ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.09.21. 13:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.06.28. 10:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3865
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Persze, én is kacaghatnék nagyokat ezeken az Adrienes - Gerleévás - Szentetamásos kicsinyeskedéseken, és az idősíkok nagyvonalú kezelésén, amiket véghez visznak, akárcsak a volt feleségem és a volt anyósom is. Az utóbbival nem tudtam egy épkézláb mondatot lefojtatni, miután "haza szöktette" a családjától és a gyermekei mellől az amerikai kokósba hirtelen és végzetesen szerelmessé lett leányát. Az is - Tehát a Medárda nagyanyja, aki csak addig marasztalta az anyjánál (Mármint a saját anyjánál és a Medárda dédanyjánál.) és biztosította a protektorátusáról az elszöktetett leányt, amíg az, Szente Tamást, A NAGY MEGMENTŐT, nem kezdte el oda hordozni. - pont így érvelt, ennyire irracionális - hülyén és ennyire össze kavarva - egyiket a másik elé rakva! -, a valóságelemeket, és minden mondatomba bele szólva és tehát azt elterelve, a harmadik - negyedik szó után, hogy azonnal tudtam: itt már minden elveszett, a négy gyermekes szép családnak vége, semmi más lehetőség nincs, mint a válás. Hiszen, ha a feleségem, vagyis az ő haza "mentett" lánya, elfogadta ezt a stupid logikát, akkor az azt jelenti, hogy az ő lelke is éppen ilyen romlottá vált a büdös - nagy amerikai szerelem hatására. Ezekkel semmi mást nem lehet tenni, mint szabadulni tőlük, szabadulni az ő tragikomikus világától. Mert aki a valóság-zavart és a tárgyi tények meghamisítását elfogadta és azt ilyen "magas szinten" és ilyen gyakran műveli is, annak érdekében, hogy e magasztos szarkavarás segítségével "IGAZSÁGOT TEGYEN", TEHÁT, HOGY MINDENT BEMOCSKOLJON, AMI MÁSOKNAK SZENT (Nekem pl. a házasság és a gyermeknevelés, meg az asztrológusi és az írói hivatás-gyakorlás.) annak már csak a pokol felé vezethet az út. - Ettől féltettem én rettenetesen két évvel ezelőtt Medárdát, és úgy néz ki, hogy még mindig kell féltenem, mert a vele történtek ellenére, illetve az anyja és a nagynyja és a szentetamás, és a galambos adrienn világával való szembesülés ellenére, MÉG MINDÍG NEM ELÉGGÉ ÉBER.
Nem veszi észre pl., hogy ezek azon az elven KAVARJÁK ÉS DOBÁLJÁK A FEKÁLIÁT, hogy nem baj az, hogyha a trágya nem ragad mind rá arra, akire ők dobálják, de "az ellenség" legalább egy kicsit büdös lesz majd tőle! :roll:

Idézem a fenti hozzászólásomnak a végét: " De szó sem volt (Nem is lehetett volna!) arról sehol, hogy én elutasítottam volna ezt a fix jövedelmet biztosító munka-lehetősége, mint ahogy ez a sátáni fajzat hazudja a feljelentéseiben többszörösen, és ráadásul még úgy is, hogy egy korábbi hozzászólásomban ezt én már megírtam! - Gondolom, arra számítva, ami veled is megtörtént íme: Ti., hogy azok, akik ezeket a szennyes jelentéseket olvasgatják, elfelejtik a cáfolatot, fenn akadván azon, hogy ez nem törvényellenes vétek.
De erkölcsi mocsoknak viszont erkölcsi mocsok, és ha ilyen engedményeket teszünk, illetve, ha felületesek vagyunk és csak kacagunk az aljaskodó kicsinyeskedésén, akkor bizony a sok rám és ránk dobált sárból valamennyi rajtam és rajtunk marad!"

Ezért kell tehát kicsinyesnek látszóan, a tárgyi tényeket nagyon szigorúan felül vizsgálni és azokat mindig úgy közölni, ahogy vannak, tehát, ahogy a dolgok megtörténtek, mert különben:

1) Egyrészt rajtunk marad a ránk dobált fekália bűze.

2) Soha nem tudunk kijönni, kikeveredni, abból a betegségekkel és mindenféle nyomorúságokkal telt világból, a karma-katyvaszból tehát, amelyben az egész világ él végső soron, a hamis fényeivel. "Örvendjetek, mondja Jézus, mert én legyőztem a Világot." Majd: "Jöjj, kövess engem." Kövesd az apádat Medárda a lehetőleg minél hazugság - mentesebb, az egoizmus, és a sumákolás - mentesebb valamint a közvetlen felelősség-vállalás, a tetteinkért és a szavainkért való helytállás világába, és elkerülöd azt az össze-visszaságot, azt a zavarodottan beteges szellemű nyomorúságot, amit abban a világban láttál, amitől én egész gyermekkorodban megóvtalak. De ezt csak úgy tudod elérni, hogyha a tárgyi tényekhez a körmöd-szakadtáig ragaszkodsz, és nem írsz le és nem mondasz olyasmit, amiben nem vagy teljesen biztos, aminek tehát nem néztél, vagy kérdeztél teljesen utána.
És persze, csak és csakis így lehetsz jó asztrológus is. Mert enélkül, hiába iratkoztál be és teszed le az asztrológiai vizsgáidat ugyanabban a poszt-liceális népfőiskolabán, ahol az édesanyád is diplomát szerzett, mert ő sem ér ma semmit azzal, hogyha nem ragaszkodván a tárgyi valósághoz, hagyta magát elszédülni és az anyja (A te nagyanyád) által annak a világába vissza szipkázni.
Abban a világban ugyanis, ahol ők nyüzsögnek értelmetlenül, a szent olajat össze tévesztik a szent szarral, aminek a dobálását nem képesek abba hagyni, ahogyan azt Hamvas Béla tanítja a Karnevál c. , világra szólóan nagy művében.
- Akárcsak az ezortériában, amibe mindannyian bele kóstolgatnak így, vagy úgy, és nagyon megtetszett nekik... :). A tárgyi tények meghatóan érzelgős meghamisításából lesz ugyanis misztika és vallás, majd a misztikából ezotéria. És utána már csak a Galambos féle, meg a Ferenc Magdolna féle, meg a Szent Tamás :) féle rágalmazások és feljelentések világa következik, amelyről Jézus óta, mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy hova tart: A SEHOL TRAGIKUS FORGATAGÁBA.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.24. 19:40 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 247
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Csíkszereda Polgármester Ura! Jobbra át! - Itt Galambos Adrienn vezényel Budapestről! (Még mindig.)
:lol: Ez aztán az eltorzult Oroszláni személyiségtudat, szerep és helyzettévesztő irányítás mániája. :)

Tisztelt Polgármester Úr!

Kérem szíves intézkedését a panaszlott Kozma Szilárd ügyére vonatkozóan.

1.) Kozma Szilárd Önt és a városukban működő, többségi erővel rendelkező politikai párt tagjait Youtube hangfelvételein korrupció vádjával rágalmazta meg,
úgy, mint számos közintézmény hivatalnokait is Csíkszereda városában.

2.) Testvéremtől gyerekei éhezésére hivatkozva több, mint 100 EFT-ot (-százezer forintot-) fogadott el a Kozma Szilárd adományként: az adományt letagadta.
Testvérem jelezte, hogy egy idő után követelte a további pénzadományokat ez a Kozma Szilárd tőle, mivel nem tudott enni adni a gyerekeinek.
Az adományokon felül számla nélkül több tízezer forintot kért asztrológiai szolgáltatásaiért testvéremtől a számlaátadási kötelezettségét nem teljesítő Kozma Szilárd.

3.) Magyarországon testvérem szülei, és barátai realizálták, hogy Kozma Szilárd egy sarlatán, aki hamis ürüggyel fogad el hatalmas pénzeket testvéremtől.
Ez a Kozma Szilárd a Youtube hangfelvételein és asztrologosz portálján gecizésbe, zsidózásba fogott bele, s testvérem pénzadományait letagadták, elhazudták
a kocsmázásairól beszámoló, elmebetegező, ellenben a pénzadományokat elfogadó, s nem dolgozó Joó Violetta nőszeméllyel kollaborálva.

4.) A Youtube-on és más internetes honlapon testvérem összes pénzadományát Kozma Szilárd és a férfi ügyeiről beszámoló Joó Violetta gátlástalanul letagadta.
Használhatatlan asztrológiai elemzésekért is hatalmas pénzösszegeket fogadott el számla hiányában ez a testvéremet megtévesztő Kozma Szilárd.

5.) Kozma Szilárd és Dénes Mária számlákat nem adott át nekünk, ellenben személyes adatainkkal visszaéltek, magántitkot sértettek és becsületünket is megsértették. Számla átadása helyett a Youtube-on ellenem Dénes Mária testi sértéssel való felbújtásával hencegett el, s dicsekedett el ez a Kozma Szilárd.

Dénes Mária vajákos nő, aki számla nélkül elemzett, s tücsköt-bogarat összehordott ásítozva és telefonbeszélgetéseket folytatva elemzése során.

Testvérem jelezte, hogy azóta sem tudja ez a Kozma Szilárd felénk megvalósított nyilvános mocsokolódásait abba hagyni, ahelyett, hogy visszautalta volna testvéremtől jogszerűtlenül kicsalt pénzadományokat. Ez a Kozma Szilárd felelősségre vonás nélkül sérti személyiségi jogainkat.

Intézkedést kérek,- részletek előző leveleimben. Ez a Kozma Szilárd veszélyes a kiskorú gyerekeire, akiket nyilvánosan kurvázott a Youtube-on.
Továbbá ez a Kozma Szilárd a Youtube-on eldicsekedett állatkínzásával, és szomszédja ajtajának a berugásával is, és egyéb szörnyűséges rémtetteivel is.

Nem csak a saját leányait kurvázta a Kozma Szilárd, hanem a saját anyját is: Youtube. Kozma Szilárd és Joó Violetta testvérem összes pénzadományát elhazudta.

Később a Kozma Szilárd hazugságokkal élt, valótlan tényállításaival próbálta elkenni, hogy testvéremtől pénzadományokat fogadott el rendszeresen, és számla
nélkül hatalmas pénzösszegeket kért el a sarlatáni asztrológiai elemzéseiért is.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.24. 22:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3865
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Újabb variációk ugyanazokra a kerge marhaságokra.

Én már csodálom ezt, az átlátszó - fantazmagórikus! - hazugságait ilyen példamutató kitartással variálva ismételgető és küldözgető galambásznak ezt a szakrális együgyűségét.

Csak nyomjad Adrikám, csak nyomjad, az internet ennél sokkal nagyobb marhaságokat is elbír, hát a tiedet miért ne bírná el, drága kis galambom?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.25. 12:22 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 247
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Szilárd ez az elmebaj monomániás fanatizmusa, nem nehéz ez neki, mást ugyanis nem tud. Ki van szolgáltatva neki. Én azt csodálnám igazán, ha lenne elég lelki ereje mást is tudni, látni. (Persze tudom, hogy költői kérdés-szerű a csodálat. :) )

Körülbelül a 4. feljelentés után írtam a levelet a Polgármesteri Hivatalnak és a Hargita Megye Tanácsának, ahová mind küldi a jelentéseit, s amit ide is feltettem.
A Megyei Tanácstól kaptam volt ezt a válaszlevelet, amit nem tartottam fontosnak feltenni. Most viszont úgy találom megérett az idő rá, jól tükrözi ugyanis a semmit és senkit figyelembe venni képtelen Galambos Adriennt, akit még a hatóságok válaszlevelei, sem hatnak meg, ha azok nem úgy táncolnak, ahogy ő fütyüli nekik. Még a hatóságok visszautasítása sem érdekli, ameddig reménykedik abba, hogy talán árthat még s hazudhatja magának továbbra is az ártatlant :), a "sors ártatlant". :) .

A csatolmányban el lehet olvasni a megyei tanács levelét. Biztos vagyok benne, hogy neki sem válaszoltak különbeket.

A polgármesteri hivataltól még választ sem kaptam választ, ezért aztán bementem a polgármester titkárnőjéhez és megkérdeztem miért nem válaszoltak és levelemre s mi az álláspontjuk az üggyel kapcsolatban. Azt mondta, nem az ő hatáskörükbe tartozik vele foglalkozni s ezért nem válaszoltak.


Csatolmányok:
Valasz_Denes Maria_9126_40067.pdf [265.48 KiB]
20 alkalommal.

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.25. 22:13 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3865
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Marika!

Mindazonáltal, azt te is beismerheted, hogy mégis fellelhető az újabb Galambos féle kerge-marhai beadványokban némi kreativitás és interaktivitás is. Én legalább is három új elemet fedeztem fel az általad feltett újabb , szerintem tudatosan céltévesztő feljelentésben:

- Az az állítása, hogy én, az általa kieszelt (És a nagy semmibe bele hazudott!) állítólagos trágárkodásaim mellett (Erre sehol nincs semmiféle tárgyi bizonyítéknak megfelelő és persze: idézhető "trágár"-szöveg, amit én valahol és valaha is le írtam volna!), még "zsidózok" is.
Egyiket sem szoktam egyébként, de a másodikat ráadásul nincs is, amiért, illetve nem volt ahogy és ahonnan felvegyem, eltanuljam és megszokjam. Csíkszeredában ugyanis nincs és nem is volt soha zsidó-kérdés, zsidó probléma, és én személyesen nagyon örvendtem, amikor az édesanyám temetésére el jött az egyébként régóta Izraelbe költözött, gyermekkori (Úri!) barátnője.

- Az érzelgős hatásvadászatnak a gyönyörű mintapéldájának találom azt az új elemet is, hogy Adri szerint, én az által, hogy állítólag a gyermekeim üres gyomrára hivatkozva, "több mint 100 ezer forintot" kunyeráltam el (állítólag: ős szerinte...) az ő Eszter nevű ikertestvérétől, EGYENESEN AZ ÉDESAPJUK PÉNZTÁRCÁJÁBÓL CSALTAM KI A PÉNZT , - így, ilyen rafinált - áttételesen! NE HARAGUDJATOK, DE EZ SZERINTEM: ZSENIÁLIS! Ennél meghatóbb és jobb és szebb giccset el sem lehet képzelni. Szerintem ezzel még a mi drága Adri babánk is felül múlta önmagát! Fantasztikus! :lol: :lol: :lol:

Ráadásul, ezt a farizeusi iskolákban tanítható szemforgató aljasságot éppen ő írja le, aki elverte nem csak a rá eső részét annak a pénznek, amit az apjuk idejekorán oda adott nekik örökségként, hanem még a testvére pénzét is - legalább is, ahogy nekem Eszter ezt leírta...

3) Ezúttal már az Eszter nevét sem átallja oda írni, mint feljelentőt és társ-szerzőt!

Várom a következő feljelentésben a hasonlóan zseniális, új Palas Athéneket!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.27. 15:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 247
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
:)

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO