ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.10.21. 02:11

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Tapasztalati gyakorlat és tapasztalati valóságismeret, tehát élet-tapasztalat nélkül kábult (mesés) fantazmagória és steril okoskodás minden elmélet, és Teo-riai (Isteni látási) következtetések levonása és számontartása nélkül, a tapasztalat értéktelen robotolás.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 81 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.05.04. 00:26 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 106
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
No jó, öntsünk tiszta vizet pohárba. Örülök -és nagyon örülök- hogy Gabi felvetette -hála istennek kozmetikázatlanul- a témát. Nekem ugyanez volt a benyomásom. De e benyomásnál is sokkal jobban zavart, hogy miért kell kérkedni a tektonikai mozgásokkal Sárának.. mintha valami értelmi fogyi lenne szegény. Szerintem mindannyian felfogtuk tektonikai mozgások nélkül is. Én elég pipa tudok lenni ilyen dolgokra. Amikor valaki mond valamit nagy okosan: pl hogy kétszer kettő négy, miközben én differenciál egyenleteket oldok meg. Na kb ez volt a benyomásom, ezek szerint másnak is. De mondok még cifrábbat: nekem egész összeesküvés elmélet jelent meg a fejemben -és mert nem leszek bólogató János nem is kezdem eszkuzálni magam e karmikus képzeletem miatt mint a kis diák, csak konstatálom-hogy az is bennem volt:
Enikőről miért nem tudunk semmit jóformán? Hol a képlete? Hol vannak a hozzászólásai az évek folyamán?
Aztán arra gondoltam: jól elintézte, hogy a youtube-on bevédi Szilárdot, majd mint aki biztos alibivel rendelkezik, odaáll pár nap múlva (mert a dátumokat is ellenőriztem :D) és elkezdi mondani a frankót.
Persze, a helyzet komolyságát megértettem, hiszen azért reagáltam arra, és ezért is mondtam, hogy Enikő felvetése szerintem nagyon fontos.

ej-ej. Árnyék-én. És az összeesküvés-elméletekt gyártó karmikus képzet... Persze én nem lettem náthás. Lehet, hogy mert nem szimatoltam jó mélyre, de az is lehet, hogy azért is, mert én nem bosszankodtam rajta annyit, hanem bevettem a lesz@rom kapszulát.

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.04. 11:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 106
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
Szóval, a favorizálás nekem is eszembe jutott, de nem Enikő orvos mivolta miatt. Őszintén szólva, nem is tudom miből kifolyólag. Nekem különben amúgy is kínos ezeket a gondolatokat felvállalni, 1. mert az oroszlán karmám miatt tévesen megalázónak érzem 2. mert nem szeretek ismeretlenül bevádolni embereket és feltételezgetni. Egyszóval nehogy félreértés legyen, kedves Enikő bocsásson meg, ha bántottam ezzel, mert ennek nem a bemószerolás volt a célja, hanem inkább konfesszió, legszívesebben inkább eltitkoltam volna, pont a fentiek miatt. De mert Gabi felvetette, mégis felpiszkálta a tudattalanom, tehát hiába feledkeztem meg erről idő közben, mert éjszaka megébredtem és nem tudtam aludni, egyre csak az árnyék-énes téma körül forogtam. Túl korán voltam legény a gáton, mert hiába nem lettem náthás, éjjel az orrom bedurrant, levegő se ki, se be erős hányingerrel. Mikor felismertem, hogy ez a fölényesség és összeesküvés elmélet gyártó karmikus képzetem terméke, bűntudatom lett és próbáltam átgondolni, hogy mit is tehetnék: Hiszen úgy éreztem hogy a itt tegnap elvetettem a sulykot nem is a vallomás, hanem inkább a képzeteim miatt. Mikor ezt elengedtem, hányinger, orrdugulás eltűnt. Szerencsére ez 2-3 óra alatt lezajlott és nem napokig tartott, mint korábban.

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.04. 14:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2016.03.18. 10:59
Hozzászólások: 14
Napjegy: skorpió
Aszcendens: szűz
Rendben van, öntsünk tiszta vizet a pohárba! Sajnálom, ha az említett hasonlat sokakban visszás érzeteket keltett. Erre álmomban sem gondoltam volna, leesett az állam és még kettőt koppant a földön amikor ezt olvastam. Arra meg, hogy én bárkit is lenézzek a szakmájáért (egyébként fogalmam sem volt ki mivel foglalkozik, sőt szerintem egy bizonyos pontig harmadlagos vagy negyedleges) vagy értelmi fogyatékosnak gondoljam, szintén csak pislogni tudtam, mint a béka a bozótban. Ezóton is bocsánat ha valakit akartalanul is megbántottam ezzel!
Én igazából azt akartam akkor írni, hogy a szezont a fazonnal ne keverjük (jobb lett volna ennél maradnom) mert az aztrológiát ismerők és gyakorlók hozzáállásáról volt szó, nem a támadók okairól, kényszerképzetéről. Ennélfogva én ezt teljesen mellébeszédnek tartottam. De talán nem volt annál rosszabb, mint az a megállapítás, hogy felszínes, perverz gondolat azt feltételezni, hogy asztrológus egy skorpió, vagy bak karmás személynek ugyanazt mondaná. Azelőtti napokban néztem valamilyen dokumentumfilmet a lemezmozgásokról, és mivel itthoni boszorkánykonyhámban magamnak szoktam kotyvasztani ezt-azt, éppen erősen foglalkoztatott a sav-lúg téma. Így állt ez össze.
A honlap szabályzatában nem olvastam sehol, hogy hozzászólások kapcsán kéne mellékelnem a képletem. Ezzel bajban is lennék, mert tehnikai gondjaim akadtak már a fénykép csatolásával is, sehogysem jó a méret. Erre ennyi a magyarázat. De ha megvan még Szilárdnak, megkérem tegye fel!
A youtubos hozzászólás kapcsán sem gondoltam volna, hogy egyszer ez lesz belőle, ugyanis én ezzel semmi egyebet nem akartam. Részemről azzal a négy perccel, amíg megírtam, minden el volt intézve.
Soha nem volt mégcsak hátsó vagy mellékcélom sem, hogy alibinek vagy bárki számonkérési alapjának használjam fel. A probléma már évekkel ezelőtt szembetűnt nekem, de csak érdekességképpen gondoltam rá. Sem bizonyítani, sem tetszelegni nem akartam senkinek ezzel. Annyira sem elszállt, sem beképzelt nem vagyok, hogy azt higgyem én már egy-kettő letudtam minden gonosz és téves késztetésem megrekcumolását. Voltam elégszer a halál torkában ahhoz, hogy ilyent ne is merjek gondolni. A szakmám max annyira hasznos ezen szempontból, hogy testközeli képet kapok mindarról, amit az asztrológia állít. Ez is vezett engem vissza ide. Ha maradok az eredeti pályaválasztási szándékaim mellett, lehet már nem irogatnék ide, sem máshova. A téma felvetésének ötlete, ahogy a legelső hozzászólásomat kivéve a többié sem tőlem származik. De nem bánom, hogy feltettem, kiírtam. Úgy gondoltam, hogy teljesen feleslegesn írogatnék én erre a fórumra, met ahhoz képest amilyen ismeretekkel rendelkeznek az ide rendszeresen írók, én nem vagyok sehol, nem is tudtam mit is írhatnék ami hasznos lehet, vagy elolvasásra érdemes. Persze azóta rájöttem nemcsak, és elsősorban nem erről van szó.

_________________
Balázs Buzsi Enikő


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.04. 18:05 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Azért óvatosan, mert itt épp az a lényeg, hogy egy karmikus hibám került felszínre, amit isten őrizz, hogy megvédjünk és megtartsak.

Enikő felvetett egy teljesen jogos kérdést, amire én megfontolatlanul és meggondolatlanul nekiestem (most mindegy, hogy nem volt szándékom bántani őt), mégis önkéntelenül, egyéni sértettségből jövően bántóan és túldramatizálva igazságtalan voltam vele. Ezért már bocsánatot kértem, ha még valahogy ennél jobban jóvá tudom tenni - egyébként is erről folyik már jó ideje itt a társalgás - akkor állok elébe.

Úgyhogy ő nem vétkezett, én viszont igen, ki kellett deríteni apróra, hogy miért. Úgyhogy karmaoldás szempontjából tényleg "értelmi fogyi" vagyok, ha több éve a horoszkópom birtokában is ilyen hibákat követek el. És ha ez a lelepleződés, hogy ilyen megváltásellenes a mélytudattalanom, nem történik meg, akkor tévelyeghetnék még sokáig. De az vesse rám a követ, aki már teljesen feloldotta a karmáját.

Ami nekem még kérdés, hogy vajon a Skorpió Ascendens jelezte negatív Skorpió meghatározottság annyira veszélyes-e, mint a Skorpió Lilith vagy Sárkányfarok? Vagy "csak" a fejlődést, továbblépést és az életfeladat vállalást hátráltatja? Nem mintha ez a fajta "lassú sorvadás" jobb lenne a hirtelen hálál közeli állapotoknál, amikbe én viszont még sosem keveredtem.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.04. 18:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3877
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Enikő, én nagyon hálás vagyok, amiért a témát felvetetted, és szerintem nem csak a hozzászólók épülésére és spirituális alapjaik tisztázására volt hasznos, hanem az árnyék- énükkel, illetve rejtett karmikus reflexeikkel való szembenézésére - tudomásul vételére és annak a megfelelő pozitív, karma-oldáshoz és boldoguláshoz (Megváltódáshoz) szükséges tulajdonságaik kidolgozásához, de legalább is, annak a megkezdéséhez. Ami a képletedet illeti, jogos, hogy a szabályzatban nincs és tovább sem lesz erre vonatkozó istrukció, vagy elvárás, másrészt tanulás szempontjából tényleg jó, hogyha fent van, tehát a Marika kezdeményezését is azért dicsértem.

Tehát, mivel megkértél rá, fel fogom tenni, de, ha látod, hogy késik a feltöltés, mert itt még van olvasni és írni valóm, légy szíves, küldd el.

És tényleg, ha már egymásról szóló információkról van szó, emlékeztetni szeretnék arról, hogy itt, a Logoszon, a sorsképleted láthatósága (Tehát ebben igazat kell adnom a Melinda árnyék énjének :lol: !), illetve a bátor és célratörő hozzászólásod és őszinteséged, sokkal nagyobb jelentőséggel bír annál mint, hogy szakosított - tovább képzett - orvos vagy. Ezért azt meg sem említettem, hogy egyetemi tanárnak is készültél a horoszkópod elkészülése előtt, vagyis: egyetemi tanár asszisztensként dolgoztál ha jól tudom, és érdekes doktorátusi témád is volt... - Talán ez utóbbiról is írsz esetleg majd, ha fontosnak véled... -, utána meg inkább a második gyermek megfoganását és megszülését választottad. Horoszkópod nincs rég óta - talán csak három éve, nemde? - És nem csak ezért nem jelentkeztél eddig, hanem éppen azért, mert a horoszkópod értelmezése után, nem csak belül, hanem kívül is elég nagy változások indultak be, egy vérbeli és "Bolondosan" szólva, egy vérbő :lol: Skorpió-karmés személy öntudati módosulásait követő mégikus következményeinek megfelelően... Kissé humorosan tömörítek, ha netalán ezt másképp látnád, nyugodtan javítsál ki.
Reméljük tehát ennyi elég ahhoz, hogy az árnyék ének ne akarjanak több fogást kapni, vagyis pontosabban: kifogást keresni rajtad, illetve azon, hogy ezen információk hiánya miatt, ne szédíthessék a gazdikat azzal, hogy hátha . hátha, még sem kell annyira a "tektonikus" kos-skorpiós és kos-sorpiós :D kérdéseidet komolyan venni... (Tehát azért, mert én vagyok még annyira sznob, hogy a déré címed miatt udvariaskodok neked. Figyelem tanítványok és nem tanítványok: most éppen bolondozok, nehogy valaki megsértődjön, az Isten szerelmére! :!: ) Hiszen mindent nem teregethettél ki azonnal, bemutatkozásként, és nem is arról szólt a téma pl., hogy milyen jól elbolondoztunk már két éve a titulusodon...

Tehát, hogy mindenki láthassa (És csodálkozhasson... :oops: ), fel fogom tenni a születési sorsképletet is, ha már megkértél erre.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.04. 19:51 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 217
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
A Skorpió reggeli óráiban megint volt egy agymenésem (nem hasmenésem :-) ), de már fáradt vagyok leírni, talán holnap reggel.

Viszont Sára, hogy ne szomorkodj, hanem nevess egy jót, elmesélem, mi jutott eszembe az értelmi fogyatékosságodról.

Volt egyszer egy kiváló spirituális érzékkel bíró szeretőm, aki Ikrek és Vízöntő karmás lévén, jó érzékkel meglátta másban a hibát, de magában nem :-).

De komolyan, tényleg jó meglátásai voltak, csak mivel nekem hiteltelen volt az ő személye, nem akarózott elfogadni azokat.

Egyszer, amikor már huszadjára próbált fényt csempészni egy adott témában sötét fejembe, a végén magából kikelve ezt üvöltötte: "B*meg rajtad csak az agyátültetés segít!"

Néha ez eszembe jut, és akkor jót nevetek saját magamon.

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.04. 20:24 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
No de ki mondta, hogy szomorkodom? Arról nem én tehetek, hogy olyan karmával születtem, amilyen.
Épphogy annak örülök, ha kiderül, mi az amin lehet és kell változtatni. Nem lenne jó, ha ez a jelenlegi fórum téma csak az én "értelmi fogyatékosságaimról" szólna, nem is akartam ezzel feltűnősködni.
Ezért kérlek szépen benneteket, engem ne sajnáljatok! Örüljün mindenki a születési adottságainak, ahogy én is, akkor is, ha azok egyelőre csak lehetőségek.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.04. 20:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3877
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára:

Ami nekem még kérdés, hogy vajon a Skorpió Ascendens jelezte negatív Skorpió meghatározottság annyira veszélyes-e, mint a Skorpió Lilith vagy Sárkányfarok?

- Nem! Nem és Nem! Nagyon kérlek, szedd elő a Szaturnuszodat és ne érzelmeskedj és túlozz többet, így, ennyire csapongva, nem lehet karmát oldani és konstruktív vitát folytatni, akkor sem, ha közben bevádolod magad ugyancsak túlozva. "Légy fegyelmezett." és minden oldalról fontold meg, hogy miket írsz tehát. Most Pl. elfelejtetted, hogy a beindított - belőtt ascend, csak és csakis pozitív lehet!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.05. 09:34 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Igazad van Szilárd, képtelenséget sűrítettem a kérdésbe (és ahogy írtam is, nem kerültem még halálközeli állapotba, nem volt hát alapja ilyesmit írnom).

Akkor a Skorpió konstellációnak megfelelő pozitív tulajdonságokra koncentrálok.
A teljesség igénye nélkül szerepeljen itt néhány, így jó lesz?
- igazságkutató szenvedély, igazság kiderítése, kiszimatolása
- kitartás és szívósság, azonnali harcképesség az igazság érvényesüléséért
- minden állóvíz és minden meghaladott dolog felforgatása, és minden titok kiderítése iránti szenvedély
- bátorság, hogy saját és mások titkaiba és poklaiba leszálljon
- szélsőséges életkörülmények elviselése, saját igényeinek háttérbe helyezése, kényelmének feláldozása
- ártó, gonosz emberek és káros, életveszélyes anyagok, helyzetek ártalmatlanítási hajlandósága
- nulla pontról, összeomlásból való újjászületés és megújulás, életerő felélesztése
- tisztánlátása általi gyógyító és öngyógyító erő
- megválás az átvilágított zavaroktól és leleplezett sötétségektől
- teljes kiegyenlítődésre törekvés minden szinten, ezáltal saját és mások megváltódásának és boldogulásának elősegítése
- minden külső feltételtől független boldogság átélésére való képesség
- a határtalan boldogság állapotban az Abszolútummal, az Egyetemes Törvényekkel való kollaborációs képesség

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.06. 11:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3877
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem, hogy lesz, de nagyon is jól van, kedves Sára! Ez tényleg lényegre törő és érzelmektől - ösztönöktől mentes leírás. És ami a legfontosabb: határozottan érződik, hogy saját kútfőből ered, nem másoltad ki valamilyen asztromókusi fórumról. És persze tőlem sem, mert ha jól emlékszem, még a jelen vitának az elméleti alapjául szolgáló alap-leírásnál sem dicsérgettem ilyen mélyen és pontosan a születési napjegyem "erényeit" (Amelyek viszont szín-igazak személytelenül, tehát metafizikai objektivitással nézve is. - Tehát nem rám vonatkozóan. Addig ugyanis, hogy én vagy bárki más, akinek pl. Skorpió az Ascendense, vagy Sárkányfeje, mindezt, amit leírtál megvalósítsa, nagyon sok van. És, ha jól emlékszem ezt, Enikő is említette. Kiváncsi Lennék Medáárda véleményére, akinek szintén Skorpió az Ascendense.) De ennyi komoly egymásnak feszülés után, esetleg játszhatunk is egyet:
-Ki tud még valami pozitív, de kimondottan csak skorpiói tulajdonságról, kérem, írja még ide, a teljesség igénye szellemében. Természetesen a Sáráé az elsőbbség, vagyis arra vagyok kíváncsi, hogy még tudna-e írni egyet, netalán kettőt, vagy hármat?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 81 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO