ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:15

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.03.04. 15:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Épp olvasom most Lazarev bejegyzését, ami nagyon igaz. Egyezik a látásmódom vele. Nézd csak:

"
Az olvasók folyamatosan a következő kérdést teszik fel: gyakran látjuk, hogy valaki tele van gyűlölettel, sértődöttséggel, ítélkezéssel és mégis nagyszerű egészségnek örvend, a másik emberben pedig nincs se gyűlölet, se sértődöttség, mégis súlyosan beteg. Miért történik ez így?
A helyzet az, hogy az ember többrétegű lény. Vannak érzései, érzelmei és gondolatai a felszíni, tudatos szinten, de ugyanígy vannak érzései, érzelmei és gondolatai egy mélyebb, tudatalatti szinten is.
Tudatos szinten a sértődöttség, ítélkezés és elégedetlenség gyakorlatilag nem jelentenek semmiféle veszélyt, mert nem fenyegetik a világot körülöttünk. Amennyiben az ember sértődöttséget, gyűlöletet, ítélkezést táplál és sűrűn elmerül a reménytelenségben, akkor ezek a negatív érzelmek behatolnak a tudatalattijába, tehát a lelke mélyébe. Az egészségünkre pontosan ezek a tudatalatti érzelmek vannak kihatással, vagyis a lelkünk állapota. Amikor az agresszivitás behatolt a lélekbe, akkor kezdődnek a betegségek. Először az ember lelke betegszik meg, utána a teste is.
A helyzet az, hogy finomabb szinten az egész világ egy egységet képvisel, lélekszinten az összes élőlény egy; mi emberek is a részei vagyunk a kollektív univerzális léleknek. Amikor az agresszivitás, mint a méreg, behatol a finomabb szintekre, az veszélyt jelent nem csak az egyénre, hanem az összes élőlényre nézve is. Ennek hatására aktiválódik egy védelmi rendszer, amelyet úgy neveztem el, hogy a mező önszabályzó rendszere. Itt megfordul az agresszió és átváltozik önpusztító programmá, ennek következményeként az ember megbetegszik, vagy más problémák történnek vele.
Az agressziónak két formája létezik: tudatos és tudatalatti. Azok a személyek, akiknek magas a tudatalatti agressziója, mindig egészségügyi problémákkal és nehéz sorssal küzdenek.
A tudatalatti érzelmek sehova nem tűnnek el csak úgy önmaguktól. A tudatalattiban nincs elévülés; ha felgyülemlik a sértettség és behatol a tudatalattiba, akkor ott marad évekig, évtizedekig. Csak betegséggel, szenvedéssel és bűnbánattal lehet onnan „kihozni” vagy semlegesíteni.
Ezenkívül a tudatalatti érzelmek öröklődnek is. Az erős sértődöttség, amely mélyen a lélekbe hatolt, komoly betegségeket tud eredményezni, nemcsak az egyénnél, hanem a gyerekeinél és az unokáinál is. "

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO