ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2022.11.29. 17:17

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.05.30. 12:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4219
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A spirituális úton (A boldogság útján) járók tízparancsolata:


1. Meg kell szabadulnom minden sértődésemtől, sérelmemtől!

2. Meg tudok szabadulni az összes gyermekkori és felnőttkori sértődésemtől és megtiltom magamnak, hogy bármit is sértődésből tegyek, mondjak, gondoljak, vagy képzeljek.

3. Meg fogom keresni és le fogom leplezni minden sértettségemet, ahhoz, hogy feloldhassam és megszabaduljak tőle - tőlük.

4. Mindenkinek, aki megsértett és megbántott valaha. bármivel is, megbocsátok, megáldom és elengedem, és én is bocsánatot kérek a szívemben és az elmémben mindenkitől, akit az életben akarva, vagy akaratlanul megbántottam, megsértettem.

5. Nem hagyok helyt magamban semmiféle sértődésnek, bárkitől és bármitől és bármikor érkezett volna is. Tehát, akár a gyermekkoromból, vagy akár a magzat-koromból, vagy a korábbi inkarnációkból, vagy az időtlenségből (Istenből).

6. Nem csak az engem sértően megbántó, engem hátráltató, vagy nekem keresztbetevő, engem durván elgáncsoló és ezért és akkor gonosznak, vagy érzéketlennek - közönyösnek látott személyeknek bocsátok meg, de a nekem véletlenül, vagy akaratlanul bántalmat, vagy kárt okozó barátaimnak, vagy testvéreimnek, sőt: az engem szerintem hibásan nevelő, vagy nekem hibás élet-tanácsokat adó, vagy engem hibás életpályára állító szüleimnek is.

7. Nem méltatlankodok senkivel és semmivel szemben és még csak nem is neheztelek senkire és semmire. (Sem emberre, sem sorsra, vagy Istenre.)

8. Ezért és ennek az érdekében, nem hagyok helyt magamban a büszkeségnek, a hiúságnak, a gőgnek, a beképzeltségnek, a kevélységnek, a bátortalanságnak, félénkségnek és féltékenységnek, tehát a felé- vagy alábecsülésnek, vagyis, nem hagyok helyt magamban semmiféle hamis önérzetnek, hibás önérzékelésnek, önértékelésnek.

9. Bátran tükröződőm a hozzám hasonlóan sértett és a másokat sértő személyekben, és elismerem, hogy ők az én tükreim, tehát nem véletlenül hozott össze velük a sors, mint ahogy a szüleim sem lettek véletlenül az én szüleim, a testvéreim, vagy a férjem – feleségem, a barátaim, de még az ellenségeim sem kerültek kapcsolatban velem véletlenül.

Amennyiben sikerül mindezt, nem csak megfogadni, de határozottan és szigorúan betartani is, az engem eddig megsértők és megbántók többé nem bántanak és nem sértenek meg, és nem is találkozom a jövőben több bántó és sértő személlyel, vagy élethelyzettel. Ezért senkitől és semmitől nem félek. A rossz sorstól a legkevésbé.

Boldog és Szabad vagyok.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO