ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.11.29. 17:30

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2017.12.23. 23:39 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 789
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Mély hálát adok az istennek, amiért ma életem legnehezebb kérdésében megsegített, hogy tisztán láthassak. - Rengeteget vétettem hitetlenül. De ma megláthattam az igazságot. Nagyon nehéz napokat élek át lelkileg, köszönöm az istennek és mindenkinek, aki szeretettel gondolt rám, és boldogulásomat kívánta, mert végre életem legszörnyűbb, legkeserűbb hitetlenségétől szabadulhatok meg.
Nagy belső vívódások után végre megérthettem, hogy a szomorúságom és a zavarom belőlem fakadt. Egészen máig. Egészen máig szörnyű mély hitetlenséget hordoztam, csak most látom, hogy mindeddig nem tudtam feloldani, csupán ideiglenesen kezelni, elnyomni... Az árnyék-én által egészen megtévesztettem magam az életem legszakrálisabb területén, és nem láttam micsoda veszélyes hitetlenség lapul a félelmeim alatt...
És ez a hitetlenség, egyrészt újjászületés ellenes kevélységből (8. horoszkópházas karma és skorpió karma) másrészt az ennek mindig kétely indokot és ellenérzési magyarázatokat gyártó árnyék-én, vagyis ikrek karma szörnyű, az isteni ént elnyomó szövevénye volt.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2018.06.20. 14:18 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Hálát adok istennek és az asztrológus barataim, főképp Szilárd és Viola segítő meglatasainak, hogy a volt férjem dupla Oroszlán és dupla Nyilas jellegű zsarnoki, megtévesztő árnyék-enjevel a hosszas kitartást igénylő harcot felvehettem.
Már 2 év eltelt, hogy nem jelentkezett és nem próbált meg megfélemlíteni, de tegnap a rendőrség is hívott, hogy körözést adnak ki ellene. Ismeretlen helyen bujkál, nem fizeti a gyermektartast és a kihallgatását a rendőrségről küldött e-mailre minősíthetetlen választ adott.
Hibás lenne bűntudatot éreznem irányába, amikor annyi embert megkinzott, gondolom most is ezt teszi a viselkedésével.

Hálát adok tehát, hogy ezekhez a felismerésekhez hozzájutottam és igy nem kell feleslegesen vádolni magam azért, amiért megvédem magam és a gyermekemet.

Hálát adok azért is, hogy a volt férjem is megkapja a megfelelő sorsjelzéseket a felébredéshez, igy várhatóan nem kell idő előtt meghalnia félrevezetettségében.

Fellélegezhetek, eljutottam egy újabb mérföldkőhöz az igazságért folytatott harcban, a karmikus zavaraim közvetlen megismerésében, a hamis félelmek legyőzéseben.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2018.06.22. 09:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Helyesbitek, a volt ferjem a minimum gyermektartasdij töredékét fizeti, a nullával tehát többet.

Hálát adok tehát a sötétségtől való megszabadulasi lehetőségeimért, ezen megszabadulás áldásos következményeiért! Hálát adok érte, hogy van gyermekem, átelhettem és most is átélhetem az anyaság örömét. Hálát adok érte, hogy a volt férjem személyében tükröződve és a vele való konfliktusokat vállalva volt lehetőségem felismerni a karmikus zavaraim jó részét!
Harcolhatok a fiamért és megtapasztalhatom a harc és a bátorság áldásos következményeit. Így nem letten olyan elvetemült gyűlölködő, a krízisei okát a környezetében kereső perszona, mint G. Adrienn.

Hálát adok, hogy létezik megváltó út, amit az asztrológiai sorsfeltárás mutatott meg számomra, így már nem kell céltalanul bolyonganom a világban!

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2020.11.17. 21:49 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 59
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Jó estét kívánok, kedves fórumozók! Régóta nem írtam ide, az Asztrologoszra, és nagyon sok minden történt velem azóta, de ami legeslegutoljára velem és Tassal történt, az egy igazi csoda. Ezért most a végtelen hálámat és örömömet kívánom veletek megosztani ezzel az életeseményünkkel kapcsolatban. Öt évvel ezelőtt énbennem egy erős vonzalom ébredt édesapám egy nagyon régi és hű barátja iránt,  amikor a családommal meglátogattuk őt. Viszont nem mertem a barátnak beszélni az érzéseimről, több okból kifolyólag is. Egyrészt akkor csak 17 éves, szemérmes és szégyenlős voltam, egy igazi kislány még -másrészt amikor ott jártunk, pont együtt volt az akkori párjával, és így nem láttam tisztességes dolognak, ha szólok neki arról hogy nagyon tetszik nekem. Úgyhogy inkább elrejtettem, elfojtottam a tudattalanom mélyére a vonzalmam.
Azóta eltelt öt év. Túl vagyok egy rossz kapcsolaton, amely után egyedül maradtam a magzatommal, és pár nélkül, szingliként neveltem őt egészen most nyár végéig. Ez az időszak, főleg a szülésem után, rendkívül tanulságos volt számomra. Belekezdtem komolyabban a saját karmám feloldásába. Megtanultam a lustaságomon felül kerekedni(Halak Leszállóm van és a kínai asztrológia szerint Oroszlán karmám is). És egyre tisztábban láttam azt, hogy milyen társat szeretnék magam mellé. Egy olyasvalakit, aki mellett minél több karmát tudok oldani. Aki igényes magával szemben, de a párjával szemben is. Aki tisztel és megbecsül, de sohasem édeleg, hízeleg, hanem mindig a legtisztább tükröt tartja nekem. Aki sohase indulatos, de amit gondol, azt azonnal, tisztán és kíméletlenül őszintén megmondja, ha kell, akkor férfias határozottsággal, de nem arrogáns módon. Aki igazi, tiszta, metafizikai tudással teli fényt tud adni nekem. Aki igazán megérdemli, hogy az én női éber szeretetemmet áramoltathassam felé. Aki olyannak fogad el, amilyen vagyok, de pont ezzel segít engem maximálisan a hibabelátásban, mert nem kell hazudnom magamnak arról, amilyen vagyok és arról, hogy mi mindent rosszul látok és csinálok, hogy mennyi sok karmát kell magamban feloldanom még.
Aki sohase sajnál meg, hiába próbálnám őt sokszor úgy manipulálni, hogy sajnáltatom magam(Halak karma!)
Aki nem dohányzik, nem iszik, otthonról tud dolgozni, így együtt lehet a családunk.
Akivel minél inkább közös az érdeklődési körünk.
És a legmerészebb vágyam az volt, amiben a legkevésbé hittem, mert erre volt a legkevesebb esélyünk: hogy a kisfiamat a sajátjaként szeresse, a sajátjaként nevelje, a kellő szeretettel, de szigorúsággal is (egy dupla Bak karmás, Vízöntő és Halak karmás gyerekhez kell a legtöbb szigorúság és következetesség). Én ezt a sok mindent rengetegszer elképzeltem. Nem hittem, hogy én mindezt egyben megkapom, hogy egy ilyen férfi hús-vérben létezik, de attól még nagyon erősen tudtam, hogy mit akarok, és ragaszkodtam hozzá gondolatban.
Ha hiszitek, ha nem, ez a férfi létezik, ráadásul  ugyanaz az az ember, akibe én öt éve bele szerettem. Nyár végén ellátogatott hozzánk, és én rögtön felismertem benne azt a férfit, akit keresek.
Így nyilván rögtön bele szerettem újra, ő is belém, és most szeptember elején elköltöztem hozzá, a kisfiammal együtt. Úgyhogy most már egy boldog család vagyunk. Jól érezzük magunkat, Tas is szereti az új apukáját(ő mondta teljesen magától a páromnak, hogy: én aszt akalom, hod ledél te asz én apukám), a párom is Tast, és engem is, mindhárman nagyon szeretjük egymást.
Úgyhogy nagyon hálás vagyok neked, Istenem, hogy végre rendeződott nemcsak az én boldogságom, de a kisfiamé és a páromé is.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO