ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.10.22. 11:10

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 16:12 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 248
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Miután már a harmadik feljelentését is megírta ellenem kellett reagálnom. Gondolkoztam, hogy ide feltegyem, vagy sem, s végül úgy döntöttem felteszem amit hivataloknak írtam.

Tisztelt Hivatal!

Ezt a levelet azért vagyok kénytelen megírni Önöknek, mert azt látom, hogy a Budapesti Galambos Adrienn, aki önöknek rólam feljelentéseket írogat, egyre inkább kezd belelendülni a nyilvános lejáratásomba, hazugságokat állítva rólam, bevádolva engem olyan dolgokkal, amelyeket nem követtem el. Sajnos, el tudom képzelni, hogy a jövőben még ezeknél is durvább, engem befeketítő rágalmakkal, vagy hamisításokkal fog előállni, mivel a magánlevelezésünk is ezt a rágalmazó pályát futotta be.

Galambos Adrienn már évek óta, időnként szélsőséges, becsmérlő, lealázó, értelmetlenségeket tőlem számon kérő, következetlen szamárságokkal traktált s egyszer még álnéven is írt, fenyegetőző, igazságtalan leveleket.

Adriennek a velem való kötözködése ott kezdődött, hogy neki (Galambos Adriennek) nem tetszett az, amiért nem ítélem el, hogy Kozma Szilárd ajándék - pénzt fogadott el a gyermekei számára Galambos Adrienn ikertestvérétől, Galambos Esztertől, miközben határozottan visszautasította a Galambos Adrienn horoszkópjának az elkészítését is.
Mindezeket megírta nekem (állítólag a testvére kérésére) és elvárta volna gondolom , hogy egyetértően bólogassak azokra a mondataira, amelyekben nekem Kozma Szilárdot mocskolta és rágalmazta, minimum. A maximum pedig, hogy vele egy követ fújva, Kozma Szilárd ellen fellépjek.
Miután ezt nekem megírta és én ezzel a Kozma Szilárdról alkotott igen becsmérlő álláspontjával, s hazudozásaival nem értettem egyet, engem is elkezdett a leveleiben mélységesen megalázni, egyenesen pocskondiázni, sarlatánozni, kioktatni, egyre durvább leveleket írni, amire megszüntettünk minden kapcsolatot. Azért sem érthettem egyet vele, mert nyílván utána kérdeztem Kozma Szilárdnál, a testvérétől kapott adományról, valamint a horoszkóp visszautasítás okáról, és persze, hogy egyáltalán nem úgy álltak a dolgok, ahogy Adrienn előadta. Sőt, egy levelet is kaptam titokban küldötten az ikertestvérétől, Galambos Esztertől, egy "szupertitkos" címről, amelyről azt írta nekem Eszter, hogy azonnal meg is szünteti, nehogy Galambos Adrienn meglássa, ne is válaszoljak. Ez, az ikertestvér által írt levél a Kozma Szilárd verzióját támasztotta alá, valamint a levél arra figyelmeztetett, hogy vigyázzak a testvérével (Adriennel) mert vérmes, s igen uralkodó, összeférhetetlen természetű.

Korábban, addig tehát, ameddig ki nem derült az, hogy Kozma Szilárddal, egészen pontosan: Szilárdnak a morális magatartásával és jellemével kapcsolatosan a nézeteltérésünk, még egy olyan ajánlattal is előállott Adrienn, hogy valamelyik gyermekem javára végrendelkezik, ha belegyezek és elküldöm a gyerek adatait. Ebbe természetesen nem egyeztem bele, hiszen ez teljes értelmetlenség volt, lévén, hogy Galambos Adrienn akkor 45 éves nő volt. Alant csatolom ezt a levelet, de nem csak ezért, hogy a következetlenség és az irracionalitás érthető legyen, hanem azért is, mert életellenesnek és hamis áldozatnak is találtam.
Végrendelkezés
Beérkező levelek x


febr. 26.
címzett: saját magamKedves Mária! .... nekem nincsen gyerekem és már nem is lesz!

.... ez egy túlhaladott élethelyzet, szeretnék végrendelkezni, a testvérem
után, aki szintén reménytelen eset gyerekáldás címén valakit megjelölni örökösömként.

Arra gondoltam, hogy valamelyik gyermekét, aki követné az Önök spirituális tisztességét jelölném meg örökösömnek.

Közjegyzőnél, és Önöknek is továbbítva elküldeném a végrendeletemet.

Kérem ha egyet ért mind ezzel jelölje meg és küldje el az összes adatot a gyermekről,
hogy a végrendelkezésben egyértelműen beazonosítható legyen.

Köszönettel: Adrienn

A többi levele viszont ennek az ellentéte, pálfordulása, a dicsérgetések és köszönések átfordultak az ellenkező szellembe, vagyis az ellenségeskedésbe, sőt, a gyűlölködésbe.
Hát így kezdődtek az engem érő támadások, nem kevés hazugsággal, túlzásokkal úgy engem, mint Kozma Szilárdot illetően is.


1. Kozma nem fogadta el a horoszkóp rendelésemet, vissza sem válaszolt a felkérésemre,- azaz hazudott Önnek.
Testvéremtől tudtam meg utólag, hogy azért nem válaszolt több levelemre a rendeléssel kapcsolatban, mert diszkriminált.

2. Kozma üvöltözi a Gerle ellenes hangfelvételén, hogy "hallgattassék meg a másik fél is", meg az "ártatlanság vélelme"!
Kozma rólam mocskolódó kijelentéseket tett egy oldalról történő vélemény nyilvánítást ismerve.

3. Eszter pénz dolgaiba van beleszólási jogom, hogy miért az a magánügyem. Elutasítom, hogy ajándék címén továbbküldjön
olyan embernek pénzt, aki egy nőt nyilvánosan alkoholizmussal, pedofiliával, abberációkkal, ki tudja még milyen borzalmakkal vádolt meg.

Kozma évek óta a nála közel 20 évvel fiatalabb testvéremtől
pénzeket fogad el, amely forrásokat már lelkiismeretességből, becsületességből magától is vissza kellett volna utasítania.

4. Kozma nem felelősségteljes, mert akkor játszótéri, homokozó szintű sárdobolásba ("én kezdtem-te kezdted") nem kezdett volna bele
a tőle 500 km-re lakó idegen nővel, kitéve gyermekeit ezen sárdobálás negatív következményeinek, a skarlát betűs megszégyenítésnek,
anyagi,- erkölcsi veszteségeknek.

Kozma miért gondolja, hogy különb?,- túllépett egy határt, bíróságon kell majd büntető perben felelnie.”


Megjegyzem (Dénes Mária), a Gerle Éva által, szabályos hadüzenetben és deklarált ostromtervben gerjesztett konfliktus kapcsán, hogy az egy erős lejáratási –hiteltelenítési célzatú, internetes támadás, sőt ostromolás volt a Gerle Éva nevű feminista blogger és a csapata részéről Kozma Szilárdék ellen. Tehát nem Kozmáék kezdték, sőt többször is írtak az interneten nyílt a béke ajánlatot, de Gerle Éva egyszer sem egyezett bele, sőt, durván és magelázón elutasította. Nos, többek között ott is félremagyaráz és önkényesen értelmezi az igazságot Galambos Adrienn .

Folyamatosan ilyen és ehhez hasonló levelek érkeztek tehát nekem Adrientől, amelyeken - Gondolom a Kozma Szilárd youtube-ra feltöltött videóit nézve bosszantotta magát, s rosszindulattal nézve, talál azokban folytonosan az ő sajátos szemszögéből hibát, illetve hibákat, fogást, mert pl. egy olyan levél érkezett a tavaly nyáron, minden előzmény nélkül, mint derült égből villámcsapás, tehát sem megszólítás, sem bemutatkozás, sem aláírás, semmi, személy szerint fogalmam sem volt miről beszél, mihez kapcsoljam, miért mondja, ki mondja, csak később jöttem rá, hogy ő, galambos Adrienn írta:

„Ilyenkor már nincs válasz!

Akik igazat mondanak: azokat maguk ügyészséggel fenyegetik.

Felelősségvállalás nélkül vagdalkoznak jogi ügyekben,
meg a nagycsaládos teóriájukkal.

Ha a kozma nem egyke (!), akkor azonnal nem költözhettek volna
ám be édesanyja lakásába, hanem a lakásnak az árát igazságosan
el kellett volna osztana a testvérek között: örökösödési eljárás.

Egy felvételen sem hallottam arról, hogy amikor a kozma
nem tudott enni adni (!) a gyerekeknek, akkor vajon miért zaklatta
a neki jelentős pénzösszeget soron kívül átutaló egyedülálló nőt,
amikor várnia kellett a banki utalás teljesítésére: átfutási idő!

Maga, ha jól emlékszem még 2014-ben a kozmával együtt dicsőítették (!)
geréb munkásságát,- lásd: alant. Jogi ügyekben össze-vissza beszéltek:
majd ha maguknak kellett volna a milliós perköltséget kifizetniük már
másként papoltak volna,- felháborító!” – És ezt a sok Kozma Szilárd ellenes „vádat”, Galambos Adrienn, aláírás nélkül elküldte nekem! Vajon miért? Önök értik? Mert én nem…Megjegyzem (Dénes Mária), hogy Geréb Ágnes kapcsán csak annyi volt, hogy elismertem a munkásságának az értékét, mert részben, ha nagyon áttételesen is, de neki köszönhetem, hogy itthon szültem a négy gyerekem.

Üdvözlettel: Dénes Mária

U.i.

Még ehhez hasonló levelek:


„Mária, újra olvastam a levelét, meg vagyok döbbenve.

Közben eszembe jutott, hogy ön Kozma tanítványa (!!) volt, de ilyen igazságtalan vélemény nyilvánításra azért nem számítottam magától.

Részlet: ..... Adrienn viszonyulásáról a testvérével szemben. Ez számomra érthető s jogos előrebocsájtás volt.....

„Mint már mondtam Kozma mélységesen hazudott magának a rendeléssel kapcsolatban!
Valószínűleg a bíróságon is így fog hazudni, aki könyv méretű ocsmánykodást gyártott, végre ezért felelnie kell.
Maga számára mi volt érhető s jogos előrebocsájtás?????????????????????????

A Kozma miért becsületes? .... maga miért ítélkező és bíráló, mindezt igazoltnak látja a XII. karmapontok miatt, maga is
visszaélt, és kifordította a dolgokat,- hol van az asztrológusi etika?

... szikla Szilárdja csak maga számára pozítiv, én inkább stricinek látom, aki fiatal nőkkel hál és fogad el pénzeket, lásd: testvérem.
Kozmája hazudozik, könyv méretekben mocskolódik másokról. Azért mert Ön ennek a sátáni szörnyetegnek volt a tanítványa még
az elfogultsága nem jogos, sőt, ez az ember a gyerekeit is veszélyezteti, akiket kipakol az Internetre félmeztelenül, meg a testvéremmel
kiabál, hogy mikor érkezik meg a pénz (hangsúlyozom a kis fizetéséből!!!!), mert Kozmának nincs mit adnia a gyerekeknek enni, ehhez
Eszter pénzére volt szükség, azaz a gyerekeket többször is veszélyeztette, mert a "kerge tyúk" testvérem pénzére várt hogy a gyerekeknek
a következő pénzforrás beérkezéséig enni adhasson, és még sürgette is az Eszter, mikor érkezik már meg a pénzed?!?!?!?


Továbbra is kitartok a véleményem mellett, aki annyira elfogult, mint maga, mint volt tanítvány a hazug, habzó szájú, könyv méretekben
mocskolódó Kozmával, aki a volt feleségét is kurvázás vádjával ország-világ előtt megszégyeníti, és még ennek az embernek a védelmére kell, akkor
magának is a súlyos önámítási problámáin dolgoznia kellene.

Kiegészítés előző levelemhez....
Beérkező levelek x

Adrienn Galambos

márc. 10.
címzett: saját magam

Úgy érzem, ha valaki 60 évesen csak rágalmakat szór, főügyészséggel
fenyegetőzőik, veszélyezteti a gyerekei jövőjét, akkor annak az asztrológiai
tevékenysége, hitelessége megbukott.

Tegnap egy 35 éves ismerősöm öngyilkos lett, eldobta az életét,
pedig volt munkája, jómódú, becsületes szülei, az emberi lélek
nagyon sérülékeny, ha Kozma csak mocskolódni képes, bizonyíték
testvéremnek készített hangfelvétel 25-dik perce után, akkor nincs
helye az asztrológus társadalomban, különösen úgy, hogy magán-
információkkal élt vissza.

Így utólag azt is elmondom, hogy megdöbbentett, amikor Erőss Zsoltot
elemezték, amikor Kozma azt mondta a YouTube-on, hogy Erőss Zsolt felesége
egy nyomorékkal undorodott lefeküdni,- ez kegyelet sértés, sőt annál sokkal több,
az özvegy becsületének a megsértése, magánéletébe való durva beleavatkozás
hipotézisek alapján. Kozma hazudozása egyszerűen félelmetes, a Gerle ügyhöz
szimpatizások keresése visszataszító, belső rendezettséggel és valódi kiegyenlítődéssel
hogyan jut el egy ember a "pinaszőr vakargatós" habozó szájú kinyilatkoztatásokig??,- felháborító!


Válaszlevél: Bíróság!
Beérkező levelek x

Adrienn Galambos

márc. 18.
címzett: saját magam

A maga inkompetenciáját, hozzá nem értését a szakmájához a rágalmazásai sem kisebbítik,
keressen új foglalkozást magának, hogy másoknak NE ártson, károkat NE okozzon!

Az emberről a barátai mindent elmondanak, a leghitelesebb jellemrajz magáról a kozma!

Lenti levele is bizonyíték arra, hogy maga is ál-asztrológusok szégyene!

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 17:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3879
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Azt is érdemes lenne kideríteni, hogy "még kicsodát" képzel GA. maga mellé, vagy a háta mögé, mint vele egyet értő "valakit" ;) , mivel, az egyszer szent, hogy az ikertestvére nem lehet ez a "valaki". Eszter ugyanis, Adriennek a szöges ellentéte: zsigerből irtózik minden konfliktustól és Adriennek a hisztériás cirkuszaitól is rettenetesen fél és emiatt attól, ha csak teheti hermetikusan elzárkózik. Valahol már megírtam azt is, hogy éppen ennek a több mint érdekes, de Adrienn természetét ismerve, nagyon is érthető ikertestvéri ellentétnek és főként a hermetikus elzárkózásnak, és a testvérével való bármilyen kommunikáció elutasításának köszönhető az, hogy Adrienn ennyire bele tudta lovalni magát a saját maga által létrehozott és végül szabályos rögeszmévé változott - alakított - fantazmagóriájába, ami szerint én a testvérétől kicsaltam volna azt, hogy küldjön a gyermekeimnek másfél év leforgása alatt négy alkalommal 10 ezer forintot.
Vagy mindössze az Oroszlán Sárkányfarka hatására írogat folyamatosan fejedelmi többesben? - Ez túl maradi ahhoz képest, hogy ő egy gyönyörű, minden szempontból modern (Kimondottan jól öltözött pl.) nő...

A természetes gyanú tehát megint csak az, hogy Gerle Évát kell tudnia maga mellett és maga mögött, és annak a bólogatását érezvén, írogat folyamatosan többes számban "saját nevében és saját magáról is"... :lol:

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 23:10 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 106
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
Nem tudni, kiket takar a királyi többes. De különösen formailag érdekes, vagyis feltűnő ez a minden irányból érkező, minden irányba ömlő, szó-és szitokzuhatag, vagyis áradat jellege a leveleknek (olykor a központozás hiánya), valamint: a több irányba támadó, buldózer-szerű stílus , mindenütt jelenlevőség. Mintha egyszerre több ember dolgozna a hadjárat sikerességén. Engem inkább ez emlékeztet a régi Gerle Évás történetre.

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.24. 23:17 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.09.03. 22:27
Hozzászólások: 106
Napjegy: nyilas
Aszcendens: vízöntő
Tehát nem is a központozás a legfurább: a hirtelen félbemaradt, állítmány nélküli, slendriánul elcsapott félmondatok, a kisbetűvel írt nevek, és ismét a zuhatag-jelleg. Ez hasonló...

_________________
Van, mi arany, bár nem fénylik, van, ki vándor, s hazaér, régi erő nem enyészik, fagyot kibír mély gyökér.
J. R. R. Tolkien


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.22. 15:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3879
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ez a tavalyi remekmű eddig nem került közlésre. (Érdemes elolvasni a válaszomat is, amely példája annak, hogy a testvére miatt, milyen jámbor birkaként - és végül is, decemberig - tűrtem a sötétnél sötétebb aljasságait...

Kedves Adrienn!

Ezeket a nagy fülű szamárságokat mind át fogom küldeni Eszternek, de persze, asz ön tanácsát is megfogadom, és megfelelő keretben, mások mulatságára, közölni fogom az interneten fényképekkel együtt (Annak idején, kaptam a húgától olyan képeket is, ahol önök ketten nyaralnak, de persze, az Eszter képét, aki bujkál ön elől, és akit ön nem tudom milyen jogon, buta tyúkként emleget, le fogom takarni...), és ezzel az imél-címmel együtt.
Szeretettel: Szilárd

2017.07.08. 13:38 keltezéssel, bute tri írta:
>
> Joó Viola,
>
> ez az utolsó válaszom. Tegye közzé.
>
> 1.) Szente Tamást Linux rendszer helyett meg akarták kérni MicroSoft program feltelepítésére.
>
> Joó Viola/Violetta: a szoftvereket legálisan meg kell vásárolni.
>
> Ha maga egy szoftvert nem vásárol meg legálisan, akkor bűncselekményt követ el.
>
> 2.) Az asztrológiát államilag elismert intézményekben tanítják. Hol végzett maga?
>
> Hol szerzett diplomát? Alkalmassági vizsgálatának az eredménye?!
>
> 3.) Maguk a gyerek mocskos alsóneműjéről is beszélnek, amit bírósági eljárás során
>
> felhasználtak. Maga Joó Viola fel tudja mutatni, hogy mind a 4 kiskorú gyerek alsóneműjét
>
> 95 fokban heti szinten mossa többször: 2 órás fertőtlenítő programban, külön-külön?!
>
> 4.) Kozma Szilárd beszélt az egyik hangfelvételen arról, hogy az egyik gyermekét úgy
>
> büntette meg, hogy elvette tőle a macskát.
>
> Állatkínzásról törvény van érvényben. Hová vitte a Kozma Szilárd a macskát?
>
> Hol van a papír arról, hogy beadta egy menhelyre a macskát a Kozma Szilárd.
>
> 5.) Volt engedélyük arra, hogy közös fényképet Kozma osztálytársaikról közzé tegyenek?!
>
> Hogy merészelt a fényképen idős, tisztességes embereket pocskondiázni a Kozma Szilárd?!
>
> 6.) Miért nem Dénes Máriától kért kölcsön a Kozma Szilárd? Miért egy egyedülálló nőt
>
> használt fel arra a Kozma Szilárd, hogy az éhező gyerekeinek a nő adományt küldjön.
>
> Miért sürgette az egyedüllálló, kisjövedelméből élő "kerge tyúk" Esztertől az adományt
>
> a családfenntartó Kozma Szilárd: agresszívan?! Maga hol volt ekkor?! A kocsmában?!
>
> Miért kurvázza a lányát a Kozma Szilárd hangfelvételen, sőt az édesanyját is?!
>
> 7.) Miért nem adott Dénes Mária és Kozma Szilárd számlát az EUR/FTszolgáltatásaikért?
>
> Maguk a hangfelvételeiken elhangzottakat letagadják.
>
> Amikor szidják Medárda édesanyját azt közvetítik Medárda felé tudattalanul, hogy
>
> "Olyan vagy, mint az Anyád!" .... azaz gyűlölni való, elfogadhatatlan.
>
> Nem Gerle Éva szegényítette le a családot. Egyszer találkoztam egy hölggyel, aki
>
> semmit nem tudott Gerle Éváról 2017-ben, de Joó Violettáról annál többet.
>
> Az Internetre a XII. kerületi bíróságon a maguk gyalázkodásának okiratai fel voltak
>
> téve: majd egyszer csak eltűntek, azokat miért nem publikálják?!,- ahelyett hogy egy
>
> osztálytalálkozóról készült közös képen Kozma Szilárd az osztálytársait szégyeníti meg.
>
> Nekem nem dolgom, hogy magát alpári, trágár, sérült, eszelős Joó Viola nevelgessem,
>
> aki használja a Kozma Szilárdot. További gondolataimat előző leveleimben megosztottam
>
> az őrjöngő, önlejáratós édes-mostohával, akit Joó Violettának neveznek. Aki arra merészkedett,
>
> hogy felrakott egy társkeresőre, kéretlenül felhasználva az Internet címemet.
>
> Maguk ketten gyalázkodó, egyfolytában minősítő, s ELLENSÉGKÉPEKBEN gondolkodó beteg emberek!
>
> A Kozma Szilárd gyávaságának tanúja voltam, amikor 2 órás előadásáért nem mert pénzt elkérni.
>
> Én léptem közbe, azóta a középút helyett a másik végletbe csapott át, s maga kegyetlen Joó Violett a cinkostársa.
>
> Szilárd rendelkezik tudással, míg maga a családod az alattomosságával, irigységével a szakadék szélére sodorja.
>
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.24. 23:01 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Sajnos olyan alapállást örököltem, hogy ne szóljak bele mások vitájába, a Marsom a horoszkópban fényszöget sem kap. Azon kevés alkalommal, amikor eddig mégis megtettem, a támadó céltáblájává váltam. Hiszen nem elég odapiszkálni, ez még nem igazságért való harc :)
Eljutottam odáig, hogy nem érdekel, ha engem is betámad valaki, akkor keményebben harcolok az igazságért addig, amíg meg nem futamodik minden bosszúszomjas gazember (ezt általánosságban írtam, van belőlük sok) :).

Galambos Adrienn valahogy egészen más világban él. A feljelentésekből az tűnik ki, hogy feketére és fehérre osztotta azt és az önkényes elképzelései alapján kinevezte a számára fekete felét elpusztítandónak, kiirtandónak. Mint ahogy az allergiások az egészséges, életmegtartó (a nedvességet a földben tartó) zsenge füvet irtják, amiért az polleneket mer szórni a levegőbe. Oroszlán Sárkányfarokkal nem is csoda, mert mindenkit, aki elismeri az ő nagyságát és zsenialitását, azt elviseli. De jajj annak, aki nem tiszteli őt a nagyszerű személyisége miatt, azt megpróbálja eltiporni.

Adrienn ennél is tovább megy. Számára az élet elsorvasztani való, elpusztítandó. Már végrendelkezni is akart, pedig még fiatal. Méghogy új életek, gyermekek az ő testvérétől támogatást élvezzenek?! Ezt ő nem hagyhatja. Azok a becsületes emberek, akik az általa követett normáknak minden szinten megfelelnek! Szerinte időben gondolni kell a halálra, még neki, rendkívüli személyiségnek is. Megpróbálta kiválasztani az erre legérdemesebb embereket. DE ILYEN NINCS, senki nem léphet még a nyomába sem!
Majd "skarlát betűs megszégyenítés"-t kiállt. Az írásaiból látszik, hogy vérig van sértve és nem veszi észre, hogy a tüzes vita Gerle Évával, amit ő kívül annyira elítél, a személyisége önmaga előtt rejtett zugaiban sokszorosan és potenciálisan jelen van. Ki is robbant, amikor megtámadta Szilárdot és Violát, az ajándék pénz ürügy volt, hogy egy kalap alatt egyszerre több emberen is uralkodhasson. Izzik a bosszúvágy benne, hogy a világ elé tárja, hogyan kell megbüntetni a nagy családot eltartó apát és megvédeni az egyedülálló nőket.

Ugyanis az az érdekes, hogy a "nő" az írásai alapján akkor érdemel tiszteletet, ha egyedülálló. Gerle Éva is az, úgy tudom. Eszter is. Violát támadja (de ő nem is egyedülálló). Mintha az egyedülálló nő értékesebb lenne és több tiszteletet érdemelne, mint egy, a férjének elkötelezett családanya.

Úgy látszik, Adrienn annak örült volna, ha Szilárd egyedül marad Emőke családromboló elrohanása után. Nyilván ezért támadja Violát, akit legszívesebben kikészítene. Esetleg még szerelmes is Szilárdba, de ha nem, akkor is leértékeli Violát az "egyedülálló nő" státuszhoz viszonyítva. Ilyen becsületes státuszban vannak számára az özvegyek is, úgymint Erőss Zsolt özvegye.
Erre abból következtetek, hogy úgy vonja felelősségre Violát a 95 fokos fertőtlenítő-csírátlanító mosás ügyében, mintha bizonyítani akarná, hogy ezt ő jobban tudja és csinálja! Mivel azonban Szilárd visszautasította a horoszkóprendelési kérelmét, akkor inkább bosszút áll.

A megszólításokból kitűnik az, hogy mennyire meg akarja sérteni és bántani őket, mérgezett nyilakat lő feléjük, amelyek valóban messze túllépik azt a határt, amire bármilyen pénz visszakövetelése érdekében az ember vetemedne (na jó, itt talán magamból indultam ki, hiszen van aki kevés pénzért is ölni képes). De itt nemcsak a pénzről van szó, ahhoz túl keveset emlegeti. Logikus, hogy Gerle Éva felbújthatta. Úgy ír, mint egy méregzsák, gyűlölettel tele, ami megfelelő táptalaj a Gerle Éva féle szólamoknak.

Adrienn ítéletalkotása, értékrendje megváltásellenes, pokoli: "Tegnap egy 35 éves ismerősöm öngyilkos lett, eldobta az életét, pedig volt munkája, jómódú, becsületes szülei, az emberi lélek nagyon sérülékeny,". Jobban szeretné, ha mindenki ilyen szellemi-lelki sötétségben tengődne, mint szegény ismerőse? Mi másért támadná Szilárdékat, akik éppen ezt a sötétséget igyekeznek eloszlatni?! És Dénes Marikát is, aki "felháborító módon ki merészelt állni" az igazság és szellemi törvényesség oldalán.

Az életellenesség innen is, onnan is kibújik. Akkor is, amikor folyton a könyveket emlegeti, ezzel alkot teljesen szokatlan hasonlatot: "könyv méretekben". A könyv, az az igazi mérce, a mértékek mértéke!!

Erről Jézus szavai jutnak eszembe a tanítványa, János, a Béke Evangéliumából: "Ne keressétek a törvényt a ti írásaitokban, mert a törvény Élet, az írás pedig halott. 12. Bizony mondom néktek, hogy Mózes nem írásban kapta az ő Törvényeit az Istentől, hanem élőszóval."

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.25. 01:33 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.03.21. 16:42
Hozzászólások: 57
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Skorpió
Olvasva ezeket a leveleket illetve feljelentéseket, számomra hihetetlennek tűnik, hogy ez a nő ("a Galambos Adrienn nőszemély :lol: ) tényleg diplomát szerzett, ráadásul kettőt. Hiszen még egy nyolcadikos irodalomvizsgán sem kapna átmenő jegyet, annyira zavaros és érthetetlen, amiket ír, egymás mellé dobált mondatok, félmondatok, ismétlések (Szilárd neve szinte minden mondatban ötször-hatszor fordul elő, hogy a végén az ember már szinte szédül tőle). Persze, valószínűleg az a magyarázat erre, hogy amikor a diplomáit szerezte, még nem volt megbuggyanva, mint most, akkor még nem került ilyen mélyre a karmikus meghatározódásai mocsarába. Sajnos több emberen is észrevettem azt az utóbbi hónapokban, hogy kb. 40 éves koruk után, ha hozzá sem kezdtek a karmájuk oldásához, sőt, még vastagították is azt, kezdenek becsavarodni. "Az Adrienn nevű nővel" :) is ez történhetett. Hány órát kellett eltöltenie azzal, hogy árgus szemekkel figyelte a videókat, és jegyzetelt, hogy miket lehetne felhasználni Szilárdék ellen. Gondolom, jó ideje ezzel kel, ezzel fekszik, ezeket a hülyeségeket mantrázza magában. Nehéz elhinni, hogy tényleg vannak ilyen futóbolondok. Jókat lehet derülni a marhaságain, egy darabig, de azért folyamatosan kapni ezeket a leveleket, tele ennyi idiótasággal, nagyon megerőltető lehet. Nekem valószínűleg nem menne az, hogy ne töltődjem fel belső agresszióval, ha ilyen leveleket kapnék.

_________________
"Jobb a világra egyáltalában meg se születni, mint benne alacsonyrendű, vak, ostoba, értelmetlen, zavaros életet élni, s a nagy igazságok tudásában nem részesülni."


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.27. 20:54 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 32
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
"A csíkszeredai TV-ben látható volt, hogy a Kozma Szilárd részére az önkormányzat mérnöki munkát ajánlott fel, amit a Kozma Szilárd nem fogadott el. Viszont Galambos Esztertől elfogadott több, mint százezer forint adományt."
Főbenjáró bűn egy munkaajánlatot visszautasítani és egy pénzadományt elfogadni. Megbocsáthatatlan vétek! :shock: :D :lol: :lol: :lol: Hujjujujjujujjjjj! Ööö... Milyen büntetést is lehet kiszabni azért mert valaki ajándékot fogad el? Tudja valaki? :D
RÁADÁSUL a több százezer forint is hazugság, amit édesapám a munkaajánlat visszautasításakor fogadott el aándékként, mert Eszter az adományait négy részletben küldte, amelyik közül az első adomány összege nem haladta meg a 20 000 forintot.
De végül is, miiiindegy hogy hány forint, egyáltalámn MI KÖZÖD VAN HOZZÁ, Adrienn?

Amúgy, mióta tartozik neked a cselekvőképes és önmagát eltartani képes testvéred elszámolással arról hogy kinek mikor mennyi pénzt küld a saját maga által megkeresett pénzéből? Milyen jogon követeled vissza TE SAJÁT MAGADNAK édesapámtól azt a pénzt amit ESZTER küldött A SAJÁT pénzéből miután te a KÖZÖS PÉNZETEKET MÁR ELKÖLTÖTTED?!!! :x
Eszter is ezt írta hogy: "Teltek a hónapok, majd Adrienn valamin felkapta a vizet, és akkor firkált

neked, hogy add vissza az ajándékomat, erre én soha nem kértem. Fel nem

fogom, hogyan merészel a dolgaimba kéretlenül kontárkodni, ha nem adott,

az az ő dolga, de hogy a nevemben firkál és bajt kever azt én elítélem.


Tamás is "besegített" volt annakidején a szökésem után pár hónappal a saját életemmel és a szüleimmel való kapcsolat rendezésébe azáltal hogy az én nevemben egy gyűlölködő hangnemben megírt elektronikus levelet küldött édesanyámnak.

Adrienn ráadásul azt is hazudja hogy mindannyian pornót néztünk: "Kozma Szilárd később előadta, hogy hard-pornót nézegettek a leánygyerekei a paplan alatt,"
Bocsánat, csak Turula nézett pornót, a többi testvérem nem és én sem.

Szégyelld magad, Adrienn! Te is, ahogyan Éva meg Tamás meg én is azt hittük naívan hogy édesapámat el tudjuk anyagilag lehetetleníteni úgy hogy le tudjuk járatni ha összevissza hazudozunk róla és így végül is, tulajdonképpen ki tudjuk készíteni. Hát nagyot tévedtünk, és te is tévedsz. És Tamás is meg anyám is meg a Magdi nagyanyám meg mindenki más téved, ha azt hiszi hogy ha eleget hazudozik össze vissza akkor azzal igazságot tesz és ártani tud nekünk. Hazudozással nem lehet igazságot tenni semmi felett.

Ha azt hiszitek hogy valaki is hajlandó lesz veletek tartani az édesapám tönkretételében úgy, hogy el is érjetek együtt valamit, akkor tévedtek.

"Kozma Szilárd és Joó Violetta bizonyítékokat tüntettek el. Amikor kínossá váltak a több száz, sőt ezer feletti nézettségű rágalmaik, s Internetes zaklatásaik,
akkor azokat eltüntették a YouTube-ról és az asztrologosz honlapjukról is. "
Ha nincs rajta sapka, azért s ha van rajta sapka, azért. :lol: Ha kint hagyják édesapámék a neten, az a baj s ha leveszik, az a baj. :lol: :lol: :lol: Most mit akarsz, Adrienn?
Ó, és Adrienn, ki kell hogy ábrándítsalak, mert hogy nem temiattad vették le édesapámék azokat a felvételeket hanem egy, a Tamással és a szüleivel kötött egyeszség miatt amit aztán persze Tamás megszegett.

Jaj, és még valami... Adrienn, áruld el nekem hogy a Hargita Megye Tanácsa meg a Polgármesteri Hivatal mi a csudát tud kezdeni a feljelentéseddel? Max egy nagyot röhögnek rajta és aztán évek múltán is emlegetni fogják, mint egy kedves emléket. :lol: :lol: :lol:
Jövök még!


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.27. 22:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3879
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Medárda Szívem!

Az általad idézett feljelentési szöveg-résszel nem az a baj, hogy kicsinyes hülyeség, mivel az ott állítottak senki szemében nem jelentenek vétket, hanem az, hogy szemen-szedett hazugság! Hogy ez is, és ezek, az általad idézett állítások is, szemenszedett, aljas, Galambos-Adriennes sátáni hazugságok, éppen mint a többi (Lásd: csoportos pornó-nézés a paplan alatt, vagy az, hogy mi, ő szerinte..., Violával bevettünk volna titeket voájőröknek a szex-partijainkba.)!

Máskor kérdezz meg, vagy nézz utána! A csíki tévében, maximum annyi jelenhetett meg, mint amennyit én is megtudtam az éhségsztrájk után személyesen Borboly Csabától, hogy felajánlott egy munkahelyet a Hargita Megyei Tanácsnál, és azzal maradtunk el, hogy miután az éppen akkor született Ividő-t haza hoztuk Violával együtt a kórházból, jelentkezzek a személyzeti osztályon, és ott majd eligazítanak. Ez a telefonhívás szerdán, vagy csütörtökön történt. (Én hétfőn hagytam abba az éhségsztrájkot, a családi pótlékért, mert váratlan - hirtelenül, egy hónappal a nőgyógyász által jelzettnél korábban, megszületett Ividő. Őket tehát haza hoztuk péntek délelőtt, és én hétfőn, már jelentkeztem is a diplomámmal és a szükségesnek vélt dokumentumokkal, a Megyei Tanács személyzeti osztályán, ahonnan viszont tovább küldtek a munkaügyhöz, hogy onnan hozzam el a TB-s és nyugdíj-járulékos dokumentumaimat, és ugyanígy járjak el a pénzügyön is, amit csak másnapra, vagy harmadnapra sikerült teljesen véghez vinni, de mire jelentkeztem a pénzügyi dokumentumokkal a kezemben újból a Tanács Személyzeti irodáján, kiderült, hogy olyan munkahely, amire az építő üzemmérnöki végzettségemmel alkalmazhatnának, náluk nem létezik.

Azonnal kihallgatást kértem Borboly Csabánál, de az nem megy úgy hirtelen... Tehát a következő hétre iktattak be (programáltak) kihallgatásra a Megyei Tanács Elnöknél, de szintén nem tartózkodott a székházban állítólag és ezt a figurát megismételték a titkárságon velem még kétszer. Akkor világos lett előttem, hogy csak szájjártatás volt az egész, bizonyára Borboly utána sem nézett előzőleg annak, hogy milyen végzettségem van, és, hogy azzal tudnak-e alkalmazni, de ezt valószínű, hogy szégyellte bevallani nyíltan. (Egy politikus ugyanis soha nem tévedhet hivatalosan... A világtörténelemben egyetlen politikus volt, aki képes volt a tévedését beismerni, és ez az a lengyel Jeruzelszky tábornok volt, aki bevezette a statáriumot Lengyelországban 1978-ban. Egyedül ennek volt annyi gerince és vér a pucájában, hogy bocsánatot mert kérni a lengyel néptől!) Mivel Borboly író-asztrológusként ismert meg, valószínűleg azt képzelte, hogy valamiféle humán-jellegű (bölcsészi...) végzettségem van és azzal viszont el tudott volna helyezni valahol az általa vezetett hivatali apparátusban...
DE ezek a részletek ebben az esetben csak annyiban érdekesek, hogy ez a gonosz munkanélküli sehol nem olvashatott olyanról, és a Csíki Tévében egészen biztos, hogy nem hallhatott olyan hírt, hogy én vissza utasítottam volna, - ahogy a nagy szarházi madár a feljelentéseiben többször is írja! -, két munkahelyet is, amit nekem nagylelkűen "felkínáltak" nem tudni, hogy kicsodák.
Tehát még csak arról sincs szó, amin te háborogsz, hogy az sem olyan nagyon ritka és nem vétek, hogy emberek munkahelyeket utasítanak vissza. Mert ebben az esetben, konkrétan arról van szó, hogy nekem akkor is meg volt a vállalkozásom ami a család jövedelmét biztosította, de felháborító volt az a tény, hogy egy a tulajdonomban levő roncs-autó miatt, amit egy helyi politikus, akinek a nevére íratva vásárolták meg az autót, még gyermekkorában a szülei, nosztalgia-tárgyként, úgy vásárolt meg az általa leitatott bontótól, akinek én korábban átadtam az autót használatra, hogy én nem tudtam róla. És, mivel a politikus, ezt a hátam mögött és az én tudtom nélkül megkötött fekete üzletet követően, nem íratta át (viszont) a nevére, nekünk levágták az utánatok, tehát a négy gyermekemért járó családi pótlékot, ugyanennek a politikusnak a politikus barátai, akik épp Polgármesteri hivatal élére kerültek politikai úton. Persze, hogy jól jött volna a megyei tanácsnál egy diplomás-állás, mert több jövedelmet hozott volna, mind a horoszkóp-készítés, és akkor, azt sem éreztük volna meg annyira, hogy elvették a családi pótlékot. De szó sem volt (Nem is lehetett volna!) arról sehol, hogy én elutasítottam volna ezt a fix jövedelmet biztosító munka-lehetősége, mint ahogy ez a sátáni fajzat hazudja ezt a feljelentéseiben többszörösen, és ráadásul még úgy is, hogy egy korábbi hozzászólásomban ezt én már megírtam!
Gondolom, arra számítva, ami veled is megtörtént íme: Ti., hogy azok, akik ezeket a szennyes jelentéseket olvasgatják, elfelejtik a cáfolatot, fenn akadván azon, hogy ez nem törvényellenes vétek.
De erkölcsi mocsoknak viszont erkölcsi mocsok, és ha ilyen engedményeket teszünk, illetve, ha felületesek vagyunk és csak kacagunk az aljaskodó kicsinyeskedésén, akkor bizony a sok rám és ránk dobált sárból valamennyi rajtam és rajtunk marad!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.06.27. 23:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3879
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Na, hát ez a baj az ilyen hitelesnek tűnő, sátáni hazugságokkal!
Ha a nagylányom is, akinek csakugyan, már több alkalommal is bebizonyosodott, hogy gyenge, illetve nem pontos az emlékezőtehetsége, felül nekik, és jóindulatúan úgy kezdi el cáfolni, mint hogyha igazak lennének az állítások, akkor mások, persze, hogy beveszik!

El képesztő tehát ez a fél - és negyed tényekre és az idősorrendiség semmibe vételére alapuló mocskos kutyulás! Hiszen tessék: Még Medárda is elhitte a felét:

"RÁADÁSUL a több százezer forint is hazugság, amit édesapám a munkaajánlat visszautasításakor fogadott el aándékként, mert Eszter az adományait négy részletben küldte, amelyik közül az első adomány összege nem haladta meg a 20 000 forintot.
De végül is, mindegy hogy hány forint, egyáltalán MI KÖZÖD VAN HOZZÁ, Adrienn?"


Ugyanis, NEM AKKOR, NEM ABBAN AZ ÉVBEN VOLT AZ ÉHSÉGSZTRÁJK, AMIKOR Galambos Eszter elküldte azt a 10 000 forint (Vigyázz Medárda, mert nem 20 000) karácsonyi ajándékát, amit megismételt még három alkalommal a következő évek kiemelt keresztény ünnepein elszórva, hanem KÉT ÉVVEL KORÁBBAN!

VIGYÁZZ MEDÁRDA, MERT TÉGED IS ELKAPOTT A "HATALMASAN NAGY" :) :D PÉNZÖSSZEG KÁPRÁZATA, AMIRŐL HADOVÁL Adrienn! Nem szabad így lépre menni és elnagyolni a dolgokat kislányom, mert úgy fogsz járni, mint a tavalyelőtt! Mindennek pontosan utána kell nlzni, amiről írsz! Mert nem úgy van az, hogy az első adomány nem lehetett több mint 20 ezer forint, hanem a valóságnak megfelelő pontossággal kell az ilyen veszélyes helyzetekben a tényeket közölni. Ez pedíg az, hogy az első adomány (Karácsonyi), amit végül is, azért küldött, mert velem szemben adósnak érezte magát, (mivel utólag rendbe tettem a horoszkópját, amit Takács Tiborral készíttetett (Amit én készítettem neki ugyanis, állítólag elvesztette), pontosan és kereken tíz ezer forint volt, tehát 10 000 forint. NEM TÖBB ÉS NEM KEVESEBB! - Az ilyenekkel mint Adrienn. Nagy Attila Puli, és Szente Tamás és Gerle Éva, létfontosságú, a tárgyi valóság szerinti tény-közlés, ezt soha, LEHETŐLEG EGÉSZ életedben ne felejtsd el!
ÍGY TEHÁT, ilyen nagyvonalú tárgykezeléssel, NEM SEGÍTESZ, az igazság feltárásában, hanem rontasz azon... Ezekkel, tehát az Adrienn- fajtákkal, akárcsak az anyád és az ő anyjával (Az anyai nagyanyáddal!), akik mindent össze-vissza csűrnek - csavarnak, nem lehet játszani! De nem ám!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 26 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO