ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 07:39

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 42 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.11.20. 22:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Térképen.


Csatolmányok:
bokreta-terkep.jpg
bokreta-terkep.jpg [ 38.13 KiB | Megtekintve 212 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.20. 22:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szép hely.


Csatolmányok:
bokreta-2-alulnezet.jpg
bokreta-2-alulnezet.jpg [ 83.76 KiB | Megtekintve 212 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.21. 13:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mondom, hogy ez a vérszomjas amazon, a család egyetlen jövedelemforrását jelentő, vállalkozói engedélyemet szeretné a polgármesterrel vissza vonatni..., azt akarja mindenképpen ellenem uszítani. De, hogy a polgármester uszítását szolgáló "vádpontjai" után, milyen sötét aljasságokat talált ki, illetve adott a szánkba újból..., hát be kell vallanom, hogy a leleményességével és a trágárság-írással való élvezet-szomjával újra meglepett:

---------- Forwarded message ---------
From: Adrienn Galambos <fiok.gamagan@gmail.com>
Date: 2018. nov. 20., K, 8:05
Subject: FELJELENTÉS _19. rész: Kozma Szilárd a polgármester úrról kijelentette, hogy Ráduly Róbert CÁPA, aki átveri az embereket.
To: <varoshaza@szereda.ro>, <primaria@miercureaciuc.ro>, <denesmaria73@gmail.com>, <csakazolvassablog@gmail.com>, <info@hargitamegye.ro>, <office@prefecturahr.ro>Tisztelt Polgármester Úr!

Tájékoztatom, hogy újabb rágalmazó előadást tett fel Kozma Szilárd a YouTube-ra Önről is, melynek a végén Gerle Évát is megfenyegette.
Ez a YouTube felvétel is be lesz adva a bíróságra: zaklatás, megfélemlítés, rágalmazás, hamis vád, valótlan tényállítások, ... stb.

Kozma Szilárd Önt, Csíkszereda polgármesterét a YouTube-on cápának nevezte, s kijelentette, hogy Ön átveri az embereket.
Kozma Szilárd a YouTube-on közölte Kanadától Svájcig a horoszkóp megrendelőivel, hogy Csíkszereda polgármestere átveri az embereket.


Kozma Szilárd vádolta a nagy nyilvánosság előtt, a YouTube-on Csíkszereda polgármesterét,- hamarosan küldöm újból a vágott felvételeket bizonyítékként:

1.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán maffiózókkal tart kapcsolatot, s fél-maffiaszervezet (City-Parking) felállítását támogatta.

- Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán jutalékot kap a fél-maffiaszervezet felállításából.
- Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmánnak hamis az identitástudata, s nincsen hivatástudata.
- Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmánnak csillapíthatatlan vagyon- és haszonszerzési étvágya van.
- Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán identitástudatát a jóllakhatatlan éhenkórászsága vezérli.

2.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán jó barátja jól él, mert a polgármester jó barátja nyerte el a városi pályázatot, s
pusztította az ősfákat (fenyőfákat) haszonszerzés céljából, mint a Polgármesteri Hivatalhoz közel álló beszállító cég.

3.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán álcából keresztény, különösen a választások előtt aktív, s székelygatyában parádézik.

4.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán egy cápa, aki átveri a székelyeket.

5.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán korrupt csaló.

6.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán pléh garázsokból illegális jövedelmekre tesz szert és törvénytelenül sajátított ki telkeket.

7.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán elhülyítette a székelyeket.

8.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmánnak pszichés problémái vannak és nárcisztikus személyiség.

9.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán őrült városrendezési tervei miatt nagy nehézségek árán tudja a gyerekeit felszállítani a kórházba.

10.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán bűncselekményeket követett el.

11.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmánnak furcsa gerincessége van, nagy-nagy korrupciókba bele tud menni, a népet be tudja hülyíteni
azzal, hogy székelygatyát húz magára, magyarkodik keményen, kiskirálykodik, ő a város kiskirálya, vérszívó, hasra esnek tőle, mert nem látják, hogy hol a korrupció. A székelység is korrupt, mert korrupt embereket választ meg.

12.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán szerelmes vagyok s nem vagyok szerelmes játékot játszott egy férfi politikussal.

13.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán nagyon nagyon magas szinteken csal.

14.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán polgármesternek nincsen hivatástudata, csak az anyagiak vezérlik.

15.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán pénzéhes éhenkórász.

16.) Kozma Szilárd leánya is rágalmazta Ráduly Róbert Kálmán polgármestert a YouTube-on.

17.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán kenőpénzeket fogadott el.

18.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán polgármesterhez a zsidó Szente László és Szente Ibolya bejáratosak.

19.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán Szondi Zoltán kezére akarja átjátszani a csíkszeredai futópályát: ingyen!

20.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán kábult vagy szédült vagy teljesen ateista, de most átment vallásos hitrendszerbe, de persze ez csak egy álca nála, azért csinálja, mert jól lehet hülyíteni az embereket. Kiket lehet hülyíteni? (Itt Kozma Szilárd gyalázkodik.)

21.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán bepofátlankodta magát, fél-maffiaszervezetet nyomott rá Csíkszeredára, szívja a vérünket, minden alap nélkül lebilincseli az autóink kerekét, miközben nem biztosít garázshelyeket: pléh garázsok, megmondta a másik alpolgármester, hogy: ..........!

22.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán lealjasodott és ócska populista szövegeket mond, csillogni-villogni akar, identitástudat zavaros, még a szónoklataiban is saját magáról beszél, ez kimondottan személyiségzavaros, nincs hivatástudata, nem mehetek be a városházára miatta, (itt Kozma Szilárd újabb gyalázkodása hallatszik).

23.) Kozma Szilárd állította, hogy Ráduly Róbert Kálmán hülyíti a népet kiskirályi tudattal, korrupciót igazságként feltüntetni képes, ..... továbbiakat: lásd: alant. Ezek itt fent, mint a YouTube nagy nyilvánossága előtt hangzottak el, s Kozma Szilárd azzal dicsekedett, hogy Kanadától Svájcig hallgatják a rágalmait.

Kozma Szilárd rágalmazó felvételeit több ezren nézték meg ország-világ szerte.

Nekem Joó Violetta és Kozma Szilárd megdöbbentő trágárságokat firkált, mint például: te agysorvadásos marha mintapéldánya!, Tehén!,- kretén idióta,
agysérült, az emberiség söpredéke, sötét agyú perverz, spermacsorgatás, de a sperma-folyó nem a te vaginádba ömlik, ... legalább 50 darab ehhez hasonló trágárkodással próbált Joó Violetta és Kozma Szilárd megfélemlíteni. A YouTube-on már rágalomhadjáratot indítottak ellenem.

Kérem, értesítse a gyámhivatalt, mert Joó Violetta és Kozma Szilárd közveszélyesek. Kozma Szilárd szintén a YouTube-on előadta, hogy szellemlények gubbasztanak a csíkszeredai lakásuk sarkában, s ezen szellemlények egyikét Szilárdnak hívják, és a szellemlények felszólították Kozma Medárdát arra,
hogy nyírja ki a testvéreit. Kozma Szilárd közölte, hogy az orgazmus-képtelen Joó Violetta gyilkos gondolatokat táplált felé.
Kozma Szilárd közölte, hogy Joó Violetta saját gyereke felé is gyilkos gondolatokat táplált. Joó Violetta törni-zúzni akart abban a lakásban, ahol gyerekeket neveltek. Joó Violetta és Kozma Szilárd közzé tette, hogy Réka nevű leányuk tetves volt, s leányuk bugyogója retkesen mocskos és koszos volt.

Kérem, Kozma Szilárd és Joó Violetta ál-asztrológusok működési engedélyét a következő indokok alapján szíveskedjen bevonni haladéktalanul:

1.) Kozma Szilárd nemi erőszak elviselésére szólította fel a testvéremet asztrológiai magánelemzésekor,- két alkalommal is.
Testvéremtől Kozma Szilárd sarlatán több százezer forintot is kicsalt, s számlát nem adott.
Kozma Szilárd és Joó Violetta olvasni, írni, beszélni helyesen nem tudó, trágár, fél-analfabéta, műveletlen ál-asztrológusok.

2.) Kozma Szilárd zsidózta Szente Lászlót a hungarista díszmagyaroknak üzenve, és a YouTube-on felszólította Szente Ibolyát, hogy mondjon le az igazgatói székéről, mert Szente Tamás pszichopata.

Kozma Medárda azon kéjelgett a YouTube-on, hogy Kozma Szilárd miatt Szente Tamás élőadásban fogja az öngyilkosságát közvetíteni az interneten.

3.) Kozma Szilárd és Joó Violetta több, mint 100 -száz- embert zaklattak a YouTube-on. Szégyenbe hozták a Kós Károly szakközépiskola igazgatóját és az iskolában dolgozó pedagógusokat is, akiket csalással és lopással vádolt a legnagyobbik leányuk, aki Szente Tamásra hivatkozva rágalmazta a tantestületet.

4.) Kozma Szilárd két pedagógust fenyegetett meg a YouTube-on keresztül, akikről illegális hangfelvételeket készített, s ezen hangfelvételekkel zsarolta a tanárnőket a nagy nyilvánosság előtt. További indokaimat alant leírtam. Kozma Szilárd több embert is megfenyegetett életveszélyesen.

5.) Joó Violetta kijelentette, hogy én nem fizettem eleget Dénes Mária adóelkerülő besúgó nőnek, akiről Kozma Szilárd közölte, hogy az összes személyes adatomat kiadta Dénes Mária Kozma Szilárd részére a felém irányuló internetes zaklatások megvalósítása céljából.

Dénes Máriát arra uszította Kozma Szilárd, hogy testileg is bántalmazzon.

Tájékoztatom, hogy a magyar bíróságon a mai napon fel lesz jelentve Kozma Szilárd személyes adataimmal való nyilvános visszaélése miatt.
Tájékoztatom, hogy a magyar bíróság részére Kozma Szilárd és Joó Violetta internetes zaklatók ellen százoldalas beadvány lesz átadva viszontkereseti kérelemmel.

Tájékoztatom, hogy Kozma Szilárd és Joó Violetta az általuk készített YouTube hangfelvételeken elhangzó trágárkodásaikat, zaklatásaikat is csípőből letagadták, elhazudták és bizonyítékokat is eltüntettek. Gátlástalanság és gerinctelenség kell ahhoz Kozma Szilárd és Joó Violetta részéről, hogy a videó felvételekre rögzített nyilvános rágalmazásaikat és zaklatásaikat egyszerűen letagadják.

Ha a bíróságtól engedélyt kapok, akkor el fogom Önöknek küldeni a százoldalas beadványomat Kozma Szilárd rágalmazásainak leleplezéseként.

Ui.: Kozma Szilárd és Joó Violetta internetes zaklatásaikkal jövedelemre tesznek szert, ellenben az internetes zaklatásaikhoz havonta több tízezer forintra van szükségük. Kozma Szilárd és Joó Violetta saját gyerekeiket is belevonták az internetes zaklatásaikba.

Üdvözlettel: Galambos Adrienn

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.21. 13:20 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Valaki emlékszik-e még, hogy mindezt miért hozta létre Adri Baba?

- Azért mert valamikor elutasítottam a horoszkóprendelését. Egy ennyiért ekkora bosszút állni vágyást még csak el sem lehet képzelni. Pedig igaz!
No Coment.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.21. 13:38 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Semmilyen trágárságot nem írtam neki, főként olyan sértő és perverz kifejezéseket, amiket itt ír ebben az utóbbi levélben... talán valamelyik szexmunkás zúdította rá azokat a szép felvilágosító mondatokat, és az ellenségképzetektől zárlatos agyával egybemos mindenkit, most épp velünk, mert mi elérhetőek vagyunk neki a neten...
De lehet,. Szilárdnak van igaza, és ő így juttatja magát szexuális élvezethez...?

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.22. 08:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://studio.youtube.com/video/_u-SpdP0cx8/edit

Másrészt, azzal, hogy Gaga néni becsületes gátlástalansággal :lol: az asztrológusi engedélyem vissza vonását követeli a polgármestertől a 19 sz. feljelentésében, miután az nem is tudom hány pontban uszítja ellenem, mintegy alá is írta a 12-es házban álló karma-pontjai által is jelzett börtönbe-záratását. Hiszen, ezen "egyenes beszéde" után, nekem már nem is kell a bíróságon bebizonyítani, a vonatkozó BTk-s cikkelynek azt a tételét, hogy "...amennyiben a hamisan feljelentett személyt a hamis vád miatt megbüntetnék, vagy olyan eljárást indítanának ellene, amelyből kára származhatnak. Mindjárt írom is meg tehát, az újabb, kiegészítő kis - feljelentést a Pesti központi bírósághoz, amelyben a 19 sz. jelentésből, már csak ezt a galambos féle mersz követelést kell beírni és annál biztosabb lábakon álló, tárgyi bizonyítékokkal (A jelentések képernyő-másolatával) alátámasztott "igaz vádról" már álmodni sem lehet!
Köszönöm, hogy ennyire kiszolgáltattad magad, és elárultad az igazi szándékodat, amely már az első, rágalmazó névtelen leveled megírásakor is vezetett, kedves Adrienn!
És ebben a játszmában már az sem érdekes, hogy nyilvánvalóan Gerle Éva bújtatta fel ezt a szerencsétlent, azzal, hogy nyugodtan rágalmazhat és hazudozhat, mert a végén úgy is felmentik a bírók, a bűntett vádja alól, akárcsak őt, a Kozma Szilárd veszélyes asztrológus. Óvakodj" c. blogjának az elkészítése és működtetése ügyében. A nyilván, hogy feminista bírónő (Horváth Anita s.k. :D ) ugyanis, akit Viola máris feljelentett a Kúriánál, és akinek a gátlástalan fogalom-jelentés ferdítésén és hazudozáson alapuló határozatát a Törvényszéken megfellebbeztem, azt állította, hogy a Veszélyest és az óvakodj-ot csak az én "szubjektív érzékenységem" érzékeli sértőnek, de nem az az általános közfelfogás szerint. Ezt a határozatát egyébként is meg kell, hogy semmisítse a Tábla Bíróság, amennyiben nm akarják, hogy az evidens bírói csalást, a neveik feltüntetésével világgá kürtöljem, persze a Tmbleren, ahonnan majd az amcsi diszpécserek nem törlik le, akárcsak a Gerle Évának az engem rágalmazó blogját sem.
De egyébként is: A Galambos Adrienn bűntette, most már sokkal súlyosabb és konkrétabb, és csűrés - csavarással nem értelmezhető félre. Tehát ez az egyértelmű követelése, nem áll meg az értelmezhetőnek titulált rágalmazás szintjén és egy másik szélhámos bírói szó-mágiával nem taknyolható úgy el mint a Geri tette, hiszen Galambos, messze - tovább ment a Gerle bűntetténél, azénál tehát, aki őt elhülyítve, azzal a hazugsággal, hogy ennek sem lesz következménye, akárcsak az ő feljelentéseinek sem.
Nekem már mindegy, hogy melyiküket zárják be, mert, ahogy Gerle Éva mondta - írta éppen ezelőtt négy és fél évvel: Mi jól szórakozunk rajtuk itt, a Logosznak az ez Ott Erika és Adrienn - rovatában...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.23. 21:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://www.youtube.com/watch?v=6FhD0oWDZsY

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.26. 19:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://www.youtube.com/watch?v=qrpoXIZs_YI&t=139s

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.01.03. 16:01 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Apropó a polgermestert érintő korrupciós vádak. Most olvastam a hírt, hogy a DNA még mindig fenntart vádakat Ráduly és egy kollégája ellen.

"Ráduly Róbert Kálmánt háromrendbeli hivatali visszaéléssel és érdekkonfliktussal, Szőke Domokost négyrendbeli hivatali visszaéléssel és okirat-hamisításra való felbujtással vádolta meg több mint három éve a DNA, a pert a Maros Megyei Törvényszéken tárgyalják." - olvasható a Székelyhon.ro 2018. december 28-án megjelent cikkében

https://szekelyhon.ro/aktualis/csikszeredai-kepviselet-radulyek-birosagi-targyalasain

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.01.03. 17:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Én annak örülnék, hogyha amiatt perelné a szegény polgármesterünket a DNA, vagy a Számvevőszék, vagy valamilyen más komoly intézmény, mert képes volt azt az aljas húzást is pofátlanul Szondy-nak aláírni, illetve az fölött szemet hunyni, vagy azt egymás között megmutyizni (és ebbe sajnos azt az egyébként tisztességes Lászloffy Botondot is bele vonni, aki a sportcsarnoknak az igazgatója, és akin - amin! - keresztül ez a surmó játszmázás folyik, ha akarja ezt Botond úr ha nem... - Mert szerintem lényegében arról van szó, hogy a feje fölött döntenek és neki csak ki adják a parancsot, hogy tartsa a sportaréna és a sportpálya közötti ajtókat és kapukat zárva!) hogy a Sportpályát - és így a futópályát, ami eddig folyamatosan nyitva volt télen is, négy hónapon át - tehát az évnek egy egész harmadában, TARTSÁK ZÁRVA A TULAJDONKÉPPENI TULAJDONOSOK, VAGYIS A CSÍKSZEREDAI POLGÁROK ELŐTT!

2) Hivatalos Bírósági értesítést kaptunk a Pesti, 9 kerületi Bíróságtól arról, hogy Galléros Adrienn ellen elindult a bűnügyi ügyészségi vizsgálat, a feljelentéseink alapján (A Dénes Mária, a Viola és az én feljelentéseim alapján).
Vagyis, amint a barátnője és felbujtója szokott a jelenségről fogalmazni (Hazudozni velem kapcsolatban!): elindult a szabályos Büntető eljárás ellene. (- Reméljük, hogy, ha nem is, nem sokára, de valamikor ebben az évben :D , ellene is fog ez folytatódni.)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 42 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO