ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.17. 22:33

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.08.01. 19:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://www.youtube.com/watch?v=DnBwuPV ... tion=share

Mit várunk a politikusoktól, hogyha még a spirituális tanítók is gátlástalanul eufemizálnak, nyakig ülnek és élnek a meghasonlásban és tehát az erkölcsi - spirituális korrupcióban és gátlástalanul lehazudják a tárgyi valóság alttal jelzett, elemi igazságot?

Hogy akarunk boldogok lenni, amikor elfogadjuk azt, hogy a pedagógusnak lehetnek rosszul nevelt, illetve neveletlen (hisztériás, önző, egoista agresszív, szeszélyes, rossz indulatú, közösség-ellenes magatartású, sőt: egyenesen gonosz) gyermekei? Azt, hogy a tanár és a tanító lehet tudatlan? És, ha elfogadjuk, hogy az orvos lehet beteges és meghalhat idejekorán? Azt, hogy a pap lehet hitetlen, sőt: erkölcsi fertőben élhet, mint ahogyan - Horváth Alpár, a Székely Idő főszerkesztő-tulajdonosa szerint legalább is! - a sepsiszentgyörgyi unitárius pap, a múlt rendszerben szekus besúgó volt, majd kupleráj-tulajdonos, és a jelenben fedés alatt dolgozó, SRI-s ügynök?!


Hogy akarunk boldogak és egészségesek lenni tehát, ha elfogadjuk azt, hogy Dr. Domján László orvosról, a Magyarországi gyógyító - agykontrollos mozgalom és hálózat megszervezőjéről, igazgatójáról és fő - fő oktatójáról, kiderül, hogy az árnyék-énnek és tehát, a rejtett (Mentális) agressziónak a a jellegzetes betegségében (Parkinason korban) szenved gyógyíthatatlanul már három éve, és, nem elég, hogy ezt csak most, három (3!!!!) év múltán hozta nyilvánosságra, de még ez is, csak annak a hírnek a kapcsán történhetett meg, hogy betegen is - Vagyis, úgymond klinikailag "stabil állapotban", tehát úgy, hogy az akadémiai orvoslás gyógyszereivel, azok folytonos szedésével valamennyire "stabilizálta" az állapotát (Vagyis az éppen, hogy nem ágyban fekvésre szoruló, beteg állapotát!) "újra tanítja" azt, hogy "Egyre jobban agykontrollal", ami ebben a kontextusban, tehát ezzel a "Jó eredménnyel" egyenesen szánalomra méltó?! Hogyan lehet elfogadni valakit spirituális tanítónak, miközben alig 64 évesen, és gazdaságilag maximális jólétben, úgy néz ki, mint aki a Gulágról, vagy valamelyik 19 század közepén működő, német-fasiszta munkatáborból menekült volna?

Ismétlem: hogyan és milyen alapon várjuk el azt, hogy a politikusok NE manipuláljanak - lopjanak és hazudjanak, hogy a gyártók és a kereskedők ne hamisítsanak, hogy a bankosok ne manőverezzenek tisztességtelenül, és a polgármesterek ne sikkasszanak akkor, hogyha mi "ilyen természetesen" elfogadjuk a tanítók, a pedagógusok, az orvosok és a gyógyítók, és a papok korrupcióját?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.13. 13:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A másik (vallásos) oldal, avagy a vallástalan vallásosság káprázata

Kiindulási alap a káprázat értelmezésére a Szabad Gondolat c. portál tulajdonosának a mai eszmefuttatása:


"…ÉS TEREMTÉ VALA EMBER AZ istent SAJÁT HASONLATOSSÁGÁRA…
Közzétéve 2017-09-13 | Szerző: Szabad Gondolat

Azután meg csodálkozik vala ábrázata szüntelen torzulásán, betegségein, verejtékes küzdelmein, belső vívódásain, békétlenségén.
És azon is csodálkozik vala, hogy örömteli élet, lelki növekedés és állandó megújulás helyett, halál, testi növekedés, romlás, öregedés és rothadás lésznek útjának kísérői.
Drága embertárs! Kezdeném ezen gondolatmenetet azzal a beismeréssel, hogy saját magamat sem tartom méltónak arra, hogy erről a témáról építőjellegű gondolatokat jelenítsek meg, melyek mindannyiunk hasznára válnak. Mindazonáltal most nagyon erősen érzem, hogy napjainkban egyre szükségesebbé válik azon egyszerű ténynek a megjelentetése, hogy a becsapott emberiség olyannyira a maga kezébe vette az irányítást, hogy már rég nem igaz az a tézis, hogy Isten teremtette őt saját hasonlatosságára. Helyette egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mai ember fizikai kényelmének és jólétének köszönhetően annyira önhitté és önelégültté vált, hogy Ő próbál isteneket és krisztusokat teremteni a saját haldokló és folyton torzuló képmására. Ezen törekvésének következményei teljesen nyilvánvalók. Főképp, ha körülnézünk a világban, és azt is megvizsgáljuk, hogy mi van a VAK-ációs díszletek mögött, és a hollywood mintájára gyártott színfalakon túl, a konditerem és a kozmetikai szalonok segítségével mesterségesen megszépített emberek lelkében.
Lassan már fel sem tűnik, hogy az egyre szaporodó egészségügyi biztosításokkal valamint az orvostudomány fejlődésével egyenes arányban növekszik a rákos megbetegedések, a morfiumon és más zsibbasztókon élők száma. A tanügyi intézmények és a technika fejlődésével egyenes arányban növekszik a fölösleges információkkal leterhelt, istenüktől elszakított, lelkileg sérült, kétségbeesett emberek száma.
És bár külsőleg valamelyest tetsző, és sokszor még kívánatos is a kép, szinte minden létező rothadásnak indult belülről kifelé. Életünk filmkockái elcsúsztak vagy előre vagy hátra: Amikor fehéret kiált a hang, épp fekete a kép; amikor a süllyedés képei sorakoznak, a hang megújulást és emelkedést beszél; és amikor a kétségbeesés, a harcok és a zavarodottság képei mutatkoznak, a hang biztonságot és békét ordítozik.
Az ember 21. századi próbálkozása, hogy isteneket és krisztusokat teremtsen, csúfosan elbukott.
A bukás és a romlás meg olyannyira leplezett és alattomos, hogy sokak számára csak a sírgödör peremén válik nyilvánvalóvá, hogy egy életellenes tervre pazarolta élete éveit és energiáját.
A halál pártájnak tagjai mindenkit kinevetnek, aki még éltélben rájön, hogy valójában süllyedés és romlás történik, valahányszor növekedésről és fejlődésről beszél a világ.
Eközben a vallások a babonás imádat tárgyává teszik a Krisztus Jézust, kinek MEGISMERÉSE és MEGCSELEKVÉSE szabadulást jelenthetne a haldoklók számára.
Ily módon a vallásos emberek válnak a halál legkönnyebb prédáivá, mert szinte önként, tapsolva és dalolva szolgáltatják ki lelküket a Világ Urának.
A tény, hogy ezen sorokat olvasod, azt jelenti, hogy te még élsz, és noha nem kerülheted el a világ ostromát, ha az Utat, az Igazságot és az Életet választod, még van esélyed lelki épséged megőrzésére.
“Az pedig az örök élet, hogy MEGISMERJENEK téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust.”
“És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában.”
(Máté, Márk, Lukács, János – 1908-ban revideált Károli Gáspár fordítás
http://www.biblia.hu/biblia_k/k_43_1.htm)


Drága "Szabad" barátom! Hogyha el látogatsz a Csíkszeredai Megyei Kórház beteg-termeibe, szalonjaiba, találkozhatnál - De akár a folyosókon is, találkozhatsz! - olyan, szellemileg teljesen nyitott, hozzád és hozzám hasonlóan szabadelvű felvilágosult és jól tájékozott, művelt, ám de Isten-hittel is rendelkező (De attól még nem vallásos, illetve nem a szónak a fanatikus – negatív – értelemben.) beteg személyekkel, akik a fentiekkel, akár szó szerint is, még egyet is értenek. És mégis betegek! Ki a veséjükkel, húgy-vezetékükkel és hólyagjukkal – Mérleg karmások – Kik a Szívükkel – Oroszlán karmások -, kik a májukkal és cukros vérükkel és hasnyálmirigyükkel és általában minden mirigyükkel – Halak és Nyilas karmások -, Torkukkal és fülükkel – Bika karmások – , prosztata, vagy méh, és petefészekrákkal – Skorpió karma! – Idegrendszerükkel és agyukkal – Vízöntő karmások – stb. És hidd el, ha így folytatod, téged is utol ér majd minimum egy kis szívritmuszavar (Oroszlán Lilithed), egy kis csontritkulás (Tök negatív Szaturnusz a 12-es házban), bőrgombásodás, vagy a fent leírt Halak-karmának megfelelő kis hormonális megbillenés. Hogy a máris jelentkezett, Kos mivoltodnak megfelelő hiúsági gondjairól, aminek köszönhetően a leborotvált fejtetődet kendő alá rejtegeted évek óta, ne is beszéljünk.
Bárhogyan is lázadsz tehát ellenem, az is lejár egyszer, és el kell majd fogadd, hogy a Biblia is, akárcsak a Véda, vagy a Buddhista tan-gyűjtemény, csak egy alacsonyabb – érthetőbb! – szintre levitt, tehát misztifikált, humanizált és ezért megfelelően fanatizált asztrológia. És tehát, hogy hiába tanítod a hozzád hasonló, illetve veled rezonanciában levő székely – magyaroknak azt a szabadelvű misztikus részét, aki még téged olvas, arra, hogy ezt és azt ne csináljanak, hanem kövessék a te példádat és éljenek közvetlen és úgymond ellenőrizhető felelősségek nélkül, mert akkor biz isten, ezzel a korlátlan szabadságukkal és igazság-állapotban, amelyben állítólag te is élsz, éppen olyan egészségesek és boldogak lesznek, mint amilyen te is vagy (állítólag…), mert nem lehetnek azok. A fenti címben használt idézetből ugyanis hiányzik az a kiegészítés, hogy de komoly metafizikai céllal és rendeltetéssel, és ezért karmával terhelten, ami viszont nem általánosan isteni, hanem nagyon személyesen emberi. Nem tudom, érted-e?
A te, kétség kívülien jó indulatú és jó akaratú és bizonyos szinten és értelemben még helyén is való kritikáid és figyelmeztetéseid tehát, sajnos fabatkát nem érnek, amennyiben az embereknek te is, UGYANÚGY képtelen vagy megmondani, mint a papok, hogy mindabból a nagy általános hibás mentalitásból, amelyekről nap mint nap kimerítő leírásokat adsz, mi is az konkrétan, ami nekik külön - külön, személy szerint, tehát személyesen konkrétan és határozottan rájuk szabottan, számukra érvényes?! És, hogy mi az, ami nem, amivel nem kell foglalkozzanak, hagyniuk kell a fenébe?! Addig tehát, amíg te ezt nem tudod és mondod, gyakorlati szempontból, falra hányt borsó minden kritikai bejegyzésed, ilyen általános - elméleti kritika felmérhetetlenül rengeteg született az emberiség történetében és fog születni ezután is, ugyanannyi eredménnyel: SEMMIVEL!
Sajnálom...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.13. 13:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Vagyis: Ne foglalkozzatok másokkal, tehát a mások keresztjével - felelősségével és karmaoldási életfeladatával, de a tieteket, amelyet a személyi horszkópjaitokból matematikai pontossággal ki lehet olvasni, vállaljátok fel és váltsátok be maradéktalanul!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.15. 09:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 809
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A külvilágban a hibát mindenki látja, sokan még magukban is látják, és szokás mondani, hogy "kritizálni könnyű". Igaz, mert a kamasz gyermekek is könnyen kritizálják a szüleiket, tanáraikat, felnőtteket, és úgy általában mindenki könnyen, sőt, élvezettel kritizálja azt is, aki tapasztalatokban, felelősségben előtte jár. Arról beszélni, hogy mi a megoldás óriási szereptévesztés azok részéről, akiknek pl. nincs önálló egziszteciájuk, nincs párkapcsolatuk - mert pl. szerintem a szellemi felnőttség ezekkel az életfeladatokkal indul. Valahol Attila barátunk is a papokhoz hasonlatos, mert se felesége, se élettársa, és ő is "alamizsnából" él, ha jól tudom, legalábbis annak idején nekünk ezt így mondta és külön filozófiája volt arra, hogy ő ingyen szeretne "hittéríteni" illetve Szabad Gondolatot téríteni, hirdeti és valahonnan majd mindig kerül, amire szüksége van, továbbá ha épp úgy adódik, akkor elvállal bármilyen munkát.
Márpedig szerintem a munka és pénzkereset keresztjét fel kell venni az embernek, anélkül nem is hiteles. Mert az rendben, hogy a munkától való értintetlenségében az ember egyfajta szent és szűz, gondviselt állapotot élvezhet, és nem tagadom, érdemes ezt a csodát kipróbálni, mint ahogy az ember a templomok nagyságában félve megcsodálja az isteni nagyságot, de ez mesterséges élmény - az igazi alázatosság és istenközelég azok az általános, és szakrális életfeladatok vállalása: az önállóság, a munka, a harc, a szellemismeret és az önismeret, a párkapcsolat, a család, a társadalomban való tapasztalat és részvétel. 12 életterületet jelöl az asztrológia és ez a kör valójában az emberi élet teljességét is jelöli, aki valamely életterületen "szűz" marad illetve egyfajta szent távolmaradást gyakorol, elkerülhetetlen, hogy így egészségtelenné váljon előbb utóbb, azokhoz hasonlóan, akik ugyanazon életterületen hibás nézetek alapján tevékenykedek.

Ha az ember egy, vagy több életterületről, amelyben a horoszkópja szerint fontos tapasztalni valója-, vagyis dolga(!) lenne, kivonja magát, és úgymond érintetlen (Szűz) és ha nem is tájékozatlan de jártasság (Beavatás) nélkül marad, akkor végül is, ugyanabba a hibába esik, mint a szószékről a gyakorlatban beválthatatlan erkölcsi "magaslatokról" prédikáló papok. És lássuk be, hogy az ilyen, előbb - utóbb hiteltelenné és nevetségessé is válik! A keresztény egyházakat is, többek között ez tette nevetségessé és feleslegessé, ezért váltak mára, a turisták által megcsodálható, de az eredeti funkciójukat betölteni képtelen, egyszerű építészeti műemlékké, vagy könnyűzene-koncert termekké, nyugaton a templomok épületei!. Hogy a gyakorlatilag is, de metafizikailag is, nulla értékű és ezért valós funkció nélküli (Végül is: törvénytelen!), kívülállói "intaktságot" valaki vallásosságból vagy nem vallásosságból választja-e, illetve, intézményesen és fizetésért (havi fix-ért), vagy amatőrként és "alamizsnáért" teszi és gyakorolja, az már teljesen mindegy.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO