ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.07.18. 03:55

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.08.16. 22:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves barátaim!


Mivel önzetlenül segítettetek a bajban, megpróbálok én is, a magam - láthatón egyre kevésbé sikeres asztrológusi... - módján és a mostani spirituális lehetőségeim, tehát az elméleti tudással párosított eddigi gyakorlati tapasztalataim szerint segíteni:

- Írja egyiketek, hogy mindannyiunk életcélja a harmonikus, tehát az anyagilag is stabil és kiegyensúlyozott, illetve kiegyensúlyozottságában stabil és decens élet, és tényleg, "baromira" igaza van! - Ugyanis, kivétel nélkül, mind, de mind erre törekszünk, én magam is persze egyelőre, - ennyi gyermekkel, jól is néznék ki, illetve felelőtlen lennék, ha nem így lenne! És hipokrita, ha ezt letagadnám!

"
"Mert rendben van, hogy nem a gazdagság az életcél, de azért egy tisztes, nyugodt megélhetés igen." - Írjátok.


De... - de, az eddigi sorsfigyelői (És nagyon figyelői!) tapasztalataimból levonható mélységesen mély gyakorlati meggyőződésem szerint, ez (Ti, hogy mi ebből a szempontból és ennek a segítségével kerüljünk harmóniába, egy és egyáltalán és abszolút nem célja az Úristennek! Sőt! Éppen, hogy fordítva! A sorserők addig kavarnak, amíg ebből a biztosítottságodból kibillensz és éppen azért, hogy még tovább meny a kérdés feltevésekben, a mélységes kauzális okok és összefüggések ok-okozati rendszerének a kiismerésében. - Ezért van ennyi emberi szenvedés... Minden vallás és misztikus tan hazudik, amelyik ezt állítja.

- Tudom, hogy első hallásra nevetségesen hangzik, hogy ezt az információt én segítségnek nevezem, de amennyiben az ember ezt megértette, illetve, pontosabban, azt, hogy ez miért van így, legalább nem esik kétségbe, hiszen tudja, hogy erről van szó. Sajnos, mindannyian arról az anyagi alapról - helyzetből - folytatjuk a felébredés utáni életünket, amiben léteztünk akkor, amikor nagy részt sikerült megvilágosodnunk. És ezt attól függetlenül, hogy örököltük-e a vagyont, més jövedelem-hozó forrást, vagy korábbi gátlástalan meggazdagodási hajszánkkal, vagy egyszerűen, mert elkaptunk egy konjunkturálisan éppen jövedelmező hivatást (Ilyen volt pl. az informatika az elején, a hőskorában), ez a megváltódási képességek megszerzése irányába taszigáló sorserők szempontjából teljesen közömbös. Vagyis, teljesen hidegen hagyja őket az, hogy ammegvilágosodás időszakában gazdagok vagyunk-e, közepes anyagi helyzetben élünk-e, vagy szegényen.

Azt követően viszont, hogy igazából megvilágosodtunk (Ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy bizonyos gyógyítási technikákat, vagy misztikus szertartásokkal kevert megható zagyvaságot elsajátítottunk) és az életünk semmilyen vonatkozásában nem csalunk, a gazdagodás egyáltalán nem nem megy az szerint, ahogy azt "megtisztultan" elvárnánk. Ebben most már egészen biztos vagyok. Miden másban talán nem ennyire, és persze, vannak még dolgok, amiben még biztos vagyok, de ennyire mint ebben, mondjuk csak tíz alapkérdésben.
Persze, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a spirituális életvezetés és tényleges fejlődés azt is jelentené, hogy feltétlenül le kellene szegényedni. Nem, egyáltalán nem. Hanem csak annyit, hogy abból a gazdasági "nívóból", abból a vagyoni helyzetből, amelyben "rád tört" a megvilágosodás, már nincs további gazdasági növekedési - tágulási lehetőség. Ha gazdag voltál és már jól értesz a vagyonod gyarapításához, mind megtarthatod a gazdaságot - amennyiben kedved lenne még hozza. Ha szegény voltál, nem maradsz éppen koldus-szegény, hanem az erőfeszítéseidnek és a munkád - foglalkozásod megbecsültségének (civilizációs konjunkturális keresletének) a függvényében, de az óhajtott és igazságosnak tartott növekedésre már nincs lehetőséged. - És ha meghallgatjátok azt, amit a horoszkópjaitok elején az anyagi lét és az emberi tudat segítségével történő Univerzális Megváltásról mondtam, teljesen érthető, hogy miért.

Azok a misztikus elméletek, amit a pénzt, vagy az "univerzális energiák" egyikének tekintik és arról győzködnek, hogy annyiban száll belőle hozzád több, hogy mennyire vagy harmóniába ezzel az energiával, szélhámos mese, (Olvastam én is néhány ilyen okkult és magát tudományosnak nevező könyvet, mint pl a Pénz Taoja, stb. nincs semmi metafizikai realitás-alapja, az egyetemes kiegyenlítődési lehetőséget létrehívni és biztosítani hívott földi (emberi) létnek semmi ilyen jellegű célja és rendeltetése . És azok a misztikus guruk és "tudományos előadók", akik azt hirdetik magukról, hogy a - jó pénzért élőben előadott, vagy drága könyvekben leírt - misztikus gazdagodási módszereik segítségével gazdagodtak meg, hazudnak, mivel úgy gazdagodtak meg, hogy rendkivülien kelendő és olcsón gazdagodni vágyó, kíváncsi hallgatóikkal jól megfizettetett előadásokat tartottak arról, hogy milyen misztikus feltételei vannak a gazdagodásnak és milyen nagy és valós sikerek igazolják az ők elméleteiket elméleteiket is. Vagyis, manapság nagyon népszerű, sőt: a legnépszerűbb, előadásokat tartották meg éveken át, ezer és ezer és több tízezer jól fizető hallgató számára. Illetve ilyen jellegű, un. best szerllereket, vagyis, a népszerű és ezrével falt sikertörténeteket írtak és vásároltattak meg a misztikusan meggazdagodni vágyó, "misztikus naivak ezrei és tízezrei és százezrei álatal. (Pl. a A Tiok c. film szerzőinek és előadóinak a nagyobbik része.)

Tudom, hogy ez nem vigasztal, de sok fölösleges kínlódástól, lelki gyötrelemtől és főként párkapcsolati zavart okozó meddő és egymást vádoló élettársi, családi vitától és ez által, ugyancsak fölösleges betegségtől megkímél! - Az idő és energia - spórolásról nem is beszélve.

Abban reménykedve, hogy e kis hátha mégis segítettem, és, hogy ennek az információnak a birtokában sokkal inkább érthetők (Ti., ha az anyagiak miatti aggódás, vagyis az aggódás miatti, tudattalan feszültség nem vonja el az szubtilis összefüggések megértéséhez szükséges szellemi figyelmeteket!) maradok barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.08.17. 10:43 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Barátom írta::

> Köszi szépen , Szilárd!
>
> Teljesen egyetértek veled , ami a fordított értelmezést illeti. (Csak kurva nehéz mindig eszerint a logika szerint élni, sokszor azonnal eszerint gondolkodni).
> Azon még gondolkodnom kell, hogy miért marad az ember ott, ahol volt anyagilag, a megvilágosodásakor.
>Válaszom:

Nem kötelező ott maradnia a régi gazdasági helyzetében teljesen (Erre a szövegben külön kitértem!), mert kicsidenként gyarapodhat. (Mi is gyarapodtunk számítógépekkel, táskaszámítógéppel: laptoppal, háztartási gépekkel, autóval... fél-segély szervezetektől vásárolt bútorokkal.) De ez a gyarapodás már teljesen arányban marad a - Jól tudjuk immár, hogy nagyon lassú, tehát a csigalassúságnál is lassabban araszolgató spirituális fejlődésével, tisztulásával és attól kezdve nem lehet neki könnyen és gyorsan pénzt keresni. - Ez gondolom logikus is, annak a számára aki az egyetemes törvényeket ismeri nem?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2011.08.17. 14:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ugyanaz a barát írta:

> Nem mondom, hogy nem logikus vagy logikus, amig meg nem ertem hogy miert es hogyan megy ez vegbe.
> Pl, gondolok arra, hogy amiutan az ember megvilagosodott, sot, amikor igyekszik gyakorolni is az uj logikat, akkor nincsenek mar nyereszkedesi kirohanasai, nem magiazik nyereszkedesben, spekulacioban es akkor csak annyira gyarapszik, amennyire szukseges neki a harmonikus szellemiseget gyakorolni.
> Ilyesmirol van szo?


Nem csak erről. Mert ettől még neki foghat még keményen mágiázni, mint ahogyan nagyon sokan neki is fognak. Pl. a különböző agykontrol technikákat, vagy más mágiázási praktikákat ismerők. És a mantrák is erős mágikus hatással tudnak lenni. Én például pozitív megvalósításokról szóló mantrákat írtam, hangfelvevő számítógépes programokkal és diktafonokkal felvettem és sokszor sokáig vissza hallgattam éveken át. Mentalitásban és spirituális látásmódban (rejtett összefüggések és okok megértésében és megfelelő belátásban - bölcsességben) fejlődtem, aminek köszönhetően javult mind az egészségem és az erőnlétem, mind az általános viszonyrendszerem, de a várt gazdasági gyarapodás elmaradt. Viccesen szólva: a Szaturnusz az utóbbit nem engedi! - De mondom, csak az igazán megvilágosodottaknál van ez így.
Ugyanis az anyagi meggazdagodás helyett, sokkal jobbat kap a Felettes Én-jétől az ember: egészséget, energiát, párkapcsolati és családi harmonizációs lehetőséget, vagy új, a fejlődésüknek megfelelő partnert, sőt: az új életszemléletének és érdeklődési körének megfelelő barátokat, és ami mindennél fontosabb: egészséges gyermekfoganási lehetőséget és egészséges, életerősen - vidám gyermekeket. - Mindazt tehát, amiről korábban azt képzelte, hogy azoknak a megszerzési lehetősége pénzkérdés is.
Persze, a kívülállók, mindezt ezt nem értékelik, mert egyrészt ezeket nem lehet számokban kifejezni mint a pénzt és nem is látható dolgok, mint a ház, vagy a luxus-lakrész, vagy a luxusautó. Sőt: a megvilágosodottak egészséges gyermekeinek a szkeptikusok számára "nagy" számától (És itt csak kettőnél többre gondolunk), a kívülállók egyenesen meg vannak rémülve.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO