ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.07.18. 03:56

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.09.24. 20:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
mégis csak az apjával és a Fidesszel játszik. (Én inkább attól félek az általa is produkált "nyelveken való karizmatikus" :lol: :lol: halandzsázásokról olvasva, hogy a Gazsi dupla vízöntő karmája miatt, tehát az ösztönös - tudattalan szabadulóművészi függetlenkedési késztetései miatt, ez nem így van.)

A pénzforrások utáni kutatásikat végző, interjúalany viszont, kétségkívül jó hiszemű szimatoló (Skorpió?), még akkor is, ha olyan naiv idealista (vallásos?), mint akik pl. az európára a migráció dögvészét rászabadító, Eu-s politikai vezéreket megválasztották.
Ti tudjátok, hogy milyen, illetve miből áll, az a bizonyos "Fidesz-ideológia", amit a Szent Ferenccel példálódzó naiva elítélendőként, az ördögtől valóként emleget? :o - Mert én nem... De nyitott vagyok minden felvilágosításra, értelmezésre...

“Ha Orbán Gáspár megtér, nem követheti édesapját”

Írta:Lendvai Péter -2018-07-257

Igét hirdetnek vagy politikai befolyást szereznek?

Orbán Gáspár (j) a Felházban. Forrás: Facebook

Interjú dr. Mihalik Angélával, akinek a lánya a Felház mozgalom tagja volt

Alcímek (címkék?):

Közvetlen Istentől jövő üzenetük van?
Ismerik-e Assisi Szent Ferenc megtérésének történetét?
Kúl-e a Kúl alapítvány?
Csütörtöki házi feladat: Házi Felház
Megtérnek a legnagyobb hazai cégcsoportok?
Hittérítő vagy utód?
Mit lehet tudni a Felházról, önnek milyen kapcsolata van vele?


Én sosem voltam tagja, nem is jártam ott. Annyit tudok róla, hogy 2016 tavaszán kezdődött ez a mozgalom, a lányom elkezdett oda járni.

Ő akkor mit csinált?

Egyetemista volt, járt egy gyülekezetbe, és onnan került át a Felházhoz. Egy páran elkezdtek oda járni. Én magam hívő keresztény ember vagyok, és persze kíváncsi voltam, hogy mi ez. Utánanéztem, és azt láttam, hogy megjelent a Facebookon ennek a Felháznak egy hirdetése, illetve egy szlogenje, amely így hangzott: Isten Magyarországot visszahódítja a fiatalokon keresztül.

És mi ezzel a baj?

Nekem már ez a mondat nem tetszett, mert ez nem biblikus. Magyarország sose volt Isten által meghódítva, így aztán visszahódítania sem kell. Számomra ez úgy, ahogy van kirekesztő, márpedig Isten nem kirekesztő. Persze tudtam azt is, hogy a gyülekezet egyik vezetője a miniszterelnök fia, a három alapító egyike. Nekem az is gondot okozott és okoz ma is, amikor azt mondják, egyes szám első személyben, hogy nekem Isten azt mondta…Ez ugyanis azt jelenti, hogy neki van egy extra plusz kijelentése Istentől, ami másnak nincsen meg a Bibliából…Ezt különben gnoszticizmusnak hívják, ami azt jelenti, hogy én valami különleges, felsőbbrendű tudással rendelkezem. És bár, mint mondom, nem tetszettek ezek a dolgok nekem, de nem szóltam semmit, csak figyeltem.

Mikre?

Például arra, hogy ha valaki megtér, keresztény lesz, az elfordul a bűneitől. Az ember persze nem lesz tökéletesen tiszta, de, ismétlem, elfordul legalább a nyilvánvaló bűneitől. Orbán Gáspárról tudtam, hogy az édesapja pénzéből él, joghallgató volt, evidens, hogy a szülei tartják el.

Mármint akkoriban.

Azt hiszem, most fejezte be az egyetemet. Nem tudom, hogy ön hallott-e Assisi Szent Ferenc megtéréséről. Az teljesen a Szentírás ellen van, hogy ha nem tiszta forrásból eredő pénzt használunk fel egy egyház alapítására. Amikor Júdás elárulta Jézust, és a harminc ezüstpénzt visszaadta, akkor a papok azt nem fogadták el, mert nem lehet a templomba bevinni a mocskos pénzt. És ez azóta sem változott, nem úgy van, hogy én például rabolok, és az egyháznak adom és akkor az megtisztul, nem, ez a pénz nem fog megtisztulni.

De honnan jön itt szóba egyáltalán nem tiszta pénz?


dr. Mihalik Angelika
FH
Mindjárt kiderül. Én hivatalos közbeszerzési tanácsadó és közbeszerzési szakértő voltam, a Fidesz vezette parlamentben dolgoztam, szóval pontosan tudom, hogy a korrupciónak milyen formái léteznek. Nem csak az a korrupció, hogy én adok magának pénzt, hanem más formái is vannak, különböző előnyök biztosítása például. És azt ugye tudhattuk, hogy részben ismeretlen forrásból származnak kormányzati emberek vagyonai, tehát a vagyonnak az eredete, amihez hozzá jutottak, nem ismert. Így az Orbán család vagyona sem tisztázott. Tudja, jogász vagyok, ezt csak azért mondom, hogy tisztában vagyok a jogszabályokkal. Így például azzal is, hogy a miniszterelnök és felesége, amióta elvégezték az egyetemet, látható, tudható, hogy mennyit kerestek, nyilvános adat, tekintettel arra, hogy Orbán Viktor folyamatosan parlamenti képviselő, a havi jövedelme jogszabályon alapul, utánkövethető, így tudjuk, hogy mennyi pénzük lehetne. Az tehát, amekkora vagyonnal rendelkeznek, egyszerűen nem jön ki abból a pénzből, amit hivatalosan kerestek.

És ha téved?

Jó, tegyük fel, hogy ebben a családban nincsenek nem tiszta pénzek. De azt látnia kell Orbán Gáspárnak, hogy milyen állapotban vannak például a szociális ellátó rendszerek Magyarországon. Nem az apja bűnét kérem rajta számon, Assisi Szent Ferenc nem köpködte le az apját, nem nevezte őt aljas disznónak, hanem levetkőzött meztelenre és azt mondta: elhatárolom magam az apám bűneitől és pénzétől. Szeretem az édesapámat, tartom is vele a kapcsolatot, de nem vállalok a bűnével közösséget. Ehhez nem kell a Bibliát ismerni, ezt hívják bűnvallásnak. Mindezt azért mondtam el, mert számomra egyértelmű volt, hogy ez a fiú nem tért meg. Ennek azóta sok egyéb bizonyítéka is van, de már az első pillanatban sem volt hiteles. Éppen ezért is gondoltam arra, hogy keresni kell a pénzt… Kérdeztem mindig a lányomat, hogy miként zajlik a Felházban egy esemény. Akkoriban a Rézkígyó kávézóba jártak, ami keresztények tulajdonában volt. Gondoltam, mint ilyenek adták oda annak a 30-40 fiatalnak, akik jártak ebbe a közösségbe. Ez tehát reálisnak tűnt számomra: harminc-negyven fiatalt beengedtek a keresztény tulajdonosok, ingyen. De aztán elkezdtek járni a Millenárisra. Akkor is csak egyetemisták voltak a résztvevők. Ez egyébként szintén nem tetszett nekem, mert kizárólag az egyetemistákat célozták meg, ami kirekesztő, márpedig Isten nem kirekesztő. Ez egyfajta elitizmus. De nem szóltam.

Hanem?

Csak kérdeztem a lányomat, hogy honnan van a pénz? Azt mondta, nem nagyon tudja, de szerinte összeadják. Nézze, ennyi egyetemista, mennyi pénzt tud összedobni? Az biztos, hogy nem lehet elég a Millenáris kifizetésére. Márpedig ha nem, akkor két eset van: vagy valahonnan kapnak még pénzt, hogy kifizethessék a bérleti díjat, vagy pedig ingyen kapják meg a létesítményt, az viszont nem korrekt, mert miért adnak egy közvagyont képező ingatlant ingyen oda egy újonnan kezdődő vallási mozgalomnak? De fogalmazhatok úgy is: ez korrupció. De még mindig nem szóltam semmit, többek között azért sem, mert nem akartam konfliktusba keveredni a lányommal. Akkoriban egyébként még nem voltak ezek a hókuszpókuszok, karizmatikus beütések, amelyek aztán később a Felház jellemzőivé váltak. A következő lépés azonban már egészen mellbe vágott: rendeztek egy nagy eseményt a Syma csarnokban, aminek a költségei már milliós nagyságrendet jelentettek. Kíváncsi voltam, honnan jön a pénz? És egyszer csak megjelent a Kúl Alapítvány, hogy annak a számlaszámára lehet utalni. Na, mondtam magamnak, megvagy. És rámentem a Kúl Alapítványra, hogy kiderítsem, mit is lehet róla tudni. Alapvetően mélyszegénységben élők, állami gondozottak támogatása a célja ennek az alapítványnak. De azt is megnéztem, melyek azok a cégek, amelyek anyagilag támogatják. A Google-t hívtam segítségül; megjelent a Hídépítő, a Hídtrans, tehát a Híd cégcsoport, mint főtámogató. Amit láttam, az egy 2015-ös adat volt, és őszintén meglepett, hisz miért támogat egy cégcsoport egy még nem is létező vallási közösséget? Közbeszerzési szakértőként ismertem ezeket a cégeket, és azt is tudtam, hogy mindegyik egy nagyobb cégcsoporthoz tartozik. Aztán rájöttem, hogy az egyik tulajdonosnak a lánya a Golgota gyülekezetbe jár, ami azt jelentette számomra, hogy megtaláltam a kapcsolatot Orbán Gáspárhoz.

Szerintem még ezzel sincs semmi baj…

Én csak annyit mondok, hogy a dolog innen kezdve még kevésbé tetszett nekem. Elkezdtem írkálni a Felház Facebook-oldalára. Azért is bátorodtam fel, mert a lányom ekkorra már hátat fordított a mozgalomnak.

És mire jutott a beírásokkal?

Egyrészt a kommunikációban visszaigazolva láttam az elitizmust és a kirekesztést. Igaz, csak halványan, de azért mégis egyértelműen. Voltaképpen a pénz nyomát kutattam, de a beírásaimmal csak annyit értem el, hogy Orbán Gáspár letiltott a Facebookjáról. Úgyhogy én azóta sem látom őt, de annyi – másokon keresztül – kiderült, hogy ugyanazokat a nézeteket vallja, mint az édesapja.

Ez, gondolom, természetes…

Igen, csak azért említem, mert róla elterjedt, hogy nem egészen úgy gondolkodik, mint az édesapja, és ez nem igaz.

A pénz nyomát kereste, nem a politikai nézeteket…

Igen, és ma már látható, hogy a Híd cégcsoporthoz becsatlakozott a Swietelsky, MVM Zrt., Strabag, Közgép, CIB Bank, T. Com. Ön szerint miért támogatnak építőipari, meg multinacionális cégek egy új vallási mozgalmat?

Hát én ezt nem tudom, bár ha így van, ahogy ön mondja, akkor ez emlékeztet engem a felcsúti fociakadémiára. Azt gondolom, hogy ahhoz nagyon szűklátókörűnek kell lenni, hogy ez ne legyen gyanús. A Kúl alapítványhoz érkeznek a pénzek. Ön biztos abban, hogy az alapítvány továbbküldi a Felháznak?

Persze. Ki is mondják, hogy így van. Nemrégiben volt két rendezvénye a Felháznak, ami összesen ötmillió forintba került, és kérték a támogatókat, hogy a Kúl számlaszámára küldjék a pénzeket. Azt szerintem ön is tudja, hogy az egyházak önkéntes felajánlásokból nem tudnak megélni. Hogy van az, hogy egy újonnan alakuló vallási mozgalmat, mert a Felház az, ekkora cégek támogatnak, miközben a Felháznak nincs egy szociális intézménye, iskolája, semmije nincs, csak nagy partikat rendeznek.

Amit mond, tehát hogy a Kúl támogatja a Felházat, az csak sejtés?

Mondtam önnek, hogy látható, olvasható, nyilvános adat. Nézze, nekem ez az egész nagyon nem tetszik, azért is követem folyamatosan nyomon, és most is, vállalom a nevem a nyilvánosság előtt.

De miért, mi a baja ezzel?

Veszélyesnek tartom az olyan mozgalmat, amelyek beszippantják a fiatalokat. Nem a politikai nézeteik, sokkal inkább a szellemiség miatt, a szektás jellegük okán. Számomra tavaly tavasszal bújt ki igazán a szög a zsákból, hogy mit akarnak csinálni. Akkor, amikor megjelent a Házi Felház mozgalom.

Házi Felház?

Igen, ez a neve. A Felház tagjai csütörtökönként összegyűltek Budapesten, általában a Millenárison, most már nagyobb helyekre mennek, mint például a Bálna. Egyszer aztán elhangzott: Isten azt mondta nekünk, menjük vidékre is. Ennek jegyében kezdték el szervezni, szintén csütörtökönként, a Házi Felház mozgalmakat. A döntés az lett, így fogalmaztak: innen kezdve Budapesten havonta egyszer találkozunk, a másik három alkalommal vigyétek el a tüzet a helyi gyülekezetekbe. Vagyis csütörtökönként csináljatok otthon Házi Felházakat.

Mi történik az ilyen összejöveteleken?

Zenélnek, énekelnek, kilencven százalékban zenélnek. Tíz százalék beszélgetés, meg imádkozás gyógyulásokért. Mint a karizmatikus mozgalmakban általában.

Megint azt kérdezem: mi ezzel a baj?

Hát ezek a varázslások nem túl hitelesek, de a zenének a szerepe a jelentős, afféle tudatmódosító hatása van. De igazában a dolog lényege, hogy azt szeretné elérni, hogy a helyi közösségek is átalakuljank Felház jellegűvé. Kiképzéseket is indítottak, három fős csoportokban, tizenkét hetes tanfolyamokkal. A szabályaik szerint ezek a háromfős csoportok vezethetnek Házi Felházat otthon. Senkinek nem kell otthagynia a gyülekezetét, ha például a baptistákhoz, vagy a Hit gyülekezetbe jár, maradjon csak ott, de csütörtökönként a Házi Felházé legyen a főszerep. Engem ez az egész a Sforza Italiára, vagy a polgári körökre emlékeztet. Ennek a másolása.

Ez sem tilos…

Nem, de nem is keresztényi. Ha ugyanis Orbán Gáspár tényleg megtért, akkor nem követheti az édesapja politikáját. Szeretheti természetesen őt, de ugyanakkor el is kell határolódnia, pont azért, mert úgy lenne keresztnyi, ha nem az ő pénzéből, vagy általa – esetleg a neve által – szerzett pénzből működtetem a vallási mozgalmamat. Hanem, mint például Assisi Szent Ferenc… Itt viszont épp azt látjuk, hogy Orbán Viktor kapcsolatrendszerén keresztül építik a közösséget.

Mi a célja ön szerint ennek az építkezésnek?

2011-ben megalkották az egyházi törvényt, amivel azt akarták elérni, hogy csak lehessen egyház, amit az országgyűlés, azaz a Fidesz engedélyez. Nyomon követtem annak idején a parlamenti vitát, Lázár Jánosnak volt egy nagyon érdekes mondata az egyik bizottsági ülésen. Azt mondta: elegünk van abból, hogy mindenféle egyházak próbálják a bolyongó lelkeket levadászni. Azt is hozzátette: ez a jelenség nem elfogadható, ez egy társadalmi probléma, amit meg kell oldani. Ha belegondol ebbe a mondatba, amelynek tartalma spirituális, és nem illik egy politikai vitához, azaz a bolyongó lelkek levadászása, akkor ön is rájön, hogy mi lehetett a Fidesz szándéka. Az, hogy ezeket a lelkeket ők vadásszák le. A nagy egyházakat sikerült is; a lényeges kérdésekben a Fidesz mellé álltak, még akkor is – például a menekült kérdésben -, ha az Krisztus elleni, ha a vallási tanítással éppen ellentétes, amit hirdet. Láttuk, hogy a nagy egyházak – egy-két „renitens” képviselőjétől eltekintve – mennyire nem biblikusan viselkedtek és viselkednek. De ott vannak a kis egyházak, gyülekezetek, ahova sokkal többen járnak. Őket is be kell szippantani, a Fidesz-féle ideológia szolgálójává tenni őket. Amiből az következik, hogy a nagy egyházakat megvették pénzért, státuszért, a kicsiket meg ezen az úton. Beszivárogva más gyülekezetekbe, bevinni közéjük a gondolatot. Pontosan azt teszik, mint, amit a pártokkal csináltak. Ezzel kapcsolatosan is írtam a Facebookon. Ha megnézi a politikai a palettát, mindenütt ott vannak. Érdekes, hogy azt tapasztalom: eredményesen működnek, mert értelmes, képzett embereket is képesek beszippantani. Hiába mondom nekik, miként lehetséges, hogy a te gyülekezeted éhezik, szinte egy vasa sincs, a Felház pedig, három fiatalember vezetésével nagy pénzekhez jut, nem lehet felnyitni a szemüket, vakon hisznek. És ma már Orbán Gáspár sem rejtőzködik, legutóbb már együtt ment az édesapjával Erdogan török elnök beiktatására.

Igen, erről Gábor György vallásfilozófus is beszélt a Független Hírügynökségnek; szerinte is egy ilyen szerepvállalás éppenséggel hiteltelenné teszi Orbán Gáspár meggyőződését.

Nekem az első pillanattól hiteltelen volt, mint ahogy ezt már említettem is magának.

Nem vádolható ön azzal, hogy Iványi Gábor mellett dolgozva kelti rossz hírét a Felháznak?

Egy hónapja dolgozom az Iványi Gábornál. Márpedig én a Felházról születése pillanatától állítom, hogy nem keresztény, veszélyes agymosás folyik ott. Veszélyes a fiatalokra, az egyházakra, szétveri a kisegyházakat.

Ön, ha jól tudom dolgozott a Fidesznek, nem ott vált Fidesz-ellenessé?

2010-13 között a parlament közbeszerzési főosztályvezetője voltam.

A Fidesz mellett?

Nem, az egész Parlamentnek, de a Fidesz frakciónak is dolgoztam. Jól is éreztem magam, egészen a Kossuth tér projektig nem volt semmi gondom. Arról mindenképpen meggyőződtem, hogy Kövér László egy abszolút tisztakezű ember. Ő nem korrupt politikus.

A Kossuth térnél mi történt?

Én abból kiszálltam. Mert keresztény ember vagyok. Az elején, egy darabig benne voltam, küzdöttem, de aztán kiszálltam. Éppen ezért nem is tudok bővebben beszélni róla.

Visszatérve a Felházra: azt tartják, és ez is szóba került már, hogy Orbán Gáspár nagyon más típusú karakter, mint az édesapja. Ön szerint ez tévedés?

Igen, az. Eleinte a Felházban ő nagyon a háttérben volt, alig-alig beszélt, inkább csak az emberek között járkált és imádkozott. Az utóbbi nyolc hónap hozott változást, most már a színpadon beszél. Kezdetben még azt hittem, hogy nem tudja pontosan mit is csinál, annak ellenére, hogy joghallgató volt, és nagyon intelligens. Hogy a vallás elvitte őt, így nem ismeri fel, mit is jelent az édesapja által felépített Nemzeti Együttműködés Rendszere. De nincs így. Tévedtem, amikor azt hittem, hogy ő jóhiszemű, csak használja őt a politika. De, amikor kiállt a színpadra, akkor jöttem rá, hogy benne is ott van az a drive, az a hajtóerő, ami Orbán Viktorban benne van, benne is megtalálható. Hatással van az emberekre, karizmatikus, kifejezetten jól beszél. Ő az örökös.

A Felházzal kapcsolatos posztok, a KUL alapítvány támogatói listája a következő linkeken vannak:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1204448632

http://kulalapitvany.hu/kategoria/tamogatok/

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1204448632 https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1204448632

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1204448632

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1204448632

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.25. 01:28 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.03.21. 16:42
Hozzászólások: 70
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Skorpió
Csatolom Orbán Gáspár születési képletét, amely feltételezett születési idő alapján van felállítva.


Csatolmányok:
O. Gáspár.jpg
O. Gáspár.jpg [ 38.33 KiB | Megtekintve 357 alkalommal. ]

_________________
"Jobb a világra egyáltalában meg se születni, mint benne alacsonyrendű, vak, ostoba, értelmetlen, zavaros életet élni, s a nagy igazságok tudásában nem részesülni."
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.25. 02:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.03.21. 16:42
Hozzászólások: 70
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Skorpió
Szilárd megkért, hogy az Orbán Gáspár képletelemzéséről írt, még befejezetlen dolgozatból tegyek fel néhány jellemző részletet ide.


Orbán Gáspár horoszkópértelemzése (a feltételezett születési időpontja alapján)
Főbb elemek:

•Bika Ascendens
•Rák Sárkányfarok a 3-as házban
•Vízöntő Lilith a 10-es házban
•A Vízöntőnek megfelelő Majom évében született, tehát dupla Vízöntő-karmás, sőt: triplán Vizöntő-karmés személyként született a világra, mivel az egymással együtt álló Vízöntő Napja, Merkúrja és Szaturnusza is mind csak negatív fényszöget kap!
•Nap, Merkúr, Szaturnusz együttállás a Vízöntőben, a 11-es házban (negatívan fényszögelve!)
•A Szűzben és a 6-os házban álló Jupiter negatívan fényszögeli ezt a bolygócsoportosulást
•Neptunusz, Uránusz, Vénusz, Mars együttállás a Bakban, a 10-es házban
•Ez a bolygócsoportosulás, amely szembenáll a Rák Sárkányfarokkal, sok fajta különleges képességre és tehetségre utal, mivel sok pozitív fényszöget kap a Holdtól és a Plútótól, valamint a Szűz Jupitertől.

Orbán Gáspár a jelenlegi magyar miniszterelnök, Orbán Viktor második gyermeke, egyetlen fia, ezért fiatal kora ellenére nagy figyelem irányul rá, a tettei, viselkedése nem kerüli el a magyar társadalom, egészen pontosan a sajtó és főként a liberális sajtó figyelmét. Az utóbbi hónapokban, években leginkább azért kerül reflektorfénybe, mert egy új keresztény mozgalom (Felház) térítőjeként tűnt fel. Azelőtt évekig futballozott, e sport iránti szeretetét minden bizonnyal apjától örökölte, aki maga is futballozott fiatalkorában, és miniszterelnökként is támogatásban részesíti ezt a sportágat. (Abban is bízva, hogy a széthúzásra hajlamos magyar népet össze tudja kovácsolni az egykori nagy futballsikerek feltámasztása.) Ezt olyannyira, hogy komoly – esetleg világhírű…- labdarúgó karrier várományosa volt, a legszigorúbb edzők szerint is. Aztán hirtelen abbahagyta a sportolást, az ő elmondása szerint egy sportbaleset miatt, ami nagyon megviselte őt, mert, ahogy ő fogalmazott, “a futball szerelmese” volt mindig – de úgy látszik, nem eléggé. (Azonban olyan híreket is hallani lehetett, hogy a focival való szakítás előtt Gáspár viselkedése egyre léhább volt, sokat hiányzott, nemtörődömmé vált, stb.) Még a futballkarrierrel való szakítás bejelentése előtt, valósággal “eltűnt” a szülők látóköréből. Egy keresztény segélyszervezettel önkéntesként Ugandába utazott, ahol gyerekeket tanított focizni. (Sajtóhírekben az szerepelt, hogy Ugandából a Terrorelhárítási Központ vitte haza Magyarországra, bár ezt később a Fidesz vezetősége határozottan cáfolta.)

Körülbelől ebben az időszakban hagyta ott a Fidelitast is, a Fidesz ifjúsági szervezetét, tehát ezen öntudati, vagyis, szellemi – spirituális pálfordulásokban gazdag periódusra tehető az is, hogy az ugyancsak sokat ígérő, az édesapától öröklött politikai karrierjével is leszámolt.

Gáspár azt mondja, itt, Ugandában, találkozott Jézussal, aki megbízta a Felház létrehozásával. Úgy nyilatkozott erről, hogy 22 éves koráig vallásos volt, de nem hívő, s csak azután “merült el az élet valódi értelmében, hogy találkozott Jézussal”. Gáspár arra buzdítja a fiatalokat, akiket a Felház rendezvényeire invitál, hogy "fogják az Istennek a tüzét és vigyék el az ország különböző részeibe, mert Isten ezt akarja és a Felházat is ezért hívta életre, hogy ez az ország az övé legyen". Saját bevallása szerint “bibliai csodák történnek a Felházakon” – azaz beteg emberek gyógyulnak meg, amikor imádkoznak értük vagy kézrátétellel gyógyítják őket. „Nem mondjuk arra, hogy meggyógyult, aki nem gyógyult meg. Nem szeretnénk kamut adni Isten nevében” – állítja Orbán Gáspár, aki szerint az sem gyengíti a hitüket, ha nem történik gyógyulás, de szeretnék, ha sokan szembesülnének csodákkal. A Felház mindenkit arra ösztönöz, hogy csodálatos gyógyulásokról számoljon be: a #kuldjengem hashtag beírásával a Facebookon látható számos történet, amelyben olvashatunk ezekről a “bibliai csodákról”. Több, az alábbihoz hasonló beszámolóval találkozhatunk:

Ma egy idősebb bácsival utaztam a villamoson, elmondása szerint fájt a lába, mert gerincsérve volt, nagyon sántított.
Elmondtam neki, hogy Jézus nagyon szereti őt, és most imádkozni fogok érte, és Jézus meggyógyítja.
Megengedte.
Miután befejeztem az imát, könnyes szemmel elmondta, hogy épp most vitte be a lányát a kórházba, akit műteni fognak szintén gerincsérvvel, és megkért, hogy érte is imádkozzam.
Megtörtént, a lányáért is imádkoztam.
Majd elmondta, hogy ő maga is keresztény, és szerinte egyre több hívő embernek kéne lennie az országban.
A Móricz Zsigmond körtéren leszálltunk a villamosról – elkezdett sétálni, és egyből megszólalt:
„MÁR NEM FÁJ A LÁBAM!”
JÉZUS KRISZTUS ÉL ÉS TEGNAP, MA ÉS MINDÖRÖKKÉ UGYANAZ AZ ISTEN!
Mennyei apukánk nem mondott le Magyarországról!!!A miniszterelnök megosztó személyisége miatt sokan támadják, megvetik, kinevetik őt. De Gáspár “csodás” viselkedése miatt az apa személyét is érik támadások. Sokan vannak, akik pedig szent áhítattal, valóságos prófétaként tekintenek rá.
Érdekes és tanulságos a kauzális asztrológia segítségével megvizsgálni ennek a fiatalembernek a születési képletét, hogy mélyebb bepillantást nyerhessünk abba, milyen mélytudattalan késztetések, meghatározódások azok, amelyek ebbe a váratlan irányba terelték ezt a fiút.

Orbán Gáspár képletét vizsgálva azonnal szembetűnik az, hogy két konstelláció kiemelten fontos szerephez jut a spirituális struktúrájában: a Vízöntő és a Bak, mivel a tíz bolygó és két karmapont közül 7 bolygó és egy karmapont ezekben a jegyekben tömörül. Mivel mindkét jegy uralkodó bolygója a törvényesség, felelősségtudat, a határok, a mérték, az arányosság, a kitartás, a következetesség, a figyelem és fegyelem, valamint az atyaság őselveit megtestesítő Szaturnusz, Orbán Gáspár életében ezek az elvek kiemelten fontos szerepet játszanak, akár úgy, hogy egyes esetekben pozitívan tudja ezeket megélni, akár úgy, hogy a tudattalanjában fordított képek léteznek az adott őselvekről, és az életfeladata ezeknek a visszaállítása az eredeti pozitív értelmük szerinti funkcióba.

A Vízöntő konstellációnak a Szaturnusz mellett az Uránusz is az uralkodója, a mindenek feletti, mindent irányító isteni intelligencia és igazság-tudat, az átvilágító, megtermékenyítő (tehát maszkulin természetű) szellemi (kauzális) világosság, az egyetemes törvényekkel való együttműködés (és a többi emberrel való, spirituális alapú együttműködés) őselve, a szabadság, az autonómia őselveit megtestesítő bolygó. Ez a konstelláció különösen kiemelt fontossággal bír, hiszen egyrészt a bolygók, amelyek ebben a jegyben állnak, hiába, illetve annak ellenére, hogy különösen fontosak, egytől egyig csak és csakis negatív fényszöget kapnak, ami azt jelenti, hogy az általuk megtestesített őserők diszfunkcionálisan működnek a Gáspár személyiségében. Illetve, hogy Gáspár a harmadik hatványon Vízöntő-karmás személy. Az egyik bolygó ezek közül – amely éppen a legfontosabb is – a Nap (a személyi öntudat, önérzékelés, önértékelés és a személyi helyzet- és szerepfelismerés bolygója). Vele együtt áll a szintén negatívan fényszögelt Merkúr (a lineáris, logikus, pragmatikus gondolkodás planétája) és a Vízöntőt és Bakot egyaránt uraló Szaturnusz!

E három bolygó együttállása (és negatív fényszögei) a Vízöntőben azt jelzik, hogy Gáspárnak a személyi öntudatát és gondolkodását a negatív vízöntői meghatározódások (függetlenség, öntörvényűség, kötelék-mentesség, iránytalanság, következetlenség, szellemi és morális csapongásra való hajlamok és hamis víziók, stb), vagyis: tévképzetek tartják fogva (zavaros, anarchikus elképzelések a szabadságról, az együttműködésről, a hirtelen jött, sokszor zseniális ötletek felhasználási módjáról), de a felelősségtudat, az önkorlátozási készség ill. hajlandóság, a határok ismerete és tisztelete is, mind olyan tartalmak, amelyeket negatívan vagy zavarosan, tehát afunkcionálisan él meg, amelyek ellen lázadozik (tudatosan vagy tudattalanul). Mindez önmagában is elég lenne ahhoz, hogy erősen negatív vízöntői magatartást jelöljön, de az ő esetében még két fontos tényező is ezt erősíti. Az egyik az, hogy az ázsiai asztrológia szerint a Vízöntőnek megfelelő Majom évében született (ez tehát erős mélytudattalan negatív vízöntői meghatározódásokat, Vízöntő karmát jelez), valamint az, hogy a tudattalan legmélyebb, legsötétebb, ezért legkiismerhetetlenebb pontját jelölő Lilith is, tehát a legveszélyesebb, mivel a legrejtélyesebb, azaz a legkiismerhetetlenebb negatív késztetéseket jelölő karmapont ugyanebben a jegyben található.

Vagyis, a karmikus késztetései és a nyers képességeinek egy nagy része szerint is, Gáspár egy született – és megveszekedett – anarchista, de, szerencséjére, és az ország szerencséjére…, az a különleges szellemi – erkölcsi nevelés, amiben részesült, valamint az édesapja és az egész családja – hatalmon belüli! – társadalmi pozíciója, vagyis a társadalmi-családi helyzete által is meghatározott, emberi öntudata lehetetlenné teszi, hogy a különleges képességeit és szellemi potencialitását közönséges anarchistaként nyilvánítsa és élje meg.

Gáspár életének egyik legnagyobb és legfontosabb feladata tehát az, hogy a megvilágosodásoktól és a spirituális-szellemi káprázatoktól, kábulatoktól és tévelygési késztetésektől megtisztítsa a tudatát és ennek a segítségével a mélytudattalanját, ezektől a nagyon erős negatív vízöntői meghatározódásoktól. Vagyis az, hogy az úgymond veleszületetten zavaros, fordított ideákat visszaállítsa eredeti értelmükbe.

Gáspár Szűz Jupitere (az értékítélet, értéktudat bolygója) a 6-os házból negatívan fényszögeli a Vízöntő Napot, és viszont: a Naptól a gyakorlati életkörben: a munka, a kultúra és a kultusz horoszkópházában álló Jupiter is negativ fényszöget kap, ami szintén azt jelzi, hogy nem tudja helyesen értékelni magát, hogy tehát folyton alul- vagy fölülértékeli önmagát (Pl. a világhírű miniszterelnök-édesapjához képest, vagy annak a magas rangú és ugyancsak hires teológus barátaihoz képest, mint amilyen Tőkés László, vagy Böjte Csaba, vagy az Orbán-kormány korábbi emberi erőforrások minisztere!) , nem ismeri a saját valós értékeit. A “nyelveken beszélő” (halandzsázó), kézrátétellel gyógyító személyként való tetszelgés ennek a hamisan nagyra duzzasztott önképnek (Egonak) az egyik megjelenési formája. És ezt annak ellenére, hogy, mint minden személyiség-zavaros bioenergiás kuruzsló, ő is, a csoda-gyógyítás képességét “szerényen” Jézusra hárítja: tőle függ, hogy mikor sikerül meggyógyulnia valakinek. Ez egyrészt hamis, jupiteri szerénykedés (álszerénykedés…), alázatoskodás, ájtatoskodás, másrészt a felelősséget is elhárítja vele magáról (a Nappal együttálló Szaturnusz is negatív fényszöget kap a Jupitertől), ugyanúgy egyébként, ahogyan teszik ezt a szélhámos un. bioenergiások.

A lineáris, pragmatikus gondolkodás bolygója, a Merkúr is részt vesz ebben az együttállásban, és ez azt is jelzi, hogy a gondolkodása teljesen alárendelődik negatív vízöntői öntudatának, önérzékelésének, a Jupiterrel képezett negatív fényszög pedig azt, hogy erőfeszítésekbe kerülne neki a gondolkodását felszabadítani a negatív vízöntői meghatározódásai (anarchiába forduló szabadságvágy, felelősségkerülés, személyi együttműködési nehézségek) alól, és egy egyetemes, a megváltást a középpontba helyező értékrend szolgálatába állítani.

Az értéktudat bolygója, a Jupiter, ugyanakkor pozitívan fényszögeli a Bakban álló bolygócsoportosulást: a Neptunusz-Uránusz-Vénusz-Mars együttállást, és ez többek között sok veleszületett pozitív tulajdonságot, képességet is jelez. A Jupiter-Uránusz szextil megnyerő, nagyvonalú, eredeti személyiséget jelez, aki könnyen szimpátiát kelt és magával ragad másokat, szeret és tud is vezető pozíciót betölteni. A Jupiter-Neptunusz pozitív fényszög azt jelzi, hogy fogékony a misztikus és metafizikai élményekre (és – ha pozitívan sikerül megélnie a jupiteri őserőt, vagyis biztos értéktudattal rendelkezik, akkor – képes a misztikus fantazmagóriák és a valódi metafizikai információk között különbséget tenni), és azt is, hogy áldozatkész, erős hitű, erős empátiás készséggel rendelkező ember. A Jupiter-Vénusz fényszög olyan személyt jelez, aki a társaság kedvence lehet, mert kiegyensúlyozott és finom természetű, fejlett morális és esztétikai érzékkel is rendelkezik, illetve: rendelkezne, amennyiben ezt nem sodorná el és nem nyomná el a rendkívüliségeket vadászó elemi Vízöntői késztetése. Míg a Mars és a Jupiter harmonikus fényszöge könnyen lelkesedő, tettrekész, céltudatos, életerős személyiséget jelez. Ezek viszont az ugandai negatív pálfordulása után alárendelődtek a Rendkívüli kiválasztotti szerepkörben való tetszelgési késztetéseinek.

Mindezen jó tulajdonságai tehát megtévesztőek lehetnek az őt körülvevő emberek számára, és önmaga számára is, mert könnyen elfedhetik azokat a személyiségi problémákat, amelyeken dolgoznia kellene (ingatag önérzet, az ennek alávetett csapongó gondolkodásmód, ötletezés, felelőtlenkedés, a misztikum és a realitás összemosása, stb) és amelyek által mindezen jó tulajdonságok rossz célt szolgálhatnak, és szolgálnak is addig, amíg a karmikus meghatározódásaival szembe nem tud nézni, és nem kezd el ezeknek a feloldásán munkálkodni. A horoszkópból kiovasható pozitív tulajdonságok ugyanis, a közhiedelemmel ellentétben, nem arra valók, hogy általuk mindenek fölé emelkedve, “megússzuk” az életet, hogy kikerüljük a gyakorlati nehézségeket, hogy a tehetségeket a végletekig kizsigerelve magasra emelkedjünk a társadalom hamis értékrendje szerint, és különlegesnek képzeljük magunkat, olyan “kiválasztott” személynek, akire nem vonatkoznak ugyanazok a törvények, mint másokra. A harmonikus fényszögek által jelzett jó tulajdonságok rendeltetése az, hogy segítsenek feloldani a karmikus tévképzeteket, legyőzni a karmaoldás során jelentkező nehézségeket, elősegíteni a spirituális fejlődést.

A fent taglalt pozitív tulajdonságok, képességek tehát nagyban függnek attól, hogy Gáspárnak mennyire sikerül olyan értékrendet kialakítani magában, amelyhez igazítva az életvízióját, a megváltását képes szolgálni. A Jupiter ugyanis az az őserő, amely a többi őserő morális irányát is megadja, hozzásegít a többi bolygó által megtestesített őserővel való harmonizációhoz. Gáspár esetében a Jupiter a Szűzben áll, amelyik jegyhez a rendeltetés-értelmezés, a rendeltetéstudat, a kultikus életforma, az élet igazi értelmének a megismerése kapcsolódik. (A duplázódás itt is megfigyelhető, csakúgy, mint a Bak és a Vízöntő bolygók esetében, ugyanis a Jupiter nem csak a Szűzben, hanem a Szűznek megfelelő, ilyen jellegű gyakorlati életfeladatokat jelölő 6-os házban található.) Ez a bolygóállás tehát azt jelzi, hogy Gáspárnak a helyes értékrend kialakításához arra van szüksége, hogy tisztában legyen az élet rendeltetésével, ez pedig nem más, mint az, hogy a karmikus tévképzeteink feloldásáért és a visszás képzeteinknak a kijavításáért születtünk meg. Azért, hogy helyreállítsuk a velünk hozott sérült isteni ideákat, és azokat pozitívakká – normálisakká – átalakítva, a saját megváltásunkkal hozzájáruljunk az egyetemes megváltódáshoz. Ennek a felismerésével, megértésével lesz képes igazából működtetni a Jupiter harmonikus fényszögei által jelzett pozitív tulajdonságokat és képességeket, és ez tudja őt hozzásegíteni ahhoz is, hogy a negatív fényszögek által jelzett tévképzeteket, hibásan működő mechanizmusokat pozitívakká alakítsa.

A Jupiterhez (és az általa uralt Nyilas jegyéhez) tartozik az istenhit, a vallás, a hit kérdése is, és a jupiteri őserővel való harmonizáció segítene tisztán látni Gáspárnak ezen, a számára oly fontos területen is. A külső istenképbe, a rajtunk kívül- és felülálló, tehát a tőlünk, a mi tapasztalataink következtében létrehozható, pozitív átalakulásunktól függetlenül megvalósuló, megváltóba – megváltásba vetett hit teljesen téves, és annak a követése tévútra vezet. Azt hinnni és képzeli, hogy létezik valaki vagy valami, aki a saját megváltásunkon való munkálkodás felelősségét, ennek a terhét leveszi a vállunkról, hamis szabadságot ad, hamis mennyországgal kecsegtet (a negatív jupiteri-nyilasi személyek hajlamosak rossz helyen keresni a mennyországot). Gáspár gyakorlati tapasztalatokat nélkülöző, eksztatikus, hirtelen “megvilágosodása” nem hogy közelebb vinné őt és az őt követőket a világossághoz és az isteni igazsághoz, a megváltódáshoz, hanem egyre eltávolítja, mert hamis, meghatóan érzelgős, rózsaszínű mennyországképet fest. Negatív Vízöntőként hamis fényt, hamis információt áramoltat és közvetít, nem az isteni Logoszt. Pl. a gyógyítással kapcsolatban azt a felelősségkerülő, évszázadok óta az emberekbe rögzült hitet erősíti, hogy a gyógyulás külső eszközökkel elérhető és nem pozitív belső átalakulással, öntudat- és mentalitás-változtatással. Ez a negatívan működő Szűz Jupiterje által jelzett tévképzeteinek egyik legpregnánsabb megjelenési formája. Hiszen, aki nincs tisztában az élet rendeltetésével, a szellemi világ függőségi viszonyával az anyaggal, az anyag tükrözési képességével szemben, az nem a szellem irányából keresi a gyógyulást, hanem külső eszközök, trükkök segítségével. Ismerjük mindannyian az orvostudomány praktikáit, amellyel az anyagban matatva akarja “kijavítani”, amit (szerinte) a természet elrontott, vagy ami “véletlenül” elromlott.

De nem csak ezek a hibás gyógyítási módszerek tartoznak ide (a Szűz és a 6. ház szellemiségéhez), hanem az összes többi, amellyel a felelősséget másra toljuk. Az, hogy meggyógyulhatunk “isteni kegyelem által”, kézrátétellel, úgy, hogy egyfajta médiumként Jézus gyógyerejét közvetíti valaki, elképesztő misztikus fantazmagória. Sőt: ordenáré szélhámosság! Megértés, igazi fénnyel való átvilágítás nélkül nem beszélhetünk gyógyulásról. A fizikai szinten jelentkező betegség okait a szellemben kell keresnünk, tehát megvizsgálnunk, hogy milyen téves ideák vezérlik az életünket, amely hibás vezérlésnek a következményei és jelei a betegség-tünetek. A karmapontok illetve a bolygók közötti negatív fényszögek jelzik ezeket az öntudatlan, velünk született fordított ideákat, tévképzeteket, fordított valóság-értelmezési késztetéseket, amelyeket ha nem ismerünk, ha nem világítunk át, és nem törekszünk azoknak a helyesre - pozitívakká változtatására, akkor előbb-utóbb a fizikai szinten fogunk jelzéseket kapni, betegség vagy baleset vagy súlyos anyagi veszteségek formájában. Az ilyen betegségek, balesetek, nehéz élethelyzetek mind azért fordulnak elő, hogy a szellemi zavarokra figyelmeztessenek, azért, hogy végre elkezdjünk a karmánk feloldásán munkálkodni. Anélkül gyógyítani tehát, hogy az illető személyt hozzásegítenénk a belső, karmikus sötétségével, zavaraival és zavarodottságával való szembesüléshez, az valójában antikrisztusi (vagyis megváltásellenes) tett – hiszen így a betegség nem töltheti be eredeti, jelző funkcióját, és a beteg sem jut közelebb a krisztusi állapot eléréséhez.

_________________
"Jobb a világra egyáltalában meg se születni, mint benne alacsonyrendű, vak, ostoba, értelmetlen, zavaros életet élni, s a nagy igazságok tudásában nem részesülni."


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.25. 14:13 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Vagyis, éppen arra (is) jó az asztrológia, hogy az olyan "nemzeti" tévhitektől és rossz indulatú gyanakvásoktól és gyanúsításoktól, amivel a liberális média és a baloldali szimatolók általában kísérik a sikeres miniszterelnök fiának az életútját és tetteit, megszabaduljunk és elvessük, ne hagyjuk, hogy a valóság-látásunkat megzavarja, sem a felületes szimpátia, sem az ostoba feltételezgetés.: Az Orbán Gáspár esetében ugyanis éppen, hogy a fordítottja igaz mindannak, amit rosszindulatúan feltételeznek vele kapcsolatosan a liberálisok és szocialista - kommunisták, vagy a fidesz szimpatizánsok között és esetleg még a párt berkein belül is létező, esetleges kételkedők és szkeptikusok. Ti., hogy a dolog éppen, hogy fordítva áll, mint ahogyan a sok kívülálló feltételezi, hogy az "apuka" tologatná a bugyuta fiacskáját olyan misztikus nemzeti összefogást megcélzó tevékenységekbe, amelyek nem csak politika-, hanem spirituális szinteken is arra lennének hivatva, hogy a nemzeti egységet - amit a magyar liberálisok és a komcsik, sajátos módon, valamiért a legjobban utálnak a világon (Pl. a románoknál ez majdhogynem teljesen fordítva van: komcsi - szocik, vagyis a PDS tagjai, még nacionalistábbak a jobb oldaliaknál is!) - létrehozza.

Ahogy Annamária is írja: inkább, hogy arról van szó, hogy egyszerűen nincs amit tegyenek és csináljanak mást a szerencsétlen, maximálisan józan életű és racionális kiegyensúlyozottságra - harmóniára törekvő szülők, akiket amúgy is folyton támad a liberális magyar sajtó mellett még a velejéig korrupt Eu-s vezetés is, mint azt, hogy, amennyire a jóérzés és a vállalhatóság határa azt csak lehetővé teszi, engedjenek a számukra teljességgel kezelhetetlennek és megfejthetetlen szelleműnek bizonyuló fiúk eme hóbortjainak, "bolondozásának", lehetőleg anélkül, hogy a kiemelten anarchista késztetéseket rejtő természete miatt, teljesen el kellene határolódniuk tőle és a hóbortos cselekedeteitől, mondván, hogy felnőtt lévén, azt csinál amit jónak lát, gondol, vagy érez (Pl. az alapján is vezetheti az életét, hogy Jézushoz közvetlen és személyes kapcsolat fűzi, olyannyira, hogy az, általa gyógyítgatja a pestieket alkalomadtán. :lol: ).

Szerintem Orbán Viktor, nem csak az elképesztő Brüsszeli aljaskodások miatt őszült meg nagy- hirtelen, hanem attól is, hogy nem tudja hova tenni az általuk bizonyára különös gonddal nevelt, és persze, hogy szeretett, tehetséges fiukat, ezekkel a jellegzetesen Vízöntői alürjeivel és elképesztő pálfordulásaival (Pl. , hogy Gáspár Kilépett a Fidelitászból), tehát az ő országvezető és atyai képességeit és felfogóképességét messze meghaladó misztikus állításaival, amelyek egy részéről legalább is, bizonyára ő is gyanítja valahol, hogy szemtelen szélhámosságok...

Ti mit szóltok hozza? - Persze, a sorsképletét véve alapul, nem (csak) a róla szóló sajtó-híreket, tele-házas és keve - házas, bocsánat: fele-házas élménybeszámolókat!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.27. 16:16 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 306
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Elkezdtem én is utána olvasni a témának. Roviden írok, mert bár kezd összeállni a kép, nem szeretnék elhamarkodott lenni.
Úgy látom, hogy valóban Gáspár függetlenségi törekvéseit láthatjuk, túlpörgetve.
A Fél ház pénzügyi forrásainak eredetét kiderítő Átlátszó, a 24.hu, a HVG leírták, hogy sem állami támogatást, sem eu-s támogatást nem kapott a szervezet/ szekta. Azaz nem a politikus apa segítségével hozta létre Gáspár azt, amit létrehozott, hanem ezek szerint tőle függetlenül.

Az, hogy apja magával vitte az újra választott elnök beiktatására törökhonba, én nevelő célzatú stratégiai lépésnek tartom.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.28. 00:35 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 306
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Orbán Gáspár karmikus (irracionális) függetlenség- és szabadságvágya egészen biztos, hogy sok fejtörést okoz a szüleinek. És nemcsak nekik. Minden keretet felrobbant.
A Vízöntő karmájának megfelelő, mindentől való, ösztönös függetlenségi - kötelékmentességi késztetéseitől hajtva, ügyesen kibújt a szülői figyelem és felülvigyázat köréből (Hiszen még egyetemista volt, tehát minimum gazdaságilag függő viszonyban állt velük) és liberális - vallásos önkéntesként elutazott Ugandába. Hiszen, egy Rák karmás ember önmagától nehezen tudja értékelni a stabil otthon és a biztonságos család fontosságát, amennyiben éppen nem a Rák karmának megfelelő másik végletét: az otthon ragadást és beteges család-függést, a szülőktől való függőséget éli meg. (Ez utóbbi is bekövetkezhet viszont, ha nem keres és nem foglal el a végzettségének megfelelő munkahelyet és nem indul el az igazi: az anyagi önállósulás útján.)
Ugandában megszabadult a hagyományos - intézményes vallási formáktól is, és hazájába - otthonába visszatérve, alapított egy olyan vallásos szervezetet, ami semmilyen hagyományos típusba nem sorolható be. A Baknak megfelelő 10-es házban álló Lilithje jelzi, hogy a társadalmi szervezetekkel, intézményekkel és főleg azok irányító tagjaival kapcsolatban zavaros elképzelései vannak, de legalábbis tőlük mindenképp függetlenedni akar. Sőt a sikeres csoportosulása, Vízöntői közösség-építő tevékenysége sikerei következtében megnövekedett közönségét (csoda-váró, misztikus fogyasztóit...) is arra biztatja, hogy alapítsanak ők is, mindenféle független, úgymond házi felházakat, saját elképzelésből és saját szakállra.
Noha, ezeken a rendezvényeken Orbán Gáspár próféta szerepben, csoda-gyógyítóként vesz részt, mégsem vallja magát prófétának, hanem csak azt, hogy Jézus rajta keresztül üzen és cselekszik (Mint Mohamed esetében). Hát mi ez, ha nem prófétálás? Ez a kiválasztottsági szerepkör (Az abban való tetszelgés) már a Vízóntői liberális egyenlősdiskedés ellenkező véglete, amivel a Baknak megfelelő 10-es horoszkópház földi életterületéhez tartozó laikus egyházközösségi vezetők felháborodását, és finom tiltakozását, neheztelését váltotta ki.
A miniszterelnök jó Skorpió szimattal úgy gondolhatta, hogy jó lesz egy iszlám hagyományokon alapuló szertartásos ország-elnöki beiktatási ceremóniára vinni a "gyereket", aki addig elé, politikailag (a Rák Sárkányfarkanák megfelelően!) eléggé infantilisen, a közösségi érdekek és az emberek személyi felelősségvállalási szükségével ellentétesen viselkedik. Hiszen az iszlám ideológiai hódító inváziójával szemben nem lehet úgy védekezni, hogy gyengítjük a létező, hagyományos keresztény egyházakat, hogy híveket szippantunk el azoktól. Magyarán: nincs szükség Magyarországon még egy hitgyülekezetre!
Ennek a finom apai irányításnak azonban valóban lejárt az ideje. Kívülállóként nem tudom megítélni, hol tart a kapcsolatuk, de úgy gondolom, hogy végzett jogászként Gáspár már felnőttnek tekinthető minden szempontból és ennek az apai - szülői irányításnak akkor lehet csak értelme, ha apa és fia képessé válnak átminősíteni a kapcsolatukat és egyeztetni a vallási és világ-nézeteiket.. Ehhez azonban Gáspárnak tudatosan kellene törekednie a karmikus, mindentől való függetlenedési - anarchista - ösztöneinek a pozitív Szaturnuszi átalakítására, a felelős szabadságnak a közössége szolgálatába állítására, az illúziók és őrült elméletek helyett, a valódi megváltó - metafizikai! -információknak a rombolás-mentes, tradicionális dogma-nyomása alóli kiszabadításara, úgy, hogy azért ne tőrje fel az adott alapokat. A vallásos szerveződéseinek a konjunkturális sikerek fognak maradni, azaz múlandóak lesznek, amíg nem tanulja meg, és nem tudja az egész gondolatvilágát az Egyetemes Törvényeknek megfelelően működtetni.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.28. 09:58 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 306
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Elég tömören irtam az előbbi bejegyzést tegnap este, ezért ha valami nem érthető, kérlek szoljatok. Az infatilis szót pedig nem lenéző ertelemben használtam, hanem arra igyekeztem utalni, hogy a karmafeloldassal szemben Gáspár az átlagosnál is felelőtlenebbul és lázadóan viselkedik, a szigorú apai nevelés pedig úgymond óriási szerencse a számára.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.28. 10:37 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 306
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Gáspárnak már csak azért is szüksége van a szabályok és törvények ismeretére, mert a hatványozott Vizonto zavarai, és a negativan fényszogelt Vizonto Napja a Merkur bolygóval együttállva a sorsképleteben azt jelzi, hogy a személyiségéből veleszületetten hiányzik a tolerancia mások megváltodasi másságával szemben. Önkéntelenül nem tudja elfogadni, hogy az embereknek az általános emberi életfeladatokon felül eltérő és egyedi életfeladataik vannak, amit mindenkinek saját magának személyesen kell feldolgoznia, megmunkalnia, átalakítania. Nem érzékeli, mert nincs ehhez képessége, hogy az Egyetemes Törvények emberek általi működését és érvényesülését elfogadja, lázad az Egyetemes Törvények szerinti logika ellen. A gyülekezete tagjaira való ráolvasás is ebből a késztetésből ered, kívülről akarja kiirtani az emberi karmát és megreformálni a teremtői, megvaltodasi logikát, éppen azokat a cselekedeket próbálva utánozni - gyógyítást, "csodatételt" - ami Jézus tettei közül a legkevésbé volt üdvös, és amiért neki is állítólag idő előtt kellett meghalnia (amiért például a több napos halottat feltámasztotta és így az Egyetemes Törvényeket önkényesen figyelmen kívül hagyta).

Szigorú apai nevelés hiányában rettentő kegyetlen ember is válhatott volna belőle, hiszen a férfias, a tüzesseget, határozottságot, spontán, nyers teremtő erőt megtestesítő Mars bolygó is a 10-es házban látható a képleteben a Vizonto Lilithez közel. Gáspár, határozott, apai fegyelmezes és sportolás nélkül gyáva, rejtetten haragvo, pipogya alakka vagy akár brutális támadó személyiségge is válhatott volna.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.29. 12:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára,

nagyon helyesek a meglátásaid! Én is ide szerettem volna kilyukadni, hogy legalább a magunk számára tiszta legyen: Messzemenően nincs és nem lehet szó az ő hagyomány-ellenes, és persze: erőltetetten misztikus, vallásos tévelygései kapcsán arról, hogy még az ő esetében is egy "újabb", nagy méretű, de sunyi, Orbán Viktoros és Fideszes manipulációról lenne szó, hogy apuka és fia össze fogtak átverni az egész országot és egy fideszes vallással is egyszerűsíteni, nemzeti - egységesíteni azt, mint ahogy a liberális média és az elfogult szemtanúk azt hallucináljak. Sőt: egy meglehetősen szerencsétlen "karmikus" helyzetről van szó, amit asztrológia nélkül, nem, hogy nem kehet érteni, de mindenféle fantazmagórikus értelmezést lehet annak adni.

Azok számára, akik el szeretnének a téma spirituális vetületébe valamelyest mélyedni, ajánlom az Egyetemes Törvények fejezetében a Karma törvényét, amit most írtam át. Illetve, annak is a végét első sorban (Végkövetkeztetések) ahol a Szaturnuszi szellemiség és a karma, illetve a megváltódási - boldogulási lehetőségek (mágikus, de nem csodálatos, hanem azon belül is logikus) összefüggéseit ismertetem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO