ostorral hajtotta ki a kereskedőket a templomból - Isten házából. A fizikai test a lélek fizikai temploma. A szülők e templom őrei - remélhetőleg éber őrei.
A család köre szent és sérthetetlen kell maradjon a betolakodni vágyó démoni erők számára - azoknak a körön kívül van a helyük. Rend akkor van, ha minden a helyére kerül.

Magyarországon vannak akik felvették a harcot a hatóságokkal. Íme két interjú, amik nagyon tanulságosak lehetnek, amiket az alábbi címek segítségével érhetsz el:

http://www.youtube.com/watch?v=SC8Yum38ahM
http://www.youtube.com/watch?v=NZzGkP4s_vA

Szívélyes üdvözlettel:
Loránd.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 44 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO