ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.10.23. 18:50

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Tapasztalati gyakorlat és tapasztalati valóságismeret, tehát élet-tapasztalat nélkül kábult (mesés) fantazmagória és steril okoskodás minden elmélet, és Teo-riai (Isteni látási) következtetések levonása és számontartása nélkül, a tapasztalat értéktelen robotolás.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 81 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.04.18. 11:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3880
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Megvallom, amikor az Enikő Skorpiósan mélyre fúró kérdéseit - meglátásait olvastam, nem gondoltam, hogy ennyire árnyék-énes jellegű válaszok is érkeznek majd, de végül is, a figyelmeztetés után, Melinda is, jó - élesen bele nézett a célkeresztbe, és a maga-, illetve az árnyék-énje (az az által okozott problémái) szempontjából, jól rá tapintott a lényegre. Mert igen is, erről van szó: erről beszélt Enikő szerintem... (Ha nem, kérem javítson - javítsál - ki.)..., akár árnyék énnel és annak a hatására, akár anélkül, de nagyon sokan (Főként az Ikrek és a Szűz karmások, amire volt még példa esetünk is, itt a logoszon is, de a szakmai praxisomban ezeknek az eseteknek a száma igen nagy, és sajnos, még mindig és még mindig aktuálisnak bizonyul néha, bármilyen jó horoszkóp - feltárást is készítenék...) élnek - éltek igen sokáig! - azzal a reménnyel... - Tehát igen is: a feltárások után hosszú - hosszú hónapokig, és hosszú - hosszú évekig! -, hogy hátha kiderül az, hogy mindaz amit feltártam, illetve javasoltam, illetve az egész kauzális asztrológia nem is annyira igaz és kikerülhetetlen és elodázhatatlan, hanem ez is csak egy olyan ezó-"kenyős" mint a többi, tehát "őszintén" rá csodálkozva tudomásul vesszük, aztán várjuk, hogy magától megjöjjön a hatás..., stb. - Egyrészt.

Másrészt igen is, találónak érzem Enikőnek azt a gondolatát is, hogy még akkor is, ha az előbbi fázison végre és: már (messze...) túl jutott valaki, és belátta, hogy nincs mit tenni, a keresztet és az ördöggel való (belső) szembenézést és munkálkodást és harcot fel kell vállalni és aktívan kell gyakorolni - És itt jönnek a tűz-karmások...- a külső harctól, illetve az árnyék-én ármánykodásaival szembeni nyílt, társadalmi és közösségi (Pedig ebben az esetben csak internetes fórum - szintű) ellenkezéstől egyenesen félnek. Egészen konkrétan (És nagyon sajnálom, hogy ebben az esetben éppen rólam van szó személyesen, mert ez ugyebár mind a katolikus gitt egyletben römizgető Pipi nénik áporodott etikája, mind a politikai korrektség elve alapján rossz szájízt ad a dolognak.) lejáratásomnak és ezzel együtt az asztrológiának a kauzális kezelésének a lejáratása megakadályozásában, vissza verésében, tehát az ostoba és felületes cáfolgatásoknak az értelmes és racionális megcáfolásában irtóznak részt venni. Illetve, ahogy Melinda írta: vagy közömbösek a barátaim és a tanítványaim, vagy lusták, vagy egyszerűen nem is nézik meg a kommentárokat. Pedig meg kellene... Mert hiszen nem lehetünk annyira egoisták, hogy megelégedjünk a saját megváltásunkkal - Ami egyébként nem is mehet így, ezzel a magatartással végbe teljesen, és a vissza-élés metafizikai jelentését is ismerjük már! - és nem kellene hagynunk, hogy ez a tényleges megváltó információ rajtunk kívül, illetve a szűk, "asztrologoszi" csoportunkon kívül (És a logoszon belüli csoportba bele értem az István fórumait is, és a Dénes Mária fórumát is, - ha nem haragszanak meg...?), az ebek harmincadjára jusson.
És igen is: Enikő egy olyan, egyelőre talán még a teljes mélységében és jelentőségében fel sem fogható kérdést vetett fel, amely jóval túl mutat önmagán, minden dimenzió szintjén, miközben egy olyan egyszerű kérdésről van szó, mint amit Jézus úgy Nyilatkoztatott ki, hogy nem arra való a fény, hogy azt a véka alá rejtsék. - Figyeljünk a véka jelentőségére ebben az esetben. Nem azt mondta tehát a misztikus zseni, hogy a fazék alá, vagy a bili alá, hanem egy olyan használati tárgy alá, amivel méricskélni szoktak. Vagyis Júdásian spekulálni.

Még egyszerűbben, ugyanezt a kérdést a Viola régebbi aláírásában olvashattuk: "Csak miután megtetted, értheted meg a szót." (Bocs, ha nem pontosan idéztem, de éppen nincs itthon, hogy meg kérdezzem.) Na, meg Hamvas is eszembe jut, persze, nem csak azzal, hogy aki nem fél az ördögtől, attól fél az ördög, hanem azzal, is, hogy a "pácba" mindannyian be vagyunk vetve, és az a legnevetségesebb és a legszerencsétlenebb, aki azt képzeli, hogy ő kívül álló és ezért az elkárhozást megúszhatja. Hát éppen, hogy ezzel a kívülállósságával, éppen, hogy emiatt nem fog megúszni semmit!
És végül, még egyszerűbben, az a kérdést is "felmerítette" Enikő jós - sebészként, aminek a helyes megválaszolásán, illetve, a helyes választ követő, és az eddigiekhez képest gyökeresen megváltoztatandó cselekvésen, a magyarságunk és az európaiságunk megmaradása is múlik, nem csak a személyes megváltásunk. És ez Petőfi óta úgy hangzik, hogy gyávák maradubk-e továbbra, vagy sem, illetve: "Rabok leszünk, vagy szabadok." A karmikus - árnyék-énes bűnnek és a steril okoskodásnak a fogságából ugyanis, nem a további (Szűzies, Ikrek- es) nagy-okoskodással szabadulunk meg, hanem a bátor cselekvéssel és helytállással. Illetve az általunk már jól ismert, ezeregyszer megrágott és gyakorlatilag is kipróbált és tehát be- és elismert igazság melletti kiállással. Vagyis a hazugságnak a megcáfolásával, és a hazugságnak helyt adó cinikus fanyalgás és kétkedés határozottan nyílt elutasításával.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.18. 14:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3880
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Megint csak Jézus, akinek az igazi, eredeti kinyilatkoztatásai azonosak az asztrológiai axiómákkal:
"A te szavad legyen igen - igen, vagy a te szavad legyen nem - nem. Ami azon felül van, az ördögtől (Az árnyék - éntől!) való."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.18. 19:58 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Enikő,

engem nem szükséges magázni, ennyire még nem tartom magam idősnek :)
Szerintem ha egyszer szóba került az árnyék-én és az, hogy mekkora kiskaput hagyunk neki, illetve hogy ezt meddig tehetjük meg önszántunkból és mikor kerülünk emiatt az engedékenység miatt krízishelyzetbe, szerintem nagyon is jó példát hoztam. Lehet, hogy az iskolában a tantárgyakat külön tanítják, de azért tudjuk, hogy azok nagyon összefüggenek. Erre a mondatra reagáltam: "Úgy érzem mintha szerves savak témában a tektonikai lemezek mozgását tárgyalnánk", semmiképp nem sértődötten.

Úgy gondolom, hogy az árnyék-én olyan jelenséget nem lehet egy félmondattal elintézni. Éppen a negatív Skorpió meghatározottságok, a titkolózás és az újjászületési képtelenség az, ami miatt bárkinek az árnyék-énje végzetessé válhat főleg akkor, amikor az illető birtokába jut az ujjászületéséhez szükséges információknak, mégsem akar tenni önmagáért, hanem ahogy korábban elhangzott, várja a csodát.
Saját bőrömön megtapasztaltam, hogy az árnyék-énnel nem játszhatunk kényünk kedvünkre, mert az játszik velünk kénye-kedvére, ha nem hozzuk ki a fényre és nem tisztítjuk ki magunkból, hanem még önmagunk előtt is letagadjuk a létezését.

Én például éppen a horoszkópom megrendelése és megértése után pár hónapra találkoztam a gyermekem biológiai apjával, aki életem legnagyobb megdöbbenéseit és az akkori humánus logikám számára legirtózatosabb tetteit hajtotta velem szemben végre. Nem tehet róla, mert Oroszlán karmás, a Lilithje együtt áll a Jupiterrel és még sorolhatnám. Annyit mondhatok, hogy amiken keresztül mentem a házasságtól kezdve a válásig, abban vajmi kevés volt az én tudatos irányításom. Kezdve azzal, hogy szerelmes lettem, ami eleve nem egy tudatos döntés. Odáig, hogy rettegtem tőle, mert többször hatalmaskodott felettem (egyszer a rendőrség hozott ki a lakásból, mert majdnem agyonütött, amiért el akartam tőle válni egy kocsmai távolléte után). Az összes vagyonom a kezében volt, ki is voltam szolgáltatva neki, amit szintén nem józan megfontolásból bíztam rá, hanem félelemből. Egyik félelem hajtott a másik félelembe és egyik hibás gyakorlat a másikba.

Egyszóval én nem hiszem, hogy a tanítványok lusták lennének és ezért nem írnak a viedók alá védelmező szöveget. Persze igazából csak a magam nevében tudok írni. Éspedig azt, hogy sok-sok év után is még hatalmába tud keríteni az árnyék-én, hiszen a fenti példámat is 2016 végéről hoztam, az ottani munkahelyem idén 2018 év elején szűnt meg. Szégyen, nem szégyen, 10 éve van sorsfeltárásom. Úgy, hogy az első hangfelvételek elvesztek (félelmemben például dokumentumokat is töröltem, rengeteget). Újra kellett tehát kérnem a horoszkópomat pár éve.

Több indokot is fel tudnék sorolni, hogy én miért nem szólok hozzá minden videóhoz (pedig volt már, hogy Szilárd felhívta a figyelmemet egy ordenáré megjegyzésre és segítettem a helyreigazításban). De általában én sem görgetek le a hozzászólásoknál, több okból.
Egyrészt rettentő jóhiszeműre lettem nevelve (ezért is kaptam annyi pofont a házasságomban) és például eszembe sem jut, hogy kötözködő hozzászólásokat keressek és fürkésszek! Ami nincs az ember eszében, azt néha észre sem veszi.
Másrészt én ezzel a félelmetes árnyék-énnel nem szívesen állok ki céltáblának olyan emberek számára, akik a videók alá gorombáskodni jönnek, mint focimeccsre a hulligánok. Ha valaki nem látja, hogy így kerülnek az értékes, komoly munkával készült videók alá trágár bejegyzések, az mit fog megérteni a helyreigazításból?
Végül azt gondolom, hogy számtalan ember most is abban a hitben él, hogy nincs benne a pácban. Hogy neki nincsenek negatív meghatározottságai és beszéljenek csak a nyomorultak a nyomorúságukról, ő köszöni szépen jól van enélkül. Csak az ilyen ember ragadtathatja magát arra, hogy Szilárd munkáját bírálja. Ilyennek ismertem meg a volt férjemet is, aki a Szilárd által készített szinasztria meghallgatása után azt mondta, hogy ezt ő is el tudta volna készíteni, mennyi pénzt adtam érte! Egy darabig nagyon sajnáltam, de nem tudtam jobb belátásra téríteni őt. Kudarcot vallottam, hogy felébresszem, ez nagyon lelombozott, nagysokára tudtam kikecmeregni a letargiából, amiért nem sikerült. Én személy szerint nem vagyok felkészülve még arra, hogy nap mint nap ilyen és ehhez hasonló kudarcot éljek meg. Lehet, hogy majd eljön az ideje, hogy jobban fogok bízni a saját meggyőző erőmben, de egyelőre nem a youtube, ez a bárki számára nyitott, elérhető és így ismeretlen célközönségű hely az, ahol nyíltan vitába bocsátkoznék bárkivel. Illetve tudom, hogy mentálisan erőszakoskodni nem lehet, mert az visszaüt, tehát úgyis csak annak tudnám felnyitni a szemét, aki nyitott erre (ahogy saját szüleim és testvéreim szemét sem sikerült felnyitnom, ezt is kudarcként éltem meg).

Attól, mert valaki tanítvány, nem kap előnyt senkivel szemben a karmaoldás sebességében és én úgy gondolom, hogy akik megkapták a horoszkópjukat, éppen hogy fokozott, feszített fejlődést segítő próbatételek és tűzpróbák elé vannak állítva, amitől aztán tényleg nincs ahogy lustulni. Sőt, ebben biztos vagyok! A kezdeti és a horoszkóp rendelést követő pár éves fázisban éppenhogy az a nehézség, hogy az ember a régi tanult gondolkodási és képzelgési mintáit átalakítja új, megváltódási logikára. Ilyen helyzetben vitatkozni a youtube-on másokkal, hát nem tudom... fennáll a veszély, hogy a saját kételyei és még tisztázatlan elképzelései miatt nevetségessé válik.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.18. 20:02 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
És ehhez a legutóbbi gondolatomhoz hozzátenném még: egy nevetségessé vált tanítvány, aki a saját, még tisztázatlan gondolatai miatt magyarázkodásra kényszerül, jól szolgálhatja-e ennek a több ezer éves tudománynak a hírnevét? Vagy inkább maradjon alkotói magányban, amíg ott belül kitisztázza és megtapasztalja a maga számára, hogy az amit gondolol, a gyakorlatban is megállja-e a helyét?

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.19. 08:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3880
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára!

Az előbbi hozzászólásod mondanivalójával nagyjából egyet értek, sőt: az első mondata kimondottan megragadta a figyelmemet és ajánlanám is, hogy tedd be személyes jelmondatnak. (A sablon - program kifejezése: aláírás)

A másodikkal viszont nem, mert nem a zavartalanul csendes és nyugalmas - "alkotói magányban" kell a hétköznapi munka és munkálkodás, a szűnni nem akaró ügy-intézés és halaszthatatlan intézkedés és személyes, vagy személytelen konfrontációk, tehát a hangya-nyüzsgés közben ránk törő és így ért megvilágosodásainknak az élet-képességét és működőképességét, illetve pozitív eredményességét kipróbálnunk, HANEM ÉPPEN FORDÍTVA:

Az un. remetéskedés (Lásd a Tarot 9-es ikonja jelentését!) közben ért felismeréseket, meglátásainkat és stúdiumainkat, megvilágosodásainkat, azok valóságosságát és pozitív következményeket hozó erejét kell a hétköznapi gyakorlatban kipróbálni, próbára tenni. - Érted? Ezt a két szakrális funkciót nem szabad össze téveszteni...

Hiszen egyaránt fontos mind a kettő!

Nem lehet, illetve, lehet, de nem érdemes és nem helyes, egyiket a másik rovására gyakorolni. Mert az idealistás, a "teo-ria" (Isten - Látás) nélküli cselekvés és munka ostoba tevékenység, ami csak megélhetést szolgálhat de boldogulást, megváltást nem, miközben a tárgyi valóságban próbára nem tett szüntelen belső kotlás, misztikus és ostoba fantazmagóriákat, vagy steril elméleteket - "szűzies" elménckedéseket, ahogy nálatok mondják: agyalásokat fog szülni menthetetlenül.

Ami a több ezer éves tudomány megfelelő, vagy lejárató képviseletét illeti, az ne legyen a te gondod, mert éppen azért nem lehet azt jóindulattal és jóakarattal, könnyen lejáratni, mert több ezer éve már annak, hogy "állja a helyét", ahogy felénk mondják. :D

"Van ideje mindennek. Van ideje vetésnek és van ideje aratásnak. Van ideje sírásnak és van ideje kacagásnak. Van ideje születésnek és van ideje halálnak." - Nem idéztem pontosan, de itt nem is az a fontos, hogy minek van ideje, hanem az, hogy van un. idő-minősége mindennek. Tehát, hogy meg van az embernek az életében, hogy mikor mit kell és mit nem kell tenni. És pontosan azért, hogy az árnyék énünk ne tudjon összezavarni!

És az alkímia első törvénye is erre figyelmeztet, ugyanezt mondja: "Csak egymástól jól elválasztott és a maguk nemében, helyében és helyzetében helyesen értelmezett, illetve a maguk funkciójába helyezett és működtetett elemeket lehet egyesíteni." Minden olyan egység, amely ezt a szabályt nem tartja be, hamis egység és a hamisan egyesített elemek előbb utóbb fel fognak lázadni és a hamis egységet szét fogják szakítani - rombolni.

A Mágia Sutra-ban, Hamvas Béla egy példát is ad, amikor egy dilettáns alkimista ként, salétromot, szenet és még valamilyen anyagot, ami a puskapor összetevője, de ő ezt nem tudta, összekevert és az felrobbant. - Leírhatatlanul tanulságos eset és ezért feltétlenül megjegyzendő. Főként a szűz-karmások, valamint a Skorpió és a Halak - karmások számára, akik hajlamosak mindent össze keverni és funkciókat egymással össze cserélni, az alaptulajdonságokat nem tiszteletben tartva, hamis egységeket létrehozni. És hogy egy kis humort is vigyünk bele ebbe a feszült vitába:

Majd felrobbanni... :D - Ezt első sorban magamról tudom, tehát nem rád gondoltam, mert nem ismerlek közelebbről annyira.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.19. 10:14 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2016.03.18. 10:59
Hozzászólások: 14
Napjegy: skorpió
Aszcendens: szűz
Kedves Sára!
Köszönöm, hogy kifejtette(d) álláspontját. Bevallom azért írtam, mert sehogy sem tudtam mikor mire és kire kell vonatkoztatni a közölt információt. Túlságosan belebonyolódtam volna a részletekbe.Hogy paranoid gondolataimnak elejét vegyem kértem fel tisztázásra.
Egyébként én mindenkit magázni szoktam aki már nagykorú. Tegeződni csak olyanokkal szoktam akikhez ismeretségi, ha nem is bizalmassági viszony fűz. Ebben a tekintetben elég régimódi vagyok. De természetesen tegeződhetünk, nem csinálok önérzeti kérdést ebből, igyekszem hogy másból sem.
Szerintem az asztrológiának, metafizikának ártani, azokat hitelteleníteni, ennél jobban nem igazán lehet Sokan készakarva, rosszindulatból tették ezt (és teszik a mai napig), mások tudatlanul, jóindulatúlag, vagy csak szűklátókörűen. Teljesen mindegy, szerintem. Az élet, a mindennapok tudják igazolni vagy cáfolni állításainkat, meglátásainkat. Akinek ehhez nincs füle az úgysem hallja meg. Úgy érzem ezzel nekem nincs több dolgom egy adott ponton túl. Nagyon jól ismerem és átérzem szomorúságod amiért a hozzád közelálló személyeket nem sikerült meggyőzni. A helyzet nálam is majdnem ugyanaz. De azt is tudom, ahogy szerintem te még jobban, hogy tovább kell lépni egy idő után, mert én elsősorban magam iránt és gyermekeim iránt tartozom felelősséggel. Számon pedig elsősorban ez kéretik tőlem. Nem baj ha emiatt nevetségessé akarnak tenni, lejáratni vagy kiutálnak egyenesen, ha én jól végzem a dolgom, hosszútávon nincs ahogy ne járjak jól. Rövidtávon nem egyszer húztam a rövidebbet, mert ki mertem tátni a szám, hajjajj, de utána hosszabb távon olyan dolgok történtek amelyekről még álmodni sem mertem.
Értem, hogy minden összefügg mindennel, de én nem tudok egyből összképet kapni, vagy messzemenőbben elvonatkoztatni, rendszerszinten látni, ha külön-külön a maga szabályai szerint nem vizsgálok és értek meg dolgokat. Hogy ez most helyes, vagy nem, nem tudom. Ezért célom nem volt sérteni senkit, csak tisztázni, magam előtt a helyzetet.

_________________
Balázs Buzsi Enikő


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.19. 10:23 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Szilárd!

Sajnálom, hogy még mindig ennyire félreérthetően fogalmazok! Eszem ágában sem volt az gondolni, hogy bármit csendes magányban, vagy titokban, a világ elől elbújva kellene kipróbálnom!

És hiába értem, valószínű még nem vagyok azon a szinten, hogy ennek a fordítottját megvalósítsam. Még nem tudom kiszakítani magam az eddigi életemből egyik napról a másikra, hogy elinduljak a tanulmányaim kipróbálására. Nyilván a bátorság hiánya és a kishitűség okozza.
A mai fejemmel viszont még az a véleményem, hogy ha annyira egyszerű lenne mindenkinek legyőzni a saját gyengeségeit és hibás elkotelezodeseit, akkor már nekem is sikerült volna.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.19. 10:45 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Semmi gond, nem vettem magamra. Ami itt elhangzik minden a tisztázást szolgálja.
Ami nekem különösen fontos, hogy semmi ne maradjon sötétben.

Az alkotói magány megint egy régi összeragadt kifejezés volt, amit akaratlanul használtam igy.
És arra az állapotra gondoltam, amikor az ember elvonul és megpróbálja szőröstül -borostul megemészteni a vele történt eseményeket (ahelyett, hogy új elméleteket kigondolna).

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.19. 11:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3880
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára!

Amennyiben ez így lenne:

"...ha annyira egyszerű lenne mindenkinek legyőzni a saját gyengeségeit és hibás elkotelezodeseit," akkor, nem csak, hogy "már neked is sikerült volna", hanem akkor még kauzális asztrológiára sem lenne szükség! :)

De azért még, ne mentsd fel magad...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.19. 11:11 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3880
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És ezektől a könnyen félre érthető, de frappánsan hangzó régi (össze ragadt... :lol: ) frázisoktól, gyökeresen és minél hamarabb meg kell szabadulni:

"Az alkotói magány megint egy régi összeragadt kifejezés volt, amit akaratlanul használtam igy."

Újra kel gondolni mindent az egyetemes törvények és az egyetemes asztrológia tudománya szerint.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 81 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO