ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.05.20. 23:27

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.07.08. 22:29 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 814
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Töröld le végre a gusztustalan szenny-blogjaidat, amiket a Szilárd és az én nevemre hoztál létre és optimalizáltál (!), és keress rendes munkát, ne a mi tönkretételünkből akarj megélni! A rajtunk keresett pénzből újíttattad fel a konyhádat, abból veszel új ruhákat magadnak, abból veszed a finom kajákat, gyümölcsöket, az én gyerekemtől meg még a gyest is elvettetted, és Szilárdot mobbingolva mocskolod, hogy ne kapjon rendeléseket és ne legyen, amiből ételt vegyünk! TÖRÖLD LE A KAMU-ÜGYNEK KREÁLT, RÓLUNK KITALÁLT RÁGALMAIDAT! Undorító, hogy azt hazudod az olvasóidnak, hogy bárki érdekeit is képviselnéd közben hazudsz nekik mindenféléről, kamu-ügyeket gyártasz, családokat teszel tönkre csakhogy a védekezőket a zaklatóidnak állíthasd be és feminista-harcosnak hazudva magad pénzt markolj fel! Az egész blogod a bűnbak vadászatra volt kiélezve, csak azt vártad, hogy legyen valaki, aki védekezni is fog a lejáratások és rágalmak ellen! Mennyi pénzt csaltál össze magadnak ezzel a bűnbak vadászattal, mint a bántalmazott nők képviselője???
Hogy nem szégyellsz az új cipőiddel, ruháiddal, felújított konyháddal, utazásaiddal dicsekedni, miközben a mi gyerekeink szájától vetted el az ételt, te rafinált csaló gazember! Neked tényleg vagy elborult már rég az agyad vagy pedig egy kegyetlen, velejéig romlott gazember vagy! Add vissza a pénzünket, amitől megfosztottál minket, hónapok óta szegényítesz minket, annak érdekében, hogy te a bűnbak levadászó cirkusz közben még többet markolj fel!


Gerle Éva, te gazember, ne írkálj Anna néven a petíciónkra (mindenki rajtad röhög...) se a youtube videóinkhoz ne írogass olyan pofátlan mocskos hazugságokat, hogy a torzszülött állatokkal, vaddisznókkal meredeken infantilis, mobbingoló, másfelől aljas rágalmakat, hitelrontásokat, bődületes hazugságokat tartalmazó szennyblogjaid Szilárd valódi munkásságát mutatják be! Istenem, hogy nem veszed észre magad, milyen átlátszóan és pofátlanul hazudsz! Egyedül te állítod, hogy azoknak köze van a valósághoz, és a birkák, akik fizetnek neked, mert azt inszinuálod nekik, hogy feminista érdekvédelmi harcos vagy!

Le nem merd írni még egyszer sehova, hogy mi "álljunk le" te dilinyós, mert 1. te tőlünk nem kérhetsz semmit, mert nem vagyunk olyan viszonyban, hogy neked szívességet tegyünk, nem is voltunk soha, 2. ha ez parancs, hát olyan helyzetben sem vagy, hogy nekünk parancsolgass, nem is voltál, nem is leszel SOHA. Tehát két választásod van, vagy soha nem szállunk le rólad, és nem hagyunk békén (és ilyet a bíróság sem fog "ítélni") vagy alkut kötünk: leszedsz mindent, amit ellenünk gyártottál és mi is leszedünk. Ez az egy lehetőséged van, ha végre be akarod ezt fejezni, ha meg unnád végre, hogy hős áldozati szerepben tetszelegj a tátott szájú szimpatinzánsaid előtt! Persze azért tetszelegsz ebben a szerepben, hogy pénzt csalj ki másoktól önsajnáltatva, ránk hivatkozva, mint zaklatóidra, miközben persze te támadtál ránk, te hirdettél háborút, te hirdetted meg, hogy "meg állítasz minket az asztrologizálásban". Közben az asztrológia téged nem is érdekel... gyereknevelés szempontjából meg te vagy az idomár...Ne is folytassuk tovább, mert végül nemhogy semmi nem állta meg a helyét, amivel minket vádoltál, de mind rólad derült ki aztán!!!

Ugyanabban a hozzászólásban leírni, hogy azok a gusztustalan, mindenki számára egyértelműen mobbingoló, durván és hatékonyan hitelrontó szennyblogok szerinted a Szilárd "valódi munkásságát" mutatják be (ellenben a saját honlapjaival, ahol a tanulmányai vannak, vagy pl. a Wikipédia szócikkel, amit Pataki Márta művelődéstörténész hozott létre) és aztán kijelenteni, hogy a Wikipédiából való törlési kísérlethez semmi közöd. Istenem, de átlátszó vagy. Hát, ki másnak lenne érdeke, a Kozma Szilárdról szóló Wikipédiás szócikket eltüntettni, hanem annak, aki szerint azok az infantilis kegyetlenséggel készült blogok egyedülállóan és messzemenően magas szinten képviselik az igazságot Kozma Szilárd munkásságról… És itt van az idővonaladon, ahogy az ismerőseid le is buktattak: mert ilyeneket írnak a megosztásodra (amely szerint a Szilárdról szócikk törlésre van előkészítve) "Mit kapsz te ezért, Éva" illetve Bodi Lacitól, hogy "Jöhet a következő lépés"! Hát nem mond, hogy nem te voltál, az aljas, beteglelkű cinkosaiddal! Bodi Lacival és Lelkes Villővel, hát, ők tetszikelik a szennyblogokat is a csakazolvassán is használt wordpress-profiljaikkal (blaci2000 és tavasztunder). Bizony te másztál bele a Wikipédiába is és te készítetted a szennyblogokat is.


És ugyan miért hinnéd, hogy azok a kretén szennyblogok mutatnák be a Szilárd "valódi munkásságát" te istenkomlpexusos agybeteg? Ezt még te sem gondolod olyan komolyan, nem vagy annyira hülye, csak tudod, hogy a bunkók viszont beveszik ezt, és szükséged van arra, hogy félelmünkben vagy a lábaid elé heverjünk és akkor leveszed a blogokat, vagy járjunk a nyakadra és hülyíthesd a tátott-szájúakat, hogy „jajj, minek van Gerle Éva kitéve”, „jajj, zaklatják”, s te írod „igen, engem bántanak,rágalmaznak, pedig én őket soha, semmivel” jajj….
A frász akar téged bántani, minket te egyáltalán nem érdekelsz, tőlünk a római pápa is lehetsz, vagy annak a szeretője – abszolút nem izgatsz minket, töröld le végre a gusztustalan szenny-blogjaidat, amiket a Szilárd és az én nevemre hoztál létre és optimalizáltál (!), és keress rendes munkát, ne a mi tönkretételünkből akarj megélni! A rajtunk keresett pénzből újíttattad fel a konyhádat, abból veszel új ruhákat magadnak, abból veszed a finom kajákat, gyümölcsöket, az én gyerekemtől meg még a gyest is elvettetted, és Szilárdot mobbingolva mocskolod, hogy ne kapjon rendeléseket és ne legyen, amiből ételt vegyünk! TÖRÖLD LE A KAMU-ÜGYNEK KREÁLT, RÓLUNK KITALÁLT RÁGALMAIDAT! Undorító, hogy azt hazudod az olvasóidnak, hogy bárki érdekeit is képviselnéd közben hazudsz nekik mindenféléről, kamu-ügyeket gyártasz, családokat teszel tönkre csakhogy a védekezőket a zaklatóidnak állíthasd be és feminista-harcosnak hazudva magad pénzt markolj fel!

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.07.14. 10:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozmáéknak semmi baja nincs Évával, Gerle Éva lehet tőlük akár a másságok másságának a mássága is. Lehet tőlük divatbálvány, sőt, még akár Nobel-díjas író is, vagy bármilyen más világsztár, modell, szépségkirálynő, vagy ha az tetszik neki és ez a másság a kedves számára: akkor legyen ő az új Sapho, a vérbeli költői vénával rendelkező és külföldi irodalmi társaságok díjaival rendelkező leszbikus pornókirálynő, de akár fantasztikus társadalmi -csodalény is: a férfiak által bántalmazott gyermekeket és nőket megmentő miniszterelnök- asszony, uniós, vagy NATO elnök, bármi, amit csak akar!
Semmi bajunk nincs azzal, hogy Éva miként éli meg a lehet, hogy ténylegesen létező boldogságát, azzal, hogy minek, vagy kinek adja ki magát, illetve, hogy kicsoda ő valójában (Hogy pogány istennő-e, vagy maga a sátáni inkarnáció) és miképpen üdvözül, vagy sem, illetve, hogy leli-e és rázza-e a hideg és a kétségbeesés, és a hiábavalóság-tudat és a sivárság-érzet, amikor a hideg csempés fürdőszobában bubuzik és fizizik testi és lelki kínjában, hogy legalább ennyi élvezethez jusson, ha már a rengeteg kávázás és csokoládézás sem képes, a nyomorult lelke által áthatott testéből még csak erőszakosan kiocsikart gyönyör-érzetet sem érezni.

Kozmáéknak egyedül az Évának a pitiáner Kozma Szilárd, szerény vidéki, szklerózisos buta asztrológus ellen - aki egyébként tényleg: Évának még csak a dinó-bokájáig sem ér fel! - készített és Évának az internetről letőltrhető, idióta kattintgató programjaival top-on tartott szenny-blogjaival van baja. Azzal tehát, ami Évának egyébként egy és egyáltalán sem hoz dicsőséget, hanem csak a görény - lelkének hoz ostoba és semmit nem érő bosszú-állási kielégülést. De ezeket a totál törvénytelen sátáni blogok a bunkó kis vidéki nyomorult misztikusokat megakadályozza abban, hogy a számláikat kifizethessék és a gyermekeknek nyár közepén barackot meg nektarint vegyenek.Ennyi. Hogy ez a hülye tényleg boldog lehet ettől a tudattól, nos, ésszel fel bírom fiogni ugyan, de a humánus lelkem lázad ellene. Semmiféle kényszerítő hatásgyakorlást nem érzek ebben az elemi vágyamban, hogy szedje le az internetről azokat az, amellett, hogy mélységesen hazug, igazságtalan, sőt: ízléstelenül "gusztustalan", de gazdasági károkozás szempontjából roppant hatásos blogokokat, amelyek RÁADÁSUL a Kozma Szilárd és a Joó Viola nevére írtan, ÉS AZOK NEVÉBEN MŰKÖDTETVE, ABSZOLÚT TÖRVÉNYTELENEK!

De beszéljünk egy kicsit a mi "másságunk" nyelvén is, az általa megvetett metafizika és spirituális szellemiség nyelvén: Gerle Éva, hiába kívántam neked én boldogságot több alkalommal is, miközben te a gyermekeim felfordulásának a kívánságát nyilatkoztat ki, mert TE lelkem drága, még csak odáig sem juthatsz el, hogy egy igazi férfi, akit esetleg magadhoz méltó partnernek tekintesz, megfogja a kezedet, nem, hogy komolyabb kapcsolat létre jöhetne köztetek, MINDADDIG, AMÍG AZZAL A TUDATTAL ÉLSZ, HOGY A SZÁMÍTÓGÉPEIDEN A KATTINTGATÓ PROGRAMJAID, EGY NÉGY GYERMEKES CSALÁDNAK A SZEGÉNYSÉGÉT ÉS MINDENNAPOS GAZDASÁGI NYOMORÚSÁGÁT IDÉZIK ELŐ FOLYAMATOSAN.
Mert igen is létezik benned lelkiismeret furdalás, igen is, létezik még benned emberi öntudat és létezik felelősségérzet, még akkor is, ha azt képzeled, hogy ezeket rég kiirtottad magadból. Vaguis: igen is, létezik még olyan rés a lelkeden, amelyen keresztül, előbb utóbb a negatív mágikus légkör, amit saját magadnak folyamatosan idézel még mindig, azzal, hogy a szégyenteljes mocskaidat rajtunk tartod a primitívnél állatibb és az állatibbnál sátánibb, surmó bosszúvágyad kielégítése céljából, előbb-utóbb be jut majd a tudattalanodon keresztül az egész leki viláégodba és egyszer csak teljesen le foglalja azt és ugyanúgy a pokol martaléka leszel egy hozzád méltó, dicsőséges leépülés után, mint minden hozzád hasonló gonosz, aki nem kapta meg a maga méltó büntetését és ezért nem volt alkalma bűnhődnie. Ugyanúgy véget fogsz tehát vetni a saját életednek ebben a sátáni nyomorodban, mint mindenki, akinek nem volt lehetősége le vezekelni a vétkeit, még akkor is, ha esetleg nem fel fogod magad felakasztani az első fára, akárcsak az Askireoti Judás!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO