ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.17. 12:33

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2017.12.23. 23:39 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 784
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Mély hálát adok az istennek, amiért ma életem legnehezebb kérdésében megsegített, hogy tisztán láthassak. - Rengeteget vétettem hitetlenül. De ma megláthattam az igazságot. Nagyon nehéz napokat élek át lelkileg, köszönöm az istennek és mindenkinek, aki szeretettel gondolt rám, és boldogulásomat kívánta, mert végre életem legszörnyűbb, legkeserűbb hitetlenségétől szabadulhatok meg.
Nagy belső vívódások után végre megérthettem, hogy a szomorúságom és a zavarom belőlem fakadt. Egészen máig. Egészen máig szörnyű mély hitetlenséget hordoztam, csak most látom, hogy mindeddig nem tudtam feloldani, csupán ideiglenesen kezelni, elnyomni... Az árnyék-én által egészen megtévesztettem magam az életem legszakrálisabb területén, és nem láttam micsoda veszélyes hitetlenség lapul a félelmeim alatt...
És ez a hitetlenség, egyrészt újjászületés ellenes kevélységből (8. horoszkópházas karma és skorpió karma) másrészt az ennek mindig kétely indokot és ellenérzési magyarázatokat gyártó árnyék-én, vagyis ikrek karma szörnyű, az isteni ént elnyomó szövevénye volt.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2018.06.20. 14:18 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Hálát adok istennek és az asztrológus barataim, főképp Szilárd és Viola segítő meglatasainak, hogy a volt férjem dupla Oroszlán és dupla Nyilas jellegű zsarnoki, megtévesztő árnyék-enjevel a hosszas kitartást igénylő harcot felvehettem.
Már 2 év eltelt, hogy nem jelentkezett és nem próbált meg megfélemlíteni, de tegnap a rendőrség is hívott, hogy körözést adnak ki ellene. Ismeretlen helyen bujkál, nem fizeti a gyermektartast és a kihallgatását a rendőrségről küldött e-mailre minősíthetetlen választ adott.
Hibás lenne bűntudatot éreznem irányába, amikor annyi embert megkinzott, gondolom most is ezt teszi a viselkedésével.

Hálát adok tehát, hogy ezekhez a felismerésekhez hozzájutottam és igy nem kell feleslegesen vádolni magam azért, amiért megvédem magam és a gyermekemet.

Hálát adok azért is, hogy a volt férjem is megkapja a megfelelő sorsjelzéseket a felébredéshez, igy várhatóan nem kell idő előtt meghalnia félrevezetettségében.

Fellélegezhetek, eljutottam egy újabb mérföldkőhöz az igazságért folytatott harcban, a karmikus zavaraim közvetlen megismerésében, a hamis félelmek legyőzéseben.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2018.06.22. 09:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Helyesbitek, a volt ferjem a minimum gyermektartasdij töredékét fizeti, a nullával tehát többet.

Hálát adok tehát a sötétségtől való megszabadulasi lehetőségeimért, ezen megszabadulás áldásos következményeiért! Hálát adok érte, hogy van gyermekem, átelhettem és most is átélhetem az anyaság örömét. Hálát adok érte, hogy a volt férjem személyében tükröződve és a vele való konfliktusokat vállalva volt lehetőségem felismerni a karmikus zavaraim jó részét!
Harcolhatok a fiamért és megtapasztalhatom a harc és a bátorság áldásos következményeit. Így nem letten olyan elvetemült gyűlölködő, a krízisei okát a környezetében kereső perszona, mint G. Adrienn.

Hálát adok, hogy létezik megváltó út, amit az asztrológiai sorsfeltárás mutatott meg számomra, így már nem kell céltalanul bolyonganom a világban!

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A hálaadás Fóruma (Fala)
HozzászólásElküldve: 2018.07.20. 13:36 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 109
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
A karmaoldást nem csinálhatom senki kedvéért: csakis önmagamért csinálhatom, és kell is, hogy csináljam. Ez hasonlatos ahhoz, amikor az ember letesz egy függőséget: ehhez nem elégségesek a külső körülmények, nem elég mások tiltása, de nem elég a más szeretett személyekért való lemondás sem. Itt csak a belső elhatározás az, ami számít, vagyis: a realizálás. A felébredés. A felelősségtudatom felébredése. Így a karma meg nem haladását sem kenhetem másra, az csak is és csak is az én hibám lehet, ha nem sikerült. A körülmények összjátékát persze mindig megtehetem bűnbaknak, de én attól még azoknak az összjátékoknak valamiért a szereplője lettem.
Az óvás nem segít. És a napokban örültem először, hogy nem voltam óvva olykor nagyon is káros és romboló emberektől és hatásoktól, és élethelyzetektől: Mivel így találkozhattam a karmikus énemmel. Nem félek már attól, hogy végzetes hülyeségeket fogok tenni. De félhet az, aki kényelemre és nem józanságra rendezkedett be. Vagyis arra, hogy a technikai, felületi sebkezelgetések majd megóvják attól, hogy meglássa azt, aki ő valójában. Nem szeretnék illusztrálni és nincs is kedvem kis előadást tartani a tapasztalataimról: Legyen annyi elég, hogy voltam én is depressziós, volt idegösszeroppanásom, hallucinációim, és én is találkoztam a halállal, én is voltam tök egyedül, és voltam isten nélkül is éppen eleget, és érzéketlen és közönyös és gonosz, hogy ne akarjak színházazni.
Örülök, hogy ezeket átélhettem. Örülök, és hálás vagyok, mert a többiekhez képest hátrányból indultam, akik nálam mind erősebbek voltak, életrevalóbbak és ügyesebbek, mert én, amíg ők vitorlás versenyekre jártak, kocsmáztak és eladták magukat, és megéltek valahogy, addig én vívtam a kis gyötrelmes harcaimat magammal, és a többiekkel akik osztoztak az életemben. Hálás vagyok, hogy ezek megtörténtek velem, mert akik nálam erősebbek voltak, azok most betegek, nincsen párjuk és nincsen önismeretük és nincsen munkájuk sem, amíg én találtam egy jó párt, van munkám és egzisztenciám és otthonom, és a testi romlásomat is megállítottam. És hálás vagyok azért is, hogy képes vagyok ezt felismerni.
Köszönöm, hogy végre annyi év után ismét meg tudtam rendülni. Köszönöm, mert így ismét felébredhetek ,és nem csak elmélkedhetek az életemről: vagyis most már az egészségemet helyre hozhatom és szülhetek gyermeket, és éber lehetek. Hálás vagyok, mert képes vagyok örülni a kötelezettségeimnek is. Hálás vagyok, mert tudom értékelni a hétköznapokat. Hálás vagyok a humorért, amivel ki tudtam magamat nevetni. És hálás vagyok a felelősségérzetemért, amiért mindezekért egyáltalában, és egyáltalában hálás tudok lenni.

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO