ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.07.17. 14:26

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.06.28. 10:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Persze, én is kacaghatnék nagyokat ezeken az Adrienes - Gerleévás - Szentetamásos kicsinyeskedéseken, és az idősíkok nagyvonalú kezelésén, amiket véghez visznak, akárcsak a volt feleségem és a volt anyósom is. Az utóbbival nem tudtam egy épkézláb mondatot lefojtatni, miután "haza szöktette" a családjától és a gyermekei mellől az amerikai kokósba hirtelen és végzetesen szerelmessé lett leányát. Az is - Tehát a Medárda nagyanyja, aki csak addig marasztalta az anyjánál (Mármint a saját anyjánál és a Medárda dédanyjánál.) és biztosította a protektorátusáról az elszöktetett leányt, amíg az, Szente Tamást, A NAGY MEGMENTŐT, nem kezdte el oda hordozni. - pont így érvelt, ennyire irracionális - hülyén és ennyire össze kavarva - egyiket a másik elé rakva! -, a valóságelemeket, és minden mondatomba bele szólva és tehát azt elterelve, a harmadik - negyedik szó után, hogy azonnal tudtam: itt már minden elveszett, a négy gyermekes szép családnak vége, semmi más lehetőség nincs, mint a válás. Hiszen, ha a feleségem, vagyis az ő haza "mentett" lánya, elfogadta ezt a stupid logikát, akkor az azt jelenti, hogy az ő lelke is éppen ilyen romlottá vált a büdös - nagy amerikai szerelem hatására. Ezekkel semmi mást nem lehet tenni, mint szabadulni tőlük, szabadulni az ő tragikomikus világától. Mert aki a valóság-zavart és a tárgyi tények meghamisítását elfogadta és azt ilyen "magas szinten" és ilyen gyakran műveli is, annak érdekében, hogy e magasztos szarkavarás segítségével "IGAZSÁGOT TEGYEN", TEHÁT, HOGY MINDENT BEMOCSKOLJON, AMI MÁSOKNAK SZENT (Nekem pl. a házasság és a gyermeknevelés, meg az asztrológusi és az írói hivatás-gyakorlás.) annak már csak a pokol felé vezethet az út. - Ettől féltettem én rettenetesen két évvel ezelőtt Medárdát, és úgy néz ki, hogy még mindig kell féltenem, mert a vele történtek ellenére, illetve az anyja és a nagynyja és a szentetamás, és a galambos adrienn világával való szembesülés ellenére, MÉG MINDÍG NEM ELÉGGÉ ÉBER.
Nem veszi észre pl., hogy ezek azon az elven KAVARJÁK ÉS DOBÁLJÁK A FEKÁLIÁT, hogy nem baj az, hogyha a trágya nem ragad mind rá arra, akire ők dobálják, de "az ellenség" legalább egy kicsit büdös lesz majd tőle! :roll:

Idézem a fenti hozzászólásomnak a végét: " De szó sem volt (Nem is lehetett volna!) arról sehol, hogy én elutasítottam volna ezt a fix jövedelmet biztosító munka-lehetősége, mint ahogy ez a sátáni fajzat hazudja a feljelentéseiben többszörösen, és ráadásul még úgy is, hogy egy korábbi hozzászólásomban ezt én már megírtam! - Gondolom, arra számítva, ami veled is megtörtént íme: Ti., hogy azok, akik ezeket a szennyes jelentéseket olvasgatják, elfelejtik a cáfolatot, fenn akadván azon, hogy ez nem törvényellenes vétek.
De erkölcsi mocsoknak viszont erkölcsi mocsok, és ha ilyen engedményeket teszünk, illetve, ha felületesek vagyunk és csak kacagunk az aljaskodó kicsinyeskedésén, akkor bizony a sok rám és ránk dobált sárból valamennyi rajtam és rajtunk marad!"

Ezért kell tehát kicsinyesnek látszóan, a tárgyi tényeket nagyon szigorúan felül vizsgálni és azokat mindig úgy közölni, ahogy vannak, tehát, ahogy a dolgok megtörténtek, mert különben:

1) Egyrészt rajtunk marad a ránk dobált fekália bűze.

2) Soha nem tudunk kijönni, kikeveredni, abból a betegségekkel és mindenféle nyomorúságokkal telt világból, a karma-katyvaszból tehát, amelyben az egész világ él végső soron, a hamis fényeivel. "Örvendjetek, mondja Jézus, mert én legyőztem a Világot." Majd: "Jöjj, kövess engem." Kövesd az apádat Medárda a lehetőleg minél hazugság - mentesebb, az egoizmus, és a sumákolás - mentesebb valamint a közvetlen felelősség-vállalás, a tetteinkért és a szavainkért való helytállás világába, és elkerülöd azt az össze-visszaságot, azt a zavarodottan beteges szellemű nyomorúságot, amit abban a világban láttál, amitől én egész gyermekkorodban megóvtalak. De ezt csak úgy tudod elérni, hogyha a tárgyi tényekhez a körmöd-szakadtáig ragaszkodsz, és nem írsz le és nem mondasz olyasmit, amiben nem vagy teljesen biztos, aminek tehát nem néztél, vagy kérdeztél teljesen utána.
És persze, csak és csakis így lehetsz jó asztrológus is. Mert enélkül, hiába iratkoztál be és teszed le az asztrológiai vizsgáidat ugyanabban a poszt-liceális népfőiskolabán, ahol az édesanyád is diplomát szerzett, mert ő sem ér ma semmit azzal, hogyha nem ragaszkodván a tárgyi valósághoz, hagyta magát elszédülni és az anyja (A te nagyanyád) által annak a világába vissza szipkázni.
Abban a világban ugyanis, ahol ők nyüzsögnek értelmetlenül, a szent olajat össze tévesztik a szent szarral, aminek a dobálását nem képesek abba hagyni, ahogyan azt Hamvas Béla tanítja a Karnevál c. , világra szólóan nagy művében.
- Akárcsak az ezortériában, amibe mindannyian bele kóstolgatnak így, vagy úgy, és nagyon megtetszett nekik... :). A tárgyi tények meghatóan érzelgős meghamisításából lesz ugyanis misztika és vallás, majd a misztikából ezotéria. És utána már csak a Galambos féle, meg a Ferenc Magdolna féle, meg a Szent Tamás :) féle rágalmazások és feljelentések világa következik, amelyről Jézus óta, mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy hova tart: A SEHOL TRAGIKUS FORGATAGÁBA.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO