ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2023.02.04. 11:19

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


 
 Fórum   Témák   Hozzászólások   Utolsó hozzászólás 

Bevezető

 
Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Fontos hirek!

Itt megtalálhatod a fórummal kapcsolatos legfrissebb információkat, valamint azt is megtudhatod, történtek - e újitások vagy változások az általunk használt szoftwerekben.

40

116

Figyelem! 2019-től a ...

2023.01.12. 16:27

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Asztrológiai fórum szabályai

Kérünk, olvasd el a szabályzatot mielőtt a fórumba irnál!

Átirányítások száma: 14719
Nincs olvasatlan hozzászólás Kiegészitések a fórum házi szabályaihoz

11

36

Amit tudni kell a ...

2017.11.25. 00:58

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Asztrológia hírlevél

Ezen a linken lehet felíratkozni a Megváltó asztrológia hírlevélre.

Átirányítások száma: 8137

Fórum

 
Nincs olvasatlan hozzászólás ASZTROLOGIA- KARATE- ÉS ÉLETMÓDTÁBOR Kozma Szilárddal és asztrológus-barátaival

Figyelem! 14 napos,
rusztikus szállásolással egybekötött (panzióban, apró hegyvidéki vikkendházakban, de főként a résztvevők által hozott sátrakban),
asztrológiai alaptanfolyammal és kezdő szintű karate-oktatással (reggeli edzésekkel) egybekötött, egészséges és spirituális életmód tábort szervezünk a Csíkszereda melletti Szécsenben, a Hargita aljában, a Balázs féle halastavaknál. - A tábor elmaradt, de találkozók lehetségesek a nyaraló helyünkön, egész nyáron.

12

44

A 2014-es nyári ...

2014.06.17. 10:22

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Kozma Szilárd (Kozma Botond Szilárd) asztrológus fórumai

 
Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Kozma Szilárd asztrológus válaszai sorsproblémákkal, illetve horoszkóprendeléssel kapcsolatos kérdésekre

Kozma Szilárd: Itt felteheti - felteheted, életed és sorsod legfurcsább és leginkább megmagyarázhatatlanabbnak ítélt jelenségére vonatkozó kérdésedet. Természetesen a válasz a karmikus - kauzális asztrológiai tapasztalataim szerint lesz, lehetőleg minél érthetőbben megfogalmazva. De tudni kell, hogy nem jósolok (Nem szélhámoskodok), és nem is adok vitatni való pszichológiai, vagy sci-fi irodalomba és megható misztikus mesékbe illő válaszokat.

97

999

Újabb köszönő- és ...

2022.11.17. 16:17

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Az asztrológia leleplezi és megoldja az élet legrejtettebb titkát: a karma-okozó LILITH - jelenséget.

Kozma Szilárd: A nagy sikerű titok (Secret) c. film szerzői elmulasztották felhívni a figyelmünket a teremtés és az élet ősi céljára és rendeltetésére. Tehát arra is, hogy egyeseknek miért hoz boldogságot a "vonzás törvényének használata" és másoknak miért nem? - A kevés boldognak azért, mert véletlenül, vagy tudatosan a karmájuk feloldását segítő körülmények bevonzására mágiáznak, a többséget alkotó sikertelenek meg fordítva: éppen, hogy a karmájukat vastagító vágyaik kielégítésére. - Azért kell az utóbbiaknak a pontos asztrológiai karma-feltárás, hogy tudatlanságukban ne törekedjenek a betegség ls szegénység okozó karmájuk erősítésére, növelésére, hanem az eloszlatására.

84

502

A sértettség ...

2022.06.09. 14:12

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Beavatás a Tarot Bolondjának a misztériumába Kozma Szilárd asztrológussal

Kozma Szilárd: A Halak által megtestesített boldogságot és tartós egészséget eredményező, magas rezgésű sors-állapot, valamint a Plútó által megtestesített igazság-szellemnek megfelelő kiegyenlített (boldog - egészséges) létezés, csakis a Tarot Bolond nevű (22 számú) ikonja által jelképezett szellemi - öntudati állapotba jutás eredményeként érhető el.

130

618

A Boldogság (A ...

2023.01.22. 10:36

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: Az ASZTROLÓGIA a KARMA-feltárás és a karmaoldás egyedüli megbízható TUDOMÁNYA

Kozma Szilárd: Egyetlen más spirituális módszer, mint pl. az un. misztikus tisztán-látói auravizsgálat, vagy a pszichológiai szimbolista értelmezés, a pszichoanalitikus álomfejtés, vagy más (pl. Dianetika!) módszer, de még a számmisztikai (helyesen: aritmológiai), vagy a Tarot-sorselemzési technikák sem pótolhatják, nem helyettesíthetik az asztrológiai feltárást, amely matematikai egzaktsággal és félreérthetetlen pontossággal (tudományos biztonsággal) képes meghatározni és érthetőn ismertetni a SZEMÉLYES KARMÁT!

40

102

Az ontológiai ...

2023.01.20. 00:24

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: asztrológusi szemmel a SORSOT működtető EGYETEMES TÖRVÉNYEKRŐL

Kozma Szilárd: 1O - bennünk is élő, tehát rajtunk keresztül is ható -, EGYETEMES TÖRVÉNY - tartja fenn és irányítja az életünket és sorsunkat. Vaktában, tehát zavarosan és nem csak a külvilág "véletleneinek", de a saját karmájának is kiszolgáltatottan, tehát egészség nélkül - Az EGÉSZ ismerete és átélési lehetősége nélkül! -, kénytelen élni, és ha nem is közvetlenül pl. a betegségektől, vagy a szegénységtől, akkor a testi, vagy a lelki sértettségtől és kielégületlenségtől szenvedni az, aki nem ismeri meg a saját sorsát irányító törvényeket. Ezekkel együtt kell működnünk, és nem a tudatlanságunk miatt, ellenük vétkeznünk és e folyamatos vétkezésnek a következtében szenvednünk a hatásaiktól.

28

61

Kiegészítések a ...

2022.04.21. 14:56

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: A konstellációk karmikus jelentésének a leírása mellett, asztrológiai jellegű tanulmányok és cikkek

Asztrológiai metafizika és metafizikai asztrológia elmélet és gyakorlat, a legmagasabb szinten. - Kozma Szilárd asztrológus asztrológiai - metafizikai tanulmányai.

98

249

A látszolagos ...

2023.01.04. 19:10

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás ASZTROLÓGIAI - CSALÁDI FÓRUM. Kismamák és Kispapák fóruma

Kozma Szilárd: Asztrológiai -metafizikai tájékozatlanságunk következtében nem csak, hogy a családban romboljuk magunkat és egymást a leginkább - Ott őrlődünk értelmetlenül és feleslegesen! - hanem a civilizáltnak és felvilágosultnak képzelt "tudományos" ostobaságunkban, helyrehozhatatlanul tönkretesszük, nem csak magunkat.
De tönkretesszük e "felvilágosultnak" képzelt (önámító, de érzelmileg nagyon is megható!) liberális mentalitásunkkal szemben - vagyis a felelősség-hárító eljárásaink vész-terhes következményeivel szemben - védekezni képtelen, és a tőlünk örökölt karmájukkal terhelt gyermekeinket is!

85

1207

A Bedő Imre által is ...

2022.12.24. 11:41

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: A Táplálkozás "nagy" kérdése

Kozma Szilárd: Sok olyan eset is létezik, amikor egészen fiatal felnőttek sem tudják megőrizni az egészségüket, illetve az idősebbek nem képesek egészségesekké válni. Vagyis nem képesek a fejlődésre, a sorsuk rendezésére, még annak ellenére sem, hogy rég óta elkészítették már a horoszkópjukat. Ilyenkor azonnal meg kell vizsgálniuk, hogy nem-e hibás a táplálkozásuk?

18

122

A Pécsi ...

2021.11.10. 14:03

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: Egészség - Betegség Asztrológusi szemmel

Kozma Szilárd: Kérdések, válaszok - gyermek és felnőtt betegségek feltárásai.

51

262

A felszíni és a ...

2022.03.04. 15:38

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: aktuálpolitikai jelenségek asztro- metafizikai értelmezése

131

583

Akinek van, annak ...

2022.06.23. 21:45

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Ősi Székely Spirituális Gyökerek

22

38

A Trianoni csapásnak ...

2020.03.29. 09:26

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Szerelmi - szexuális, élettársi és házastársi bajok spirituális okainak a feltárása és feloldási lehetőségei

Kozma Szilárd: Mindenről asztrológusként, ami a szerelmi, szexuális, élettársi, házastársi probléma-körben egyáltalán felmerülhet. Persze, csakis kauzális - karmikus asztrológiai szempontól, annak a tükrében!

8

129

Hova tűntek a ...

2015.04.05. 11:53

raczkevi Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás A Szabadság tévképzeteinek a nyomora, vagyis az elköteleződéstől és a valós felelősségtől való félelem karmája

Kozma Szilárd: A természetszennyezés és természetpusztítás oka, nem más mint a Vízöntő által megtestesített spirituális erőtér lényegi jellegének és a Szabadságnak, az emberiség 97 százaléka által - mivel nem csak a civilizált gondolkozást befolyásoló liberális filozófusok és politikusok, de a misztikus "mesterek", guruk és tanítók által is - félreértett és félre magyarázott METAFIZIKÁJA.

13

47

Az ...

2022.06.04. 16:49

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: A Táltos bolond című beavatási regényének első könyve

Kozma Szilárd: A spirituális- de éppen ezért nem fantázia-alapú, felébresztő - megvilágosító szépirodalmi, de ugyanakkor BEAVATÁSI regény-trilógia első könyve.

11

29

A BOLOND ...

2020.07.20. 21:03

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: Új Versek, poetika

Rég óta szerettem volna a logosz-on (is) egy olyan költészeti rovatot látni (elindítani), ahol nem csak az én verseim olvashatók, hanem olyan költemények is, amelyek valamiképpen - eszmeileg persze! - kapcsolódnak a logosz szellem és lélekmentő, megváltás-szolgáló céljaihoz, mondanivalójához.

9

23

Heltai Jenő Szabadság ...

2020.10.19. 13:55

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd weboldala

Átirányítások száma: 11404
Nincs olvasatlan hozzászólás Volt egyszer egy ellenség

46

196

Ez fordítva van: ...

2018.05.19. 12:05

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás HOROSZKÓPRENDELÉS Kozma Szilárd karma-és családasztrológusnál

1. Horoszkóprendeléshez szükséges adatok 2: horoszkóp-félék és árak (kis horoszkóp, analitikus horoszkóp, szintetikus horoszkóp, beavatási, magzatfoganási - várandóssági és szülési horoszkóp, beavatási és rendkívüli eset - horoszkóp, szinasztria)

10

16

Horoszkóprendelési és ...

2020.01.24. 15:28

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Asztrológiai - metafizikai aforizmák

Az út, az igazság és az élet bölcsességei

7

9

Kozma Szilárd: ...

2019.04.29. 13:34

Kozma Medárda Kinga Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Videóra vett asztrológiai előadások linkjei

Kozma Botond Szilárd főként asztrológiai, metafizikai témájú videóinak linkjei.

27

41

A Halak kauzális ...

2019.03.26. 15:29

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás A jellegzetes Karma-programok

A 22 éves gyakorló metafizikus - asztrológusi tapasztalataim nyomán keletkezett felfedezéseim közül, ez a különleges spirituális jelenség a legfontosabb (A Lilith és az egyetemes törvények működésének az asztrológiai megfigyelése és metafizikai értelmezése mellett).

15

47

Rejtett, vagy nyílt ...

2019.02.28. 23:59

Kozma Medárda Kinga Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárdnak és családjának fotó albuma

Kozma Szilárdnak és családjának fotói.

2

15

Kozma Ividő rajzai

2018.07.08. 19:47

Kozma-Joó Violetta Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: A keresztény beavatás asztrológiai alkímiája

A 22 éves gyakorló asztrológusi munkám során - tehát a hétköznapi sorsfigyelő munkásságom gyakorlása közben -, egymást követően és egy- az egyben, visszaigazolódott a Názáreti Jézus tanításainak, kinyilatkoztatásainak, spirituális élet-axiómáinak a valóság-tartalma. Ezt foglaltam össze.

8

26

Az eredeti ...

2021.08.17. 21:49

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Nevelés - pedagógia, metafizikai - asztrológiai nézőpontból

A magát felvilágosultnak hirdető liberális világ- és életszemlélettel - És az internettel...- a mai ember boldogtalanabb a nagyszüleinél és elődeinél, de még annál is öröm-nélkülibbé válik, az élettapasztalat nélkül természetesen, hogy a semmibe vezető, kényeztető - egyenlősdiző és személyi-autonómiázó "nem-neveléssel".

2

2

A pszichológia ...

2018.06.27. 15:15

Kozma-Joó Violetta Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Az asztrológia kincse: a horoszkópházak pontos eligazító rendszere

Az európai asztrológia legfontosabb "különlegessége" az, hogy a horoszkóp-házakban található karma-pontoknak és bolygóknak a karakteréből, de még inkább az illető házak által megtestesített életterületek jellegéből egyértelmű és hajszálpontos eligazítást lehet kiolvasni a felvállalandó egyéni életfeladatainkról.

12

12

Mars a jellemformáló ...

2022.12.30. 21:54

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Astrogo

 
Nincs olvasatlan hozzászólás Astrologos4free letöltése

Átirányítások száma: 4966
Nincs olvasatlan hozzászólás Astrogo online

Átirányítások száma: 5728

Dénes Mária asztrológus fórumai

 
Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Rövid írások, tanulmányok és egyebek

11

73

Motorozás, erő, ...

2015.09.30. 22:12

Dénes Mária Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Belső kör

Itt feltehetsz nekem a családdal, párkapcsolattal, anyasággal, a nõi léttel összefüggõ személyes kérdéseket vagy indíthatsz más, téged foglalkoztató témát, kérdést.

 

Dénes Albert fórumai

 
Nincs olvasatlan hozzászólás Esszék

10

10

A szabadság.

2014.06.20. 21:58

Dénes Mária Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Asztrológia, tudás és szabadság

Könyv

17

18

17.Asztrológia, tudás ...

2014.06.05. 22:54

Dénes Mária Utolsó hozzászólás megtekintése

Fórum

 
Nincs olvasatlan hozzászólás Nagy Annamária fóruma

Nagy Annamária Kozma Szilárd asztrológus tanítványa és itt a jól sikerült és véglegesített lecke feladatait közli.
Első sorban a napjegyek és a horoszkópházak szerinti karmák, illetve a különböző bolygók által képviselt őserők negatív megvilágításában.

25

56

Szécsi Emőke ...

2019.05.13. 18:16

N. Annamária Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Sike Sára fóruma

Sike Sára Kozma Szilárd asztrológus tanítványa és itt a jól sikerült és véglegesített lecke feladatait közli.

14

15

Győző - válságkezelés ...

2020.04.18. 18:15

Sike Sara Bernadett Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Nemes Gabriella fóruma

Nemes Gabriella Kozma Szilárd asztrológus tanítványa és itt a jól sikerült és véglegesített lecke feladatait közli. Tehát az irányító - asztrológus által közölhető, mivel mások számára is hasznára váló, jól teljesített lecke- feladatok megjelenítése.

3

5

28 éves, ...

2017.05.04. 16:46

Nemes Gabriella Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Balázs Buzsi Enikő fóruma

Asztrológia - tanuló
Itt a leckéinek a végleges változata jelenik meg

3

3

Nyakas ...

2021.12.03. 23:32

beniko Utolsó hozzászólás megtekintése

Közös fórumok

 
Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Közös témák, általános kérdések

Itt bármit kérdezhetsz az portál asztrológusaitól, vagy bármilyen témát felhozhatsz.

41

340

Hol az igazság?

2020.11.05. 21:51

Csüdöm Melinda Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás EZ OTT ERIKA ÉS ERIKUSZ

"EZO-TERÁPIA" minden szinten! Kötelező szellemeskedni!

78

609

Ezoterikus kuka: A ...

2023.02.02. 19:32

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
A hála-adás fóruma és a sorsnehézségek oldását szolgáló közösségi panaszfal

11

324

Kérem, ne segítsék a ...

2023.01.21. 08:03

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Olvasó barátaink fóruma

Ezt a fórumot a szintetikus horószkóppal is rendelkező és az asztrológia iránt különösebben érdeklődő olvasó barátaink számára hoztuk létre. Ide tehetik fel összeszedettebb asztrológiával, metafizikával kapcsolatos gondolataikat, megfigyeléseiket, személyes felfedezéseiket és az esetleges asztrológiai elemzéseiket, ismerőseik számára készitett horoszkóp értelmezéseiket.

55

471

Komoly metafizikai ...

2020.03.29. 09:53

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Fórum sütik törlése | A csapat

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Ki van itt Jelenleg 6 felhasználó van jelen: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég. (Az elmúlt 15 percben aktív felhasználók alapján.)
A legtöbb felhasználó (301 fő) 2019.12.16. 19:21-kor tartózkodott itt.

Regisztrált felhasználók: Bing [Bot]
Magyarázat :: Adminisztrátorok, Asztrológusok, Robotok, Beavatottak

Születésnaposok

Születésnaposok

Ma senkinek sincs születésnapja.


Statisztika

Statisztika

Hozzászólások száma: 7996 | Témák száma: 1321 | Felhasználók száma: 459 | Legújabb regisztrált tagunk: Tas Péter István


Belépés

Felhasználónév:   Jelszó:   Automatikus bejelentkezés  

Olvasatlan hozzászólások Olvasatlan hozzászólások    Nincs olvasatlan hozzászólás Nincs olvasatlan hozzászólás    Nincs olvasatlan hozzászólás [ lezárt ] Lezárt fórum
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO