ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 12:01

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.08.25. 09:20 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
(Kibővített és kijavított változat)

Az anyag négy szakrális tulajdonsága,

Amelyek segítségével a boldogság, vagyis a megváltás magvalósítható és a tényleges (igazi!) egészség állapota is elérhető (...Lenne, ha nem lennénk éppen a karmánk miatt, annak a hatásaképpen nagyokosok és nyakasak)[/u]


A számunkra kemény szilárdság érzékelését (látszatát... - lád a kvantummechanikai magyarázatokat, értelmezéseket ) is kelteni képes anyag, négy olyan, a hétköznapi gondolkozás számára banálisnak, szürkén közhelyszerűnek látszó, fő-tulajdonsággal rendelkezik, amely tulajdonságokat azért nevezhetjük szakrálisnak, mert azok segítségével megvalósítható a megváltás, vagyis, a boldogulás. És nincs sehol az egyetemes létezésben, a létezés más és másik dimenzióiban egy ilyen különleges (kemény...) állapot és helyzet, amely segítségével a karma-gyártónak is nevezhető egyetemes Lilit-jelenség felismerhető lenne és amelynek a következményei megváltoztathatók - kijavíthatók lennének.
Az anyag szakrális (a megváltáshoz - boldoguláshoz egyedül elvezetni képes) tulajdonságainak a megismerése és vizsgálata egyben elvezet az emberi élet rendeltetésének a mélyebb és komolyabb megismeréséhez-, valamint ennek az isneretnek a "gyógyulásokhoz" vezető, helyes mentalitás felvételéhez és gyakorlásához is.


1. (Első szakrális tulajdonság) A fájdalom, mint a hibás, illetve ránk (Pl. a testi épségünkre) veszélyes cselekvésre, téves cselekedetekre és mentalitásra (gondolkozásra – képzelésre - látásra) való figyelmeztetés. Mint azok következménye. E nélkül, a hibajelző - figyelmeztető tulajdonság és rendszer nélkül még csak felnőtté válni sem lennénk képesek, nem, hogy megváltozni (karmát oldani.) és boldogulni.

2. Az információ-raktározási képesség, vagyis a memória, aminek köszönhető a biológiai sejtekben (főként az agysejtekben: a ganglionokban!) az összehasonlító – megkülönböztető képesség és végül az állati, majd az emberi gondolkozás. Ez nem csak megélhetést biztosít számunkra, de a a karma által befolyásolt érzelem-világunk és a képzeletvilágunk tulajdonságainak a megváltoztatását is (Ugyancsak a karma-oldás érdekében.) lehetővé teszi. Figyeljünk csak: a gondolkozásunkkal megváltoztathatjuk a karma uralma alatt álló, magatehetetlen érzelem-világunkat is, aminek a hatására számtalanszor úgy cselekszünk, hogy különféle "bajokat" okozunk maguknak, de megváltoztathatjuk a mágikus erővel rendelkező - tehát az életkörülményeket és ezzel a sorsot beidéző - képzet és képzelet-rendszerünket is, ami tehát a teljes karma-oldásnak a lehetőségét biztosítja. Vagyis: a rendeltetésünk beteljesítését.

3. A megjelenítés képessége. Az anyagi és az emberi külvilág elemei (egységei), a rezonancia és a vonzás egyetemes törvénye szellemében, az anyagi "külvilágban" megjelenítik az ember számára „keményen”, tehát láthatóan és érzékelhetően (Általában fájdalmasan…) azt, ami benne ott van, többek között úgy is mint karma. Vagyis, mint negatív szellemiség (képzeleti – képzelgési reflexek és ennek a következtében, mint gondolkozási-, vagy érzelmi reflexek formájában.), tehát sugallat és sejtelem, illetve reagálási késztetés, amitől a rendeltetése szerint meg kell szabadulnia. Egészen pontosan: amit át kell változtatnia megfelelő pozitív tulajdonságokká és képességekké. (Irracionális szorongások, félelmek, antipátia, negatív - győzelmi, vagy romboló - ambíció, alantas vágyak, stb.).
E tulajdonságnak köszönhetően, az anyagi külvilág tehát, a (Nem győzöm hangsúlyozni:) külső – tehát az anyagi! – tulajdonságaival információkat közvetít és áramoltat (adle) magáról az ember számára, és ez által különböző megszerzési, vagy védekezési – elpusztítási magatartásokat és reflexeket (vágyakat) vált ki belőle, annak a függvényében, hogy milyen belső meghatározódásai vannak azzal az elem-típussal, ami elébe kerül és valamiért a figyelmét magára vonja, illetve, ami valamilyen (pozitív, vagy negatív) benyomást vált ki belőle (nyomot hagy benne).
Ezek a valóság-elemek a funkciójuk szerint szimbolikusak és a szimbólumok ismerete segítségével az ember meg tudja fejteni azt, a számára fontos jelentést, amit magukban hordoznak, illetve, AMIT TEHÁT MEGJELENÍTENEK a számára.
Ezen a megjelenítésen alapszik, ennek az alapján képes hatni, a kiegyenlítődés és az analógia egyetemes törvénye is. Ezen a megjelenítő (mágikus) tulajdonságon alapszik a legnagyobb megjelenítés-értelmező (a jel és titokfejtő!) ős-tudomány: az asztrológia is!

4. A hátráltató – lefékező és a fölös élet-energia elszívó – lecsapoló tulajdonság, vagy a teljesen megállító, elzáró, vagy lezáró un. fal-tulajdonság (Az elhatároló, megállító, lefékező, a helyben tartó, sikerhez jutni nem engedő tulajdonság), amely éppen olyan objektív, karma-oldásra kényszerítő tulajdonság, mint a fájdalom is. Ez miatt van az a jelenség, hogy amikor az ember el szeretne érni valamit, amiről úgy képzeli, hogy számára nagyon fontos lenne elérni és ismételten nem tudja, mert az ellenségesnek látott és képzelt sors, úgymond különböző nehézségeket gördít az útjába. Olyankor ezeknek a céloknak az elérése – a vágyainak a beteljesítése - ismételten lehetetlennek bizonyul. Ugyanis vannak olyan dolgok és állapotok – helyzetek az életünkben, amelyek karma-oldás nélkül lehetetlenek, éppen azért mert akkor soha nem teljesítenénk be a legfontosabb megváltódási – karma-oldási rendeltetésünket, illetve, mert akkor, ha be tudnánk teljesíteni, erősen ferde irányba fejlődnénk, és ezzel veszélyeztetnénk az egyetemes létezés kiegyenlítődési- és megváltási – megváltódási szükségleteit és irányát.
Lásd a jelenség részletes kifejtését az Ó-görög Sziszifusz - mitológiában, illetve ennek a lényeges információkat tartalmazó mítosznak az Albert Camus nevű, francia egzisztencialista író értelmezésében.
Ez miatt a rendszer-védő és személy- irányító anyagi tulajdonság miatt épülnek le például, vagy veszítik el az erejüket bizonyos személyek akár nagyon fiatalon is, illetve, ha nagyon ambíciósak egyrészt, de karma-oldásra is (spirituális fejlődésre is) képtelenek másrészt, betegekké válnak, vagy súlyos balesetet szenvednek és ebben, vagy abban, meg is halnak idejekorán.

Láthatjuk tehát, hogy ezek a sokszor és sokak által irracionális és ellenséges (gonosz) sorszerűségek igazából az anyag szakrális - mert a megváltódási - kiegyenlítődési képességeink megszerzésére rászorítani, és ezért a tényleges boldogság eléréséhez minket elvezetni, annak a lehetőségnek az elérését a számunkra lehetővé tenni hivatott "banális" tulajdonságai az anyagnak, igazából nem is ellenségesek, de még csak nem is irracionálisak, hanem mi vagyunk azok, akik a szent tudatlanságunkban irracionálisnak érzékeljük ezek hatásait - és éppen az egyéni, vagy a csoportos karmánk miatt! - és, akik ellenségesen viszonyulunk ezekhez, amikor az életünkben (sorsunkban) megjelennek. Ahelyett például, hogy a megjelenítési tulajdonságot számon tartva, és a szimbólumok nyelvét megismerve, azon fáradoznánk, hogy ezeknek a sors-jelzéseknek az igazi (Mondom: amennyiben nem vagyunk vakon beképzeltek és negatívan ambíciósak: boldogsághoz vezetni képes.) jelentését megfejtsük és ezen isteni jelző - jelentésekhez igazítanának az életünket, gondolkozásukat mentalitásunkat.

Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO