ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.12.01. 23:33

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.23. 16:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4220
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
VILÁG SZERTE!

Ezt, a Böjte Csaba által kihalászott cikket, 2018.07.23 - án, Simon Ildiko (A Székely Idő, SZERKESZTŐJÉTŐL KÉRTEM MEG:
> A csendes tragédia amirõl senki sem beszél, pedig gyerekeinket érinti
>
> Annak idején Kopp Mária, magyar orvos, pszichológus, egy magán beszélgetésben azt mondta, hogy Európát nem a harmadik világháborútól, hanem a semmittevésben felnövõ, saját kontrollálatlan vágyainak odavetett generációktól félti.
> Sajnos felnõtt egy olyan generáció melynek egy részét nem lehet feladatokkal terhelni, mert ö azt unja, s mindjárt tovább áll! Ezek a fiatalok mivel kitartó munkát se az iskolában, se az életben nem végeztek ezért nem is tudnak maguknak parancsolni, más véleményét még kevésbé elfogadni, így a házasságban, családi életben, de a munkahelyen is nagyon sok kudarccal találkozva megkeserednek. Érdemes az alábbi írást ilyen szempontból elolvasni! Ne okozzunk szeretetbõl, könnyelmûségbõl maradandó kárt gyermekeinknek!!
> Szomorú szívvel, Csaba t.
>
> A mostani kor otthonaiban van jelen ez a csendes, de annál szomorúbb tragédia, mely a szemünk láttára ragadja el a nekünk legkedvesebbet: a gyermekeinket. Gyermekeink ugyanis szörnyû mentális állapotban vannak!
> A legutóbbi 15 év statisztikájából egyértelmûen kiviláglik, hogy a gyermekek pszichológiai rendellenességei egészen elképesztõ mértéket öltenek:
> – minden ötödik gyerek mentális rendellenességben szenved,
> – a figyelemhiányos rendellenességek száma 43%-kal nõtt,
> – a serdülõkori depressziós betegségek száma 37%-kal nõtt,
> – a 10-14 évesek gyermekek körében az öngyilkossági arány 200%-kal nõtt.
> Igen, az a valóság, hogy, bár fáj ezt saját magunknak is bevallani, mi, szülõk vagyunk a hibásak, nekünk kell segíteni a gyermekünknek. A modern kor gyermekei nem élik meg az egészséges gyermekkor élményét, amihez tartozik például:
> – érzelmileg elérhetõ, megközelíthetõ szülõk,
> – egyértelmûen meghatározott határok és erkölcsi minta, felelõsség,
> – kiegyensúlyozott étrend és megfelelõ mennyiségû és minõségû alvás,
> – megfelelõ mennyiségû szabadban eltöltött aktív mozgás,
> – kreatív játékok, a közös, önfeledt szabadidõ eltöltése.
> Ehelyett a gyerekek ezt látják:
> – örökké elfoglalt szülõk,
> – a végletekig kényeztetõ szülõk, akik mindent megengednek a gyermeküknek,
> – az érzés, hogy „nem kellesz senkinek”,
> – kiegyensúlyozatlan étrend és hiányos alvás,
> – „otthonülõs” életmód.
> – végtelen stimuláció, technológiára alapuló szórakoztató eszközök hada,
> – az igények azonnali kielégítése.
> Hogyan lenne lehetséges, hogy ilyen körülmények között egy mentálisan egészséges gyerek nõjön fel? Természetesen sehogy…- Az emberi természetet nem lehet megvezetni, becsapni: a szülõi nevelést nem lehet megkerülni sehogy sem. Ahogy látjuk, ennek hiánya egyszerûen szörnyûségekhez vezet. Az igazi gyermekkor elvesztéséért, vagy meg nem éléséért késõbb hatalmas árat fizet maga az áldozat: az érzelmi jóléte kerül veszélybe.
> Ha azt szeretnénk, hogy gyermekünknek valóban egészséges és önfeledt gyermekkora legyen, akkor vissza kell térnünk egészen az alapokig. Még nem késõ!
> Íme, ezeket kell a szülõknek megtenni:
> – Állítsunk fel korlátokat, közben ne feledjük: mi a gyermekeink szülei és nem barátai vagyunk.
> – Azt biztosítsuk a gyermekünknek, amire szüksége van, és ne azt, amit szeretne. Nem kell félni nemet mondani az igényeire, ha azok ellentétben állnak a szükségessel.
> – Biztosítsunk számára egészséges ételeket és korlátozzuk a nassolást.
> – Naponta legalább egy órát töltsünk a természetben.
> – A családi, közös vacsora alatt felejtsük el az elektronikai eszközök nyomogatását.
> – Rendes, asztali játékokkal játsszon a gyerek.
> – Minden napra kapjon a gyerkõc valamilyen feladatot, például: beágyazás, a játékok összeszedése játék után, kiteregetés, táskák elrendezése, megterítés stb.
> – Minden nap ugyanabban az idõben feküdjön le a gyermek, és tiltsuk meg neki, hogy az ágyba vigye a különbözõ eszközöket, tárgyakat.
> – Tanítsuk meg a gyermekünknek a felelõsségtudatot és az önállóságot. A kis sikertelenségektõl ne védjük meg õket. Ezzel megtanítjuk megbirkózni a nehézségekkel, leküzdeni az akadályokat.
> – Ne csomagoljuk össze, illetve hozzuk a gyermek helyett az iskolatáskát. Ne vigyük neki az iskolába az otthon hagyott ételt, házi feladatot stb. Ha elmúlt 5 éves, ne tisztítsuk meg neki a banánt se. Tanítsuk önállóságra. Tanulja meg, mi az a türelem, és adjunk neki esélyt, hogy a szabad idejét valóban szabadon töltse el. Ezalatt kissé unatkozhat, mely arra sarkallja majd, hogy alkotó tevékenységet végezzen.- Az élet ne csak szórakozásból álljon.
> – Ne vegyük körül gyermekünket állandóan technikával, hogy addig se unatkozzon.
> – Semmilyen oda nem való tárgy se legyen az asztalon, amikor étkezésrõl van szó. Akkor sem, ha autóban vagy étteremben ül, vagy akár az üzletben vagyunk vele. Ezzel arra ösztönözzük a gyermek agyát, hogy gondolkozzon és kitaláljon valami unalomûzõt.
> – Legyünk ne csak fizikálisan, de emocionálisan is elérhetõek gyermekünk számára. Tanítsuk meg gyermekünknek, mik is azok a szociális készségek.
> – Ne a telefonon lógjunk, gyermekünkkel beszélgessünk.
> – Tanítsuk meg gyermekünknek, hogyan birkózzon meg a haraggal és az ingerültséggel.
> – Tanítsuk meg gyermekünket kezet fogni, helyet átadni, megosztani valamit, együttérezni, illetve megfelelõen viselkedni az asztalnál, vagy beszélgetés közben.
> – Tartsuk vele az érzelmi kapcsolatot: nevessünk rá, pusziljuk meg, csiklandozzuk meg, olvassunk neki, táncoljunk vele, ugráljunk vele, kússzunk-másszunk együtt.Változtatni kell eddigi szemléletünkön, különben az egész utánunk következõ generáció pirulákon fog élni. Még nem késõ, de az idõ egyre csak fogy és fogy…
> magnificat.ro– bidista.com

Az jó lenne, ha Viola valamiképpen hagyná, hogy a hatalmas sötétség, ami a szívét, a lelkét és a szellemét elkapta eltávozzon róla - belőle..., az így, általa ön-gerjesztett nagy indulatából kijózanodna és lecsendesedne, lenyugodna végre, hogy normális emberi módon tudhatnék vele beszélgetni és tárgyalni, de egyelőre sajnos még tart az őrület és kaszárnyaparancsnoki stílusban hülyeségekkel fenyeget, hogy majd rendőrséggel jön Ividőt elvinni tőlem, mert annak mellette van a helye... - Szóval, amíg tart ez a leuralt állapota, addig még semmit sem tehetek a normalizálódás érdekében.

Kérek szépen, ezen rág át valahogy magad, bármennyire is idő-igényes lenne...:

A Rák konstelláció kauzális jelentése és a rákos-betegségek (daganatok)...

közötti szubtilis összefüggésekről itt:

https://www.youtube.com/watch?v=ecIO6a6 ... e=youtu.be

És a rák karma feloldási lehetőségének, az elemi - anyagi feltételeiről:

https://www.youtube.com/watch?v=XBiDHfj2hMs&t=80s

https://www.youtube.com/watch?v=f6JVSd5tzu4&t=554s

B. Ez már szöveges, és végül is, ez az egésznek az alapja, az eleje és a házi munkától iszonyodó Viola által erőltetett vége is:


ami-a-csaladi-rak-karmanak-a-feloldozasahoz-elengedhetetlen-t1274.html

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.26. 14:49 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4220
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ma, 2018 VII. 2018 -án délben, a gyermek- család- és munkanélküli két diplomás Galambos Adrienn szorgalmas munkálkodásának, sátáni rágalmazásokat és hamis vádakat tartalmazó feljelentgetéseinek köszönhetően, újból becsengetett hozzánk a Megyei Tanács mellett működő gyermekvédelmi iroda 2 munkatársa, hogy kérdezzenek ki afelől, hogy csakugyan tettünk-e fel a Youtube-ra a gyermekeinkről pornó - videókat és ilyen jellegű képeket, illetve kurváztam-e le a lányokat ezekben a videókban, vagy tettem-e olyan nyilatkozatot, hogy a Violával folytatott szexuális életünknek a részeseivé tesszük őket valamilyen formában. És, hogy Medárda tényleg folyamatosan öngyilkos akar-e lenni? Miután elmondtam és leírtam nekik azt, hogy Galambos Adrienn ellen éppen ezen rágalmak és hamis vádak miatt indítványoztam bírósági eljárást a Budai Központi Kerületi Bíróságon, és a két roppant rendes, jóakaratú, megértő és segítőkész és sűrűn elnézést és megértést kérő (Nekik kötelessége minden feljelentés alapján vizsgálatot indítani...) hivatalnok el ment, ELDÖNTÖTTEM, HOGY
1. MINDENT LETÖRLÖK, AMI EGY ILYEN STERIL, GONOSZ ÉS UNATKOZÓ INGYENÉLŐNEK ALKALMAT ADHAT, ilyen stupid cirkuszok folytatására és a csalásomnak a hivatalos szervekkel való zaklattatására.

2. Ezentúl messze elkerülöm a lehetőségét is annak, hogy velünk még olyasmi történhessen, ami az ilyen, irigyen - gonosz és irányítási mániában szenvedő személyeknek az érdeklődését felkeltheti, illetve lehetőséget adhat arra, hogy hasonló módon rágalmazhassanak és ilyen aljasságokat művelhessenek velünk, mind Nagy Attila Puli, Gerle Éva, Lelkes Villő és Galambos Adrienn.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.26. 14:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4220
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Máskülönben, szerte a világban elindult a háború az Isten és tudományos nagyképűségében és önzésében a sátáni esze által megvezetett emberiség nagy része között, amit én megjósoltam a tavasszal, az ide vonatkozó című videómban, amit meg lehet nézni a Youtube-on. Velünk viszont, nem lesz többet semmi baj. barátaimnak levelet fogok írni és küldeni a törléseket indokló további részletekkel.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO