ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.05.21. 00:15

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: A Gerle Éva bazi feminista üzlete
HozzászólásElküldve: 2014.05.09. 21:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Te vagy a kártékony Gerle Éva, hogy merészeled még azt is állítani, mindazok után, amit velünk elműveltél, hogy mi kártékonyak vagyunk?! A Te tevékenységed az ami bomlasztó, mert te bomlasztasz meg tudatosan családokat, te idegenítesz el feleségeket a férjeiktől, anyákat a gyermekiktől, te és Villő és Csilla utáltatjátok meg potenciális kismamákkal a gyermekszülést! Az én tisztességes vállalkozói munkám következtében, mindennek a szöges ellentéte valósul meg,! Tanú rá a rengeteg köszönő és hálalevél, amelyek egy része elolvasható a honlapokon. Mit képzeltél, hogy meddig hagylak itt ellenem ugyanúgy hazudozni, mint más portálokon és fórumokon, amelyekre nem lehet befolyásom? Túllépted a határt, holnap tehát hétvégi nagytakarítás lesz.
De, egyébként, ennek már rég semmi köze nincs a lényeghez, amit a sátáni üzletedről elmondtam. Ezt az átlátszón süket dumát arról, hogy mi milyen kártékonyak vagyunk, és ami semmit nem változott a december 6-án Najának írt indoklásodhoz képest azok számára nyomod, akik újak a témában és nem látták, hogy mennyi sátáni aljasságot elműveltél öt hónap alatt ezzel az ürüggyel. És, hiába próbálkoztok majd újból azzal a hazugsággal, hogy a 100 százalékosan gerle-állítást, ami az egész akció alapideológiája volt, nem te írtad, mer még akkor is, ha Anuskiller Csilla által lesz aláírva a hazugság, akkor is az lesz az első, amit kivágok.
Szóval ez a rablómese, hogy azért kellett a bankot kirabolni, és a bankár családját túszul ejteni, mert a bankár görbén nézett a banditafőnökre a vendéglőben, hagyjátok a csakazolvaskátokra, mert itt még csak arról sincs szó, hogy melyikünk a kártékonyabb.
Mert ha így is lenne, hogy valamelyik kártékonyabb, mint a másik, a kártékony gazdasági tönkretétellel való eltüntetésére úgy sem lett volna sem jogi alapja, sem keresztényi, de még inkább nem liberális erkölcsi alapja a másiknak! - Neked és több diplomás trágár banditáidnak tehát tiltja a törvény, hogy jogot formáljatok magatoknak a tönkretételünkre! Ezt a törvény ellenes vétket, amit ti gyakoroltok öt hónapja, úgy hívják, hogy önkényes önbíráskodás.
Az igazság viszont az, amit a videóban kifejtettem, és amit ezek szerint ide is ki kell tennem, hogy annyira ostoba voltál, hogy azt képzelted, hogy a család-centrikus, és a házasság-centrikus, de főként a sok-gyermek centrikus asztrológiai tevékenységem, és azok az optimista tanulmányok, amiket úgy írtam, hogy erről a szellemi alapról gyakoroltam és ezzel a, szerintem normálisnak és természetesnek vett, alap-metafizikaki szemlélettel ismertettem az asztrológiát. Azt képzelted tehát, hogy azzal, hogy leírtam és elmondtam azt, hogy milyen pozitív következményekhez jutottam, EL TUDJA RONTANI A TE BAZI ÜZLETEDET HOSSZÚ TÁVON!
- EZ VOLT A TE EGYETLEN EGY IGAZI OKOD ARRA, hogy ilyen aljas sátáni módon megtámadj és ennyi, de ennyi keserűséget okozzál, egy addig neked soha nem ártó, rólad még csak nem is tudó, négy gyermekes családapának és a mellette végig kitartó és mellette álló élettárs menyasszonyának. Mondom tehát:
Még ha csakugyan "kártékonyak" is tettünk volna (- micsoda aljas hipokrita. amikor ő maga a kártékony, és még ráadásul óriásian jövedelmező üzletet is csinál a nála kevésbé felkészült és kevésbé rafinált, férfi-ellenes és gyermek- és családellenes karma-programokkal rendelkező nők lelkének a gyűlölet pusztító és romboló mérgével való megtöltésével!) is lennénk, neked nem áll még csak erkölcsi jogodban sem, minket a gazdasági tönkre tétel érdekében, rólunk sátáni hazugságokat hirdetve megtámadni és a tönkretétellel 5 hónapon át a leg elképesztőbb módon megpróbálkozni (Lásd Wikipédia ügyet, vagy az angol nyelvű blogot, ahova azt írtad, hogy a lányaimnak pici korában vertem a csiklóját. - Nehogy azzal gyere megint, hogy ezt nálam olvastad, mert ilyen undorító perverziót én sehova le nem írtam. Ahol az egy éves Medárda csikló-problémájáról írtam, ott a kis kézére ütésről volt szó, mert a bilikén ülve, pirosra gyötörte a kis csiklóját unalmában és féltem, hogy be fog gyulladni. És szó nem volt arról, hogy ez a húgaival is megtörtént volna, hanem egyedül az egy éves kis Medárdával fordult elő, aki köszöni szépen, nagyon jól megvan 16 évesen, maszturbáció nélkül, és nem kell a csiklóval bajlódnia feleslegesen mint azok a lányok, akik a te liberális nevelési módszereid alapján erre direkt rá vannak a szülők által vezetve, ti., hogy feszültségoldásként és stresszoldásként végezzenek önkielégítést a saját csiklójuk ingerlésével. Sem Medárda sem a húgai nem küzdenek a fölösleges fantáziálások miatti alvatlansággal, eszébe nem jutna éjfél után pornő filmeket nézni, mint az édesanyjuk az ők korában. Hatalmasakat alszik éjszakánként és ezért mindig pirospozsgás.
Majd, amikor meg lesz a sabad párkapcsolathoz, illetve a szexuális élethez a szükséges esze és felelőssége, tehát nem én kell őt fogamzásgátlóval és óvszerrel ellássam, és biztos, hogy nagyon egészségesen és szépen - harmonikusan fogja tudni életének e legfontosabb részét gyakorolni, és nem szorul majd sem a szerelme - szerelmei hímvesszőinek a leszopására és a kloákájába való dugására,ahhoz, hogy valami élvezetét is lelje benne, ahogy arra volt neked pofád többször is, minket személyesen is bíztatni a naiv csakazolvassás olvasóid mellett. Szóval, még ha ez az apai monstruozitás, amit kéjelegve rám kentetek Villővel előbb magyar nyelven, majd angol nyelven is az interneten, igaz lenne, még akkor sem szabadott volna, még emiatt sem, egy négy gyermekes család egzisztenciájának a tönkretételének a keresztülvitelét öt hónapon át erőltetned!
A támadás és a háború oka egyáltalán nem ez volt, hanem az, az eszelős rögeszméd, hogy mi a puszta létünkkel, illetve a tanulmányainknak és a videóinknak az interneten való forgalmazásával, el tudjuk rontani a feminizmusra hajlamos és kotolni hozzád hasonlón utáló fiatal nőknek a kedvét attól, hogy a te férfi-gyűlölő és luxus-feminista eszméken alapuló, és gyűlölet-ideológiával való szövegeidet szomjazva igényeljék, és, hogy e beétetéséből származó, un. kávépénz-üzleted prosperáljon. Amit én tanítok és minden normális emberi tanítás a torától a bibliáig és a hindu szanszkrit irodalomig (főként a Véda!) ellentmond a te feminista "írónői" ideológiáddal és tíz évig jól ható szellemi kábító-mérgeddel, amiért a Villő-félék oly hálásak neked, hogy akár egyharmadát is, a havi jövedelmüknek átnyomják neked. Értük, tehát a szemükben való hős-ideológusként való megmaradási lehetőséged érdekében támadtál meg és akartál tönkre tenni, és nem azért mert egy percig is elhitted volna a saját mesédet a kártékonyságunkról.Kozma Szilárd: Gerle Éva háborújának elképesztő gazdasági háttere :
https://www.youtube.com/watch?v=d0g3pTPZf0Q

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: A Gerle Éva bazi feminista üzlete
HozzászólásElküldve: 2014.05.12. 22:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ami a Gerle Éva üzlet-féltéséből rám vonatkozik, illetve amit a gerle éva üzlet-féltése tükröz az én hitetlenségemből:https://www.youtube.com/watch?v=vxiz0LhIPsc

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO