ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.11.29. 18:29

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2012.01.12. 22:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szerencsésen haza érkeztünk Csíkszeredába három hét Magyarországi (a gyermekeknek: ) vakációzás és (nekem...) spirituális és más munkák után. - Így mondja az ember, hogy szerencse, de az igazság az, hogy a gondviselést végig, egész úton éreztem és erre nagy szükség is volt és van és lesz, mert annyi őrült felelőtlen ember vezet manapság autót, hogy 2 konkrét esettben is, amikor ezek a fenegyerekek minden körültekintés nélkül egy egy mellékutcából kidurranva, hirtelen elénk kerültek, tényleg csak az mentette meg az életünket, hogy jól működtek mind a reflexeim, mind az autónak a fékjei, és egyéb funkciói. Időközben kidurrant az egyik hátsó kerék, amit nem vettünk észere, csak akkor, amikor direkt oda húztam az autóval egy Kolozsvár melletti Benzinkút külső vécéje elé, amelyben a lányok végezték a dolgukat, ahhoz, hogy Turula, a vécéből kijövet megláthassa. Gyorsan kicseréltem a pótkerékkel, de az annyira kopott, hogy nem akartam azzal sem az autópályára fel menni, sem a Hargitának sötétedés után, neki vágni. KIderült, hogy alig két kilóméterre, tehát méh mielőtt az autópálya feljáratához érnénk, van egy vulkanizáló, aki azonnal bele is tett egy belsőt az egyébként jó, mert új, de foltozhatatlanul kidurrant téli gumira, meglepően olcsón és még a kereket is két perc alatt felszerelte. Én ezt is az égi gondviselés számlájára írom. Az autópályán aztán meg is világosodtam ezeknek a gyakori pneumatikus defekteknek a spirituális jelentését illetően. Majd azt is elmesélem a következőkben, de egyelőre újra indítjuk a három kislánnyal a hétkznapi életet.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2014.04.19. 19:29 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 789
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A néhány napja a panaszfalra kiírt imám meghallgattatott és az Úristen még az nap küldött egy apró jelet, hogy szellemben, lélekben felszabadulhassak Gerle Évának és két gaznémber barátnője hazugság-hányadéka keltett félelmektől...
Ugyanis még aznap megkaptam egy ismerősünktől Gerle Évának az RTL klub Fókusz című műsorában való szereplésének linkjét, és nem tudom, rajtam és Szilárdon kívül kinek hogy hat ott Gerle Éva, de én teljesen meg vagyok győződve, hogy ott egy talán igényesen öltözött, de fizikailag, vagyis testileg és ábrázatilag igencsak lepukkant személyt láthatunk. Aki bármivel is doppingolja magát már évek óta és intenzíven, de egyszerűen szólva lecsúszott alkoholista kinézetű.
Egyszerűen, egy koncentráltan is, holdkóros nő állt ott, aki zavartan viselkedett a tekintete pedig sötét volt mint egy pokolbéli lénynek, mint egy veszedelmes bűnözőnek.

És ez a gondolat, hogy hazudhat ez a gonosz kisugárzású lény, az interneten különböző maszkok mögül, művelt stílusban bármit is rólunk, de attól nem kell többé tartsak, hogy ezt akár a rendőrség, akár bíróság, akármilyen értelmes ember élőben, szemtől szemben komolyan venné és elhinné, amiket állít...

Mert Gerle Éva jelenleg úgy néz ki, annyira süt belőle a sötétség és a rosszban "sántikálás", hogy szerintem bármilyen környéken bukkan fel, mindenki olyan "gyanús személynek" érzékeli...akit jobb messze elkerülni. Az ilyen embereket szokták rögtön bejelenteni a rendőrségeken, ha a lakókörnyezetünkön kívül felbukkannak, ahol nem ismerik őket, jelezvén a hatóságoknak, hogy "gyanús külsejű személy ólálkodik a környéken".

Legalábbis vidéken és kisvárosban a jobb környékeken - ezeken a helyeken ugyanis saját lábán közlekedni ilyen figurákat nem lát az ember. Én legalábbis a nyakamat teszem rá, hogy ha soha az életben ilyen internetes zaklatás nem is ért volna, sem hasonló, és nem ismerném Gerle Évát, de így, ahogy ott a Fókuszban kinéz, ha egy ilyen nőt megláttam volna Szihalmon felbukkanni, rögtön jeleztem volna az összes ismerősömnek (rendőr ismerőseinknek is), hogy vigyázni kell, mert ez veszélyes alak.

Tehát az isteni igazság bizony csillagot küldött nekem, ami világít most már a sötét éjben és én nyugodtan haladhatok tovább. Az igazság érvényesül, mert Gerle Éva legalább a fizikai megjelenésével, kisugárzásával nem tud már több embert megtéveszteni, a normálisság látszata alól nem tudja többé rám kenni - "rám hazudni" a saját mocskait.

Mert szerintem az embereknek a nagy többsége egy bűzölgő hajléktalannak, vagy egy kukorékoló, kezelhetetlen - kezelt őrültnek is több bizalmat szavaznak, mint ennek az aszimmetrikus külsejű, vészterhes tekintetű alaknak. Hollywoodi filmekben szoktuk a feltűnően és már-már túlságosan egyértelműen és egyöntetűen kegyetlen ábrázatú fő gonoszok láttán mondani, hogy "jajj, de tipikus" és sokszor talán még erőltetettnek és hatásvadásznak is vélhetjük, hogy hát életszerű-e az, hogy valakin "ennyire látszódjon"? Vagy inkább, hogy valakiről ennyire, de ennyire egyoldalúan, együgyűen és hátborzongatóan visszataszító módon süssön a bibliai értelemben vett ördögi gonoszság.
Élethűen "halálszerű"...
Szóval ezt a filmecskét látván, én bizony többé nem tudtam haragudni a petíciókhoz nyomott surmón perverz rágalmaik miatt, mert tényleg nem szabad elhiggyem többé, hogy ez az emberszerzet és hasonszőrű társai (sleppje) nekünk bármilyen módon árthat...

Akárhányszor el akar fogni a félelem, hogy Éva legyőzhet minket a rágalmaival, hazugságaival, csak előveszem ezt a filmecskét és elképzelem, hogy ez a nő rólam, rólunk előad valamit jókat nevetek azon, hogy akár egy óráig is magyarázhatná a rólunk kitalált rágalmait, akkor se tudna senki annak hitelt adni, mert már senki épeszű, "ép lelkű", józan ember nem tudna elvonatkoztatni az ő sátánian sötét kisugárzásától. Egészen kabarészerű elképzelni, hogy egy ilyen kisugárzású nő szájából hangzik el, hogy tőlünk (!), Kozmáéktól borzadna "minden ép lelkű ember".

Úgyhogy én aznap éjszaka félelem nélkül, laza boldogságérzettel aludtam el, mint egy rabságból szabadult ember.

Persze, egyelőre még nem tűnt el Gerle Éva az életünkből, még írogat, vagy írattat a petícióra, még megvannak a rágalom-blogok. Isten malmai lassan őrölnek. De a jelet megkaptam. És nekem általában a panaszfal mindig segít abban, hogy Nyilas karmásként nyitottabb legyek az égi jelekre, a szellemi igazságra, hogy hitemet erősíthessem.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2014.08.05. 12:52 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 789
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Nagy-nagy belső munkákat végezhettem el Gerle Évának és az Éva féle beavatásnak köszönhetően, ki sem tudom fejezni, menyire hálás vagyok ezekért a tapasztalatokért, hogy Éva az ő nyolc hónapon át tartó nevetségesen komoly, sátáni gonoszkodásával mennyire szembeállított a saját egoizmusommal, árnyék-énemmel, mennyire tisztán láthattam, hogy hová vezet a divatos okoskodás, nagyképűség, mindezeknek az írmagját is sikerül kiirtanom magamból az által, hogy magamon kívül, felnagyítva eltúlozva és a végpontig felfokozva láthattam Évában. Ezért külön köszönöm Évának az intenzív és hosszú hadjárattá, mert végülis hozzá segített egy olyan belső transzformációhoz, amely még erősebbé tett, lazábbá, boldogabbá, pozitívabbá és sokkal éberebbé. Az értékrendemet is szigorúbbá tettem, mert nagyon mély belső munkákra vettem rá magam, és ebben a folyamatban gGerle Évának, mint a sors eszközének, nagyon nagy szerepe volt. Teljesen meg vagyok győződve, hogy az egész jövőm szempontjából meghatározó felismerésekre és belső átváltozásra került sor most az életemben. Mindent, amit ő el akart venni tőlem, tőlünk, még inkább meg fogom becsülni, a családunkat, a páromat, a párom asztrológusi-metafizikusi munkásságát, és a magam vállalt elhivatottságokat illetően sokkal érzékenyebb leszek a szellem jelzéseire, a sorstörvények jelzéseire – betartására, még figyelmesebb, még alaposabb.

Köszönöm az Istennek, hogy ezt a ravasz, gonosztevő Gerle Évát rámküldte, sokkal jobb volt ez így, minthogyha betegségek vagy balesetek értek volna minket, vagy családi és párkapcsolati válságok. Nehéz volt, de meg kellett történjen mindez, és így volt a legjobb. Meg kellett történjen, hogy a saját belső démonaimat is felismerjem és legyőzhessem, és üdvözítő tulajdonságokká alakíthassam át őket. meg kellett történjen, ezért élünk, hogy fejlődjünk, hogy a karmikus tévképzeteinket, belső démonainkat megvilágíthassuk a külvilágból szerzett ismeret segítségével.
Sokkal többet ért ez a beavatás, mint egy spanyolországi nyaralás, vagy egy, mint egy új autó, sőt, még egy nagyobb lakásnál is, hiszen hiába lett volna nagyobb házunk, ha a az Éva által cirkuszian felfokozva és kiszínezve és nyersen ábrázolt bennem is meglévő tévképzetek az életről, a férfiakról, a boldogságról, a szerelemről stb-ről megmaradnak, akkor úgysem lehettem volna boldogabb luxusban sem. Tudom, hogy éva nagyon sok embert félrevezet, de remélem és kívánom, hogy másokat s ráébreszthet a szörnyű valóságra, méghogyha éppen az igazság lehazudását is választotta mesterségének, sőt, talán pont ezért, ahogy nekem is pont így, minden valódi emberi érték ellen lázadva és támadva, mindent bemocskolva és bemocskolás érdekében gátlástalanul törtetve, végsőkig elmenve, így tudott engem is hozzásegíteni, még mélyebb önismerethez, még jobban tájékozódni a szellemvilágban, tisztán látni , és így a valódi értékekre is még érzékenyebbnek lenni, mint eddig.

Hálás vagyok ennek a szellemi tévedéseiben rendkívül nevetséges, de az éberteleneket nagyon is komoly reális veszélyekkel fenyegető Gerle Évának, aki a belső karmikus rabságomra csak rátett még jó néhány lapáttal, hogy megfordulhassak és újjászülethessek. Sok kiégetni valót láthattam meg magamban egészen részletesen. Gerle Éva valóban a női társadalom óriási problémáját mutatja fel, a gátlástalanul egoista, férfiasság-gyűlölő, élet-gyülölő női mentalitást, amely szörnyet a liberális nevelés halomra termeli. Én is szenvedek tőle, és még inkább szenvednek azÉva bunkó, álfeminista olvasói, és még annyira Éva, aki még soha egy férfi mellett sem volt igazán boldog, és mindaz, amit hirdet, jó tanácsok arra, hogy a nők képtelenek legyenek boldogak lenni. Lassan az arab világban több a boldog nő, mint a nyugati feminista-liberalizmusban.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2014.09.20. 15:04 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Minden úgy történt tehát, mint a Turulának a felelősségteljes apai szellemmel felvigyázott eredeti családi fészekbe való visszahelyezése érdekében folytatott bírósági - gyámhatósági harcom esetében. Nem tudni, hogy miként, és miért, mi célból, illetve minek a hatására, de a minket mocskoló, halmozottan és sátáni-aljasan igazságtalan Gerle Éva- féle szennyblogok LE LETTEK TÖRÜLVE.
Ezért tehát mélységes Hálát érzek és ezt fejezem ki az asztrologosz olvasóinak a kollektív tudattalanja, vagyis a pozitív mágikus erejű - képzeletvilága eme csodálatos eredménye miatt! - Köszönöm, barátaim, hogy gondolatban és szeretetben, az igazság szellemét a számunkra megidéztétek és ennyire hatásosan fel-erősítettétek!
Hálásan köszönöm.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2015.03.16. 11:11 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És újfent hálával köszönöm, hogy a Sátáni - Gerle blogoknak az internetről való csodás, és máig megmagyarázhatatlan (Mert hogy máig nem lehet tudni, hogy ki és mi tette. Az viszont egészen biztos, hogy nem Gerle Éva és nem is Lelkes Villő.) eltűnése óta, úgymond, jól megy a dolgunk, jól boldogulunk (és Bolondulunk... :lol: ). Nem csak, hogy arányosan - folyamatosan jönnek a horoszkóp-rendelések, tehát anyagilag nem szűkölködünk, de egyikünk sem volt beteg, ha csak nem számítjuk betegségnek az én egész januáron áthúzódó enyhe és többnyire lábon elhúzott meghűlésemet. (Mivel időközben alkalmam volt 12 napig a tavaknál aludni és ott három nap alatt meggyógyultam, meg vagyok győződve, hogy a kényelmesen meleg város-központi lakásunk egészségtelen légköre volt az oka az elhúzódásnak.)

Sőt: a 62 éves születésnapom előtt, "szerencsésen" :) vizsgázva, megszereztem a 3 danos mesteri fokozatomat Karatéban. Ez nem csak azért nagy dolog - a számomra... mert a 3 danos vizsga köztudottan a legnehezebb és hatalmas energiát, kitartást és szívósságot igényel (Egyáltalán nem számított, hogy hány éves vagyok, értve ez alatt, hogy a vizsgáztató mester semmit nem nézett el emiatt.), a karatéban alapkövetelményként szereplő gyorsaság és koncentráció mellett, hanem azért, mert én Karatézni úgymond kisportolatlan testtel, és csak 31 évesen kezdtem el, miután már jól tönkretettem a szervezetemet az azelőtt folytatott "költői" életvitelemmel, éppen, hogy nem züllött létformával.

De a leginkább mégiscsak annak örvendek, hogy a gyermekek mind egészségesek és tehát betegség miatt - és más miatt sem! - kellett hiányozzanak (Persze, egy - egy megelőzésképpen beiktatott biztonsági-napon kívül.) az iskolából.
És annak, hogy Viola is óriásit változott a Gerle Éva féle harci beavatás :lol: hatására, azt követően, sokkal bölcsebbé és lazábbá "belátóbbá" (Értve ez alatt a mélyebb spirituális látási képességet) vált, aminek a következtében olyan idilli összhang állt be közöttünk, amilyen párkapcsolati - élettársi összhangról én csak naiv kamaszkoromban mertem álmodozni.
Tényleg nagyon hálás vagyok a Logosznak - Tehát az Isteni igazság és szeretet, vagyis a szent áthatolás és megváltás Isteni szellemének -, hogy kerek hét évvel a volt feleségem és a volt anyósom által okozott családi katasztrófánk után, ebbe a Sárkányfejem által jelzett boldogsági életkörbe, tehát ebbe a jó szellemi-lelki és nem utolsó sorban: fizikai állapotba, elérkezhettem. Hála!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2015.03.19. 14:57 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 789
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Nagyon hálás vagyok, amiért még annak ellenére is boldog családban és boldog párkapcsolatban élhetek, sőt, hogy a testi egészségemet is sikerült eddig mindig a Szilárd tanácsait követve helyreállítanom, tehát hálás vagyok mindezért, annak ellenére, hogy a liberális korszellem áldozatává kellett váljak kamasz-koromban és a velem született Halak karmámat, vagyis a szellemem ősforrásával való egységemet az arra vonatkozó negatív karma-képzeteim hatására, és persze, a gyermeknek nem való, korán liberális nevelési körülmények között, még inkább elfeledtem. Sőt, nagyon mélyen elfedtem az Istennel való elemi kapcsolatomat, a megváltás-ellenes (Skorpiói: vagyis 8-házi) negatív karma-képzetek még intenzívebb, dúsabb és konkrétabb liberális átélésével.


Egészen biztosan tudom, hogy Kozma Szilárd asztrológiai tudása és segítsége nélkül, egy ilyen társ nélkül nem születhetett volna egészséges gyermekem, vagy talán élő gyermekem sem. Ehhez képest Szilárddal együtt egészséges gyermeket „hordtunk ki” – nem egyedül én adtam neki életet, és főként egészséget, hanem a Szilárd spirituális tudása (Fénye) is épp úgy hozzájárult. Ezen a csodán túl: Nagyon hálás vagyok azért, hogy saját családom lehet, négy jól nevelt, kedves, értelmes, egészséges gyermekkel. Külön hálás vagyok azért, hogy az általam szült Ividő, bár egyáltalán nem mentes a karmájának megfelelő megnyilvánulásoktól sem, de alapjában véve az idejében elkezdett, következetesen, hagyományosan, tehát Igényesen elváró nevelésnek köszönhetően egy rendkívül önálló, de mégis türelmes és szófogadó, kiegyensúlyozott, boldog gyermek.


Remélem, sokan vannak, akik értik, hogy miről is írok, amikor azt állítom, hogy messzemenően megtérülnek azok a – sajnos sokak által utált és lenézett – gyakorlati család-anyai feladatok, és még a nevelésre fordított szellemi energia is, amit pl. én a gyermekekre áldoztam. Jól áldoztunk, mert áldást termett. Meggyőződésem (És ebben Baczó István ide vonatkozó nyilatkozatai is megerősítenek), hogy nincs az a nagy verseny nyerést tetéző sport-díjazást követő „felemelő” élmény, vagy magas szintű misztikus, művészi vagy tudományos eredmény, ami fogható lenne ehhez az élő, önmagunk teremtette műhöz, amelyért maximális felelősséggel (!) hoztunk áldozatokat.
Nincs más olyan alkotás, amiben az ember az isteni magvát így kibontakoztathatná. Mert nem lehet verset, regényt, filmet, képet, zenét, tudást úgy szeretni, mint egy élő embert, mint a társunkat és a gyermekeinket. És igen, ha jobban meggondolom, a nemcsak a gyermek egy különlegesen személyes és isteni léptéket igénylő alkotás, de a párkapcsolat is. Ahogyan Jézus is tanította: a szellemből is meg kell születni, miután a testbe megszülettünk, nagy alkotás önmagunkat a szellemből megszülni és újjá alkotni, és ennek az ön-alkotásnak is a két fő-része a család és a párkapcsolat, mert ezek azok, amik a magot – az isteni magunkat teljességében érinteni és „aktiválni” képesek.
Ez a vallomásom természetesen nem arról szól, hogy a testedzés, a művészet, a tudásszerzés örömét lekicsinyelném, szó sincs erről, hiszen mi magunk is karatézunk, úszunk, edzünk, írunk, másrészt mind szeretjük a művészeteket is, a valódi tudás értékeléséről ne is beszéljünk, de mégis az a boldogsági intenzitás és mélység, amelyet az igazán harmonikus családi kör és a harmonikus párkapcsolat képes kiváltani, az messzemenően több, mint az előbb soroltak. És erre mindenkinek az isteni magja szomjazik és ezt a szomjat nem lehet oltani a legpazarabb hedonista élvezethajhászattal, vagy adrenalin-függő aktivitással sem. Az élvezet és a boldogság két külön dimenzió, és ahol az élvezet van az a dimenzió csak a jelzőrendszerek dimenziója, aki ennek a dimenziónak rabja lesz, az elveszett. Autóval össze-vissza kószálni öncélúan – csak az élvezetes kocsikázás kedvéért - egy jelzőtábla-labirintusban nem ugyanaz, mint meg- és be is érkezni a tényleges célba. Olyan, mint a vallásos, aki a dogmák rabja, csak emez az ösztönöké, ami semmivel sincs közelebb az isteni magunkhoz, amelyben a boldogságképességünk rejlik. Az anyag szakrális, de a teremtés és az egység az abszolút lét két (legmagasabb szintű) legszakrálisabb „tulajdonsága”, ezért bár minden boldogság az Ősforrásból, az Abszolút-Boldogságból ered és tér vissza, de az ember számára mégis a szakrális teremtés és a szakrális eggyé válás műveletei vannak a legközelebb az Ős-Boldogsághoz.
Ezt a hármast jelöli a három vízjegy az asztrológiában: a Halak az abszolút-boldogság tudat megszerzésének és mélyítésének a jegye, a Skorpió – mivel idetartoznak a nemi szervek is – a két nem, a Szeretet és a Fény eggyé-válásának, a teljes szerelmi-szexuális szellemi egységnek a jegye, a Rák pedig a földi teremtésé, a családé, az utód nemzésé és gondozásé. Természetesen minden jegy által megjelenített erőtérrel való harmóniába kerülés elengedhetetlen az abszolút boldogsághoz, mind a 12 kettő feltétele annak, de amint írtam a legmélyebb boldogságérzéseket a Halakhoz tartozó abszolút boldogság után a másik két vízjegy által jelölt életkörben lehet megtalálni.
Senki félre ne értse a fejtegetéseimet, ezek elemi általános szellemi – gyakorlati tények, és nem szabad olyan spekulációkat kikövetkeztetni, hogy akkor azok az emberek értékesebbek, nagyobb a lehetőségük a boldogságra, akiknek pl. vízjegyekben áll több bolygója, és azok pozitívak is, vagy épp ellenkezőleg: akiknek nincs ilyen jellegű karmájuk stb. Nem. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ezek elemi általános - tehát mindenkire vonatkozó - tények, attól függetlenül, hogy kinek milyen, a sorsképletéből is kiolvasható pozitív képességei vagy karmái vannak. Az ember karmája hatása alól sohasem mentesek ezek az intim életkörök – tehát a család és a párkapcsolat. A karmát mindenkinek oldani kell. Hálás vagyok a sorsnak, hogy erre a legfőbb életszükségletre ráébredhettem és, hogy az ehhez az életkörhöz szükséges megfelelő lehetőségeket tartalmazó sors-körülményekre rá találhattam.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2015.05.04. 13:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Több hetes adósságom már, de éppen a hálaadás tárgya miatt nem volt időm, hogy megírjam, ami szerint most már tényleg reggeltől estig csakis hálás lehetek és hálásak lehetünk, mivel, ha több lépcsősen is, de egy barátunk pontosan egy olyan 7 személyes családi autóval ajándékozott meg, amilyenről évek óta álmodoztunk, annak érdekében, hogy a családunk ne kelljen pl. két részben utazgasson Magyarországra, Viola szüleihez (Viola és Ividő repülővel, mi viszont (Medárda, Etelka, Turula és én napok múlva gépkocsival.), illetve, hogy amikor a környékre megyünk nyaralni, vagy edző-táborokba, ne kelljen kétszer fordulnom autóval, hogy mindenkit és minden felszerelést elvihessek. Sőt, még Rékáért is elmehessek Régenbe elhozni a drága kislányt vakációra, és még ő is elférjen az autóba, ha együtt akarunk elmenni valahova. Az Opel Zafira ugyanis, amit a barátunktól kaptunk és amiről éppen ezért a sok férőhelyért álmodoztunk, és amit viszont az asztrológusi jövedelmemből soha nem tudtunk volna megvenni, kereken 7 személyes....:)

Hála, Hála, Hála!

El nem mondható hálával vagyunk az Isten és az ő nagyszerű eszköze, a kedves nagylelkű és gondoskodó szellemű barátunk iránt is!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2015.06.14. 01:20 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Hálát szeretnék adni ezúton Szilárdnak és Violának, akik olyan régóta harcolnak velem és a sikeresen legyőzték a Vízöntői lázadásomat a saját megváltásommal, megváltozásommal szemben.
Hálát adok, hogy nem hagytak elveszni, igazi fénnyel felnyitották a szemem és így az önmagam elől gondosan rejtett árnyék-énemet kezdem megtalálni és kisöpörni: az aggodalmaskodást, az elutasító lenézést, a kivagyiságot, az erkölcsi relativizmust, igazságferdítést, titkolást, önbecsapást, érzelgős szeretetet, hazug békére törekvést, nyílt lázadást és hirtelen haragot a megváltozásommal szemben és főleg a hitetlenséget, gyávaságot, megalkuvást és meghasonlást. Gyáva voltam még ahhoz is, hogy szembenézzek ezzel a belső szörnyeteggel, karmacsomaggal, ami pontosan az ellenkezője, mint amilyennek én szívesen gondoltam magam.
Eddig tökéletesen tartottam magam a környezetem, a társadalom és a modern civilizált világ normáihoz és szabályaihoz és így tökéletes idiótát csinált belőlem a környezetem. Látszólag mindenki nagyon szeretett. Most végre hálás vagyok azért, hogy elmebetegnek mondanak, mert végre merem vállalni, hogy a fejemben nem az a fajta "rend" van, amit a rokoni környezetem olyan kellemesnek, kényelmesnek és elfogadhatónak talált eddig.
Hálás vagyok érte, hogy az igazságot közvetítik.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2015.06.21. 18:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Réges - rég óta, és nagyon vártam erre a sorsfordulatra, s hét év múlva, persze, bizonyos szaturnuszi események hatására, ez is megtörtént.

A volt feleségemtől, a jelenben: Benkő Emőkétől, kaptam ezt a levelet ma:


2015.06.21. 18:00 keltezéssel, Emoke Benkő írta:
>
> Apak napja alkalmabol nagyon sok erot egeszeget kivanunk!
>
>
> Emoke

Ezerszeres hálát mondok tehát a Szaturnuszi szellemnek, mert ezt a levelet egy hosszas beszélgetés előzte meg, a Réka lányunk neveléséről, amely abban enged jogosan reménykedni, hogy ettől kezdve, olyan spirituális minőségű felelősségteljes szülői kommunikáció és együttműködés kezdődik el közöttünk, ami normális és természetes, illetve, ami a gyermekeink még egészségesebb nevelését és növekedését, és hosszú távon is a boldogságukat képes eredményezni.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2015.07.03. 11:22 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Hálát adok a Szaturnuszi Szellemnek, hogy a németországi több ezer eurós adótartozásomat elengedték számomra, a volt férjem volt kénytelen azt maradéktalanul befizetni.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO