ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:00

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.12.24. 11:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Ide jár egy felvezető szöveg a fész-oldalamról, meg a szóba került Bedő Imre - "női tökösségről" :lol: szóló előadásának a linkje:


Hogy miért írtam azt, hogy mindez az asztrológiai jósolgatás következménye? - Azért, mert az őskor hajnalán, tehát az első emberiség számára, amely dr. Grandpierre Attila(!) szerint, már 3 millió évvel ezelőtt is, jelen volt a földön, az asztrológia (volt...) az egyedüli, abszolút centrális sorsrendezési szellem-tudomány, amely arra szolgált, hogy az emberek egészen pontosan megismerhessék egyénileg a személyes karmájukat (beteljesítendő életfeladataikat). A jósolgatás ördögétől megkísértett ostoba vagy/és kapzsi asztrológusok viszont, ezt tönkre tették (Lásd az írás-tudók árulásának az ősi mítoszát) az által, hogy hiteltelenítették és visszájára fordították az eredeti funkcióját. És az isteni felelősségtudatától ily módon megfosztott ember azóta is, a karmikus ösztöneinek (negatív személyi meghatározódásainak) a hatására képzeleg, gondolkozik (okoskodik) és cselekszik folyton, még akkor is, ha kereszténynek vallja magát, és a primitív Káin - Ábel harcát, vagyis háborúzását vívja egyik a más ellen.
Ez a Káin - Ábel harc viszont, köszönhetően az erkölcs-semleges materialista tudományoknak, és a "csodatevő" technikának - technológiának, mára átváltozott a nőknek a férfiak ellen folytatott hideg-háborújává, amiről Bedő Imre is beszél, persze, anélkül, hogy a helyes megoldásról tudomása lenne. A férfiaknak és a férfiasságnak a feminin (humánus feminista...) elvárásokkal való tovább terhelése, illetve a közéleti intézményekből (Iskolákból, bíróságokról, Családvédelemből és igen is: a családból!) való további kiszorításával - vagyis, az agresszív természetűséggel való megbélyegzésének a további elfogadása mellett is, az apai funkcióval járó erkölcsi és gyakorlati felelősség-vállalásra való buzdítása, amit a férfiak klubjában buzdítanak, nem fog semmiféle pozitív megoldáshoz vezetni. Az ember ugyanis nem szívesen megy oda vissza, ahonnan többszörösen elküldték, vagy kiszorították, és nem vállalja újra azt, amitől elvették a kedvét, és pláne nem, ha megszégyenítették azzal, hogy agresszor, amiért "természetesen" felemelte és be élesítette a hangját, amiért a gyermeke, ugyancsak természetesen, nem akart szót fogadni.
Mindenkinek a saját személyi karmáját (élet-keresztjét) kellene ugyanis megismerni és annak a feloldására törekedni, az ostoba kapitalista nyerészkedés és élvezet-halmozási tülekedés helyett, és a mások - másik sors-megoldási törekvéseit tisztelve, békén hagyni. Pl. az igazából senkit nem szabadna zavarjon az, ha egy nő "tökösebb" a férfiaknál, amennyiben ez több felelősségvállalást és pozitív eredményességet, tehát un. belevalóságot eredményez nála, és nem férfi-gyűlöletet, zsigeri ellenségeskedést, rejtett, vagy nyílt neheztelést a a férfiakra, a férfiasságra, vagy egyenesen a saját férjükre, élettársukra, szerelmükre, apjukra, fiúkra, vagy fiú-testvérükre, főnökükre. Stb. Persze, attól még a nőies: elfogadó. befogadó, odaadó, megértő, tápláló, áldozatvállaló egyetemes modellje a Teremtő Isten-anyának megmarad.
Az Ukrajnai háború többek között azért is káros, mert elvonja a figyelmet erről a fél-globális civilizációs tökösségi harcról, amely sokkal szörnyűbb következményekkel jár és sokkal több áldozatot követel, mint amennyi "termelődik" az ukrán és az orosz katonák egymásra való lövöldözése és vadászása következtében.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO