ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:39

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.09.13. 13:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kiindulási alapot a káprázat értelmezésére a Szabad Gondolat c. portálon találtam:

"…ÉS TEREMTÉ VALA EMBER AZ istent SAJÁT HASONLATOSSÁGÁRA…
Közzétéve 2017-09-13 | Szerző: Szabad Gondolat

Azután meg csodálkozik vala ábrázata szüntelen torzulásán, betegségein, verejtékes küzdelmein, belső vívódásain, békétlenségén.
És azon is csodálkozik vala, hogy örömteli élet, lelki növekedés és állandó megújulás helyett, halál, testi növekedés, romlás, öregedés és rothadás lésznek útjának kísérői.
Drága embertárs! Kezdeném ezen gondolatmenetet azzal a beismeréssel, hogy saját magamat sem tartom méltónak arra, hogy erről a témáról építőjellegű gondolatokat jelenítsek meg, melyek mindannyiunk hasznára válnak. Mindazonáltal most nagyon erősen érzem, hogy napjainkban egyre szükségesebbé válik azon egyszerű ténynek a megjelentetése, hogy a becsapott emberiség olyannyira a maga kezébe vette az irányítást, hogy már rég nem igaz az a tézis, hogy Isten teremtette őt saját hasonlatosságára. Helyette egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mai ember fizikai kényelmének és jólétének köszönhetően annyira önhitté és önelégültté vált, hogy Ő próbál isteneket és krisztusokat teremteni a saját haldokló és folyton torzuló képmására. Ezen törekvésének következményei teljesen nyilvánvalók. Főképp, ha körülnézünk a világban, és azt is megvizsgáljuk, hogy mi van a VAK-ációs díszletek mögött, és a hollywood mintájára gyártott színfalakon túl, a konditerem és a kozmetikai szalonok segítségével mesterségesen megszépített emberek lelkében.
Lassan már fel sem tűnik, hogy az egyre szaporodó egészségügyi biztosításokkal valamint az orvostudomány fejlődésével egyenes arányban növekszik a rákos megbetegedések, a morfiumon és más zsibbasztókon élők száma. A tanügyi intézmények és a technika fejlődésével egyenes arányban növekszik a fölösleges információkkal leterhelt, istenüktől elszakított, lelkileg sérült, kétségbeesett emberek száma.
És bár külsőleg valamelyest tetsző, és sokszor még kívánatos is a kép, szinte minden létező rothadásnak indult belülről kifelé. Életünk filmkockái elcsúsztak vagy előre vagy hátra: Amikor fehéret kiált a hang, épp fekete a kép; amikor a süllyedés képei sorakoznak, a hang megújulást és emelkedést beszél; és amikor a kétségbeesés, a harcok és a zavarodottság képei mutatkoznak, a hang biztonságot és békét ordítozik.
Az ember 21. századi próbálkozása, hogy isteneket és krisztusokat teremtsen, csúfosan elbukott.
A bukás és a romlás meg olyannyira leplezett és alattomos, hogy sokak számára csak a sírgödör peremén válik nyilvánvalóvá, hogy egy életellenes tervre pazarolta élete éveit és energiáját.
A halál pártájnak tagjai mindenkit kinevetnek, aki még éltélben rájön, hogy valójában süllyedés és romlás történik, valahányszor növekedésről és fejlődésről beszél a világ.
Eközben a vallások a babonás imádat tárgyává teszik a Krisztus Jézust, kinek MEGISMERÉSE és MEGCSELEKVÉSE szabadulást jelenthetne a haldoklók számára.
Ily módon a vallásos emberek válnak a halál legkönnyebb prédáivá, mert szinte önként, tapsolva és dalolva szolgáltatják ki lelküket a Világ Urának.
A tény, hogy ezen sorokat olvasod, azt jelenti, hogy te még élsz, és noha nem kerülheted el a világ ostromát, ha az Utat, az Igazságot és az Életet választod, még van esélyed lelki épséged megőrzésére.
“Az pedig az örök élet, hogy MEGISMERJENEK téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust.”
“És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában.”
(Máté, Márk, Lukács, János – 1908-ban revideált Károli Gáspár fordítás
http://www.biblia.hu/biblia_k/k_43_1.htm)


Drága "Szabad" barátom! Hogyha el látogatsz a Csíkszeredai Megyei Kórház beteg-termeibe, szalonjaiba, találkozhatnál - De akár a folyosókon is, találkozhatsz! - olyan, szellemileg teljesen nyitott, hozzád és hozzám hasonlóan szabadelvű felvilágosult és jól tájékozott, művelt, ám de Isten-hittel is rendelkező (De attól még nem vallásos, illetve nem a szónak a fanatikus – negatív – értelemben.) beteg személyekkel, akik a fentiekkel, akár szó szerint is, még egyet is értenek. És mégis betegek! Ki a veséjükkel, húgy-vezetékükkel és hólyagjukkal – Mérleg karmások – Kik a Szívükkel – Oroszlán karmások -, kik a májukkal és cukros vérükkel és hasnyálmirigyükkel és általában minden mirigyükkel – Halak és Nyilas karmások -, Torkukkal és fülükkel – Bika karmások – , prosztata, vagy méh, és petefészekrákkal – Skorpió karma! – Idegrendszerükkel és agyukkal – Vízöntő karmások – stb. És hidd el, ha így folytatod, téged is utol ér majd minimum egy kis szívritmuszavar (Oroszlán Lilithed), egy kis csontritkulás (Tök negatív Szaturnusz a 12-es házban), bőrgombásodás, vagy a fent leírt Halak-karmának megfelelő kis hormonális megbillenés.

Bárhogyan is lázadsz tehát, az is lejár egyszer, és el kell majd fogadd, hogy a Biblia is, akárcsak a Véda, vagy a Buddhista tan-gyűjtemény, csak egy alacsonyabb – közgondolkozás szerint érthetőbb! – szintre levitt, tehát misztifikált, humanizált és ezért megfelelően lebutitott asztrológia. És tehát, hogy hiába tanítod a hozzád hasonló, illetve veled rezonanciában levő székely – magyaroknak azt a szabadelvű misztikus részét, aki téged olvas, arra, hogy ezt és azt ne csináljanak, hanem kövessék a te példádat és éljenek közvetlen és úgymond ellenőrizhető felelősségek nélkül, mert akkor biz isten, ezzel a korlátlan szabadságukkal és igazság-állapotban, amelyben állítólag te is élsz, éppen olyan egészségesek és boldogak lesznek, mint amilyen te is vagy (állítólag…), mert nem lehetnek azok, hiszen ők az általános életfeladataiknak eleget tesznek (Dolgoznak, letartják magukat és a családjaikat, vagyis nem csak udvarolnak - flörtölnek és okosan beszélgetnek, hanem komolyan családokat alapítanak, gyermekeket nemzenek és szülnek és eltartják magukat és a gyermekeiket és, jól rosszul, de nevelik őket!), miközben te ezeket az életfeladataidat messze kikerülted, mint a papok, akiket ugyancsak kárhoztatsz.
A te, kétség kívülien jó indulatú és jó akaratú és bizonyos szinten és értelemben még helyén is való kritikáid és figyelmeztetéseid tehát, sajnos fabatkát nem érnek, amennyiben az embereknek te is, UGYANÚGY képtelen vagy megmondani, mint a papok, hogy mindabból a nagy általános hibás mentalitásból, amelyekről nap mint nap kimerítő leírásokat adsz, mi is az konkrétan, ami nekik külön - külön, személy szerint, tehát személyesen konkrétan és határozottan rájuk szabottan, számukra érvényes?! És, hogy mi az, ami nem, amivel nem kell foglalkozzanak, hagyniuk kell a fenébe?! Addig tehát, amíg te ezt nem tudod és mondod, gyakorlati szempontból, falra hányt borsó minden kritikai bejegyzésed, ilyen általános - elméleti kritika felmérhetetlenül rengeteg született az emberiség történetében és fog születni ezután is, ugyanannyi eredménnyel: lényeg szerint, majdnem, hogy SEMMIVEL!
Sajnálom...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.13. 13:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Vagyis: Ne foglalkozzatok másokkal, tehát a mások keresztjével - felelősségével és karmaoldási életfeladatával, de a tieteket, amelyet a személyi horszkópjaitokból matematikai pontossággal ki lehet olvasni, vállaljátok fel és váltsátok be maradéktalanul!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO